zondag 28 januari 2024

De schokkende getuigenissen van de coronaverpleegkundigen


Als de parlementaire corona-enquête (red.: in Nederland) begint, is het belangrijk om in ogenschouw te nemen wat de verpleegkundigen in de frontlinie hebben meegemaakt.

Volgens het officiële narratief werd de mensheid geconfronteerd met een dodelijke ziekte, waren radicale maatregelen noodzakelijk en redde een wondervaccin miljoenen levens. De coronaverpleegkundigen vertellen een heel ander verhaal.

In het boek ‘What the Nurses Saw’ van Ken McCarthy staan interviews met zorgmedewerkers die tijdens corona in Amerikaanse ziekenhuizen werkten. Het waren stille slachtvelden.

Lopendebandwerk

Verpleegkundige Erin Marie Olszewski besloot in New York te helpen toen corona daar uitbrak. Ze werd in een luxe hotel geplaatst, hoefde niets te doen, maar kreeg tot haar grote verbazing wel 10.000 dollar per week uitbetaald.

Uiteindelijk mocht Olszewski aan de slag in een groot ziekenhuis, waar ze al snel tot de ontdekking kwam dat patiënten stierven door het protocol. Patiënten die positief testten op corona werden meteen aan de beademing gelegd.

Toenmalig medisch dictator van New York Andrew Cuomo bestelde 30.000 beademingsapparaten. Patiënten liepen het ziekenhuis binnen en gingen er via het mortuarium weer uit.

Het was alsof de verpleegkundigen lopendebandwerk deden. Patiënten werden letterlijk vermoord om de gewenste sterftecijfers te krijgen, zei Olszewski. Ziekenhuizen kregen 39.000 dollar per patiënt die aan de beademing werd gelegd en nog veel meer geld voor elke ‘coronadode’.

Doelbewust geïsoleerd

Deze patiënten kregen nauwelijks zorg, werden niet gewassen en lagen in hun eigen uitwerpselen. Zodra een lijk naar buiten werd gedragen, werd de volgende patiënt aan het apparaat gehangen.

Nicole Sirotek, een andere klokkenluider, zei dat de verpleegkundigen vrijwel altijd deden wat er van hen verlangd werd. Ze wilden hun baan niet op het spel zetten.

Verpleegkundige Kimberley Overton uit Nashville zei dat zorgmedewerkers niet te dicht in de buurt van het bed van patiënten mochten komen om de ‘verspreiding van het virus te verminderen’.

Patiënten werden doelbewust geïsoleerd, kregen nauwelijks eten en drinken, en konden niet communiceren met verpleegkundigen, die van top tot teen gehuld waren in beschermende kleding.

Moraal van het verhaal

Overton zag hoe ‘corona’ enkel mensen in het ziekenhuis doodde. Er werd zo efficiënt mogelijk een einde gemaakt aan mensenlevens. De beademingsapparaten speelden daarbij een sleutelrol. “We bliezen hun longen eruit,” zei Overton over de patiënten die aan de beademing kwamen te liggen.

Patiënten kregen bovendien hoge doses fentanyl toegediend. Ze werden letterlijk platgespoten.

In andere landen werden soortgelijke programma’s uitgevoerd. Kevin Corbett waarschuwde in september 2020 tijdens een grote demonstratie op Trafalgar Square in Londen voor de ‘nazificatie’ van de Britse gezondheidszorg NHS. Covid-19 was een doelbewuste en geplande overname van het zorgsysteem.

De moraal van het verhaal: als er weer een pandemie wordt uitgeroepen, bijvoorbeeld Ziekte X, blijf dan ver uit de buurt van ziekenhuizen. Veel artsen en verpleegkundigen hebben de vorige keer de eed van Hippocrates stelselmatig geschonden door deel te nemen aan misdaden tegen de menselijkheid.

[TCW]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

RTL slaat alarm: 30 graden in Spanje, nooit eerder gebeurd in januari – dit zeggen Nederlanders die er vertoeven


Spanje heeft de afgelopen dagen te maken met historische temperaturen, bericht RTL Nieuws, dat bij het artikel de temperatuurkaart van 25 januari plaatste. Bij Valencia zou ruim 30 graden zijn gemeten. Het zou 10 tot 15 graden boven het gemiddelde voor deze tijd van het jaar zijn.

Voor het eerst werd het daarmee in Europa tropisch warm in januari, stelt meteoroloog Maurice Middendorp van Buienradar.

‘Klimaatspecialist’ voor RTL Nieuws Heleen Ekker voegt toe: “Spanje ligt in het Middellandse Zeegebied, dat volgens het klimaatpanel van de VN, het IPCC een ‘hotspot’ van klimaatverandering is.”

‘Gevaarlijke’ rode zone

Ook Tineke Muller zag de alarmerende berichten over temperaturen in Spanje. Aangezien ze van een vriend die in Spanje op een camping staat heel andere berichten hoorde, deed ze op sociale media een oproep aan mensen die op dit moment in het land verblijven: geef aan waar je op 25 januari verbleef en hoe warm het daar was.

Het regende reacties. 

Niemand maakte melding van 30 graden. 

Carolien was in Moraira en daar was het 19 graden. Elise meldt vanuit Roses 21 graden. Dirk: Costa Blanca, 19 graden.

John zit in Torrevieja, in de ‘gevaarlijke’ rode zone. ’s Nachts 10 graden, overdag maximaal 23. Liz laat weten dat het in Almeria één dag 21 graden was en de rest van de week 14 à 15 graden rond het middaguur.

Niks abnormaals

Een kennis van Loes woont ook in het donkerrood ingekleurde gedeelte, onder Malaga. Zij liet weten dat het ’s middags aangenaam was met 20 tot 22 graden, maar dat ze ’s ochtends nog wel een dikke trui aan hadden. “Niks abnormaals.”

In Javea was het zeker geen 30 graden, aldus de familie van Jan. Marlon meet een graad of 20 aan de kust. Franky meet 19 à 20 graden in Almunecar.

Heerlijk

Alexander zat donderdag in Denia met 24 graden. “Dat is wel op het piekmoment, vanaf 17.00 uur is het tijd voor een dikke jas.” Walter is in Malaga, waar het 22 graden is. “Heerlijk!”

Derk zit op 8 kilometer van de kust bij Alicante. Daar was het donderdag 26 graden, maar daarna zakten de temperaturen weer. Juri meet nu in Alicante 12 tot 13 graden.

Marianne: omgeving Marbella, 21 tot 24 graden. Charles: Cadiz, 21 graden. Jan: Alora, 21 graden. Tanja: Benidorm, rond de 20 graden. Henk: Tarragona, 20 graden.

Niks aan het handje dus.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit gebeurde er na de start van de vaccinatiecampagnes met het aantal levend geboren kinderen


Professor Theo Schetters laat weten dat er in 2022 en 2023 minder kinderen werden geboren dan voorheen. Deze afname zag je niet tijdens het coronajaar 2020 en ook niet in het daaropvolgende jaar 2021, toen gestart werd met de vaccinatiecampagnes, merkt hij op.

Vanaf mei 2021 werden mensen onder de 50 jaar opgeroepen om zich te laten vaccineren. Negen maanden later bleek het aantal levend geboren kinderen lager te zijn dan voorgaande jaren, een trend die zich in 2023 voortzette, constateert de immunoloog.

Ernstig af te raden

In de context van meldingen van menstruatieklachten en het feit dat corona-infecties mild verlopen, is vaccinatie van mensen in de vruchtbare leeftijd – ook zij die zwanger zijn – ernstig af te raden, benadrukt Schetters.

Het RIVM beweert nog altijd dat een coronaprik met een mRNA-vaccin vlak voor, tijdens of vlak na de zwangerschap ‘veilig is voor zowel moeder als kind’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...