zondag 2 januari 2022

Omicron-variant kan beschermen tegen delta, vindt nieuwe studie

 Omicron-variant kan beschermen tegen delta, vindt nieuwe studie

Vrijdag 31 december 2021 door: Mary Villareal


Tags: COVID , covid-19 , COVID-19 infecties , covid-19 pandemie , Delta Variant , endemisch , goodhealth , goodmedicine , goodscience , infecties , omicron , omicron variant , pandemie , panic , propaganda , Zuid-Afrika , spike-eiwit , Wuhan-coronavirus

5,920KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Nieuw onderzoek suggereert dat besmetting met de ommicronvariant van het Wuhan-coronavirus (COVID-19)  mensen kan helpen de gevaarlijkere delta af te weren . Deze bevindingen kunnen belangrijke implicaties hebben voor landen die een toename van ommicron-infecties zien terwijl ze nog steeds vechten tegen de delta-variant.

Onderzoekers namen bloedmonsters van individuen die besmet waren met de zich snel verspreidende variant en maten hun antilichaamniveaus om te zien hoe goed de virusbestrijdende eiwitten op beide reageren.

Laboratoriumtests die twee weken nadat de patiënten aan het onderzoek deelnamen, werden uitgevoerd, toonden aan dat de antilichaamspiegels 14-voudig stegen als reactie op de omicron-variant en een 4,4-voudige toename tegen delta. Studies die zich in het onderwerp verdiepten, toonden aan dat de antilichamen die worden gemaakt als reactie op delta slecht hebben gereageerd op omicron.

Professor Alex Sigal, hoofdonderzoeker en viroloog aan de Universiteit van KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika, zei dat de bevindingen suggereerden dat omicron de pandemie in de endemische fase zou kunnen brengen. "De toename van de neutraliserende immuniteit tegen Omicron werd verwacht, dat wil zeggen het virus waarmee deze personen besmet waren", zei hij. "We zagen echter ook dat dezelfde mensen - vooral degenen die waren gevaccineerd - een verhoogde immuniteit ontwikkelden tegen de delta-variant."

Sigal merkte op dat omicron de minder pathogene variant is die delta zou kunnen verdrijven, en voegde eraan toe dat het de kans zou verkleinen dat iemand die met omicron is geïnfecteerd, opnieuw wordt geïnfecteerd met delta.

"Als dat waar is, kan de verstoring die COVID in ons leven heeft veroorzaakt, minder worden", zei hij.

Omicron nu de dominante soort

Hoewel bewijs heeft aangetoond dat omicron zich sneller verspreidt, is het milder dan eerdere soorten en is de kans kleiner dat mensen in het ziekenhuis belanden. De variant is nu de dominante soort in Groot-Brittannië en heeft ertoe geleid dat COVID-gevallen recordniveaus hebben bereikt. (Gerelateerd:  Zuid-Afrikaanse gezondheidswerkers: symptomen geassocieerd met omicron zijn erg mild .)

Het zorgde ook voor een golf van infecties in de VS, met meer dan 500.000 infecties per dag.

Sigal en zijn collega's analyseerden bloed van 13 patiënten die hersteld waren van omicron, zes waren niet gevaccineerd en de meerderheid van hen was opgenomen in het ziekenhuis omdat ze het virus hadden opgelopen.

De bloedmonsters van de vrijwillige patiënten werden in laboratoriumexperimenten getest tegen levende versies van zowel de omicron- als de delta-variant. Hoewel het artikel als voordruk werd gepubliceerd en nog door vakgenoten moet worden beoordeeld, zei Nathan Grubaugh, een viroloog van de Yale University , dat de resultaten overeenkwamen met waarnemingen op de grond.

Grubaugh zei: "We zien ommicron exponentieel stijgen terwijl deltagevallen dalen. Dit suggereert voor mij dat omicron delta overtreft voor gevoelige individuen, waardoor ze minder vatbaar zijn voor delta in de nasleep en delta-gevallen verdrijft.

De wetenschappers hebben echter niet bevestigd of de individuen eerder zijn geïnfecteerd met delta, wat de resultaten zou kunnen beïnvloeden. Eerder onderzoek suggereerde dat degenen die besmet waren met COVID minder kans hadden om ook andere varianten van het virus op te lopen.

Omicron draagt ​​meer mutaties dan delta en andere varianten, waardoor het beter is in het ontwijken van de afweer van het lichaam. De bevindingen dragen bij aan het bewijs dat suggereert dat het virus minder gevaarlijk wordt.

Gegevens uit de echte wereld uit Zuid-Afrika suggereerden ook dat de sterftecijfers tijdens de ommicrongolf slechts een kwart waren van de niveaus die werden waargenomen bij eerdere pieken. Wetenschappers achter het onderzoek zeiden dat het een "ontkoppeling" van gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen liet zien in vergelijking met andere varianten.

Ziekenhuisopnames blijven stijgen in de VS

Het aantal ziekenhuisopnames in de VS steeg in de herfst toen de delta-variant zijn weg vond naar verschillende staten. Er zijn momenteel meer dan 70.000 personen in het land opgenomen met COVID in het land, een stijging van drie procent in de afgelopen week.

De ommicron-variant, die besmettelijker is in vergelijking met andere, zorgde voor een golf van infecties. De VS rapporteren momenteel gemiddeld meer dan 237.000 nieuwe gevallen per dag voor de periode van zeven dagen eindigend op 27 december. Dit komt volgens de analyse neer op een stijging van 66 procent in de afgelopen week.

Ondanks de mildere gevallen mogen mensen niet zelfgenoegzaam zijn. Epidemiologen waarschuwden dat zelfs als omicron minder ernstig blijkt te zijn, het nog steeds ziekenhuizen kan overweldigen door zich sneller te verspreiden dan delta.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe pandemieën eindigen .


LINK: https://www.brighteon.com/246fe60e-7d4f-4c0b-9c48-f612d56a653a

Deze video is van het  kanaal "GalacticStorm" op Brighteon.com .

Ontvang meer updates over COVID-19 op Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

DailyMail.co.uk

CNBC.com

 

Epische video: Nederlandse burgers lanceren vuurwerksymfonie nadat de regering ze verbiedt vanwege COVID

Nederlandse burgers lanceren vuurwerksymfonie nadat de regering ze verbiedt vanwege COVID

Infowars.com   1 januari 2022, 12:17 uur

Nederlandse burgers laten de op macht beluste politici zien wie echt de baas is als ze het nieuwe jaar inluiden.


Hartverwarmende video uit Nederland laat zien hoe Nederlanders met vuurwerk hun regering een bericht sturen: jullie hebben ons niet in de hand!

Op epische beelden is te zien hoe de lucht gloeit met een reeks vuurwerk aan de horizon op oudejaarsavond, in weerwil van de Nederlandse regering die ze verbiedt als straf voor burgers die zich niet aan de COVID-beperkingen houden.

            LINK: https://twitter.com/i/status/1477189242317000705 

Ondanks dat de regering vorig jaar een vuurwerkverbod oplegde, kondigden de Buitengewoon Opsporingsambtenaar aan dat ze het te druk zouden hebben met het handhaven van de COVID-beperkingen om het vuurwerkverbod te handhaven.

Elders in Europa hebben Italiaanse burgers in Napels op oudejaarsavond veel vuurwerk afgestoken, ondanks dat hun burgemeester Gaetano Manfredi ze ook verbood in naam van COVID.

Twee dagen geleden besloot de burgemeester van Napels, Gaetano Manfredi, vuurwerk en vuurwerk te verbieden op NYE. Dit was de reactie van de gemeente gisteravond. Italië #Coronavirus #Omicron it  pic.twitter.com/AmqvJkBh6M

— Antonello Guerrera (@antoguerrera) 1 januari 2022

Dit is een bemoedigend teken dat het tij lijkt te verschuiven van totalitaire regeringscontrole en terug naar de mensen nu de COVID-pandemie-agenda uit elkaar begint te vallen.

Laat 2022 het jaar zijn 

dat de mensheid NEE zei tegen COVID-tirannie 

en algemeen totalitarisme!



Meer vliegtuigcrashes in 2021 dan ooit

 

Meer vliegtuigcrashes in 2021 dan ooit

(Deze  crashes zijn allemaal van in de laatste 10 dagen van 2021)

Begin op minuut 1:57 (wat vooraf gaat is reclame…)

 

LINK: https://freeworldnews.tv/watch?id=61cd20da179c8c4344279fa2

 

33.406 weergaven

·

30 dec. 2021

 

















Dr. Sherri Tenpenny warn humanity about killer inoculations


Dr. Sherri Tenpenny warn humanity about killer inoculations

LINK: https://www.brighteon.com/730613f4-abd9-42f7-81f4-b6c5da506a4b 

 



13080 views

 

Quote: "Almost every sector of American life is full of censorship on Covid 19 and the “vaccines” for it. You won’t see a real debate on YouTube, or on Twitter, or on your google results page. You can’t go on Fox News and see a real cross-section of nurses and doctors telling about all the sick vaccinated patients who showing up in their clinics and hospitals. But on this program we’re willing to have any kind of conversation about Covid, with no censorship, no propaganda, no bullshit. So on this show, you can hear doctors like Sherri Tenpenny tell the truth about what they’ve seen. Here’s what Tenpenny said when we asked her for the truth about the pandemic last summer. Get Dr. Zelenko's Anti-Shedding Treatment, NOW AVAILABLE FOR KIDS: http://zStackProtocol.com

 


---------------   


5G is a target acquiring weapon system - This is not for control but an extermination technology https://is.gd/mXXqXG

The Number of Athlete Collapses/Deaths Following Vaccination Is Shocking https://www.europereloaded.com/athlete-collapses-deaths-following-vaccination/

Prof. Francis Boyle "The British must not take these frankenshots"! Interview https://is.gd/9JKUJ3

Live: Dr. David Martin explosive COVID analysis: Best of 2021 most viral moments and interviews! https://is.gd/FVl7Ad ~ DAVID E. MARTIN – Exposing Moderna; the Star of Plandemic: Indoctornation Reveals the Truth https://freedomplatform.tv/david-e-martin-exposing-moderna-the-star-of-plandemic-indoctrination-reveals-the-truth/ ~ Dr. David Martin speech at Wise Traditions Conference ~ November 5th 2021 https://is.gd/xRYJYo ~ Dr. David Martin: COVID treasonous acts ~ Published November 4th 2021 https://is.gd/cUQrBW ~ Google { david martin exposes names faces https://is.gd/FRBBSc }

Mark Steele ~ Chat on The global speaker, topics 5G, so-called vaccines, related, 21st December 2021 https://is.gd/7jXnzZ

AGENDA-666 https://is.gd/vqyuqb ~ WHAT-IS-COMMUNISM https://is.gd/AzKPsS ~ Brighteon { covid-19 foreign-military-occupation https://is.gd/W7OChQ } ~ Source: WORM https://is.gd/sNsBOm

Breaking: Aboriginals hunted by military, kids jabbed by force - Disturbing video https://tinyurl.com/yvu8rt8u


Facial recognition and direct energy weapons: Gearing up to take out the vaxxinated https://is.gd/wUAS44 saveusnow.org.uk


Newsbreak 135--Breaking: Immense harm from crystallizing blood cells/graphene poisoning post-vaccine https://bit.ly/3baJJ6e ~ BitChute search { dr young falconscafe https://bit.ly/3CisV9o Newest First } ~ Dr Robert Young


Technological parasitism: Electromagnetic-based wireless nano-sensor network https://is.gd/1PePZf ~ MAC-cinated: Intra-body nano-network https://is.gd/AZaqCC ~ "Waves" are created with non-ionizing radiation https://is.gd/K3NARi


Dr. Andreas Noack - Recently deceased, explains the Graphene component in the vaccine (RIP) https://is.gd/qvKTc4


If you don't know what causes what they call a virus you will never know unless you read the science https://is.gd/auRSDr


The final refutal of virology https://bit.ly/3BcBxNo ~ The truth about rabies, tobacco mosaic virus, graphene, and 2nd phase of control experiments results https://is.gd/bxYn3J


Leuren Moret - Mind control from HAARP, smart-dust, satellites, TV, mobiles etc https://is.gd/MA1Kq6


Bohemian Grove Jr, Bridgewater Associates - CIA corporate front, CIA role in snuff and pornography https://is.gd/yA6e2R ~ Body Organs Of Over 18,000 Syrian Children Sold in Six Years https://is.gd/u4QfeK


The COVID-19 genocide of 2020 – Claire Edwards (v0) https://bit.ly/3nIX8Zh ~ BitChute search { claire edwards falconscafe https://bit.ly/3bqkb5p Newest First }


The more science we can throw at these demonic forces the better - Share this far and wide https://is.gd/LsgrFj


The cult are telling you they are murdering you in their concentration camps (hospitals) https://is.gd/Tx1NhU


They are killing people with this bio chemical weapon - Its all in the science - Why the cover up https://is.gd/19RXEf


Oversight needed, US Federal Law Enforcement, disposition matrix, gov. harassment and asset seizure https://is.gd/nTQsa2 ~ Blackb3rry Clu3s on Brighteon https://is.gd/JzGhgi


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...