zondag 24 juli 2022

EXCLUSIEF: Zelfassemblerende vaccinstolsel bio-structuren oogsten geleidende metalen uit uw bloed - voorlopige ICP-MS-analyseresultaten vrijgegeven

Vrijdag 22 juli 2022 door: Mike Adams

Tags : slechte gezondheid, badmedicine, biocircuits, biostructures, bloed, Bloedstolsels, stolsel shots, Stolsels, mysterie, nanocircuits, nanotech, nanotechnologie, echte wetenschap, Onverklaard, vaccins


Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

45KWEERGAVEN


(Natural news) In de podcast van vandaag bespreek ik een interview dat ik met Dr. Jane Ruby gisteren, waarin we vroege gegevens van nieuwe laboratoriumtestresultaten hebben onderzocht die de elementaire samenstelling van de post-vaccin stolsels analyseren die uit de lichamen van de doden worden gehaald.

Deze nieuwe resultaten - die volgende week officieel worden vrijgegeven met het interview - zijn afgeleid van ICP-MS-analyse (massaspecificatie) in ons ISO-geaccrediteerde laboratorium.

In deze analyse vergeleken we de elementaire samenstelling van de stolsels met menselijk bloed. We hebben verschillende dingen gevonden die nogal schokkend zijn: ( kan iemand Steve Kirsch wwarschuwen, dat hij deze gegevens moet opnemen in zijn eigen begrip van wat mensen vermoordt)

# 1) De post-vaccinatie tolsels zijn niet gemaakt van bloed

Uit de elementaire samenstelling blijkt duidelijk dat de stolsels niet van bloed zijn gemaakt. Het zijn dus geen 'bloedstolsels'.”In ons menselijk bloedmonster was magnesium (Mg) bijvoorbeeld 35 ppm, terwijl in het stolsel magnesium slechts 1,7 ppm was.

Evenzo werd in menselijk bloed ijzer (Fe) gemeten bij 462 ppm (=parts per million) terwijl het 20,6 ppm in het stolsel was.

Alle resultaten zijn afgeleid met ICP-MS, waar onze detectielimiet (LoD) voor de meeste elementen lager is dan 1 ppb, en Limit of Quantitation (LoQ) ongeveer 1-2 ppb is, afhankelijk van het element.

(Opmerking: dit zijn afgeronde getallen en niet de officiële rapportage van de resultaten. We zullen volgende week PDF-bestanden uitbrengen met de actuele cijfers van het instrument, die worden uitgedrukt met meer significante cijfers.)

# 2) Het stolsel bevatte zeer weinig sleutelelementen die naar verwachting in levend biologisch weefsel zouden worden gezien

Het stolsel was niet alleen laag in magnesium en ijzer, maar ook extreem weinig kalium (K) en calcium (Ca). Het was ook lager in sporenmineralen zoals koper (Cu) en zink (Zn).

Dit geeft aan dat de stolsels geen menselijk weefsel zijn en ook niet enkel bloedvatmateriaal. Deze ICP-MS-analyse elimineert deze alternatieve verklaringen voor wat de stolsels zou kunnen veroorzaken.

# 3) Elektrisch geleidende elementen waren hoger in het stolselmateriaal

Verrassend genoeg bleek het stolsel in bepaalde elementen hoger te ziin namelijk degenen die elektrisch geleidend zijn. Zo bleek tin (Sn) bijna zes keer hoger in het stolsel te zijn dan menselijk bloed. (943 ppb vs. 162 ppb). Tin wordt vaak gebruikt in soldeer om circuits op printplaten aan te sluiten.

Bovendien zaten zowel aluminium (Al) als natrium (Na) hoger in het stolsel. Beiden zijn geleidende metalen. (Ja, natrium is een alkalimetaal. Het is zeer geleidend.)

Correctieve opmerking: in de podcast en de video heb ik ten onrechte verklaard dat de tinnummers ppm waren in plaats van ppb. De fout kwam voort uit het feit dat de semi-kwant-analyse van het ICP-MS-rapportagesysteem niet helemaal dezelfde eenheden gebruikt, en dat is de manier waarop de normale volledige kwantrapportage werkt. Mijn voorlopige beoordeling van de cijfers zijn opgelijst in een spreadsheet (wat niet het definitieve PDF-rapport is dat we zullen uitbrengen) Ik ging ervan uit dat het semi-kwantrapport mg / L was, maar het rapporteerde eigenlijk ug / L, en de eenheden veranderen van element in element, wat gemakkelijk te missen is met een voorlopige blik op het rapport. Excuses voor de fout, maar het belangrijke punt gaat over de verhoudingen van het element in het stolsel vs. bloed, niet noodzakelijk de absolute waarden. De verhoudingen zijn correct.

Dr. Jane Ruby interview en officiële resultaten worden volgende week openbaar gemaakt

Volgende week brengen we verschillende dingen vrij die hiermee verband houden :

1. Het volledige interview met Dr. Jane Ruby, analyseert deze nieuwe gegevens en bevindingen.

2. PDF-rapporten van de ICP-MS-testresultaten (volledige kwantiteit) zodat u de elementaire samenstelling van de stolsels kunt zien versus menselijk bloed.

3. Extra microscopie van het stolsel in zijn post-nitric zure spijsverteringstoestand, met zwartgeblakerde (geoxideerde) strepen die verschenen toen we het stolsel voorbereidden voor ICP-MS-analyse door het aan salpeterzuur te onderwerpen.

We brengen dit allemaal openbaar in de hoop dat andere onderzoeksgroepen dit allemaal kunnen begrijpen. In het bijzonder La Quinta Columna doet uitstekend werk op dit gebied en we hopen dat dit ICP-MS-onderzoek bijdraagt aan hun algehele begrip van wat deze stolsels werkelijk zijn (en hoe ze in het lichaam worden gemaakt).

Samenvattend is het duidelijk dat :

De stolsels zijn GEEN bloedstolsels.

Ze assembleren zichzelf. Ze worden groter in het lichaam en dragen bij aan hun totale grootte. Dit betekent niet dat ze 'levend' zijn en we betwijfelen of ze hun eigen organen hebben. Het lijken geen parasieten te zijn. Ze assembleren zich eerder door een onbekend mechanisme.

Ze zijn niet gemaakt van menselijk vlees of weefsels die de elementaire verhoudingen van macromineralen weerspiegelen en mineralen traceren die we in menselijk weefsel zouden verwachten.

Ze lijken elektrisch geleidende elementen uit circulerend bloed te oogsten en deze elementen in hun eigen biostructuren op te nemen, wat resulteert in hogere concentraties van deze elementen (Al, Sn, Na) in vergelijking met menselijk bloed.

We proberen dit allemaal nog steeds te begrijpen, dit is iets zoals we nog nooit hebben gezien, en we hebben in de loop der jaren tienduizenden voedselmonsters geanalyseerd, waaronder vleesproducten (hondenvoer, kattenvoer) en vleesproducten zoals kip, rundvlees en varkensvlees. We hebben ook duizenden monsters van mensenhaar geanalyseerd. We zijn dit nog nooit tegengekomen.

Volgende week volgt er meer nieuws, met nieuwe microscopieanalyse. Blijf op de hoogte  NaturalNews.com voor de exclusieve details.

Hoor mijn bespreking van dit alles in de Situation Update-podcast van vandaag :

Brighteon.com/d0f96594-9c87-48e0-9810-cb0484a041f4

  


Ontdek elke dag meer informatieve podcasts, rauwe informatieverslagen en interviews :

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij op:

Brighteon.social : Brighteon.social/@HealthRanger  (mijn laatste nieuws wordt hier eerst gepost)

Telegram :t.me / RealHealthRanger(breaking news wordt hier als tweede gepost)

Waarheid sociaal : https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr : GETTR.com/user/healthranger

Parler : Parler.com/user/HealthRanger

Rumble : Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute : Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub : app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Doe mee met de gratis E-mailnieuwsbrief NaturalNews.com om elke dag op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Download mijn huidige audioboeken - waaronder Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind - op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download mijn nieuwe audioboek, "Resilient Prepping" op ResilientPrepping.com - het leert je hoe je de totale ineenstorting van de beschaving en het verlies van zowel het elektriciteitsnet als de verbrandingsmotoren kunt overleven.


 Ziekenhuisofficials drijven spot met 'experts' die angst zaaien voor nieuwe coronagolf

18 JULI 2022    Redactie Blckbx

 


3:20

Ziekenhuisofficials in California maakten tijdens een persconferentie gehakt van de roep om maatregelen en het angst zaaien door politici en ‘experts’. 'Nieuwe maatregelen zijn nergens voor nodig. De situatie is al maandenlang hetzelfde. Er ligt helemaal níemand door COVID op de intensive care.’

 

Tijdens een persconferentie waar de ergernis en het sarcasme vanaf droop, gooiden twee officials van één van de grootste ziekenhuissystemen in Zuid-Californië een emmer koud water over de inspanningen van de media en de overheid om het publiek angst aan te jagen voor een nieuwe coronagolf om zo het herinvoeren van maatregelen te rechtvaardigen.

 Roep om maatregelen zwelt aan

Sinds het noodcomité van de WHO vorige week vrijdag besloot dat COVID-19 een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang blijft, zwelt internationaal de roep aan om snel weer maatregelen in te voeren.

 Zo ook in California, waar directeur gezondheid van Los Angeles County, Barbara Ferrer, waarschuwde dat het besmettingsniveau in de provincie met tien miljoen inwoners was opgeschaald naar ‘hoog’. “Als er binnen twee weken geen verandering komt in die status dan moeten autoriteiten helaas weer een maskerplicht binnenshuis opleggen,aldus Ferrer.

 

'De feiten worden verdraaid'

Twee officials van het Los Angeles County and University of Southern California Medical Center (LAC/USC) konden het verdraaien van de feiten door politici en experts niet meer aanzien en hielden daarom een opzienbarende persconferentie. Hierin haalden ze fel uit naar de autoriteiten die de angst voor corona nieuw leven in proberen te blazen.

Volgens Brad Spellberg, chief medical officer en epidemioloog Paul Holtom van LAC/USC, is er namelijk absoluut geen enkele reden tot paniek.

Een zichtbaar geërgerde Spellberg over de huidige COVID-situatie: "Het is gewoon hetzelfde. Het is niet veranderd. Het is hetzelfde gebleven. Al twee maanden hetzelfde."

 Hij staafde zijn karakterisering met grafieken van de gevallen in de provincie en de eigen COVID-opnamegegevens van het ziekenhuis.

"De aantallen COVID-positieve tests bij LAC/USC zijn blijven stijgen, maar dit is niet omdat we een ton mensen met symptomatische ziekte opgenomen zien worden. We zien veel mensen met milde ziekte die naar huis gaan en niet worden opgenomen,” verklaarde Spellberg.

“Degenen die worden opgenomen, worden in 90 procent van de gevallen niet opgenomen vanwege COVID. Slechts 10 procent van onze COVID-positieve opnames worden opgenomen vanwege COVID. Vrijwel geen van hen gaat naar de intensive care, en als ze wel naar de intensive care gaan, is dat niet voor longontsteking. Ze worden niet geïntubeerd."

 Wat betreft ernstige COVID-gevallen op de intensive care, zei Spellberg: "We hebben er sinds februari géén meer gezien. Het is maanden geleden." Hij zei dat de huidige COVID-patiënten op de intensive care meer worden geassocieerd met aandoeningen zoals elektrolytafwijkingen of auto-immuunaanvallen van de zenuwen, die al dan niet door COVID worden veroorzaakt.

 "Het is gewoon niet dezelfde pandemie die het was, ondanks de mediahype die het tegendeel beweert – ik bedoel – een heleboel mensen hebben een zware verkoudheid is wat we zien," concludeerde Spellberg.


'Níemand in het ziekenhuis'

 Epidemioloog Paul Holtom viel Spellberg op sarcastische wijze bij: "Misschien kunnen we ons wenden tot de media, die proberen die zeepbel te doen barsten door te praten over een nieuwe variant die werd beschreven in India en het land en nu de Verenigde Staten 'overspoelt'."

Holtom vervolgde: "Als de ervaring van ons ziekenhuis een afspiegeling is van het hele land, en ik denk dat dat zo is, zien we niemand met een ernstige COVID-ziekte. Vanaf vanmorgen hebben we niemand in het ziekenhuis met een longziekte als gevolg van COVID. Niemand in het ziekenhuis – NOBODY. Niemand die ernstig ziek was van COVID-19, zoals we in het verleden zagen. Dus ik denk dat het moeilijk is om een beetje meer opgewonden te raken."

 De epidemioloog merkte op dat Los Angeles County binnenkort opnieuw een verplichting zou kunnen instellen voor het dragen van maskers binnenshuis ‘gebaseerd op cijfers.’ "Vanuit het oogpunt van ziekenhuisopname door COVID is er zeker geen reden om nu bezorgd te zijn.” 





https://www.blckbx.tv/corona/ziekenhuisofficials-drijven-spot-met-experts-die-angst-zaaien-voor-nieuwe-coronagolf 


Oud-generaal Michael Flynn spreekt Nederland toe: ‘De hele wereld staat achter de boeren’

 


Zaterdag hebben vele duizenden mensen in Amsterdam meegedaan aan een protest als steunbetuiging aan onder meer boeren en truckers. Ze verzamelden zich op de Dam en liepen vervolgens een ronde door de stad.

Op de Dam stonden trekkers en vrachtwagens die waren versierd met spandoeken. De betoging was onderdeel van een wereldwijd protest. Veel mensen hadden een omgekeerde Nederlandse vlag bij zich en droegen rode boerenzakdoeken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We staan schouder aan schouder met jullie

Tijdens het protest werd een videoboodschap getoond van de Amerikaanse ex-generaal Michael Flynn, die steun uitsprak aan de Nederlandse boeren. “We staan schouder aan schouder met jullie. De wereld staat achter de boeren. Jullie strijd is onze strijd,” zei Flynn, die iedereen opriep om op social media Nederlandse vlaggen te plaatsen.

“Al onze rechten liggen onder vuur,” vervolgde Flynn. “We hebben geen toestemming gegeven om ons onze vrijheden te laten afpakken. En om die reden beginnen veel landen op te staan tegen hun tirannieke overheden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

We bewonderen jullie moed

Overal ter wereld verzetten mensen zich vreedzaam tegen de globalistische elites, aldus de oud-generaal. Tegen de Nederlandse boeren zei Flynn: “We bewonderen jullie moed en we strijden om jullie grond te verdedigen. Jullie vrijheden liggen onder vuur en wij staan achter jullie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Over de hele wereld deden mensen mee aan steunprotesten. In de Canadese hoofdstad Ottawa vertrokken meerdere konvooien richting de Nederlandse ambassade:

(Video verwijderd? Klik hier...)


Betogers liepen met omgekeerde Nederlandse vlaggen door het centrum van Ottawa:

(Video verwijderd? Klik hier...)


In Christchurch in Nieuw-Zeeland trokken betogers door de straten die ‘geen boeren, geen eten’ scandeerden:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Open Brief aan de minister van Volksgezondheid - Geen verplichte prik voor zorgverleners!

  Deel via Facebook

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bezorgde verpleegkundigen en zorgverstrekkers om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

LINK: https://www.petities.com/open_brief_aan_de_minister_van_volksgezondheid_-_geen_verplichte_prik_voor_zorgverleners

Doorgaan met Facebook


 


Beste minister Vandenbroucke,

Beste beleidsmakers,    

Met dit schrijven zouden wij, zorgverleners, graag onze oprechte bezorgdheid willen uiten betreffende de intentie om een verplichte vaccinatie op te leggen voor het zorgpersoneel, en bij uitbreiding vele andere sectoren.

Wij hebben onze patiënten nooit in de steek gelaten en zijn al die tijd het beste van onszelf blijven geven, ook in de moeilijke omstandigheden van de afgelopen 18 maanden.  

We vragen nu de vrijheid van keuze om al dan niet in te gaan op de vaccinatie tegen het coronavirus. Wij vragen de zelfbeschikking over ons lichaam en wensen dat onze lichamelijke integriteit gerespecteerd wordt.  

Het Covid-19-vaccin kan bescherming bieden tegen ernstige ziekte bij verzwakte personen en mensen met onderliggende aandoeningen. Daarnaast kunnen we niet ontkennen dat er steeds meer wetenschappelijk onderbouwde argumenten van gerenommeerde en onafhankelijke wetenschappers zijn die waarschuwen voor een algemene vaccinatie en die attenderen op schade door vaccinatie met de huidige vaccins. Deze schade zien we helaas steeds meer optreden, los van de nog onzekere effecten op lange termijn. Zo heeft het voor de vele jonge en gezonde zorgmedewerkers onder ons geen meerwaarde om ons te laten vaccineren. Velen zijn immers eerder al met het virus in aanraking gekomen en hebben reeds een natuurlijke immuniteit opgebouwd. Deze natuurlijk opgebouwde immuniteit is bovendien breder en biedt zelfs een langere en duurzamere werkzaamheid dan die verkregen na vaccinatie.   

Steeds duidelijker blijkt dat vaccinatie niet dé oplossing is: het virus valt niet uit te roeien, het wordt endemisch. En zoals praktijkondervindelijk bewezen, kan ook een gevaccineerde hulpverlener nog steeds besmet worden en de besmetting doorgeven. Bovendien weerleggen wetenschappers de stelling dat niet-gevaccineerden varianten zouden creëren.  

Wanneer wij niet wensen in te gaan op het aanbod, dan zijn wij geen 'weigeraars’ of ‘anti-vaxxers’; wij kregen immers de gangbare vaccins. Noch horen wij bij ‘diegenen die het niet goed begrepen hebben' of ‘zij die onvoldoende geïnformeerd zijn’. Integendeel, wij hebben gezien, gehoord, gevoeld. We hebben ons grondig ingelezen, zaken afgetoetst vanuit meerdere invalshoeken, en hebben op basis van de wetenschap een onderbouwde keuze gemaakt.  

Wij zijn ervan overtuigd dat we even kwalitatieve zorgverstrekkers zijn dan vóór de tijd dat het vaccin op de markt was. Onze vaccinatiestatus heeft geen invloed op de kwaliteit van de aangeboden zorgverstrekking. Vanzelfsprekend willen we onze patiënten maximale veiligheid en zekerheid bieden, zoals we dat altijd gedaan hebben en altijd zullen blijven doen. Wij zullen steeds de beste zorg garanderen aan iedereen die een hulpvraag stelt, zonder onderscheid. Ook daar is dit vaccin niet voor nodig. Een argument als ‘vaccineren tegen Covid-19 hoort bij zorgverstrekker zijn’ gaat dus niet op. Dat kan en mag zeker niet gebruikt worden om een vaccinatieplicht voor zorgverleners te rechtvaardigen.  

Wilt u een verplichting opleggen, dan moet het onomstotelijk en wetenschappelijk vaststaan dat het vaccin op korte en lange termijn absoluut veilig is. Ook elke verantwoordelijkheid moet duidelijk omschreven zijn. Wij vragen grondig en onafhankelijk onderzoek, waarbij de informatie en de kritische geluiden van steeds meer wetenschappers gehoord en onderzocht worden. Wij wensen debatten om de wetenschap blijvend te toetsen. Wij verzoeken u om de informatie in verband met de beloftevolle curatieve geneesmiddelen ter beschikking te stellen aan onze burgers. Deze geneesmiddelen zijn voorhanden, maar worden tot op heden onvoldoende naar waarde geschat, integendeel,  geweerd, gecensureerd en zelfs geblokkeerd.  

We vinden het zeer jammer dat ons eigen ingenieuze immuunsysteem aan de kant geschoven wordt in deze crisis. Al die tijd lijkt er geen plaats om de bevolking te informeren hoe men zijn immuunsysteem kan versterken. We hebben vragen bij het niet toekennen van een coronacertificaat aan personen met aantoonbare antistoffen in het bloed. In de wetenschap dat houders van een coronapas mogelijks besmet en besmettelijk kunnen zijn, zien wij ook de zin niet in van een eventuele maatregel om de pas te tonen vooraleer een ziekenhuis of rusthuis te betreden. Waarom men zonder coronapas zijn dierbare niet zou mogen gaan bezoeken of men een medische behandeling niet zou mogen ondergaan, is ons allesbehalve duidelijk. Zijn binnenkort de boosterprik en volgende prikken nodig om te blijven gezien worden als gevaccineerde, eersterangs-burger?  

Een verplichting tot vaccineren van alle zorgverleners zal ons inziens niet overtuigen tot het nemen van dit vaccin. Integendeel, het zal leiden tot verlies van vele onmisbare verpleegkundigen en andere essentiële zorgverleners die hun job voor hun patiënten al jaren met hart en ziel doen.  

Willen we in een democratie blijven leven, dan lijkt het ons uitermate belangrijk om waakzaam te zijn voor polarisatie en segregatie, twee ernstige antidemocratische kwalen die helaas maar al te duidelijk reeds enige tijd in opmars zijn. Wij wijzen u en de media op uw verantwoordelijkheid om hiertegen kordaat op te treden en een prik- en angstmaatschappij doelbewust te weren.  

Om alle voorgaande redenen vragen wij u met aandrang om nooit een vaccinatieverplichting in te voeren, noch voor de zorgsector, noch voor alle andere sectoren waar dit als een zwaard van Damocles boven het hoofd hangt.    

Met oprechte groeten,    

Bezorgde verpleegkundigen en zorgverstrekkers  


Bezorgde verpleegkundigen en zorgverstrekkers    Neem contact op met de schrijver van de petitie

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...