maandag 24 juni 2024

Oeps: de machthebbers wilden de mensheid tot slaaf maken, maar veroorzaakten een Grote Ontwaking


Je krijgt een digital ID, je krijgt central bank digital currencies, je zult in 15-minutensteden wonen, wij bepalen wat je eet, wij hebben de controle over alles wat je doet en alles wat je wilt doen.

De machthebbers nemen hiermee een enorme gok, zei Neil Oliver, een ‘trotse complotdenker’, in gesprek met Tucker Carlson. Immers: zij zijn met weinigen, wij zijn met miljarden. Er wordt van alles doorgedrukt en de mensen krijgen er niets voor terug.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoopvol

Oliver denkt dat ze hun hand hebben overspeeld. Dat is hoopvol, want de geschiedenis heeft laten zien dat je niet 51 procent, maar 5 tot 10 procent van de mensen nodig hebt om er iets tegen te doen en het verschil te maken.

Terwijl ze aanstuurden op dit neofeodalisme, hebben ze hun ware aard laten zien, zei Oliver tegen Carlson. “Ze hebben te vroeg de eindsprint ingezet naar de finishlijn, op de verkeerde manier, en te veel mensen hebben dat gezien.”

Video Link: https://twitter.com/i/status/1803835200922640410 

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

De maatschappij wordt, geheel volgens planning, dommer en dommer

 zaterdag, 22 juni 2024 10:15

dumbing down of societyHet woord omvolking mag niet worden gebruikt omdat er teveel antisemitische verhalen aan gekoppeld kunnen worden.

Ondertussen beginnen we de gevolgen van omvolking in de praktijk steeds meer te merken.

Onze bevolking wordt systematisch vervangen, of we dat nu leuk vinden of niet.

Er kan nog zoveel worden ontkend en gebruld dat dit een woord is dat thuis hoort bij de nazi’s, feit is dat omvolking voor onze ogen plaatsvindt.

Wanneer je ongekende stromen vreemde culturen je land binnenhaalt, dan kan je de nodige problemen verwachten.

En dat zeker wanneer in de praktijk blijkt dat een groot deel geen enkele intentie heeft om zich aan te passen, of niet daartoe in staat zijn.

Zo komt de Telegraaf nu met het volgende bericht:

Een overgrote meerderheid van de stellingdeelnemers vindt dat aan het bijspijkeren van basisvaardigheden prioriteit gegeven moet worden. Zo’n 2,5 miljoen mensen hebben onvoldoende basisvaardigheden om zich staande te houden in de maatschappij.

Miljoenen mensen in onze maatschappij zijn niet in staat om een normaal leven te leiden omdat ze simpele basisvaardigheden missen.

De Telegraaf gaat verder:

De meerderheid meent dat er meer onderzoek moet komen naar laaggeletterdheid. Maar nu al vinden veruit de meeste respondenten dat de staat van het onderwijs debet is aan het gebrek aan basisvaardigheden bij veel Nederlanders. „Dit moet op de lagere school al zijn geregeld. Ik snap niet wat leraren bezielt om kinderen die niet voldoende kunnen lezen en rekenen te laten doorstromen naar het voortgezet onderwijs.”

Dus, het publiek bij de Telegraaf wijst naar het onderwijs als oorzaak van het probleem.

Maar, het bijzondere is dat hetzelfde fenomeen zich voordoet in Duitsland.
Stefan Düll, de voorzitter van de Duitse lerarenvereniging heeft gewaarschuwd dat het onderwijssysteem van het land wordt overspoeld met migrantenstudenten, van wie velen analfabeet zijn en de taal nauwelijks spreken.

Düll waarschuwde dat opvoeders een enorme last te dragen krijgen omdat veel van de kinderen weinig of geen Duits spreken.

"Ze spreken tenslotte ook geen Farsi of Oekraïens. Hoe moeten ze die dan onderwijzen?" vroeg hij.

Gezien het feit dat ongeveer een kwart van de leerlingen in de 4e klas van het land geen Duits spreekt, betekent het hoge aantal immigrantenkinderen volgens Düll dat "de groep analfabeten groter wordt".

"Hoe hoger het percentage immigranten, hoe moeilijker het is om de klas te motiveren," voegde hij eraan toe.

Het proces dat hier gaande is noemen ze in het Engels ‘the dumbing down of society’, een bewust proces om de bevolking zo dom mogelijk te maken en te houden. Dit, zodat ze gemakkelijker de propaganda zullen slikken omdat ze zelf niet in staat om ook maar enig onderzoek te doen.

Volgens de Wikipedia betekent omvolking het het bewust (deels) vervangen van een oorspronkelijk volk door een nieuw volk.

Maar, niemand mag openlijk spreken van omvolking want dan wordt je automatisch extreem rechts genoemd.

Het wordt nog erger, want volgens het CIDI ben je dan een antisemiet en zij schrijven het volgende:

“Joden zullen ons niet vervangen!” is een van de slogans van witte superioriteitsdenkers die in de vervangingstheorie geloven. Dit is het idee dat het ‘witte ras’ met uitsterven wordt bedreigd door een komende vloed van niet-witte mensen in de eigen steden, dorpen en buurten. Die ‘vervanging’ wordt volgens deze complottheorie gecontroleerd door Joden.

Daarentegen zegt mevrouw Barbara Spectre, vrouw van een rabbi in Zweden het volgende:

"Europa zal niet langer de monolithische maatschappij zijn die ze eens waren in de vorige eeuw. De Joden zullen in het centrum staan van deze enorme hervorming van Europa naar een multiculturele samenleving. Men zal sterke weerstand/wrok voelen tegen de Joden vanwege onze leidende rol, maar zonder die leidende rol en zonder die transformatie zal Europa het niet overleven".

Kortom, als je vertelt wat iedereen met eigen ogen kan zien dan ben je al snel een extreem rechtse antisemiet.

En niemand spreekt over het Kalergiplan, want dat bestaat formeel niet.

In een Oostenrijkse maçonnieke uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen:

“De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coudenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een maçonniek werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken, is een verheven taak voor ons allen.”

En wanneer we kijken naar de essentie van het plan van Kalergi:

In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

Kalergi pleit verder dat de individuele landen niet langer zelfbeschikkingsrecht zullen hebben en deze individuele landen zullen door gebruik te maken van etnisch separatistische bewegingen en massa-immigratie uiteindelijk geheel verdwijnen. Om Europa door de elite te kunnen laten controleren wil Kalergi de oorspronkelijke bevolking veranderen in een mengsel van zwarten, witten en Aziaten.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Hoe kunnen wij straks nog ontsnappen?

 maandag, 24 juni 2024 11:41

ontsnappen off gridJe ziet in landen als Amerika steeds vaker dat mensen wegvluchten uit het systeem en volledig ‘off grid’ gaan leven.
Dat is zelfs voor ons straks geen optie meer vanwege de komst van de megastad Nederland.
Velen van ons dromen van een situatie waarbij we vrij zijn en onafhankelijk van de systemen die je in een bepaald keurslijf dwingen.

Weg van de regels en de bemoeizucht van de overheid. Zelfvoorzienend zijn lijkt dan ook een ideale oplossing.

Maar, hoe zou je dat bij ons ooit voor elkaar moeten krijgen?
In een land als Amerika hebben mensen nog wel de ruimte om dit soort dingen te doen en volgens de advocaat Michael Snyder zijn er dan ook steeds meer Amerikanen die genoeg hebben van de ratrace en proberen te ontsnappen aan de systemen.

Zo schrijft hij onder andere:

Terwijl onze maatschappij in chaos vervalt, kiezen grote aantallen mensen ervoor om de stekker eruit te trekken en weg te lopen. Natuurlijk is het bijna onmogelijk om volledig te ontsnappen aan de alomtegenwoordige waanzin die schijnbaar overal om ons heen is, maar velen vinden dat een "off grid" levensstijl hen de beste kans geeft om zichzelf zoveel mogelijk te isoleren.

Als je minder afhankelijk wordt van het systeem, heeft wat er met het systeem gebeurt minder invloed op jou. Helaas lijkt het erop dat ons systeem afstevent op een volledige ineenstorting en een aanzienlijk deel van de bevolking treft koortsachtig voorbereidingen in afwachting van wat komen gaat.

Volgens Reuters zijn er nu naar schatting ongeveer 20 miljoen "preppers" in de Verenigde Staten…

De meesten van ons zijn extreem afhankelijk van het elektriciteitsnet en voor velen is het een hele uitdaging om over te stappen op een radicaal andere levensstijl...

Zonder elektriciteit leven betekent dat je alles wat je nodig hebt om te overleven en te gedijen zelf moet gaan voorzien: voedsel, onderdak, energie en vooral: water. Het klinkt mooi, tot het moment dat dingen niet werken. Zoals wanneer je halverwege een heerlijke warme douche bent aan het einde van een januaridag en de waterpomp er plotseling mee ophoudt, waardoor je de bevroren duisternis in wordt gestuurd met een nat hoofd vol shampoo en wat gereedschap om het probleem aan te pakken.

Voor veel mensen is het heel nuttig om zich aan te sluiten bij een gemeenschap van anderen die een "off grid" levensstijl hebben aangenomen.

Bijvoorbeeld, ongeveer 55 mijl ten zuiden van Salt Lake City leven honderden survivalisten in een zeer grote gemeenschap die volledig off the grid is...

Een gemeenschap van Amerikanen die de maatschappij mijden, is een toevluchtsoord begonnen in de woestijn van Utah nadat ze zich vervreemd voelden van de moderne wereld.

Honderden mensen hebben zichzelf opgezet om van het land te leven onder de noemer 'Operation Self-Reliance', in de overtuiging dat van het net af raken de oplossing is voor een afbrokkelende cultuur.

Tot zover Michael Snyder.

Waar bovenstaande in Amerika misschien nog een optie is, zou is dat bij ons al lang niet meer het geval.

Bij ons is bijna iedere vierkante meter grond bezet en wil je iets dan zal je al snel moeten uitwijken naar andere landen, zoals Peter Blok heeft gedaan in Frankrijk.

In feite zijn wij nu al gevangenen die stap voor stap een Chinese maatschappij worden ingevoerd.

En dan heb je mensen die proberen zelf dingen te verbouwen om anderen te helpen en dan krijg je dit:



Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Gek: de EU heeft tot nu toe bijna 600 miljard betaald om goedkoop Russisch gas te vervangen

 12/06/2024

Het is al lang bekend dat de Europese sancties tegen Rusland Rusland het minst en Europa het meest hebben geschaad. Igor Sechin, directeur van het Russische energiebedrijf Rosneft, zei vrijdag op een energieforum op het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) dat EU-landen ruim 585 miljard euro hebben uitgegeven om Russisch gas te vervangen, meldt JouWatch.

Dit cijfer ligt dicht bij de investeringen die de EU-landen in dezelfde periode in hernieuwbare energie hebben gedaan en “komt tegelijkertijd overeen met de totale gasuitgaven van de Europese Unie in de afgelopen acht jaar”, vervolgde Sechin. Hij was ook van mening dat hogere energiekosten de marges van energie-intensieve sectoren zoals de staal-, kunstmest-, chemische, keramiek- en glasproductie in Europa “opeten”.

Hij wees er ook op dat de productieactiviteit in de eurozone sinds medio 2022 is afgenomen.

In Duitsland zijn de gevolgen te zien in een gebrek aan investeringen en de vlucht van bedrijven naar het buitenland. Uit een onderzoek van de Vereniging van de Automobielindustrie (VDA) blijkt dat 82 procent van de Duitse autotoeleveranciers en middelgrote fabrikanten van aanhangwagens, carrosserieën en bussen hun investeringen in Duitsland dit jaar uitstellen, naar het buitenland verhuizen of volledig stopzetten. 37 procent van de bedrijven is van plan investeringen naar het buitenland te verschuiven, vooral naar EU-landen, Azië en de VS – een hoogtepunt sinds de maandelijkse enquête in januari begon.

Een rampzalig eigen doelpunt

Dit laat zien wat een catastrofaal eigen doelpunt Duitsland ook hier scoorde. Bijna van de ene op de andere dag, met het uitbreken van de oorlog in Oekraïne, was het doel om een ​​einde te maken aan de afhankelijkheid van Russisch gas en Duitsland niet alleen in een energiecrisis te storten die tot op de dag van vandaag voortduurt, maar ook miljarden en miljarden euro’s te vernietigen. En dit alles voor de volkomen dwaze steun aan Oekraïne, een land waarvoor geen alliantieverplichtingen gelden. De economische schade is niet te kwantificeren. Het feit dat de waanzin op alle niveaus voortduurt, werd onmiddellijk duidelijk tijdens de “Oekraïne Herstelconferentie” die vandaag begon.

Afgezien van het feit dat de Duitse belastingbetaler opnieuw de wederopbouw van het land moet financieren, ook al doen Duitse en andere westerse politici er alles aan om de oorlog te verlengen, gaat de conferentie ook in op prangende vragen als ‘duurzame stedelijke ontwikkeling.’

, een ‘groene transitie’ van Oekraïne en ‘Gendermainstreaming en vrouwelijk leiderschap: zorgen voor een genderevenwichtig en inclusief herstel in Oekraïne’ op de agenda. Voor dit doel zou eigenlijk een “Alliance for Gender-Equitable Reconstruction” moeten worden opgericht. De Duitse belangen zijn nog steeds in de ‘beste’ handen.

 

Eerst verwoesten dan opbouwen

Terwijl ze weigeren om over vrede na te denken en alleen maar meer escaleren, wat leidt tot meer verwoesting, hebben ze het lef te praten over opbouw. Alsof ze toegang tot Oekraïne zullen hebben nadat het in zijn geheel door Rusland is bevrijd.

Deze mensen denken nog steeds dat Oekraïne hun eigendom is, waar ze mee kunnen doen wat ze willen, terwijl al hun tanks hulpeloos brandend op het slagveld liggen.

Samen met @Minister_FIN Steven van Weyenberg was ik vandaag in Berlijn voor een top over het herstel en de wederopbouw van Oekraïne. We voeren de steun op, om te zorgen dat de Oekraïense samenleving en economie blijven draaien en zij de Russische agressie kunnen blijven afslaan.… pic.twitter.com/QwRFELGNm3

— Mark Rutte (@MinPres) June 11, 2024

Zo zijn we met internationale partners in gesprek over de levering van een Patriotsysteem aan Oekraïne. Nederland heeft hiervoor een radar en drie lanceersystemen beschikbaar.

Nederland heeft niet eens meer een compleet Patriot systeem, de vorige is op de eerste dag kapotgeschoten in Kiev en Rutte leurt al weken bij de bondgenoten die ook niks meer hebben. De laatste systemen staan in Israël waar ze door Hezbollah onklaar gemaakt worden.

Het is pathetisch.

Deze mensen willen niet inzien dat ze verloren hebben. De enige manier om ze dat duidelijk te maken is dat ze nog hardere klappen krijgen. En dat is dus wat zal gebeuren.

Het is niet goed voor Europa, maar dan hadden we deze mensen maar niet de macht moeten geven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

https://dissident.one/gek-de-eu-heeft-tot-nu-toe-bijna-600-miljard-betaald-om-goedkoop-russisch-gas-te-vervangen

Pfizer CEO zegt dat COVID slechts een test was… “een repetitie” voor iets groters dat nog moet komen

 juni 24, 2024   4

   © britni scott op Unsplash

Toen Albert Bourla, CEO van Pfizer, zei dat COVID-19 slechts een test was, vloog dit nogal onder de radar, maar de geschiedenis leert ons dat deze opmerking meer een waarschuwing zou kunnen zijn dan een uit de lucht gegrepen opmerking, schrijft Cassie B.

“Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer nog voor ons liggen, want Covid was voor mij een soort repetitie, een prove generali, hoe je een organisatie kunt mobiliseren en het onmogelijke kunt doen tegen een hoofdziekte,” zei Bourla.

Het is een behoorlijk onheilspellende verklaring als je erover nadenkt, aangezien we, als we terugkijken, vaak gevallen kunnen vinden waarin iemand ons waarschuwde, direct of op een subtielere manier, dat er iets ergs op komst was, maar niemand acht sloeg op de waarschuwing.

Alex Jones wees er bijvoorbeeld op dat hij al in 2010 waarschuwde dat zoiets als de COVID-19 pandemie zou gebeuren. Hij zei dat dit niet zomaar een willekeurige voorspelling was die uitkwam; hij las de Rockefeller Foundation Operation Lock Step, waarin specifiek het gebruik van een virus werd beschreven om een wereldregering in te stellen en controle uit te oefenen over mensen met verplichte quarantaines, maskering, controleposten en andere schendingen van de persoonlijke vrijheid.

Net als enkele van zijn andere voorspellingen die zijn uitgekomen, zei hij dat er vaak veel waarschuwingen zijn, maar dat mensen niet opletten.

“Als je eenmaal genoeg technologische ontwikkeling hebt, genoeg wetenschap, alles wat we ons kunnen voorstellen, kunnen we het doen,” zei Jones.

Het zal dan ook geen verrassing zijn als COVID-19 inderdaad slechts een generale repetitie blijkt te zijn voor de echte catastrofe; zoals Jones zei: “Het grote werk komt eraan.”

 

Pandemie was enorm winstgevend voor Pfizer

Het is duidelijk waarom Bourla en Pfizer hopen dat dit alles slechts een “test” was. In 2021 verdiende Pfizer bijna $37 miljard aan de verkoop van de prik, waarmee het een van de meest lucratieve producten aller tijden werd. Dit zag hun totale inkomsten voor het jaar verdubbelen tot meer dan $81 miljard, wat meer was dan het BBP van de meeste landen.

Dit leidde er niet verrassend toe dat velen concludeerden dat de grote farmaceutische bedrijven zich bezighielden met “pandemische woekerwinsten” en ze kwamen ook onder vuur te liggen omdat ze niet bereid waren om de samenstelling van hun vaccins te delen met medicijnproducenten in armere landen zodat meer mensen een prik zouden krijgen.

De groep Global Justice Now verklaarde: “Maar we hebben Pfizer deze essentiële medische innovatie voor een groot deel van de wereld laten achterhouden, terwijl ze de openbare gezondheidszorgsystemen oplichtten met een gigantische winstmarge.”

In 2022 vestigden ze nog een record met het binnenharken van $100 miljard aan inkomsten dankzij zowel hun COVID-19 vaccin als de COVID-19 behandelingspil Paxlovid, die alleen al bijna $19 miljard opbrachten. In totaal kwam bijna 57 miljard dollar van de inkomsten in 2022 van de vaccins en pillen samen.

WEF, WHO, Bill Gates waarschuwen al voor volgende pandemie

Andere machtige individuen hebben echter ook voorspellingen gedaan over nog grotere pandemieën, en die moeten ook niet worden genegeerd. Bill Gates waarschuwde vorig jaar bijvoorbeeld dat de volgende pandemie “door mensenhanden” zal worden veroorzaakt en “veel wreder” zal zijn dan COVID-19. Hij zei ook wat we kunnen verwachten wanneer de pandemie uitbreekt.

 

Hij zei ook wat we kunnen verwachten als dit gebeurt: “Wat we de volgende keer zullen hebben, zijn fabrieken die veel sneller [vaccins] kunnen produceren, zodat je binnen een paar maanden genoeg voor de wereld zou moeten kunnen maken. Dus we zullen genoeg voorraad hebben zodat prioritering er niet toe doet omdat we iedereen zullen dekken.”

Hij heeft ook gezegd dat de volgende pandemie niet een “kwestie van of maar wanneer” is, waarbij hij het vooruitzicht gebruikte om op te roepen tot wereldwijde surveillance, agressieve ontwikkeling van vaccins en censuur.

Ondertussen hebben het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie zich openlijk voorbereid op een mogelijke “Ziekte X” die 20 keer dodelijker zou zijn dan COVID-19 en tot 50 miljoen mensen zou kunnen doden. Ze hebben zelfs gewerkt aan een proactief plan om ermee om te gaan – en het zou geen verrassing moeten zijn dat het veel vaccinontwikkeling, een pandemiefonds en veel beperkingen en censuur omvat.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/pfizer-ceo-zegt-dat-covid-slechts-een-test-was-een-repetitie-voor-iets-groters-dat-nog-moet-komen/

Schokkende studie ooit binnen 24 uur verwijderd door Lancet, nu peer-reviewed en openbaar: Onthult 74% van sterfgevallen direct gelinkt aan COVID-19 prik

 juni 24, 2024   1

    Navy Medicine from Washington, DC, USA / Wikimedia / (Public Domain)

Een eerder gecensureerd artikel van The Lancet is nu peer-reviewed beoordeeld en online beschikbaar.

De studie, getiteld “A Systematic Review of Autopsy Findings in Deaths After COVID-19 Vaccination“, analyseerde 325 autopsiegevallen en ontdekte dat maar liefst 73,9% van de sterfgevallen ofwel direct te wijten was aan, ofwel significant bijgedragen werd door de COVID-19 vaccinatie, schrijft Jim Hoft.

De hoofdauteur van de paper, Dr. Nicolas Hulscher, ondervond aanzienlijke tegenstand bij het aan het licht brengen van deze bevindingen. Nadat studie aanvankelijk meer dan 100.000 keer was gedownload, verwijderde The Lancet het volgens Dr. William Makis binnen 24 uur.

Volgens The Daily Sceptic was de reden die toen werd gegeven: “Deze preprint is verwijderd door Preprints with the Lancet omdat de conclusies van de studie niet worden ondersteund door de methodologie van de studie.”

The Daily voegde eraan toe:

“Zonder verdere details van de medewerkers van Preprints with the Lancet die het artikel hebben verwijderd, is het moeilijk om te weten welke inhoud de bewering dat de conclusies niet worden ondersteund door de methodologie echt heeft. Een aantal van de auteurs van het artikel behoren tot de top van hun vakgebied, dus het is moeilijk voor te stellen dat de methodologie van hun onderzoek echt zo slecht was dat het verwijdering bij de eerste screening rechtvaardigde in plaats van te worden onderworpen aan een volledige kritische beoordeling. Het riekt eerder naar censuur van een artikel dat niet de officiële lijn volgt. Vergeet niet dat het CDC nog geen enkel sterfgeval heeft erkend dat veroorzaakt is door de Covid mRNA-vaccins. Autopsie-bewijs dat het tegendeel aantoont is duidelijk niet wat het Amerikaanse volksgezondheidsinstituut wil horen.”

 

In een bericht op X vrijdag deelde Dr. William Makis het spannende nieuws.

“BREAKING NEWS: Onze LANCET GECENSUREERDE Paper is nu peer-reviewed en online beschikbaar!” schreef Makis op X.

“Ongelooflijk doorzettingsvermogen van eerste auteur Nicolas Hulscher die niet opgaf nadat LANCET onze paper binnen 24 uur terugtrok na 100.000 downloads zonder legitieme reden. Big pharma heeft The Lancet onder druk gezet, maar is er niet in geslaagd om ons tegen te houden.”

“Onze paper werd met een jaar vertraagd en deze acties van CENSUUR en ANNULERING hebben geleid tot vele sterfgevallen die voorkomen hadden kunnen worden. Deze paper zou een game changer kunnen zijn,” voegde Makis eraan toe.

Volgens de studie:

Methoden

We doorzochten PubMed en ScienceDirect voor alle gepubliceerde autopsie- en necropsierapporten met betrekking tot COVID-19 vaccinatie tot 18 mei 2023. Alle autopsie- en necropsiestudies waarin COVID-19-vaccinatie als antecedente blootstelling was opgenomen, werden geïncludeerd.

Omdat de kennis sinds de tijd van de oorspronkelijke publicaties vooruit is gegaan, beoordeelden drie artsen onafhankelijk van elkaar elk geval en beoordeelden of COVID-19 vaccinatie al dan niet de directe oorzaak was of in belangrijke mate bijdroeg aan de dood.

Resultaten

In eerste instantie identificeerden we 678 onderzoeken en na screening op onze inclusiecriteria werden 44 artikelen geïncludeerd die 325 gevallen van autopsie en één geval van necropsie bevatten. De gemiddelde leeftijd van overlijden was 70,4 jaar.

Het meest betrokken orgaansysteem bij de gevallen was cardiovasculair (49%), gevolgd door hematologisch (17%), respiratoir (11%) en meerdere orgaansystemen (7%). In 21 gevallen waren drie of meer orgaansystemen betrokken.

 

De gemiddelde tijd tussen vaccinatie en overlijden was 14,3 dagen. De meeste sterfgevallen deden zich voor binnen een week na de laatste vaccinatietoediening.

In totaal werden 240 sterfgevallen (73,9%) onafhankelijk beoordeeld als rechtstreeks te wijten aan of significant bijgedragen door COVID-19 vaccinatie, waarvan de primaire doodsoorzaken plotselinge hartdood (35%), longembolie (12,5%), myocardinfarct (12%), VITT (7,9%), myocarditis (7,1%), multisysteem inflammatoir syndroom (4,6%) en hersenbloeding (3,8%) omvatten.

Volgens de VAERS COVID Adverse Event Reports die alle COVID-gerapporteerde sterfgevallen en complicaties van vaccins bijhouden, zijn er 37.647 mensen overleden aan het COVID-19 vaccin – vanaf 31 mei 2024.

Dit zijn de vaccin-gerelateerde sterfgevallen die zijn gemeld.



Bron: VAERS COVID Adverse Event Reports

En nog steeds pushen artsen het vaccin aan hun patiënten! Het geld moet wel heel erg goed zijn!

Vigilant Fox deelde deze clip van Jimmy Dore in dit explosieve verslag:

Een andere COVID “samenzweringstheorie” wordt werkelijkheid nu een schokkende studie die door The Lancet werd GECENSUREERD, nu peer-reviewed is.

Wat probeerden ze te verbergen, vraag je je af?

Heel veel vaccinsterfgevallen.

Na 325 autopsiegevallen van COVID-vaccins te hebben geanalyseerd, ontdekte de nu aan peer-reviewed onderzoek onderworpen studie dat “in totaal 240 sterfgevallen, dat is 73,9%, onafhankelijk werden beoordeeld als DIRECT VEROORZAAKT door of significant bijgedragen aan COVID-19 vaccinatie.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/schokkende-studie-ooit-binnen-24-uur-verwijderd-door-lancet-nu-peer-reviewed-en-openbaar-onthult-74-van-sterfgevallen-direct-gelinkt-aan-covid-19-prik/

Plant-Based Ultraprocessed Foods Linked With Higher Risk of Cardiovascular Disease

Analysis by Dr. Joseph Mercola   June 24, 2024

PDF: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2024/June/PDF/plant-based-ultraprocessed-foods-pdf.pdf


STORY AT-A-GLANCE


·    Plant-based ultraprocessed foods, including veggie burgers and meatless nuggets, increase the risk of cardiovascular disease

·    Eating plant-based ultraprocessed foods was linked with a 5% increased risk of cardiovascular disease and a 12% higher risk of cardiovascular disease mortality

·    Vegans and vegetarians often consume more ultraprocessed foods than meat eaters, especially “industrial plant-sourced meat and dairy substitutes”

·    The health risks of these unnatural foods come not only from the highly processed ingredients they contain but also from the additives and contaminants formed during processing

·    Plant-based ultraprocessed foods are typically loaded with seed oils high in the toxic omega-6 fatty acid linoleic acid

 Veggie burgers, plant-based sausages and meatless nuggets are touted as environmentally friendly health foods, but research published in The Lancet Regional Health Europe shows these and other plant-based ultraprocessed foods increase the risk of cardiovascular disease.1

The findings challenge the perception that meatless convenience foods are good for you, instead highlighting the fact that ultraprocessed foods (UPFs) are a disaster for your health, whether they’re plant-based or not.

Heavily Processed Plant-Based Foods Raise Cardiovascular Disease Risk

The study, which involved researchers from the University of São Paulo and Imperial College London, included data from 126,842 people who answered questions about their diets. Food groups were broken down into plant-sourced or non-plant/animal-sourced, then further divided into non-UPF or UPF as a percentage of total energy intake.

Hospital and mortality records were later linked to the data to gather information about cardiovascular diseases. Eating plant-sourced non-UPFs, such as fruits and vegetables, was beneficial. Every 10% increase in unprocessed plant-based foods was associated with a 7% lower risk of cardiovascular disease and a 13% lower risk of cardiovascular disease mortality.2

However, consuming plant-sourced ultraprocessed foods was linked with a 5% increased risk of cardiovascular disease and a 12% higher risk of cardiovascular disease (CVD) mortality. “In addition, we found that replacing intake of plant-sourced UPF with plant-sourced non-UPF was associated with a 7% and 15% lower risk of CVD incidence and CVD-cause mortality, respectively,” the researchers noted.3

“Eating plant-based products can be beneficial, acting as protection against health problems, or it can represent a risk — it all depends on the level of processing of these foods,” study author Renata Levy, with the University of São Paulo, told CNN.4

Study author Eszter Vamos, from Imperial College London, added, “While ultraprocessed foods are often marketed as healthy foods, this large study shows that plant-based ultraprocessed foods do not seem to have protective health effects and are linked to poor health outcomes.”5

Vegan Processed Foods Contribute to Cardiovascular Risk Factors

While many studies have highlighted the health risks of ultraprocessed foods, “this study provides evidence for the first time that the impact of plant-sourced UPF on CVD should not be overlooked,” the researchers explained.6 The findings are particularly important given the rising trend of new plant-based ultraprocessed products flooding the market.

Vegans and vegetarians may be especially affected, as they consume more ultraprocessed foods than meat eaters, especially “industrial plant-sourced meat and dairy substitutes.”7 Examples of plant-based ultraprocessed foods include:

·         Veggie burgers

·         Vegan cheese and other animal-free dairy products

·         Plant-based sausages

·         Vegetable chips

·         Plant-based milks

The health risks of these unnatural foods come not only from the highly processed ingredients they contain but also from the additives and contaminants formed during processing. According to the study:8

“Despite being plant-sourced, UPF-rich diets may still pose health risks due to negative effects caused by their composition and processing methods. High content of unhealthy fats, sodium, and added sugars in UPF contribute to dyslipidemia, atherosclerosis, hypertension, insulin resistance, obesity, and metabolic disorders, all CVD risk factors.

Notably, results of our sensitivity analyses that further adjusted for these nutrients remained significant, suggesting other non-nutritional factors may have contributed to the associations, consistent with previous studies.

Certain food additives found in UPF, such as monosodium glutamate and artificial sweeteners, as well as contaminants formed during industrial processing, such as acrolein, have been associated with an increased risk of CVD, possibly through oxidative stress, inflammation, endothelial dysfunction, metabolic dysregulation, insulin resistance, and alterations in gut microbiota composition.

Absence of an intact food matrix in plant-sourced UPF may lead to lower levels of bioactive compounds (e.g., polyphenol and phytosterols), that are associated with CVD risk reduction. Additionally, plant constituents such as fiber may beneficially affect the composition and function of the large intestinal microbiome, and bacterial metabolites that may be associated with CVD.”

Industrial Seed Oils Are Common in Plant-Based ‘Meat’ Products

It’s not surprising that plant-based ultraprocessed foods are linked to heart risks and other health problems, as they’re typically loaded with seed oils, also known as vegetable oils, such as corn oil, soybean oil, sunflower oil and canola oil. Vegetable and seed oils are high in the omega-6 fatty acid linoleic acid (LA).9 At a molecular level, excess LA consumption damages your metabolism and impedes your body’s ability to generate energy in your mitochondria, driving chronic disease.

Another significant problem with polyunsaturated fats (PUFAs) like LA is that they are chemically unstable, which makes them highly susceptible to being damaged by oxygen species generated from the energy production in your cells.

This damage causes them to form advanced lipoxidation end-products (ALEs), which in turn generate dangerous free radicals that damage your cell membranes, mitochondria, proteins and DNA. LA also breaks down into harmful metabolites such as oxidized LA metabolites (OXLAMs), which have a profoundly negative impact on your health. These ALEs and OXLAMs then go on to cause mitochondrial dysfunction, which is a hallmark of most all chronic disease.

The half-life of LA is around 600 to 680 days, or approximately two years. This means it will take you about six years to replace 95% of the LA in your body with healthy fats. This is the primary reason for keeping your LA intake low as possible. So, don’t fall for the narrative that fake foods — like lab-made plant-based meat and burgers — are good for you. Even though they’re being passed off as healthy, these products are heavily processed and qualify as ultraprocessed.

Ultraprocessed Foods Are Driving Chronic Disease Worldwide

Around the globe, ultraprocessed foods have infiltrated the globe, bringing with them “rapid increases in prevalence of overweight‐obesity and other nutrition‐related noncommunicable diseases (NCDs), such as diabetes, hypertension, other aspects of coronary heart disease, and 13 of the 15 major cancers,” according to research published in Obesity Reviews.10 The authors explain:11

“At present, all high‐income and many low‐ and middle‐income countries are in a stage of the transition where nutrition‐related noncommunicable diseases including obesity, type 2 diabetes, and hypertension are dominating adult morbidity and mortality and are very high or growing rapidly in prevalence … All low‐ and middle‐income countries face rapid growth in consumption of ultraprocessed food and beverages.”

Meanwhile, 61% of Americans’ food intake comes in the form of highly processed foods and drinks. The amount is similar in Canada (62%) and the U.K. (63%).12 “Ultraprocessed foods tend to be energy-dense, low-cost, and nutrient-poor,” a study in Frontiers in Nutrition reported.13

In the last decade, prices for unprocessed foods increased at a greater rate than prices for ultraprocessed foods, leading researchers to suggest, “Low energy cost could be one mechanism linking ultraprocessed foods with negative health outcomes.”14 Their analysis found ultraprocessed foods are primarily grains (91%), fats and sweets (73%), dairy (71%) and beans, nuts and seeds (70%).

For comparison, “only 36% of meat, poultry and fish, 26% of vegetables, and 20% of fruit” were classified as ultraprocessed.

Study Links Ultraprocessed Foods to 32 Negative Health Effects

Adding even more reasons why ultraprocessed foods don’t belong in your diet, a systematic umbrella review of existing meta-analyses found direct associations between exposure to ultraprocessed foods and 32 health parameters, ranging from mortality and cancer to mental, respiratory, cardiovascular, gastrointestinal and metabolic health outcomes.15

The strongest evidence showed that eating more ultraprocessed foods was linked to higher risks of heart disease-related death, Type 2 diabetes, anxiety and common mental disorders. There was also strong evidence suggesting these foods increased the risk of death from any cause, heart disease death, depression, sleep problems, wheezing and obesity.

The researchers again pointed to the “perfect storm” of characteristics in ultraprocessed foods, which likely work synergistically to harm human health:16

“The shift from unprocessed and minimally processed foods to ultraprocessed foods and their subsequent increasing contribution to global dietary patterns in recent years have been attributed to key drivers including behavioral mechanisms, food environments, and commercial influences on food choices.

These factors, combined with the specific features of ultraprocessed foods, raise concerns about overall diet quality and the health of populations more broadly.

For example, some characteristics of ultraprocessed foods include alterations to food matrices and textures, potential contaminants from packaging material and processing, and the presence of food additives and other industrial ingredients, as well as nutrient poor profiles (for example, higher energy, salt, sugar, and saturated fat, with lower levels of dietary fiber, micronutrients, and vitamins).

Although mechanistic research is still in its infancy, emerging evidence suggests that such properties may pose synergistic or compounded consequences for chronic inflammatory diseases and may act through known or plausible physiological mechanisms including changes to the gut microbiome and increased inflammation.”

The researchers cited several ways that ultraprocessed foods are harmful to human health:17

Intensive processing leads to alterations in the food matrix, called dietary reconstitutions, which may affect digestion, nutrient absorption and feelings of satiety

Additives such as artificial sweeteners, emulsifiers, colorants and nitrates/nitrites can have detrimental health outcomes

Additives may have adverse effects on the gut microbiome and related inflammation

Exposure to the multiple additives in these foods “may have potential ‘cocktail effects’ with greater implications for human health than exposure to a single additive”

Intensive industrial processing may produce potentially harmful substances — including acrolein, acrylamide, advanced glycation end products, furans, heterocyclic amines, industrial trans-fatty acids and polycyclic aromatic hydrocarbon — linked to chronic inflammatory diseases

Harmful contaminants, such as bisphenols, microplastics and phthalates often exist in packaging materials and can migrate into the food

Choose Whole Unprocessed Foods Over Ultraprocessed Varieties

If the idea of cutting out ultraprocessed foods feels overwhelming, try thinking of it as an opportunity rather than a restriction. By eliminating these unhealthy foods, you're making room in your diet for whole foods that provide the essential nutrients your body needs to heal and stay healthy — without all the harmful additives and contaminants. Instead of harming your health, each meal will contribute to your well-being.

It’s essential to look beyond the marketing of heavily processed foods as healthy simply because they’re plant-based, meatless or animal-free. The truth is, ultraprocessed foods pose significant health risks, whether or not they contain plant-based ingredients.

The next time you're tempted by the convenience and marketing of plant-based ultraprocessed foods, take a moment to consider their impact on your health, and choose whole foods that nourish and sustain you instead. Remember that true health comes from natural, nutrient-rich sources. By making mindful choices, you can enjoy a balanced, healthy diet that supports true long-term wellness.

Sources and References

·         1, 2 The Lancet Regional Health Europe June 10, 2024

·         3, 6, 7, 8 The Lancet Regional Health Europe June 10, 2024, Discussion

·         4 CNN June 10, 2024

·         5 Imperial June 11, 2024

·         9 BMJ Open Heart, 2018; 5: e000898

·         10, 11 Obes Rev. 2022 Jan; 23(1): e13366

·         12, 13, 14 Front Nutr. 2019; 6: 70

·         15 BMJ. 2024; 384: e077310

·         16 BMJ. 2024; 384: e077310, Introduction

·         17 BMJ, 2024; 384: e077310, Discussion

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...