vrijdag 23 juli 2021

Ken potentiële risico's van coronavirusvaccins voordat u zich laat vaccineren. Tucker Carlson


Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Tucker Carlson waarschuwde Amerikanen om eerst de mogelijke risico's van coronavirus (COVID-19) -vaccins te kennen voordat ze een afspraak maken om gevaccineerd te worden.


“We weten veel over de voordelen van het vaccin. We zijn volledig voorstander van het nemen van vaccins voor kwetsbare mensen', zei Carlson woensdag 5 mei tijdens zijn show op Fox News . "(Maar) weet je iets over de keerzijde?"

Duizenden doden door COVID-19-vaccin

Hij vroeg zijn kijkers of ze weten hoeveel Amerikanen zijn overleden na het nemen van het COVID-19-vaccin.

Het korte antwoord is 4.178. Dat is volgens de laatste gegevens die zijn gepost door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) uit rapporten die zijn ontvangen door het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) vanaf maandag 3 mei. (Gerelateerd: wereldwijd patroon van vaccinletsel, overlijden en misleiding achtervolgt de mensheid .)

Carlson merkte op dat VAERS, dat wordt beheerd door de CDC en de Food and Drug Administration (FDA), in de loop der jaren veel kritiek heeft gekregen omdat het de neiging heeft vaccinletsels te onderschatten. Hij vertelde dat in een rapport dat in 2010 bij het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) werd ingediend, werd geconcludeerd dat "minder dan één procent van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld" door de VAERS.

Dus het totale aantal sterfgevallen na het krijgen van het COVID-19-vaccin is waarschijnlijk hoger dan 4.178 . 'Misschien veel hoger,' zei Carlson.

De expert van Fox News vergeleek de gerapporteerde cijfers met de andere gerapporteerde cijfers van andere massale vaccinatiecampagnes in het land. Volgens Carlson krijgen meer dan 160 miljoen Amerikanen elk griepseizoen griepvaccins. Hij merkte op dat "een relatief klein aantal mensen sterft nadat ze die schoten hebben gekregen."

Er waren 203 sterfgevallen die verband hielden met het griepvaccin in 2019, 119 in 2018 en 85 in 2017. Ze zijn misschien ook ondergewaardeerd door VAERS, maar het verschil met sterfgevallen door COVID-19-vaccins is te groot om gewoon te negeren.

“Het is duidelijk dat wat er nu gebeurt, om wat voor reden dan ook, niet eens in de buurt komt van normaal. Het komt niet eens in de buurt van wat we in voorgaande jaren hebben gezien met eerdere vaccins, "zei Carlson. "De meeste vaccins worden niet beschuldigd van het doden van grote aantallen mensen."

Carlson gaf toe dat het moeilijk is om niet gevaccineerd te worden in de VS

“We praten constant over vaccins, niet alleen in deze show, maar in dit land. Joe Biden sprak gisteren op tv over vaccins. Hij wil dat je er een krijgt. Iedereen met gezag wil dat je er een krijgt', zei hij.

Er is een enorme druk om je te laten vaccineren. Bedrijven eisen van hun werknemers dat ze zich laten vaccineren voordat ze weer aan het werk gaan. Hogescholen en universiteiten verplichten hun studenten om zich te laten vaccineren als ze persoonlijk willen studeren.

“Als je je kans niet hebt gehad, sta je onder enorme druk om je kans te maken. Je begrijpt dat je binnenkort misschien niet meer in commerciële vliegtuigen kunt vliegen of op kantoor kunt werken of je kinderen naar school kunt sturen als je de kans niet hebt.”

Niet iedereen heeft een COVID-19-vaccin nodig

Maar niet iedereen heeft een COVID-19-vaccin nodig, aldus Carlson.

“Niet alle Amerikanen lopen een vergelijkbaar risico om te overlijden aan COVID-19. Sommigen lopen een relatief hoog risico: ouderen en zieken. Ze willen misschien gevaccineerd worden, en de meesten doen dat ook. Sommigen lopen een zeer laag risico om te overlijden: jongeren en gezonde mensen. Anderen lijken in wezen helemaal geen risico te lopen: iedereen die COVID heeft gehad en is hersteld. Vrijwel al die mensen zijn immuun, 'legde Carlson uit.

“Die laatste twee categorieën – jong en gezond en eerder besmet – kunnen oplopen tot honderden miljoenen mensen in dit land.”

Volgens Carlson erkennen het Witte Huis en de officiële beleidsmakers die de uitrol van het vaccin ontwerpen niet dat die categorieën zelfs maar bestaan. Daarom wil president Joe Biden dat 70 procent van alle Amerikaanse volwassenen – ongeacht leeftijd, gezondheidstoestand en reeds bestaande antilichamen – het COVID-19-vaccin tegen 4 juli krijgt.

Biden kondigde dat doel op dinsdag 4 mei aan, zelfs nu het tempo van de dagelijkse vaccinaties vertraagt ​​- tot een gemiddelde van 2,3 miljoen gerapporteerde vaccinaties per dag vanaf 3 mei, van een hoogtepunt van 3,4 miljoen op 13 april. Het nieuwe vaccinatiedoel kwam precies twee maanden vanaf Onafhankelijkheidsdag, een datum waarvan het Witte Huis hoopt dat het een keerpunt in de pandemie zal markeren.

Om de komende maanden nog tientallen miljoenen vaccins toe te dienen, zal Biden duizenden lokale apotheken de opdracht geven om inloopvaccinaties te verstrekken aan mensen zonder afspraak. Het Federal Emergency Management Agency (FEMA) zal ook pop-up en mobiele klinieken ondersteunen.

Het Witte Huis bereidt zich ook voor om onmiddellijk te mobiliseren als de FDA toestemming geeft voor noodgebruik voor het COVID-19-vaccin van Pfizer voor mensen van 12 tot 15 jaar. (Gerelateerd:  Fauci eist dat Amerika kinderen gebruikt als menselijke proefkonijnen voor COVID-vaccinexperimenten .)

"Dit zou acceptabel kunnen zijn als we overtuigend zouden kunnen aantonen dat COVID-19-vaccins geen risico met zich meebrengen, en als we de langetermijneffecten van die vaccins echt begrijpen", zei Carlson. "Maar geen van die dingen is waar."

Carlson noemde vervolgens enkele van de bijwerkingen die verband houden met COVID-19-vaccins.

Afgezien van de gemelde sterfgevallen, "lijken vele duizenden andere mensen gewond te zijn geraakt na het krijgen van het vaccin", zei Carlson.

Hij merkte op dat VAERS bijna 900 niet-fatale hartaanvallen registreerde bij mensen die net het vaccin hadden gekregen, terwijl ongeveer 2.700 mensen onverklaarbare pijn op de borst meldden. COVID-19-vaccins bleken volgens VAERS te hebben bijgedragen aan minstens 8.000 ziekenhuisopnames.

“Als Amerikaanse burgers gedwongen worden om dit vaccin of een ander medicijn te nemen, hebben ze een absoluut recht om te weten wat de effecten ervan kunnen zijn. En ze hebben het absolute recht om die vraag te stellen – zonder het zwijgen opgelegd, gecensureerd of bespot te worden”, zei Carlson.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Volg ons op Instagram, @crg_globalresearch. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

Uitgelichte afbeelding is van NaturalNews.com/NewsTarget.com



Artikelen door:Nolan Barton

 

 zweedse

Zweedse professor legt uit waarom lockdown niet helpt tegen coronavirus

De Zweedse epidemioloog en overheidsadviseur Johan Giesecke legt in een video van YouTube-kanaal UnHerd uit waarom lockdowns in zijn ogen niet helpen tegen het coronavirus.

Hij zei dat het beleid waar andere landen voor hebben gekozen, niet gebaseerd is op bewijs.

We moeten alleen de ouderen en zwakkeren beschermen, zegt professor Giesecke. Er zal vervolgens vanzelf groepsimmuniteit ontstaan.

Veel te pessimistisch

Het onderzoek van Imperial College London, waar veel landen hun beleid op gebaseerd hebben, is volgens hem slecht uitgevoerd. Hij zei dat hij nog nooit een ongepubliceerd onderzoek heeft gezien dat zoveel impact heeft gehad op beleidsvorming.

Giesecke zei dat het onderzoek veel te pessimistisch was en geen goede basis vormde voor beleidsmaatregelen.

Hij verwacht dat de resultaten uiteindelijk voor ieder land ongeveer hetzelfde zullen zijn.

Tenminste 50%

“Covid-19 is een milde ziekte die lijkt op de griep,” zei hij. “Mensen zijn er bang voor omdat het een nieuwe ziekte is.”

Professor Giesecke, die ook de secretaris-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert, zei verder dat het echte sterftecijfer door corona ongeveer 0,1% is.

Als we kunnen testen op antilichamen zal blijken dat tenminste 50% van de bevolking de ziekte al heeft gehad, voorspelde hij.

Bekijk het interview met de Zweedse epidemioloog hieronder:

[UnHerd]

https://www.ninefornews.nl/zweedse-professor-legt-uit-waarom-lockdown-niet-helpt-tegen-coronavirus/ 

5.522 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na een Covid-19-vaccin in Schotland volgens Public Health Scotland

Public Health Scotland heeft onthuld dat alleen al in Schotland 5.522 mensen zijn overleden binnen achtentwintig dagen na het ontvangen van een Covid-19-vaccin in de afgelopen zes maanden.

De dagelijkse expositie 18 juli 2021 



Omdat er tientallen verzoeken om vrijheid van informatie werden gedaan, waarbij aan Public Health Scotland (PHS) werd gevraagd om het huidige totale aantal sterfgevallen te verstrekken van personen die binnen 28 dagen na het ontvangen van een Covid-19-vaccin zijn overleden, besloot PHS dat de beste manier om verder te gaan was om de informatie routinematig en periodiek te publiceren in hun statistisch Covid-19-rapport.

De meest up-to-date cijfers van PHS en binnen het  rapport uitgebracht door op de 23 e  juni 2 021, en ze laten zien dat tussen de 8 ste  december 2020, en de 11 ste  juni 2021 een totaal aantal van 5522 mensen stierven binnen 28 dagen een dosis van een Covid-19-vaccin hebben.

Volgens de  spreadsheet van Public Health Scotland ; waaronder het aantal sterfgevallen per type vaccin en de datum waarop ze plaatsvonden, 1.877 sterfgevallen waren te wijten aan de Pfizer-mRNA-prik, 3.643 sterfgevallen waren te wijten aan de AstraZeneca-virale vectorprik en 2 sterfgevallen waren te wijten aan de Moderna-mRNA-prik .

Dit komt neer op gemiddeld 920 sterfgevallen per maand als gevolg van de Covid-19-vaccins in Schotland alleen. Overtreft het gemiddelde aantal mensen dat is overleden aan Covid-19 in Schotland met 866 per maand.

Een  vrijheid van informatie verzoek  gedaan op de 30 ste  januari vroeg de Schotse regering om het totale aantal mensen die waren overleden aan Covid-19 sinds maart 2020 te onthullen.

Waarop de Schotse regering op 11 maart 2021 reageerde met:

“Het antwoord op uw vraag is dat er tussen maart 2020 en januari 2021 (inclusief) 596 sterfgevallen met betrekking tot COVID-19 zijn geregistreerd waarbij er geen reeds bestaande medische aandoening was.”

Public Health England heeft tot nu toe geweigerd gegevens te publiceren over het aantal sterfgevallen binnen 28 dagen na het vaccin in Engeland, maar het is niet omdat mensen het proberen.

Er zijn tientallen verzoeken om vrijheid van informatie ingediend bij PHE om de vraag te stellen, maar ze reageren nooit met de verklaring dat "Public Health England kan bevestigen dat het niet over de informatie beschikt die u hebt gevraagd.

Met behulp van de gegevens over het aantal sterfgevallen als gevolg van de Covid-19-vaccins in Schotland kunnen we echter inschatten wat het waarschijnlijke aantal sterfgevallen is als gevolg van de prikken in Engeland. 

Als we ons aanpassen aan de omvang van de bevolking, schatten we dat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van de jabs in Engeland in de afgelopen 6 maanden zo hoog zou kunnen zijn als 57.470.

Dat aantal alleen is precies waarom PHE "beweert" dat ze die informatie niet hebben.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...