zaterdag 11 december 2021

Zuid-Afrikaanse wetenschappers delen "positief" nieuws dat Omicron geen piek in sterfgevallen veroorzaakt

door Paul Joseph Watson

10 december 2021, 5:58 uur

Terwijl de rest van de wereld in paniek raakt.

 

      MICHELE SPATARI via Getty Images

Wetenschappers in Zuid-Afrika blijven het ‘positieve’ nieuws delen dat de Omicron-variant van COVID-19 geen piek in het aantal doden veroorzaakt, ook al blijven andere landen zoals het VK in paniek raken.

The Telegraph meldt : "Zuid-Afrikaanse wetenschappers zien geen teken dat de ommicron Covid-19-variant een ernstiger ziekte veroorzaakt."

“Ziekenhuisgegevens laten zien dat het aantal Covid-19-opnames nu sterk stijgt in meer dan de helft van de negen provincies van Zuid-Afrika, maar het aantal sterfgevallen stijgt niet zo dramatisch en indicatoren zoals de mediane duur van het ziekenhuisverblijf zijn geruststellend.”

Volgens minister van Volksgezondheid Joe Phaahla wijzen er steeds meer aanwijzingen op dat Omicron veel milder is dan eerdere varianten.

"Voorlopige gegevens suggereren dat hoewel het aantal ziekenhuisopnames toeneemt, het lijkt alsof het puur vanwege de aantallen is en niet als gevolg van de ernst van de variant zelf, deze Omicron," zei hij.


Zoals we eerder hebben benadrukt, beschouwen sommige experts de komst van Omicron als een goede zaak, omdat het meer dodelijke varianten zoals delta zou kunnen vervangen.

De CEO van Zuid-Afrika's grootste particuliere zorgnetwerk zei dat de Omicron-variant "zo mild" is dat het "het einde van COVID-19 kan betekenen".

Wetenschappers in Noorwegen beweerden ook dat de Omicron-variant zeer overdraagbaar is, maar ‘milder’, het ‘beste scenario’ zou kunnen blijken te zijn, omdat het de ‘natuurlijke immuniteit’ zou versterken en het einde van de pandemie dichterbij zou brengen.

Er is nog steeds geen enkel geval waarin Omicron iemand ter wereld heeft vermoord, en toch leggen regeringen over de hele wereld steeds draconischere beperkingen op omdat ze angst en paniek zaaien.

In het VK, niet tevreden met het opnieuw plaatsen van een semi-lockdown voor zijn mensen en het invoeren van vaccinpaspoorten in de vorm van 'Plan B' - bereidt de regering van Boris Johnson zich voor om binnen een paar weken nog meer autoritaire 'Plan C'-maatregelen op te leggen.

Zoals we in de onderstaande video documenteren, lijdt de bevolking vermoedelijk aan een soort lockdown-gehavende vrouw-syndroom, aangezien ze de maatregelen grotendeels toejuichen, ondanks dat de regering er zelf de spot mee drijft.

    LINK: https://youtu.be/bVMG8VygRTk

-----------------------------------------

 Vroege data wijzen uit: omikron maakt minder ziek dan eerdere varianten in Zuid-Afrika

De omikronvariant maakt covidpatiënten minder ziek dan eerdere varianten. Dat is de voorlopige conclusie van vroege data over de nieuwe variant in Zuid-Afrika.

"Nadat ik verschillende patiënten persoonlijk gezien heb, kan ik stellen dat hun symptomen een pak milder zijn in vergelijking met wat we zagen in de eerste drie golven", zegt Richard Friedland van Netcare, de grootste particuliere zorgverlener van Zuid-Afrika, in verschillende media.

"Zo'n 90 procent van de covidpatiënten in onze ziekenhuizen hebben geen beademing nodig. Zij worden beschouwd als incidentele gevallen", klinkt het nog. Volgens Friedland werd in eerdere golven 26 procent van de covidpatiënten in de Netcare-ziekenhuizen op high care of intensieve zorgen-afdelingen behandeld.

"Als deze trend zich doorzet, lijkt het erop dat de vierde golf in de meeste gevallen adequaat kan worden behandeld via eerstelijnszorg."

Friedland bevestigt daarmee eerder onderzoek van Fareed Abdullah van de Zuid-Afrikaanse Raad voor Medisch Onderzoek.


De Morgen 9/12/2021

What would you like for Christmas?

 


Today They Were Forced To Admit That ‘COVID-19’ sars-cov-2 virus Does Not Exist!

LewRockwell.com


Today They Were Forced To Admit That ‘COVID-19’ Does Not Exist

Waarom je je gezondheid niet aan Pfizer moet toevertrouwen

pfizer

Foto: Unsplash

Waarom je je gezondheid niet aan Pfizer moet toevertrouwen

Pfizer, het bedrijf waar we onze gezondheid aan zouden moeten toevertrouwen, werd schuldig bevonden aan de grootste zorgfraude uit de Amerikaanse geschiedenis. In 2009 moest het farmaciebedrijf een boete van 2,3 miljard dollar betalen voor het illegaal promoten van medicijnen.

Pfizer had een medicijn ongeoorloofd aan de man gebracht. Het bedrijf had het bij patiënten en artsen aangeprezen voor ziektes waarvoor het niet bedoeld was. Dat gebeurde nadat de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA had geweigerd het middel goed te keuren omdat het niet veilig zou zijn.

Achterhouden van informatie

Daarnaast werd Pfizer schuldig bevonden aan het omkopen van artsen om bepaalde medicijnen voor te schrijven aan patiënten.

In 2004 werd de farmaceut schuldig bevonden aan het achterhouden van informatie over bijwerkingen van medicijnen. Zo manipuleerde Pfizer onderzoeksresultaten om artsen te overtuigen van de effectiviteit van de middelen en werden negatieve effecten weggemoffeld.

Je kunt ons vertrouwen

Zoiets zouden ze nooit meer doen. Toch? Er is natuurlijk geen enkel bewijs dat de coronavaccins schade toebrengen aan mensen. Het aantal hartaanvallen onder kinderen piekt ook niet. Het aantal gevallen van voorheen zeldzame neurologische aandoeningen, het Guillain-Barré-syndroom en verlamming, gaat niet door het dak. En gezonde mensen vallen niet bij bosjes dood neer.

Alles is volstrekt normaal. Zeggen de autoriteiten. Deze vaccins zijn zo veilig dat ze in steeds meer landen worden verplicht en mensen het recht wordt ontnomen om ze te weigeren. Dus ga lekker in de rij staan om je injectie te halen. Je kunt ons vertrouwen. Wij zijn van de overheid.

Kamervragen (NL) over duidelijke piek in overlijdens na vaccinatie: ‘Schokkende uitkomsten’

kamer

Foto: Maryland GovPics CC BY 2.0

De oversterfte loopt elke week verder op. In de eerste week van december overleden er ongeveer 1250 meer mensen dan verwacht. Volgens de media hangt de oversterfte vooral samen met corona. Twee professoren van de Universiteit van Londen hebben iets anders ontdekt.

Hun analyse laat zien dat er met Covid in Nederland niets bijzonders is gebeurd in de leeftijdscategorie onder 65 jaar. Covid is niet zichtbaar onder de 65. Het onderzoek wijst daarnaast uit dat er sprake is van verkeerde registratie van vaccinatiestatus bij overlijden direct na vaccinatie.

Hét bewijs

“Als het onderzoek van de twee professoren van de Universiteit van Londen klopt, dan is dat hét bewijs dat de coronamaatregelen van het kabinet geen enkel effect hebben op de volksgezondheid, terwijl ze wel desastreus zijn voor onder meer de economie en ons (geestelijke) welzijn,” zegt Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die Kamervragen heeft gesteld over de mortaliteitscijfers van ongevaccineerden en gevaccineerden.

Van Haga wil van zorgminister Hugo de Jonge weten wat zijn reactie is op het onderzoek van de professoren. “Bent u zich ervan bewust dat als dit onderzoek klopt, u alle mensen onder de 65 jaar opzadelt met coronabeleid dat kant noch wal raakt?”

Schokkende uitkomsten

“Wat vindt u van het feit dat de professoren ontdekten dat overleden gevaccineerden pas weken na de vaccinatie als ‘gevaccineerd’ werden aangemerkt en dus stierven als ongevaccineerden?” vraagt Van Haga verder.

Het Kamerlid vraagt De Jonge ook wat hij vindt van de andere schokkende uitkomsten van de analyse, te weten een duidelijke piek in overlijdens zowel na toediening van de eerste als de tweede dosis, en dat de mortaliteit van gevaccineerden niet lager is dan die van ongevaccineerden.

Eén van de professoren, Norman Fenton, was onlangs te gast bij radiozender LBC om te praten over het onderzoek:


--------------  

‘Engels onderzoek wijst uit: Covid niet zichtbaar onder de 65 jaar en verkeerde registratie van vaccinatiestatus bij overlijden direct na vaccinatie’


Een diepgaande statistische analyse laat zien dat met Covid in Nederland er NIETS bijzonders is gebeurd in de leeftijdscategorie onder 65 jaar. Excessen zitten enkel in de groep ouderen. Covid is NIET zichtbaar onder de 65.

“Als het onderzoek van twee professoren van de Universiteit van Londen klopt, dan is dat hét bewijs dat de coronamaatregelen van het kabinet geen enkel effect hebben op de volksgezondheid, terwijl ze wel desastreus zijn voor ondermeer de economie en ons (geestelijke) welzijn”, aldus Tweede Kamerlid Wybren van Haga die Kamervragen stelt over de mortaliteitscijfers van ongevaccineerden en gevaccineerden, waaruit blijkt dat door verkeerde registratie het aantal vaccinatiedoden buiten zicht blijft.

Vragen van het lid Van Haga aan de minister van volksgezondheid inzake Engels Covid-onderzoek 

1) Bent u bekend met het onderzoek van twee professoren van de Universiteit van London over de mortaliteitscijfers van ongevaccineerden en gevaccineerden, waaruit blijkt dat door verkeerde registratie het aantal vaccinatiedoden buiten zicht blijft? (1)

2) Wat is uw reactie op dit onderzoek? Graag een toelichting 

3) Wat vindt u van het feit dat een diepgaande statistische analyse laat zien dat met Covid in Nederland er NIETS bijzonders is gebeurd in de leeftijdscategorie onder 65 jaar en dat excessen enkel in de groep ouderen zitten? Bent u zich ervan bewust dat als dit onderzoek klopt u alle mensen onder de 65 jaar opzadelt met coronabeleid dat kant noch wal raakt? Graag een reactie.

4) Wat vindt u van het feit dat de professoren ontdekten dat overleden gevaccineerden pas weken na de vaccinatie als ‘gevaccineerd’ werden aangemerkt en dus stierven als ongevaccineerden? Graag een reactie. 

5) Wat vindt u van de schokkende andere uitkomsten van de gecorrigeerde grafiek: 1) een duidelijke piek in overlijdens zowel na de toediening van de eerste als de tweede doses en 2) de mortaliteit van gevaccineerden niet lager is dan ongevaccineerden, wat de ineffectiviteit van vaccins aangeeft? Graag een reactie 

6) Biedt dit onderzoek voor u aanleiding om uw coronabeleid c.q. uw vaccinatiebeleid te wijzigen? Zo neen, waarom niet? Graag een uitgebreide reactie 

(1) https://www.researchgate.net/publication/356756711_Latest_statistics_on_England_mortality_data_suggest_systematic_mis-categorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination

 


Kinderen van 5 tot 12 krijgen in januari uitnodiging voor coronaprik: ‘Misdadig, onrechtmatig en strafbaar’

kinderen

Foto: New York National Guard CC BY-ND 2.0

in Binnenland 10 december 2021 21:15 114 Reacties

Ouders met kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen die tegen corona laten vaccineren. Het demissionaire kabinet neemt daarmee een advies van de Gezondheidsraad (NL)  over. De Gezondheidsraad stelt dat ‘alle vormen van drang vermeden moeten worden’. De kinderen krijgen zo rond half januari een uitnodiging voor een coronaprik.

“Door kinderen van 5-11 jaar te vaccineren, kunnen waarschijnlijk zo’n 100-150 ernstige gevallen van ontsteking door corona voorkomen worden. De voordelen zijn dus groter,” jubelt D66-Kamerlid Jan Paternotte.

Donder op met je gifspuit

Waarop FVD-kopman Thierry Baudet reageert: “Schandalig. Blijf van de kinderen af! Donder op met je gifspuit!” Zijn partij voegt toe: “De prikverslaafden van D66 willen onze kinderen injecteren met experimentele goedjes om een handvol ‘besmettingen’ tegen te gaan. Zonder enig oog voor de bijwerkingen van de ‘vaccins’ gaan ze nu achter de allerjongsten aan. Bij deze partij zijn onze kinderen niet veilig.”

Journalist Annelies Strikkers verdiepte zich in het advies van de Gezondheidsraad en constateert: “In hun onderbouwing maken ze gebruik van valse dilemma’s en schattingen die geen enkele basis hebben. Ook weten ze niet óf vaccinatie iets voorkomt. Het is ongehoord.”

“Het is ongeloofwaardig dat leden van de Gezondheidsraad tot het advies gekomen zijn zonder enige (politieke) druk,” schrijft ze.

Kwalijke rol

“De kwalijke rol van de Gezondheidsraad valt niet meer te ontkennen,” stelt publicist en jurist Sietske Bergsma. “Louter valse dilemma’s, onwaarheden en politieke overwegingen liggen aan het ‘advies’ ten grondslag.”

Advocaat Bart Maes zegt: “Misdadig, onrechtmatig en strafbaar.”

5
Beoordeel dit artikel

Professor die eerste mRNA-coronavaccins bestudeerde: ‘Volkomen belachelijk wat er gebeurt’

professor

Foto: Byram Bridle (Videostill Rumble/Free Speech Media)

in Buitenland 11 december 2021 12:50 0

Het is volkomen belachelijk wat er gebeurt, zei professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada in het tv-programma The Ingraham Angle. Bridle zit in een groep die de eerste mRNA-coronavaccins bestudeerde.

Deze vaccins zijn volstrekt ineffectief, en door een oneindig aantal doses toe te dienen denkt men dat ze opeens effectief worden. Er ligt inmiddels genoeg bewijs waaruit blijkt dat we met de vaccins nooit groepsimmuniteit gaan bereiken, aldus professor Bridle.

Net zo makkelijk

De nieuwe varianten kunnen de vaccins volgens hem gemakkelijk omzeilen. Daarnaast is het welhaast onmogelijk geworden om de schade die de vaccins veroorzaken te verbergen.

Mensen die ‘volledig gevaccineerd’ zijn, kunnen nog steeds besmet raken. Ze kunnen nog steeds corona krijgen. Ze kunnen nog steeds sterven aan corona. En ze verspreiden het virus minstens net zo makkelijk als mensen zonder immuniteit, benadrukte de immunoloog.

Tirannie

Er wordt zelfs al gesproken over een vierde dosis. Dit draait allemaal om geld, het heeft niets te maken met wetenschap, zei professor Bridle. “Dit is belachelijk.”

De meeste mensen hebben de vaccins niet nodig, laat staan een derde of vierde dosis, zei de professor, die sprak van ‘tirannie’.

5
Beoordeel dit artikel

Beelden uit coronakamp in Canada: ‘Jullie behandelen ons erg slecht’

canad

Foto: Screenshot Twitter

in Buitenland 11 december 2021 06:00 64 Reacties

Op beelden die in een coronakamp in Canada zijn gemaakt, is te zien hoe medewerkers een man tot bedaren proberen te brengen die er al enkele dagen wordt vastgehouden. Het lijkt te gaan om een hotel dat is omgetoverd tot isolatiecentrum.

“Ik weet niet wanneer mijn vlucht vertrekt. Ik heb verdomme nog nooit een misdaad begaan,” zegt de man tegen de medewerkers, die schorten, mondkapjes en gezichtsschermen dragen.

Misselijk

“Nee, u bent geen crimineel, dat is het niet,” zegt een medewerker tegen de woedende man. “Wat is er dan in vredesnaam aan de hand? Ik heb me drie keer laten testen. Ik wil weten wanneer mijn testresultaten bekend zijn. Derde dag!” aldus de man.

De boze man klaagt ook over de kwaliteit van het voedsel in het quarantainecentrum. “Ik krijg troep. Vanmiddag kreeg ik een vieze sandwich die me misselijk maakt.”

Daarnaast klaagt de man over de manier waarop hij wordt behandeld. “Jullie behandelen me slecht. Jullie behandelen ons allemaal erg slecht.”

Dit is wat er op dit moment in Canada gebeurt

Eerder werd de Canadese Tiffany Gaura met haar twee dochters opgesloten in een quarantaineruimte bij het Westin Calgary Airport nadat ze een reis hadden gemaakt naar Egypte. Ze zei dat ze werden opgewacht door medewerkers van het Rode Kruis in beschermende pakken. “We mogen niet naar buiten,” schreef Tiffany op Facebook.

“We krijgen alleen de maaltijden die ze ons geven (het is nu 18.30 uur en we hebben nog niets te eten of te drinken gehad sinds we om 15.00 uur zijn geland),” aldus de vrouw. Ze kreeg ook te horen dat de boete voor het onderbreken van de quarantaine kan oplopen tot 750.000 dollar. “Dit is wat er op dit moment in Canada gebeurt.”


[Infowars]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...