donderdag 18 januari 2024

WHO eist wereldwijd verbod op vleesconsumptie in 2025

 januari 17, 2024   42

 

   © Sgt. Ethan E. Rocke / Wikimedia (Public Domain)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WEF) heeft zojuist de lat nog hoger gelegd met haar globalistische “Net Zero” agenda door te eisen dat het grote publiek tegen 2025 wereldwijd geen vlees en zuivelproducten meer mag eten, schrijft Hunter Fielding.

Het hoofd van het “gezondheidsagentschap” van de Verenigde Naties, Tedros Adhanom, verkondigde in een verklaring dat burgers over de hele wereld moeten beginnen met de overstap naar plantaardig en op insecten gebaseerd “voedsel” om “de planeet te redden” van de “opwarming van de aarde.”

“Onze voedselsystemen schaden de gezondheid van onze mensen en onze planeet,” zei hij.

“Voedselsystemen dragen bij aan meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en zijn verantwoordelijk voor bijna een derde van de wereldwijde ziektelast.”

Hij schat dat er elk jaar acht miljoen levens gered kunnen worden met deze ene verandering. Hoewel het om gezondheidsredenen al jaren wordt aangeraden om rood vlees te vermijden, lijkt zijn motivatie hier puur milieugericht te zijn, met een contextnoot bij een video waarin hij de oorlog tegen vlees verklaart, waarin hij opmerkt dat klimaatverandering “verwijst naar verschuivingen op lange termijn in temperaturen en weerpatronen, voornamelijk veroorzaakt door menselijke activiteiten.”

Hij zei verder: “Ik ben daarom erg blij dat meer dan 130 landen de COP28 UAE-verklaring over klimaat en gezondheid hebben ondertekend.”

Dit is inclusief de Verenigde Staten, die onder de regering Biden deze verklaring hebben ondertekend.

De oorlog van de WHO tegen vlees maakt deel uit van de COP28 “routekaart” van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) om de wereldwijde temperatuurstijging met 1,5 graden Celsius te verminderen, in overeenstemming met het klimaatakkoord van Parijs.

 

Hoewel de FAO beweert dat de vleesindustrie de planeet schaadt met haar stikstof- en methaanuitstoot, is de jury hierover nog niet uit. Onderzoekers hebben ontdekt dat methaan eigenlijk warmte vasthoudt in de atmosfeer en verkoelende wolken vormt die de opwarming van het oppervlak compenseren, wat betekent dat de veeteelt de planeet juist zou kunnen afkoelen.

Voorafgaand aan de conferentie berichtte Bloomberg News: “Landen die te veel vlees consumeren, krijgen het advies om hun inname te beperken, terwijl ontwikkelingslanden – waar onderconsumptie van vlees bijdraagt aan een voedingsprobleem – hun veeteelt moeten verbeteren.”

De kritiek stapelde zich vrijwel onmiddellijk op, waarbij advocaat en journalist Gordon Chang wees op de banden van de WHO met de Chinese Communistische Partij.

Hij schreef op X: “Tedros en de WHO zouden aandacht moeten besteden aan China’s biologische wapenprogramma’s – inclusief de [Chinese] ‘genetische drugs’- in plaats van pontificaal te praten over zaken die buiten hun verantwoordelijkheid vallen.”

Andere critici beschuldigden Tedros van hypocrisie, zoals Dr. Kat Lindley, die schreef:

“Ik vraag me af welke plantaardige lekkernij hij elke dag eet en of hij insectensnacks eet als hij honger heeft! Ik vermoed dat het antwoord NEE is. Soms luister ik naar zijn woorden en vraag ik me af waar we deze onzin aan verdiend hebben.”

Anderen vonden dat hij een raadselachtig standpunt had ingenomen voor een Afrikaan, waarbij de Zuid-Afrikaanse wetenschapper Tim Noakes commentaar gaf:

“Tedros moet weten dat er wijdverspreide eiwitondervoeding is in Afrika en het doel van zijn organisatie zou moeten zijn om dat om te keren. Niet om het erger te maken. Wat hij in plaats daarvan ook echt wil doen, is Afrika meer vaccins geven. Een van de redenen waarom hij mijn streek bezoekt.”

 

Hoe alarmerend de eisen van de WHO ook zijn, er zijn klimaatgroepen die nog verder gaan in hun waanzin.

De C40 Cities Climate Leadership Group bijvoorbeeld, een globalistische organisatie die bestaat uit bijna 100 steden over de hele wereld, wil de consumptie van zowel vlees als zuivel volledig uitbannen tegen 2030.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/who-eist-wereldwijd-verbod-op-vleesconsumptie-in-2025/

 

Nog gekker in Davos: World Economic Forum houdt verontrustend heidens ‘bos’-ritueel op podium

 januari 18, 2024   16

 

    Screenshot video WEF op X / Foto credit: The Western Journal

Toen ik deze week een uur keek naar de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, zag ik nauwelijks leiders. Wat ik zie is een stelletje egoïsten op een missie om onze planeet te ruïneren. Ik vergelijk het met het kijken naar de Golden Globes, maar dan voor groene activisten, schrijft Laura Wellington.

Toch zijn ze allebei losgekoppeld van de realiteit en geloven ze volledig dat ze op de een of andere manier de leiding zullen nemen over ons klimaat, net zoals ze een paard zouden zadelen. Houd je applaus in voor hun dienst aan de mensheid, wil je?

De planeet is het er nog niet mee eens, evenmin als de Almachtige die verantwoordelijk is voor de schepping ervan. Noch Klaus Schwab, noch de rest van de aanwezigen lijkt hier enige waarde aan te hechten.

Ze wedden liever op een heidense spiritualist om hun inspanningen om de wereld te veranderen te zegenen dan op God zelf. Dat is wie ze uitnodigden om met hen mee te doen.

Opperhoofd Putanny Yawanawá van de Braziliaanse Yawanawá-stam kwam woensdag op het podium om te spreken, waarna ze een ritueel uitvoerde waarbij ze de hoofden van de verzamelde leiders vastpakte en erop blies.

De beslissing om God buiten het evenement te houden en in plaats daarvan te focussen op zijn schepping zelf, is doelbewust. In de hoofden van de organisatoren en de aanwezigen staan ze boven Hem, maar niet boven wat Hij hen gegeven heeft.

 

Het is een verhaal dat door de geschiedenis heen herhaald wordt, enigszins lachwekkend en uitnodigend voor een significante correctie. God heeft al eerder met dit soort mensen afgerekend en zal dat weer doen. Ze winnen nooit.

Dit soort gedrag is hetzelfde als wat in Romeinen 1:22-25 wordt beschreven:

“Bewerende wijs te zijn, werden zij dwazen, en ruilden de heerlijkheid van de onsterfelijke God in voor beelden die lijken op sterfelijke mensen en vogels en dieren en kruipende wezens. Daarom heeft God hen in de begeerten van hun hart overgegeven aan onreinheid, aan het onteren van hun lichaam onder elkaar, omdat ze de waarheid over God hebben ingeruild voor een leugen en het schepsel aanbaden en dienden in plaats van de Schepper, die gezegend is tot in eeuwigheid! Amen.”

Putanny’s verschijning speelt precies in op zo’n denkwijze. En hoewel ik het ermee eens ben dat we onze harten en geesten bij elkaar moeten brengen en dat de genezing die deze planeet nodig heeft een spirituele genezing is, ligt het antwoord niet in Davos of zelfs in de bomen.

Het antwoord ligt bij God. We hebben hem nodig als we iets willen redden of herstellen.

Niets in de woorden van Putanny zegt dit.

“De boodschap die ik moet brengen, de stem van alle mensen van het bos en ons inheemse volkeren – een stem van de natuur, de stem van de bossen – om te zeggen dat de genezing in ons zit, in onze spiritualiteit, in een alliantie, een unie, de eenheid van onze gedachten,” zei ze via een vertaler.

 

“We rekenen op jullie en vragen jullie hulp, alle mensen,” ging Putanny verder, “zodat we ons kunnen verenigen, handen vasthouden en onze harten verenigen, onze gedachten verenigen in dezelfde richting, voor de genezing van de planeet, en de genezing is spiritueel.

Dus ik wil alle mensen vragen dat het bos, ons bos, ons leven is. Ze vraagt om hulp en vraagt dat we allemaal verenigd mogen zijn in ons hart en in onze gedachten. En als we allemaal verenigd zijn in ons hart en in onze gedachten, zal onze moeder aarde naar ons luisteren. Hartelijk dank.”

Daarna voerde ze haar ritueel uit en blies op de hoofden van Ajay Banga, president van de Wereldbank, en de anderen terwijl ze vol ontzag zaten, alsof ze net gedoopt waren.

Putanny kreeg vervolgens een staande ovatie. De elite was erg blij met deze vertoning van natuurverering.

Haar verschijning begint rond 1:04 in de video hieronder:

Deze vertoning doet me geloven dat het World Economic Forum nog erger is dan we dachten.

Stel je eens voor wat voor goeds deze mensen voor de mensheid zouden kunnen doen als ze niet vastbesloten waren om de boel over te nemen, God eruit te gooien en elke gedachte in de hoofden van de mensen te beheersen.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/world-economic-forum-houdt-verontrustend-heidens-bos-ritueel-op-podium/

“Als Europa wordt aangevallen, zullen we jullie nooit komen helpen” – EU-topambtenaar citeert Trump

 januari 12, 2024   29

    The White House / Wikimedia (Public Domain)

Volgens een recent nieuwsbericht van POLITICO zei de toenmalige Amerikaanse president Donald Trump tijdens het World Economic Forum 2020 in Davos in een privégesprek het volgende tegen de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen: “jullie moeten begrijpen dat als Europa wordt aangevallen, wij nooit zullen komen om jullie te helpen en te steunen, en trouwens de NAVO is dood, en we zullen vertrekken, we zullen uit de NAVO stappen.” Trump zei dit volgens Europa’s commissaris voor de interne markt Thierry Breton, die er ook was, met von der Leyen en voormalig Europees commissaris voor Handel Phil Hogan. Breton wordt geciteerd als toevoegend: “het was de president van de Verenigde Staten van Amerika – hij kan terugkomen. Dat was een grote wake up call … Dus nu weten we meer dan ooit dat we er alleen voor staan, natuurlijk.” In de context van zo’n verhaal werpt Thierry Breton grote investeringen op voor de Europese defensie-industrie – de klok tikt immers, redeneert hij, en, verwijzend naar Trump, “herinneren de potentiële kandidaten ons eraan dat we zelf moeten zorgen voor de defensie van de EU,” schrijft Uriel Araujo.

Breton, die ook verantwoordelijk is voor de defensie-industrie van de Europese Unie, wil het Europees Defensie Investeringsprogramma (EDIP) verhogen tot 3 miljard euro – 1,5 miljard euro is al gereserveerd. Dit zal naar verwachting worden voorgesteld naast de Europese Defensie Industrie Strategie (EDIS). Op de lange termijn streeft Breton echter naar een enorm defensiefonds van 100 miljard euro.

Breton is voorstander van zulke grote investeringen om de productiecapaciteit van de defensie-industrie in de EU te vergroten en zo hun investeringen minder risicovol te maken, in de context van het voortdurende conflict in Oekraïne. Het “slechte nieuws” (voor sommigen) is dat de huidige confrontatie wel eens sneller zou kunnen eindigen dan verwacht, nu topfiguren in het Westerse establishment oproepen tot een “land-voor-vrede”-deal, terwijl Russische en Oekraïense generaals naar verluidt aan het onderhandelen zijn over vrede, “met of zonder Zelensky.”

Europa’s continentale defensie heeft echter meer nodig dan alleen miljarden euro’s: het blok ontbeert een gemeenschappelijk juridisch en bureaucratisch kader. Bovendien is er gewoon geen gemeenschappelijke EU-defensiemarkt. Natuurlijk, met de politieke wil kan dat allemaal worden geregeld, in termen van beleidskader, wetgeving en overeenkomsten – zij het niet snel (het zou intensieve Europese coördinatie vereisen). Er is echter een fundamenteler probleem, van meer materiële aard, namelijk deïndustrialisatie. Ook dat kan worden opgelost, toch? Of toch niet?

Zoals ik al eerder schreef, zou West-Europa voor “herbewapening” zichzelf moeten herindustrialiseren, iets waar de VS zich, ironisch genoeg, keer op keer tegen heeft verzet. Het is zelfs zo dat telkens wanneer Europeanen proberen een industrieel beleid te formuleren, Washington tussenbeide komt. Zoals Sophia Besch (fellow bij de Carnegie Endowment for International Peace) en Max Bergmann (voormalig lid van de Amerikaanse beleidsplanningsstaf) vorig jaar maart schreven, toen de EU haar plannen voor nieuwe wapensystemen en voor een Europees Defensiefonds openbaar maakte, maakte de toenmalige Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis (onder Trump), fel bezwaar en lobbyde hij er zwaar voor dat Amerikaanse bedrijven “toegang krijgen tot de schamele EU-fondsen”. Dit is geenszins veranderd met de huidige regering van Joe Biden, die hard heeft gewerkt om de Amerikaanse toegang tot de defensiemarkt van het continent te behouden.

Het hele Europese (enorme) subsidie-initiatief dat sinds november 2022 wordt besproken, is in feite ontstaan in de context van een subsidieoorlog, als tegenwicht voor Joe Biden’s subsidiepakket dat er in feite op gericht was om de rivaliserende Europese industrie weg te vagen. Tot zover de trans-Atlantische vriendschap en partnerschap! De Noord-Amerikaans-Europese “ontkoppeling” strekt zich uit tot energiebelangen, zoals ik heb geschreven – en tot het conflict in Oekraïne zelf, dat het Europa na Nord Stream enorm schaadt terwijl het Amerikaanse wapenproducenten bevoordeelt.

Het is dan ook geen wonder dat Emmanuel Todd (Frans antropoloog, politicoloog en historicus aan het Nationaal Instituut voor Demografische Studies in Parijs), een van de belangrijkste intellectuelen van Frankrijk, onlangs heeft verklaard dat “het verdwijnen van de Verenigde Staten het beste zou zijn wat Europa kon overkomen”. Hij voegt eraan toe: “zodra de Verenigde Staten ermee instemmen om zich terug te trekken uit hun imperium, uit Eurazië en al die regio’s waar ze conflicten onderhouden… In tegenstelling tot wat mensen denken – mensen zeggen ‘wat zal er van ons worden als de VS ons niet langer beschermt?’ – zullen we werkelijk in vrede leven!”

Men moet in gedachten houden dat Frankrijk zelf (onder generaal Charles de Gaulle) zich in 1966 terugtrok uit de zogenaamde geïntegreerde militaire structuur van de NAVO en zelfs al haar hoofdkwartieren en eenheden op Frans grondgebied verdreef. En het duurde 43 jaar voordat Parijs van koers veranderde: het was president Nicolas Sarkozy die in 2009 een einde maakte aan de “vervreemding” van zijn land van de organisatie.

Nu het idee van “strategische autonomie”, gepromoot door de Franse president Emmanuel Macron, aan kracht wint in West-Europa, vragen sommigen zich af of Parijs en Berlijn het continent naar een dergelijke autonomie kunnen leiden – en weg van hun Atlantische “bondgenoot”. Het is nog ver weg.

Sinds de nasleep van de Tweede Wereldoorlog vertrouwt Europa voor veiligheid op Washington, terwijl het voor gas, tenminste tot 2022, op Moskou vertrouwt. Dat is de latente geostrategisch-geo-economische tegenstelling binnen het Europese blok en dat is zogezegd de Europese tragedie.

Samengevat: Europa heeft herindustrialisatie nodig. Om dat te bereiken heeft het Russische energiebronnen nodig. Handelsrelaties met betrekking tot olie en gas worden immers grotendeels gedicteerd door geografie en niet door louter politieke wil. De harde waarheid is dat de Russisch-Europese samenwerking op energiegebied altijd een voor beide partijen voordelige strategische kwestie is geweest. De agenda van de VS is op zijn beurt geweest om een dergelijke Euraziatische samenwerking te verstoren, en als voorbeeld van hoe ver Washington bereid is te gaan om dat na te streven, spreken de duistere omstandigheden van de explosie van Nord Stream boekdelen. Let wel, dit is geen “samenzweringstheorie”: volgens Pulitzer Prize-winnende journalist Seymour Hersh is er goede reden om aan te nemen dat de Amerikanen het hebben gedaan, zoals Joe Biden zelf vorig jaar had beloofd, op 7 februari: “Als Rusland binnenvalt … zal er geen Nord Stream 2 meer zijn. We zullen er een einde aan maken.”

Terwijl de westerse media focussen op Rusland als een “bedreiging” met een “imperiale” honger die gevaren zou kunnen opleveren voor West-Europa zelf, schrijft de Amerikaanse politicoloog John Mearsheimer dat “Rusland en Oekraïne betrokken waren bij serieuze onderhandelingen om een einde te maken aan de oorlog in Oekraïne direct nadat die begon op 24 februari 2022 … iedereen die betrokken was bij de onderhandelingen begreep dat de relatie van Oekraïne met de NAVO Ruslands belangrijkste zorg was … als Poetin erop uit was om heel Oekraïne te veroveren, zou hij niet hebben ingestemd met deze gesprekken.” De belangrijkste kwestie is natuurlijk altijd de uitbreiding van de NAVO geweest.

Alles bij elkaar genomen, zoals Arnaud Bertrand, een Franse ondernemer en commentator op het gebied van economie en geopolitiek, stelt, zou het verleidelijk zijn om aan te nemen dat de voormalige president van de VS de EU haar strategische autonomie “op een presenteerblaadje” heeft gegeven – dat wil zeggen, als we het verhaal van Thierry Breton over Trump in Davos mogen geloven. In dit scenario lijkt het er dus op, zoals Bertand het formuleert, dat de Europese leiders Trump op hun beurt smeekten om gewoon “vazal te blijven.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/als-europa-wordt-aangevallen-zullen-we-jullie-nooit-komen-helpen-eu-topambtenaar-citeert-trump/

 

“De VS voeren niet alleen oorlog tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste Duitse fabriek!” Dat zei Scott Ritter, voormalig verkenningsofficier van het Amerikaanse Korps Mariniers en VN-wapeninspecteur. In zijn laatste analyse waarschuwt hij Europa dat de Amerikaanse regering bereid is niet alleen de laatste Oekraïner op het slagveld tegen Rusland op te … Meer lezen overOnthullingen van Scott Ritter: De VS voeren oorlog “niet alleen tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste Duitse fabriek”

https://www.frontnieuws.com/onthullingen-van-scott-ritter-de-vs-voeren-oorlog-niet-alleen-tot-de-laatste-oekrainer-maar-ook-tot-de-laatste-duitse-fabriek/

GROOTS – Zweden schrapt doelstellingen Agenda 2030

 januari 18, 2024

 

    IAEA Imagebank / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De nieuwe rechtse regering ontmantelt de doelen die de VN heeft opgesteld.

Zweden doet de laatste tijd veel goede dingen. Ze hebben de plannen voor hernieuwbare energie al geschrapt en zetten zich in voor meer kernenergie.

In het nieuwe jaar VERWIJDERDE Zweden de klimaatbelastingen op brandstof, waardoor de dieselprijzen met meer dan 4 SEK per liter daalden, schrijft Peter Imanuelsen.

In 2022, toen de sociaaldemocraten aan de macht waren, bedroeg de dieselprijs maar liefst 28 SEK per liter. Nadat de rechtse regering de klimaatbelastingen afschafte, bereikten de prijzen in het nieuwe jaar bijna de 17 SEK per liter. Dat is ongeveer 39% lagere dieselprijzen. Wow!

Maar er zijn nog meer stappen genomen…

De vorige socialistische regering formuleerde in richtlijnen aan overheidsorganisaties in Zweden dat ze moesten werken aan het behalen van de doelen van Agenda 2030.

De nieuwe regering heeft het budget voor samenwerking tussen gemeenten en regio’s voor Agenda 2030 verlaagd.

En nu tijdens de kerstvakantie hebben ze de doelstellingen van Agenda 2030 VERWIJDERD uit de richtlijnen voor overheidsorganisaties zoals het Zweedse Energieagentschap, het Zweedse Chemicaliënagentschap, het Zweedse Agentschap voor Zee- en Waterbeheer en het Zweedse Voedselagentschap.

Dit is enorm.

De Global Goals staan in de Agenda 2030 app die geïnstalleerd is op Samsung Galaxy telefoons.

Wist je dat Bill Gates maar liefst 1,27 miljard dollar heeft gedoneerd aan de financiering van de wereldwijde doelen van Agenda 2030 van de VN? En een groot deel van dat geld gaat naar GLOBAL DIGITAL ID.

Je kunt alles lezen over Agenda 2030 en hoe Bill Gates het financiert in mijn artikel hier:

Bill Gates pusht voor DIGITAL ID met $1,27 miljard donatie aan Agenda 2030 “Global Goals”

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft een toezegging van $1,27 miljard aangekondigd om de “Global Goals”, de 17 doelen die in de Agenda 2030 van de VN staan, te bevorderen. Als onderdeel hiervan gaat een groot deel van de financiering naar wereldwijde digitale ID. Ja, dat lees je goed. Wereldwijde digitale ID.

Dit is een grote overwinning voor de rechtse Zweden Democraten, die erg blij zijn met deze stap.

“Over het algemeen zien we geen toegevoegde waarde in het werk van Agenda 2030 en we verwelkomen de ontwikkeling. Tijdens de regeerperiode van de sociaaldemocraten en de groene partij zijn Agenda 2030 en gendergelijkheid overal ingevoerd, en wij vinden dat niet een van de belangrijkste taken voor de autoriteiten”, aldus Martin Kinnunen, woordvoerder milieu en klimaat van de Zweden Democraten.

Dus daar hebben we het. Zweden is begonnen tegen de wereldwijde doelstellingen van Agenda 2030 in te gaan.

Zal iemand anders volgen?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/groots-zweden-schrapt-doelstellingen-agenda-2030/

 

Agenda 2030: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij

Het VN-programma “Agenda 21” werd in 1992 door 182 staten aangenomen. Ogenschijnlijk ging het om “aanbevelingen voor het ontwikkelings- en milieubeleid voor de 21e eeuw”. In 2015 werd dit programma verder uitgewerkt en het moet nu voor alle landen ter wereld bindend zijn als “Agenda 2030”, schrijft Berthold Krafft. De Algemene Vergadering van de VN … Meer lezen overAgenda 2030: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij

https://www.frontnieuws.com/agenda-2030-het-17-punten-programma-voor-totale-wereldheerschappij/

 

WEF-voorzitter belooft wereldwijde ‘Nieuwe Wereldorde’ in te luiden

 januari 18, 2024


Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) / Eric Miller / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De voorzitter van het World Economic Forum (WEF) heeft machtselites beloofd dat zijn ongekozen globalistische organisatie binnenkort een wereldwijde “nieuwe wereldorde” zal inluiden.

Tijdens de jaarlijkse top van de groep in Davos, Zwitserland op dinsdag, zat WEF-voorzitter Børge Brende samen met topambtenaren van de regering Biden en informeerde hen hoe Klaus Swhwab’s visie voor hun “soevereine” natie zich zal ontvouwen, schrijft Frank Bergman.

Deze week stroomden mondiale elites massaal toe naar de WEF-conferentie Davos 2024 in Zwitserland.

In een discussie met de veiligheidsadviseur van het Witte Huis van de Democratische president Joe Biden, Jake Sullivan, legde Brende uit hoe de wereld een overgangsfase van wereldbestuur doormaakt.

De internationale orde van na de Tweede Wereldoorlog “lijkt die orde niet meer te zijn”, vertelde Brende aan Sullivan.

“We zijn op weg naar een nieuwe orde, dus we bevinden ons tussen twee ordes,” vervolgde Brende.

“Bent u het daarmee eens?

“Wat kunnen we aan de positieve kant behouden van de oude orde om in een Nieuwe Wereldorde te brengen?

Sullivan was het niet eens met Brende’s typering dat de neoliberale wereldorde die in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog tot stand kwam, vervangen zal worden, maar dat de internationale orde “aangepast” moet worden aan het “nieuwe tijdperk” waar de wereld naartoe gaat.

“Ik zie dit meer als een overgang van tijdperken dan een overgang van ordes, maar de twee zijn een soort neefjes van elkaar,” zei Sullivan.

“Ik denk niet dat de internationale orde die na 1945 werd opgebouwd, volledig wordt vervangen door een nieuwe orde.

 

“Ze zal duidelijk evolueren, zoals dat in de decennia na 1945 meerdere keren is gebeurd.

“Maar ik denk wel dat we op een scherpere en meer onderscheidende manier een nieuw tijdperk ingaan,” vervolgde hij.

“Het tijdperk na de Koude Oorlog is afgesloten.

“We staan aan het begin van iets nieuws.

“We hebben de capaciteit om vorm te geven aan hoe dat eruit ziet.”

“En in het hart daarvan zullen veel van de kernprincipes en kerninstellingen van de bestaande orde worden aangepast aan de uitdagingen van vandaag,” voegde Sullivan eraan toe.

WEF-oprichter Klaus Schwab sloot zich dinsdag aan bij de zorgen van Brende.

In een toespraak tot de elites van Davos verklaarde Schwab dat regeringen en “besluitvormers” de cyclus van nationalisme en individualisme moeten “doorbreken” om de doelstellingen van de “Great Reset” agenda van het WEF te halen.

Kijk:

Zoals Slay News eerder meldde, heeft Schwab ook opgeroepen tot “digitale technologieën” zoals kunstmatige intelligentie (AI) om kiezers en verkiezingsprocessen te vervangen.

In een gesprek met Google-medeoprichter Sergey Brin legde Schwab zijn globalistische visie op “de volgende stap” voor digitale technologie uit.

“Maar de volgende stap zou kunnen zijn om naar de prescriptieve modus te gaan, wat betekent dat je niet eens meer verkiezingen hoeft te houden omdat je al kunt voorspellen.

 

“En daarna kun je zeggen: waarom hebben we verkiezingen nodig?

“Omdat we weten wat het resultaat zal zijn.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-voorzitter-belooft-wereldwijde-nieuwe-orde-in-te-luiden/ 

 

Bill Gates’ laboratoriumvlees is gemaakt van kankercellen – Wilt u het rare of medium?

Volgens Bill Gates en het World Economic Forum dreigt de voortdurende opwarming van de aarde de mensheid te vernietigen. Methaan, afkomstig van de oprispingen en scheten van koeien is een broeikasgas. Koeien zijn dus een probleem! schrijft Igor Chudov. Gelukkig heeft Bill Gates een oplossing voor ons, uitgelegd in deze video. We moeten stoppen met … Meer lezen overBill Gates’ laboratoriumvlees is gemaakt van kankercellen – Wilt u het rare of medium?

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-laboratoriumvlees-is-gemaakt-van-kankercellen-wilt-u-het-rare-of-medium/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...