vrijdag 8 april 2022

Australische Senator doet boekje open over nanotechnologie in coronaprik: ‘Dit is genocide’

 

De Australische senator Malcolm Roberts heeft in een interview met Maria Zeee gezegd dat wetenschappers vreemde rechthoekige structuren hebben aangetroffen in het coronavaccin van Pfizer. “Niet natuurlijk.” Roberts heeft ze met eigen ogen gezien onder de microscoop.

De senator zei dat er ook bloed is afgenomen bij gevaccineerde mensen, waaruit blijkt dat witte bloedcellen in de omgeving van de rechthoekige structuren afsterven. De bloedmonsters laten bovendien zien dat de rode bloedcellen samenklonteren.

Weggewuifd

Roberts wees erop dat rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof en koolstofdioxide tussen de longen en andere weefsels in het lichaam. Als ze samenklonteren wordt het steeds moeilijker om zuurstof af te leveren.

Hij zei dat er in oktober vorig jaar meer dan 500 sterfgevallen waren gemeld na het ‘vaccin’, dat hij geen vaccin, maar een injectie noemt. De Australische toezichthouder TGA heeft deze gevallen weggewuifd. Roberts heeft hier vragen over gesteld, maar nooit antwoord gekregen. Inmiddels is het aantal overlijdens gestegen naar 798.

Slechts een fractie

En we weten dat dit slechts een fractie is van het totale aantal omdat veel artsen sterfgevallen niet durven te melden, aldus de senator.

De data wijzen erop dat we te maken zullen krijgen met massale sterfte, zei Zeee. Volgens senator Roberts is dit genocide.



Europarlementariër geeft bulderspeech in EU-parlement: ‘Hier draait mijn maag van om’

 

De EU wil de oorlog in Oekraïne oplossen met meer oorlog: stuur wapens, investeer in het leger, dreigen met een grootschalige economische en financiële oorlog tegen Rusland. Dezelfde dingen die jullie al deden, alleen verwachten jullie dit keer een ander resultaat, zei Europarlementariër Clare Daly in het Europees Parlement. “Dit is waanzin.”

Sancties hebben nog nooit geleid tot het einde van een militaire aanval of regimeverandering, vervolgde Daly. Waar ze wel toe leiden, is economische verwoesting. De gewone Russen, waaronder de mensen die tegen de oorlog protesteren, en de gewone Europeanen betalen de prijs, zei ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)



We schieten in onze eigen voet

De energieprijzen en inflatie schieten omhoog, terwijl de levensstandaard in vrije val is, zei het Europarlementslid. “We schieten in onze eigen voet.”

De morele verontwaardiging over de illegale Russische oorlog staat in schril contrast met de bezwaren tegen de illegale Amerikaanse oorlogen in Irak of Afghanistan, die we niet hebben veroordeeld, en tegen de genocide die Saudi-Arabië pleegt in Jemen, sprak Daly.

Hier draait mijn maag van om

En terwijl de slachtoffers van die conflicten dringend miljarden aan humanitaire hulp nodig hebben, spenderen wij maar wat graag miljarden om de oorlog in Oekraïne te verlengen. “Hier draait mijn maag van om.”

Ja, Rusland is verantwoordelijk voor dit conflict, maar we mogen de rol van de NAVO niet negeren, benadrukte de Europarlementariër. En in plaats van vrede te bevorderen en te handelen in het belang van het Europese, Oekraïense en Russische volk, is de EU een instrument geworden van de NAVO en het militair-industrieel complex, zei Daly.

Arts klapt uit de school over vaccinatieschade: ‘Het is een verschrikkelijk probleem’

 Het coronavaccin kun je zien als een wapen. Ook het virus is een biowapen. Het echte wapen is de kogel in het pistool. Je kunt de kogel op meerdere manieren afleveren. De kogel is het spike-eiwit, zei arts Syed Haider in een interview met One America News.

Het virus is een pistool en het vaccin een vuile bom, aldus dr. Haider. “Het is vele malen erger.” Hij heeft tot dusver vele duizenden patiënten gezien die uren, dagen, weken of zelfs maanden na de injectie bijvoorbeeld moeite hadden om in slaap te vallen, depressief, vergeetachtig of moe werden, niet meer helder konden nadenken of last kregen van hartproblemen.

Zelfmoord gepleegd

“Sommige mensen hebben letterlijk zelfmoord gepleegd vanwege deze klachten,” benadrukte de arts. “Het is een verschrikkelijk probleem.” Hij zei dat alleen al in de Verenigde Staten tientallen miljoenen mensen last hebben van bijwerkingen. “Dit is gebaseerd op onderzoeksgegevens van Pfizer.”

Tientallen miljoenen Amerikanen ervaren bijwerkingen van deze injecties, herhaalde Haider nog eens. Hij vindt het ongelooflijk dat middelen als hydroxychloroquine en ivermectine nog altijd niet worden ingezet tegen corona. Ik heb 5000 patiënten behandeld met ivermectine en andere middelen en ze hebben het allemaal overleefd, aldus de arts.

Onder het tapijt geveegd

“Wat we aan het doen zijn, is een misdaad tegen de menselijkheid omdat [vaccinatieschade] onder het tapijt wordt geveegd,” zei hij. Facebook verwijderde groepen met honderdduizenden leden die kampen met vaccinatieschade.

Dr. Haider maakt zich zorgen omdat tientallen miljoenen mensen zijn beschadigd. Hij verwacht dat in de toekomst veel mensen ziek zullen worden of zullen sterven. We moeten voorkomen dat dit ooit weer gebeurt en de verantwoordelijken moeten worden aangepakt, vindt de arts.

Photo of Robin de Boer Robin de Boer 8 april 2022 21:10      






Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...