maandag 12 december 2022

Nederland: Sjabloon voor de Brave New World van het Ecomodernisme?

 december 12, 2022   985   5

 

Momenteel worden rampenkapitalisme en crisis narratieven gebruikt om de stemming onder de bevolking te manipuleren en een reeks onsmakelijke beleidsmaatregelen door te drukken die anders onvoldoende politieke steun zouden krijgen, schrijft Colin Todhunter.

    Dit beleid wordt bevorderd door rijke belanghebbenden die miljarden dollars kunnen verdienen aan wat wordt voorgesteld. Zij streven naar volledige controle over voedsel en de manier waarop het wordt geproduceerd. Hun visie is gekoppeld aan een bredere agenda die gericht is op het vormgeven van hoe de mensheid leeft, denkt en handelt.

Gedurende een groot deel van 2022 hebben protesten van Nederlandse boeren de krantenkoppen gehaald. Plannen om de stikstofproductie in Nederland tegen 2030 met de helft te verminderen, hebben tot massale protesten geleid. De regering heeft het over de noodzaak om af te stappen van dierlijke landbouw en de klimaatbeïnvloedende emissies daarvan.

Deze ‘voedseltransitie’ gaat vaak hand in hand met de promotie van ‘precisie’-landbouw, genetische manipulatie, minder boeren en boerderijen en synthetisch voedsel uit laboratoria. Deze overgang wordt verkocht onder de noemer “klimaatvriendelijk” en sluit aan bij het narratief van de “klimaatnoodtoestand”.

Actievoerder Willem Engel beweert dat de Nederlandse regering er niet op uit is om boeren om milieuredenen uit het landschap te verwijderen. In plaats daarvan gaat het om de bouw van Tristate City, een megalopolis met een bevolking van ongeveer 45 miljoen die zich uitstrekt tot delen van Duitsland en België.

Engel suggereert dat de “stikstofcrisis” wordt gemanipuleerd om beleid door te drukken dat zal leiden tot een nieuwe vormgeving van het landschap van het land. Hij stelt dat de grootste stikstofuitstoter in Nederland niet de landbouw is, maar de industrie. Grond die momenteel door landbouwbedrijven wordt gebruikt, is echter van strategisch belang voor industrie en woningbouw.

Het tristatenconcept is gebaseerd op een reusachtige verenigde “groene” stedelijke regio die door “slimme” technologieën met elkaar verbonden is en die economisch kan concurreren met de enorme metropolen die we in Azië zien, vooral in China.

De Nederlandse regering heeft onlangs plannen aangekondigd om tot 3.000 landbouwbedrijven uit te kopen in een poging te voldoen aan controversiële doelstellingen om de afspoeling van synthetische stikstofmeststoffen te verminderen. Volgens Christianne van der Wal, minister van Stikstof, krijgen boeren meer dan 100% van de waarde van hun bedrijf aangeboden. Maar er zijn plannen om in 2023 opkoopacties af te dwingen als vrijwillige maatregelen mislukken.

Ze gaan ons uithongeren en doodvriezen

 

Is wat we in Nederland zien gebeuren de eerste stap in een poging om het publiek te laten instemmen met genetisch gemodificeerde gewassen, in laboratoria ontwikkeld “voedsel” en 90 procent van de mensheid die in megasteden wordt gepropt?

En is het toeval dat de volgende ecomodernistische toekomstvisie in het Nederlands verschijnt op het in Nederland gevestigde RePlanet.nl?

Er staat dat er in 2100 tien miljard mensen op aarde zullen zijn:

Meer dan 90 procent daarvan woont en werkt in de stad, tegen 50 procent in 2000. Rond de stad staan grote boerderijen vol genetisch gemodificeerde gewassen die een vier keer zo hoge opbrengst halen als aan het begin van de 21e eeuw.”

Er staat ook dat voorbij de landbouwgrond de natuur begint, die nu het grootste deel van het oppervlak van onze planeet inneemt. Was in 2000 de helft van het aardoppervlak nog in gebruik door de mens, in 2100 is dat nog maar een kwart. De rest is teruggegeven aan de natuur, de biodiversiteit en de CO2-uitstoot zijn terug op het niveau van voor 1850 en bijna niemand leeft meer in extreme armoede.

Dus, daar heb je het. Verdrijf boeren uit de landbouw, pak hun land af voor verstedelijking en rewilding, en we zullen allemaal nog lang en gelukkig leven op genetisch gemanipuleerde gewassen en synthetisch voedsel dat in gigantische vaten wordt gemaakt. In dit techno make belief land is niemand arm en is iedereen gevoed.

Een technocratische visie waarin de wurggreep van de huidige voedselconglomeraten intact blijft en verder wordt verankerd, en de politiek wordt gereduceerd tot beslissingen over hoe het systeem het best kan worden aangepast voor optimale winst.

In deze toekomst zullen digitale platforms alles controleren, het brein van de economie. E-commerce platforms zullen permanent worden ingebed zodra kunstmatige intelligentie (AI) en algoritmen plannen en bepalen wat wordt geproduceerd en hoe het wordt geproduceerd en gedistribueerd.

Wij zullen worden gereduceerd tot weinig meer dan lijfeigenschap terwijl een handvol digitaal werkende megaconcerns alles controleren. Bayer, Corteva, Syngenta, Cargill en dergelijke zullen samenwerken met Microsoft, Google en de grote tech-reuzen om AI-gestuurde boerderijen zonder landbouw en e-commerce retail, gedomineerd door Amazon en Walmart, mogelijk te maken. Een kartel van eigenaren van gegevens, leveranciers van eigen inputs en detailhandelsconcerns in de hoogste regionen van de economie, die giftig industrieel (nep)voedsel verkopen.

En wat met gekozen vertegenwoordigers (als die nog bestaan in deze dystopische visie)? Hun rol zal zeer beperkt zijn tot technocratische toezichthouders op deze platforms.

Dit is waar de in elkaar grijpende hegemoniale klasse, gestuurd door mensen als de Gates Foundation, Big (Agri)Tech, Big (digital) Finance, Big Pharma en “milieuactivisten” als journalist George Monbiot die deze visie uitdragen, ons naartoe willen brengen.

En zij zullen u vertellen dat dit voor uw eigen bestwil is – om honger en hongersnood te voorkomen en ervoor te zorgen dat de wilde dieren worden beschermd, de planeet wordt “gered”, zoönotische pandemieën worden voorkomen of dat een ander doemscenario wordt vermeden.

Het huidige voedselsysteem verkeert in een crisis. Maar veel van de problemen zijn veroorzaakt door dezelfde bedrijfsbelangen die achter het bovenstaande zitten. Zij zijn verantwoordelijk voor een inherent onrechtvaardig voedselregime dat wordt aangedreven door het beleid van de Wereldbank, de WTO en het IMF, dat namens hen handelt.

Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor de aantasting van de bodem, het wegvloeien van kunstmest in de waterlopen, de verdrijving van de plattelandsbevolking en de toe-eigening van land, de vlucht naar overbevolkte steden en de proletarisering (voormalige onafhankelijke producenten gereduceerd tot loonarbeid/werkloosheid), de massale afname van het aantal vogels en insecten, minder gevarieerde voedingspatronen, een spiraalvormige volksgezondheidscrisis als gevolg van chemisch-intensieve landbouw, enzovoort.

En toch, ondanks de enorme problemen die dit landbouwmodel veroorzaakt, is het een ongemakkelijke waarheid dat het (low input/low energy) boerenvoedselweb – en niet de industriële landbouw – nog steeds het grootste deel van de wereld voedt, ook al slokt het industriële model enorme hoeveelheden subsidies en middelen op.

De aanhangers van de ecomodernistische visie gebruiken oprechte bezorgdheid over het milieu om een agenda door te drukken. Maar waar begint echt milieudenken?

Het begint niet met gekochte democratie (zie het artikel How big business gets control over our food) of staatsdwang (zie WikiLeaks: WikiLeaks: US targets EU over GM crops) om genetisch gemodificeerde gewassen en voedsel op de markt te krijgen.

Het begint niet met “precisie”-landbouw waarin genbewerking en dergelijke gelijk staat aan het gebruik van een botte bijl en genoomvandalisme is (volgens Harvard-professor George Church).

En het begint en eindigt niet met genetisch gemanipuleerde gewassen die hun beloften niet hebben waargemaakt en chemisch overgoten planten die worden gebruikt als “voer” voor energieverslindende vaten die materie tot voedsel maken.

Evenmin begint en eindigt het met de Wereldbank/IMF die schulden gebruiken (zie het artikel Modi’s Farm Produce Act Was Authored Thirty Years Ago) om afhankelijkheid af te dwingen, bevolkingsgroepen te verplaatsen, mensen in dicht opeengepakte hoogbouw te duwen en de mensheid te ontdoen van haar inherente band met het land.

Veel van de bovengenoemde problemen zouden op lange termijn kunnen worden opgelost door prioriteit te geven aan voedsel- en zaadsoevereiniteit, lokale productie en lokale economieën en agro-ecologische landbouw. Maar dat interesseert Bayer, Microsoft, Cargill en dergelijke niet, want dat past allemaal niet in hun bedrijfsmodel.

In plaats van boeren uit de landbouw te dwingen, zou de Nederlandse regering hen kunnen aanmoedigen om anders te gaan boeren.

Maar dat vereist een andere mentaliteit dan die waarin boeren en landbouw als een probleem worden afgeschilderd om een agenda door te drukken die gebaseerd is op een sprookjesachtige techno-utopische toekomstvisie.

Het geglobaliseerde systeem van voedselproductie dat gebaseerd is op een geïndustrialiseerd, high-input, chemisch en bedrijfsafhankelijk model, ondersteund door geopolitieke belangen, is het echte probleem.

Hans Herren, laureaat van de Wereldvoedselprijs, zegt:

“We moeten de gevestigde belangen die de transformatie blokkeren met de ongegronde argumenten van “de wereld heeft meer voedsel nodig” opzij schuiven en beleid ontwerpen en uitvoeren dat toekomstgericht is… We hebben allemaal het nodige wetenschappelijke en praktische bewijs dat de agro-ecologische aanpak van voedsel- en voedingszekerheid succesvol werkt.”

Dit beleid zou gelokaliseerde, democratische voedselsystemen en een concept van voedselsoevereiniteit vergemakkelijken, gebaseerd op optimale zelfvoorziening, agro-ecologische beginselen, het recht op cultureel passend voedsel en lokaal (gemeenschappelijk) eigendom en beheer van gemeenschappelijke hulpbronnen, niet in de laatste plaats grond, water, bodem en zaden.

Want als we het hebben over voedsel en landbouw, is dat waar echt milieubewustzijn begint.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederland-sjabloon-voor-de-brave-new-world-van-het-ecomodernisme/

‘Zelenski is een gevaarlijke dictator die met ons belastinggeld een politiestaat heeft opgetuigd’


Het is vrij duidelijk dat president Zelenski niet geïnteresseerd is in vrijheid en democratie. Hij is een gevaarlijke dictator die 100 miljard aan Amerikaans belastinggeld heeft gebruikt om een politiestaat op te tuigen in Oekraïne, zei Tucker Carlson in zijn show.

Het afgelopen jaar heeft Zelenski oppositiepartijen verboden, kritische media met geweld gesloten, politieke tegenstanders gearresteerd en soldaten naar kerken gestuurd, somde Carlson op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In strijd met de Grondwet

Zijn geheime dienst is kloosters binnengevallen, waaronder een klooster vol nonnen. Hij heeft zonder reden tientallen priesters opgepakt, wat in strijd is met de Oekraïense Grondwet, die er overigens niet meer toe doet.

Westerse leiders hebben geen woord gezegd. Ze blijven Zelenski belastinggeld sturen. Het gevolg is dat hij nog brutaler is geworden. Zo heeft hij aangekondigd een hele religie uit te bannen, de Oekraïens-Orthodoxe Kerk, en al haar bezittingen in beslag te nemen.

Een vrij land verbiedt geen grote religies, merkte Carlson op. Zelenski doet dat wel en zijn kabinet zoekt nu naar manieren om christenen die hun geloof belijden te straffen.

Staande ovatie

Eerder noemde econoom Kees de Kort hem een dictator. “Oppositie wordt verboden, bedrijven worden gesloten, als je je mond opentrekt, zit je in de bak. Die wordt in het Nederlandse parlement toegejuicht,” zei De Kort. “Hij is gewoon een dictator.”

President Zelenski kreeg na afloop van zijn toespraak in de Tweede Kamer een staande ovatie



Constant ziek – Pandemie van de gevaccineerden?

 december 12, 2022    4184    30

 

     Foto: Brittany Colette op Unsplash

Uiteraard ben ik nogal bevooroordeeld en op zoek naar elke trendbreuk, maar volgens mij lijken veel mensen vaak ziek te zijn, schrijft The Naked Emperor.

Nogmaals, ik ben zeker bevooroordeeld, maar het lijken vooral de gevaccineerden te zijn die ziek worden. Niets ernstigs, maar verkoudheid of griepachtige symptomen die wekenlang aanhouden. En dan herstellen ze en na een paar dagen begint er weer een nieuwe lange ziekte.

Ik ken de vaccinatiestatus van de meeste mensen niet, maar van degenen die ik ken, zijn de ongevaccineerden niet of nauwelijks ziek geweest, terwijl de gevaccineerden al aan hun derde of vierde aanval van Covid of een andere ademhalingsziekte bezig zijn.

Dit blijkt ook uit het ziekteverzuim op de meeste plaatsen – winkels, cafés, scholen enz.

Zou ik gewoon meer op ziekten kunnen letten? Zouden de ongevaccineerden zich ervan bewust kunnen zijn dat zij niet ziek willen worden en dat een soort onbewust placebo-effect hen helpt om ziektes te weren? Waren de mensen die zich niet lieten vaccineren over het algemeen fitter? Of lijden de gevaccineerden aan T-celuitputting of ADE?

Zoals ik al zei, ik ben bevooroordeeld en velen van u zullen dat ook zijn. Maar probeer dat niet te zijn en laat me weten wat u ziet in de commentaren hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/constant-ziekt-pandemie-van-de-gevaccineerden/


COVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuivering

 december 5, 2022   11856   45

 

Bijna twee jaar lang heeft de staatsomroep de Duitsers gevoed met de vaccinatiepropaganda van het Corona-regime, de publieke omroepen hebben deelgenomen aan de uitsluiting en het kleineren van de ongevaccineerden als quasi ongedierte onder het volk. Maar kijk eens aan: Plotseling bericht zelfs de staatszender ZDF kritisch over de bijwerkingen van de COVID-19 vaccinaties, schrijft Deutschlandkurier.

Op het online nieuwsportaal van de “heute”-redactie beschrijft Susana Santina, verslaggeefster bij de regionale studio van ZDF in Hessen, in detail het geval van een door vaccinatie beschadigde patiënte die zich met een dure bloedzuivering wil ontdoen van de door haar opgeroepen spoken (naar het artikel).

Het verslag concentreert zich op het lot van Felicia Binger (29). De actrice uit Frankfurt is radeloos omdat ze “na de vaccinatie veel ernstige symptomen heeft ontwikkeld en zich tot nu toe niet goed behandeld voelt door de artsen.”. Een jaar geleden had ze haar eerste afspraak in de speciale polikliniek voor vermoedelijke slachtoffers van het COVID-19 vaccin in het Universitair Ziekenhuis in Marburg.

De ZDF-verslaggever: “Nu hebben we Felicia Binger weer ontmoet. Ze vertelt ons dat ze niet beter wordt. Ze kan nauwelijks meer werken, heeft voortdurend pijn en kan veel voedingsmiddelen niet meer verdragen.”

De actrice zegt zelf: “20, 22 uur van de dag zie je me niet buiten, ik lig in bed, ik voel me gewoon te slecht. Ik kan ook niet slapen. Ik heb onder andere een branderig gevoel over mijn hele lichaam, wat komt door de vaatontstekingen, stekende zenuwen en veel neurologische problemen.”

De vrouw uit Frankfurt vertelt: na de vaccinatie ontwikkelde ze auto-antilichamen die in haar bloed werden gedetecteerd. Antilichamen die gericht waren tegen haar eigen gezonde weefsel.

Felicia Binger, zo vernemen we verder, schakelde een advocaat in en klaagde de vaccinfabrikant Biontech aan voor schadevergoeding en smartengeld. Zij heeft hiervoor al veel geld betaald, evenals voor haar behandelingskosten.

Vooral jonge atletische vrouwen lopen risico

Dat juist een vrouw als Felicia Binger aan ernstige bijwerkingen van het vaccin lijdt, verbaast volgens het verslag professor Bernhard Schieffer van het academisch ziekenhuis in Marburg niet: “Wat we steeds weer zien is dat een bepaald type patiënt bijzonder vatbaar is. Dit zijn de slanke, zeer atletische jonge vrouwen.”

De arts bevestigt: “Wat we ook zien is dat er een hoge associatie is met chronische, inflammatoire darmziekten, reuma en longziekten. En veel symptomen op neurologisch en vasculair gebied.”

Laatste hoop bloedzuivering

Dat massale vaatontsteking een bijwerking kan zijn van de COVID-19 vaccinatie is ook opgemerkt door Dr. Beate Jäger uit Mühlheim an der Ruhr, volgens de ZDF. In haar praktijk biedt de internist zogenaamde hulpaferese aan voor mensen die gevaccineerd zijn – een bloedzuivering op basis van een antitrombosemiddel. De successen bewijzen haar gelijk, zegt ze. De therapie is succesvol bij acht van de tien patiënten.

Het probleem is dat de ziektekostenverzekeraars de dure behandeling niet betalen, althans nog niet. Veel vermoedelijke vaccinatieslachtoffers blijven daarom zitten met de hoge kosten (ongeveer 2.500 euro per behandeling).

Toen Felicia Binger zich realiseerde dat geen enkele medicatie haar goed kon helpen, besloot ook zij een bloedzuivering te ondergaan, waarbij haar destructieve auto-antistoffen uit het bloed worden gefilterd. De actrice uit Frankfurt moest de therapie aanvankelijk echter onderbreken omdat ze

Hoe werkt de bloedzuivering?

Om de ziekteverwekkende stoffen te verwijderen, wordt het plasma gescheiden van een continue bloedcirculatie en door een adsorber (een soort katalysator) geleid. Het adsorptiemiddel bevat stoffen die een hoge bindingscapaciteit hebben voor antilichamen. Het plasma, gezuiverd van auto-antilichamen en immuuncomplexen, wordt teruggegeven aan de patiënt.

CONCLUSIE: Mijnheer Lauterbach [Duitse Minister van Gezondheid], de ziektekostenverzekeraars (d.w.z. de betalers van ziektekostenpremies) staan mogelijk een flinke kostenpost te wachten!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccinschade-veel-slachtoffers-hopen-nu-op-bloedzuivering/


La PERMACULTURE selon Franck Nathié de "La Forêt Nourricière"

 


                 Video Link: https://youtu.be/0zVf7ev6YZA

 

9.312 weergaven       19 aug 2022

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...