vrijdag 23 december 2022

Het begint: 70.000 demonstreerden in Praag tegen de sancties van de EU!

september 4, 2022  8427  29  


 70.000 mensen namen deel aan de demonstratie in Praag - een groot aantal media vermeldden het protest niet.

Zij eisten een stopzetting van de wapenleveranties van Tsjechië aan Oekraïne en een einde aan de sancties van de EU: 70.000 betogers bezetten urenlang het Wenceslasplein in het centrum van Praag. Sommige Duitse media benadrukten dat de protesten door extremisten georganiseerd waren – en “Poetin helpen”, bericht Exxpress.at.

 Het hele Wenceslasplein was gevuld met demonstranten: zij zwaaiden met Tsjechische vlaggen en droegen spandoeken, waarin zij de hoge energieprijzen aan de kaak stelden en het aftreden van de regering eisten. Zij eisten ook dat er een einde kwam aan het sanctiebeleid van de EU tegen Rusland, omdat de Tsjechische economie en bevolking daaronder te lijden hadden.

Het protest in het centrum van Praag vond plaats een dag na een motie van wantrouwen die de regering had overleefd. De oppositie beschuldigt de centrumrechtse coalitie van vijf partijen van passiviteit in de strijd tegen de inflatie.

De demonstranten eisten militaire neutraliteit voor de Tsjechische Republiek en de opening van onderhandelingen met gasleveranciers, waaronder Rusland. De prijsstijging, vooral van elektriciteit en gas, zal de economie in de herfst kapot maken, verklaarde een van de organisatoren.

Tsjechische president: “Pro-Russische propaganda is te zien”.

Link: https://www.frontnieuws.com/het-begint-70-000-demonstreerden-in-praag-tegen-de-sancties-van-de-eu/

Op hun website spraken de organisatoren zich ook uit voor een “neutraal” standpunt van Tsjechië over de Russische invasie in Oekraïne, en tegen het permanent toelaten van Oekraïense vluchtelingen.

Niet verwonderlijk beschuldigde de regering de demonstranten ervan “pro-Russisch” te zijn en dat zij niet het beste met het land voor hadden, en dat terwijl de groep die de protesten organiseerde “Tsjechische Republiek Eerst” 

“De protesten op het Wenceslasplein zijn bijeengeroepen door krachten die pro-Russisch zijn, dicht bij extreme standpunten staan en tegen de belangen van de Tsjechische Republiek zijn,” zei premier Petr Fiala.

Dit protest heeft weinig tractie gekregen in de media, maar net als bij de massale protesten tegen covidpaspoorten vorig jaar, wordt er niet erg veel aandacht aan besteed, bericht Expose-news.com.

Europa gaat een winter tegemoet met stijgende elektriciteitskosten. In Noorwegen hadden wij onlangs een piek van bijna $1 per kwh.



Het is zo erg geworden dat er in Duitsland al energierantsoenering is, waarbij de mensen hun warme douches beperkt krijgen en de temperatuur binnenshuis beperkt wordt.

Zoals het er nu uitziet, dreigen veel kleine bedrijven door de krankzinnige elektriciteitsprijzen failliet te gaan, en de winter is er nog niet eens.

Natuurlijk zullen de grote bedrijven deze prijzen kunnen betalen, het zullen de kleine bedrijven zijn die te lijden zullen hebben onder deze energiecrisis.

En nu zijn de mensen in de Tsjechische Republiek de straat op gegaan om te protesteren. Het lijkt wel of we de laatste tijd steeds meer protesten in Europa zien, van het boerenprotest in Nederland dat oversloeg naar Duitsland en België, en nu deze protesten in Tsjechië.

Energierantsoenering “zeer goed mogelijk” voor het VK deze winter

Vrijdag meldde Daily Mail dat de Britten gevraagd zou kunnen worden hun energiegebruik deze winter te beperken om black-outs te voorkomen, door het gebruik van gas en elektriciteit op piekuren te vermijden, in een maatregel die elk deel van het leven zal treffen.

Volgens een energieconsultant bij Watt-Logic, Kathryn Porter, is het “zeer goed mogelijk” dat het Verenigd Koninkrijk plannen voor energierantsoenering zal zien: “of je hebt rantsoenering of je hebt black-outs”. Huizen, ziekenhuizen, scholen, bedrijven en gemeenteraden zullen hun gas- en elektriciteitsverbruik moeten verminderen en miljoenen mensen zou gevraagd kunnen worden om tijdens de avondspits niet te koken en geen apparaten te gebruiken tot na 20.00 uur.

En gemeenten kunnen ervoor kiezen Duitsland te kopiëren, waar straatverlichting wordt gedimd, verkeerslichten op stillere kruispunten worden uitgeschakeld, warm water en centrale verwarming in openbare gebouwen uit zijn en monumenten ’s nachts niet langer verlicht zullen zijn.

Leven in Blackout Groot-Brittannië: Experts waarschuwen dat energie rantsoenering deze winter ertoe kan leiden dat mensen pas na 20.00 uur mogen koken, pubs om 21.00 uur sluiten, scholen “drie dagen per week”, verzorgingshuizen uitjes voor bewoners annuleren en zwembaden onverwarmd blijven, Daily Mail, 2 september 2022.

Vrijdag meldde Bloomberg dat ongeveer 24 miljoen Britse huishoudens deze winter bijna driemaal zoveel voor energie zullen betalen als vorig jaar.

Dit komt een week nadat Bloomberg meldde dat volgens James Cooper, een partner bij Baringa Partners, de ernst van de energiecrisis in Groot-Brittannië, wat de gevolgen voor de huishoudens betreft, erger zou kunnen zijn dan de financiële ineenstorting van 2008.

Intussen worden de pubs in Groot-Brittannië geconfronteerd met een “tsunami van sluitingen” wegens verlammende energierekeningen. ZeroHedge meldde dat uit een enquête van de handelspublicatie de Morning Advisor bleek, “dat 70% van de ondervraagden zegt dat als de elektriciteitsprijzen blijven stijgen, zij niet meer kunnen werken en gedwongen zullen zijn hun winkel te sluiten.”

En het zijn niet alleen pubs die met sluiting te maken krijgen. Ook restaurants zullen moeten sluiten wegens de buitengewoon hoge energiekosten.


Schokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijn

december 20, 2022  11673  43 

Ontvolking en eugenetica zijn taboeonderwerpen die bij gewone mensen met normale waarden en moraal afschuw en walging oproepen. Een blik op de geschiedenis leert dat de mensheid ontvolkingsprogramma’s zoals de eugenetische campagne van het Derde Rijk stelselmatig heeft verworpen. Wij begrijpen op een fundamenteel menselijk niveau dat geen enkele regering of globalistische organisatie de goddelijke macht van schepping en vernietiging over het menselijk ras mag hebben, schrijft Baxter Dmitry.

Maar wat als ik u zou vertellen dat de eugenetica-beweging niet echt is gestorven, maar gewoon ondergronds is gegaan, waar zij enorm invloedrijk is gebleven in elitekringen, waaronder het World Economic Forum van Klaus Schwab?

Zoals de medeoprichter van de American Eugenics Society Frederick Osborn het in 1968 verwoordde: “Eugenetische doelen zullen hoogstwaarschijnlijk worden bereikt onder een andere naam dan eugenetica.”

Meer dan 50 jaar nadat Osborn deze uitspraak deed, hebben de eugenetici eindelijk hun doel bereikt. Het Covid-vaccin is gewoon eugenetica onder een andere naam.

Hoe zijn ze ermee weggekomen?

De wereldwijde elite heeft een ongelooflijk geraffineerde en goed gefinancierde campagne opgezet om te voorkomen dat de waarheid ooit naar buiten komt. Regeringen, regelgevende instanties, mainstream media, factcheckers en activisten aan de basis zijn allemaal geïnfiltreerd en gecoöpteerd voor de zaak. In de afgelopen twee jaar zijn we getuige geweest van het meest verontrustende voorbeeld van een massale vormingspsychose sinds het Duitsland van de jaren 1930.

Fatsoenlijke en gezagsgetrouwe mensen zijn volledig gehersenspoeld tot het punt van psychose. Ze zijn niet bereid of in staat hun eigen opvattingen in twijfel te trekken. En dat is jammer, want er is zoveel bewijs dat het mainstream standpunt volledig tegenspreekt.

Uit een nieuwe studie, gepubliceerd in het medische tijdschrift Clinical Research in Cardiology, is gebleken dat het vaccin wel degelijk hartproblemen veroorzaakt, wat een antwoord biedt op de vraag waarom zoveel mensen, waaronder jonge, fitte en gezonde mensen, de afgelopen twee jaar plotseling en onverwachts zijn gestorven.

Volgens de studie:

“Gestandaardiseerde autopsies werden uitgevoerd op 25 personen die onverwacht en binnen 20 dagen na anti-SARS-CoV-2 vaccinatie waren overleden. Bij vier patiënten die een mRNA-vaccinatie kregen, stelden wij acute (epi-)myocarditis vast zonder detectie van een andere significante ziekte of gezondheidsconstellatie die een onverwacht overlijden kan hebben veroorzaakt.

In het algemeen wezen de autopsiebevindingen op overlijden als gevolg van acuut aritmogeen hartfalen. Myocarditis kan dus een potentieel dodelijke complicatie zijn na mRNA-gebaseerde anti-SARS-CoV-2 vaccinatie.”

De zogenaamde “samenzweringstheoretici” zijn door deze studie volledig in het gelijk gesteld. Zij zeggen dit al twee jaar lang, maar niemand wilde luisteren.

Deze studie veroorzaakt een groot probleem voor de mainstream media en factcheckers. Het narratief dat zij de afgelopen twee jaar hebben gepushed, is volledig onderuit gehaald. Hun argumenten zijn aan flarden. Ze kunnen nu nergens meer heen, nergens meer onderduiken.

En het wordt alleen maar erger voor hen.

En juist deze week onthulde wetenschappelijk onderzoek in het medische tijdschrift Vaccine dat FDA-onderzoekers bewijs hebben gevonden dat Pfizer Covid-prikken in verband brengt met bloedstolling.

Eindelijk komt de waarheid aan het licht. Dappere mannen en vrouwen weigeren zich te onderwerpen aan de dictaten van de globalistische elite en hun oorlog tegen de mensheid.

Dappere mensen binnen de meest corrupte organisaties staan op tegen hun slavenmeesters. Wij hebben toegang tot een officiële opname van een rondetafelbijeenkomst van het FDA Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee waarin de aanvraag van Pfizer voor een licentie voor de derde dosis, of “booster” dosis, van hun COVID-19 vaccin, Comirnaty, werd besproken.

Volgens informatie die tijdens de bijeenkomst van de FDA werd gepresenteerd, heeft Pfizer de FDA misleid over de veiligheid van het vaccin en zijn de resultaten catastrofaal geweest.

“We zijn ten onrechte misleid door (Pfizer) over de veiligheid van het vaccin… Hartaanvallen zijn 71 keer hoger dan bij andere vaccins… de vaccins doden twee mensen voor elk gered leven.”

Dat is een citaat uit de vergadering van de FDA. Luister:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v21igpc-shocking-new-study-reveals-covid-jabs-are-actually-weapons-of-mass-depopula.html

Vernietigend spul. Het is goed om in gedachten te houden dat eerder het snelste vaccin ooit ontwikkeld meer dan vier jaar hard werken vergde.

Maar Dr. Ugur Sahin – die samen met zijn vrouw BioNTech heeft opgericht – maakte in één weekend een “ruw ontwerp” voor het Pfizer-vaccin. En dit experimentele “ruwe ontwerp” kreeg slechts enkele maanden later toestemming van de FDA. Ook het vaccin van Moderna kostte slechts twee dagen om te ontwerpen, zoals Business Insider eerder meldde.

Dit alles wekt geen vertrouwen in de vaccins, toch?

Misschien is dit de reden waarom Dr. Sahin voor de camera toegaf dat hij zich niet heeft laten prikken met een Covid-vaccin.

Op de vraag van een verslaggever van het Duitse DW netwerk waarom hij zich niet heeft laten vaccineren, werd Dr. Sahin ontwijkend en beweerde dat het voor hem illegaal is om zich te laten vaccineren en dat zijn bedrijf zich moet concentreren op de productie van miljarden vaccins voor anderen.

Maar als u tot de conclusie bent gekomen dat het Pfizer-vaccin een ramp is voor de mensheid, verkocht door oplichters en zwendelaars, wacht dan tot u hoort over het Oxford-AstraZeneca-vaccin.

Het Oxford-AstraZeneca-vaccin wordt sterk gepromoot als het voorkeursvaccin voor de ontwikkelingslanden, omdat het goedkoper is en veel minder ingewikkelde opslagvereisten heeft dan zijn belangrijkste concurrenten, Pfizer en Moderna.

De meeste mensen weten echter niet dat de Britse ontwikkelaars van “het voorkeursvaccin voor de ontwikkelingslanden” rechtstreeks verbonden zijn met de Britse eugenetica-beweging die werkt aan bevolkingsvermindering in dezelfde delen van de ontwikkelingslanden waar het AstraZeneca-vaccin voor bedoeld is.

Het meest verontrustend is de directe link van de hoofdontwikkelaars van het vaccin met de Wellcome Trust en het Galton Institute, twee groepen die van oudsher banden hebben met de Britse eugenetica-beweging.

Het Galton Institute, genoemd naar de “vader van de eugenetica” Francis Galton, is de omgedoopte UK Eugenics Society, een groep die al meer dan een eeuw berucht is om haar promotie van nazi-achtige rassenpseudowetenschap en pogingen om “het rassenbestand te verbeteren” door de bevolking te verminderen van degenen die als inferieur en nutteloos worden beschouwd.

De banden met het Galton Instituut zouden grote zorgen moeten baren, gezien het streven om het AstraZeneca-vaccin het voorkeursvaccin te maken voor de ontwikkelingslanden, met name landen in Latijns-Amerika, Zuid- en Zuidoost-Azië en Afrika, toevallig dezelfde gebieden waar de leden van het Galton Instituut hebben opgeroepen tot ontvolking.

De doelen van de globalistische elite zijn bijna te duidelijk. Ze kunnen het niet laten erover op te scheppen.

De rechterhand van Klaus Schwab, Noah Yuval Harari, is zo enthousiast over de ontvolking van de planeet dat hij het gewoon niet kan laten de kat uit de zak te laten vallen wanneer hij wordt geconfronteerd met een microfoon en een publiek.

De mondiale elite wil voor God spelen. Harari is zo arrogant dat hij bereid is te verklaren dat het World Economic Forum nu zo machtig is dat ze hebben verkregen dat ze nu goden zijn met de macht van “schepping en vernietiging” over het menselijk ras.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1wy7me-klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers.html

De arrogantie en godslastering die de mondiale elite de afgelopen twee jaar heeft tentoongespreid, is verbijsterend. Maar het tij keert zich tegen hen. De mensheid wordt wakker voor hun kwade plannen en er worden onderzoeken ingesteld die hen ontmaskeren voor wat ze zijn.

Volgens de Russische president Vladimir Poetin is het Covid-19 virus een biowapen ontwikkeld door de elite. Hij zegt dat het Russische ministerie van Defensie de rol van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) bij de creatie van het Covid-virus onderzoekt.

In de VS stelt ook gouverneur Ron DeSantis van Florida een onderzoek in naar de verwoestende gevolgen van de uitrol van het vaccin.

Het kaartenhuis van de elite valt in elkaar. Regeringen en toezichthouders worden nu gedwongen dit serieus te nemen.

Elon Musk, of je hem nu mag of niet, wint enorm aan populariteit op zijn Twitterplatform door te eisen dat Anthony Fauci wordt berecht voor zijn misdaden.

Video link Twitter: https://twitter.com/elonmusk/status/1601894132573605888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1601894132573605888%7Ctwgr%5E8236adbb2ea542ad0d2b49a2f20dbf1456ebf09e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Fschokkende-nieuwe-studie-onthult-dat-covid-19-prikken-eigenlijk-massaontvolkingswapens-zijn%2F

Dit kan alleen gebeuren als het volk wakker wordt en inziet dat wij allemaal het onderwerp zijn geweest van experimenten en misbruik door de elite. De grote genocide op de mensheid is nog steeds aan de gang en het aantal doden stijgt nog steeds. De vaccins hebben ook het aantal zaadcellen verminderd, waardoor de massa’s worden gesteriliseerd en de wereld verder wordt ontvolkt.

Maar niet alles is verloren. De massale vormingspsychose van de mensheid was niet helemaal succesvol. Er zijn genoeg dappere zielen die de dwang hebben weerstaan en volgens professor Luc Montagnier, de winnaar van de Nobelprijs voor geneeskunde in 2008, zijn het de ongevaccineerden die de wereld zullen redden.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten het nieuws te blijven publiceren en uitzenden dat de mainstream media niet durven aan te raken. Maar we kunnen het niet alleen. Wij hebben uw hulp nodig om de waarheid wijd en zijd te verspreiden. Like deze video en abonneer u op het kanaal om ons te helpen bij onze missie om de massa’s te informeren over wat er werkelijk gebeurt achter de schermen van de wereld van vandaag. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/schokkende-nieuwe-studie-onthult-dat-covid-19-prikken-eigenlijk-massaontvolkingswapens-zijn/

https://www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2020/04/Frontnieuws-Logo-trans-300x47.png

‘Sinister’: Amerika gaat terugdringen bevolkingsgroei vastleggen in de wet


Een wetsvoorstel voor bijna 1700 miljard dollar aan overheidsuitgaven, waarvan ruim de helft voor defensie, heeft brede steun gekregen in de Amerikaanse Senaat. Het wetsvoorstel, dat 4155 pagina’s telt, wordt vrijdag getekend door president Biden. Vorige week stemde het Huis van Afgevaardigden al in met de begrotingswet.

In de begroting is bijna 45 miljard dollar gereserveerd voor hulp aan Oekraïne en NAVO-bondgenoten. De Amerikaanse defensie-uitgaven stijgen van 740 miljard dollar naar 858 miljard dollar.

Diep verontrustend

Congreslid Dan Bishop stuitte in de wet op een nogal sinistere passage. De overheid heeft 575 miljoen vrijgemaakt voor ‘gezinsplanning’ in gebieden waar de bevolkingsgroei ‘de biodiversiteit bedreigt’.

Bishop schrijft op Twitter dat malthusianisme een verontrustende, anti-humane ideologie is waar geen plaats voor is in welk federaal programma dan ook.

Beleidsanalist David Ditch noemde de passage ‘diep verontrustend’.

Overbevolking voorkomen

Het is onduidelijk waarom deze gebieden specifiek worden genoemd en welke ‘diensten’ er worden aangeboden. Malthusianisme is de theorie over het voorkomen van overbevolking en het recht dat regeringen zouden hebben om dat te bevorderen.

Er is hier niets te zien, doorlopen. Gaat Den Haag zich straks ook bezighouden met ‘gezinsplanning’ in Natura 2000-gebieden?

In Duitsland is de beer los, maar minister Kuipers (Nl) slaapt lekker door (nvdr.: en wat in België?)



Ook in Duitsland worden vragen gesteld over de forse oversterfte. Vicevoorzitter Wolfgang Kubicki van de Duitse Bondsdag pleit voor obductie bij mensen die kort na vaccinatie gestorven zijn.

Kubicki verwijst naar onderzoek van Peter Schirmacher van het Pathologisch Instituut in Heidelberg. De patholoog voerde obductie uit bij 40 personen die binnen twee weken na coronavaccinatie waren overleden. De conclusie van zijn onderzoek: minstens 30 procent was overleden dóór het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar op zijn minst 30.

Techondernemer Steve Kirsch kwam erachter dat Schirmacher doodsbedreigingen had gekregen en dat hij zich sindsdien koest houdt. “Dit is dus de reden waarom we niets meer horen van Peter Schirmacher,” zei hij. “Dit is niet hoe wetenschap zou moeten werken.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Motie verworpen

Het Duitse Bild nodigde diverse experts uit in de studio, die pleiten voor onderzoek naar de aanhoudende oversterfte. Opmerkelijk: in het Duitse parlement is een motie verworpen die de regering verzoekt alle maatregelen te evalueren.

“Wat de uitkomst ook moge zijn, niemand kan zich toch verzetten tegen een serieuze, neutrale onderzoekscommissie?” reageert arts Paul Neirynck. Psycholoog Steve Van Herreweghe zegt over Kubicki: “Toch één met lef!”

Hallucinant

Data-analist Wouter Aukema zegt: “Ook Duitse wetenschappers willen urgent onderzoek naar oversterfte. Helemaal nu uit obducties blijkt dat mensen stierven dóór vaccinatie. Nederlandse media zullen het niet veel langer volhouden om dit te negeren lijkt me. En minister Kuipers ook niet.”

“In Duitsland is de beer inmiddels ook los. Ondertussen slapen in Nederland minister Kuipers en ZonMw lekker door ( nvdr.: en in België is men nog zelfs niet wakker geworden 😞) en wordt er geen enkel onderzoek verricht naar een mogelijk verband tussen de enorme oversterfte en de vaccins. Hallucinant,” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

ZonMw, een organisatie die onderzoek in de gezondheidszorg financiert, heeft tot dusver geen enkel voorstel gehonoreerd waar vaccinatie als mogelijke oorzaak wordt onderzocht.

Waarom we niets meer horen van de patholoog die onderzoek deed naar vaccinatiedoden


Peter Schirmacher is hoofdpatholoog van de Universiteit van Heidelberg. Hij behoort tot de top 100 pathologen ter wereld. De patholoog voerde obductie uit bij 40 personen die binnen twee weken na coronavaccinatie waren overleden. De conclusie van zijn onderzoek: minstens 30 tot 40 procent was overleden dóór het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar op zijn minst 30 tot 40.

Sterfte na vaccinatie is dus geen ‘zeldzame’ bijwerking, zei techondernemer Steve Kirsch – uitvinder van de optische muis en Infoseek, één van de eerste internetzoekmachines – tijdens een bijeenkomst. Waarom zou Schirmacher liegen? Hij zet immers zijn reputatie op het spel, aldus Kirsch.

Doodsbedreiging

Hij probeerde de patholoog te bellen, maar kreeg hem niet te pakken. Zes maanden later kwam hij erachter waarom Schirmacher hem niet terugbelde. ‘Ze’ hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt Schirmacher zich koest.

“Dit is dus de reden waarom we niets meer horen van Peter Schirmacher,” zei Kirsch. “Dit is niet hoe wetenschap zou moeten werken.”

70 procent

Ook andere pathologen voerden obducties uit, waaronder Arne Burkhardt en Walter Lang. Zij kwamen tot de conclusie dat 70 procent van de sterfgevallen waarschijnlijk was veroorzaakt door het vaccin. 

Agenda 2030: Zo willen ze je huis afpakken

Binnenkort stuurt de overheid je een brief waarin staat dat je wat aanpassingen moet doen aan je huis, voorziet de populaire Noorse blogger en YouTuber Bjørn Andreas Bull-Hansen. Die moet je overigens uit eigen zak betalen. En als je huurt, krijg je van je huurbaas een brief waarin staat dat de huur omhoog gaat als gevolg van deze aanpassingen.

We hebben het hier over het zogeheten Energy performance of buildings directive, dat onderdeel uitmaakt van de Europese Green Deal. Bull-Hansen verwacht dat deze plannen binnenkort ook buiten de EU worden uitgerold.

Dit heeft allemaal te maken met het World Economic Forum, de Great Reset en Agenda 2030, legt hij uit. Alle huizen in privébezit moeten voor 2033 energielabel D hebben. Tegen 2050 moeten alle huizen uitstootvrij zijn. Kosten per huis: ongeveer 100.000 euro.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Feodalisme

Veel mensen zijn niet in staat om 100.000 euro op te hoesten en zullen gedwongen zijn om hun huis te verkopen. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn. En mag je een dergelijk huis wel verkopen? Krijg je dan een boete? Pakken ze je huis af? Hier is duidelijk sprake van een aanval op de middenklasse, stelt Bull-Hansen.

Je hebt dan alleen nog hele rijke en arme mensen. We komen op die manier dicht in de buurt van een feodaal systeem of feodalisme.

Ongehoorzaam

Bull-Hansen denkt dat grote corporaties deze huizen zullen opkopen en dat veel mensen in de toekomst niet langer in staat zullen zijn om zelf een huis te kopen.

We moeten ons hiertegen verzetten, benadrukt hij. “We moeten ongehoorzaam zijn en dit niet over ons heen laten gaan. Dit is een herverdeling van de rijkdom en we mogen dit niet accepteren. Geef niet op. Wij gaan dit winnen.

In Noorwegen staat de boel op springen: ‘Het gaat steil omhoog’


De Noorse autoriteiten zien een extreme stijging in het aantal sterfgevallen. In de stad Trondheim hebben uitvaartondernemers het zo druk dat doden zelfs in garages worden opgeslagen. Het is een crisis, kopt de Noorse krant Dagbladet.

“Dit hebben we sinds het bedrijf in 1922 begon nog nooit meegemaakt,” zei Lars Svanholm, directeur van de grootste uitvaartverzorger van Trondheim, tegen de Noorse media. Het afgelopen jaar zag hij een stijging van maar liefst 28 procent. En dat zorgt voor logistieke problemen. Hij slaat lichamen van overledenen nu noodgedwongen op in een garage.

Op het randje

“De afgelopen maanden ging het behoorlijk steil omhoog,” zei Svanholm. Nabestaanden moeten soms wekenlang wachten op de begrafenis. Ondertussen zet de trend door. Hij zit op het randje van wat hij aankan.

Overal in Noorwegen trekken uitvaartondernemers aan de bel. De stijgingen lopen uiteen van 10 procent tot 30 procent. In de Noorse provincie Trondelag, waar Trondheim onder valt, zijn dit jaar 16 procent meer mensen overleden dan vorig jaar, meldt TV2.

Nog niet zo lang geleden sloegen Noorse artsen alarm over een mysterieuze toename van het aantal patiënten, merkt de Zweedse journalist Peter Imanuelsen op.

Vergrijzingsgolf

Ook andere Europese landen kampen met oversterfte. In oktober was de oversterfte in Duitsland bijvoorbeeld 23 procent. In de EU stierven in één maand 31.000 mensen meer dan verwacht. Mensen sterven massaal en niemand lijkt te weten of te willen weten waarom.

Het Noorse statistiekbureau SSB gooit het op de vergrijzingsgolf. “Om die reden is het niet spectaculair dat er iets meer mensen sterven, maar er sterven meer mensen dan we misschien hadden gedacht en gehoopt,” zei Anders Sonstebo van het SSB tegen TV2.

Twee jaar geleden moesten we koste wat kost voorkomen dat oude mensen stierven met corona en nu is het ‘niet spectaculair’ dat er iets meer overlijden.

Waarom volgens prof. dr. Pierre Capel SarsCov2 uit een lab komt. "Het is een locomokipkachelfantje."

Prof dr Pierre Capel  -   22/12/22   1 minuten om te lezen

In de Tegenwind documentaire met prof dr Pierre Capel legt hij uit waarom hij vindt dat het SarsCov2 virus uit een laboratorium komt.


In het onderstaande filmpje verduidelijkt hij zijn bewering. Hij noemt Sarscov2 zelf een 'locomokipkachelfantje' naar analogie met kindjes die met hun speelgoed rare figuren maken: een locomotief met een kippenkop, het lijf van een kachel en de slurf van een olifant."
Een aan elkaar geplakte constructie

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...