donderdag 5 oktober 2023

White House Knew COVID Vaccines Were Killing People Over Two Years Ago !!!

     InfoWars

11620 Subscribers


Video Link:  https://www.brighteon.com/b9d1502a-9217-4122-920f-e93244ac63c4?newsletter-st=true

Ons voedsel wordt gemanipuleerd en Frans Timmermans speelt daar een belangrijke rol bij


Afgelopen zomer heeft Frans Timmermans toen hij nog lid was van de Europese Commissie een nieuwe EU-wet gepresenteerd als onderdeel van zijn Green Deal om genetische modificatie van voedsel verder te stimuleren.

Als zijn voorstel wordt aangenomen, worden de strenge controle-eisen waar genetisch gemodificeerd voedsel aan moet voldoen, geschrapt. Daarnaast hoeft dan niet meer op etiketten te worden vermeld of voedsel genetisch gemodificeerd is of genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat.

FVD vindt genetisch aangepast voedsel ethisch onverantwoord. Ook is er nog heel veel onbekend over de gezondheidseffecten van dergelijk voedsel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Petitie

De partij is om die reden fel tegen de nieuwe regels voor genetisch gemodificeerd voedsel. Consumenten weten straks niet meer wat ze eten en er worden enorme gezondheidsrisico’s genomen.

Een petitie om deze nieuwe regels tegen te houden, is in korte tijd al meer dan 45.000 keer ondertekend.

Motie

Kamerlid Gideon van Meijeren heeft deze petitie in ontvangst genomen en zal bij het eerstvolgende debat over voedselkwaliteit een motie indienen om de regering op te roepen niet akkoord te gaan met deze regels.

“Niet alleen de Nederlandse bevolking wordt gemanipuleerd, maar ook ons voedsel.”

Waarom vrouwen langer leven dan mannen

oktober 5, 2023

Vrouwen in ontwikkelde landen kunnen momenteel gemiddeld tien jaar langer leven dan mannen. Dat is een feit, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De oudste persoon in de geschiedenis was een vrouw, mevrouw Jeanne Calment, die in 1997 op 122-jarige leeftijd overleed.

Dat is een feit.

Negen keer zoveel vrouwen als mannen halen hun 100e verjaardag.

Dat is een feit.

Mannen in de leeftijd van 55 tot 64 jaar hebben twee keer zoveel kans om aan een ongeluk of hartziekte te sterven als vrouwen van dezelfde leeftijd en vier keer zoveel kans om zelfmoord te plegen.

Dat is een feit.

Algemeen wordt aangenomen dat vrouwen langer leven dan mannen vanwege een genetische superioriteit. De meeste mensen geloven zelfs dat vrouwen altijd al langer geleefd hebben dan mannen.

Dat zijn mythen.

Tot het begin van de 20e eeuw was de levensverwachting voor mannen vrijwel gelijk aan de levensverwachting voor vrouwen.

Feit is dat het verschil pas in de 20e eeuw is ontstaan.

En ik denk dat het verschil gemakkelijk verklaard kan worden. Het feit dat vrouwen nu langer leven dan mannen heeft helemaal niets te maken met genetica of hormonen. Het heeft allemaal met levensstijl te maken.

Hier zijn de redenen waarom mannen nu eerder sterven dan vrouwen.

1. Gedurende het grootste deel van de 20e eeuw pushte de gemiddelde man zichzelf veel harder dan de gemiddelde vrouw deed. Er waren natuurlijk uitzonderingen bij beide geslachten, maar over het algemeen hadden mannen het gevoel dat ze zichzelf hard moesten inspannen om te “slagen”. (De definitie van “succes” varieerde van gemeenschap tot gemeenschap.) De resulterende hoge stressniveaus hebben bijgedragen aan een hoge incidentie van hartaandoeningen en hebben het immuunsysteem van miljoenen mannen beschadigd – waardoor grote aantallen mannen uitzonderlijk kwetsbaar zijn geworden voor vele soorten kanker.

2. Roken is decennialang vooral een ‘mannelijke’ gewoonte geweest. Gedurende het grootste deel van de 20e eeuw was het aantal mannelijke rokers veel groter dan het aantal vrouwelijke rokers. De populariteit van het roken onder mannen verklaart voor een deel de hogere incidentie van hartaandoeningen en sommige veel voorkomende vormen van kanker onder mannen.

3. In de hele 20e eeuw was de kans groter dat mannen te veel aten dan vrouwen en dat ze verkeerde (vaak vette) voedingsmiddelen aten. Vrouwen zijn zich over het algemeen meer bewust van de voordelen van gezond eten dan mannen. Bovendien zijn vrouwen zich van oudsher veel meer bewust van hun omvang dan mannen, en afslankclubs zijn altijd populairder geweest bij vrouwen dan bij mannen.

4. In de eerste driekwart van de 20e eeuw werden de meeste financiële zorgen binnen een huwelijk door de man gedragen. Veel vrouwen zagen nooit het loonzakje of de bankgegevens van hun man. Een opmerkelijk aantal vrouwen wist zelfs nooit hoeveel hun man verdiende. Zorgen maken over geld is een van de meest voorkomende stressfactoren – en leidt met name tot een slechte gezondheid.

5. Over het algemeen zijn mannen niet bereid – of bewust – om op te letten op afwijkingen aan hun lichaam. Al tientallen jaren onderzoeken vrouwen routinematig hun eigen lichaam – op zoek naar afwijkingen of vroege tekenen van ziekte. Mannen daarentegen zijn van oudsher niet bereid om dit te doen. Er zijn enorme bedragen uitgegeven om vrouwen te leren hoe ze hun eigen borsten moeten onderzoeken (om borstkanker op te sporen). Er is vrijwel niets uitgegeven om mannen te leren hoe ze hun testikels moeten onderzoeken (om teelbalkanker op te sporen).

Vrouwen zijn veel enthousiaster over het leren van de basisbeginselen van zelfhulp. Veel meer vrouwen dan mannen zijn op de hoogte van alternatieve geneeswijzen. Bovendien hebben vrouwen geleerd dat ze meer bereid zijn om hulp te zoeken bij een professional in de gezondheidszorg als ze symptomen of tekenen hebben gevonden die kunnen wijzen op een onderliggend gezondheidsprobleem. Waarom vinden vrouwen het zoveel gemakkelijker om medisch advies te vragen dan mannen? Ik vermoed dat de verklaring eenvoudig is. Vrouwen die zwanger worden, zijn gewend om tijdens hun zwangerschap medische hulp te zoeken. En het is meestal de moeder (en niet de vader) die zieke kinderen meeneemt naar de dokter.

6. Artsen zijn een belangrijke oorzaak van ziekte in onze moderne samenleving, maar er zijn momenten waarop hun hulp levensreddend kan zijn, want hoe eerder iemand medisch advies inwint, hoe groter de kans dat de arts het probleem naar tevredenheid kan behandelen. Bij dit alles komt nog het feit dat artsen jarenlang hun medische middelen hebben geconcentreerd op gezondheidsproblemen die uitsluitend vrouwen treffen (zoals baarmoederhalskanker en borstkanker) en gezondheidsproblemen (zoals prostaatkanker) die uitsluitend mannen treffen, vrijwel hebben genegeerd.

7. Alcohol was voor het grootste deel van de 20e eeuw een “mannending”. Alcoholisme – en door alcohol veroorzaakte schade – kwam vroeger veel vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Het vrouwelijk lichaam is gevoeliger voor alcohol, maar overmatig drinken was van oudsher iets dat eerder mannen dan vrouwen trof.

8. Werkverslaving was voor het grootste deel van de 20e eeuw bijna uitsluitend een mannenprobleem. Gedreven door ambitie, competitiedrang en de behoefte om te slagen, hebben miljoenen mannen zichzelf tot het uiterste gedreven. Veel mannen zijn gestorven – of chronisch invalide geworden – door hun werkverslaving.

9. Gedurende de hele 20e eeuw waren mannen over het algemeen niet bereid om met iemand over hun problemen te praten. Een man maakt misschien grapjes met zijn beste vriend, of praat met hem over zijn baas, zijn favoriete voetbalteam of zijn auto, maar het is onwaarschijnlijk dat hij zijn hart zal openen, of bereid zal zijn om zijn diepste gevoelens te delen. De gemiddelde vrouw daarentegen heeft er niet zoveel moeite mee om haar hart open te stellen en haar angsten, hoop en aspiraties met haar beste vriendin te delen. Het delen van persoonlijke angsten is een goede manier om de schade die angsten kunnen aanrichten te beperken. De gemiddelde man kropt zijn angsten en zorgen op – waardoor die angsten en zorgen veel schade kunnen aanrichten. Door haar angsten te delen, beperkt de gemiddelde vrouw de schade drastisch.

10. Als mannen aan lichaamsbeweging doen, is dat meestal fysiek strijdlustig en potentieel schadelijk. Voetbal leidt bijvoorbeeld waarschijnlijk tot allerlei lichamelijke verwondingen. De lichaamsbeweging die mannen doen, is meestal ook competitief van aard. Als mannen bijvoorbeeld golf of squash spelen, zijn ze vaak vastbesloten om te winnen. Het resultaat van dit alles is dat wanneer mannen aan lichaamsbeweging doen, dit waarschijnlijk lichamelijk en geestelijk schadelijk is. Vrouwelijke vormen van lichaamsbeweging zijn daarentegen zachtaardiger en minder competitief. Vrouwen nemen deel aan fitness- of aerobicslessen of gaan dansen. Zij hebben baat bij hun trainingsprogramma’s.

Opmerking: Morgen zal ik uitleggen waarom de dingen aan het veranderen zijn en waarom vrouwen in de toekomst niet langer zullen leven dan mannen.

Dit essay is overgenomen uit `How to Live Longer’ door Vernon Coleman – verkrijgbaar via de boekhandels op www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-vrouwen-langer-leven-dan-mannen/ 

Massaal door de lucht verspreide mRNA biowapen “toediening” voor het proletariaat: Een gruwel!

oktober 5, 2023

De Amerikaanse regering is nooit verlegen geweest om haar eigen burgers te gebruiken als onwetende proefpersonen voor haar experimenten met biowapens. Hoewel er veel bekende gevallen zijn, is dit in feite honderden keren gebeurd in de Amerikaanse geschiedenis, wat de volslagen minachting aantoont die de machthebbers hadden, en nu nog steeds hebben, voor de algemene bevolking van dit land.” – Gary D. Barnett – Hoofdstuk 12, p. 260,  “When China Sneezes” door Cynthia McKinney

Het is belangrijk om de lange geschiedenis van de vergiftiging, massale experimenten, het ziek maken en doden van de eigen bevolking door de Verenigde Staten in kaart te brengen, in pogingen om hun biowapens te testen voor afschuwelijk militair gebruik. Het is maar een kleine stap van deze weerzinwekkende praktijk naar het gebruiken van deze zelfde bevolking als proefkonijn in een complot voor massale “vaccinatie”, volledig heimelijk en zonder toestemming. De mogelijkheid om dit te doen is onlangs geverifieerd, toegegeven en beschreven door de Yale School of Engineering and Applied Science. Het is gemeld door enkele alternatieve sites, maar er zijn al meerdere mainstream ontkenners die beweren dat zo’n heimelijk “vaccinatieprogramma” niet zou worden geprobeerd. De geschiedenis vertelt een ander verhaal, schrijft Gary D. Barnett.

Om er maar een paar te noemen, en beginnend in 1932:

Tuskegee Syphilis Study; waar 600 zwarte mannen werden gebruikt als voer voor een afschuwelijk Syfilis-experiment, en opzettelijk geen behandeling kregen, waardoor velen een afschuwelijke dood stierven.

Operation Sea Spray; een scenario voor een biologische aanval op San Francisco in 1950 door de Amerikaanse marine, waarbij heimelijk longontsteking veroorzakende bacteriën boven de stad werden gesproeid om het infectieniveau onder de inwoners te controleren. In werkelijkheid voerde het Amerikaanse leger 239 biologische oorlogstests uit boven bevolkte gebieden in Amerika.

Operation Big Buzz; was een Amerikaanse militaire vrijlating van met gele koorts besmette muggen (die zogenaamd niet besmet waren) in 1955 boven Savannah, Georgia, alleen maar om de effecten op de nietsvermoedende mensen daar te controleren. Er waren minstens negen andere operaties van dit type in de jaren 1950 en daarna, waaronder Operation Big Itch, Operation Magic Sword, Operation Drop Kick, Operation May Day, ook in Savannah, Operation Dew, Operation Polka Dot, Operation Dark winter, Operation Whitecoat en Operation LAC.

Project 112; in 1962 begon men met een enorme toename van het testen van biowapens, goedgekeurd door Generaal Robert McNamara, de toenmalige Minister van Defensie van de V.S.. Dit werd gedaan in het New Yorkse metrosysteem en stelde tienduizenden Amerikanen bloot aan dodelijke bacteriën.

In 1965 werden gevangenen in Philadelphia als proefkonijnen gebruikt en blootgesteld aan dioxine, het vreselijke kankerverwekkende chemische gif dat gebruikt werd in Agent Orange. Dit werd gedaan om de resulterende kankerinfectie onder deze gevangenen te verifiëren. De Holmesburg gevangenis in Pennsylvania, bijgenaamd de “Terrordome”, experimenteerde tientallen jaren lang op gevangenen totdat het in 1995 werd gesloten. Een voorbeeld van horror.

Onthoud dat dit slechts een handvol voorbeelden zijn van verborgen experimenten en terreur door de Amerikaanse overheid, het leger en farmaceutische bedrijven tegen nietsvermoedende Amerikaanse burgers. Er zijn letterlijk honderden voorbeelden van dit soort kwaad die meer dan een eeuw lang gepleegd zijn, en dit gebeurt vandaag de dag nog steeds op de een of andere manier. Dit is exclusief de verschrikking die zich voordeed tijdens het fake “covid pandemie” angst zaaien; een valse vlag evenement bedoeld om zo veel mogelijk mensen geïnjecteerd te krijgen met experimentele, kanker veroorzakende, gezondheidsvernietigende en extreem dodelijke giftige giffen genaamd een “covid vaccin”. Miljoenen mensen zijn bedreigd, zijn hun baan kwijtgeraakt, er is tegen hen gelogen over het succes en de veiligheid, en ze zijn blootgesteld aan allerlei levensbedreigende ziekten en bijwerkingen van deze giftige biowapeninjecties.

Nu hebben ‘onderzoekers’ van Yale verklaard dat ze een nieuw, via de lucht inhaleerbaar boodschapper-RNA (mRNA), longgericht, afgiftesysteem van nanodeeltjes hebben voor ‘vaccinatie’ via de lucht of slijmvliezen. Dit is bedoeld voor ‘vaccinatie’ op grote schaal en zou (naar mijn mening) gebruikt kunnen worden voor het op grote schaal en heimelijk toedienen van dit gif aan de massa’s zonder hun medeweten of toestemming; tenzij dit natuurlijk al gebeurt door de voortdurende chemische besproeiing van luchten over de hele wereld met zeer schadelijke nanodeeltjes. Volgens de Yale-studie:

“Een inhaleerbaar platform voor boodschapper-RNA (mRNA) therapeutica zou een minimaal invasieve en longgerichte toediening voor een groot aantal longziekten mogelijk maken. De ontwikkeling van longgerichte mRNA-therapieën is beperkt door de slechte transfectie-efficiëntie en het risico op vehikel-geïnduceerde pathologie.

Hier maken we melding van een inhaleerbaar vehikel op basis van polymeren voor toediening van therapeutische mRNA’s in de long. We optimaliseerden biologisch afbreekbare poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexen [nanodeeltjes] voor mRNA-toediening met behulp van modificaties van eindgroepen en polyethyleenglycol. Deze polyplexen bereikten een hoge transfectie van mRNA in de hele long, met name in epitheel- en antigeen-presenterende cellen.

We pasten deze technologie toe om een mucosaal vaccin te ontwikkelen voor severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 en ontdekten dat intranasale vaccinatie met spikeiwitcoderende mRNA-polyplexen krachtige cellulaire en humorale adaptieve immuniteit opwekte en kwetsbare muizen beschermde tegen dodelijke virale aanvallen. Samen tonen deze resultaten het translationele potentieel aan van PACE-polyplexen voor therapeutische toediening van mRNA in de longen.”

In termen die een normaal mens kan begrijpen, betekent dit dat een biologische giftige soep gevuld met dodelijke RNA/DNA-veranderende nanodeeltjes in de longen van iedereen kan worden afgeleverd zonder dat zij het weten, om gecodeerde ‘piek-eiwitten’ in te brengen om te genezen wat valselijk een ‘virus’ wordt genoemd. Dit zogenaamde ‘coronavirus’ (‘covid’) is nog nooit gescheiden, geïsoleerd of geïdentificeerd, en er is nog nooit aangetoond dat het bestaat, en er is nog nooit bewezen dat het welke ziekte dan ook veroorzaakt, maar maakt u zich geen zorgen, ‘uw’ regering zal goed voor u ‘zorgen’, of u dat nu leuk vindt of niet.

Dit is wat een vriend en nabije correspondent van mij, Dr. Igor Shepherd, hierover te zeggen had in een brief die hij mij onlangs stuurde:

“Dit is hoe Rusland in de jaren 80 biologische bewapende virussen op de bevolking testte (meestal in metro’s). Dit veroorzaakte enorme griepepidemieën in de steden. Deze sukkels doen alles wat nodig is om de bevolking massaal te vaccineren.”

“Deze inkapseling van toegediend materiaal is zeer stabiel als het eenmaal in het milieu verspreid is, en kan maandenlang in de lucht blijven hangen. Daarom werd het in de metro van Leningrad gedaan, voor een snelle verspreiding. Dezelfde technologie werd door de KGB gebruikt voor moordaanslagen. Op massale schaal kunnen enorme uitbraken zo snel gecreëerd worden zonder dat iemand hiervan op de hoogte is… en dit kan hun volgende pandemie veroorzaken. En dan zullen ze precies dezelfde technologie gebruiken om de bevolking te “vaccineren” voor deze pandemie. Deze keer zal het een echte pandemie zijn, en zullen er veel mensen sterven.. hoe dan ook… dit is hun doel… de mensheid te laten krimpen, en de nieuwe “generatie” transhumans te introduceren.”

Het moet gezegd worden dat deze snode pogingen van de staat, zijn controleurs, de kwaadaardige farmaceutische industrie, de mainstream media, de politici, de zogenaamde “denktanks,” alle overheidsbureaucratieën, het leger, de handhavingsinstanties, de centrale banken en de NGO’s maar één agenda hebben. Dat is totale controle over alle bevolkingen, met als doel de oppervlaktebevolking drastisch te verminderen door middel van eugenetische manipulatie, democide, genocide en psychologische verkrachting van de geesten van de naïeve kudde.

Zoals Dr. Shepherd al zei, kan dit complot om iedereen massaal te “vaccineren”, de volgende “pandemie” veroorzaken, maar deze keer, in tegenstelling tot het nep “covid” complot, zal de massale dood het gevolg zijn van een giftige biowapenaërosolaanval, die extreme paniek en angst zaait. Wat gewenst en verwacht zal worden door de staat, is een collectieve schreeuw om hulp van de overheid voor deze onwetende en ongelukkige bevolking. Dat is precies waarnaar gestreefd wordt, dus pas op voor het opzettelijke kwaad dat bedoeld is om een weerloos volk teweeg te brengen dat schreeuwt om een meester om hen te redden.

U, allemaal, bent uw eigen meester. Let goed op, want het complot voor één enkele wereldwijde regerende macht is nabij, en dat kan alleen maar leiden tot slavernij door de handen van technocratische monsters.

“Vaccinatie is een barbaarse praktijk en een van de meest dodelijke van alle waanideeën van onze tijd. Gewetensbezwaarden tegen vaccinatie zouden alleen moeten staan, desnoods tegen de hele wereld, om hun overtuiging te verdedigen.” ~ Mahatma Gandhi


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/massaal-door-de-lucht-verspreide-mrna-biowapen-toediening-voor-het-proletariaat-een-gruwel/ 


Door de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?

Wetenschappers zijn verheugd over de ontwikkeling van iets dat de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal zou kunnen veranderen – een methode die via de lucht mRNA rechtstreeks in uw longen aflevert, of u dat nu wilt of niet. Zal de VS, met een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen, zijn toevlucht … Meer lezen over

Door de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?

Dit gebeurt er als je op de priklocatie naar de bijsluiter vraagt: ‘Ik ben flabbergasted’


Magdalena Dzambo, die na het coronavaccin van Pfizer last kreeg van ernstige bijwerkingen, is naarstig op zoek naar de bijsluiter van de nieuwe coronaprik. Tot dusver heeft haar zoektocht nog niets opgeleverd.

Ze ging langs bij een priklocatie in Rotterdam, waar mensen op dit moment het nieuwe coronavaccin toegediend krijgen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onvindbaar

Ook daar was de bijsluiter in geen velden of wegen te bekennen. “Jullie hebben geen hard copy van de bijsluiter of een flyer?” vroeg Dzambo aan een medewerker. “Nee,” klonk het.

De medewerker beweerde dat de bijsluiter ‘gewoon online staat’, maar moest even later bekennen dat hij hem ook niet kon vinden.

Niet acceptabel

“Ik ben flabbergasted,” aldus Dzambo in een filmpje op Instagram. “Je kunt de bijsluiter niet krijgen op de priklocatie zelf. Dus mocht je daar vragen hebben of twijfels, dan kun je je niet even inlezen.”

En als je naar de apotheek gaat en je haalt daar pepermuntolie dan krijg je gewoon een bijsluiter met alle mogelijke bijwerkingen.

“Vind ik niet acceptabel,” benadrukt Dzambo.

Mijn inspirerende vrienden die het licht hebben gezien over klimaat- en vaccinonzin

oktober 2, 2023

Soms neemt het leven een onverwachte hartverwarmende wending. Onlangs nog werd ik voor de lunch uitgenodigd door een paar vrienden die ik al sinds mijn studietijd ken, maar die ik al minstens tien jaar niet meer had gezien. Ik trof Mark en Anna, allebei eind zeventig, die er bijzonder goed uitzagen en in de verste verte niet in de buurt van hun werkelijke leeftijd kwamen, schrijft Liz Hodgkinson.

Na wat gepraat en bijgepraat te hebben, vroeg ik me af of het gevreesde onderwerp van Covid, vaccins enzovoort ter sprake zou komen en zo ja, wie het zou aansnijden. Al zo vaak durfde ik het bij ontmoetingen met oude vrienden nauwelijks ter sprake te brengen, omdat ik het spervuur van beledigingen wilde vermijden dat zou kunnen volgen als zij ongelovigen waren, leden van de stam van de niet-ontwaakten. En zoals ik al eerder op TCW heb gemeld, weet je nooit van tevoren wie één van ‘ons’ en wie één van ‘hen’ zou kunnen zijn. In de afgelopen drie jaar ben ik in beide richtingen verrast.

Uiteindelijk was het Mark die voor de verrassing zorgde, een aangename verrassing deze keer. Hij zei: “Ik lees TCW elke dag en ik heb jouw artikelen en die van Neville gezien, en ook allemaal die van de andere bijdragers. Hij zei verder dat hij het met elk woord eens was, en dat hij voor het ontbijt ook nog vijf of zes andere dissidente sites leest om op de hoogte te blijven. Hij is een bijzondere fan van Dr. John Campbell. Hij bewondert ook James Delingpole voor zijn moedige en compromisloze standpunt over de klimaatonzin, de vaccinonzin en de manier waarop we jarenlang volledig verkeerd zijn geïnformeerd door de mainstream media. Mark en Anna zijn ook grote supporters van parlementslid Andrew Bridgen, die zelf veel te verduren heeft gehad vanwege zijn uitspraken die tegen het regeringsbeleid ingaan.

 

Tijdens de lunch legde dit echtpaar, dat al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd is, uit dat ze in het begin de officiële narratieven hadden gevolgd. Ze gehoorzaamden aan de lockdown, maskermandaten en draafden mee voor hun eerste vaccinaties. “We waren zo voorzichtig,” zei Anna. “We zaten buiten in de kou met onze kinderen en kleinkinderen toen ons gezegd werd dat we niet naar binnen mochten, en we testten onszelf regelmatig. We waren immers bejaard, mogelijk kwetsbaar en wilden er zeker niet van beschuldigd worden dat we superverspreiders waren.”

“We waren er helemaal in, honderd procent.”

Daarna, zei Anna, begonnen geleidelijk de twijfels binnen te sluipen totdat ze bekeerlingen werden, misschien zelfs meer dan ik.

Anna zei: “Mark was zijn hele leven helemaal gezond, maar slechts twee weken na één van de mRNA-vaccins kreeg hij een beroerte. Het kwam helemaal uit het niets, zonder waarschuwing. We kunnen natuurlijk niet onomstotelijk bewijzen dat het vaccin de beroerte heeft veroorzaakt, maar we begonnen het ons af te vragen en zijn toen voor het eerst onderzoek gaan doen. Het werd ons al snel duidelijk dat de veelgeroemde en gepushte vaccins niet veilig of effectief waren, en toen besloten we dat we er geen meer wilden.”

Nu walgen ze allebei volledig van de mainstream media en zeggen ze dat ze nooit meer naar het BBC-nieuws kijken of luisteren. Ik was vroeger een enthousiaste luisteraar van Today,” zei Mark, “maar nu zou ik het niet in mijn hoofd halen om het aan te zetten, vanwege alle leugens die ze de afgelopen drie jaar hebben verkondigd, niet alleen over Covid, maar ook over klimaatverandering, de oorlog in Oekraïne en al het andere dat tegenwoordig voor nieuws doorgaat.” Mark had vooral kritiek op Greta Thunberg: “Hoe heeft dit rare kind, dat geen wetenschapper is en nog maar net gestopt is met schoolmeisje zijn, het voor elkaar gekregen om Koning Charles, die haar ‘opmerkelijk’ noemde, en ook wereldleiders op de VN-conferentie te strikken? Het slaat allemaal nergens op.

 

Anna en Mark zijn allebei heel slimme mensen die een grote carrière hebben gehad en nu van een uiterst comfortabel pensioen zouden kunnen genieten, maar ze zeggen dat al hun eerdere ideeën en zekerheden grondig door elkaar zijn geschud. Ze zijn fervente Brexiteers en zijn het eens met TCW-medewerker Karen Harradine die in april schreef dat “nationale schat” David Attenborough een van de grootste indoctrinators van klimaatangst is geweest en jarenlang kinderen heeft geterroriseerd dat de wereld vergaat. En toch is Attenborough, zoals Mark aangaf, de wereld rondgevlogen en blijft hij dat doen met zijn dure cameraploeg terwijl hij ons allemaal opdraagt om te stoppen met autorijden of onze huizen te verwarmen om “de planeet te redden”.

Marks minachting voor Sir Jonathan Van-Tam kent geen grenzen. Hij is de voormalige Deputy Chief Medical Officer van het Verenigd Koninkrijk die onlangs een baan heeft gekregen als senior medisch adviseur van Moderna, een van de bedrijven die Covid-vaccins produceren. “Wist je dat Pfizer vorig jaar 27 miljard dollar aan het vaccin heeft verdiend?” vroeg Mark. “En de leugens die verspreid worden door vaccineer-de-wereld Bill Gates, Anthony Fauci en professor Chris Whitty, de chief medical officer voor Engeland, blijven me verbazen.” Hij voegde eraan toe dat hij de Great Barrington Declaration had ondertekend, opgesteld door een groot aantal wetenschappers die vraagtekens zetten bij de officiële reactie op de uitbraak van Covid en die opnieuw door velen aan de orthodoxe kant werd afgekeurd.

Anna zegt dat ze zich de meeste zorgen maakt over de toekomst van haar jonge kleinkinderen, net als wij volgens mij allemaal die verlicht zijn en ons bewustzijn hebben vergroot door de standvastige onderzoekers, wetenschappers, artsen en anderen die het officiële narratief meedogenloos in twijfel hebben getrokken en onze ogen zo wijd hebben geopend, dat ze nooit meer dicht zullen gaan.

 

Het was hartverwarmend dat Mark en Anna, oude vrienden die ik al meer dan 60 jaar ken, hetzelfde denken, want ik heb veel getrouwde stellen ontmoet die niet meer beschaafd met elkaar kunnen praten: de één heeft het licht gezien en de ander blijft in de donkere eeuwen. Het was ook meer dan bevredigend om hen aan mijn lijst van echte vrienden toe te voegen. Zoals een andere vriend opmerkte: “We zijn met meer dan mensen beseffen. Het is gewoon zo dat tot voor kort zovelen bang waren om zich uit te spreken.”

Mijn ontwaakte vrienden, van wie de meesten nu met pensioen zijn, zeggen dat de gebeurtenissen van de afgelopen drie jaar hen een nieuw leven hebben gegeven, een belangrijke zaak om voor te vechten, terwijl ze anders misschien hun dagen hadden kunnen slijten met bridge spelen, een rondje golfen of kruiswoordraadsels maken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mijn-inspirerende-vrienden-die-het-licht-hebben-gezien-over-klimaat-en-vaccinonzin/  


Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”

“Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.” Frontnieuws herdrukt de tekst waarmee Christian Blanchon (op de titelfoto), generaal van het Franse leger, hulde brengt aan hen die zich hebben … Meer lezen overFranse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”

https://www.frontnieuws.com/franse-generaal-brengt-hulde-aan-de-antivaxxers-ze-lijken-normaal-maar-het-zijn-superhelden/


WHO probeert wereldwijde COUP via Internationale Gezondheidsregeling amendementen op Pandemie Verdrag – kan het gestopt worden?

oktober 5, 2023

    Logo van de Wereldgezondheidsorganisatie. Foto: WHO website.

Dr. Meryl Nass, gediplomeerd internist en epidemioloog op het gebied van biologische oorlogvoering, gaf onlangs een interview waarin ze de implicaties uitpakte van het beruchte Pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de bijbehorende amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), schrijft Ethan Huff.

In dat interview legde Nass uit hoe het zover heeft kunnen komen met de IHR amendementen, onder andere omdat “niemand ze gelezen heeft”. Dr. Joseph Mercola beschreef het verder als een “soft coup” en wat de WHO van plan is te doen zal niet goed zijn voor de gezondheid en zelfs niet voor de voedselvrijheid als de volgende “pandemie” uitbreekt.

“Ik heb de verschillende concepten van de amendementen en het pandemieverdrag die naar voren zijn gebracht gelezen,” legde Nass uit in het interview – ze schreef ook een artikel over dit alles dat u kunt lezen op DoorToFreedom.org.

“Het is een mix van dingen, verschillende ideeën die door de verschillende [lid]landen naar voren zijn gebracht. En dan is er een groep binnen de WHO die ze probeert te harmoniseren en er ook voor zorgt dat wat de WHO wil erin staat.”

Nass legde verder uit hoe, nadat ze op 2 juni het meest recente ontwerp van het Pandemieverdrag regel voor regel had doorgelezen, bleek dat het veel slechter was dan zij en vele anderen aanvankelijk dachten, wat haar ertoe aanzette om erover te gaan schrijven.

Ze begon met een kort stukje, waarna ze besloot dat het onderwerp te belangrijk was om er geen uitgebreid stuk over te schrijven. Volgens haar is de enige reden waarom deze afschuwelijke regeling zo ver is gekomen simpelweg omdat de meeste mensen geen idee hebben dat het bestaat, laat staan dat ze weten wat het inhoudt.

 

Geglobaliseerde gezondheidstirannie

Zodra alle bewegende delen van deze gruwel over de hele wereld bij elkaar komen, zal waarschijnlijk bijna iedereen schrikken als ze wakker worden en ontdekken dat ze gevangen zitten in een totalitaire politiestaat die onontkoombaar is.

Er zijn veel verschillende sectoren van de economie die onafhankelijk van elkaar aan deze stukken werken, die uiteindelijk op een later tijdstip tot één geheel zullen samensmelten en de wereld zullen leiden naar wat Mercola beschrijft als “de onderwerping van de mensheid en de centralisatie van de controle over de wereldbevolking”.

Eén belangrijk onderdeel betreft de uitrol van een CBDC (Central Bank Digital Currency) die waarschijnlijk de hele planeet zal omvatten en alles zal controleren. Een ander onderdeel is de overname van de wereld door de Verenigde Naties (VN), waardoor het globalistische orgaan volledige controle krijgt over wereldzaken.

“Het wil wereldwijde crisissituaties kunnen uitroepen en beheren,” verklaarde Nass over de VN. “En dat zouden de crisissituaties kunnen zijn die de WHO wil beheersen, namelijk biologische oorlogsvoering en pandemieën die in meer dan één land voorkomen.”

Zoals we bij COVID hebben geleerd, hoeft een pandemie niet eens echt te zijn om in meer dan één land te worden uitgeroepen. Als we het helemaal logisch bekijken, hoeven de VN en de WHO er alleen maar een uit te roepen als het pandemieverdrag daadwerkelijk wordt geïmplementeerd.

“De V.N. heeft deze twee opgesomd, maar ook allerlei andere potentiële wereldwijde rampen, zoals klimaatverandering, onderbrekingen in de toeleveringsketen, cybergebeurtenissen en zelfs gebeurtenissen in de ruimte,” legde Nass verder uit.

 

“En ze maken het af met zwarte zwaangebeurtenissen, wat betekent dat alles wat de V.N. als een wereldwijde shock wil aanmerken, dat ook kan zijn, en dan komt de V.N. naar buiten met haar management van die gebeurtenis.”

Lees zeker het volledige stuk van Nass om meer te weten te komen over manieren waarop u kunt helpen in de strijd tegen de implementatie van een wereldwijd pandemieverdrag.

Zeg gewoon nee tegen wereldwijde tirannie op het gebied van de volksgezondheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/who-probeert-wereldwijde-coup-via-internationale-gezondheidsregeling-amendementen-op-pandemie-verdrag-kan-het-gestopt-worden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...