dinsdag 30 augustus 2022

Dokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van de COVID Gevaccineerden op de Ongevaccineerden, en dat het bloedcellen vernietigt & bloedklonters veroorzaakt

augustus 25, 2022

In zijn laatste serie dia’s van bloedmonsters van zowel “gevaccineerde” als ongevaccineerde mensen, heeft Dr. Philippe van Welbergen aangetoond dat het grafeen dat bij de mensen wordt ingespoten zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, dat het magnetische eigenschappen krijgt of een elektrische lading, en dat de vezels aanwijzingen vertonen van complexere structuren met strepen, bericht Expose-news.com.

Hij heeft ook aangetoond dat “scherven” grafeen worden overgebracht van “gevaccineerden” op vaccinvrije of ongevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen vernietigd worden en bloedklonters ontstaan bij de ongevaccineerden.


Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die aan het bloed van mensen wordt toegebracht door Covid-injecties, door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe, geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans gemeenschapskanaal, Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en het laat op gang komen van hevige menstruaties (vrouwen vanaf hun 60e), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen te zien. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien. Wij weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen zijn.

Sindsdien is Dr. Philippe regelmatig te gast geweest bij Loving Life TV: hij heeft de uitrol van de experimentele Covid-injecties aan de kaak gesteld; hij heeft updates gegeven over de toenemende schade die de experimentele Covid-injecties in de loop van de tijd aan het bloed toebrengen; en hij heeft updates gegeven over de Covid-situatie in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s van bloedmonsters. De livestream was lang, dus heeft Loving Life TV hem in twee delen opgesplitst.

Deel Eén is een discussie met antwoorden op vragen van het publiek.

In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn nieuwste bloeddia’s en legt hij uit wat er op de beelden te zien is. Hij bespreekt bijna 100 bloeddia’s van zowel “gevaccineerde” als vaccinvrije patiënten. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten “besmet zijn met vaccintoxines door shedding”.

Hieronder ziet u een kort fragment uit deel twee, met dank aan The Timeline Post kanaal op Telegram.

 

Hieronder ziet u een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen, gezien met een microscoop, hoe bloed eruit hoort te zien. Er is geen stolling of vreemde voorwerpen in te zien.


De volgende afbeelding is van een persoon die geïnjecteerd is met het experimentele geneesmiddel Covid. Het bloed is gestold, de misvormde rode bloedcellen zijn samengeklonterd. De cel die in het beeld omcirkeld is, is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in het beeld, die naast de grafeenvezels zit. U ziet de grootte van de grafeenvezels in verhouding tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen de haarvaten blokkeren. U kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.


Een paar weken voordat de video hieronder gemaakt werd, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende kanten van de grafeenvezels. In het onderstaande beeld zijn rechts van de vezel de cellen gestold en aan de linkerkant is wat lijkt op een spleet of ruwweg achterwaartse “C”-vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” vroeger niet gezien werd, maar dat het nu plotseling in bijna elk monster gezien wordt. Het is een aanwijzing dat “deze dingen veranderd zijn, hun reactie met de omringende bloedcellen is veranderd … en ik weet niet wat de aanleiding is geweest,” zei hij.


De afbeelding hieronder is van een bloedmonster van een vaccinvrij, of ongevaccineerd, driejarig kind. Het toont stukjes of “scherven” van grafeen die “het resultaat zijn van vervreemding,” met andere woorden het grafeen is overgebracht van “gevaccineerde” ouders op hun ongevaccineerde kind.


Hieronder ziet u de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig ongevaccineerd kind, wiens bloed besmet en vernietigd is door de overdracht van grafeen uit zijn omgeving, die een Covid-injectie gehad heeft. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in feite verlamd, het kind kan zijn rechterarm niet optillen en het bovenbeen functioneert niet goed.


De presentatie van Dr. Philippe is werkelijk oogopenend en afschuwelijk – een must om naar te kijken, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties “veilig” zijn en erop staan dat mensen geïnjecteerd worden. De Covid-injecties zijn wapens van genocide, en hoe de mensen die ze ontworpen hebben nog steeds vrij rondlopen is ongelooflijk.

U kunt de presentatie hieronder bekijken of op Loving Life TV HIER.

Loving Life TV: Dr Philippe (deel twee), De Bloedglaasjes, 12 februari 2022 (90 min)


 

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


GRAFEENOXIDE DOSSIER

 https://www.frontnieuws.com/dokters-ontdekken-dat-grafeen-wordt-overgedragen-van-de-covid-gevaccineerden-op-de-ongevaccineerden-en-dat-het-bloedcellen-vernietigt-bloedklonters-veroorzaakt/ 


Ze brengen COVID terug… en deze keer is het permanent

Augustus 1, 2022

Covid is terug in alle krantenkoppen. Terwijl de nieuwe normaal pushers wanhopig worden om de mensen bang te maken de Grote Reset te aanvaarden, grijpen zij terug naar hun oude favoriet om ons te laten wennen aan de eeuwige pandemie, schrijft Kit Knightly.


Het aantal “Covid-gevallen” in het VK is (blijkbaar) opgelopen tot 3,8 miljoen, volgens het Office of National Statistics. Het is naar verluidt even erg in de EU, waar de “gevallen” in zes weken tijd (naar verluidt) verdrievoudigd zijn.

Ook aan de overkant van de oceaan ziet het er niet best uit, met een “toename” van het aantal gevallen in de hele VS.

Aan de andere kant van de (vermeende) ideologische scheidslijn is het niet beter. Rusland, China en India – ondanks het feit dat zij dappere multipolaire strijders zijn die in een 5D schaakstrijd verwikkeld zijn tegen de machinaties van de globalistische elite – hebben ook allemaal “gevallen” van de “nieuwe variant” gezien.

Waar u ook woont, de “gevallen” zijn in opmars. Maar, zoals wij allen weten, betekent “gevallen” eigenlijk “mensen die positief getest zijn”, en is een vervalste statistiek die geheel voor propagandadoeleinden gebruikt wordt.

De nieuwe “golf” gaat eigenlijk alleen maar over het verkopen van één groot idee: de pandemie zal nooit ophouden.

Marketwatch loopt voorop wat betreft op-de-neus krantenkoppen, met:

V.S. leidt de wereld in nieuwe COVID-gevallen terwijl BA.5 zich blijft verspreiden en illustreert dat de pandemie nog lang niet voorbij is

De pandemie is nog lang niet voorbij – dat is de hard gecodeerde boodschap die nu de ronde doet, en die is helemaal niet subtiel. De WHO heeft het letterlijk gezegd, vrijwel woord voor woord:

WHO waarschuwt dat covid “nog lang niet voorbij” is, terwijl varianten in de V.S. en Europa de kop opsteken.

Ze schakelen ook de symptomen om, met “sub-variant BA.5” die nieuwe symptomen geeft, waaronder een “zere keel en hese stem”.

In een geniale zet hebben ze zelfs nachtelijk zweten en slaapproblemen aan de lijst van Covid-symptomen toegevoegd… en dat midden in een hittegolf. Briljant gedaan.

Deze “vloedgolf” zal waarschijnlijk nog groter worden, omdat de WHO functionarissen van de naties eisen dat zij “de controle opvoeren”, wat meer tests betekent, en dus meer gevallen. Het is een spelletje dat we allemaal heel goed kennen, en het is allemaal zinloos.

Net zo nietszeggend is het gepraat over de nieuwe “centaurus”-variant.

Men moest wel met “centaurus” gaan, of iets nieuws, want de volgende Griekse letter na omicron is pi, en niemand zal bang zijn voor de Pie (Taart) variant.

Hoe is de “centaurus-variant” anders? Blijkbaar is ze besmettelijker, en kan ze ernstiger zijn. Maar het belangrijkste is dat zij:

het virus kan helpen ontsnappen aan de antilichamen die de huidige vaccins opwekken

Dit is natuurlijk van vitaal belang als men die zoete booster pegels wil blijven binnenharken.

Om dit punt bij het publiek te onderstrepen hebben zij zelfs die arme oude Sleepy Joe positief laten testen op Covid, ondanks het feit dat hij tot aan zijn oogballen “gevaccineerd” is.

Wat dit betekent voor zijn toekomst op lange termijn valt nog te bezien. Misschien staat Joe op het punt om – ahem – met pensioen te gaan, wie weet.

Vergeet niet dat het nieuws een constructie is – en als Joe positief getest zou hebben en het kwam het narratief niet goed uit, dan zouden wij er gewoon nooit iets over horen.

Wij weten dat zij geen maskers dragen als de camera’s niet op hen gericht zijn, er is geen enkele reden om te denken dat zij werkelijk de moeite nemen om zich te testen. Ik bedoel, waarom zouden zij?

Zij kondigen gewoon een “positieve test” aan voor elke politicus die even vrij moet nemen, sympathie moet opwekken of de waarheidsgetrouwheid van het narratief moet versterken.

Het is altijd een interessante lijn die zij bewandelen wanneer zij de “volledig gevaccineerden” positief gaan laten testen. Enerzijds moeten de “vaccins” werken om de ongevaccineerden ervan te overtuigen de prik te halen… maar anderzijds moeten de “vaccins” niet werken, om de gevaccineerden ervan te overtuigen hun boosters te halen.

Het is duidelijk dat zij op dit ogenblik meer geld zien in her-vaccineren dan in nieuw vaccineren. Dat is logisch, want de onwillige ongevaccineerden die zijn overgebleven, zijn vanuit hun standpunt waarschijnlijk een verloren zaak.

Wat betekent dit nu, in het grote geheel gezien?

Wel, in potentie betekent het dat we teruggaan naar maskermandaten, sociale distantie en 5e/6e/7e “boosters” toevoegen aan het toch al overvolle vaccinatieschema. (Misschien geven ze u een deal als u polio, apenpokken en 2 of 3 Covid-prikken tegelijk neemt).

Misschien krijgen we een mooie herfstlockdown, en zullen de scholen de opening na de zomervakantie uitstellen. Misschien ligt er een groter verhaal in het verschiet. De krant “I” is al bezig met de toneelvoorbereidingen voor een “slechte winter”.

Meer in het algemeen is het plan gewoon om de semi-permanente “pandemie” te normaliseren.

The Guardian zegt al dat deze golf “aan het afkalven is” en dat wij ons moeten “voorbereiden op de volgende”. De New York Times is botter:

Endemische Covid-19 ziet er vrij bruut uit

The Atlantic ging met een variant (goh) van dezelfde kop:

De BA.5 golf is hoe COVID er normaal uitziet

Terwijl de San Francisco Chronicle eigenlijk zonder ironie de uitdrukking “nieuw normaal” in hun kop gebruikt.

Intussen zetten zowel Bloomberg als de  Washington Post de positieve test van Biden in het middelpunt van de belangstelling, door te beweren dat het “de blijvende kracht van de pandemie aantoont” en “de terugkeer naar de normale test-strategie eist”.

De boodschap is vrij duidelijk – geen terugkeer naar normaal. Endemische Covid, een niet te winnen eeuwige oorlog, dat is het eindspel.

Wat hoopvoller is: de terugkeer van Covid betekent waarschijnlijk dat de pushers van de Grote Reset een beetje wanhopig worden.

Apenpokken is dwaas, polio was dood bij aankomst, de hittegolf is al voorbij en de mensen zijn behoorlijk uitgekeken op Oekraïne. Ze moeten terug naar Covid omdat ze niets anders hebben.

Het is als een ouder wordende rockband die laat in de set met tegenzin terugkeert naar hun klassieke hits, nadat het publiek door hun experimentele nieuwe album gesnurkt is.

Het is bijna triest, eerlijk gezegd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/ze-brengen-covid-terug-en-deze-keer-is-het-permanent  

COVID-19 VACCIN DOSSIER

 

COVID-vaccins zorgen ervoor dat u geen volledige immuniteit verwerft, zelfs als u besmet bent en hersteld

Door   DissidentNL - 2021-12-16

Neem het niet van mij aan, ik mag niet eens meer twitteren, schrijft Alex Berenson.

 Neem het aan van een kleine plaats die ik de Britse regering noem. Die vandaag toegeeft, in haar nieuwste vaccinatie toezicht rapport, dat:

“N antilichaam niveaus lijken lager te zijn bij mensen die infectie oplopen na twee doses vaccinatie.” (Blz. 23)

Wat betekent dit? Verschillende dingen, allemaal slecht. We weten dat de vaccins de infectie of de overdracht van het virus niet stoppen (elders in het rapport wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen nu in veel hogere mate worden besmet dan niet-gevaccineerden).

Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin na infectie interfereert met het aangeboren vermogen van je lichaam om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit maar ook tegen andere delen van het virus. Gevaccineerde mensen lijken met name geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij niet-gevaccineerde mensen.

Dit betekent dat gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zullen zijn voor mutaties in het spike-eiwit ZELFS nadat zij zijn geïnfecteerd en hersteld.

Het betekent ook dat het virus waarschijnlijk zal selecteren op mutaties die precies in die richting gaan, omdat die het in wezen een enorm kwetsbare populatie zullen geven om te infecteren. En het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins interfereren met de ontwikkeling van robuuste immuniteit op lange termijn na infectie.

Afgezien daarvan is alles in orde.

———————–

Nieuwsuur begrijpt zelf niet wat ze gisteren uitgezonden hebben, maar meldde in wezen hetzelfde. Kijk maar naar de grafieken van Sanguin:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

https://dissident.one/2021/12/16/25185/


Degenen die het Covid-vaccin krijgen, kunnen NOOIT meer volledig immuun worden – Overheidsstatistieken onthullen de schokkende waarheid

Door   DissidentNL   -  2021-10-26


Het vaccin weerhoudt je er niet van besmet te raken met het vermeende virus. Het verhoogt in feite je kans om te sterven. Het heeft ook een potentieel oneindige lijst van onbekende bijwerkingen. Bent je bereid dit risico te nemen om te bewijzen dat je een goede burger bent voor mensen die je samenleving haten?

De Britse regering heeft bekendgemaakt dat wie eenmaal tegen het vermeende coronavirus is “ingeënt”, nooit meer volledig natuurlijk immuun kan worden.

In haar COVID-19 Vaccin Surveillance Report, Week 42, geeft de UK Health Authority op blz. 23 toe dat “de N-antilichaamspiegels lager lijken te zijn bij mensen die besmet raken na twee doses vaccinatie”. Het gaat verder met te zeggen dat deze daling van antilichamen in principe permanent is.

“Wat betekent dit? Verschillende dingen en allemaal slecht,” schrijft Alex Berenson. Wij weten dat vaccins besmetting of overdracht van het virus niet voorkomen (elders in het verslag wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen thans veel vaker besmet zijn dan niet-gevaccineerden).

“Wat de Britten zeggen is dat zij nu hebben ontdekt dat het vaccin het vermogen van het lichaam aantast om na infectie antilichamen te produceren, niet alleen tegen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus. In het bijzonder lijken gevaccineerden geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij niet-gevaccineerden.”

Op lange termijn zijn mensen die zich laten vaccineren in het kader van “Operation Warp Speed” veel vatbaarder voor eventuele mutaties in het spike-eiwit, zelfs als zij reeds besmet en hersteld zijn, of zelfs meer dan eens.

De niet-gevaccineerden daarentegen zullen een blijvende, zo niet permanente immuniteit verwerven tegen alle stammen van het vermeende virus nadat zij het op natuurlijke wijze zelfs maar één keer hebben opgelopen.

“Dit betekent ook dat het virus waarschijnlijk mutaties selecteert die precies in die richting gaan, omdat zij het in feite een enorme vatbare populatie geven om te infecteren,” waarschuwt Berenson verder. “En het is waarschijnlijk verder bewijs dat de vaccins interfereren met de ontwikkeling van robuuste immuniteit op lange termijn na infectie.”

 

Vertrouw op God, niet op Big Pharma

Dit is precies waar we voor gewaarschuwd hebben, alleen om belachelijk gemaakt te worden door de mainstream media en overheidsbronnen die nu beweren dat natuurlijke immuniteit niet eens bestaat, meldt NaturalNews.

Met andere woorden, er zijn twee realiteiten tegelijk aan de gang: één waar ongevaccineerden God vertrouwen met hun immuniteit, en de andere waar de “volledig gevaccineerden” vertrouwen hebben in “de wetenschap”, de regering en de media om hen immuniteit te geven door middel van een naald.

Er is maar één partij die gelijk heeft, en dat is dus niet de partij die de brede weg inslaat naar permanente immuunschade door vaccinatie. De enige mensen op deze wereld die een goed werkend immuunsysteem hebben, zijn degenen die besloten hebben hun lichaam met rust te laten.

Er is gewoon geen reden om gevaccineerd te worden tegen een virus dat bij de meeste mensen geen symptomen vertoont, laat staan tegen een virus dat nog niet eens geïsoleerd is en waarvan het bestaan niet eens is bewezen.

“Dit is de grootste oplichterij in de geschiedenis van de mensheid,” schreef een commentator op Berenson’s blog over de Covid injectie nachtmerrie.

“De wereldelites plannen dit al sinds 1991-92,” schreef een ander. “Heb je gehoord van Agenda 21? Die werd in 2015 vervangen door de Agenda 2030 van de Verenigde Naties, of wat nu de ‘grote reset’ wordt genoemd.”

Een ander wees erop dat zelfs praten over Agenda 21 jarenlang als een wilde “samenzweringstheorie” werd beschouwd. Nu is die samenzweringstheorie veranderd in een samenzweringsrealiteit.

“We zijn van een samenleving die vrede en welvaart probeert te verspreiden, naar een samenleving die zich laat infecteren met biowapens om iedereen uit te roeien die onbelangrijk, irrelevant en vervangbaar wordt geacht,” schreef een ander.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

https://dissident.one/2021/10/26/22013/


Ontvolkingsagenda: Bill Gates wil steden bombarderen met vaccins

 Door   DissidentNL   -  2022-08-24

 

Bill Gates is zo vastbesloten om experimentele vaccins aan de bevolking op te dringen, dat hij nu overweegt om steden te “bombarderen”, zodat de vaccins worden ingeademd, met of zonder toestemming van de mensen, meldt Sean Adl-Tabatabai.

Een recent artikel van Eugyppius: A Plague Chronicle onthult dat aan Gates gelieerde onderzoekers nu aandringen op covid neusvaccins die op bevolkingen kunnen worden gespoten en ingeademd zonder medeweten of toestemming.

“Virus moron Eric Topol en haarlemmerolie verkoopster Akiko Iwasaki pluggen mRNA neusspray hocus pocus, eisen een tweede Operatie Warp Speed om verder te knoeien met miljarden menselijke immuunsystemen,” stelt het artikel:

Oligarchische steun voor neusspray-vaccins komt voornamelijk uit de geplaagde geest van Bill Gates, die stilletjes teleurgesteld is in de prestaties van de mRNA-elixirs en nu het grootste deel van zijn hoop vestigt op het maskeren…

Topol is slechts een mentaal leeghoofdige Corona brigadier, maar Iwasaki is medeoprichter van de farmaceutische startup RIGImmune, die twee miljoen dollar heeft ontvangen van de Gates Foundation “om nieuwe aangeboren immuunactivatoren te ontwikkelen ter bescherming tegen infectieziekten die de ontwikkelingslanden onevenredig hard treffen.” Ze is ook medeoprichter van Xanadu Bio, dat probeert nanodeeltjes te ontwikkelen die je niet doden als je ze inhaleert…

Naturalnews meldt: Als deze poging slaagt, zou het globalisten een manier geven om mRNA instructies vanuit de lucht op hele bevolkingen te laten vallen, op precies dezelfde manier waarop boeren velden besproeien met insecticiden. De mRNA instructies kapen de lichaamscellen en programmeren ze om niet-menselijke eiwitstructuren te bouwen die ook kunnen functioneren als biologische wapens die onvruchtbaarheid of stolsels veroorzaken.

Zoals Natural News heeft gedocumenteerd met laboratoriumproeven, zijn deze klonters zelf-assemblerende biostructuren die in omvang toenemen totdat ze de bloedstroom blokkeren en vaak het slachtoffer doden. Mensen vallen dood neer net als insecten, en de “menselijke kudde” wordt geruimd als nooit tevoren.

Menselijke populaties worden gezien als “plagen” door de globalisten

De menselijke bevolking wordt door de globalisten gezien als een plaag voor de planeet, die moet worden uitgeroeid op dezelfde manier als een kakkerlakkenplaag zou worden aangepakt. Volgens globalisten gebruikt de mens niet alleen te veel kostbare hulpbronnen – zoals water, energie en land – maar vervuilt hij ook de oceanen met plastics, vernietigt hij ecologische systemen en draagt hij niets bij aan de toekomst van de menselijke beschaving. Daarom moeten ze worden uitgeroeid, zo is de gedachte.

De echte truc is uit te vinden hoe je de massa ervan kunt overtuigen dat ze niet worden uitgeroeid, terwijl ze in de rij staan voor vernietigingsinjecties. Om dit te bereiken werden “vaccins” gepromoot door doktoren, journalisten, overheidsinstanties, Big Tech, werkgevers en scholen, in tegenspraak met enige echte ondersteunende wetenschap. Deze dodelijke injecties werden “veilig en effectief” genoemd, terwijl ze in werkelijkheid gevaarlijk en dodelijk waren. Degenen die zwichtten voor deze schijnbare “gezaghebbende” beïnvloeders zullen waarschijnlijk met hun leven betalen voor die slechte beslissing, zo blijkt. Want al die tijd was de covid-19 pandemie een truc om mensen in de rij te krijgen om zich te laten injecteren met langzaam werkende euthanasie-injecties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

https://dissident.one/2022/08/24/ontvolkingsagenda-bill-gates-wil-steden-bombarderen-met-vaccins/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...