woensdag 8 juni 2022

‘Het EU-parlement is volledig afgestemd op de zieke, globalistische Brave New World-agenda!’

 


Het was nogal absurd dat Justin Trudeau, premier van Canada, het in dit parlement had over vrijheid, democratie en de rechtsstaat, aangezien hij in Canada een quasi-totalitair regime leidt. Dat zei Europarlementariër Christine Anderson (AfD) maandag in het Europees Parlement.

Ongevaccineerde Canadezen mogen niet aan boord gaan van een vliegtuig om het land te verlaten. Terwijl ongevaccineerde passagiers geen risico vormen, zijn de gevaccineerde piloten dat wellicht wel, benadrukte Anderson. Het vaccin heeft er mogelijk voor gezorgd dat ze niet in staat zijn om te vliegen. “Wat een schok!” riep het Europarlementslid.

Dictatuur

Landen die burgers het land niet uitlaten, doen dat omdat ze een dictatuur zijn. Waarom spreekt het EU-parlement Trudeau niet aan op deze mensenrechtenschendingen? Oh wacht, aangezien het EU-parlement volledig is afgestemd op de zieke Brave New World-agenda van de globalisten, spreekt het alleen overheden aan die vrijheid, democratie en de rechtsstaat respecteren, zei Anderson.

Eind maart sprak Trudeau het Europees Parlement toe. Hij ging onder meer in op de oorlog in Oekraïne, de internationale reactie hierop en de relatie tussen de EU en Canada. Voordat hij de plenaire vergadering toesprak, had hij een ontmoeting met voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola.

‘Oekraïne moet stormram zijn voor volgende stap in Great Reset’


De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft zaterdag gezegd dat Oekraïne van het Westen geen onderhandelingen mag voeren met Rusland. Lavrov beschuldigde het Westen, geleid door Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, ervan Oekraïne te gebruiken als instrument om Rusland te beteugelen en uit te putten.
In een interview zei hij dat het Westen Oekraïne heeft verboden om verder te onderhandelen met Rusland, dat twee maanden geleden Oekraïense voorstellen heeft geaccepteerd die moesten dienen als basis voor een oplossing.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Averechts

De westerse landen hebben Oekraïne gedwongen om zich harder op te stellen tegenover Rusland, zei hij. Over de economische sancties zei Lavrov dat ze averechts werken en dat het Westen er meer last van heeft dan Rusland.

Lavrov zei dat zijn land eerder grote hoeveelheden landbouwproducten heeft ingevoerd, die het hebben veranderd in het grootste landbouwland ter wereld. Hij voegde toe dat de oliemarkt niet wordt gedreven door politieke grillen.

Daarom mag er geen vrede komen

“Oekraïne moet de stormram zijn voor de volgende stap in de Great Reset,” reageert FVD-voorman Thierry Baudet. “Daarom wil het Westen oorlog. Daarom mag er geen vrede komen. Arme Oekraïners.” 



Arts waarschuwt voor prik: ‘Je speelt Russische roulette, het is verschrikkelijk’


 Het kabinet houdt sterk rekening met een nieuwe coronavaccinatieronde ‘vroeg in het najaar’. Minister van Volksgezondheid Kuipers noemt de kans op een nieuwe vaccinatiecampagne ‘reëel’.

Mensen vragen de Amerikaanse arts Richard Urso vaak waarom er niets is gebeurd nadat zij het coronavaccin hebben genomen. Hij antwoordt dan altijd dat je in feite Russische roulette speelt: vijf mensen halen de trekker over en er gebeurt niets, de zesde persoon is de klos.

“Zo simpel is het,” zei Urso maandag in de World Council for Health General Assembly. “Er treden altijd problemen op als lichaamsvreemde eiwitten in weefsels terechtkomen waar ze niet thuishoren. Dat is nooit een goede strategie.”

92 procent coronadoden drievoudig gevaccineerd

De arts wees erop dat in Engeland 92 procent van de ‘coronadoden’ drievoudig gevaccineerd was. Verder zei hij dat Engelse kinderen van 10 tot 14 jaar 52 keer meer kans hebben om te sterven na een coronaprik. Dat is gebleken uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS, waar website LifeSiteNews over heeft bericht.

Kinderen van 10 tot 14 jaar hebben een bijna 10 keer zo grote kans om te sterven na hun eerste dosis en een 51,8 keer zo grote kans na de tweede prik.

Volledig verzonnen data

Urso zei dat de Britse gezondheidsdienst NHS behulpzaam is, terwijl de Amerikaanse evenknie van het RIVM, het CDC, ‘alleen maar leugens verkondigt’. De dienst brengt data naar buiten die ‘volledig verzonnen’ zijn, aldus de arts.

Het is verschrikkelijk

En nu worden de prikken in ons land opgedrongen aan kinderen vanaf zes maanden tot 5 jaar oud. “Het is verschrikkelijk,” benadrukte Urso. “Ze beweren dat ze iets goeds doen, maar dat is niet zo.”

72 procent Amerikanen zegt ‘nee’ tegen coronaprik, Bill Gates ‘is een gebroken man’


Uit gegevens van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat 72 procent van de Amerikaanse volwassenen ‘nee’ zegt tegen coronavaccinaties. Dat zei de Britse activist en voormalig arts Andrew Wakefield in het programma ‘The Solution’ op CHD TV. “Ze weigeren de eerste dosis of de tweede dosis of de booster.”

Abjecte mislukking

Daarmee is het vaccinatieprogramma ‘een abjecte mislukking’, zei Wakefield. “Ik zag onlangs een interview met Bill Gates. Hij was op televisie en kreeg de vraag: hoe is het gegaan? Wat was de uitkomst van je campagne? Je plan om alle zeven miljard mensen op de planeet volledig te vaccineren? Hij was een gebroken man. Bill Gates was een gebroken man. Het was een complete mislukking.”

“Ze hebben het vertrouwen van de bevolking geschaad. Dat winnen ze niet terug. Het volk heeft geen vertrouwen meer in hen,” zei Wakefield.

Wat is daarvan het nut?

Eerder gebeurde er iets opmerkelijks op het World Economic Forum in Davos. Gates sprak zich daar tijdens een paneldiscussie uit tegen vaccinatiemandaten en -paspoorten. “Wat is daarvan het nut als zich doorbraakinfecties voordoen?” vroeg de miljardair.

Gates legde uit dat er vaccins nodig zijn die gedurende langere tijd transmissie tegenhouden. Zonder dergelijke vaccins hebben mandaten en paspoorten geen nut, zei hij.

Mensen zakken zomaar in elkaar, onverklaarbare donker wordende overledenen: wat is er toch aan de hand?

 


In mei was nog steeds sprake van oversterfte, blijkt uit cijfers die het statistiekbureau CBS heeft gepubliceerd. In heel mei overleden ongeveer 700 meer mensen dan verwacht. Er was oversterfte in drie van de vier weken.

In april was er in alle weken oversterfte. Die maand overleden wekelijks gemiddeld bijna 400 mensen meer dan verwacht. Het CBS ontvangt later informatie over de doodsoorzaak.

Uitvaartverzekeraar Monuta laat weten dat er in het voor- en najaar van 2021 sterftepieken waren. Over heel 2021 was er sprake van oversterfte. Het aantal crematies verzorgd in Monuta-crematoria is meegestegen met die hogere sterfte. In 2021 heeft Monuta ruim 14.000 uitvaarten mogen verzorgen en bijna 10.000 crematies georganiseerd.

Amper toonbaar te houden

Specialist postmortale zorg Edwin Spieard schrijft in een bericht op social media dat hij nog steeds onverklaarbare donker wordende overledenen ziet. Hij hoort met regelmaat dezelfde verhalen van de nabestaanden.

Ze zakten zomaar in elkaar en zijn in vele gevallen maar amper toonbaar te houden tijdens de opbaring,” zegt Spieard. “Huisarts, zou het niet verstandig zijn om iets vaker een obductie aan te vragen zodat er meer onderzoek gedaan kan worden waardoor dit wordt veroorzaakt?”

Dat zie je niet als enige!

“Of zie ik als enige dingen die er niet zijn, zeg het me dan,” voegt hij toe. Hij is niet de enige, blijkt uit de reacties. Uitvaartverzorger Anja de Roos reageert: “Nee, dat zie je niet als enige! Misschien ben je wel één van de weinigen die er eerlijk mee naar buiten durft te komen.”

Een verpleegkundige van Buurtzorg Nederland stelt: “Jij ziet ze. Nu maar hopen dat pathologen op verzoek van de huisartsen de antwoorden kunnen vinden op vragen die meer mensen hebben. Je bent niet de enige.”


Premier Trudeau financiert World Economic Forum met geld van belastingbetaler, hoe is dat in Nederland?


De Canadese regering van premier Justin Trudeau heeft in 2020 en 2021 bijna 3 miljoen dollar belastinggeld overgemaakt naar het World Economic Forum. Dat schrijft journalist Cosmin Dzsurdzsa van True North. Trudeau gaf daarnaast een slordige 1,5 miljard dollar aan de Verenigde Naties.

Stukken die op de website van de Canadese overheid zijn te vinden, onthullen dat het WEF de afgelopen twee jaar 2.915.095 dollar heeft ontvangen van de Canadese belastingbetaler.

Het geld werd opgehoest door twee ministeries: het ministerie van Milieu en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meer verantwoording afleggen

Eerder schepte oprichter van het World Economic Forum Klaus Schwab op dat hij het kabinet van Trudeau was ‘binnengedrongen’ en dat zijn kabinet voor meer dan de helft uit leden van het WEF bestaat.

De directeur van de Canadian Taxpayers Federation, Franco Terrazzano, vindt dat de regering van Trudeau meer verantwoording moet afleggen over dergelijke uitgaven, vooral nu Canada kampt met een schuld van meer dan 1 biljoen dollar.

“Dat is veel geld en we kunnen niet grote hoeveelheden geld blijven geven aan internationale organisaties omdat we dat al jaren doen,” zei Terrazzano.

Het Canadese parlementslid Pierre Poilievre, dat later dit jaar een gooi gaat doen naar het leiderschap van de Conservatieve Partij van Canada, wil het WEF boycotten.

Ruim een half miljoen euro

Kunstenaar Erlinde Stephanus vraagt zich af: “Dus Trudeau financiert het WEF met geld van de belastingbetaler? Hoe zou dat in Nederland zijn?”

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft vorig jaar ruim een half miljoen overgemaakt naar het WEF. In het jaarverslag van het ministerie valt te lezen dat het WEF een bijdrage van 325.000 euro heeft gekregen ‘ter versterking van de inzet van de WEF en publiek-private coalities ten aanzien van circulaire economie en klimaat voor de zware industrie, onder meer de cementindustrie, in het zogenaamde Net Zero Initiative’.

Het kabinet maakte nog eens 226.000 euro over aan het WEF van Schwab ‘voor hun rol bij het World Circular Economy Forum + Climate (WCEF+) in het verbinden van de private en de publieke sector, en de circulaire economie aan de klimaatagenda’.

Bijna zeven ton

Daarnaast besloot het ministerie van Economische Zaken en Klimaat in mei vorig jaar om het WEF bijna zeven ton subsidie te geven. Dat is dus ook belastinggeld dat rechtstreeks naar het WEF vloeit.

Op 12 maart 2021 vroeg het WEF 651.000 euro voor een Global Coordinating Secretariat. Een paar weken later werd dit toegezegd door het ministerie. “Het World Economic Forum krijgt van onze regering wat het wil,” zei Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

De 1,2 miljoen euro die onze regering in 2021 heeft overgemaakt naar Schwab is mogelijk slechts het topje van de ijsberg.




Sterftecijfer vliegt omhoog in Europese landen & Australië met hoge vaccinatiegraad: ‘Extreem ongewoon’

 


Slechts enkele maanden na een enorme en onverklaarbare stijging van het aantal sterfgevallen in de herfst van 2021, hebben veel West-Europese landen nu opnieuw te maken met een sterftepiek.

In sommige landen worden ruim 15 procent meer sterfgevallen geregistreerd dan gebruikelijk. Dat is extreem ongewoon, aangezien demografen hadden verwacht dat de sterfte juist zou afnemen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

De lentepiek valt samen met de boosterronde. Het is dan ook niet verrassend dat nu vooral ouderen sterven, aangezien zij als eerste een derde prik kregen aangeboden, zegt hij.

Hoogste aantal in 40 jaar

De pieken doen zich voor in landen waar het coronavirus opflakkert, zoals in Portugal, maar ook in landen waar nauwelijks gevallen worden gemeld, waaronder Engeland. In Engeland en Wales zijn in de afgelopen vier weken 45.950 overlijdens geregistreerd. Het vijfjaarlijks gemiddelde komt uit op 39.716. Dat komt neer op 6000 extra sterfgevallen, oftewel een toename van 16 procent, becijferde Berenson.

Portugal noteerde afgelopen maand 10.315 sterfgevallen, het hoogste aantal voor de maand mei in 40 jaar, en 16,3 procent boven het vijfjaarlijks gemiddelde.

In Nederland zijn in april ook ongeveer 15 procent meer sterfgevallen gemeld. De piek is niet veroorzaakt door corona, aangezien in april slechts enkele coronadoden per dag werden geregistreerd.

Enorme toename

In Nederlandse verzorgingstehuizen stierven in april ongeveer 25 procent meer bewoners dan normaal, een enorme toename, schrijft Berenson. In Spanje bedroeg de oversterfte in mei 12 procent en in Duitsland zeven procent in april en mei.

Gedetailleerde gegevens over de doodsoorzaak zijn nog niet beschikbaar. Het linken van overlijdens aan mRNA-prikken die maanden geleden zijn gezet, zal extreem moeilijk worden, aldus Berenson.

Wel wordt er een duidelijk patroon zichtbaar: na elke vaccinatieronde volgt een sterftepiek. “De massavaccinatiecampagne tegen corona begint en maanden later volgt de sterfte.”

Verontrustende trend: in Australië, waar bijna iedereen gevaccineerd is , piekt de sterfte

In Australië stijgt het aantal sterfgevallen in rap tempo. De sterftepiek valt samen met de mRNA-vaccinatiecampagne, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

De Australische overheid liet eind vorige maand weten dat er in 2022 bijna 21 procent meer mensen zijn overleden dan verwacht. Als je de coronasterfgevallen niet meerekent, ligt het aantal sterfgevallen nog altijd meer dan 10 procent hoger dan normaal, aldus Berenson.

In de Australische deelstaat Victoria zijn volgens de overheid in vergelijking met 2020 en 2021 zo’n 27 procent meer mensen gestorven. Het patroon is verontrustend, omdat de sterfte tijdens de coronapandemie niet aanzienlijk is toegenomen, terwijl de vaccinatiegraad in het land tot de hoogste in de wereld behoort, zegt hij.

Cognitieve achteruitgang

In New South Wales, de grootste deelstaat van het land, is bijvoorbeeld 95 procent van de 16-plussers gevaccineerd. 64 procent van de bevolking is geboosterd. Opvallend genoeg stierven er vooral veel mensen aan diabetes en dementie.

Berenson wijst erop dat uit diverse onderzoeken is gebleken dat oudere mensen na mRNA-prikken een cognitieve achteruitgang kunnen ervaren, met name na de tweede prik of de booster.

Slechts twee ongevaccineerd

Ook opmerkelijk is dat de coronasterfte in Australië dit jaar flink is gestegen. De coronasterfte is nu veel hoger dan 2020, toen er nog niet werd gevaccineerd. Australië heeft per hoofd van de bevolking een aanzienlijk hoger dagelijks dodental dan de Verenigde Staten, schrijft Berenson.

New South Wales meldde dat van de 98 mensen die in de laatste week van mei zijn overleden met corona, 82 gevaccineerd waren. 64 van hen hadden tenminste één booster gehaald. Nog opmerkelijker: van de 41 mensen die op de ic belandden, waren slechts twee ongevaccineerd.

Ironisch genoeg zei Bill Gates in februari: “Als ieder land doet wat Australië heeft gedaan, kunnen we de volgende pandemie voorkomen.”



We bevinden ons nu in de laatste fase van een tirannieke overname

 Dr. Mercola en Naomi Wolf discussiëren

Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   5 juni 2022

 


Download PDF: https://mercola.fileburst.com/PDF/ExpertInterviewTranscripts/DrJosephMercola-NaomiWolf-TheBodiesofOthersAnAssaultofOurLibertiesbytheTechnocrats.pdf

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·       Er zijn 10 stappen die leiders die een democratie willen verpletteren altijd zullen nemen. We zitten nu in stap 10 en verraders ontbinden de grenzen en soevereiniteit van de Verenigde Staten. Hetzelfde gebeurt ook in andere landen

·       De COVID-pandemie werd gebruikt om ons van onze vrijheden te beroven en om Amerika conceptueel te terraformen om klaar te zijn om een door CCP geleide post-humane en post-constitutionele wereld in CCP-stijl te accepteren

·       We zijn in oorlog en de federale regering, instellingen en agentschappen van verschillende soorten en de media zijn allemaal gewapend tegen het publiek

·       Hopeloosheid leidt tot niets doen, maar zonder actie verliezen we gegarandeerd alles. Het enige waar de technologie van technocraten niet mee kan concurreren, is de analoge wereld - analoge apparaten en persoonlijke relaties - dus daar ligt onze grootste kracht

·       Algemene richtlijnen over hoe u zich kunt voorbereiden op gebeurtenissen in de nabije toekomst en wat nodig is om te overleven en succes op lange termijn, worden aangepakt


Terugkerende gast Naomi Wolf is de auteur van “Het einde van Amerika, ”gepubliceerd in 2007, en“The Bodies of Others: The New Authoritarians, COVID-19 and the War Against the Human, ", die eind mei 2022 werd uitgebracht. In ons vorige interview, bespraken we hoe "The End of America" in overeenstemming was met de huidige pandemische gebeurtenissen. (Je kan het eerste en laatste hoofdstuk gratis downloaden op de website van de uitgever, chelseagreen.com.1)

Hier bekijken we wat ons te wachten staat als we niet uitdagen en standvastig staan tegen de wereldwijde controle-agenda. Het is echt belangrijk om te beseffen dat de vooruitgang naar tirannie en verlies van vrijheid niet nieuw of toevallig is - en eigenlijk niets te maken heeft met COVID of bio-veiligheid als zodanig.

Dit zijn slechts handige rechtvaardigingen voor het ongerechtvaardigde. Nee, dit is een alomvattend plan voor een wereldwijde overname die al tientallen jaren in de maak is. Wat we nu zien, is slechts de laatste implementatie.

"Ik schreef‘ The End of America ’toen ik zag dat problemen rond terrorisme en de terreurdreiging na 9/11 zo werden gebruikt dat angst werd gehypt en we van onze burgerlijke vrijheden werden beroofd" zegt Wolf. 'Er zijn tien stappen naar het fascisme die leiders die een democratie willen verpletteren altijd zullen nemen. Het zijn dezelfde 10 stappen, of de leiders nu links of rechts zijn. Het maakt echt niet uit.

Dus ik keek naar de geschiedenis op verschillende tijden en plaatsen waar een robuuste democratie werd verpletterd.

Je begint met het aanroepen van een angstaanjagende bedreiging. Het kan een echte bedreiging zijn, maar het is gehyped.

Je gaat burgers in de gaten houden.

Je creëert militiegroepen die niet verantwoordelijk zijn voor de rechtsstaat.

Je creëert een goelag.

Je begint klokkenluiders en critici te demoniseren.

Je begint afwijkende meningen, verraad of spionage of ondermijning te noemen.

En dan kom je bij stap 10, wat de staat van beleg is, waarin de noodwet wordt verklaard. Nou, hier zijn we bij stap 10."

De race naar een post-humane wereld

In de zomer van 2020 heeft de gouverneur van New York. Andrew Cuomo verklaarde dat inwoners niet meer dan zes mensen in huis konden hebben. Zoals Wolf opmerkt, is dit een enorme en zeer duidelijke schending van de eerste en vierde amendement - het recht op privacy en het recht op vergadering.

Dat was het moment waarop Wolf zeker wist dat de lockdowns niets te maken hadden met een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid. Toen wist ze dat we midden in stap 10 gelijk hadden.

"We zagen een groothandelsrace om wat als een wereldwijde pandemie werd bestempeld, zo te exploiteren dat we onze resterende vrijheden zouden ontnemen en Amerika conceptueel zouden moeten terraformen om klaar te zijn om een door CCP-stijl(*) World Economic Forum geleide wereld te accepteren –post humane en post-constitutionele wereld ” zegt ze.

(*) Chinese Communist Party

'En dat is alleen maar geëscaleerd. Dus [in ‘The Bodies of Others’] loop ik de lezer door de geldstroom. Ik laat zien hoe slechte actoren, variërend van het World Economic Forum tot de Chinese Communistische Partij, tot de Bill & Melinda Gates Foundation, en natuurlijk tot de grote technologiebedrijven, het pandemische beleid op verschillende manieren hebben gemasseerd om aan hun doelen te voldoen.

Ik laat zien hoe de miljoenen vooral naar grote technologiebedrijven stromen als gevolg van een volledig medisch onnodig pandemisch beleid. En tot slot leg ik uit - sprekend als een Tech-CEO, wat ik nu ben - dat de technologiebedrijven worden gedreven door dat mensen in de menselijke ruimte, die menselijke gesprekken voeren met menselijke glimlachen en aanraking, een competitie zijn waarmee ze niet kunnen concurreren .

Veel van het beleid dat is uitgerold, in verband met een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid, dient dus echt om dat menselijk voordeel te doden en activa over te dragen aan grote technologiebedrijven."

Ja, we zijn in oorlog

Een deel van stap 10 is het voorgestelde Pandemic-verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie, dat de WHO een ongebreideld voorrecht zou geven om een noodsituatie uit te roepen en vervolgens de volledige bevoegdheid zou hebben om de wereldwijde reactie te dicteren, zelfs als die reactie in strijd is met de grondwettelijke rechten van een lidstaat. En hoewel het de meeste mensen misschien niet als oorlogsdaad treft, maakt het in feite deel uit van de wereldwijde oorlogsinspanning tegen het publiek, de wereldburgers.

'Inderdaad, dat is wat er gebeurt' zegt Wolft. 'En het feit dat Amerikanen dit verraad niet gemakkelijk hebben kunnen zien om hiertegen bij hun vertegenwoordigers te kunnen lobbyen ...  is slechts een voorbeeld van waarom deze meta-nationale verdragen zo buitengewoon gevaarlijk zijn ...

Ik wou dat mensen eerlijk gezegd eerder wakker zouden worden. Ik waarschuw mensen al ongeveer zes maanden dat hier in de Verenigde Staten een oorlog tegen ons wordt gevoerd. We zijn in oorlog, ook al denken we van niet. We zien geen kogels vliegen.

Dit is een nieuw soort oorlog en het is een oorlog die de Chinese Communistische Partij (CCP) zeer vakkundig heeft ontwikkeld. Stalinisten ontwikkelden het ook vakkundig. Het is ons nog nooit zo aangedaan, maar kijk alsjeblieft naar het grote plaatje. Onze zuidelijke grens is open. Honderdduizenden mensen stromen binnen.

Ik ben voor legale immigratie. Ik ben de dochter van immigranten. Wat er volgens mijn bronnen echter gebeurt, is dat mannen uit de vechtleeftijd uit Oekraïne en Afghanistan binnenstromen. Miljoenen dollars aan ultramoderne apparatuur - nachtkijkers, militaire uitrusting - verdwenen in Afghanistan. We hebben het nooit terug gevonden.

Waar is het? Wie weet? Maar dit zijn mannen die het hele land door gaan, ze worden niet geïdentificeerd. Hun bestemmingen zijn niet geïdentificeerd. Ze kunnen niet worden geplaatst. We zijn erg kwetsbaar. En toen, ten noorden van ons, verklaarde onze historisch vreedzame buurman, Canada, hun marionet van het World Economic Forum, Justin Trudeau, de staat van beleg voor ongeveer 24 uur toen de truckers protesteerden in Ontario.

Wat je daar zag, was niet geïdentificeerd, waren het huursoldaten - waren ze politie? Waren het soldaten? Heel moeilijk te zeggen omdat ze niet werden geïdentificeerd, wat kenmerkend is voor een onverantwoordelijke huursoldaat. En ze waren erg gewelddadig tegen vreedzame, wettige Canadese demonstranten.

Je zag dezelfde in het zwart geklede, niet-identificeerbare, superfit uitziende huurlingen ... in Frankrijk. Toen er protesten waren tegen de Groene Pass, was er dramatisch geweld, schokkende scènes, door deze niet-identificeerbare huursoldaten."

Noodbevoegdheden worden gebruikt als oorlogswapen

Zoals Wolf opmerkt, wijzen alle stukken van de 'noodsituatie' ook in een voor de hand liggende richting. In april 2022 heeft president Biden de noodwet voor de achtste keer verlengd, en deze keer deed hij niet eens alsof het verband hield met een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid. Hij zei dat het te wijten was aan instabiliteit in Irak. Door zijn noodbevoegdheden uit te breiden, kan hij zonder verantwoording miljoenen dollars naar het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (DHSS) omleiden.

“Hij bewapent in feite HHS, helemaal tot aan de gezondheidsraden (The Boards of health), die tijdens de pandemie zijn bewapend”, zegt Wolf. "Dus we zijn bij stap 10.  Dit is stap 10.

Niets verhindert op dit moment, hier in de staat New York, de gouverneur om te doen wat ze probeert te doen, namelijk het creëren van quarantainefaciliteiten en het hebben van een verordening om mensen naar quarantaine te slepen als ze worden blootgesteld aan een door bloed overgedragen pathogeen.

We hebben een soortgelijk voorstel voor een verordening in de staat Washington nipt verworpen. Maar met het verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie hebben ze dat recht. Niets zal hen ervan weerhouden huurlingen te hebben die ik niet kan identificeren, die aan het einde van mijn oprit verschijnen en zeggen: "Naomi Wolf, je bent een bedreiging voor de volksgezondheid." En de reden dat ze dit kunnen doen, is ook dat dit messaging ook gericht is op geestelijke gezondheid.

Dus als je geestelijke gezondheid gelijk stelt me volksgezondheid, dan krijg je een reden om te zeggen: 'O, afwijkende meningen zijn een vorm van gekte', zoals het wordt ingekaderd in, bijvoorbeeld, communistisch China. Dus we ontbinden de soevereiniteit over de hele wereld als het WHO-verdrag wordt ondertekend. Het is absoluut beangstigend. We moeten wakker worden en beseffen dat deze oorlog tegen ons wordt gevoerd. Verraders zijn de grenzen van onze natie aan het oplossen.”

Wie zijn de daders?

Ik vermoed dat de daders van deze oorlog de wereldwijde kliek zijn die technocratie en transhumanisme omarmt. Wolf denkt dat de daders in verschillende kampen terechtkomen.

'Je was de curve ver vooruit om te identificeren hoe ernstig dit was en van de bronnen waaruit dit zou voortkomen. Maar ik zie ze niet als van elkaar losstaande handelingen . Ik zie dat ze losjes in concert opereren. Zeker technocraten. Big Tech is een alliantie van technocraten. Zeker het World Economic Forum ...

Big Pharma is naar mijn mening niet eens de belangrijkste drijfveer, hoe krachtig en eng het ook is. Ik denk dat ze farma gebruiken als een wereldwijd wapen.

Zo, deze entiteiten — en de Bill & Melinda Gates Foundation en andere slechte non-profitorganisaties zoals de EcoHealth Alliance, die centraal staat in alles, en andere op elkaar afgestemde slechte non-profitorganisaties zoals “the Committee for State and Territorial Epidemiologists” — deze non-profitorganisaties van derde partijen stellen overheidsinstanties zoals de CDC in staat “to offshore their criminality”.

Zo heeft de CDC met deze derde partijen een contract gesloten om hun gegevens te beheren. Mijn boek laat zien hoe er een consistent wanbeheer of manipulatie van gegevens rond de pandemie is geweest, in die mate dat een van mijn hoofdstukken ‘The Unverifiable Pandemic’ heet.'

Al deze slechte acteurs zijn losjes op elkaar afgestemd. Ze praten met elkaar. Amazon, Google en Microsoft profiteren van de pandemie. Google is eigenaar van Baseline, waar u zich bij moet aanmelden, om een CVS PCR-test te krijgen. Microsoft bouwt de vaccinpaspoorten. Bill Gates wordt geïnvesteerd in de vaccins. Ik heb net een bom-interview gedaan met RFK Jr. waarin hij zei dat alle grote technologiebedrijven in vaccins hebben geïnvesteerd.

Het is een behoorlijke volledig uitgewerkte methodologie waarbij Big Tech betrokken is, de CCP, het World Economic Forum, en nu de WHO als leveringsmethode, om een één-wereldmatrix te creëren waarin natiestaten zinloos zijn, parlementen en congressen zijn zinloos, en we worden allemaal gecontroleerd, gevolgd en regelmatig geïnjecteerd of gedwongen om elke pil of behandeling te nemen die ze willen dat we nemen, zodat vrijheid tot het verleden behoort.

En ook op een manier die al onze data continu oogst, wat goud is voor technologiebedrijven."

Geen respect voor het menselijk leven

Uiteindelijk beschouwen de daders van deze wereldwijde oorlog mensen als een hulpmiddel dat geschikt is voor de oogst. Alles aan ons ligt voor het oprapen, inclusief ons DNA. Wolfs echtgenoot, Brian O'Shea, een hoogopgeleide onderzoeker die 12 jaar in militaire inlichtingendiensten en de Special Forces heeft doorgebracht, heeft bewijs dat tegen 2049 aantoont dat China de opslagplaats wil zijn van al het DNA van de wereld — het DNA van elk mens op aarde.

Het gerucht gaat dat de COVID-neusstaafjes mogelijk worden teruggestuurd naar een DNA-repository in China. Niemand weet echt waar ze heen gaan. Als dit waar is, wat is dan het gevaar? Welnu, om te beginnen is orgaanhandel een lucratieve onderneming in China, en nu duiken overal startups op om de gezondheid van uw organen te beoordelen. Is het ondenkbaar om te denken dat ze databanken over potentiële orgaanbronnen samenstellen?

'Deze mensen hebben geen respect voor het menselijk leven' Wolf zegt. 'Ik denk dat deze mensen nergens voor stoppen ... Ik bedoel, er zijn nieuwe wetten aangenomen die het mogelijk maken dat een pasgeborene binnen een maand na de geboorte wordt geëuthanaseerd."

We leven in ongekende tijden

Volgens professor Mattias Desmet vernietigen totalitaire regimes onvermijdelijk altijd zichzelf. Hierdoor zou men in de verleiding kunnen komen te denken dat toekomstige 'doomsday'-voorspellingen niet uitkomen, omdat het systeem niet op lange termijn kan overleven. We moeten echter ook niet vergeten dat tegen de tijd dat de totalitaire regimes instorten, ze al tientallen miljoenen hebben gedood en geen van deze vorige slachtoffers had de technologische voordelen van het huidige systeem.

Het totalitaire regime dat nu wordt opgericht, zou het grootste deel van de mensheid gemakkelijk kunnen vernietigen voordat het uiteindelijk ten onder gaat. Wolf vraagt zich ook af of sommige van de vorige totalitaire regimes daadwerkelijk zijn ingestort en uitgedoofd. Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, is bijvoorbeeld een directe erfgenaam van nazi-eugenici, en Bill en Melinda Gates voeren nog steeds nazi-eugenici uit.

Overal waar we vandaag kijken, zien we achter de schermen de nazi-mentaliteit aan het werk. De ideologie die het naziregime dreef, verdween dus niet. Het ging gewoon ondergronds. Wolf merkt op :

'De manier waarop het World Economic Forum mensen probeert te managen, stamt af van het nazisme. En, zoals ik elders heb gezegd, ik ben de kleindochter van een vrouw die negen broers en zussen verloor door de  nazi's. Dus ik zeg dit niet zomaar en haal dit niet uit de context, maar het nazisme was een te goed idee om het in 1945 te doden, wat betekent dat het te effectief was.

We zien [nu] nazi-benaderingen van het menselijk leven. De oprichting van een tweeledige samenleving, gevaccineerd vs. niet-gevaccineerd, leven vs. onwaardig om te leven. Ik heb een sectie in mijn boek die kijkt naar de geschiedenis van de restricties en hoe, altijd, beperkingen op montage, beperkingen op handel, beperkingen op waar indianen konden reizen, hoe ze konden handelen, die altijd vooraf gingen aan diefstal van eigendom.

Dat is wat er nu met de hele wereld gebeurt met lockdowns. De hele mensheid werd beperkt voordat hun bezittingen massaal werden gestolen. En dat gaat door tenzij we ons ertegen verzetten. Maar nee, ik ben het er niet mee eens dat totalitaire regimes zichzelf vernietigen.

Allereerst stortten ze in de 20e eeuw in na massale dood, honger en onrust en lijden. Maar ten tweede duurde het heilige Romeinse rijk 800 jaar en het was behoorlijk totalitair. Ze kruisigden mensen. Het was behoorlijk totalitair.

Wonen in Palestina in Jezus 'tijd, onder de bezetting van de Romeinen, die eeuwen duurde. Dus, zeker, als we 500 jaar of 800 jaar in de toekomst hebben gekeken, is misschien het wereldwijde totalitarisme dat nu wordt opgericht ingestort, maar ik denk niet dat we daarom moeten relaxen.

Er is nog een andere onderscheidende factor waarmee we rekening moeten houden bij deze opbouw van totalitarisme wereldwijd in vergelijking met die in het verleden, en dat is de rol van kunstmatige intelligentie. AI heeft nu de mogelijkheid om hetzelfde verhaal tegelijkertijd over de hele wereld te vertellen op een schaal die geen menselijke propagandisten ooit zouden kunnen evenaren.

AI kan input van India overnemen over hoe mensen een propagandaboodschap ontvangen en deze aanpassen. Of het kan in realtime input krijgen van het gedrag van mensen, of de reacties op sociale media en het aanpassen. En mensen zijn niet eens geïnformeerd over de mate waarin AI zelfs bestaande journalistiek kan aanpassen.

Elke keer dat u bijvoorbeeld het woord ‘Delta-variant’ leest, ziet u ervoor de woorden ‘zeer overdraagbaar.'En elke keer dat je het woord' myocarditis 'zag, zou je ervoor zien', uiterst zeldzaam.'Dat is AI, en dat gebeurt over de hele wereld met vrijwel alle communicatiestromen.

Mensen kunnen dus worden gepropageerd ... Ze kunnen gehypnotiseerd en belogen worden en er kan conceptueel een kunstmatige realiteit voor hen worden gecreëerd op een veel geavanceerder niveau dan mensen ooit hebben bereikt."

Het enige waar de technocraten niet mee kunnen concurreren

Hoewel de situatie hopeloos lijkt, mogen we de hoop niet opgeven, want hopeloosheid leidt tot nietsdoen en dan verliezen we gegarandeerd alles. Het enige waar de technologie van technocraten niet mee kan concurreren, is de humane analoge wereld, dus daar ligt onze grootste kracht.

Niemand kan bijvoorbeeld een persoonlijke vergadering of samenkomst hacken of controleren, op voorwaarde dat u uw mobiele telefoons niet bij u heeft. Dus maak er een gewoonte van om je telefoon in een faraday-tas te dragen of laat hem thuis. Fysieke boekhandels, fysieke bibliotheken, fysieke huizen van aanbidding, fysiek geld - geen van deze kan worden gecontroleerd of gevolgd. Auto's met verbrandingsmotor in plaats van elektrische auto's kunnen ook niet zo gemakkelijk of grondig worden gevolgd.

'Ik vertel mensen dat ze van digitale technologie af moeten' Wolf zegt. “De meeste verhalen over wat COVID aan het doen was, werden ons meegedeeld door digitale technologie, door Google, Facebook en Twitter, die mensen zoals jij en ik betreuren en overal alarmsignalen plaatsen.

Maar als je alleen op je eigen beleefde ervaring rekent, stapelden de lichamen zich niet op. Ik zeg niet dat het een triviaal probleem voor de volksgezondheid was. Maar als we 2020 tot 2022 hadden meegemaakt, vertrouwend op de ervaring in het menselijk leven, de verhalen die onze buren ons vertelden wat we van onze vrienden hoorden, dan zouden we  een tijd hebben meegemaakt waarin er een slechte luchtwegenaandoening was, maar niet één waarin alle menselijke activiteiten moesten worden beëindigd."

Wolf's voorspellingen voor de nabije toekomst

Bijna universeel zijn degenen die op de hoogte zijn van de feiten en die op dit gebied kennis hebben en die het erover eens dat het veel erger gaat worden. De COVID-pandemie was slechts de warming-up en op dit moment lijken in een bedriegelijke stilte voor de storm te zitten.

Het Witte Huis (V.S.) wordt ingenomen door China. We hebben een marionettenregering ... Als je kijkt naar de nadelen in de Pfizer-documenten ... is dit een biologische aanval. De verstoring van onze voedsel bevoorrading is een aanval. We zijn nu bezet. Het zal in de toekomst niet gebeuren. We zijn nu al bezet. ~ Naomi Wolf

We weten niet wanneer het erger wordt. Het kan volgende week zijn. Het kan twee of drie jaar duren. Ik weet het niet, maar ik denk dat het eerder dan later zal zijn, dus voorbereid zijn is een dringende noodzaak. Velen vragen zich ook af waar ze zich op moeten voorbereiden.

Voedseltekorten? Hongersnood? Stroomstoringen? Gastekorten? De uitsplitsing van transport en distributie van goederen? De ineenstorting van een of meer fiat-valuta's? De ineenstorting van het hele financiële systeem? Cyberaanvallen? Nucleaire oorlog? Al die liggen op tafel.

"Hier is mijn gevoel voor de onmiddellijke tijdlijn - en ik heb helaas gelijk gehad met elke projectie sinds ik ze begon te maken, toen deze pandemie begon" zegt Wolft.

'De tijdlijn ziet er niet goed uit. November [2022] wordt een zeer gevaarlijke maand in Amerika. Ik bedoel, deze mensen zullen nergens voor stoppen en ik ben letterlijk bang voor een nucleaire aanval. Ik ben bang dat de oorlog in Oekraïne de proxy of de grondgedachte zal zijn voor een aanval op het hele land. Het zal Rusland de schuld krijgen, maar het kan door iedereen worden gedaan.

Ik denk dat we op dit moment zelfs verder dan een “False Flag” zijn in Amerika, omdat ik er absoluut van overtuigd ben dat ons Witte Huis door China is gegijzeld, dat we een marionettenregering hebben ... Ik heb voor de regering-Biden gestemd - wat beschamend is omdat ze verraad plegen - maar ze kunnen niet weerstaan aan wat China en het World Economic Forum willen dat ze doen.

Als je kijkt naar de nadelen in de Pfizer-documenten ... dit is een biologische aanval. De verstoring van onze voedselvoorraden is een aanval. We zijn nu bezet. Het zal niet in de toekomst gebeuren. We moeten zien dat we nu al bezet zijn.

Ik was politiek adviseur. Alles wat de regering-Biden heeft gedaan op het gebied van berichten en symboliek, heeft ertoe bijgedragen dat de status van de Verenigde Staten internationaal is verlaagd. Zelfs kleine dingen zoals drie keer zijn horloge controleren op een militaire begrafenis. Dat is geen ongeluk. Die dingen zijn zeer goed gescripd

Keer op keer zie je een externe invloed die het prestige en de autoriteit van de Verenigde Staten neerhaald. De terugtrekking uit Afghanistan, dat heeft ons internationale status  alleen maar vernietigd. Het punt is dat we een gevangen wit huis hebben en dat is erg gevaarlijk, omdat het betekent dat de FDA al dan niet giftig voedsel onze winkelrekken  laat bereiken.

De FDA deed een oogje dicht of spande samen met de ongelooflijke schade die werd onthuld in de Pfizer-documenten, dus is de FDA niet te vertrouwen. De CDC is niet te vertrouwen. Kortom, je kunt steeds meer desoriënterende narratieven verwachten van verwarrende openbare evenementen, steeds meer ‘Het is apenpokken, het is pokken, het is tuberculose’, om je uit balans en in paniek te laten voelen tot november.

In november verwacht ik een gigantische crisis, die het effect zal hebbenin de zin van van: 'Het is niet veilig om je huis te verlaten.'Alles is radioactief, of er is overal pokken, of er zijn’ massa-shooters’ los. Dit zal kiezers ertoe aanzetten om per post te stemmen in plaats van persoonlijk.

Ik zeg dit als politiek adviseur: deze mensen doen op geen enkele manier alsof er tussentijdse verkiezingen zullen zijn. Ze doen alsof er nooit verantwoording zal zijn. Er zullen nooit onderzoeken plaatsvinden. Ze zullen nooit worden afgezet. Er zullen dus geen ‘midterms’(= verkiezingen) zijn. Als ik durf te wedden, wed ik dat de ‘midterms’ dramatisch worden gecompromiteerd, zo niet helemaal van tafel worden geveegd of vluchtig gemaakt.

Ik stel me voor dat we steeds meer bendes zullen zien ... milities, en je weet niet wie ze zijn. We zullen zien dat steeds meer bendes grote schade aanrichten in binnensteden (i/d VS nvdr.), waardoor bedrijven worden verwoest ... We weten niet wie ze zijn en het is hun taak om iedereen te terroriseren ... en om het volledige tenietdoen van sociale interactie en  burgerlijk cohesie te creëren.

De defundering van de politie draagt hier rechtstreeks aan bij. Het maakt deel uit van dit proces en het heeft gewerkt ... Daarnaast zullen er nog steeds verstoringen in de voedselvoorziening blijven, zeker verstoringen in het energienet en waarschijnlijk cyberaanvallen.

Er zullen delen van het land zijn die in het donker zullen zijn of niet in staat zullen zijn om met tussenpozen te communiceren en dat zal onze angst vergroten. Dit alles zal over de hele wereld spelen en ze zullen niet stoppen.

Veel ervan zal dit jaar uitkomen, maar niet dramatisch genoeg om een effectieve tegenreactie van de bevolking op te wekken. En dat is hun doel. Dat gezegd hebbende, er zijn veel dingen die u kunt doen.

Er zal dus wereldwijd een achteruitgang zijn van het recht op vergaderen & samenkomen. Parlementen zullen te horen krijgen dat het niet veilig is om bijeen te komen. Je zult niet kunnen zien wat het parlement doet. Je zult niet kunnen zien wat het Congres doet."

De volgende stap, historisch gezien

Afgaande op de historische tijdlijn van hoe een tiranniek regime het overneemt, zal de volgende stap een periode inhouden waarin oppositieleiders, burgerrechtenleiders, uitgesproken journalisten en redacteuren worden gearresteerd en naar een onbekende locatie worden gebracht. Velen zullen gewoon 'verdwijnen'.  'Dat is het punt waarop het maatschappelijk middenveld gewoon stopt, zelfs zonder staatsgreep, omdat iedereen te bang is.

Daarna zullen huursoldaten verschijnen om de orde opnieuw in te stellen, maar ze zullen niet onze huursoldaten zijn. Ze werken namens het vijandelijke regime. Op dat moment houden de Verenigde Staten formeel op te bestaan. De overname is voltooid.

Zoals Wolf op dit moment opmerkte: 'we bevinden ons in een tijd van radicale tests van onze vrije wil.  "Als we niet voldoende wakker worden, is het eindresultaat al bepaald. Zonder pushback kan het niet op een andere manier eindigen. Gelukkig "is er in de Verenigde Staten een robuust verzet aan de basis", zegt Wolf. 'En ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar het tweede amendement is de sleutel tot de hoop die de VS en dat  andere landen niet hebben."

Aanbevelingen gaan vooruit

Dus wat kunnen we doen om ons voor te bereiden? Hoe vechten we terug? Ongeacht waar je bent in de wereld, je kunt veel doen. De sleutel tot succes is om de strijd te concentreren op lokaal en staatsniveau. Er zijn ook voorbereidingen die u op persoonlijk niveau kunt (en nodig heeft).

'Ik leer schietvaardigheid. Ik haat het om het te zeggen, maar hier zijn we dan aangeland” zegt Wolf. 'Ik ben een vredig persoon. Ik hoop dat niemand dit uit zijn verband haalt, maar je moet je familie kunnen verdedigen. Je moet kunnen jagen. We komen op dat punt. Zelfs als je wapens haat, is dit het moment om schietvaardigheid te leren en je comfortabel te voelen met een wapen, omdat je misschien moet doden voor voedsel."

Er is een educatieve curve als het gaat om vuurwapens - hoe je ze kunt opslaan, dragen en schoonmaken - en daar moet je echt aan deelnemen als je nog nooit een training op dat gebied hebt gehad.

Ten tweede, weet waar je eten vandaan komt. Maak vriendschap met boeren. Maak of sluit je aan bij een CSA (Community Supported Agriculture) met je buren. Leer hoe je wat voedsel kunt verbouwen. Er is daar ook een steile leercurve. Maak vervolgens een plan voor wat u moet doen als er geen elektriciteit en / of digitale communicatie is.

'Ik vertel mensen dat ze hun bankafschriften en activarekeningen moeten afdrukken, want in The Great Reset zou je moeten verwachten dat er een gigantische blitz zal zijn en dat het allemaal zal verdwijnen', zegt Wolf. Zorg ervoor dat u papieren documenten heeft, zoals de akte voor uw huis. Als je het niet kunt produceren, verwacht dan dat het nieuwe regime eigenaar wordt.

Er kan ook veel worden gedaan op staatsniveau. In Florida bijvoorbeeld, Gov. Ron DeSantis heeft verklaard dat hij de wil van het World Economic Forum niet zal handhaven. De wetgever van New Hampshire heeft ook een echt goed wetsvoorstel aangenomen waarin wordt verklaard dat als de federale regering een ongrondwettelijke wet aanneemt, deze niet zal worden gehandhaafd in New Hampshire.

“We zijn zeer succesvol geweest in DailyClout, staat voor staat, en hebben mensen gemobiliseerd om te lobbyen bij hun staatsvertegenwoordigers. Maar ze moeten snel wetten aannemen en een enorme basisbeweging tonen om niet de dictaten van het World Economic Forum op staatsniveau af te dwingen. En onze “founders” waren zulke genieën, omdat ze ons systeem zo hebben opgezet dat staten dit zouden kunnen doen ” zegt Wolf.

Belangrijk is dat staten federale financiering en subsidies moeten accepteren en bereid zijn af te zien om hun soevereiniteit te behouden. We hebben een nieuwe beweging nodig waarin instellingen en lokaal leiderschap publiekelijk alle corrupte financiering afzweren, of het nu gaat om de CCP, de federale regering, de WEF of iets anders. Deze individuen en instellingen moeten bereid zijn de bron van alle financiering bekend te maken en alle fondsen te verwerpen die hen aan een vijandelijke macht zouden kunnen verplichten.

We moeten een alternatieve samenleving opbouwen

Het uiteindelijke doel op dit moment is om te beginnen met het creëren van een heel alternatief maatschappelijk middenveld. Een 'reset', ja, maar niet de technocratische, transhumanistische reset die de globalisten zich hadden voorgesteld. We moeten ongecorrumpeerde wetenschap, ongecorrumpeerde journalistiek, ongecorrumpeerde geneeskunde creëren. We hebben gouverneurs, bedrijfsleiders en hoofden van universiteiten nodig, enzovoort, om een belofte te doen om ongecorrumpeerde  instellingen te creëren die verantwoording schuldig zijn aan de mensen.

“Door mensen te laten zien hoe het wetgevingsproces is gecorrumpeerd en op mijn site DailyClout de manier te bieden om je eigen wetten op te stellen en je eigen wetten aan te nemen, bied ik mensen ook zeer concrete manieren om hun vrijheden te beschermen en te weten wat te doen in de toekomst ” zegt Wolf.

'En ik voel me nalatig als ik er niet aan toevoegde, ik moest persoonlijk mijn status als media-lieveling aan de linkerkant, mijn vrienden en mijn netwerken opgeven ... toen ik begon met het rapporteren over deze pandemie en over de mRNA-vaccins. We bevinden ons in een tijd waarin mensen zullen moeten beslissen: 'Waar ben ik hier voor op deze planeet? 'Weet dat als je aan je leugens vastklampt en je je aan je professionele status vastklampt, je kinderen als slaven zullen leven en jij ook.

Het is tijd om dapper te zijn, want als we nu een beetje dapper zijn, hoeven we in de nabije toekomst niet verschrikkelijk dapper te zijn ... Ik denk ook dat we ons in een enorm spiritueel moment bevinden, dat we ons in een bijbels moment bevinden en dat er een niveau van metafysica is bovenop het materiële en de politieke aanval op ons in onze reactie.

Ik spreek gewoon voor mezelf, maar ik heb het gevoel dat dit deel uitmaakt van het beeld, de aard van het kwaad dat zich om ons heen afspeelt ... De manier waarop de mRNA-vaccins op de foetus zijn gericht, op het vruchtwater membraan zijn gericht, op lactatie zijn gericht, dit is een kwaad dat verder gaat dan wat nazi's zouden kunnen bereiken. Dit is een kwaad van een Miltonische schaal.

Ik heb het van alle kanten bekeken en ik ga dit gewoon zeggen, ik kan het niet verklaren met puur menselijke materiële processen. Het heeft een element van verfijning en schaal en grootsheid dat voor mij echt boven het menselijke lijkt ui te gaan, en het heeft een element van enorm existentieel kwaad.

Ik ben joods, dus we hebben geen hoogontwikkeld idee van Satan, maar dit lijken kwaadaardige krachten te zijn die dingen kunnen bereiken die verder gaan dan wat mensen kunnen bereiken.

Als gevolg hiervan ben ik in God gaan geloven op een meer letterlijke weg dan vroeger, omdat deze kwaadaardige krachten lijken te zijn gericht op wat goed is. Wat is goddelijk? Het menselijke gezicht, dat volgens mijn traditie een beeld van God is. Het menselijk lichaam, dat naar Gods beeld is gemaakt. Liefde, wat volgens veel religieuze tradities een manifestatie is van het goddelijke. Het gezin.

Het is alsof alle dingen die worden belaagden die goddelijk zijn over onze menselijke reis op deze planeet. Ik weet niet waar ik daarmee heen moet, behalve dat het lijkt alsof we ons op een moment bevinden waarin - naast alle andere dingen die we kunnen doen, en ik spreek gewoon voor mezelf - ik denk dat we kunnen bidden.

We hebben niet het vermogen om hier uit te komen. Het is te groot. Ik geloof dat om eruit te komen een enorme ontwaking vereist. En hoe dan ook, voor mezelf heeft het vragen om goddelijke hulp eerder gewerkt."

Zorg ervoor dat u een kopie van "voor meer informatie ophaalt The Bodies of Others: The New Authoritarians, COVID-19 and the War Against the Human, ”en abonneer je op de Daily Clout nieuwsbrief op Dailyclout.io. Dat kan ook. volg Wolf op GETTR.

    $22.99


- Bronnen en referenties

·         1 Chelsea Green Publishing, The End of America door Naomi Wolf

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/06/05/last-stage-tyrannical-takeover.aspx

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...