woensdag 12 oktober 2022

Europarlementariër gaat los: ‘Dit is het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis!’



EU-baas Ursula von der Leyen kocht 4,5 miljard doses van het Pfizer-vaccin tegen corona. Ze weigert de communicatie rond de totstandkoming van de deal te openbaren.

Toen ze de deal sloot, was er geen enkel bewijs dat het vaccin effectief was. Er was ook nog niets bekend over de eventuele schadelijkheid van het vaccin, merkt Europarlementariër Mislav Kolakusic op in een videoboodschap.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand weet wat erin zit

4,5 miljard doses voor 450 miljoen mensen. Dat betekent dat elke Europeaan 10 keer moet worden geïnjecteerd met iets waarvan niemand ter wereld – op misschien twee of drie mensen na – weet wat erin zit, benadrukt Kolakusic.

We hebben het hier over geheimen, beschermde patenten. Geen enkele overheid, geen enkel agentschap weet precies wat er in dit product zit, zegt het Europarlementslid.

Hoe is dat mogelijk?

Ze hebben dat vaccin goedgekeurd op basis van uitspraken die zijn gedaan door de vaccinmakers zelf. Ze hebben geen medische onderzoeken toegestuurd gekregen. Er is tot op de dag van vandaag geen enkel medisch onderzoek aangeleverd aan de coronacommissie van het Europees Parlement of aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), aldus Kolakusic.

“Hoe is dat mogelijk? We hebben het hier over corruptie.” De aankoop van de 4,5 miljard vaccins is volgens hem het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis.

HLN ONDERZOEK. België haalt Europees besparingsdoel voor aardgas niet omdat gascentrales massaal draaien voor... Frankrijk

 

Archiefbeeld van de gascentrale in Seraing. Op dezelfde site bouwt Luminus een nieuwe gascentrale, die bedoeld is om de bevoorradingszekerheid in ons land - na de afschakeling van vijf van de zeven kernreactoren in 2025 - mee te verzekeren.
PREMIUM
Archiefbeeld van de gascentrale in Seraing. Op dezelfde site bouwt Luminus een nieuwe gascentrale, die bedoeld is om de bevoorradingszekerheid in ons land - na de afschakeling van vijf van de zeven kernreactoren in 2025 - mee te verzekeren. © © Bart Leye

Op een moment dat we met z’n allen minder aardgas moeten verbruiken om de winter door te komen zonder tekorten, draaien de gascentrales in ons land op volle toeren. En dat niet eens voor onszelf, maar wel voor... Frankrijk. Resultaat? Ons land haalt de Europese doelstelling om gas te besparen niet. “Het zijn vooral de gasgestookte elektriciteitscentrales in ons land die ten volle profiteren van de energiecrisis.”

Pfizer-bom gaat af in het Europees Parlement

15012 views

Health Ranger Report

Gepubliceerd 12/10/2022 

Video Link: https://www.brighteon.com/ce17b7d4-7118-4a02-9708-7efdc0e5898e     

BOMMETJE: Bij COVID-hoorzitting geeft #Pfizer-

directeur toe: #vaccin is nooit getest om transmissie 

te voorkomen.  

“Vaccineren doe je voor een ander”  was altijd een 

leugen.

Het enige doel van het #COVID-paspoort: mensen 

dwingen zich te laten vaccineren.

De wereld moet het weten. Deel deze video!

 


Groene Rypke de Duurzaamste legt uit waarom hij zich bekeerd heeft

11 OKTOBER 2022

Redactie Blckbx

Video on Rumble: https://rumble.com/v1ne1mq-rypke-column-01-v2.html

22:06
Onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker was altijd een ware voorstander van de ‘groene zaak’. Maar hoe kwam hij tot de conclusie dat ‘de moderne milieubeweging juist de grootste vijand is van natuur en menselijkheid’?

Aan de hand van voorbeelden vertelt Zeilmaker hoe natuurorganisaties aan de ene kant pleiten voor onverstoorde natuur en aan de andere kant juist innovaties aanprijzen die voor verstoring van de natuur zorgen. “De natuurorganisaties zijn eigenlijk vastgeroest in een bepaalde ideologie, bijvoorbeeld dat CO2 weg moet. Dat proberen ze te bereiken met bijvoorbeeld windmolens, maar tegelijkertijd ondermijnen ze daarmee hun hoofddoelstelling: onverstoorde natuur.”

Een andere tegenstelling ziet Zeilmaker in hoe natuurorganisaties denken over de relatie tussen de wereldbevolking en de CO2-uitstoot. Zo zijn veel milieuactivisten voorstander van het krijgen van minder kinderen om zo de CO2-voetafdruk van de mens te verkleinen. Maar tegelijkertijd steunen ze vaak massa-immigratie, terwijl de voetafdruk van die mensen veel groter wordt wanneer ze naar het Westen verhuizen.

Zeilmaker pleit ervoor om natuur niet te zien als ‘een regelbaar ecologisch systeem’, maar als ‘een opvolging van historische gebeurtenissen, wat een veel realistischer beeld geeft’.

 Bestel Zeilmakers boek via lieverdooddanslaaf.com.

 

    LIEVER DOOD DAN SLAAF  https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/

    Een pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid



Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/columns/groene-rypke-de-duurzaamste-legt-uit-waarom-hij-zich-bekeerd-heeft?utm_source=Blckbx&utm_campaign=57582eff48-EMAIL_CAMPAIGN_2022_10_11&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-57582eff48-561840125

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...