woensdag 13 april 2022

Deze studie over sterfte na coronaprik bleef onder de radar: ‘Behoorlijk ontnuchterend, moet even slikken zijn’

 


Lector gezondheidswetenschappen Sam Brokken verwijst naar een onderzoek dat onder de radar is gebleven. Het gaat om een studie van dr. Diego Montano, een biostatisticus en epidemioloog van de Universiteit van Tübingen, die begin februari is verschenen in het tijdschrift Frontiers in Public Health.

Montano bestudeerde de meldingen in bijwerkingendatabases VAERS in de Verenigde Staten en EudraVigilance in de EU en zette de incidentie van bijwerkingen en overlijdens van de griepprik af tegen die van de coronaprik.

Tussen de vijf en 10 keer hoger

“De resultaten zijn behoorlijk ontnuchterend, vooral voor de narrativisten moet dit even slikken zijn,” reageert Brokken. “De kans om de kaars vroegtijdig uit te blazen na de coronaprik is 42,53 maal groter dan na de griepprik voor de EU en zelfs 345,42 maal in de VS. Dat laatste kan mogelijk te wijten zijn aan andere spreiding en evenzeer een mix van populatie-gerelateerde comorbiditeiten (obesitas, diabetes) die meer voorkomen in de VS.”

Brokken merkt verder op: “Voor de meeste bijwerkingen ligt het tussen de vijf en 10 keer hoger dan bij griep. Gezien de meeste betrokkenen onder druk staan om meldingen niet uit te voeren, is de kans zeer groot dat ook dit nog een onderrapportering betreft, aldus de auteur. Verder wijst hij voorzichtig naar de causaliteit.”

Niet ver naast

“Denk dat de praktijk stilaan wel aangeeft dat deze studie er niet ver naast zit,” constateert Brokken. Huisarts Frank Peeters deelde een artikel over zijn post op social media.

Bill Gates vindt het ‘nogal vreemd’ dat ‘gekke mensen’ tegen zijn vaccins protesteren

 

Miljardair Bill Gates ging deze week tijdens een TED-lezing in op de ‘complottheorieën’ rond hemzelf en coronavaccins. Hij noemde mensen die zich uitspreken tegen hem ‘gek’.

Tijdens de TED2022-bijeenkomst in Vancouver in Canada zei Gates dat het ‘nogal ironisch’ is dat zich buiten het gebouw betogers hadden verzameld omdat hij ‘tientallen miljoenen levens heeft gered’.

“De Gates Foundation is nauw betrokken bij vaccins, de ontwikkeling van nieuwe vaccins en het financieren van vaccins. Het is dus nogal ironisch dat mensen beweren dat we vaccins gebruiken om mensen te doden of om geld te verdienen of dat we de coronapandemie zijn begonnen,” citeert Insider de Microsoft-oprichter. “Of dat ik individuen wil volgen omdat ik graag wil weten waar iedereen is.”

    (Video verwijderd? Klik hier...)

Gates zei ook dat het ‘nogal vreemd’ is dat mensen hem niet mogen. Hij vroeg zich af of er iedere keer ‘gekke mensen’ zullen opduiken op plekken waar hij spreekt. De miljardair beweerde dat vaccins een wonder zijn en dat we er nog veel meer mee kunnen doen.

Hij heeft een plan bedacht om ‘toekomstige pandemieën te kunnen voorkomen’. Hij wil daartoe een team van 3000 artsen, epidemiologen en diplomaten samenstellen dat wordt aangestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Kosten: 1 miljard dollar per jaar.

Eerder zei Gates dat omikron ‘jammer genoeg een soort vaccin is’. De ‘machtigste dokter ter wereld’ sprak zich ook lovend uit over de Chinese corona-aanpak. Hij noemt iedereen die vraagtekens zet bij zijn vaccins ‘gek’ en is een groot voorstander van censuur 

    Video Link: https://youtu.be/E_cQh7yw5ko 
    

(Video verwijderd? Klik hier...)

[Summit News]

This is how financial freedom dies (CBDC)

 #CBDC #CentralBankDigitalCurrency #RishiSunak

 433.169 weergaven

10 mrt. 2022

 

             VIDEO LINK:  https://youtu.be/R15SoEOV8XE

 


Sorelle Amore Finance

495K abonnees

 

OUR NEWSLETTER: https://www.abundantia.co/

📚 COURSE & MEMBERSHIP: http://jointheorder.co/

 

How financial freedom dies: Central Bank Digital Currency (CBDC). In this video, I'm going to share with you something that's coming... but maybe, something most of us don't want.

Central Bank Digital Currencies, also known as CBDCs, are proposed digital currencies like Bitcoin, that some nations have already started rolling out. But unlike crypto, they won't be decentralised. And even more worrying, they'll be programmable, giving your government the ability to change the way you use your money.

This is a very important topic, that I'd love to hear your thoughts, and discussion on. Please let me know your thoughts below.

Much love. 

 0:00 - Money and power

0:48 - Central Bank Digital Currency is coming

1:41 - Financial control in Canada

3:20 - An imbalance of financial power

4:21 - Introducing CBDCs

7:07 - Programming your money

9:47 - Why China's rules may be coming here

12:02 - The solution

14:30 - Some final thoughts

► IMPORTANT LINKS: Enter your email below for free weekly lessons and insights into becoming financially free, investing, global tax and corporate structures, passports, residencies, and more.

https://www.abundantia.co/

► SOCIAL MEDIA:

• Abundantia Instagram: @abundantia.co https://www.instagram.com/abundantia.co/

• Sorelle's Instagram: @sorelleamore https://instagram.com/sorelleamore

• Abundantia Twitter: https://twitter.com/abundantiaco

• Abundantia Facebook: http://facebook.com/abundantiafinance


Sorelle and Leon.

Founders, Abundantia

 

Liability Disclaimer: https://www.abundantia.co/disclaimer

*We may earn a commission if you buy any products or services via the links in this video's description. This video is not investment, financial, or legal advice. It may be incorrect, outdated, inaccurate, or reflect personal opinions. This video is for entertainment purposes only.

 

#CBDC #CentralBankDigitalCurrency #RishiSunak

 

 

 


USE CASH

USE CRYPTO

USE DIGITAL BANKING

VOTE WITH YOUR WALLET

















Gezondheidsautoriteiten zijn het grootste obstakel om Covid op te lossen

Verantwoording vermijden is hun enige zorg

 

Igor ChudovIgor Chudov

10 hr ago

Yvette D'Ath is de "minister van Volksgezondheid" van Queensland, Australië. In de onderstaande video ziet ze eruit als een dwaas en zegt dat ze geen idee heeft wat er achter de groei van 40% van hartaanvallen in haar territorium zit. Het is duidelijk dat ze niet alleen 'geen idee heeft', maar ook niet op zoek is naar een verklaring. Ze lijkt erg actief 'niet te kijken' en hoopt het antwoord NIET te vinden.

Yvette is een perfecte illustratie van wat er gebeurt met ons "gezondheidsleiderschap". Het probleem is dat de geschiedenis van de openbare reactie van Covid-19 staat vol met wandaden en mislukkingen en veel onenigheid Dit verleden komt onze 'gezondheidsleiders' achtervolgen en drijft hun gedrag ten koste van ons.

Daarom, in plaats van ons te helpen Covid-19 voor te blijven, doet ons leiderschap er alles aan om ervoor te zorgen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor mislukkingen uit het verleden. Dit sleept ons als samenleving naar beneden en zorgt ervoor dat we verliezen van Covid.

Ik schrijf dit artikel opzettelijk om zowel mensen aan te spreken die tegen Covid-vaccins zijn, als degenen die erin geloven. Dit artikel is opzettelijk neutraal over dit explosieve onderwerp. IK. zal ook proberen het aantal links te minimaliseren en zal proberen mijn schrijven te baseren op wat bekend is bij elke scherpzinnige lezer van welke overtuiging dan ook. Ik wil niet dat de gekoppelde materialen een twistpunt worden. Ik wil een gemeenschappelijke basis vinden tussen alle mensen die gezond willen zijn.

We moeten weten wat Sars-Cov-2 werkelijk IS

Om dit virus te bestrijden, moeten we weten waar we tegen vechten. Waar komt dit virus vandaan?? Hoe is het gemaakt? Waarom is het gemaakt?? Wie heeft het gedaan? Wat was de bedoeling van de makers? Helaas, Amerikaanse 'gezondheidsautoriteiten' en Amerikaanse, Britse en Australische wetenschappers had waarschijnlijk een hand in de financiering van de oprichting van Sars-Cov-2, ook al kwam het mogelijk uit een Chinees laboratorium. Ze zijn misschien terecht bang om ter verantwoording te worden geroepen voor hun rol bij het creëren van een technologische ramp die miljoenen heeft gedood.

Dit verklaart het gebrek aan goed gefinancierde inspanningen om de oorsprong van Sars-Cov-2 te begrijpen, en in plaats daarvan zien we verduistering en misleiding om hun sporen te verdoezelen.

Ondertussen, we blijven vermoedens hebben, maar geen duidelijkheid - en we hebben duidelijkheid nodig om te beslissen wat te doen met Covid-19. We moeten weten wie Sars-Cov-2 heeft gemaakt, evenals de bedoelingen van de ontwerpers van Sars-Cov-2. We kunnen dat vinden door de juiste verdachten te vinden en nadrukkelijk in twijfel te trekken, of door genetici die goed naar elk nucleotide van zijn genetische code kijken, of door briljant inlichtingenwerk. We hebben forensische genetici, militaire en civiele inlichtingendiensten, onderzoekers enz. Nodig.

Een dergelijke inspanning moet worden bemand door mensen die niets te verbergen hebben en die daadwerkelijk antwoorden willen krijgen. Niets is dat natuurlijk gebeurt.

In plaats daarvan dringen de mensen die wel iets te verbergen hebben - zoals Anthony Fauci, Peter Daszak en Ralph Baric, de NIH en het Britse en Australische wetenschappelijke leiderschap - zichzelf naar de voorgrond van het discours om de oorsprong van Covid te verdoezelen.

Dit houdt de hele wereld in het duister wat Covid-19 is. De waarheid, hoe angstaanjagend ook, moet bekend zijn om vooruitgang te boeken.

We moeten werken aan veilige en effectieve vaccins en profylactica

Hoewel ik vaak kritiek heb geuit op bestaande Covid-vaccins, zal ik de eerste zijn die dat zegt we hebben een veilig en effectief vaccin (of een profylactisch) nodig tegen Covid-19 dat de verspreiding en circulatie ervan stopt.

Verschillende dingen moeten voor iedereen duidelijk zijn :

De huidige 'vaccins' zijn niet 'effectief' en stoppen de pandemie niet. Ik zal Covid-vaccins NIET in dit essay insmeren, behalve erop wijzen dat de pandemie met de tijd steeds erger wordt. Hoewel vaccins een afnemende mate van "doodbescherming" bieden, bescheiden bescherming bij overlijden is niet goed genoeg en we hebben iets beters nodig.

Het is buitengewoon moeilijk om een veilig en effectief vaccin tegen elk coronavirus te maken. Er is nooit een succesvol coronavirusvaccin geweest, en niet vanwege het gebrek aan pogingen. Het creëren van een dergelijk vaccin, of een effectieve profylactische, zou een dure maatschappelijke inspanning op de schaal van het Manhattan-project vereisen, die waarschijnlijk tientallen miljarden dollars kost.

Het maken van een goed vaccin tegen een onnatuurlijke laboratoriumchimera kan zelfs moeilijker zijn dan voor natuurlijke coronavirussen Daarom is het absoluut noodzakelijk om te weten wat Sars-Cov-2 is en daarom mogen we verwachten dat deze inspanning lang en zwaar en kostbaar zal zijn.

Om ervoor te zorgen dat een vaccin "veilig" en "effectief" is, is jarenlang zorgvuldig getest - dus we kunnen nu beter beginnen en begin in meerdere richtingen, zonder enige richting een ongerechtvaardigde voorkeur te geven. We zullen hoe dan ook duidelijk jaren tegen Covid vechten, dus een beter plan voor de lange termijn.

Elk onderzoek naar vaccins moet gebaseerd zijn op het feit dat het grootste deel van onze bevolking "gevaccineerd" was met de huidige Covid-vaccins, of Covid had, of beide. Sommigen van ons hebben eindeloze Covid-infecties. We hebben een immunologisch gecompliceerde situatie met eindeloos paaien en herinfecteren van varianten, die volledig moet worden aangepakt.

Sommige mensen zullen nooit een "Covid-vaccin" nemen. We hebben dus een profylactisch middel nodig dat specifiek zou werken voor degenen die het nemen, zonder dat iedereen opnieuw moet worden gevaccineerd.

Om een dergelijk project uit te voeren, moeten we eerst toegeven dat de huidige vaccins veel te wensen overlaten. Helaas zijn 'gezondheidsautoriteiten' over de hele wereld dat wel gevangen door hun eigen "gezondheidsberichten" dat ze niet kunnen toegeven dat de vaccins waarin ze zo financieel en reputatie zijn geïnvesteerd, niet goed zijn - dus we zitten vast met halfslachtige inspanningen van een miljoen dollar om "iets uit te zoeken", in plaats van een totale tientallen miljarden miljarden dollars inspanning.

Ten slotte: als we niet uitgebreid een echt veilige, effectieve, sceptisch beoordeelde profylactische kunnen maken en testen, kunnen we er beter geen hebben.

Prizer en Moderna, die miljarden verdienen aan bestaande opnamen, hebben ook weinig interesse in het kannibaliseren van hun eigen producten.

We hebben niet eens geleerd hoe COVID-19 zich verspreidt

Twee jaar na de pandemie hebben we niet genoeg begrip van hoe Covid-19 zich verspreidt. Terwijl we zinloos ruzie maken over 'uitverspreiding in de lucht', een afstandsbediening Antarctische missie kreeg een oubreak ondanks vaccinatie en ondanks een quarantaine van nieuwkomers van twee weken. Waarom is het gebeurd? Niemand weet het. Niemand geeft erom. Het is slechts een nieuwsgierigheid voor enkelen.

Het is heel triest dat ondanks het maken van publieke lawaai over maskers, er eigenlijk geen waardevol onderzoek naar de verspreiding van Covid is uitgevoerd, ondanks verschillende goedkope maskerstudies.

Waarom besproeien de Chinezen hun straten met desinfecterende middelen? Niemand weet het en niemand lijkt er zelfs om te geven.

Delen

'Public-Private Partnerships cause Graft and Agency Capture'

Het huidige publiek-private partnerschapsmodel, waarbij gekozen regeringen samenwerken met en worden beïnvloed door enorme, niet-gekozen, geldgedreven en ongecontroleerde privébelangen en zichzelf verrijkende stichtingen, leiden tot “regulatory capture”  en overheidsfunctionarissen die in naam van particuliere belangen werken. In de VS is CDC bijvoorbeeld niets anders dan een reclamebureau voor Pfizer en Moderna.

Grote internetbedrijven gebruikten hun invloed om de onnodige vernietiging van concurrerende kleine bedrijven te bevorderen en censureerden eventuele elk bezwaren onder het mom van "de vorming van het overheidsbeleid".

De hele Amerikaanse regering werd dienstbaar aan vaccinfabrikanten en handhaafde niet eens de patenten die de regering bezit en waar ze geld aan heeft uitgegeven.

Onthoud, we kiezen onze regeringen. Maar we kiezen onze supermiljonairs niet, die slimme, opdringerige, risico’s nemende mensen zijn met vaak een twijfelachtige ethiek of zelfs onzekere geestelijke gezondheid hebben, die weten hoe ze hun interessegebieden moeten domineren en monopoliseren. Deze niet-gekozen mensen met enorme middelen mogen onze overheidsinstanties niet dicteren wat ze met de gezondheid van onze burgers moeten doen - het zou andersom moeten zijn.

Falen minimaliseren

Laten we eerlijk zijn: we hebben de infectie niet onder controle gehouden. We zijn er niet in geslaagd om effectieve behandelingen te ontwikkelen (met enkele effectieve behandelingen die mogelijk worden onderdrukt om particuliere sponsors te sussen).

We hebben niet begrepen wat Covid is. In de Verenigde Staten zijn al een miljoen doden gevallen. Miljoenen hebben "lange Covid", die de regering niet eens probeerde te begrijpen, ondanks een paar lukrake onderzoeken.

Hoe de volksgezondheidsfunctionarissen reageren? Minimaliseer de schade, noem Omicron mild, stop met het tellen van het aantal gevallen door iedereen snelle antigeentests te geven, stop met het tellen van sterfgevallen en ziekenhuisopnames op de juiste manier, en hoop dat het publiek zijn aandacht ergens anders naartoe zal verplaatsen, om af te leiden van hun mislukking. Ze wilden heel graag zoveel mogelijk doden tellen voordat de vaccins stopten met het voorkomen van ziekte - en nu proberen ze in plaats daarvan de sterfgevallen te minimaliseren.

Het resultaat? Een op de 13 mensen in het VK heeft vandaag Covid en niemand geeft erom. Hoe zit het met de VS? Niemand weet het. Eindeloze reinfecties nemen toe. Zeer gevaccineerd West-Europa zit gevangen in een eindeloze "covid golf". En de officiële reactie. Ze hopen dat je tv-nieuws over iets anders kijkt?

We hebben geen "ongelukkige generaals" nodig

Napoleon en later Eisenhower zeiden beiden beroemd dat ze geen "ongelukkige generaals" nodig hebben.

Wij, het grote publiek, hebben geen ongelukkige gezondheidsfunctionarissen nodig.

We begrijpen dat Covid ingewikkeld is. We begrijpen veel redenen waarom 'gezondheidsfunctionarissen' tegen Covid faalden, zelfs toen ze ons ernstig probeerden te helpen, wat niet eens altijd het geval was. Om welke reden dan ook, ze faalden. Het wordt tijd dat ze gaan. Je kunt ze bedanken als je wilt, maar ze moeten hun postjes verlaten. Het is tijd om iemand anders mee te nemen die eerdere beslissingen niet hoeft te verdedigen.

Als u om uw gezondheid geeft en om de gezondheid van uw gevaccineerde en niet-gevaccineerde dierbaren, moet u zich afvragen: waarom willen we met de ambtenaren meegaan die ons onderuit halen als verweer tegen…  in plaats van ons vooruit te leiden?

Bedankt en laat me weten wat je denkt, in reacties. Voor nieuwe bezoekers verwelkomen we hier andere meningen, wees alsjeblieft beleefd.

Mijn Twitter-account is nu vergrendeld, dus deel dit bericht aan je vrienden.

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

In de Australische staat Queensland doen de autoriteiten onderzoek naar een onverwachte toename van het aantal telefoontjes naar de meldkamers van de ambulancedienst. Zorgminister Yvette D’Ath zei dat het aantal telefoontjes met 32 procent is toegenomen.

De meldkamers kregen eergisteren 400 meer code 1-meldingen binnen dan normaal het geval is, een toename van maar liefst 40 procent. Bij ons in Nederland zijn dit meldingen met de prioriteit A1, een spoedurgentie waarbij de ambulance binnen 15 minuten ter plaatse moet zijn. Er is dan sprake van een mogelijk levensbedreigende situatie.

Er kwamen in totaal 3789 telefoontjes binnen. Het was voor ambulancepersoneel de op drie na drukste dag ooit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zorgminister Queensland ‘kan niet verklaren’ waarom meldkamer ambulance overspoeld wordt met telefoontjes


120 extra ambulancemedewerkers

D’Ath zei dat de overheid op dit moment informatie verzamelt in een poging de toename te verklaren. “Soms kun je niet verklaren waarom die dingen gebeuren,” zei de minister. Het gaat hierbij om onder andere hartaanvallen, pijn op de borst en ademhalingsproblemen.

In mei worden in Queensland 120 extra ambulancemedewerkers ingezet omdat de staat verwacht dat de vraag deze winter verder gaat toenemen.

Klimaatverandering?

Rebel News-verslaggever Avi Yemini plaatste de beelden op social media en schrijft erbij: “Ik heb wel een theorie.” Waarop ademexpert Erwan Le Corre reageert: “Laat me raden… klimaatverandering?

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...