woensdag 15 februari 2023

Mike Yeadon: ik denk dat het iedereen zal doden


Overheden zijn zo ‘blij’ met de mRNA-prikken dat ze alle oude vaccins, inclusief de kindervaccins, willen laten vervangen door mRNA-vaccins. Mike Yeadon, voormalig vicepresident van vaccinmaker Pfizer, heeft er slapeloze nachten van, zei hij in het programma CHD Friday Roundtable.

Dat zou betekenen dat het lichaam van je kind een bepaald eiwit gaat aanmaken als het gevaccineerd wordt tegen een bepaalde ziekte. Het gevolg is dat zijn of haar immuunsysteem het weefsel gaat aanvallen dat het eiwit aanmaakt.


Video on Rumble: https://rumble.com/v29hyfc-february-14-2023.html 

(Video verwijderd? Klik hier...)

10 keer

Overheden hebben met Moderna en Pfizer afspraken gemaakt over de aankoop van 10 injecties per man, vrouw, kind en baby, stelde Yeadon.

“Als ik ook maar een heel klein beetje gelijk heb, zijn ze van plan om eenieder van ons 10 keer te vaccineren,” benadrukte Yeadon. “Ik denk dat het iedereen zal doden.”

Vreselijk verhaal

Hij voegde toe dat het voelt alsof hij in een slechte sciencefictionfilm speelt. “Het is een vreselijk verhaal.”

Verliezen Oekraïne versus Rusland

februari 15, 2023   4005   6  


De volgende cijfers circuleren al enige tijd op het net en op diverse websites en zouden afkomstig zijn van de Mossad. De datum van het onderzoek zou 14 januari 2023 zijn.

 

Rusland: 418.000 strijdende soldaten (plus 3.500.000 reservisten) en een groeiend aantal Wagner-huurlingen.

Oekraïne: 734.000 strijdende soldaten (plus 100.000 reservisten) plus NAVO-officieren, -soldaten en huurlingen op het terrein.

Oekraïne

Rusland

Gevechtsvliegtuigen

302

23

Helikopters

212

56

UAV (Unmanned aerial vehicle)

2.750

200

Tanks en pantservoertuigen

6.320

889

Houwitsers (artilleriesystemen)

7.360

427

Luchtverdedigingssystemen

497

12

Doden

157.000

18.480

Gewonden

234.000

44.500

Krijgsgevangenen

17.230

323

Doden – Militaire trainers van de NAVO (VS en VK)

234

Doden – NAVO-soldaten (Duitsland, Polen, Litouwen, …)

2458

Doden – Huurlingen

5360

Via Opposition24.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verliezen-oekraine-versus-rusland/


Kinderen doden voor winst:

Europa lijdt onder 1580% piek in kindersterfte na goedkeuring door EMA van COVID-vaccin voor kinderen

februari 15, 2023   3455   7  

 

De vermeende COVID-19 pandemie heeft elk aspect van ons leven beïnvloed, en de goedkeuring van het COVID-19 vaccin voor kinderen werd gezien als een sprankje hoop door degenen die alles geloven wat hun televisie hen vertelt, schrijft The Exposé.

Uit recente statistieken die aan EuroMOMO zijn verstrekt door de officiële autoriteiten van 27 landen in Europa, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en het grootste deel van Duitsland, blijkt echter een aanzienlijke toename van het aantal oversterftegevallen onder kinderen sinds het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) de COVID-19-injectie heeft goedgekeurd voor 12- tot 15-jarigen in 2021, en slechts enkele maanden later voor 5- tot 11-jarigen.

Zozeer zelfs, dat ze met een zorgwekkende 1.580% zijn gestegen in vergelijking met dezelfde periode toen het zowel het hoogtepunt van de vermeende pandemie was, als de Covid-19 injectie niet aan kinderen werd aangeboden.

Vóór de goedkeuring van het Covid-19-vaccin voor kinderen was het aantal oversterftegevallen onder kinderen in Europa onbestaande.

Volgens EuroMOMO waren er in de eerste 21 weken van 2021 346 minder sterfgevallen dan verwacht, wat betekent dat er min-346 of 0 extra oversterftegevallen waren.


Bron

Zodra het EMA echter in week 22 van 2021 het Covid-19-vaccin voor 12- tot 15-jarigen goedkeurde, begon het aantal oversterftegevallen aanzienlijk te stijgen.


Bron

Deze stijging van het aantal oversterftegevallen werd natuurlijk niet gepubliceerd in de mainstream media. Maar kwam niet als een verrassing voor degenen die al op de hoogte waren van de zwaar gecensureerde schade die de Covid-19 vaccinatie toebracht aan volwassenen.

Als het bekend was gemaakt, in plaats van onder het tapijt te worden geveegd, zou het een brede bezorgdheid hebben gewekt onder ouders die ervoor hadden gekozen hun kinderen te vaccineren omdat ze alles geloofden wat hen op de televisie werd verteld.

 

Het zou ook hebben voorkomen dat andere ouders hun kinderen dwingen een vaccin te krijgen dat ze gewoon niet nodig hebben, toen het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) slechts een paar maanden later de vergunning voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19-injectie verlengde voor gebruik bij kinderen van 5 tot 11 jaar.

Bron

Dit had dus de schokkende stijging van het aantal sterfgevallen bij kinderen in Europa tot eind 2022 kunnen voorkomen.

Maar de gevolgen van de keuze om de vergunning voor noodgebruik van het Covid-19-vaccin uit te breiden tot kinderen heeft in de huidige situatie verstrekkende gevolgen gehad.

En het is een bewijs van de prioriteiten en de onmenselijke benadering van de volksgezondheid door de autoriteiten, die de gezondheid en veiligheid van kinderen zo achteloos negeren in het streven naar een vaccinatiecampagne die niets anders heeft gedaan dan op grote schaal verwoesting aanrichten en enorme winsten voor Big Pharma creëren.

Volgens EuroMOMO waren er in heel 2020 op het hoogtepunt van de vermeende pandemie 466 minder sterfgevallen onder kinderen in Europa dan verwacht.


Bron

Maar zoals we weten heeft de vermeende pandemie Europa pas rond maart 2020 echt getroffen.

Helaas voor de autoriteiten maakt dit de beslissing om kinderen te prikken nog erger, aangezien er 616 minder sterfgevallen onder kinderen werden geregistreerd op het hoogtepunt van de vermeende pandemie.

Bron

Koppel dit aan het feit dat deze trend zich in 2021 voortzette tot de EMA de vergunning voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19 injectie verlengde voor gebruik bij 12-15-jarige kinderen, dan kunt u zien waarom deze cijfers ernstige vragen oproepen over waarom regeringen, NGO’s, regelgevende instanties voor geneesmiddelen en door de belastingbetaler gefinancierde wetenschappers en artsen zo graag een experimentele mRNA gentherapie in de armen van kinderen wilden krijgen.

De cijfers bewijzen dat het vermeende Covid-19 virus geen enkel risico vormde voor kinderen, en dat ze er in feite beter aan toe waren dan ooit.

Daarom is het werkelijk ongelooflijk dat kinderen zijn onderworpen aan experimentele vaccins met bekende bijwerkingen en onbekende gevolgen op lange termijn.

Tragisch genoeg werden na de noodgoedkeuring van het Covid-vaccin voor kinderen maar liefst 1.953 extra oversterftegevallen geregistreerd tussen week 22 van 2021 en week 52 van 2022.

Bron

Bron

Bron

Ter vergelijking: tussen week 22 en week 52 van 2019 werden 334 extra oversterftegevallen bij kinderen geregistreerd.

Bron

Tussen week 22 van 2019 en week 52 van 2020 waren er dus 132 minder sterfgevallen dan verwacht onder kinderen van 0-14 jaar in heel Europa.

Hierdoor kunnen we een vergelijking maken met de cijfers van na de toelating van het vaccin Covid-19.

Maar omdat vóór de toelating van het Covid-19-vaccin voor kinderen en op het hoogtepunt van de Covid-19-pandemie een negatief aantal oversterftegevallen werd geregistreerd, is het voor ons moeilijk om de exacte toename van het aantal overlijdensoverschrijdingen gelijk te stellen.

De procentuele toename van 1.953 extra oversterftegevallen tussen week 22 van 2021 en week 52 van 2022 tegenover -132 extra oversterftegevallen tussen week 22 van 2019 en week 52 van 2020 komt neer op -1.580%. Natuurlijk weten we dat het oversterftegevallen in feite is toegenomen en niet afgenomen, dus we zouden kunnen zeggen dat de oversterfte is toegenomen met 1.580% / 16,8x.

Of we kunnen van de -132 extra doden in 19/20 het getal 1 maken, en hetzelfde verschil optellen bij de 1.953 extra doden in 21/22. Dit komt neer op 2.086 extra doden. De toename van het aantal extra doden komt dan neer op een schokkende en ongelooflijke toename van 208.500% / 2.086x.

Maar hoe we het ook bekijken, zowel de cijfers als het verband zijn duidelijk. De goedkeuring van het Covid-19 vaccin voor kinderen door het EMA veroorzaakte een aanzienlijke toename van het aantal oversterftegevallen in heel Europa, terwijl er vóór de goedkeuring minder oversterftegevallen waren dan verwacht.


Bron gegevens

De conclusie is dat de toename van het aantal oversterftegevallen in heel Europa sinds de goedkeuring van het COVID-19 vaccin voor kinderen belangrijke vragen oproept over de veiligheid van het vaccin en de keuzes die de autoriteiten hebben gemaakt.

Het feit dat de autoriteiten blijven aandringen op de vaccinatie van kinderen, ondanks het overweldigende bewijs van schade, is zowel onmenselijk als een verraad van het vertrouwen van het publiek.

Het is absoluut noodzakelijk dat er onmiddellijk een onderzoek wordt ingesteld om de oorzaken van deze tragedie bloot te leggen en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen.

We kunnen niet toestaan dat dit nog langer doorgaat. De veiligheid en het welzijn van onze kinderen moeten onze hoogste prioriteit zijn. We moeten transparantie en verantwoording eisen en een einde maken aan dit voortdurende experiment met vaccins voor onze kinderen.

Het is tijd voor ouders, opvoeders en gezondheidswerkers om zich te verenigen en stelling te nemen tegen deze verwoestende realiteit.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. https://www.frontnieuws.com/kinderen-doden-voor-winst-europa-lijdt-onder-1580-piek-in-kindersterfte-na-goedkeuring-door-ema-van-covid-vaccin-voor-kinderen/

 

 

De aardbevingsramp is verschrikkelijk, maar er deed zich nog een ramp voor die is verzwegen


De aardbevingsramp in Syrië en Turkije is verschrikkelijk. Er zijn tienduizenden doden gevallen. De media besteden er veel aandacht aan. In de kerstweek van 2022 deed zich ook een ramp voor. In 10 landen in Europa zijn er in een week tijd 14.233 doden gevallen.

“Dit is werkelijk verschrikkelijk,” zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in zijn nieuwe column. Hier hebben de media geen aandacht aan besteed.

De oversterfte rond de kersttijd was gigantisch: in Duitsland 44 procent. Daar zijn de coronapatiënten al vanaf gehaald. In Nederland was de oversterfte 29 procent.

Enorme ramp

In de 10 landen wonen ongeveer 350 miljoen mensen. Heel Europa telt 746 miljoen inwoners, en dan kom je uit op een oversterfte van 27.000. In één week tijd. “Dit is een enorme ramp, die alleen ongelooflijk verdrongen is,” benadrukt Capel.

 


In de tweede helft van 2022 was de oversterfte in de 10 Europese landen naar schatting 162.270, in heel Europa 300.000 en in de Verenigde Staten 565.000. Daar zitten dus geen coronapatiënten bij.

Mondiaal komt Capel uit op ongeveer één miljoen doden in een half jaar. Hij baseert zich daarbij op gegevens van de website Our World in Data. “Het is verschrikkelijk.”

Nog erger

Hij vraagt zich af waarom ieder onderzoek hiernaar wordt geblokkeerd. “Waarom wordt deze ramp verzwegen? Waarom wordt alles tegengewerkt?”

“Het zijn hele grote getallen, er is heel veel aan de hand, het is echt een mondiale ramp. Een natuurramp is verschrikkelijk, maar wat mensen elkaar aandoen is vaak nog erger,” besluit de emeritus hoogleraar. “Je wordt er niet vrolijk van.”



Marcel de Graaff zegt het gewoon (en zorgt voor beroering in Europees Parlement)



Het Westen traint en bewapent Oekraïne al vanaf 2014, aldus Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO.

“Al vanaf 2014 beschiet en doodt Oekraïne de Russisch sprekende burgers in het oosten van het land,” zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement. “En sinds een jaar schiet Rusland terug en maakt ze een einde aan dit racistische geweld.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ergste van alles

Paus Franciscus zegt het klip en klaar: deze oorlog is door het Westen uitgelokt. De reden is duidelijk: Rusland staat de heerszuchtige ambities van de Verenigde Staten in de weg omdat zij soeverein wil blijven en haar eigen identiteit wil behouden, benadrukte De Graaff.

Na een jaar staat de EU er slecht voor. Zwaar getroffen door de eigen sancties, slechte economische vooruitzichten en het ergste van alles: Nord Stream opgeblazen door de US, sprak het Europarlementslid, waarna het parlement zich begon te roeren.

Verschrikkelijke aanslag

“Ik roep de Europese Commissie op openingen te zoeken naar Rusland en Noorwegen aan te spreken op haar rol in deze verschrikkelijke aanslag,” zei De Graaff. “Stop met de sancties en werk mee aan vrede. Werk mee aan wederopbouw van de economie, identiteit en soevereiniteit van de lidstaten.”

Klaus Schwab: ‘Wie deze technologieën beheerst, zal in zekere zin de wereld beheersen’


Globalist Klaus Schwab heeft de elites opgeroepen om de handen ineen te slaan en geavanceerde technologieën te leren ‘beheersen’. Hij waarschuwde dat de wereld uit onze vingers kan glippen als ze niet snel handelen.

De oprichter van het World Economic Forum deed deze uitspraken op de World Government Summit in Dubai. Schwab doelde op zogenoemde 4IR-technologieën, oftewel technologieën rond de Vierde Industriële Revolutie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Compleet anders

Denk aan kunstmatige intelligentie, de metaverse en synthetische biologie. Hij zei: “Wie die technologieën beheerst, zal – in zekere zin – de wereld beheersen.”

Hij voegde toe dat de wereld er over 10 jaar compleet anders uit zal zien. “Mijn grote zorg is dat we niet in staat zullen zijn om deze 4IR-technologieën te beheersen als we niet samenwerken op wereldschaal en als we niet het benodigde beleid formuleren en gestalte geven,” zei Schwab.

Samensmelting

Hij is geobsedeerd door kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde technologieën, en voorspelde eerder dat de Vierde Industriële Revolutie zal leiden tot ‘een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit’.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...