vrijdag 4 februari 2022

VAXXED Patients' Blood Examined, Horrific Findings Revealed!

VAXXED Patients' Blood Examined, Horrific Findings Revealed!

1480 views


LINK: https://www.brighteon.com/dab785c8-36d1-43cd-80c0-543ba38c693b



 

Vandenbroucke zet wettekst over verplichte vaccinatie in de zorg op punt

 

       © Aangeboden door Belga

        4/02/2022

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) gaat zijn ontwerp over de verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel tegen volgende week volledig op punt stellen. Dat werd vernomen in regeringskringen na afloop van het kernkabinet, waar de tekst op tafel lag.

De regering-De Croo bereikte in november een akkoord over de verplichte vaccinatie in de zorgsector. Vanaf 1 januari zou het zorgpersoneel drie maanden de tijd krijgen om zich te laten vaccineren. Vanaf 1 april zou wie een vaccin weigert ontslagen of voor zes maanden geschorst worden.

De deadline van 1 januari is intussen al gepasseerd. Het advies van de Raad van State was ook maar een goede week voordien aangekomen, maar ruim een maand later is de verplichting dus ook nog niet ingegaan. En indien de wetteksten definitief groen licht krijgen, dan zal er wellicht nog wat tijd overgaan alvorens het definitief kan ingaan.


NVDR.: En nu maar hopen dat hij dan ook 50.000 nieuwe zorg medewerk(st)ers kan vinden?  Niet erg slim van VDB.  

Mischien een hulp in deze zgn. p(l)andemie: lees het boek BYE BYE COVID van Andreas Kalcker en 30 dokters/zorgmedewerkers over het 100% effectieve gebruik van CDS (CLO2) tegen Covid-19.


Een beeld zegt meer dan ................ (4)

 

















































































Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...