woensdag 13 september 2023

Hoe een bijna-doodervaring de kijk van deze neuroloog op bewustzijn veranderde


Neuropatholoog Peter Cummings was er heilig van overtuigd dat alles over bewustzijn, inclusief bijna-doodervaringen, kan worden verklaard door de wetenschap, tot hij zelf een bijna-doodervaring kreeg.

Een reis naar Costa Rica voor de 50e verjaardag van zijn vrouw veranderde zijn kijk op bewustzijn volledig. Cummings besloot met zijn vrouw en zoon te gaan raften. Hij was altijd al bang voor water, ook al had hij geen idee waarom. De arts deed vaak oefeningen waarbij hij probeerde zijn adem zo lang mogelijk in te houden.

Hij vermeed water zoveel mogelijk omdat hij bang was om te verdrinken. In Costa Rica sloeg de raft waarin hij met zijn vrouw en zoon zat over de kop. De stroming trok hem naar beneden. “Er was een moment waarop ik verdronk. En ik wist het,” zei Cummings.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hele vreemde manier

Tot zijn verbazing voelde hij zich erg kalm. Hij moest denken aan de autopsies die hij had gedaan bij mensen die verdronken waren en vroeg zich af waarom het zo lang duurde.

Op de bodem van de rivier stopte alles en bevond hij zich bij een grote kei. Hij bewoog zijn hand door de luchtbelletjes en ze bewogen op een hele vreemde manier rond zijn hand. Vervolgens zag hij een fel licht en voelde hij ongelooflijk veel liefde.

Een stem sprak tot hem. “Ik wist dat mijn gezin in orde was. En de stem zei: ‘ze hebben je niet nodig, het komt goed’.

Acht minuten geen hartslag

Hij wist gevoelsmatig dat zijn vrouw en zoon al uit het water waren gehaald.

Uiteindelijk werd ook Cummings uit het water gehaald. Toen hij die avond in het hotel zijn Apple Watch checkte, deed hij een schokkende ontdekking. Onder water was zijn hart gestopt.

Acht minuten lang had de neuroloog geen hartslag. Na zijn bijna-doodervaring nam hij afstand van zijn academische leven. Hij vond het najagen van een carrière niet langer belangrijk.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken

Als patholoog sprak hij veel familieleden van overledenen. Die vroegen hem vaak of de persoon in kwestie geleden had. “Als arts zeg je dan altijd: ‘nee, natuurlijk niet’. Maar ik voelde me altijd een leugenaar. Omdat ik het niet wist,” zei Cummings.

“Ik wou dat ik opnieuw met al die mensen zou kunnen praten en zeggen: het is prachtig. Zelfs onder die verschrikkelijke omstandigheden. Het proces erna is ongelooflijk. En je hoeft je nergens zorgen over te maken,” voegde hij toe.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

Where did the flu go in 2020 and 2021 ?

 


Je zult NIETS bezitten en NIET gellukkig zijn: WEF agenda in Nederland

Sven Hulleman waarschuwt: ‘Dit gaat pijn doen!’

In een nieuwe video leest jurist Sven Hulleman voor uit een column die Pieter Stuurman schreef voor De Andere Krant.

In augustus publiceerde minister Kaag van Financiën een lijst met voorstellen voor nieuwe fiscale maatregelen. De lijst ‘kan gebruikt worden door politieke partijen bij het opstellen van hun verkiezingsprogramma’s’, meldt het ministerie van Financiën. Hij bestaat uit maar liefst 130 voorgestelde belastingverhogingen. In totaal 137 pagina’s vol met steeds dezelfde boodschap: u zult sowieso (véél) meer moeten gaan betalen!

“Dit is geen goed nieuws,” aldus Hulleman, die de lijst heeft voorgelegd aan fiscalist Pim van Rijswijk. Daarover later meer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kleine greep

Een kleine greep uit de 130 voorstellen:

Fiscalisering van de AOW. Dat betekent dat gepensioneerden belasting moeten gaan betalen over hun AOW. Iets waarvoor ze hun hele werkzame leven al belasting betaald hebben.

Afschaffen verlaagd energiebelastingtarief glastuinbouw. Leidt tot een enorme prijsstijging voor groenten en fruit.

Verhogen accijns op fossiele brandstoffen met 10 procent. “Thuisblijven en kou lijden dus,” aldus Stuurman.

Verhogen dieseltoeslag motorrijtuigenbelasting. “Uw dieseltje mag naar de sloop.”

BPM (aanschafbelasting auto) verhoging van 100 procent. “Dan maar een nieuwe auto kopen? Vergeet het maar.”

Uitbreiding vrachtwagenheffing naar 30 cent per kilometer. “Vergeet niet dat al uw boodschappen per vrachtwagen vervoerd worden, en al uw boodschappen daardoor fors duurder gaan worden.”

Afschaffen verlaagd btw-tarief voor voedingsmiddelen en water. “Btw op eten en drinken gaat dus van 9 naar 21 procent. En dat bovenop alle andere maatregelen die voedsel al veel duurder maken.”

Verhoging eigenwoningforfait van 0,35 naar 2,75 procent van de WOZ-waarde. Voor een huis met een gemiddelde WOZ-waarde (269.000 euro) gaat daarmee het forfait van ongeveer 1300 euro per jaar naar ruim 10.000 euro. Gemiddeld wordt wonen in een koophuis dus zo’n 725 euro per maand duurder, becijferde Stuurman.

En tot slot belasting van waardeontwikkeling eigen woning. Het betekent dat mensen over de overwaarde op hun woning vermogensbelasting moeten gaan betalen. “Dit wordt de werkelijke nekslag voor degenen die, ondanks alle bovengenoemde maatregelen, nog een woning kunnen betalen.”

Doodsteek voor kleine ondernemer en gewone man

Het is alsof je de ezel niet alleen een wortel voorhoudt, zodat hij steeds harder gaat lopen, maar ook steeds een extra stuk gewicht erop legt. Hij zakt al bijna door z’n hoeven en wat ze nu gaan doen, in september, is ervoor zorgen dat de kleine ondernemer en de gewone man definitief door z’n hoeven zakt, benadrukt Hulleman.

Dwepen met een technocraat en zonder mokken meedoen aan medische apartheid: dit is de woordvoerder van Omtzigt


Dinsdag werd de nieuwe woordvoerder van de partij van Kamerlid Pieter Omtzigt (Nederland) een paar uur na diens benoeming ontslagen. Onno Aerden, die het persbeleid en de contacten met journalisten zou overnemen van oud-Kamerlid Nicolien van Vroonhoven, noemde de BBB van Caroline van der Plas in een oude tweet ‘een gezwel dat de kwetsbare democratie van binnenuit kapot vreet’.

Er doken nog veel meer oude tweets van hem op. Zo schreef Aerden op 22 juli 2021 – vanuit Frankrijk – dat niet-gevaccineerden ‘inmiddels uitsluitend nog wappies zijn’. “En die zijn straks gewoon de pineut. Punt.”

Van Vroonhoven blijft de komende tijd de woordvoerder van Omtzigt. Mensen zijn ook eens in haar Twitter-tijdlijn gaan grasduinen en worden daar niet bepaald vrolijk van.

Vaccinatieplicht

Allereerst lijkt ze voorstander te zijn van een vaccinatieplicht. Op 1 oktober 2021 schreef Van Vroonhoven: “No jab, no job. Zorgmedewerkers, onderwijzers en mensen in de bouw moeten zich in Victoria verplicht laten vaccineren, anders baan kwijt. Kom daar in Nederland eens mee aan!”

Op 27 oktober dat jaar voegde ze eraan toe: “Vanaf 24 november komen ongevaccineerden de ‘niet-essentiële’ winkels niet meer binnen… No jab no shopping in Victoria. Zeg dat maar tegen de Nederlanders…”

Verder schreef ze: “Niet normaal! Op 24 november zal in Victoria 90% (!) van de mensen dubbel gevaccineerd zijn! Kunnen we gewoon Kerst komen vieren bij de familie in Nederland, hebben we al twee jaar niet gezien! Moet het in Nederland nu alleen niet te veel uit de hand gaan lopen…”

Van Vroonhoven lijkt impliciet te ondersteunen dat – ook in Nederland – mRNA-ongevaccineerden als tweederangsburgers zijn behandeld, stelt huisarts Els van Veen vast.

Er zijn volgens jurist Sietske Bergsma twee mogelijkheden: de woordvoerder van Omtzigt was helemaal voor ‘no jab no shopping’ of vindt dat Nederlanders de drang en dwang moedig hebben doorstaan. “Mijn gevoel zegt het eerste.”

“Een vaccinatieplicht en medische apartheidsfan? Au. Zou zij zich inmiddels al ingelezen hebben op het coronadossier, haar morele kompas hebben aangezet, en straks met welgemeende excuses komen?” vraagt medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Jacinda Ardern

Het voormalige CDA-Kamerlid was ook zeer teleurgesteld toen Jacinda Ardern, oud-premier van Nieuw-Zeeland, opstapte. “Oooh! Ze gaat gewoon weg! En dat zonder dat eerst een opvolger bekokstoofd is. Dat kán dus gewoon. Hier doen wij daar altijd zo krampachtig over. Ik mocht haar trouwens enorm…” twitterde ze op 19 januari.

Hier dweept ze met Jacinda Ardern, die ook een ‘Nieuw Sociaal Contract’ met haar bevolking sloot: in Chinese stijl, merkt neuroloog Jan Bonte op.

“Een woordvoerder met adoratie voor een totalitair denkende leider die geniet als ze gezonde mensen weken in covid-kampen kan opsluiten en dwingen tot testen en vaccineren, is inderdaad een vreemde keuze,” vindt Mittemeijer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zonder mokken

Nog eentje dan. Op 24 december vorig jaar schreef Van Vroonhoven dat ze zich ‘een beetje vernaggeld’ voelde. “Ben redelijk vers terug uit Australië en heb altijd zonder mokken meegedaan met de QR-inchecks. Achter m’n rug om zijn m’n gegevens dus ook gebruikt buiten corona om. Zou dat in Nederland anders zijn geweest?” vroeg ze.

Mittemeijer: “Zonder mokken. Jammer. Er viel zoveel over dat coronatoegangsbewijs te zeggen. Dat het mensen uitsloot en immoreel was. Een restaurant of zwembad niet in mogen. In de kou gezet worden. Stigmatisering. Medische apartheid. Ik mokte daarover. En hoe. Ik deed niet mee aan QR-checks. Geen spijt van.”

Van Veen vraagt Van Vroonhoven hoe ze er nu op terugkijkt dat ze zonder mokken heeft meegedaan aan medische apartheid. “En dan bedoel ik vooral het buitensluiten van mensen die geen mRNA-prik hebben gehaald. Ook al konden ze daardoor – ook in Nederland – maandenlang niet naar horeca of sportschool.”

Waarschuwing: Door Bill Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten

augustus 28, 2022  14143   26   

In een bakstenen gebouw van twee verdiepingen in Medellín, Colombia, werken wetenschappers in benauwde laboratoria om wekelijks 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen te kweken. Zij zorgen voor alles wat de insecten nodig hebben om op te groeien van larve tot pop tot volwassen dier, door de temperatuur op het juiste niveau te houden en ze rijkelijk te voeden met vismeel, suiker en, natuurlijk, bloed. Daarna worden ze in 11 landen in het wild uitgezet, schrijft Rairfoundation.com.

Miljardair Bill Gates, die het project financiert, verzekert ons dat het geen scène uit een griezelfilm is. “De fabriek is echt. En de muggen die worden vrijgelaten terroriseren de plaatselijke bevolking niet. Zij helpen miljoenen levens te redden en te verbeteren.” Net zoals zijn “COVID-19 vaccins” miljoenen levens hebben “gered” of zijn eerdere vaccinatieprojecten vrouwen in India en Kenia onvruchtbaar hebben gemaakt. Of zoals zijn poliovaccins verlammingen, toevallen en koortsstuipen hebben veroorzaakt in Afrika ten zuiden van de Sahara, Afghanistan, Congo en de Filipijnen.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1hl8px-gates-factory-breeds-30-million-genetically-modified-mosquitoes-a-week-for-.html

Wolbachia bacterie

“De muggen die in deze fabriek gekweekt worden, dragen de Wolbachia-bacterie, die voorkomt dat zij knokkelkoorts en andere virussen – waaronder Zika, chikungunya en gele koorts – op mensen overbrengen. Door ze vrij te laten en ze met wilde muggen te laten fokken, verspreiden ze de bacterie, waardoor de virusoverdracht wordt verminderd en miljoenen mensen tegen ziekten worden beschermd,” beweert Gates – net zoals zijn “COVID-19 vaccins” de virusoverdracht hebben “verminderd” en miljoenen mensen tegen ziekten hebben “beschermd”.

Uit onderzoek in Indonesië is gebleken dat muggen die Wolbachia dragen 77 procent bescherming bieden tegen knokkelkoorts, en 86 procent effectief zijn tegen ziekenhuisopname. Net zoals zijn “COVID-19 vaccins” bijna 100 procent “bescherming” bieden tegen covid en ziekenhuisopname.

11 landen

De muggen worden uitgezet in Colombia, Brazilië, Mexico, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Australië, Fiji, Kiribati, Nieuw Caledonië, en Vanuatu – elf landen in totaal.

Gates is van plan om honderden miljoenen Wolbachia-muggen te kweken. Hebben Gates en zijn onderzoekers rekening gehouden met alle variabelen die zich waarschijnlijk zullen voordoen bij een programma waarbij een nieuwe vector voor de verspreiding van een bacterie door een insect dat mensen en andere dieren bijt en daarbij die bacterie bij hen inbrengt? Waar is het één, twee, vijf, en tienjarig rapport over de veiligheid van zo’n programma uit een gecontroleerde omgeving?

Wat zou er mis kunnen gaan?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/waarschuwing-door-gates-gefinancierde-fabriek-kweekt-30-miljoen-genetisch-gemodificeerde-muggen-per-week-om-in-11-landen-uit-te-zetten/

 

He can be modifying them to literally spread anything. People like him are the ones who should be supervised the most before they destroy all life on Earth, it may be already too late.

Het Covid-“vaccin” is een opzettelijke poging tot wereldgenocide

 januari 9, 2023  7273   21  

 

   © Daniel Paquet (CC BY 2.0)

Nooit eerder was er massale oversterfte na vaccinatie. Nooit eerder vielen er kinderen, jonge volwassenen, topsporters, entertainers, dood neer “door onbekende oorzaak” na vaccinatie, schrijft Paul Craig Roberts.

Natuurlijk is de oorzaak bekend. De belangrijkste artsen en medische wetenschappers van onze tijd – met uitzondering van bureaucraten van gezondheidsinstanties, zoals Fauci, die dienen als marketingagenten voor Big Pharma en corrupte, gepolitiseerde medische commissies van staten en gezondheidszorgorganisatie’s – hebben uitgelegd waarom en hoe de mRNA-“vaccins”, die geen vaccins zijn, doden, het immuunsysteem vernietigen en gezondheidsschade veroorzaken. Wat niet bekend is, is waarom sommigen onmiddellijk na ontvangst van de dodelijke stof sterven, anderen een maand later, en weer anderen tot nu toe in leven blijven. Sommige onderzoekers denken dat de inhoud van de “vaccins” per partij verschilde, en sommigen denken dat sommige van de injecties placebo’s waren, met als doel een ongeschonden kadaver te produceren om de veiligheid van de injecties aan te prijzen.

Professor Michel Chossudovsky heeft hier een aantal video’s verzameld die het wijdverbreide lijden en de dood van de gevaccineerden documenteren. Het zijn niet de ongevaccineerden die overal ter wereld “op mysterieuze wijze” dood neervallen. Het zijn de gevaccineerden.

Toch gaat de verdoezeling door. De westerse media – een verzameling hoeren – zijn aan het werk om zichzelf en Fauci, Biden, Bill Gates, Big Pharma, de FDA, NIH, CDC en de uiterst corrupte en onverantwoordelijke medische wereld in de doofpot te stoppen. Big Pharma en de FDA blijven aandringen op het injecteren van baby’s met het dodelijke vaccin, en er zijn nog steeds ouders die zo volslagen dom en gewetenloos zijn dat ze meedoen aan de moord op hun eigen kinderen.

 

Met mensen overal ter wereld die zo dom zijn en zo blindelings vertrouwen op autoriteit, kunnen we zien waarom de satanische Bill Gates en de satanische Klaus Schwab ervan overtuigd zijn dat zij erin kunnen slagen de wereldbevolking te verminderen en hun Grote Reset uit te voeren.

Wat bedoel ik als ik zeg dat Gates en Schwab satanisch zijn? Denk er eens zo over na. Van tijd tot tijd zal iemand bij een discussie over het onderwerp zeggen dat mensen zo vreselijk kunnen zijn dat ze kunnen begrijpen waarom sommigen hen zouden willen genocideren. Ik vraag hen of zij bereid zouden zijn op de genocideknop te drukken, en zij zeggen “nee”. Zij begrijpen dat zij niet het recht hebben de dood van mensen te veroorzaken uit naam van hun mening of een klimaat- of ideologische agenda. Het verschil tussen hen en Bill Gates en Klaus Schwab is dat Gates en Schwab wel op de genocideknop willen drukken. Wat zo huiveringwekkend is, is dat deze bereidheid een hoge morele positie heeft verworven. Mensen uitroeien is de manier geworden om de planeet te redden.

De daders van deze massamoord zijn ervan overtuigd dat hun misdaad te groot is om als zodanig erkend te worden. Naïeve bevolkingen willen gewoon niet geloven dat “hun” regeringen hen dit zouden aandoen. Niemand wil toegeven dat zij hun eigen familieleden en hun eigen kinderen hebben geëxecuteerd door blindelings te vertrouwen op “autoriteiten” die hun genocide-agenda van tevoren hadden aangekondigd.

In de Verenigde Staten heeft slechts een klein percentage van de bevolking enig idee wat er gebeurt. De tijd en energie van de bevolking wordt gebruikt om de eindjes aan elkaar te knopen en zichzelf te vermaken. Ze trappen in de ene transparante misdaad na de andere. Wat de regering ook aankondigt, zij accepteren de moord op president John Kennedy, de moord op senator Robert Kennedy, de Golf van Tonkin, 9/11, de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein, de Covid-pandemie, het “veilige en effectieve” Covid-vaccin. Ze leren het nooit.

 

Nu staan ze voor genocide, en ze hebben het nog steeds niet geleerd.

De uitvoerders van massale genocide hebben nog steeds de touwtjes in handen.

Als het geen genocide is, zeg me dan wat het wel is wanneer vooraanstaande medische wetenschappers van tevoren warm lopen voor het mRNA-“vaccin” en worden gecensureerd en gestraft, wanneer de uitvinder van de PCR “Covid-test” verklaart dat de test de aanwezigheid van het virus niet aantoont en wordt genegeerd, wanneer het bewijs van de schadelijke effecten van het “vaccin” geheim wordt gehouden door Pfizer en de FDA, wanneer artsen worden verhinderd Covid te behandelen met de bekende kuren Ivermectine en HCQ, wanneer apotheken weigeren recepten van artsen voor de kuren te verstrekken, wanneer illegale en ongrondwettelijke mandaten worden gebruikt om burgers onder bedreiging van verlies van hun baan te dwingen zich te onderwerpen aan injecties, wanneer geen officiële aandacht wordt besteed aan de enorme toename van sterfgevallen onder gevaccineerden, wanneer de media een misleidende campagne van leugens en propaganda voeren?

Amerikanen – en in feite de hele wereld – worden geconfronteerd met een monsterlijke criminele onderneming. Hebben zij de kracht en de intelligentie om dit te erkennen? Gaan ze er iets aan doen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-covid-vaccin-is-een-opzettelijke-poging-tot-wereldgenocide/

 

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…

Is de Corona-vaccinatiecampagne een opzettelijke misleiding, zelfs oplichting? Ja, zegt de bekende Italiaanse psychiater en criminoloog Alessandro Meluzzi. Hij spreekt dan ook van een “criminele daad” ten koste van een nietsvermoedende bevolking, met name de beroepsgroepen die door de staat in existentiële nood worden gebracht om hen tot vaccinatie aan te zetten. Maar dat is … Meer lezen overItaliaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/italiaanse-psychiater-elites-krijgen-valse-vaccinaties-hoe-hij-dit-weet/

 

Dit enge instrument ‘geeft politici vrijwel absolute macht om de burger te beroven van zijn vrijheid en bezit’


Dinsdag werd in het Europees Parlement gedebatteerd over de Single Market Emergency Act. Een eng instrument met verregaande consequenties, aldus Forum voor Democratie.    

Wanneer politici grondrechten naast zich neer mogen leggen in noodsituaties, dan creëren ze noodsituaties om de wet naast zich neer te leggen, zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) in het Europarlement.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute macht

“Het Single Market Emergency Instrument geeft politici vrijwel absolute macht om de burger te beroven van zijn vrijheid, zijn bezit en zijn grondrechten,” waarschuwde hij.

De verzonnen noodsituatie is er al: de klimaatcrisis. Er is geen klimaatcrisis, zoals er ook geen levensbedreigende pandemie was, aldus De Graaff.

Onmiddellijk in de prullenbak

“Er is een democratische crisis. De overheid kan met dit instrument kritische burgers beroven van hun banktegoeden en pensioenen, van hun woning en bedrijf, van hun auto en zelfs hun kinderen,” zei het Europarlementslid.

“Dit voorstel luidt het einde in van de democratie en de rechtsstaat. Het Single Market Emergency Instrument maakt van de Europese Unie een verstikkende communistische dictatuur. Daarom moet dit voorstel onmiddellijk in de prullenbak,” benadrukte De Graaff.

DRINGEND: De Centers for Disease Control heeft zojuist de waarheid toegegeven – de overgrote meerderheid van de mensen die nu in het ziekenhuis worden opgenomen voor Covid zijn mRNA geprikt

 september 13, 2023   1520   0  

 

    Prefeitura Campinas

Een adviescommissie van de Centers for Disease Control komt nu bijeen om aanbevelingen te bespreken voor de bijgewerkte Covid-prikken die de Food & Drug Administration gisteren heeft goedgekeurd, schrijft Alex Berenson.

    Spoiler alert: het comité zal waarschijnlijk de meeste volwassenen en mogelijk zelfs kinderen de prikken geven. De groep is nominaal onafhankelijk, maar Dr. Nirav Shah, de adjunct-directeur van het CDC, heeft dit plan twee weken geleden aan The New York Times verklapt:

Covid kan nog steeds vervelend zijn, zelfs als u er niet door in het ziekenhuis belandt. Een boosterprik zal de potetentie verminderen. Shah stelt dat kinderen (ouder dan 6 maanden) deze herfst ook een Covid-injectie zouden moeten krijgen, ook al is hun eigen Covid-risico erg laag.

Daarom is deze grafiek, die het CDC vanmorgen op pagina 17 van een 18 pagina’s tellende presentatie aan het comité heeft begraven, nog verbluffender.

Ongeveer negen van de 10 Amerikanen ouder dan 75 die dit jaar in het ziekenhuis werden opgenomen voor Covid, hebben de mRNA-injecties gekregen. (Niet met Covid, maar voor Covid.) Ook vijf van de zes Amerikanen tussen 65 en 74 jaar die voor Covid in het ziekenhuis werden opgenomen, hadden volgens het CDC een prik gekregen. En zelfs onder de volwassenen onder de 50 jaar waren twee op de drie gevaccineerd.

(Oranje bent u blij dat u niet geprikt bent? Oranje betekent ongevaccineerd. Blauw betekent minstens twee prikken, mogelijk met een booster. De onderste grafiek is gewoon een meer gerichte weergave van de bovenste).



Bron

De weinige mRNA-fanatici die er nog zijn, zullen beweren dat deze cijfers bewijzen dat de bivalente booster afgelopen herfst werkte, omdat ongeveer 45 procent van de 65-plussers de bivalente booster kreeg en zij slechts 20 procent van de ziekenhuisopnames uitmaakten.

Maar de bias van gezonde gevaccineerden (het feit dat Covid boosters, vooral de recentere, worden genomen door een zelfgeselecteerde groep mensen die bang zijn voor Covid en over het algemeen neurotisch zijn over hun gezondheid) verklaart waarschijnlijk dat verschil.

De belangrijkste bevinding hier is dat op bevolkingsniveau twee of zelfs drie mRNA-injecties blijkbaar niets doen om mensen te helpen om niet alleen Covid-infecties, maar ook ziekenhuisopnames te voorkomen.

De percentages mensen die in het ziekenhuis worden opgenomen zijn vrijwel identiek aan de totale vaccinatiecijfers – ondanks de vooringenomenheid van over gezonde gevaccineerden, waardoor ze er beter uit zouden moeten zien. (Het CDC beweert dat ongeveer 93 procent van de volwassenen ten minste één mRNA-prik heeft gekregen, maar die schatting lijkt zwaar overdreven omdat staten en het agentschap een groot aantal boosters verkeerd classificeren als nieuwe prikken. Uit zelfgerapporteerde gegevens blijkt dat ongeveer 25 procent van de volwassenen geen enkele prik heeft gekregen).

Ondertussen tonen onderzoeken naar boosterdoses aan dat hun impact op Omicron-varianten klein en voorbijgaand is, en hooguit een paar maanden duurt. Aan de andere kant is het langetermijneffect van herhaalde doses gemodificeerd mRNA onbekend.

Dus waarom in hemelsnaam – afgezien van het beschermen van de winsten van Pfizer en Moderna of een eenvoudige onwil om een nederlaag toe te geven – zou iemand meer prikken aanbevelen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dringend-de-centers-for-disease-control-heeft-zojuist-de-waarheid-toegegeven-de-overgrote-meerderheid-van-de-mensen-die-nu-in-het-ziekenhuis-worden-opgenomen-voor-covid-zijn-mrna-geprikt/

 


“Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid” – Dietrich Bonhoeffer

Dietrich Bonhoeffer, een jonge predikant, wist dat domheid gevaarlijk is. In het donkerste hoofdstuk van de Duitse geschiedenis, begon hij publiekelijk te spreken tegen de wreedheden. Bonhoeffer werd hiervoor gevangen gezet. In de gevangenis dacht hij na over hoe zijn land van dichters en denkers was veranderd in een collectief van lafaards, oplichters en misdadigers, … Meer lezen over“Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid” – Dietrich Bonhoeffer

https://www.frontnieuws.com/domheid-is-een-gevaarlijker-vijand-van-het-goede-dan-kwaadaardigheid-dietrich-bonhoeffer/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...