zondag 9 juni 2024

Heb je je ooit afgevraagd waarom we zoveel grijze, wazige luchten hebben?

juni 9, 2024   18

    RondellMelling / Pixabay

Heb je je ooit afgevraagd waarom we zoveel grijze, wazige luchten krijgen? Dat komt door de zonne-engineering, ook wel zonnestralingsbeheer genoemd.

Dr. Vernon Coleman is altijd tegen de doodstraf geweest. Maar hij heeft besloten dat hij een uitzondering zal maken voor de geoengineers en klimaatingenieurs. In het onderstaande artikel legt hij uit waarom.

Opmerking: Geo-engineering omvat het beheersen van zonnestraling door het injecteren van aërosolen in de stratosfeer en het afvangen en opslaan van koolstof. Een van de methoden om aërosolen in de atmosfeer te injecteren is door deeltjes vanuit vliegtuigen te sproeien. Het sproeien vanuit de lucht resulteert in ongewone aanhoudende straalemissies die algemeen worden beschreven als chemtrails.

Ik ben altijd tegen de doodstraf geweest. Maar ik heb besloten dat ik een uitzondering zal maken voor de geo-engineers en klimaatingenieurs die achter het strooien van miljoenen tonnen lichtreflecterende deeltjes in onze stratosfeer zitten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik heb al eerder geschreven over het strooien van poeder in de lucht (het staat bekend als zonne-engineering of zonnestralingsbeheer).

Deze chemische wolken zijn ontworpen om de aarde af te koelen en de krankzinnige mensen erachter geloven (of doen tenminste alsof ze geloven) in de krankzinnige theorie die bekend staat als “klimaatverandering”. Uit mijn onderzoek blijkt dat vrijwel geen enkele onafhankelijke wetenschapper de theorie van de “klimaatverandering” gelooft. De overgrote meerderheid erkent dat het een vertrouwenstruc is.

Maar de samenzweerders gebruiken klimaatverandering als een excuus om de zonnestralen tegen te houden, ook al weten ze welke schade dat zal aanrichten. Duizenden vliegtuigen (allemaal op fossiele brandstoffen) vliegen rond in de stratosfeer.

 

Ze geven toe dat hun plan onvermijdelijke neveneffecten zal hebben.

En wat zijn die bijwerkingen?

Nou, dat is hongersnood.

En overstromingen.

En droogte.

En het gebeurt al.

Als je hoort over overstromingen en droogte, krijgt de door de mens veroorzaakte klimaatverandering de schuld. Het is erg handig om de problemen veroorzaakt door zonne-engineering te kunnen wijten aan de modieuze bête noir.

Maar de overstromingen en droogtes worden niet veroorzaakt door de industrie of auto’s of vliegtuigen of scheten latende koeien.

Deze gemakkelijk te verwerpen neveneffecten, die resulteren in honderden miljoenen doden, worden opzettelijk veroorzaakt door zonne-energie.

Het plan is natuurlijk om de wereldbevolking te verkleinen door de landbouw kapot te maken en massale hongersnood te veroorzaken. En het werkt.

Deze volslagen krankzinnige en misdadige plannen zijn nooit goedgekeurd door enig electoraat of door enige gekozen instantie.

En het gebeurt allemaal al.

Kijk maar eens naar de lucht.

In plaats van mooie blauwe luchten zie je op de meeste dagen grijze, wazige luchten. En heel weinig zichtbare zon.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor zonne-engineering zouden moeten worden gearresteerd, berecht en dan doodgeschoten. Ze zijn een bedreiging voor de mensheid. En ze zijn al verantwoordelijk voor honderden miljoenen doden.

Oh, en er is nog iets.

Nu zonne-engineering is begonnen, kan het nooit meer stoppen. Er zullen altijd vliegtuigen moeten rondvliegen die hun doodstof in de stratosfeer strooien.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/heb-je-je-ooit-afgevraagd-waarom-we-zoveel-grijze-wazige-luchten-hebben/

Westerse hegemonie is voorbij – Moskou

 juni 9, 2024   1

 

Woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova / Сурен / Wikimedia / (CC BY 3.0)

De concepten van hegemonie en mondiale dominantie, waar het collectieve Westen zich aan vastklampt, hebben geen plaats in de multipolaire wereldorde – die al werkelijkheid aan het worden is, zei de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova op zaterdag, bericht RT.

In haar toespraak tijdens een paneldiscussie over nieuwe normen voor internationale betrekkingen op het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF), hekelde Zakharova de westerse regeringen omdat ze zich verzetten tegen de structurele veranderingen die al in gang zijn gezet met betrekking tot de zelforganisatie van naties en hun interacties met andere staten.

“We hebben het over polycentrisme, een afwijking van eerdere normen, en we zien het wanhopige verzet van het Collectieve Westen… Ze zien de norm anders – als hun eigen dominantie, als een wereldorde gebaseerd op één regel – die ze moeten domineren zoals voorheen, en iedereen moet alleen doen wat de dominante hen toestaat te doen,” stelde ze, eraan toevoegend dat de drang naar dominantie de mensheid ooit alleen maar “naar monsterlijke tragedies heeft geleid,” waaronder kolonialisme en nazisme.

“Vandaag de dag is het hegemonisme, een obsessie met overheersing, een pijnlijk pseudo-messiaans idee van [het Westen]’s wereldwijde missie… Maar noch mensen noch staten kunnen zichzelf tot missionarissen uitroepen, alleen de geschiedenis kan bewijzen of hun missie goed was of gebaseerd op ongezonde ideeën,” zei Zakharova.

Ze voegde eraan toe dat de ideeën van wereldwijde dominantie, van het exceptionalisme van sommige naties te midden van de vernietiging van etnische en culturele identiteiten van andere herhaaldelijk zijn geuit door westerse leiders. Ze zei verder dat deze ideeën niet worden gedeeld door de mondiale meerderheid, die het concept van multipolariteit al heeft omarmd.

“We moeten niet vergeten dat zij een minderheid zijn – het collectieve Westen… hun wereldbeeld wordt door niemand gedeeld, behalve door hen,” zei ze, verwijzend naar memoranda die zijn aangenomen door multinationale blokken als de door Rusland geleide BRICS-groep, de Shanghai Samenwerkingsorganisatie, de Afrikaanse Unie en andere, waarin de lidstaten zich ertoe verbinden een multipolaire wereldorde te vormen.

“De SCO… omvat 3 miljard mensen – de helft van de mensheid… BRICS beslaat meer dan 30% van de landmassa van de aarde, 45% van de wereldbevolking – ongeveer 3,5 miljard mensen, en 33% van het mondiale BBP… 3% meer dan het BBP van de G7,” verklaarde ze.

Zakharova merkte op dat zelfs in het Westen sommige analisten beweren dat “de VS al lange tijd geen wereldhegemoon meer zijn,” terwijl “hun acties in de internationale arena hebben geleid tot destabilisatie van de wereldpolitiek.” Zolang er echter geen significante veranderingen zijn in het beleid en de ideologie, hebben Rusland en zijn wereldwijde bondgenoten “een lange strijd voor de boeg” om een echte polycentrische wereldorde te vormen, zei ze.

“Hoewel onze zaak niet eenvoudig is, is ze waardig en nobel. En we zullen dit pad bewandelen als een wereldwijde meerderheid. We noemen het echter geen missie, we noemen het ons doel en doelstelling.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/westerse-hegemonie-is-voorbij-moskou/

Nog eens drie batterijfabrieken worden opgeschort

09/06/2024

Nog eens drie autobatterijfabrieken in het Duitse Kaiserslautern en het Italiaanse Termoli worden stilgelegd na een daling van de verkoop van elektrische auto’s, schrijft Ny Teknik. De plannen van de EU om een ​​“grootmacht” te worden op het gebied van batterijen voor elektrische auto’s gaan dus definitief verloren.

De achtergrond is dat bijna geen enkele particulier een elektrische auto wil kopen en dat de verkoop nu bijna geheel naar institutionele en publieke kopers gaat, ondanks een golf van belastingvoordelen en subsidies in verschillende EU-landen, meldt FriaTider.

Stellantis NV en Mercedes-Benz Group AG hebben de plannen voor twee Duitse batterijfabrieken voor elektrische voertuigen opgeschort.

De Automotive Cells Company, die van plan was om drie batterijfabrieken in Europa te bouwen voor een totaal bedrag van Euro 7 miljard, heeft ook de bouw van zijn geplande batterijfabriek in Kaiserslautern in het zuidwesten van Duitsland stopgezet en voorbereidende werkzaamheden voor een soortgelijke fabriek in Termoli aan de Italiaanse oostkust onderbroken.

Carlos Tavares, CEO van Stellanti, zei in een verklaring op 4 juni dat het bedrijf de realiteit onder ogen moet zien, en de realiteit is dat de markt voor elektrische auto’s in Europa helemaal niet warm is.

– Als de Europese markt sneller dan gepland overstapt op elektrische auto’s, zullen wij sneller investeren. Maar als de Europese transitie langzamer gaat dan gepland, zullen wij langzamer investeren, zegt hij.

Het nieuws markeert het einde van de Europese plannen om een ​​“supermacht” te worden in de productie van batterijen voor elektrische auto’s.

De nieuwe accufabrikant Britishvolt, opgericht door Zweden, werd eind vorig jaar failliet verklaard. Als kopie van het Zweedse Northvolt lanceerden zakenman Lars Carlström, voormalig Saab-profiel, en Orral Nadjari in 2020 het idee van Britishvolt, dat daarmee al drie jaar later failliet ging.

https://dissident.one/nog-eens-drie-batterijfabrieken-worden-opgeschort

“Genoeg is genoeg!” – Zwitserse cardioloog roept op tot afschaffing van de Wereld Hoax Organisatie (WHO) (video)

 08/06/2024


Dr. Thomas Binder haalde de krantenkoppen nadat hij gedwongen werd naar een psychiatrisch ziekenhuis te gaan nadat hij zich had uitgesproken tegen de Coronahoax oplichterij.

Dr. Binder MD studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Zürich, promoveerde in immunologie en virologie, specialiseerde zich in interne geneeskunde en cardiologie, en heeft 35 jaar klinische ervaring, meldt TGP.

In februari 2020 kwam Thomas op voor de terugkeer van echte wetenschap, geneeskunde en menselijkheid. Het resultaat van zijn uitgesproken verzet tegen het onwetenschappelijke en irrationele covid-beleid was dat hij werd gearresteerd en doorverwezen voor verplichte psychiatrische behandeling.

Dr. Thomas Binder vertelde dr. Drew vorig jaar later dat hij gedwongen in het ziekenhuis was opgenomen – en psychiatrische medicijnen moest nemen – omdat hij zich had uitgesproken tegen pandemische paniek en de Coronahoax.

Onlangs riep Dr. Binder op tot de afschaffing van de Wereldgezondheidsorganisatie, na de mislukte en uiterst gevaarlijke acties en verklaringen tijdens de Plandemie.

Dr. Thomas Binder: Beste medemensen, mijn naam is Thomas Binder. Ik studeer geneeskunde in Zürich, ben gepromoveerd in immunologie en virologie, gespecialiseerd in interne geneeskunde en cardiologie, en heb 35 jaar ervaring in de diagnose en therapie van acute luchtweginfecties in ziekenhuizen, op intensive care-afdelingen en in mijn privépraktijk.

Hoewel er nooit een pandemie van een dodelijk virus heeft plaatsgevonden, was er wel een pandemie van lafaards. En zien wij, artsen, een pandemie van ernstige ziekten en van plotselinge onverwachte sterfgevallen als gevolg van een hartaanval, myocarditis, aortadissectie, beroerte en longembolie, trombose en ontsteking van andere organen, vooral van de hersenen en het ruggenmerg, verspreide intravasculaire coagulatie, verhoogde infecties, waaronder COVID als gevolg van immunosuppressie, kanker, auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, miskramen en nog veel meer.

Deze gemodificeerde RNA genocide is de grootste medische misdaad in de geschiedenis van de mensheid, een humanitaire ramp van ongekende proporties. Op dit moment is de farmaceutische industrie bezig om alle vaccinaties over te zetten naar het gemodificeerde RNA-vaccinplatform. Ze is hiermee bezig, hoewel alleen al het kunnen tellen en het kunnen onderscheiden van zichzelf, zelfs maar een spoor van intelligentie complicaties hebben, genoeg is om te beseffen dat het gemodificeerde RNA vaccin platform totaal onzinnig en levensbedreigend is. De twee fundamentele gebreken ervan zijn de injectie van het bouwplan voor een lichaamsvreemd eiwit zonder dat er enige controle is over welke lichaamscellen het zullen produceren, in welke dosis en hoe lang, en het feit dat de cellen die gedwongen worden om dit lichaamsvreemde eiwit te produceren en het vervolgens aan het oppervlak te presenteren, ten onrechte door ons immuunsysteem als lichaamsvreemd zullen worden herkend en dus vernietigd, net als de afstoting van een vreemd orgaan dat in je getransplanteerd wordt.

De vermeende gemodificeerde RNA-vaccinatie dwingt je lichaam om een gifstof te produceren in een onbekende dosis en voor een onbekende periode, en transformeert delen van je lichaam letterlijk in een vreemde.

Daarom moet het gehele gemodificeerde RNA-vaccinplatform onmiddellijk worden verboden.

Uw regering onderhandelt momenteel over een pandemieverdrag met de WHO. Als het het ondertekent, zal de WHO boven de grondwet van uw land worden geplaatst, en niet alleen u, maar ook uw regering en uw parlement zullen alle keuzevrijheid verliezen. Wie controleert de WHO, controleert de wereld. De enige redelijke, 100% effectieve en veilige preventie van een nieuwe criminele pandemie is het onmiddellijk in duizend stukken breken van de WHO.

Of u nu een injectie heeft gekregen of niet, word wakker, geef uw ruggengraat een boost, sta op en vertel het aan de fabrikant, uw zogenaamde experts, uw regering, uw parlementariërs, uw generaals en uw autoriteiten die, vanuit het oogpunt van de bevolking, volledig hebben gefaald in het COVID-schandaal. Genoeg is genoeg!

Doe dit, en doe dit, als het niet voor jezelf is, dan wel voor een toekomstig leven voor je kinderen en kleinkinderen. Nu.

 Bron: https://dissident.one/genoeg-is-genoeg-zwitserse-cardioloog-roept-op-tot-afschaffing-van-de-wereld-hoax-organisatie-who-video 

Eetbare insecten bij de Aldi: ‘Bill Gates zal vast in zijn nopjes zijn’


Op sociale media circuleert momenteel een fragment uit het tv-programma ‘The World According to Rowan Dean’ over recente plannen van supermarktketen Aldi om in Groot-Brittannië eetbare insecten te gaan verkopen.

Dat zou de keten doen om gezinnen ‘door de crisis van de kosten van levensonderhoud te helpen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Echt walgelijk

“Ik word hier gek van,” zei Dean vanuit de studio tegen schrijfster Esther Krakue. “Het is echt walgelijk,” reageerde ze. “Bill Gates zal vast in zijn nopjes zijn, want dit is altijd het plan geweest: ervoor zorgen dat we geen normaal voedsel meer eten, maar insecten, terwijl de elites wagyu-rund en kreeft eten en toekijken hoe het gewone volk insecten en ratten eet, omdat dat kennelijk de planeet gaat redden.”

“Het zal bij mij niet op het menu komen te staan en ik hoop bij jou ook niet,” voegde Dean toe. “Een goede reden om Aldi te vermijden en op zoek te gaan naar een goede steak.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Levensverzekeraar betaalt niet uit nadat man sterft door covidvaccin en dit is de opmerkelijke reden


Een rijke Franse zakenman sloot een levensverzekering af, nam het coronavaccin en stierf. De levensverzekeraar keerde niet uit omdat het vaccin een medisch experiment is en sterfte als gevolg van een medisch experiment niet wordt gedekt.

Dat is nog niet alles. Zelfs de rechter zei dat de bijwerkingen van de vaccins bekend zijn, dat de man in kwestie moet hebben geweten dat ze bijwerkingen hebben en er zelf voor heeft gekozen om het vaccin te halen.

Omdat hij er bewust voor heeft gekozen, werd in dit geval gesproken van zelfmoord.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet alleen in Frankrijk

Zelfmoorden en sterfte als gevolg van een medisch experiment worden niet gedekt, merkt arts Peterson Pierre op.

Dit gebeurde niet alleen in Frankrijk, zegt hij. Ook de American Council of Life Insurers waarschuwde dat verzekeraars mogelijk niet uitbetalen als je sterft door het COVID-19-vaccin, omdat het gaat om experimentele middelen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

VW haalt 60 miljard euro uit het EV-budget en stopt dit terug in auto’s met verbranding

09/06/2024

EV-fabrikanten trekken zich langzaam terug uit het Grote EV-debacle.

De overheid had de leiding over de EV-zeepbel, maar zelfs met miljarden aan subsidies, programma’s en reclame gehoorzaamde de chemie niet. Op de een of andere manier werden, zelfs met wetgeving, de juiste ontdekkingen niet op tijd ontdekt, schrijft Jo Nova.

VW heeft besloten een derde van zijn EV-ontwikkelingsgeld te gebruiken om in plaats daarvan een auto met een betere brandstof te ontwikkelen.

Hé, het is maar 60.000 miljoen euro.

VW zal miljarden van zijn EV-ontwikkelingsbudget besteden aan gasmotoren

Door: Adrian Padeanu, Motor1.com

Van de 180 miljard euro die in 2023 wordt gereserveerd, voornamelijk voor de volgende generatie EV’s, zal het Duitse merk nu een derde gebruiken om de ontwikkeling van verbrandingsmotoren voortzetten. De aankondiging komt van Arno Antlitz, Chief Financial Officer en Chief Operating Officer bij de Volkswagen Groep. Het bedrijf is van plan ongeveer 60 miljard euro uit te geven om “onze verbrandingsauto’s concurrerend te houden”.

Het wijkt sterk af van het eerdere plan dat eind 2022 werd aangekondigd om vanaf 2033 alleen nog elektrische auto’s in Europa te bouwen en te verkopen.

Nog maar een jaar geleden had Volkswagen er vertrouwen in dat het een goedkopere elektrische auto kon bouwen. Maar een maand geleden rapporteerden ze een winstdaling van 20 procent in het eerste kwartaal .

Ondertussen sluit Australië zich aan bij de EU met beelden van de verzameling van “EV Graveyards” in Port Melbourne.

Australië blijft ver achter bij de rest van de ontwikkelde wereld op het gebied van de verkoop van EV’s, maar haalt duidelijk de laatste trends snel in. De omzet is met 44% gedaald:

Nobody wants them 🤣

Demand for Tesla’s plummeted 44% in April resulting in thousands of them being parked at Port Melbourne pic.twitter.com/OtBtgQeJVi

— Kanga 🦘 (@TruthKanga) June 3, 2024

En blijkbaar willen zelfs degenen die geld te verspillen hebben, het niet verspillen aan een “elektrische supercar”:

Lamborghini denkt niet dat elektrische supercars aanslaan

Door: Adrian Padeanu, Motor1.com

In een gesprek met Automotive News Europe betoogde Lamborghini’s baas Stephan Winkelmann dat elektrische supercars “tot nu toe niet iets zijn dat verkocht wordt.” Hij zei verder dat dit genre misschien nooit aanslaat.

Supercars zijn voor rijke mensen, maar Mate Rimac, CEO van Rimac, gaf onlangs toe dat kopers uit het hogere segment geen elektrische supercars willen . Daarom is de Nevera nog steeds te koop, ondanks de hype eromheen en de beperkte oplage van slechts 150 auto’s. De in Kroatië ontwikkelde elektrische hypercar vestigde vorig jaar maar liefst 23 records, maar het lijkt erop dat rijke mensen niet genoeg onder de indruk waren om hun naam op de stippellijn te zetten.

Er wordt nu gesproken over allerlei varianten van duurzame brandstof om verbrandingsmotoren op te laten draaien. De CEO van Bugatti heeft zelfs het idee geopperd om hun op maat gemaakte klanten ook hun eigen tankstation te verkopen, zodat ze thuis hun duurzame energie kunnen opwekken en tanken. Mogelijk zal de opschep-waarde van het bezitten van een duurzame auto op biobrandstof die “thuis wordt opgeladen” met behulp van een enorm dure combinatie van zonnepanelen en batterijen over een paar jaar niet meer zo opschepperig lijken. Wie wil er uitzien als de verliezer die auto-advies kreeg van een tienermeisje?

https://dissident.one/vw-haalt-60-miljard-euro-uit-het-ev-budget-en-stopt-dit-terug-in-autos-met-verbranding

Even griezelen ....Wordt de wereld straks overspoeld door zombies?

zaterdag, 08 juni 2024 12:32

zombies zijn in aantochtZoals we diverse malen hebben kunnen zien wordt in Hollywood films dikwijls aangekondigd wat wij kunnen verwachten.

In dat kader zijn er nu meer aanwijzingen dat de wereld te maken zal krijgen met een zombie pandemie.

We noemen de ‘veilige en effectieve’ coronavaccins een vorm van gentherapie.

Maar, eigenlijk, zijn ‘de vaccins’ ook een manier om een operating system bij je naar binnen te brengen.

Het geheim om dat te kunnen doen heeft te maken met grafeenoxide. Dit zijn de bouwblokken en via (5G) straling kunnen er allerlei opdrachten worden gegeven aan het grafeenoxide.

We kregen om dat aan te tonen de volgende video opgestuurd door Norega Enigma uit Brussel die dit voorbeeld verder ook gebruikt om uit te leggen dat Hollywood dit concept heeft gebruikt in een vorm van ‘predictive programming’ om ons voor te bereiden op de komst van de zombies.


Videolink.

Hier volgt het verdere verhaal van Norega:

Ik wilde graag een aanvulling maken op het artikel "Ook de X-files vertellen ons waar we mee te maken zullen krijgen."

Zoals jullie eerder al schreven, hebben we dankzij Hollywood-films kennis kunnen maken met het concept van zombies. In de meeste films, zoals *World War Z* en *I Am Legend*, gaat het om een ziekteverwekker of zelfs een genezing die mensen in zombies verandert.

Jullie gaven aan dat de volgende pandemie zou kunnen ontstaan door een combinatie van 5G en nanotechnologie, veroorzaakt door een frequentie van 18 Hz. In 2016 werd een film uitgebracht genaamd *Cell*, geschreven door Stephen King.

Deze film gaat over wereldwijde telefoonnetwerken die het slachtoffer worden van een vreemd signaal. Dit signaal zorgt ervoor dat alle gsm-gebruikers die ermee in aanraking komen, veranderen in bloeddorstige moordenaars (zombies).

De film lijkt mij realistischer dan andere zombiefilms en kan mogelijk een scenario schetsen dat op de massa kan worden uitgevoerd.

(Spoiler Alert)

Wat opvalt, is dat aan het einde van de film de "zombies" in cirkels rond een zendmast lopen. In het verleden circuleerden video's van dieren die zonder duidelijke oorzaak in een cirkel liepen. Zouden deze dieren aangestuurd of beïnvloed zijn door 5G-signalen?

Tenslotte wil ik het nog hebben over de film "5G zombies" de tittel is ook leuk gekozen. De film uitgebracht in 2020 gaat als volgt: Het menselijke ras vecht om te overleven terwijl regeringen hebben samengespannen om de burgers van de wereld in zombies te veranderen via hun gloednieuwe 5G-celservice tijdens een wereldwijde pandemie (Coronapandemie). Zet het aan en word een van de ondoden!

Ik heb niet de volledige film kunnen zien maar de tittel en het verhaal is toch best vreemd. Niet vergeten dat er veel theorieën waren omtrent 5G en corona.

Hier is de trailer van die film.   Video Link: https://youtu.be/51Pb5LJO4Ts 


Pure toeval? Of voorspellend programmering?

De volledige film The Cell op deze Video Link: https://youtu.be/D_sNew6Qc-s 

Grote ‘coronavaccinatie’ WITWAS operatie in aantocht

 zondag, 09 juni 2024 11:34

witwas operatie coronavaccinHet begint flink uit de hand te lopen met de enorme schade veroorzaakt door de ‘veilige en effectieve’ coronavaccins.

Er zijn nu zoveel kankergevallen bijgekomen de laatste jaren dat er nu een grote 'vaccin' witwas operatie is gestart.


Alleen al het feit dat in de MSM zo goed als nooit de mogelijkheid wordt overwogen dat de ‘veilige en effectieve coronavaccins’ grote schade kunnen veroorzaken, laat zien dat er een bepaalde agenda speelt.

Als de MSM een verklaring proberen te vinden voor de oversterfte, dan komt er van alles langs, behalve de mogelijkheid dat dit aan het ‘vaccin’ zou kunnen liggen.

Dat is ziek en misselijkmakend en toch stelt het merendeel van de (gevaccineerde) mainstreamklanten daar geen moeilijke vragen over.

En omdat die MSM klanten zo goedgelovig zijn gaan ze nu beginnen met een enorme witwas operatie.

Een operatie die bij het vaststellen van de oorzaak naar de enorme toename in (turbo) kanker het ‘vaccin’ als oorzaak volledig buiten schot moet houden.

Het begint nu binnen de MSM met de erkenning dat er de laatste jaren een fikse toename valt waar te nemen voor wat betreft kankergevallen.

Zo schrijft de New York Post:

Een groot aantal verontruste Amerikaanse artsen en wetenschappers onderzoekt momenteel of het COVID-19 virus verantwoordelijk is voor een “ongewoon patroon” van zeldzame en dodelijke kankers die zijn opgedoken in de nasleep van de pandemie.

De groep medische experts heeft zich verenigd om onderzoek te starten en gegevens te delen nadat ze tot de conclusie waren gekomen dat er overtuigend bewijs was onder hun eigen patiënten om een verband te suggereren tussen covid en kankerdiagnoses, meldde de Washington Post.

“Ik zit al 23 jaar in de praktijk en ik heb nog nooit zoiets gezien”, zei Kashyap Patel, oncoloog in South Carolina en CEO van Carolina Blood and Cancer Care Associates, over de toename van het aantal gevallen waarvan hij getuige was.

Duidelijke taal van de New York Post. ‘Houston we have a problem’.

Wat ze nu doen is constateren wat artsen zoals Dr. Ryan Cole al heel lang beweren, namelijk dat er een enorme toename valt waar te nemen van kankerpatiënten sinds men is begonnen met ‘vaccineren’. Artsen die jarenlang zijn uitgemaakt voor van alles en nog wat en die gewoon gelijk hadden.

De New York Post echter negeert het ‘vaccin’ volledig en stelt via haar artikel dat er nu toch wel onderzoeken moeten komen die gaan uitzoeken of er een verband is tussen het covid-19 virus en de toename in kankergevallen.

Ongetwijfeld zullen er straks meer roepen om dergelijke onderzoeken komen omdat het aantal kankergevallen blijft stijgen.

Daar gaat dan weer behoorlijk wat tijd over heen en al die tijd blijven de ‘vaccins’ als boosdoener buiten beschouwing.

De New York Post gaat vrolijk verder:

Sinds het uitbreken van de pandemie is het aantal agressieve kankers toegenomen. Sommige medische experts wijten deze trend aan verstoringen in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen die kankerpatiënten moesten weigeren en mensen die niet vroeg genoeg gediagnosticeerd werden uit angst voor het virus.

De in de VS gevestigde artsen roepen de federale overheid echter op om het onderzoek prioriteit te geven, aangezien dergelijke antwoorden de behandeling van kankerpatiënten en het beheer van de ziekte in de komende decennia kunnen beïnvloeden.

“We onderzoeken dit virus bij lange na niet genoeg,” vertelde Douglas C. Wallace, geneticus en evolutiebioloog aan de Universiteit van Pennsylvania, aan de Amerikaanse krant.

Tot zover de New York Post.

Het is slim bedacht en het zal waarschijnlijk nog werken ook.

Ongetwijfeld zullen er straks onderzoeken komen die zullen uitwijzen dat er een verband is tussen het nog nooit wetenschappelijk bewezen coronavirus en de toename in kankergevallen.

Wetenschappers kunnen tegenwoordig ieder gewenst resultaat produceren en aangezien de enorme belangen voor de farmaceutische industrie zullen die onderzoeken precies dat uitwijzen wat de industrie welgevallig is.

En dan zal blijken dat het niet ‘de vaccins’zijn , maar 'het coronavirus'' dat verantwoordelijk is voor de enorme toename in kankergevallen.

Ter vergelijking hieronder nog even een video die wij ongeveer twee jaar geleden publiceerden van Dr. Ryan Cole.

Deze vertelt al over de vele kankergevallen die hij en zijn collega’s tegenkomen.

Het grote verschil bij Cole is echter dat ze spreken over een enorme toename na de boostershot.

The important thing ...


5G REMOTE KILL VECTOR: Wetenschappelijk paper onthult dat signalen van mobiele telefoons de afgifte van biologische PAYLOADS kunnen activeren van grafeenoxide dat in het lichaam is geïnjecteerd

14/09/2023 // Mike Adams // 174,3K Weergaven

Tags5g5G towersbiotechbiotechnologycell phonesconspiracydepopulationevilexterminationGraphenegraphene oxidekill switchmicrowave radiationnanocircuitspayloadpayloadsVaccine deathsvaccinesweapons


 
Een wetenschappelijk paper gepubliceerd in MaterialsToday Chemistry onthult dat signalen van mobiele telefoons kunnen worden gebruikt om biologische van chemische ladingen vrij te maken van grafeenoxide dat in het menselijk lichaam wordt ingebracht. Het artikel, gepubliceerd in september 2022, heeft als titel: "Remotely controlled electro-responsive on-demand nanotherapy based on amine-modified graphene oxide for synergistic dual drug delivery."

Het abstracte onderzoek laat zien hoe een mobiele telefoon signalen kan afgeven om een laagspanningsstroom te activeren die interageert met Graphene Oxide (GO) -moleculen, waardoor een efficiënte levering van medicijnladingen/afgifte ontstaat:

Deze studie heeft tot doel de laagspanningsgestuurde afgifte van dubbele geneesmiddelen (aspirine en doxorubicine) uit het GO-oppervlak te bepalen. Hier hebben we gedemonstreerd hoe we de afgiftesnelheid van geneesmiddelen op afstand kunnen regelen met een handige mobiele telefoon, zonder passieve release en tijdverlies.

Vanwege het extreem hoge oppervlak en de complexe structuursamenstelling blijkt grafeenoxide het perfecte molecuul te zijn voor de afgifte van biologische of medicijn-afgifte in het lichaam. Uit de studie:

Deze voordelen maken GO tot een uiterst potentieel nanocomposietmateriaal als medicijndrager op het gebied van biomedische geneeskunde en biotechnologie, terwijl het wordt gecombineerd met een polymeer- of anorganische matrix.

Belangrijk is dat de aanwezigheid van een specifieke frequentie van een laagspanningsstroom alles is wat nodig is om ervoor te zorgen dat grafeenoxide zijn laadvermogen vrijgeeft.

5G-celtorensignalen creëren microstromen in het lichaam

We weten al dat 5G-signalen elektrische stromen in het menselijk lichaam kunnen genereren, zelfs vanaf een aanzienlijke afstand. Een belangrijk artikel geschreven door Dr. Joseph Mercola en gepubliceerd in Childrens Health Defense onthult dat 5G-celsignaalstraling resulteert in meetbare biologische en chemische veranderingen in het menselijk lichaam. Uit zijn artikel:

  • 5G is voornamelijk afhankelijk van de bandbreedte van de millimetergolf, waarvan bekend is dat het een pijnlijk branderig gevoel veroorzaakt. Het is ook in verband gebracht met oog- en hartproblemen, onderdrukte immuunfunctie, genetische schade en vruchtbaarheidsproblemen.
  • De Federal Communications Commission (FCC) geeft toe dat er geen 5G-veiligheidsstudies zijn uitgevoerd of gefinancierd door de dienst of de telecomindustrie, en dat er geen zijn gepland.
  • De FCC is gevangen door de telecomindustrie, die op haar beurt de vroegere desinformatiestrategieën van de tabaksindustrie heeft geperfectioneerd.
  • Aanhoudende blootstelling aan microgolffrequenties zoals die van mobiele telefoons kan mitochondriale disfunctie en nucleaire DNA-schade veroorzaken door vrije radicalen geproduceerd uit peroxynitriet.
  • Overmatige blootstelling aan mobiele telefoons en wifi-netwerken is in verband gebracht met chronische ziekten zoals hartritmestoornissen, angst, depressie, autisme, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid.

De website van de Cellular Phone Task Force somt talloze waarschuwingen op van regeringen en instanties over de hele wereld die alarm hebben geslagen over straling van mobiele telefoons en de schadelijke effecten ervan op de menselijke biologie.(Zie onder dit artikel)

Radiofrequente microgolfstraling veroorzaakt spanningsveranderingen in de lichaamscellen, waardoor calciumkanalen veranderen

Bovendien onthult overtuigend onderzoek onder leiding van Martin Pall, Ph.D., emeritus hoogleraar biochemie en medische basiswetenschappen aan de Washington State University, dat microgolfstraling van mobiele apparaten en draadloze routers veroorzaakt spanningsveranderingen in de lichaamscellen, het activeren van zogenaamde "Voltage-Gated Calcium Channels" (VGCC's), die zich in het buitenste membraan van uw cellen bevinden. Het is dit membraan dat bepaalt wat in en uit de cel gaat.

Zie de volledige studie van Martin Pall, PhD., getiteld:  Electromagnetic fields act via activation of voltage-gated calcium channels to produce beneficial or adverse effects.. Die studie legt uit:

Drieëntwintig onderzoeken hebben aangetoond dat spanningsafhankelijke calciumkanalen (VGCC's) deze en andere EMF-effecten produceren... Bovendien kunnen de spanningsafhankelijke eigenschappen van deze kanalen biofysisch plausibele mechanismen bieden voor biologische effecten van EMF.

Van Dr. Mercola's artikel hierboven gelinkt: (cursivering toegevoegd)

Volgens Pall's onderzoek activeert radiofrequente microgolfstraling zoals die van uw mobiele telefoon en draadloze router de spanningsafhankelijke calciumkanalen (VGCC's) in het buitenmembraan van uw cellen.

Volgens Pall zijn VGCC's 7,2 miljoen keer gevoeliger voor microgolfstraling dan de geladen deeltjes binnen en buiten onze cellen, wat betekent dat de veiligheidsnormen voor deze blootstelling met een factor 7,2 miljoen zijn uitgeschakeld.

Laagfrequente microgolfstraling opent uw VGCC's, waardoor een abnormale toestroom van calciumionen in de cel mogelijk wordt gemaakt, wat op zijn beurt stikstofmonoxide en superoxide activeert dat bijna onmiddellijk reageert om peroxynitriet te vormen dat vervolgens carbonaatvrije radicalen veroorzaakt, een van de meest schadelijke reactieve stikstofsoorten waarvan bekend is en waarvan wordt aangenomen dat ze een oorzaak voor veel van de huidige chronische ziekten.

Dit betekent dat straling van mobiele telefoons (en straling van 5G-celtorens) inderdaad spanningsveranderingen in het menselijk lichaam veroorzaakt en dat deze spanningsveranderingen zeer reële biochemische effecten hebben, waarvan sommige gevaarlijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid (zoals de vorming van peroxynitrietmoleculen).

Het bestrijden van deze krachtige vrije radicalen kan gedeeltelijk worden bereikt met voedingsbenaderingen, zoals door het gebruik van superoxide dismutase-enzym (SOD), de fundamentele voedingsstof in de Health Ranger Store's 5G-verdediging poeders. Met name blokkeert SOD (die meestal is afgeleid van meloenfruit) de straling van celtorens zelf niet, maar het helpt het lichaam te reageren op cellulaire spanningen zoals de vorming van peroxynitrietmoleculen.

In gerelateerd nieuws gemeld door Reuters, Franse toezichthouders hebben Apple gewaarschuwd om te stoppen met de verkoop van iPhone 12-telefoons vanwege de aanwezigheid van overmatige straling die door de apparaten wordt geproduceerd. De smartphone van Apple overschrijdt de toegestane wettelijke stralingsgrens. Deze telefoon wordt sinds 2020 verkocht.

5G-signalen kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat grafeenoxide ladingen in het menselijk lichaam loslaat

Door de punten van dit alles te verbinden, kunnen 5G-signalen worden gebruikt om laagspanning in het menselijk lichaam te genereren, waardoor grafeenoxide-moleculen vooraf bepaalde ladingen in het lichaam afgeven. Via het hierboven gelinkte gepubliceerde artikel:

Bij het aanbrengen van externe stimuli kunnen veel materialen medicijnen afgeven. De meeste hebben echter geavanceerde instrumenten nodig, behalve elektrische stimulatie. Elektrogestimuleerde medicijnafgifte heeft de aandacht getrokken vanwege de lage kosten, pijnloos en draagbaarheid van de controleapparatuur, waardoor het beheersbaar is voor aangepaste toepassingen. In deze studie gebruikten we NGO's als elektrogevoelig materiaal om drugs op een beheersbare manier te leveren.

"Dit is de eerste keer dat we ASP en DOX gebruiken als een modelgeneesmiddel dat gelijktijdig kan worden geleverd door externe spanning", stelt het papier. De conclusie van het artikel voegt toe: (cursivering toegevoegd)

Concluderend hebben we hier laten zien dat NGO kan worden gebruikt als dual drugs delivery agent, en het vrijkomen van medicijnen kan worden geregeld door een externe spanning. . Om het synergetische effect van ASP en DOX te benutten, hebben we NGO's aangepast en er twee medicijnen aan toegevoegd. Ons labmade apparaat op afstand heeft het middel tegen kanker efficiënt vrijgegeven. Het vrijgaveproces kan gemakkelijk in- en uitschakelen met een mobiele telefoon door de biasspanning te veranderen.


Graphene Oxide kan biologische of chemische wapens dragen als lading

In de hierboven geciteerde wetenschappelijke paper was de lading aspirine plus een veelvoorkomend kankermedicijn. Laadladingen kunnen echter bijna alles van voldoende kleine omvang zijn, inclusief zowel hydrofiele als hydrofobe moleculen. Uit de studie: "We hebben ook aangetoond hoe hydrofiele (ASP) en hydrofobe geneesmiddelen (DOX) kunnen worden geleverd met behulp van één leveringsplatform."

Dit betekent dat krachtige chemische wapens - theoretisch inclusief zenuwgassen die dodelijk zijn bij nanogrammen van blootstelling - kunnen worden geladen in grafeenoxidemoleculen die heimelijk in het lichaam worden afgegeven via agressief gepropageerde medische interventies zoals nepvaccins of covide-staafjes. Theoretisch kunnen dergelijke wapens mogelijk ook via voedselvectoren aan de bevolking worden geleverd. Eenmaal in het lichaam kan een kleine hoeveelheid lekkage van het laadvermogen een zekere mate van zenuwbeschadiging veroorzaken bij geïnoculeerde slachtoffers, maar de echte levering van het laadvermogen zal niet plaatsvinden totdat een goed 5G-signaal wordt uitgezonden over de geïnoculeerde populatie, met behulp van de "vrijgavefrequentie" die genereert de vereiste spanning om de lading te ontketenen.

Met andere woorden, een 5G-uitzendsignaal met de juiste frequentie kan er onmiddellijk voor zorgen dat grafeenoxide-moleculen de lading vrijgeven aan de lichamen van degenen die eerder met die lading waren ingeënt. Dit zou tegelijkertijd gebeuren, over de hele populatie die binnen het bereik van de uitzendfrequenties ligt die de nodige spanning in het lichaam genereren.

Als de lading een zenuwgas zou zijn, zou het effect in de echte wereld het plotseling vallen van grote delen van de bevolking in steden zijn waar 5G-uitzendingen hen kunnen verzadigen. Als payloads virusachtige nanodeeltjes waren, zou de levering van payload ertoe kunnen leiden dat een groot deel van de bevolking plotseling "geïnfecteerd" lijkt te zijn met een pandemisch virus dat zich met een onvoorstelbare snelheid verspreidt.

Met andere woorden, deze technologie zou kunnen worden gebruikt als een "kill switch" om het even welk deel van de bevolking te beëindigen dat eerder was ingeënt met payload-carrying Grafeen Oxide.

"Zwarte inkt" gedrukt op farmaceutische capsules waarvan is aangetoond dat ze magnetisch zijn en die grafeenoxide kunnen bevatten

Tijdens het schrijven van dit artikel kwam er wat aanvullende informatie onder mijn aandacht. De zwarte inkt die op de zijkant van farmaceutische capsules is gedrukt, bestaat eigenlijk uit mysterieuze zwarte stippen die magnetisch zijn. . Een contactpersoon stuurde me een video, weergegeven in de volgende schermopname, met farmaceutische capsules die enkele uren in water waren gedrenkt, waarna de zwarte "inkt" van de capsules in zwarte specificaties veranderde die verrassende magnetische eigenschappen vertoonden. Op deze foto zie je de zwarte specificaties samenkomen bij de gemeenschappelijke magneet tegen het glas:



Zoals dit artikel in LiveScience.com onthult, vindt verbluffend nieuw onderzoek  dat grafeen kan magnetisch worden gemaakt door lagen in een specifieke rotatieoriëntatie te assembleren. . Dit leidt tot magnetisme, ook al zijn de onderliggende atoomelementen niets anders dan koolstof. Uit het artikel:

Het magnetische veld wordt niet gecreëerd door de gebruikelijke spin van elektronen binnen de individuele grafeenlagen, maar komt in plaats daarvan voort uit het collectieve wervelen van elektronen in alle drielagen van de gestapelde grafeenstructuur, meldden onderzoekers op 12 oktober in het tijdschrift Nature Fysica.

Wordt grafeen gebruikt in de "inkt" die op de zijkant van voorgeschreven medicijnen is gedrukt? We weten het niet zeker, maar het feit dat deze inkt duidelijk magnetisch is, is alarmerend.

Graphene oxide kan ook gigahertz-signalen verzenden naar nabijgelegen ontvangers

Bovendien, onder bepaalde exotische toepassingen van materialen van grafeen oxide (GO), degenen wier lichamen worden geactiveerd door de straling van zendmasten, kunnen zelf functioneren als elektromagnetische "repeaters" vanwege het vermogen van GO om als zenders te functioneren.

Deze mogelijkheid is goed gedocumenteerd in een studie getiteld "Radio-frequentiekenmerken van grafeenoxide", gepubliceerd in "Radio-frequency characteristics of graphene oxide," in 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468) Die studie legt uit: (cursivering toegevoegd)

We bevestigen grafeenoxide, een tweedimensionale koolstofstructuur op nanoschaalniveau kan een sterke kandidaat zijn voor een zeer efficiënte interconnector

in radiofrequentiebereik. In dit artikel onderzoeken we hoogfrequente kenmerken van grafeenoxide in het bereik van 0,5 – 40 GHz. Radiofrequente transmissie-eigenschappen werden geëxtraheerd als S-parameters om de intrinsieke ac-transmissie van grafeenvellen te bepalen, zoals de impedantievariatie-afhankelijkheid van frequentie. De impedantie en weerstand van grafeenvellen nemen drastisch af naarmate de frequentie toeneemt. Dit resultaat bevestigt grafeenoxide heeft een groot potentieel voor het verzenden van signalen op gigahertz-bereiken.

Met andere woorden, materialen van grafeenoxide kunnen zowel ladingen dragen die worden geleverd via signalen van mobiele telefoons op afstand, als signalen verzenden naar andere ontvangers in de buurt.

Dit zou theoretisch kunnen worden gebruikt om een "kettingreactie" te starten van 5G-celtorensignalen die van de ene persoon naar de andere worden uitgezonden. In theorie zou dit een "kill switch" -signaaluitzending kunnen uitbreiden tot ver buiten het oorspronkelijke bereik van 5G-celtorens zelf.


Uit de conclusie van dat gepubliceerde document:

...[We verwachten dat GO kan worden gebruikt voor transmissielijnen in elektronica van de volgende fase en een zeer sterke kandidaat kan zijn voor nanokoolstofelektronica.

Conclusies

1.    Grapheneoxide kan chemische of biologische ladingen vervoeren.

2.    Graphene-oxide met ladingen kan via vaccins of wattenstaafjes in het lichaam worden ingebracht.

3.    De vrijgave van die ladingen kan worden geregeld door externe celtorensignalen die specifieke spanningsveranderingen in menselijke cellen veroorzaken.

4.    Het is al bekend dat sommige spanningsveranderingen optreden bij blootstelling aan straling van celtorens, vooral met 5G.

5.    Payloads voor grafeenoxide kunnen payloads voor "kill switch" omvatten, zoals zenuwgassen of infectieuze agentia.

6.    Het 5G-torensysteem kan daarom fungeren als een infrastructuursysteem voor het vrijgeven van nuttige wapens om een "massamoorden" te bereiken van populaties die voorheen waren geïnoculeerd met GO.

7.    Covid-vaccins - waarvan nu algemeen bekend is dat ze niets te maken hebben met het stoppen van een pandemie (aangezien zelfs het Witte Huis en CDC en EMA alle drie toegeven dat ze de overdracht of infecties niet stoppen) - hadden theoretisch kunnen worden gebruikt om mensen met grafeenoxide in te enten met  ladingen die nog niet zijn geactiveerd.

Zo is het plausibel - maar niet bewezen - dat vaccins + 5G-celtorens kunnen worden gebruikt als een ontvolkingswapensysteem om bijna gelijktijdige massavernietiging van een groot percentage van de menselijke bevolking te bereiken, simpelweg door GO-ladingvrijgave te activeren met een specifieke uitzending energie intensiteit en frequentie.

Aangezien de westerse regeringen van de wereld op dit moment duidelijk proberen hun eigen bevolking uit te roeien, zou deze conclusie betrekking moeten hebben op al diegenen die de wereldwijde ontvolkingsagenda.

Bronnen die in dit artikel worden genoemd, zijn onder meer:

https://childrenshealthdefense.org/defender/5g-emf-radiofrequency-radiation-health-risks-exposure-humans-cola/

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

 

 

GERELATEERDE ONDERWERPEN

5G 5G-TORENS BIOTECH BIOTECHNOLOGIE MOBIELE TELEFOONS SAMENZWERING ONTVOLKING KWAAD UITROEIING GRAPHENE GRAFEENOXIDE DODEN SCHAKELAAR MICROGOLFSTRALING NANOCIRCUITS LAADVERMOGEN LAADVERMOGEN VACCIN STERFGEVALLEN VACCINS WAPENS


Over Mike Adams

Oprichtingseditor

Zie realtime updates van de Health Ranger op Brighteon.social

Mike Adams (ook bekend als de "Health Ranger") is de oprichtende redacteur van NaturalNews.com, een bestverkopende auteur (# 1 bestverkopende wetenschapsboek op Amazon.com genaamd "Voedsel forensisch onderzoek"), een milieuwetenschapper, een octrooihouder voor een cesium radioactieve isotoop eliminatie-uitvinding, een meervoudige prijswinnaar voor uitstekende journalistiek, een wetenschappelijke nieuwsuitgever en invloedrijke commentator over onderwerpen variërend van wetenschap en geneeskunde tot cultuur en politiek.

Mike Adams is ook de laboratoriumwetenschappelijk directeur van een internationaal geaccrediteerd (ISO 17025) analytisch laboratorium dat bekend staat als CWC Labs. . Daar ontving hij een Certificaat van uitmuntendheid voor het bereiken van een extreem hoge nauwkeurigheid bij de analyse van giftige elementen in onbekende watermonsters met behulp van ICP-MS-instrumenten.

In zijn laboratoriumonderzoek heeft Adams talloze doorbraken op het gebied van voedselveiligheid gemaakt, zoals het onthullen van uit Azië geïmporteerde rijsteiwitproducten besmet met giftige zware metalen zoals lood, cadmium en wolfraam. . Adams was de eerste food science-onderzoeker die documenteerde hoge niveaus van wolfraam in superfoods. . Hij ontdekte ook meer dan 11 ppm lood in geïmporteerd mangosteenpoeder, en leidde een branchebrede vrijwillige overeenkomst om zware metalen in rijsteiwitproducten te beperken.

Adams heeft ook geholpen verdedig de rechten van tuinders en bescherm de medische vrijheidsrechten van ouders. Adams wordt algemeen erkend als een opmerkelijke wereldwijde impact op kwesties als GGO's, vaccins, voedingstherapieën, menselijk bewustzijn.

Ontdek meer van de Health Ranger op:

https://www.naturalnews.com/2023-09-14-remote-kill-science-paper-reveals-cell-phone-signals-release-biological-payloads-graphene-oxide.html

-------

GOVERNMENTS AND ORGANIZATIONS THAT BAN OR WARN AGAINST WIRELESS TECHNOLOGY

1993: Environmental Protection Agency (EPA): The FCC’s exposure standards are “seriously flawed.”
Official comments to the FCC on guidelines for evaluation of electromagnetic effects of radio frequency radiation, FCC Docket ET 93-62, November 9, 1993.

1993: Food and Drug Administration (FDA): “FCC rules do not address the issue of long-term, chronic exposure to RF fields.” Comments of the FDA to the FCC, November 10, 1993.

1993: National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH): The FCC’s standard is inadequate because it “is based on only one dominant mechanism—adverse health effects caused by body heating.”
Comments of NIOSH to the FCC, January 11, 1994.

1994: Amateur Radio Relay League Bio-Effects Committee: “The FCC’s standard does not protect against non-thermal effects.” Comments of the ARRL Bio-Effects Committee to the FCC, January 7, 1994.

2000: UK Department of Education: Children under 16 should not use cell phones except in an emergency.

2002: Interdisciplinary Society for Environmental Medicine (3000 physicians in Germany) recommends banning cell phone use by children and banning cell phones and cordless phones in preschools, schools, hospitals, nursing homes, events halls, public buildings and vehicles. http://cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/07/Freiburger-Appeal-English.pdf

2003: American Bird Conservancy and Forest Conservation Council: Brought a lawsuit against the FCC because millions of migratory birds were being disoriented by microwave radiation and crashing into cell towers.

2004: International Association of Fire Fighters opposes communication antennas on fire stations. https://mdsafetech.files.wordpress.com/2019/09/iaff-cell-tower-resolution-health-and-safety-fact-sheets-copy.pdf

2005: Salzburg, Austria’s Public Health Department bans WLAN and DECT phones in public schools.

August 2005: Austrian Medical Association: Warns against Wi-Fi, cordless phones, and cell phone use by children.

August 2005: Vienna Medical Association warns against Wi-Fi, and cell phone use by children up to age 16.

2006: Frankfurt, Germany’s government states it will not install WiFi in its schools until it has been shown to be harmless. https://www.icems.eu/docs/deutscher_bundestag.pdf

2006: UK schools remove their wireless networks: Prebandal Preparatory School, Chichester, West Sussex; Ysgol Pantycelyn School in Carmarthenshirem, Wales; and Stowe School, in Buckinghamshire, England. London Times, November 20, 2006.

2007: Ballinderry Primary School, Ireland: Removed Wi-Fi to protect young children.

2007 Bavaria, Germany’s Parliament recommends against Wi-Fi in schools. https://www.icems.eu/docs/deutscher_bundestag.pdf

2007 Australian Democrats: The “explosion in wireless communications technology” is causing widespread illness.

2007: European Environmental Agency, Europe’s top environmental watchdog, calls for immediate action to reduce exposure to radiation from Wi-Fi, mobile phones and their masts. https://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=10463870

2008: International Commission on Electromagnetic Safety (comprised of scientists from 16 nations): Recommends limiting cell phone use by children, teenagers, pregnant women and the elderly.
https://www.magdahavas.com/wp-content/uploads/2011/06/Venice_Resolution-2008.pdf

return to top of page

2007: Therold, Ontario closes down its citywide Wi-Fi pilot scheme.

2008: Lakehead University, Ontario bans Wi-Fi on campus. https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/story/2010/08/15/ontario-wifi.html

2008: Madhya Pradesh, India: Bans cell phones in schools by both students and teachers.

2008: National Library of France: Removes Wi-Fi because of health concerns and limits installation to cable connections.
http://cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2022/05/France-National-Library-Gives-Up-Wifi.pdf

2008: Paris, France removes Wi-Fi from four public libraries because of health concerns.
https://www.odwyerpr.com/story/public/6385/2016-02-23/french-national-library-banned-wi-fi-2008.html

2008 Sainte-Geneviève University, Paris: Removes Wi-Fi from its library because of health concerns.

2008: Progressive Librarians Guild recommends against wireless technology in libraries.

2008: Russian National Committee for Non-Ionizing Radiation Protection warns that cell phones are unsafe even for short conversations. Children under 16, pregnant women, epileptics, and people with memory loss, sleep disorders and neurological diseases should never use cell phones.
https://www.radiationresearch.org/wp-content/uploads/2018/06/021235_grigoriev.pdf

2008 Sebastopol, California: Reneges on its contract to install citywide Wi-Fi. https://www.boingboing.net/2008/03/24/town-of-sebastopol-c.html

2008: University of Pittsburgh Cancer Institute: Children should never use a cell phone except in an emergency. https://www.post-gazette.com/pg/08205/898803-114.stm

2008: Voice (UK Teachers Union) calls for a ban on Wi-Fi in schools.

2009: Hérouville Saint-Clair, France: Bans Wi-Fi in public schools.

2009: Irish Doctors Environmental Association: Warns that current safety guidelines are “not appropriate.”

2009: Karnataka State, India: Bans cell phones in all schools and pre-university colleges.

May 2009: U.S. Fish and Wildlife Service urges Congress to focus on the potential connection between electromagnetic fields and “Bee Colony Collapse”. https://electromagnetichealth.org/electromagnetic-health-blog/emf-and-warnke-report-on-bees-birds-and-mankind/

December, 2010: French Parliament passes a law prohibiting advertising cell phones to children under 14; prohibits children up to age 14 from using cell phones in pre-schools and public schools; requires cell phones to be labeled with SAR values and a recommendation to use headsets.
https://www.legifrance.gouv.fr/affichTexteArticle.do;jsessionid=1E9805FB777CC9228F41FE523855508D.tpdjo14v_1?idArticle=JORFARTI000022471515&cidTexte=JORFTEXT000022470434&dateTexte=29990101&categorieLien=id

May 27, 2011: Council of Europe passes a resolution recommending wired Internet connections in schools, and the creation of radiation-free zones to protect electrosensitive people. https://assembly.coe.int/Documents/AdoptedText/ta11/eRES1815.htm.
http://cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2012/01/eres1815.pdf

August 30, 2011: The Israeli Ministry of Education publishes guidelines strictly limiting the use of mobile phones on all school grounds, citing children’s and youths’ increased risk of malignant tumors and the “passive exposure” experienced by children who do not use phones.
https://norad4u.blogspot.com/2011/09/israeli-ministry-of-education-is-going.html

September 8, 2011: Pretty River Academy in Collingwood, Ontario removes WiFi from campus as a precaution, joining Roots and Wings Montessori school in Surrey, British Columbia.

Feb 13, 2012: Citing safety concerns, the Ontario English Catholic Teacher’s Association representing 45,000 teachers, is calling for a ban on new Wi-Fi installations in the province’s 1,400-plus Catholic schools and advocating that computers in all new schools should be hardwired as well. https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/story/2012/02/13/toronto-oecta-wifi.html

March, 2012: the Austrian Medical Association (ÖAK) releases guidelines for the diagnosis and treatment of health problems caused by exposure to electromagnetic fields.
https://magdahavas.com/electrosmog-exposure/austrian-medical-association-guidelines-to-diagnosing-and-treating-patients-with-electrohypersensitivity/

June 19, 2012: The Russian National Committee on Non-Ionizing Radiation Protection has officially recommended that WiFi not be used in schools. https://youtu.be/5CemiJ-yIA4.

25 Aug 2012: Israeli Minister of Health Rabi Yaakov Litzman states that he supports calls to action for a ban on Wi-Fi in schools. https://www.mast-victims.org/index.php?content=news&action=view&type=newsitem&id=5723

5 July 2013: Supreme Court of India upholds a decision of the High Court of the State of Rajasthan to remove all cell towers from the vicinity of schools, colleges, hospitals and playgrounds because of radiation “hazardous to life.”  The over 200-page November 27, 2012 Rajasthan decision reviews worldwide evidence that cell towers are harming human beings and wildlife.

15 Aug 2013: Elementary Teachers Federation of Ontario, representing 76,000 teachers, recommends that cell phones be turned off in classrooms, and that all WiFi transmitters be labeled as part of a hazard control program.  https://www.prnewswire.com/news-releases/ontario-teachers-union-wants-cell-phones-turned-off-in-the-classroom-512807001.html

16 Sept 2013: City of Mumbai, India adopts a policy prohibiting cell towers on schools, colleges, hospitals, orphanages, and juvenile correction homes; prohibiting nearby antennas from being directed toward such buildings; and requiring that antennas on such buildings be removed.  The policy also requires the approval of 70% of the residents of an apartment or condominium building, and the approval of 100% of the residents of the top floor, before antennas are installed on the roof.

4 Jan 2014: High Court of West Bengal, India ordered a cell tower removed because “The radiation of the said tower is dangerous to the life of human beings and also flora and fauna causing severe imbalance to the wholesome environment which is emancipated as one of the basic fundamental rights included with right to life as enshrined in Article 21 of the Constitution of India.”

20 April 2016: City of Haifa, Israel bans WiFi in schools. WiFi is ordered immediately removed from all kindergartens and schools in the city to protect the children from radiation. A wired internet system is being installed in all schools.

September 2018: Cell phones to be banned in primary and middle schools in France. As of the beginning of the 2018 school year, cell phones will be banned not only in classrooms but at breaks, lunch times and between lessons “as a matter of public health.”

DOCTORS AND SCIENTISTS CALLING FOR STRICTER REGULATION AND/OR A MORATORIUM ON WIRELESS TECHNOLOGY

Vienna Resolution 1998
Salzburg Resolution 2000
Declaration of Alcalá 2002
Catania Resolution 2002
Freiburger Appeal 2002
Bamberger Appeal 2004
Maintaler Appeal 2004
Coburger Appeal 2005
Oberammergauer Appeal 2005
Haibacher Appeal 2005
Pfarrkirchener Appeal 2005
Freienbacher Appeal 2005
Lichtenfelser Appeal 2005
Hofer Appeal 2005
Helsinki Appeal 2005
Parish Kirchner Appeal 2005
Saarlander Appeal 2005
Stockacher Appeal 2005
Benevento Resolution 2006
Allgäuer Appeal 2006
WiMax Appeal 2006
Schlüchterner appeal
Brussels Appeal 2007
Venice Resolution 2008
Berlin Appeal 2008
Paris Appeal 2009
London Resolution 2009
Porto Alegre Resolution 2009
European Parliament
EMF Resolution 2009
Dutch Appeal 2009
Int’l Appeal of Würzburg 2010
Copenhagen Resolution 2010
Seletun Consensus Statement 2010
International Doctors’ Appeal 2012
Potenza Picena Resolution 2013
British Medical Doctors 2014
Doctors’ Appeal to Health Canada 2014
Scientists’ Declaration to Health Canada 2014
Baby Safe Project, 2014
International Scientists Appeal 2015
Brussels Declaration 2015
Paris Appeal 2016
Reykjavik Appeal 2017
International Scientists Appeal for a 5G Moratorium 2017
Nicosia Declaration 2017
Madrid Declaration 2017
EU 5G Appeal, 2017
Hippocrates Electrosmog Appeal, Belgium, 2019
5G Space Appeal, 300,000 signatures to date and still collecting signatures
European Citizens’ Initiative 2022, currently collecting signatures

https://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...