zaterdag 4 mei 2024

Pfizergate: Ursula von der Leyen’s duistere Covid-vaccin deals bewijzen dat ze overal mee weg kan komen

 Mei 1, 2024   14


    European Parliament from EU / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Vergeet deze hele “verkiezing” poppenkast en lijm gewoon de kroon op haar hoofd.

Ursula von der Leyen, de ongekozen voorzitter van de Europese Commissie, wordt in juni herkozen. Ze moet opnieuw worden voorgedragen door de meerderheid van de leiders van de EU-lidstaten en dan opnieuw worden bevestigd door de leden van het nieuw gekozen Europees Parlement. Ze moeten wel gek zijn om deze ultieme incarnatie van echte EU-waarden, zoals transparantie en vooruitziendheid (of liever het gebrek daaraan), te onttronen, schrijft Rachel Marsden.

Er schiet me een verhaal over koningin Ursula te binnen dat het punt perfect illustreert.

Tijdens Covid introduceerde de Europese Unie een QR-codesysteem voor het hele blok als bewijs van vaccinatie voor reizen, vrije tijd en in sommige gevallen als voorwaarde voor tewerkstelling – zelfs toen rapporten twijfels begonnen op te roepen over hoe betrouwbaar de prik echt was als het ging om het stoppen van infectie, overdracht en dood. Het is alsof Brussel er belang bij had om de vaccinaties zo snel mogelijk in de armen te sluiten en een digitaal identiteitssysteem op te zetten dat gekoppeld was aan de vaccinatiestatus, voordat de griezelige muziek ophield of de mensen er gewoon niet meer naar luisterden. Sceptische leden van het Europees Parlement hebben geëist te weten wat voor soort deal de leiding van het blok eigenlijk heeft gesloten met de fabrikanten van deze injecties. We hebben het over 11 contracten, 4,6 miljard vaccins en €71 miljard aan overheidsgeld dat is overgemaakt aan Big Pharma.

Tot nu toe zijn noch de burgers die voor dit alles hebben betaald, noch hun gekozen vertegenwoordigers in staat geweest om volledige transparantie over deze deals te krijgen. Volgens een onderzoek dat vorig jaar werd gepubliceerd door de Franse NGO Global Health Advocates en de Britse non-profit organisatie StopAids, heeft de Europese Commissie “ingestemd met uitgebreide geheimhoudingsvereisten met farmaceutische bedrijven die mogelijk niet volledig in overeenstemming zijn met de EU-wetgeving” en dat van de contracten die werden geanalyseerd met AstraZeneca, Pfizer en Moderna, “het contract met Pfizer het meest werd geredigeerd.” Ze merkten op dat de Europese Commissie “de meeste informatie over productveiligheid en schadeloosstelling in het contract met Pfizer en Moderna had bewerkt” en concludeerden dat “het erop lijkt dat het grootste deel van het risico werd gedragen door de EU in een wanhopige poging om toegang te krijgen tot deze vaccins.”

 

De rapporten vestigen ook de aandacht op het gebrek aan interesse aan de kant van bepaalde Big Pharma CEO’s als het gaat om het afleggen van verantwoording aan hun klanten – hun eindklanten die de spuiten kregen en er uiteindelijk voor betaalden: de gemiddelde EU-burgers. “We hebben Pfizer, AstraZeneca en Moderna de gelegenheid gegeven om te reageren op de beweringen… maar we hebben geen reactie ontvangen,” aldus de NGO’s.

Het blijkt dat Albert Bourla, CEO van Pfizer, ook dezelfde persoon is die privé-sms’jes uitwisselde met von der Leyen in de maand voordat er over het Pfizer-contract werd onderhandeld. Hoe weten we dat? Omdat ze dat zelf zei in april 2021 in een interview met de New York Times. Terwijl ze daarmee bezig was, rezen er vragen over de manier waarop Duitse defensiecontracten werden toegekend. Politico rapporteerde hierover in 2019, waarbij werd verwezen naar het toegenomen gebruik van consultants tijdens haar ambtstermijn, en uiteindelijk gaf ze toe dat er “fouten” waren gemaakt. Het zouden blijkbaar ook niet de laatste zijn.

In 2020, vertelde von der Leyen aan de New York Times, ging ze op het hoogtepunt van de pandemie een maand lang via sms over en weer met het hoofd van Pfizer, met als resultaat een “bestelling van 1,9 miljard doses bij Pfizer” (om precies te zijn een bestelling van 900 miljoen met nog een optie van 900 miljoen die niet is uitgeoefend) tot 2023, volgens de krant, met in totaal 4,6 miljard doses besteld bij alle geneesmiddelenfabrikanten. Waarom zoveel doses voor een EU-bevolking van slechts 448 miljoen? “Ik ben ervan overtuigd dat we hier voor de lange termijn mee bezig zijn,” vertelde ze de krant in april 2021.

 

Het is maar goed dat contracten ter waarde van 71 miljard euro (in het geval van Covid) niet grotendeels gebaseerd zijn op de grillen en gevoelens van freewheelende ongekozen bureaucraten en dat er transparantie en open debat en discussie is over alle voorwaarden in een poging om mogelijke toekomstige valkuilen te vermijden, toch? Oeps, te laat. Tegen december 2023 was von der Leyen’s “lange weg” ontspoord en werden doses over het hele continent gedumpt. Volgens Politico belandde er voor ongeveer 4 miljard euro aan Covid-vaccins op stortplaatsen in heel Europa.

Meer recentelijk moesten individuele EU-lidstaten de tango in rechtszaken met Pfizer zelf doen, omdat het bedrijf hen aanklaagde omdat ze niet betaalden voor doses die ze niet meer nodig hadden of wilden, nu ze de prik aan niemand meer konden opdringen of mensen bang konden maken om ze te nemen. Het oorspronkelijke contract tussen Pfizer en de EU werd vorig jaar gewijzigd om het oorspronkelijke aantal gekochte doses te verminderen, maar Brussel vertelde de lidstaten dat ze nog steeds annuleringskosten moesten betalen voor elke dosis die ze niet meer wilden. En in plaats van tegen 2023 de injecties in de armen te moeten pompen om de voorraad te liquideren, zou de EU nog drie jaar de tijd hebben om te proberen de interesse van haar burgers te wekken.

Niet dat iemand enig idee heeft wat het oorspronkelijke contract was. Misschien kunnen de sms-berichten van von der Leyen een aanwijzing geven. Maar ze zijn op magische wijze verdwenen en ze lijkt niet erg geïnteresseerd in een poging om ze forensisch te achterhalen. De New York Times spant een rechtszaak aan om ze in handen te krijgen en het Europees Openbaar Ministerie heeft onlangs het onderzoek overgenomen van de Belgische autoriteiten naar strafrechtelijke beschuldigingen van “inmenging in openbare functies, vernietiging van SMS-berichten, corruptie en belangenverstrengeling.”

Europese parlementsleden in de Covid-19 commissie van het blok hebben hun interesse geuit om von der Leyen persoonlijk te laten antwoorden in hun commissie over deze contractonderhandelingen, maar ze deelt die interesse niet. Bourla ook niet, wat ertoe leidde dat de commissie verzocht om zijn privileges voor toegang tot het EU-parlement in te trekken. Niet dat hij die nodig heeft als hij een directe lijn met koningin Ursula heeft.

 

Het is belangrijk voor de Europese democratie om “veilig en beschermd” te zijn, zei von der Leyen in februari toen ze aankondigde op haar troon te willen blijven zitten na de EU-parlementsverkiezingen van juni, waarbij ze weigerde zich kandidaat te stellen in haar eigen land ondanks dat ze daartoe werd aangemoedigd om kleingeestige redenen van democratische legitimiteit. “Veilig en beschermd” tegen wat precies? Rusland, natuurlijk. Het is eigenlijk wel verrassend dat ze Moskou nog niet heeft beschuldigd van het wissen van haar teksten met Bourla.

Von der Leyen heeft bewezen een onstuitbare tank te zijn als het aankomt op het verpletteren van vervelende formaliteiten en rolt over Pfizergate heen als een kleine verkeersdrempel.

Vorige maand nog werd ze schriftelijk geconfronteerd door EU-hoofddiplomaat Josep Borrell, commissaris voor Interne Markten Thierry Breton en enkele van hun collega’s over de selectie door haar commissie van de EU-gezant voor het midden- en kleinbedrijf, die toevallig een mede-Duitser is van haar eigen CDU-partij thuis, terwijl ze ook het laagst scoorde onder de kandidaten voor de baan. EU-wetgevers hebben ook geklaagd over het gebrek aan transparantie bij het selecteren van iemand voor een functie die 17.000 euro per maand waard is.

Ursula von der Leyen heeft de mond vol van transparantie, ondanks dat ze persoonlijk weinig vat heeft op het concept. Een beetje zoals de hele EU regelmatig doet. Deugdsignaleren over democratische waarden en er tegelijkertijd de spot mee drijven is wat deze koningin tot de perfecte weerspiegeling van haar Koninkrijk maakt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/pfizergate-ursula-von-der-leyens-duistere-covid-vaccin-deals-bewijzen-dat-ze-overal-mee-weg-kan-komen/

Groter dan de Holocaust: Brits parlementslid zegt dat 10-20 miljoen mensen werden gedood door COVID-vaccins

 “De uitrol van de vaccins is de grootste misdaad tegen de mensheid sinds de Holocaust,” zegt Andrew Bridgen.

april 30, 2024   8

 

     United States Embassy in Manila / USAID / Wikimedia / (Public Domain)

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen zei dat andere parlementsleden “bloed aan hun handen hebben” voor het pushen van de experimentele COVID mRNA vaccins die waarschijnlijk “tussen de 10 en 20 miljoen mensen hebben gedood.”

“Het bewijs was 18 maanden geleden al behoorlijk toen ik voor het eerst mijn stem liet horen. Nu is het overweldigend. Elke week komt er meer bewijs”, vertelde hij GB News, waarbij hij een recent Japans onderzoek aanhaalde dat ‘een duidelijk verband vond tussen mensen die de boosters hebben gehad en een toename van kanker,” schrijft Jamie White.


“We weten waarom, het is de SV40, de Simian Virus 40 promotor region die Pfizer niet bekend heeft gemaakt in hun vaccins die duidelijk kanker bevordert,” zei hij.

“De parlementsleden hebben hun handen tot aan hun oksels in het bloed, ze hebben de afgelopen jaren honderden, zo niet duizenden brieven verstuurd waarin ze zeggen dat de vaccins veilig en effectief zijn,” vervolgde Bridgen.

“Er komen later dit jaar algemene verkiezingen aan en ze willen echt de lijn vasthouden. Dus na de algemene verkiezingen, want aan beide kanten van het Huis is er zoveel politiek kapitaal dat de vaccins veilig en effectief zijn, wat ze noch veilig noch effectief zijn.”

 

Bridgen wees er verder op dat de beweringen van experts dat de uitrol van de COVID-prik een misdaad tegen de mensheid was, vergelijkbaar met de Holocaust, waarschijnlijk een voorzichtige schatting is.

“Een vooraanstaand cardioloog heeft gezegd dat de uitrol van het vaccin de grootste misdaad tegen de mensheid is sinds de Holocaust. Ik ben bang dat ik denk dat het groter wordt dan de Holocaust, want ik denk dat we ergens tussen de 10 en 20 miljoen mensen gaan hebben die wereldwijd zijn gedood door deze experimentele vaccins – en het stijgt nog steeds.”

De toezichthouder van Health Canada bevestigde in 2023 de aanwezigheid van een Simian Virus 40 (SV40) DNA-sequentiefragment in het Pfizer COVID-19 vaccin, dat de fabrikant niet eerder bekend had gemaakt.

Christina Antoniou, woordvoerster van Pfizer Canada, reageerde afwijzend op de karakterisering van het agentschap en beweerde dat SV40 noch in het uitgangsmateriaal, noch in het plasmide DNA, noch in het eindproduct van het COVID-19-vaccin van Pfizer zit.

“Het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin is beoordeeld door meerdere regelgevende instanties, waaronder de EMA en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), en adviesorganen wereldwijd en heeft voldaan aan alle richtlijnen voor veiligheid en kwaliteitscontrole,” zei Antoniou in een verklaring.

Infowars meldde vorig jaar dat een wetenschappelijk rapport, gepubliceerd door de Correlation Research in the Public Interest, aantoonde dat de COVID-injecties causaal verband hielden met een drastische toename van sterfte door alle oorzaken in 17 landen, wat uiteindelijk resulteerde in 17 miljoen doden wereldwijd.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/groter-dan-de-holocaust-brits-parlementslid-zegt-dat-10-20-miljoen-mensen-werden-gedood-door-covid-vaccins/

115.000 oversterftegevallen in Japan na 3e COVID-prik; nieuwe studie verklaart waarom

 april 30, 2024   5

 

   Gunjan Raj Giri / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Op 8 april werd een nieuwe studie gepubliceerd over de schadelijke effecten van het COVID-vaccin in het Amerikaanse peer-reviewed medische vakblad Cureus. Het is de grootste studie tot nu toe over de bijwerkingen van het COVID-vaccin en de resultaten zijn op zijn zachtst gezegd schokkend, schrijft Joe Wang.

In de studie, getiteld “Increased Age-Adjusted Cancer Mortality After the Third mRNA-Lipid Nanoparticle Vaccine Dose During the COVID-19 Pandemic in Japan”, gebruikten vijf Japanse wetenschappers een volledige dataset van de 123 miljoen inwoners van het land (Japan heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld) om de excessieve sterfte aan kanker te bestuderen die samenviel met de massale COVID-vaccinatie.

De auteurs geven ook een goede verklaring waarom deze sterfgevallen optraden na de mRNA-injectie.

Als voormalig vaccinonderzoeker heb ik het artikel van Cureus met grote belangstelling gelezen. Mijn collega-columniste van de Epoch Times, Megan Redshaw, heeft een uitstekend artikel over dit onderzoek geschreven. Hier wil ik graag een aantal punten benadrukken waarvan ik denk dat het de moeite waard is om ze te herhalen.

Overtollige sterfgevallen na de derde prik

Het onderzoek toont aan dat er in Japan in 2022 in totaal 1.568.961 sterfgevallen waren. Ongeveer 1.453.162 sterfgevallen werden verwacht op basis van statistische voorspellingen met behulp van pre-pandemische informatie, wat betekent dat er 115.799 extra sterfgevallen waren in 2022.

Het 115.799 “voor leeftijd gecorrigeerde extra aantal sterfgevallen” in 2022 vond plaats nadat tweederde van de Japanse bevolking de derde dosis COVID-vaccin had gekregen.

Gebaseerd op de gegevens van het Japanse Ministerie van Volksgezondheid, heb ik berekend dat er 39.060 COVID-doden waren in 2022. Het merendeel van de sterfgevallen in Japan in 2022 werd dus niet veroorzaakt door COVID-infectie, maar is sterk geassocieerd met de vaccinatie.

Schade door het vaccin, niet door het virus

De studie toont aan dat in 2020, nadat COVID-19 zich begon te verspreiden in Japan maar voordat vaccinatie beschikbaar was, het voor leeftijd gecorrigeerde aantal sterfgevallen 28.000 lager was dan voorspeld. En in 2021, toen het virus zich verder verspreidde en er beperkte COVID-19 vaccinatie was (het begon in februari), waren er 25.000 meer sterfgevallen dan voorspeld.

Op basis van het aantal extra sterfgevallen in 2022 concludeerden de Japanse wetenschappers: “Statistisch significante verhogingen van de leeftijdsgecorrigeerde sterftecijfers van alle kanker en enkele specifieke soorten kanker, namelijk eierstokkanker, leukemie, prostaatkanker, lip/orale/pharyngeale kanker, alvleesklierkanker en borstkanker, werden waargenomen in 2022 nadat tweederde van de Japanse bevolking de derde of latere dosis van het SARS-CoV-2 mRNA-LNP-vaccin had ontvangen.”

 

“Deze bijzonder sterke toename in sterftecijfers van deze ERα-gevoelige kankers kan worden toegeschreven aan verschillende mechanismen van de mRNA-LNP-vaccinatie in plaats van de COVID-19-infectie zelf of verminderde kankerzorg als gevolg van de lockdown,” schreven de auteurs.

In gewoon Nederlands: deze studie onthulde dat de mRNA COVID-vaccinatie waarschijnlijk de oorzaak is van de extra sterfgevallen in Japan.

6 kankersoorten hadden significant meer sterfgevallen

Het onderzoek presenteerde de cijfers voor sterfte door alle oorzaken, maar keek ook naar de details van sterfgevallen veroorzaakt door kanker. Uit het onderzoek bleek dat van de 20 soorten kanker er zes -ovariumkanker, leukemie, prostaatkanker, lip-/oraal-pharyngeale kanker, alvleesklierkanker en borstkanker- een statistisch significant verhoogd sterftecijfer hadden in 2021 en in 2022 nog verder toenamen.

De significante toename van het aantal sterfgevallen voor de zes specifieke kankersoorten kan niet worden toegeschreven aan een tekort aan gezondheidszorg tijdens de pandemie. Verminderde kankerscreening en gezondheidszorg als gevolg van lockdowns zou het aantal sterfgevallen voor alle kankersoorten moeten verhogen. Een dergelijke toename werd echter niet waargenomen bij andere soorten kanker in Japan in 2022.

Dus wat is er zo speciaal aan de zes specifieke kankersoorten? Ze staan allemaal bekend als oestrogeen receptor alfa (ERα)-gevoelige kankers.

De wetenschappers legden uit waarom deze kankers niet alleen optraden na vaccinatie, maar ook mensen doodden in een korte periode nadat ze de prik hadden gekregen.

Kanker na de prik: Een wetenschappelijke verklaring

Ik werkte meer dan 10 jaar als onderzoekswetenschapper bij Sanofi Pasteur, een van de grootste vaccinbedrijven ter wereld. Als de persoon die het voortouw nam bij de ontwikkeling van Sanofi’s SARS-CoV-1 vaccin in 2003, vond ik persoonlijk de hypothese die door de Japanse wetenschappers werd gepresenteerd heel redelijk.

Heb geduld met de wetenschappelijke termen, want ze zijn belangrijk om de mogelijke rol van het mRNA-vaccin in de ontwikkeling van kanker te begrijpen.

ER’s (oestrogeenreceptoren) zijn een groep eiwitten die zich in cellen bevinden. Het zijn receptoren die geactiveerd kunnen worden door het geslachtshormoon oestrogeen. ERα is een van de twee ER-klassen, een belangrijke regulator in het voortplantingssysteem van het lichaam.

Onderzoek gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Science Advances in november 2022 onderzocht 9000 menselijke eiwitten om te zien welk eiwit beter bindt met het spike (S) eiwit van SARS-CoV-2, en ontdekte dat het S eiwit specifiek bindt aan ERα. De binding “verhoogt de transcriptionele activiteit van ERα.”

 

Met andere woorden, het S-eiwit van SARS-CoV-2 (afkomstig van infectie of vaccinatie) bindt zich aan ERα wanneer het in het menselijk lichaam wordt ingebracht en functioneert als een nucleaire receptor coregulator, die de normale functie van de cel verstoort en leidt tot slecht functioneren van de cellen en organen.

Dit kan verklaren waarom de sterfte door de zes typen ERα-gevoelige kankers in Japan in 2022 toenam nadat twee derde van de bevolking de derde dosis van het mRNA-vaccin had gekregen.

Het vaccin draagt het S-gen van SARS-CoV-2, waardoor de gastheercellen worden gekaapt om S-eiwitten te produceren. De S-eiwitten produceren in de cel en binden zich vervolgens aan ERα, waardoor de normale functie van de cel wordt verstoord en kanker ontstaat.

Kanker is een ziekte waarbij sommige lichaamscellen ongecontroleerd groeien en zich verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Bij elke gezonde persoon sterven sommige cellen af, verouderen sommige en worden sommige kankercellen. Dit gebeurt allemaal zonder dat de persoon het weet, omdat het immuunsysteem van het lichaam voortdurend bezig is met dergelijke problemen. Als het immuunsysteem echter wordt aangetast, ontwikkelt zich ziekte, waaronder kanker.

Er is al veel bewijs gevonden dat het COVID-19 vaccin de potentie heeft om het immuunsysteem van het menselijk lichaam ernstig te verstoren. Deze nieuwe Japanse studie levert verder bewijs van de omvang van dit fenomeen.

Vaccinatie en onderdrukking van de immunosurveillance van kanker

Er is aangetoond dat het mRNA-vaccin niet alleen kanker kan veroorzaken, maar ook het vermogen van het immuunsysteem om kankertumoren te herkennen en te onderdrukken, kan verzwakken.

In een onderzoek dat afgelopen oktober werd gepubliceerd, rapporteerden Konstantin Fohse en collega’s dat vaccinatie met BNT162b2 de aangeboren immuunresponsen wijzigde, wat resulteerde in een verzwakte immunosurveillance tegen kanker.

De schade veroorzaakt door COVID-vaccins zou minder zijn geweest als de vaccinatie niet zo wijdverspreid was en de dosering van de vaccins niet zo hoog was door boosters.

De Japanse wetenschappers ontdekten dat er voor elke Pfizer-BioNTech dosis ongeveer 13 biljoen SARS-CoV-2 mRNA-LNP moleculen zijn. Voor Moderna zijn dat er 40 biljoen. Aangezien het gemiddelde menselijke lichaam ongeveer 37,2 biljoen cellen heeft, zou één dosis COVID-19 mRNA-LNP genoeg moleculen bevatten om zich in elke menselijke cel te verspreiden.

 

Zoals ik al eerder schreef, in tegenstelling tot wat de Centers for Disease Control and Prevention beweren dat “nadat het lichaam een immuunrespons heeft geproduceerd, het alle ingrediënten van het vaccin afvoert” omdat uridines in normaal RNA nu vervangen zijn door pseudo-uridines in dit COVID-19 mRNA-LNP, weten we dat het gemodificeerde RNA nu maandenlang in het lichaam leeft en zelfs zijn weg kan vinden naar baby’s via de moedermelk.

De Japanse studie werd voor oktober 2023 geschreven met informatie uit 2022 en eerder. Aangezien de COVID-vaccinatie in veel landen doorgaat, is het beangstigend om te bedenken hoeveel mensen kunnen sterven of kanker ontwikkelen als de trend van 2022 doorzet.

Onzekere toekomst

Omdat autoriteiten over de hele wereld nog steeds beweren dat het COVID-19 vaccin “veilig en effectief” is en het vaccineren blijven stimuleren, is het onzeker wat de toekomst brengt.

Dit komt omdat de COVID-19 mRNA-LNP moleculen die zich al in het lichaam van honderden miljoenen mensen bevinden, daar zullen blijven en het S eiwit zullen blijven produceren, het immuunsysteem zullen verstoren en kanker en andere ziekten zullen veroorzaken.

Onderzoeken zoals dat van de Japanse wetenschappers hadden uitgevoerd moeten worden in landen als de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk en gepubliceerd moeten worden in medische toptijdschriften zonder censuur, zodat we kunnen leren van fouten en kunnen voorkomen dat deze fouten opnieuw gemaakt worden. Helaas is dat niet gebeurd.

Hopelijk zullen echter steeds meer wetenschappers en onderzoekers de moed hebben om het overduidelijke duidelijk te maken: dat het COVID-19 vaccin niet veilig is.

Het is vermeldenswaard dat het medische tijdschrift Cureus in december 2022 werd overgenomen door de Springer Nature Group. De groep is ook eigenaar van gerenommeerde wetenschappelijke publicaties zoals Nature en Nature Medicine.

COVID-vaccinschade is een taboe geweest voor wetenschappers en medische tijdschriften. Veel mensen werden gecanceld toen ze de censuur probeerden te trotseren. Het is verfrissend om te zien dat Springer Nature de Japanse studie publiceert.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/115-000-oversterftegevallen-in-japan-na-3e-covid-prik-nieuwe-studie-verklaart-waarom/

Beeldmateriaal gevonden: Donald Trump Na 9/11: “Ik geloof het niet, er moeten bommen zijn gebruikt!”

 mei 4, 2024   20

    rds323 / Wikimedia / (Public Domain)

We zijn nu meer dan 20 jaar verder na de afschuwelijke aanslag op Amerikaanse bodem in New York City op 9/11/01 en er blijven nog steeds grote vragen bestaan… schrijft Noah.

 Wie heeft het gedaan?

Was de Amerikaanse regering erbij betrokken?

Werden er bommen gebruikt?

Werd er thermiet gebruikt?

Was dit een gecontroleerde demolitie?

Waarom kloppen er zoveel dingen niet?

Er is een beroemde video van Donald Trump die vlak na de aanslagen wordt geïnterviewd en de man die meer weet over de bouw en in het bijzonder de bouw in New York City werd gevraagd wat hij ervan vond.

Zijn onmiddellijke antwoord?

Ik geloof het niet.

Ik zie niet in hoe zelfs een vliegtuig door dat gebouw zou kunnen gaan.

Ik weet hoe het gebouwd is en het is niet mogelijk.

Hier is meer van Health Nut News:

Donald Trump is een professionele bouwer. Hij heeft een groot deel van zijn carrière doorgebracht in de bouw, met het bouwen van casino’s en restaurants, en zijn mening over de manier waarop de World Trade Centers naar beneden kwamen is die van een goed geschoolde observatie.

Volgens Rick Shaddock, uitvoerend directeur van de Association for Nine Eleven Truth Awareness, “was Donald Trump de eerste 9/11 Truther die op tv, op dezelfde dag, het officiële verhaal in twijfel trok en zei dat er bommen gebruikt moeten zijn, jaren voordat Architects & Engineers for 9/11 Truth was opgericht, vanuit het perspectief van mensen die weten dat gebouwen gebouwd zijn om sterk te staan, zelfs tegen vliegtuigen.”

Inderdaad, Donald wees op de situatie, waarbij hij beweerde dat de stalen balken enorm sterk waren en dat de aangerichte schade veroorzaakt moest zijn door een of ander explosief.

Hij leek ook te denken dat iets anders dan het vliegtuig het gebouw in eerste instantie moest zijn binnengedrongen (wat wel of niet het geval kan zijn geweest).

 

Natuurlijk, sinds zijn publieke uitroep hebben Architects and Engineers for 9/11 Truth een overtuigend argument uiteengezet dat explosieven waarschijnlijk de binnenkant van het gebouw bekleedden, waardoor een gecontroleerde demolitie mogelijk werd. Dit is volgens hen de enige manier waarop iemand de gebouwen zo recht naar beneden had kunnen laten vallen, in vrije val.

Hier is het transcript van de video:

Alan Marcus: Donald jij bent waarschijnlijk de bekendste bouwer van met name grote gebouwen in de stad. Er is veel vraag over of de schade en de uiteindelijke vernietiging van de gebouwen werd veroorzaakt door de vliegtuigen door een architectonisch defect of mogelijk door bommen of meer na schokken heb je daar gedachten over?

Donald Trump: Het was geen architectonisch defect. Het World Trade Center stond altijd bekend als een zeer sterk gebouw. Vergeet niet dat er een grote bom in de kelder is ingeslagen (1993). Nu is de kelder de meest kwetsbare plek omdat dat je fundering is en het doorstond dat en ik kreeg dat gebied te zien ongeveer drie of vier dagen nadat het plaatsvond omdat een van mijn bouwkundig ingenieurs me meenam voor een rondleiding omdat hij het gebouw had gedaan en ik zei “Ik kan het niet geloven.” Het gebouw stond nog overeind en de helft van de kolommen was weggeblazen. Dit was een ongelooflijk krachtig gebouw. Als je niets van constructie weet, was het een van de eerste gebouwen die van buitenaf werd gebouwd. Het staal, de reden dat het World Trade Center zulke smalle ramen had, is dat tussen alle ramen het staal aan de buitenkant zat, het staal aan de buitenkant van het gebouw.

 

Dat is waarom toen ik voor het eerst keek – en je had die grote zware I-balken. Toen ik er voor het eerst naar keek, kon ik het niet geloven, want er zat een gat in het staal en dit is staal dat zo breed was als de ramen van het World Trade Center. Ik denk dat als je daar ooit boven bent geweest, ze vrij smal waren en daartussen zat dit zware staal. Ik zei hoe kan een vliegtuig, zelfs een vliegtuig, zelfs een 767 of 747 of wat het ook geweest mag zijn, hoe kan het door dit staal heen gaan? Ik denk dat ze niet alleen een vliegtuig hadden, maar ook bommen die bijna gelijktijdig ontploften, want ik kan me gewoon niet voorstellen dat iets door die muur heen kan gaan. De meeste gebouwen zijn gebouwd met het staal aan de binnenkant rond de liftschacht. Deze was aan de buitenkant gebouwd, wat de sterkste structuur is die je kunt hebben, en het was bijna net een blik soep.

Rolland Smith: Weet je, Donald, we hebben de hele ochtend beelden bekeken van dat vliegtuig dat gebouw nummer twee binnenkwam en als je ziet hoe dat vliegtuig de andere kant nadert en plotseling, binnen een paar milliseconden, knalt de explosie er aan de andere kant uit.

Donald Trump: Juist. Ik denk gewoon dat er een vliegtuig was met meer dan alleen brandstof. Ik denk dat het duidelijk hele grote vliegtuigen waren. Ze gingen heel snel, want ik was ook aan het kijken waar het vliegtuig niet alleen snel leek te gaan, maar ook leek neer te storten in het gebouw. Dus de snelheid wordt verkregen door als het ware heuvelafwaarts te gaan. Het leek me dat een dergelijke vernietiging nog meer is dan die van een groot vliegtuig, omdat je het hebt over staal, het zwaarste kaliber staal dat in het gebouw is gebruikt. Deze gebouwen waren rotsvast en je weet dat het gewoon een verbazingwekkend iets is. Dit land is nu anders en het zal de komende jaren anders zijn dan het ooit is geweest.

 

Bekijk nu de video.

Hier is Donald Trump in 2001 die uitlegt wat hij zag en wat hij gelooft.

Kijk hier op Rumble:

https://rumble.com/vjpko9-donald-trump-on-911-bombs-must-have-been-used.html


Laten we nu dieper gaan….

Werd er iets meer dan een gewone bom gebruikt?

Werd er THERMIET gebruikt?

Thermiet is een mengsel van aluminiumpoeder en een metaaloxide (zoals ijzeroxide) dat bij ontsteking veel hitte ontwikkelt en wordt gebruikt bij het lassen en in brandbommen.

Het smelt dingen zoals staal bij temperaturen die veel hoger zijn dan bij welke andere brand of bom dan ook.

Kortom, weet je nog hoe de Twin Towers in vrije val naar beneden kwamen?

Velen geloven dat dit ALLEEN mogelijk is als het met Thermiet bekleed zou zijn.

Ik vond net dit wetenschappelijke artikel uit het Open Chemical Physics Journal dat al het bewijsmateriaal uitlegt dat aantoont dat er tonnen thermiet zijn gebruikt om die gebouwen neer te halen:

Actief thermitisch materiaal ontdekt in stof van de 9/11 World Trade Center Catastrofe

Wil je nog meer?

Ik heb ook net deze video gevonden die je nog veel meer vertelt….watch it safely here on Rumble:

https://rumble.com/vjn05x-thermite-used-in-911-absolute-proof....html



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/beeldmateriaal-gevonden-donald-trump-na-9-11-ik-geloof-het-niet-er-moeten-bommen-zijn-gebruikt/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...