woensdag 29 december 2021

Studie: Minstens 400.000 mensen in Amerika zijn overleden aan covid "vaccins"

Maandag 27 december, 2021 by: Ethan Huff


Tags: biowar , biologische wapens , Columbia , COVID , gegevens , sterfgevallen , ontvolking , fascisme , genocide , pandemie , Plandemic , wetenschap , spike-eiwit , vaccinatie , Vaccine sterfgevallen , vaccin verwonding , vaccins , VAERS

37KKEER BEKEKEN


Natural News ) Onderzoekers van Columbia University hebben ontdekt dat het werkelijke aantal doden door Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccinatie" aanzienlijk hoger is dan de officiële cijfers van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

De CDC beweert dat slechts 20.000 mensen zijn overleden aan covid-19 Griep-injecties, maar de onderrapportagefactor van Columbia schat dat 20 keer dat aantal, of ongeveer 400.000 doden, veel nauwkeuriger is.

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de overheid beheerde database van vaccinverwondingen, toont momenteel ongeveer 20.000 doden en bijna 103.000 ziekenhuisopnames als gevolg van schoten met het Covid-19 virus. In totaal zijn er op 3 december bijna 1.000.000 bijwerkingen geregistreerd in samenhang met de prikken.

Het probleem met VAERS is dat het slechts een heel klein percentage – zelfs maar één procent – ​​van vaccinverwondingen en sterfgevallen optekent. Daarom gebruiken wetenschappers vaak vermenigvuldigers om het werkelijke aantal te schatten. (GERELATEERD: Veel covid-vaccingerelateerde sterfgevallen worden zelfs nooit autopsie uitgevoerd .)

Een samenvatting van deze laatste studie over sterfgevallen door covid-injecties legt uit dat “nauwkeurige schattingen van door COVID-vaccin geïnduceerde ernstige bijwerkingen en sterftecijfers van cruciaal belang zijn voor analyses van de risico-batenverhouding van vaccinaties en boosters tegen SARS-CoV-2-coronavirus in verschillende leeftijdsgroepen. ”

Voor het onderzoek gebruikten de Columbia-wetenschappers de regionale variatie in vaccinatiepercentages om sterfte door alle oorzaken en niet-covid-sterfgevallen in volgende perioden te voorspellen. Dit was gebaseerd op twee onafhankelijke, openbaar beschikbare datasets uit de Verenigde Staten en Europa.

Ze ontdekten dat meer dan zes weken na injectie, covid-prikken een negatieve correlatie hadden met sterfte. Binnen vijf weken voorspelden de prikken echter sterfte door alle oorzaken in bijna elke leeftijdsgroep met een "leeftijdsgerelateerd temporeel patroon dat consistent is met de uitrol van het Amerikaanse vaccin".

"Door het geschatte sterftecijfer van het vaccin te vergelijken met het door de CDC gerapporteerde percentage, kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat VAERS-sterfgevallen met een factor 20 te weinig worden gerapporteerd, wat 'consistent is met bekende VAERS-bias voor onderschatting'", meldde WND .

Op basis van deze bevindingen verklaarde het Columbia-team dat de risico's die gepaard gaan met injecties met het covid-19 virus, inclusief de boosters, "niet opwegen tegen de voordelen bij kinderen, jonge volwassenen en oudere volwassenen met een laag beroepsrisico of eerdere blootstelling aan het coronavirus."

Ze benadrukten verder dat er een “dringende behoefte is aan het identificeren, ontwikkelen en verspreiden van diagnostiek en behandelingen voor levensveranderende vaccinletsels.”

Het echte aantal doden door covid-vaccins zou zelfs meer dan 820.000 kunnen zijn

Het blijkt dat de bevindingen van de Columbia-studie nog steeds een grote ondertelling vertegenwoordigen. Het werkelijke aantal doden door injecties met het Chinese virus zou meer dan het dubbele kunnen zijn, zelfs van het cijfer van 400.000.

Steve Kirsch, uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), heeft onlangs een analyse uitgevoerd waarin de anafylaxiepercentages die in een onderzoek zijn gepubliceerd, worden vergeleken met het percentage dat wordt gevonden in VAERS. Op basis hiervan schat Kirsch dat het werkelijke dodental van de schoten 41 keer hoger is, of ongeveer 820.000.

Met behulp van klokkenluidersgegevens van het CMS (Centers for Medicare and Medicaid Services) kwam de analyse van Kirsch uit op een onderrapportagefactor van 44,64, wat suggereert dat het dodental zelfs hoger zou kunnen zijn dan 820.000.

Dit aantal is trouwens hoger dan het officiële aantal dat alleen aan ‘covid’ wordt toegeschreven – en we weten allemaal dat dat aantal erg opgeblazen is, omdat alles tegenwoordig wordt beschouwd als een ‘covid-dood’.

Met andere woorden, het aantal sterfgevallen door de "vaccins" is veel hoger dan het aantal sterfgevallen door het eigenlijke virus (ervan uitgaande dat er zelfs maar één is).

"Waarschijnlijk omdat een daadwerkelijke autopsie zou onthullen dat het spike-eiwit een synthetische versie is van HIV, XMRV's, SIV, Hepatitis C, met een ongewoon grote verzameling grafeenoxide in de hersenen en stollingspunten", schreef een commentator bij Natural News over waarom weinige , indien al van toepassing, autopsies worden uitgevoerd.

Meer van het laatste nieuws over covid-injecties is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

WND.com

NaturalNews.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...