donderdag 8 juni 2023

Super-antioxidant N-acetylcysteïne helpt het lichaam van mRNA-prikgifstoffen te verwijderen

Dinsdag 6 juni 2023 door: Ethan Huff


Tags : alternatieve geneeskundecoronavirusCOVIDdetoxontgiftingvoedingssupplementgoede gezondheidgoodmedicinegrafeenoxidemRNAN-AcetylcysteïneNACnatuurlijke remediespiekeiwittensupplementsupplementenvaccinatievaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

Bypass censuur door deze link te delen :

10KWEERGAVEN

 

(Natural news) De aanwezigheid van grafeenoxide en andere schadelijke chemicaliën in Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" eist een grote tol van de gezondheid van iedereen die ermee is geïnjecteerd - en mogelijk van de niet-gevaccineerde die worden "geshed" ook. Daar is een oplossing voor: N-acetylcysteïne, ook bekend als NAC .

NAC kan helpen om het lichaam te ontdoen van grafeenoxide, spike-eiwitten en alle andere vergiften die in COVID-injectieflesjes zijn verborgen vanwege hun superantioxidante eigenschappen. NAC kan helpen om de dingen te stoppen die de cellulaire functie en DNA-integriteit beschadigen, inclusief COVID-prikken.

"NAC kan grafeenoxide helpen verwijderen omdat het een voorloper is van glutathion", zegt Brendon Fallon van "Vital Signs", een programma van The Epoch Times, onder vermelding van Drs. Yuhong Dong en Ann Corson, die auteur waren van een artikel over het onderwerp.

“Als ons glutathiongehalte hoog is, werkt ons immuunsysteem goed. Maar wanneer er meer grafeenoxide dan glutathion in het lichaam is, stort ons immuunsysteem in elkaar en veroorzaakt een cytokinestorm. Zo kan grafeenoxide in het lichaam ziektes veroorzaken.”

(Related: Is dit de reden waarom de FDA probeert NAC te verbieden, omdat het helpt het lichaam van COVID- en COVID-prikgifstoffen te elimineren?)

Astaxanthine, melatonine, mariadistel, quercetine, vitamine C en vitamine D3 helpen allemaal bij het ontgiften van het lichaam van COVID-injecties

Waar NAC hierin een rol speelt, is dat door uw dieet ermee aan te vullen, de natuurlijke glutathionspiegels van uw lichaam in reactie zullen toenemen. Dit geeft op zijn beurt je lichaam het extra ontgiftende vermogen dat het nodig heeft om alle gifstoffen van COVID-injecties te verwijderen.

“NAC helpt het lichaam glutathion te maken. Bovendien kan NAC worden gecombineerd met zink, een andere krachtige antioxidant, om grafeenoxide te degraderen."

Er zijn een aantal andere krachtige natuurlijke remedies die samengaan met NAC en zink om je lichaam schoon en COVID-prikvrij te houden. Deze omvatten astaxanthine, melatonine, mariadistel, quercetine, vitamine C en vitamine D3.

Er is geen garantie dat het nemen van al deze dingen, zelfs in hoge doses, uw lichaam zeker zal reinigen van COVID-prikgifstoffen zoals grafeenoxide - maar ze kunnen zeker helpen.

NAC is ook een remedie voor zogenaamde "long COVID", zoals uitgelegd door pijnstillerspecialist Dr. Joseph Audette.

'NAC is een aminozuur dat ons lichaam al heeft, maar we proberen het meer aan te vullen, zodat onze lever het daadwerkelijk zal omzetten in glutathion, omdat glutathion een aaseter in ons lichaam is en veel giftige materialen verwijdert die zich mogelijk hebben ontwikkeld omdat ons immuunsysteem het virus al vroeg heeft aangevallen, maar als ons immuunsysteem overdreven reageert, kan het nog steeds bepaalde cellen in ons lichaam aanvallen en een puin in ons lichaam veroorzaken dat we vanuit acupunctuuroogpunt beschouwen als een bepaald type toxiciteit."

Hieruit is de afhaalmaaltijd dat het aanvullen met NAC ons lichaam die extra boost geeft die het nodig heeft om alle restjes van COVID zelf of de giftige injectie bij mensen die het hebben ingenomen echt op te ruimen.

Zelfs als je de prik niet hebt genomen of ooit COVID hebt 'gekregen', wordt je lichaam nog steeds elke dag aangevallen door gifstoffen die vrije radicalen produceren, die moeten worden opgezuurd en verwijderd door antioxidanten. NAC is een van de beste superantioxidanten die er zijn, dus kijk er eens naar.

Er zijn ook bioactieve, gedenatureerde, van ‘whey’ afgeleide variëteiten van NAC waarvan sommigen zeggen dat klinisch is aangetoond dat ze mogelijk zelfs beter werken dan NAC vanwege de verhoogde biologische beschikbaarheid.

Lees meer over natuurlijke remedies die kunnen helpen bij het opruimen van uw lichaam van COVID- en COVID-prik gifstoffen in AlternativeMedicine.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

Elquanah.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-06-06-super-antioxidant-nac-clears-mrna-vaccine-poisons.html 


----------

Vezelstolsels, vreemde stoffen in het bloed na COVID-prikken: is er een manier om te ontgiften?

DOOR DR. YUHONG DONG EN DR. ANN CORSON  18 SEPTEMBER 2022

Onlangs ongebruikelijke bloedstolsels evenals metaalachtige vreemde voorwerpen gevonden in de bloedvaten van de ontvangers van COVID-19-prikken zijn in het hele land gemeld. Beide soorten stoffen zijn ongebruikelijk en zullen waarschijnlijk schadelijk zijn voor ons lichaam. Wat zijn de mogelijke oorzaken en gevolgen van deze stoffen en is er een kans om de mysterieuze toestand om te keren?

De Korea Veritas Doctors (KoVeDocs) voor COVID-19 vonden eerder bepaalde vreemde materialen en bewegende parasietachtige entiteiten in de Pfizer- en Moderna mRNA COVID-19-vaccins omdat die vaccins werden opgewarmd tot bijna kamertemperatuur.

Vervolgens, op 11 maart 2022, publiceerden drie Koreaanse artsen, Young Mi Lee, Sunyoung Park en Ki-Yeob Jeon, bevindingen van soortgelijke vreemde materialen in bloed monsters van ontvangers van COVID-19-prikken in een paper getiteld "Foreign Materials in Blood Samples of Recipients of COVID-19 Vaccines" in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.


Vergelijkingen van vreemde materialen in het Moderna-vaccin met een vergroting van 400x en in plasmamonsters van gevaccineerde patiënten die een of meer doses Moderna mRNA COVID-19-vaccin kregen. ("Buitenlands materiaal in bloedmonsters van ontvangers van COVID-19-vaccins" in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.)

Bij acht ontvangers van het COVID-19-vaccin werden ongebruikelijke materialen gevonden: zes plasmamonsters bevatten een meerlagige schijf met een niet-geïdentificeerde samenstelling; drie monsters bevatten spiraalachtige materialen met kralen; één plasmamonster bevatte een vezelachtige bundel van soortgelijk lijkend vreemd materiaal met kralen; en een andere groep van drie monsters had kristalachtige formaties van vreemd materiaal. De verschillende vormen en maten van de vreemde materialen in gecentrifugeerde plasma's van met COVID-19 gevaccineerde personen leken sterk op de vormen en maten van vreemde materialen die eerder direct in de vaccins zelf werden waargenomen.

Het bewijs suggereert dat de vreemde materialen die in deze studie werden gevonden bij de ontvangers van het COVID-19-vaccin in hun lichaam werden geïnjecteerd toen ze een of meer doses van de COVID-19-vaccins kregen.

Drie Italiaanse artsen, die allemaal chirurg zijn —Franco Giovannini, M.D., Riccardo Benzi Cipelli, M.D., and Giampaolo Pisano, M.D.—onderzochten het bloed van 1006 symptomatische proefpersonen die vanaf maart 2021 waren geïnjecteerd met mRNA COVID-19-vaccins (Pfizer / BioNTech of Moderna).

De Italiaanse artsen hebben de Koreaanse studie herhaald in een veel grotere steekproef en met een meer geavanceerde techniek, d.w.z. donkerveldmicroscopische analyse van vers perifeer bloed op een objectglaasje, waardoor een eerste en onmiddellijke beoordeling van de gezondheidsstatus van iemands bloed mogelijk is, beter vertegenwoordigen hun algehele gezondheidstoestand.

 

Een maand na de mRNA-inoculatie vertoonden in totaal 948 proefpersonen (94 procent van de totale bestudeerde populatie) bloed met aggregatie van erytrocyten (rode bloedcellen) en de aanwezigheid van deeltjes van verschillende vormen en maten van onduidelijke oorsprong.

 

Dit vreemde materiaal leek zich te verzamelen in structuren, soms kristallen vormend en soms lange buizen of vezels vormend.

 

De vreemde structuren in het bloed van de patiënten, die er vóór de vaccinatie niet waren, zien er zeker ongebruikelijk uit op de foto's die bij het onderzoek zijn gevoegd.

De assemblage van deeltjes krijgt kristallijne kenmerken. (Met dank aan IJVTPR)

Deze afbeelding met een vergroting van 120x (3x vergroting digitaal geproduceerd) heeft een typische zelfaggregerende structuur in fibro / buisvormige modus. (Met dank aan IJVTPR)


Kennelijke buisvormige formaties bij 120x vergroting in de aggregatieve fase die hun complexe morfologie laten zien. (Met dank aan IJVTPR)

Deze foto's zijn met een vergroting van 40x. Aan de verzameling toont (a) de bloedconditie van de patiënt vóór de inoculatie. De afbeelding aan de verzameling, (b) toont het bloed van dezelfde maand na de eerste dosis Pfizer mRNA "vaccin.”Deeltjes zijn te zien tussen de rode stroom die sterk samenvloeien rond de exogene deeltjes; het zetapotentieel te verlengen die de normale colloïdale verdeling van erytrocyten verwarde verwarring, zoals aan de halvering. (Met dank aan IJVTPR)

 

Twaalf proefpersonen, van wie het bloed voor vaccinatie met dezelfde methode werd onderzocht, vertoonden onder de microscoop een volkomen normaal bloedbeeld. De veranderingen die werden gevonden na de inoculatie van de mRNA-injecties versterken het vermoeden dat de veranderingen te wijten waren aan de prikken zelf.

In augustus 2022 werden de resultaten van de Italiaanse artsen gepubliceerd in hetzelfde tijdschrift als de Koreaanse gegevens.

Een Duitse werkgroep voor COVID-vaccinatie, een interdisciplinaire werkgroep die de taak op zich nam om de inhoud en effecten van de nieuwe COVID-19-vaccins te analyseren, onderzocht ook de resultaten.

De bovengenoemde groep bestaat uit onafhankelijke wetenschappers, waaronder artsen, natuurkundigen, chemici, microbiologen, farmacologen en alternatieve gezondheidswerkers, ondersteund door advocaten, psychologen, analisten en journalisten.

In juli 2022 publiceerden ze hun voorlopige bevindingen die vrij veel lijken op de bevindingen van de bovengenoemde onderzoeken.

Ze vonden zichtbare onderscheidende deeltjes met complexe metaalstructuren van verschillende groottes onder de donkerveldmicroscoop in het bloed van alle 48 gevaccineerde mensen. Die deeltjes waren als kristallijne formaties. Zonder uitzondering vertoonden al deze patiënten eigenaardigheden die niet werden waargenomen in een enkel geval van niet-gevaccineerde proefpersonen.

Zij hebben vastgesteld dat de COVID-19-vaccins consequent stoffen bevatten waarvan de samenstelling niet te bepalen is. Sommige ingrediënten zijn niet eens vermeld als ingrediënten door de vaccinfabrikanten.

Bevindingen van balsemers: talloze lange, snaarachtige vezelige stolsels

Verschillende balsemers in het hele land hebben veel grote, en soms zeer lange, "stapel" en "rubberachtige" stolsels in lijken waargenomen, beginnend vanaf 2020 of 2021.

Het is nog niet bekend of de oorzaak van het nieuwe stollingsfenomeen te wijten is aan een COVID-19-infectie, de vaccins, beide, of iets anders. De Koreaanse en Italiaanse studies hebben echter aardig wat bewijs geleverd dat het mogelijk is dat de COVID-19-prikken deze vreemde bloedbestanddelen veroorzaken.

 

Mike Adams, die een ISO-17025 geaccrediteerd laboratorium in Texas runt, analyseerde stolsels in augustus en ontdekte dat ze ijzer, kalium, magnesium en zink misten.

 

De touwachtige structuren verschillen in grootte, maar de langste kan zo lang zijn als een menselijk been en de dikste kan zo dik zijn als een pink.Richard Hirschman, gediplomeerd begrafenisondernemer en balsemer in Alabama, zei: "Vóór 2020, 2021 zouden we waarschijnlijk ergens tussen de 5 en 10 procent van de lichamen die we zouden balsemen bloedstolsels zien hebben", maar nu heeft 50 procent tot 70 procent van de lichamen die hij ziet hebben stolsels.

 

Volgens ervaren balsemers zijn het geen "normale" postmortemstolsels, maar kunnen de lange, kleine sliertjes een bijdragende factor zijn geweest in de sterfgevallen, waardoor de circulatie naar die regio's werd verhinderd.

 


Fibrous Clots gevonden in lijken door Richard Hirschman (met dank aan Richard Hirschman)

Where Do They Come From?

Iedereen wil weten wat precies de oorzaak is van deze vreemde, vezelige stolsels in het bloed. Maar antwoorden zijn misschien moeilijk te vinden, want de fabrikanten zullen niet gemakkelijk de kern van mRNA-vaccins onthullen.

Wat we wel weten, is dat er twee hoofdcomponenten zijn die deze vreemde dingen in het bloed vormen: metaalelementen en eiwitcomponenten. Maar waar komen ze vandaan?

Metalen materialen

·        Wat is grafeen?

Grafeenoxide (GO) is afgeleid van grafiet door oxidatiebehandeling, die de grote vlakke structuur en het grote oppervlak behoudt terwijl hydrofiele groepen zoals hydroxyl-, carboxyl- en epoxygroepen worden geïntroduceerd. Het wordt zo een potentieel dragerplatform voor bioactieve moleculen vanwege de unieke fysisch-chemische eigenschappen, vooral het oppervlak dat gemakkelijk kan worden aangepast.

GO-nanomaterialen worden op grote schaal gebruikt in biomedische velden vanwege hun unieke eigenschappen, zoals medicijnafgifte, biologische sensor, fotodynamische therapie, kankertherapie, antibacteriële therapie en vaccins.

Er is gemeld dat GO wordt gebruikt als het transportmiddel voor vaccinantigeen, dat antigeen aflevert in dendritische cellen (DC's: professionele cellen die signalen doorgeven aan T-cellen). Met antigeen geladen GO bevordert de kruispresentatie van antigeen aan CD8+T-cellen, wat bijdraagt aan de eliminatie van intracellulaire pathogenen en pathogene cellen na vaccinatie.

Een peer-reviewed artikel heeft gesproken over het gebruik van grafeen als adjuvans in vaccins.

Aan de andere kant toonde een in-vitro-onderzoek aan dat GO het immuunsysteem kan activeren door ontstekingsfactoren te verhogen, evenals de proliferatie en differentiatie van lymfocyten, met name CD8+T-cellen.

Hoewel GO een enorm potentieel heeft bij de bereiding van nieuwe vaccins, beperkt de lage oplosbaarheid en slechte stabiliteit de toepassing ervan in het menselijk lichaam.

Bovendien is aangetoond dat GO cytotoxisch is, wat mogelijk verband houdt met de eiwitten op het oppervlak; vooral omdat het DNA kan beschadigen, een eigenschap die verband houdt met zijn inherente chemische eigenschappen.

GO is gebruikt bij griepprikken. Het is mogelijk dat grafeenoxide in de vaccins van COVID wordt gebruikt om de immunogeniciteit te vergroten, d.w.z. het vermogen van een vaccin om een immuunrespons op te wekken, die vaak wordt beoordeeld aan de hand van de concentratie van neutraliserende antilichamen in vaccinontwikkelingsonderzoeken.

 

·        Identificatie van grafeen in COVID-vaccins

La Quinta Columna, is een Spaans onderzoeksteam opgericht door Ricardo Delgado en Dr. José Luis Sevillano.

Dr. Pablo Campra Madrid, PhD in Chemische Wetenschappen en Bachelor in Biologische Wetenschappen, universitair hoofddocent aan de Universiteit van Almeria, Spanje, was de eerste die de COVID-prikken voor metalen materialen onderzocht. Hij deed dit op verzoek van La Quinta Columna.

Dr. Campra Madrid publiseede  een rapport in november 2021 getiteld "Detectie van grafeen in COVID19-vaccins door micro-ramanspectroscopie.'(Een Engelse vertaling van zijn rapport is te vinden hier).

Hij voerde een screening uit van nanodeeltjes die zichtbaar waren met de optische microscopie in zeven willekeurige monsters van flesjes met COVID-vaccins van vier verschillende fabrikanten.

 

Met behulp van een techniek genaamd micro-RAMAN kon Dr. Campra de aanwezigheid van grafeen in de monsters bepalen.

 

RAMAN-infraroodspectroscopie is een snelle techniek waarmee we de structuur van een materiaal kunnen detecteren zonder de eigenschappen ervan te veranderen of te vernietigen. Het is een moderne techniek genoemd naar de ontwikkelaar Sir C.V. Raman.

 

Met gekoppelde optische microscopie kan de excitatielaser worden gefocust op specifieke objecten en punten op objecten, om de mate van vertrouwen in het identificeren van de aard van het materiaal te versterken en aanvullende informatie te verkrijgen over dikte, defecten, thermische geleidbaarheid en randgeometrie van grafeen nanokristallijne structuren.


(“Detectie van grafeen in COVID19-vaccins door micro-ramanspectroscopie.")

Na screening werden meer dan 110 objecten geselecteerd op hun grafeenachtige uiterlijk onder optische microscopie. Hiervan werd een groep van 28 objecten geselecteerd vanwege de compatibiliteit van zowel afbeeldingen als spectra met de aanwezigheid van grafeenderivaten, op basis van de overeenstemming van deze signalen met die verkregen uit standaarden en wetenschappelijke literatuur.

De identificatie van grafeenoxidestructuren kan in 8 van de 28 als sluitend worden beschouwd vanwege de hoge spectrale correlatie met de standaard. In de overige 20 objecten vertonen afbeeldingen in combinatie met Raman-signalen een zeer hoge mate van compatibiliteit met onbepaalde grafeenstructuren, ondanks de verschillende methoden die voor detectie worden gebruikt. .

Here is one sample of the Pfizer vaccine (code: Pfizer 2 WBR UP GO2). The left side photo is  the RAMAN signal which is very similar to the Graphene Oxide as above; the right photo shows the microscopic image of metallic aggregates (at a magnification of 100X).


(“Detectie van grafeen in COVID19-vaccins door micro-ramanspectroscopie.")

 Als conclusie van zijn rapport, dat hij vrij beschikbaar heeft gesteld, doet Dr. Campra een oproep tot voortdurende studies, discussie en replicatie van zijn werk. Hij vraagt ook andere onafhankelijke onderzoekers, zonder belangenverstrengeling of medewerking van welke instelling dan ook, om een bredere tegenanalyse van deze producten te maken om een meer gedetailleerde kennis te verkrijgen van de samenstelling en het potentiële gezondheidsrisico van deze experimentele medicijnen.

Campra herinnert lezers eraan dat grafeenmaterialen potentieel giftig zijn voor mensen en dat de aanwezigheid van grafeen in de COVID-19-vaccins niet is vermeld in een van de autorisaties voor gebruik in noodgevallen.

Public Documentations of mRNA Vaccines

Noch Pfizer, noch de openbare documentatie van Moderna beweren echter dat hun producten grafeenoxide of andere soorten metalen componenten bevatten. Desalniettemin zijn er nog steeds potentiële incidenten van kwaliteitsproblemen tijdens het productieproces van hun mRNA, die sinds september 2021 van tijd tot tijd worden gemeld.

De kwestie van mRNA-stabiliteit is een historisch bekende kwestie in biologisch onderzoek. Het is niet verwonderlijk dat de kwaliteitsproblemen vaak aan de orde kwamen in de farmaceutische industrie, vooral voor een onstabiele component zoals mRNA.

In the late zomer van 2021werdenmetaalverontreinigingen  gevonden in Moderna-vaccinflesjes in Japan. Als gevolg hiervan hebben de Japanse autoriteiten het gebruik van drie Moderna-batches, bestaande uit 1,63 miljoen doses, opgeschort.

Twee mannen tussen de 30 en 40 jaar stierven binnen enkele dagen na ontvangst van het Moderna COVID-19-vaccin van de betreffende batches.

Ook werden later, witte zwevende materie gevonden in twee ongebruikte injectieflacons van het Pfizer COVID-19-vaccin. Onlangs moest Moderna 764.900 doses van zijn COVID-19-vaccin in Europa terugroepen omdat er besmetting was gevonden.

Proteinen

Waar komen deze vezelachtige eiwitten vandaan en hoe vormen ze onoplosbare vezelachtige componenten?

Er is ontdekt dat deze stolsels sleutelelementen missen die aanwezig zijn in gezond menselijk bloed, zoals ijzer, kalium en magnesium, wat suggereert dat ze zijn gevormd uit iets anders dan bloed.

De COVID-vaccins instrueren de cellen na inoculatie om grote hoeveelheden spike-eiwitten te produceren. Normale biochemische en fysiologische processen worden "gekaapt" om een abnormale hoeveelheid van deze spike-eiwitten te maken.

Spike-eiwitten kunnen  amyloïde-achtige stoffen vormen, ontvouwen en een andere configuratie vormen, wat bijdraagt ​​aan strakke snaarachtige gebonden structuren met zowel longitudinale verdraaiing als kruisbinding - een dergelijk proces kan zichtbaar worden gemaakt door middel van microscopie.


("Amyloidogenese van SARS-CoV-2 Spike Protein" in JACS)

Daarenboven kan het spike proteine bloedstolsels veroorzaken door competitieve binding aan heparansulfaat; S1 (een deel van het piekeiwit) kan de productie van fibrine induceren dat resistent is tegen fibrinolyse, wat leidt tot ongehinderde microclotvorming.

Interactie tussen metalen materialen, eiwitten en het menselijk lichaam

Tot slot is er een wisselwerking tussen eiwitten, metalen en het menselijk lichaam. Geschat wordt dat ongeveer de helft van al onze menselijke cellulaire eiwitten zich aan metalen kan binden (pdf).

Een goed voorbeeld is de interactie tussen hemoglobine en ijzer (Fe). Hemoglobine is een eiwit dat voorkomt in rode bloedcellen. De belangrijkste functie van hemoglobine is om zuurstof door ons lichaam te transporteren. Het transporteert ook een bepaalde hoeveelheid koolstofdioxide van verschillende delen van het lichaam naar de longen.

Hemoglobine bestaat uit vier polypeptidesubeenheden, twee alfa (α) subeenheden en twee bèta (β) subeenheden. Elk van de vier subeenheden bevat een heemmolecuul dat een ijzeratoom bevat.

Slechte voorbeelden van interacties tussen eiwitten en metalen komen voor met het Tau-eiwit (een abnormaal verkeerd gevouwen eiwit dat wordt aangetroffen bij de ziekte van Alzheimer) en metaalelementen in de pathogenese van de ziekte van Alzheimer.

Het is bevestigd dat die nauwe interacties van de drie metaalionen Fe2 / 3 +, Cu2 + en Zn2 + met het menselijke tau-eiwit, structurele veranderingen kunnen veroorzaken.

Transmissie-elektronenmicroscopiestudies van de tau-aggregaten gevormd in aanwezigheid van metaalionen suggereren dat de aanwezigheid van metaalionen het aggregatieproces beïnvloedt. Fluorescentiestudies van htau40 over de volledige lengte in aanwezigheid van Cu2+ wijzen op de vorming van reactieve zuurstofspecies, die verder kunnen bijdragen aan oxidatieve stress en neuronsterfte.

Als mogelijk is bewezen dat het metaalachtige materiaal in het bloed van ontvangers van het COVID-vaccin grafeenoxide is, zijn er een aantal onderzoeken die de impact van grafeenoxide op biologische systemen met of zonder een mogelijke interactie met elektromagnetische velden (EMV) hebben gemeld.

In 2018 meldde een groep Spaanse wetenschappers dat grafeenoxide-nanosheets de lipidensamenstelling, Ca2+-homeostase en synaptische transmissie in primaire corticale neuronen verstoren (pdf).

Een studie uit Korea gepubliceerd in 2016 in het tijdschrift Advanced Healthcare Materials, toonde aan dat de combinatie van gereduceerde GO (RGO) en gepulseerde EMF's de neurogene en adipogene differentiatie van menselijke alveolaire beenmergstamcellen (hABMSC's) verbetert, synergetisch de extracellulaire matrixvorming (ECM) verhoogt, membraaneiwitten en metabolisme. Het papier geeft ook aan dat magnetische veldbestraalde RGO magnetische momenten kan veroorzaken, die vervolgens elektrische stromen veroorzaken wanneer de magnetische velden veranderen.

Waarom wordt grafeen of GO zo fel bestreden?  Het heeft veel aantrekkelijke fysieke eigenschappen, zoals hoge geleidbaarheid, goede transparantie en niet-lineariteit? Graphene is ook een veelbelovend materiaal om herconfigureerbare geminiaturiseerde resonantieantennes te construeren.

Tijdens de International Japan-Africa Conference on Electronics, Communications and Computations (JAC-ECC) van 2018 meldden Egyptische wetenschappers (Zainud-Deen, Malhat en Ghazi) dat grafeen is gebruikt in telecommunicatie-infrastructuren.

Hun volledige paper is getiteld "High Gain Graphene-Based Magneto-Electric Antenna for 5G Communications."

Ook al is de interactie tussen grafeen in het lichaam en EMV's nog niet precies begrepen, we weten wel dat onze leefomgeving  vol is met verschillende EMF-velden uitgezonden door gsm-torens, mobiele telefoons, tv's, radio's, elektrische apparaten en microgolfzenders. Graphene is een metaal met een uitstekende geleidbaarheid.

Deze elektromagnetische velden kunnen ook een impact hebben op onze gezondheid. Bijvoorbeeld, een studie gepubliceerd in het Journal of Clinical and Translational Research in oktober 2021 onderzocht de effecten van EMF's op de klinische ernst van COVID-19-infecties.  De auteurs stellen "een substantiële overlap in pathobiologie" voor tussen COVID-19 en blootstelling aan draadloze communicatiestraling, vooral 5G. Ze leveren bewijs dat klinische progressie van COVID-19 kan worden gegenereerd door blootstelling aan draadloze communicatiestraling (WCR).

Gedurende de zomer van 2021 circuleerden er honderden amateurvideo's op sociale media van mensen met metalen voorwerpen die aan hun lichaam plakten op of in de buurt van injectieplaatsen, wat aangeeft dat ze elektromagnetische eigenschappen hadden ontwikkeld na vaccinatie. Deze waarnemingen werden echter al snel door de reguliere media en de wetenschappelijke gemeenschap afgedaan als een hechtende eigenschap van natuurlijke huidoliën. Toch onderzoekers van the Europees forum voor vaccinwake deed een onderzoek naar het elektromagnetisme van gevaccineerde personen in Luxemburg waaruit bleek dat magneten inderdaad vasthielden aan de huid van gevaccineerde mensen.

Bovendien heeft het Spaanse onderzoeksinstituut La Quinta Columna bewijs  geleverd dat sommige gevaccineerde mensen niet alleen magnetisme vertonen, maar ook dat grafeen toxiciteit kan optreden met symptomen die vergelijkbaar zijn met de ziekte van COVID-19.

Een gedetailleerde analyse van de COVID-19-vaccins heeft ook de aanwezigheid van nano-routers, tubuli en circuits onthuld die kunnen verklaren waarom sommige van die gevaccineerde bluetooth MAC-adressen uitstoten.

Spaanse en Franse onderzoekers hebben gedocumenteerde MAC-adressen afkomstig van de gevaccineerden maar niet van de niet-gevaccineerden. Helaas wordt veel van dit gedane onderzoek zwaar gecensureerd en door factcheckers als vals bestempeld.

De interactie van grafeen in het menselijk lichaam met EMV's moet grondig worden onderzocht en de mogelijke schade aan de menselijke gezondheid moet zorgvuldig worden opgehelderd.

Aangezien we getuige zijn geweest van een buitengewoon breed scala aan bijwerkingen na COVID-prikken, zijn deze metalen en geleiachtige snaren in het bloed misschien wel de belangrijkste redenen voor een plotselinge dood, hartaanval, vermoeidheid, hersenmist of neuropsychologisch syndroom na vaccinatie.

Andere nadelige gevolgen die zijn gemeld, zijn onder meer: auto-immuunziekten, verzwakt immuunsysteem, ontstekingsaandoeningen, orgaanschade, hoge bloeddruk, hartaanvallen, myocarditis, neurodegeneratieve ziekten, kanker en een verkorte levensverwachting.

Zo'n divers ziektepatroon kan de oorzakelijke rol van deze abnormale bloedlichaampjes verbergen en vezelachtige stolsels die verband houden met COVID-19-vaccinaties kunnen bij deze ziekten een rol spelen.

Een wereldwijde samenwerking wordt opgeroepen tot verder onderzoek

Als artsen die deze pandemie en de vaccinatieagenda vanaf het begin hebben gevolgd, moeten we onze diepe bezorgdheid uitspreken over deze ongekende bevindingen.

Alle wetenschappers die hun eigen onderzoek naar deze kwestie hebben uitgevoerd, hebben een waarschuwing uitgesproken en de wereldwijde medische gemeenschap op de hoogte gebracht van de ernst van deze kwestie.

Niemand heeft ooit zulke soorten abnormale metalen gezien, naast de ongewone fibrotische snaarachtige stolsels bij mensen.

De eerste aanbeveling zou zijn om alle COVID-19-vaccinatieprogramma's per direct stop te zetten.

Er moet onmiddellijk worden gestaakt en afstand worden gedaan van elk COVID-19-vaccinatiebeleid en elke andere vorm van mandaat voor COVID-19-vaccinaties.

Mensen zullen waarschijnlijk vragen wat ze moeten doen als ze al zijn gevaccineerd en hoe ze kunnen bepalen of ze deze componenten in hun bloed hebben.

Om deze vraag te beantwoorden, moet onmiddellijk en met de nodige zorgvuldigheid een gezamenlijke wereldwijde evaluatie van de inhoud van het COVID-19-vaccin en bloedplasmamonsters van personen die met de COVID-19-vaccinaties zijn gevaccineerd, worden uitgevoerd.

Er moeten gezamenlijke noodstudies worden uitgevoerd naar ontgiftingsprotocollen voor de gevolgen van het COVID-19-vaccin.

Hoe moeten gevaccineerde mensen zich ontdoen van deze vreemde metaallichamen en spike-eiwitten? Er is nog steeds hoop

Allereerst raden we alle mensen aan, vooral degenen die lijden aan vaccingerelateerde gevolgen, hun blootstelling aan straling van draadloze communicatie en andere elektromagnetische velden zoveel mogelijk te beperken.

De meest gebruikte methoden om de abnormale hoeveelheid piekeiwitten in ons lichaam te controleren, zijn autofagie-bevorderende technieken, waaronder intermitterend vasten, N-acetylcysteïne (NAC) en natuurlijke voedselingrediënten.

Het ontgiften van de metalen componenten in ons lichaam kan wat moeilijker zijn omdat metaal niet gemakkelijk oplost in ons lichaam. Welke methoden kunnen worden overwogen om die metalen elementen uit ons lichaam te verwijderen?

Supplementen: Glutathion, NAC, Vitaminen

Glutathion lijkt nuttig te zijn bij het verwijderen van grafeenoxide.

Glutathion is een stof gemaakt van de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur.  Het wordt op natuurlijke wijze geproduceerd door de lever en is betrokken bij vele processen in het lichaam, waaronder weefselopbouw en -herstel, het maken van chemicaliën en eiwitten die nodig zijn in het lichaam, en voor de werking van het immuunsysteem. We hebben een natuurlijke glutathionreserve in ons lichaam. Dit is wat ons een sterk immuunsysteem geeft.

Wanneer het glutathiongehalte in het lichaam hoog is, hebben we geen problemen en functioneert ons immuunsysteem goed. Maar wanneer de hoeveelheid grafeenoxide in het lichaam de hoeveelheid glutathion overschrijdt, veroorzaakt het de ineenstorting van het immuunsysteem en veroorzaakt het een cytokinestorm.

Daarom kan grafeenoxide een negatieve invloed hebben op het niveau van glutathion in het lichaam en ziekte veroorzaken.

N-acetylcysteïne (“NAC”) is een supplement dat een bekende voorloper is van glutathion en het lichaam helpt om glutathion endogeen aan te maken, bijvoorbeeld bij zware sporten. NAC is afkomstig van het aminozuur L-cysteïne en wordt door het lichaam gebruikt om antioxidanten op te bouwen. Antioxidanten zijn vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die cellen beschermen en herstellen tegen schade. U kunt NAC als supplement of als voorgeschreven medicijn krijgen.

Zink in combinatie met NAC zijn essentiële antioxidanten die worden gebruikt om grafeenoxide af te breken.

Andere supplementen die kunnen worden ingenomen om te helpen bij het verwijderen van grafeenoxide zijn:

·        Astaxanthine

·        Melatonine

·        Melkdistel

·        Quercetin

·        Vitamine C

·        Vitamine D3

Bindmiddelen, zoals onder andere actieve kool en bentonietklei, zijn mogelijk ook nuttig om metalen en andere gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Nvdr.: Ook Clinoptoliet niet vergeten.

Voeding en Dieet

Er zijn een paar voedingsmiddelen die mensen kunnen helpen metalen elementen uit ons lichaam uit te scheiden. Hier is een voorbeeld:

Koriander (Coriandrum sativum L.), is een kruidenplant van de familie Apiaceae, wordt gewaardeerd om zijn culinaire en medicinale gebruik. Door de aanwezigheid van een veelheid aan bioactieve componenten is aan dit kruid een breed scala aan farmacologische activiteiten toegeschreven, waaronder antimicrobiële, ontstekingsremmende, neurobeschermende eigenschappen. Interessant is dat koriander ook lood kan ontgiften.

../..

The pandemic has caused a lot of tragedy in the human world, but if we take this chance to open our eyes and discard old views, negative situations can be turned into positive opportunities. Every cloud has a silver lining.

Referenties

https://www.theepochtimes.com/embalmers-have-been-finding-numerous-long-fibrous-clots-that-lack-post-mortem-characteristics_4696015.html

https://www.theepochtimes.com/italian-study-blood-patients-after-mrna-shot_4708049.html

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/37/74

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47/86

https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany

https://www.theepochtimes.com/embalmers-have-been-finding-numerous-long-fibrous-clots-that-lack-post-mortem-characteristics_4696015.html

https://sci-hub.se/https://doi.org/10.1016/j.actbio.2020.06.009

https://www.laquintacolumna.info/docs/docs/campra-informe-tecnico-en.pdf

https://www.researchgate.net/publication/355684360_Deteccion_de_grafeno_en_vacunas_COVID19_por_espectroscopia_Micro-RAMAN

https://www.dropbox.com/s/tnnq4ftw818chmx/FINAL_VERSIÓN_CAMPRA_REPORT_DETECTION_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES.pdf?dl = 0

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japan-finds-roestainless-steel-deeltjes-suspended-doses-moderna-vaccine-2021-09-01 /

https://www.forbes.com/sites/graisondangor/2021/08/28/two-men-in-japan-die-after-covid-19-shots-from-supply-suspected-of-contamination/?sh = 3130867f75e4

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/moderna-recalls-thousands-covid-vaccine-doses-2022-04-08 /

https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jacs.2c03925

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8553634/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8380922/

http://authors.library.caltech.edu/25052/1/BioinCh.pdf

https://sci-hub.se/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013418306640?via%3Dihub

https://arxiv.org/pdf/1810.12016.pdf

https://sci-hub.se/10.1002/adhm.201600429

https://ieeexplore.ieee.org/abstract/document/8679535

https://sci-hub.se/10.1109/JEC-ECC.2018.8679535

https://www.theepochtimes.com/schumann-resonances_4630444.html

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/

https://www.efvv.eu

https://www.globalresearch.ca/study-electromagnetism-vaccinated-persons-luxembourg/5749516

https://odysee.com/@laquintacolumna:8/ELORIGENDELACOVID19YPROPÓSITOFINAL:0

https://www.richplanet.net/vaccine.php

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine103.htm

https://gangstalkingmindcontrolcults.com/from-mik-andersons-website-corona2inspect-blogspot-com-translated-to-english/

https://www.theepochtimes.com/covid-aging-brain-reversal_4608393.html

https://www.ftwproject.com/orgonite-blog/how-to-remove-graphene-oxide-from-the-body/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23281145/

https://elquanah.com/2022/10/06/fibrous-clots-foreign-matter-in-blood-after-covid-jabs-is-there-a-way-to-detox/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...