woensdag 27 december 2023

Levensverwachting studies tonen aan dat vaccinatie één van de grootste kwaadaardigheden is in de menselijke geschiedenis

december 22, 2023   5143   14   

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de levensverwachting voor zowel mannen als vrouwen in de Verenigde Staten gedaald, nu tot slechts 76 jaar. Vaccins zijn hier grotendeels debet aan, schrijft Ethan Huff.

Het nieuws is iets beter voor vrouwen in Amerika, die nu gemiddeld 79 jaar oud worden. Mannen daarentegen zullen naar verwachting slechts 73 jaar oud worden, het grootste verschil tussen mannen en vrouwen sinds 1997.

Hoewel het niets nieuws is dat vrouwen gemiddeld langer leven dan mannen, is het feit dat beide seksen in de VS naar verwachting niet eens meer de 80 halen opmerkelijk gezien de levensverwachting van ouderen in andere landen.

In Japan bijvoorbeeld leven veel ouderen tot ver in de 80, wat blijkbaar ook het geval is in het Verenigd Koninkrijk. Hoe zit het dan met de Verenigde Staten?

Volgens Mark Crispin Miller speelt de “vaccinatie” tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19) een enorme rol in de daling van de levensverwachting over de hele wereld, en in het bijzonder in de Verenigde Staten.

Recente studies wijzen erop dat andere factoren, zoals de opioïde-epidemie, geestelijke gezondheidsproblemen en chronische stofwisselingsziekten, ook een rol spelen bij de daling van de levensverwachting in Amerika.

Wereldwijde vaccinholocaust in beweging

Vaccins in het algemeen verslijten de menselijke genetica al een tijdje, waarbij de COVID-injecties voor veel ouderen de druppel waren die de emmer deed overlopen.

Het is een wereldwijde vaccinholocaust die tientallen jaren geleden is begonnen en nu een crescendo bereikt, nu Big Pharma zich stort op de mRNA-sector van genetische herprogrammering. De COVID-prikken van Pfizer-BioNTech en Moderna waren de eerste injecties en er zullen er nog veel volgen.

 

Ook opmerkelijk in Amerika’s dalende levensverwachting is het zeer corrupte Westerse medische systeem, dat zich concentreert op symptoombestrijding met medicijnen en vaccins in plaats van op preventie, zoals andere landen met een hogere levensverwachting dat doen.

“We hebben een gezondheidszorgsysteem dat zeer geavanceerd is in het behandelen van ziekten en gevorderde aandoeningen”, zegt Dr. Brandon Yan, MD, de auteur van een nieuw onderzoek over dit onderwerp. “Maar voor het grootste deel … is het niet erg goed als het gaat om preventieve zorg.”

Zwarte Amerikanen zijn gemiddeld nog slechter af als het gaat om levensverwachting. De gemiddelde zwarte, man of vrouw, leeft maar tot iets boven de 70 jaar. Voor zwarte mannen ligt het gemiddelde zelfs nog lager, op slechts 61 jaar.

“We weten dat de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op de basislijn veel groter is voor zwarte Amerikanen dan bijvoorbeeld voor blanke Amerikanen. En de wisselwerking tussen geslacht en ras is een belangrijk gebied voor verder onderzoek.”

Over de hele wereld, van het Verenigd Koninkrijk tot Europa tot Azië en verder, blijven de gegevens binnenstromen die aantonen dat de levensverwachting echt een duikvlucht heeft genomen sinds de lancering van Operation Warp Speed.

Chronische ziekten zijn sinds de lancering van de prikpillen ook uit de pan gerezen omdat bloedaandoeningen, ooraandoeningen, urineweg- en prostaatproblemen en “turbo” kankers zich als een lopend vuurtje verspreiden. Was het echt de moeite waard voor een zogenaamd “virus” met een sterftecijfer van 0,00 procent?

“Dit is een geestelijke strijd”, schreef een commentator over de verschrikkingen die nu worden gezien door de massale prikoperatie. “Het is een strijd voor de toekomst van de mensheid.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/levensverwachting-studies-tonen-aan-dat-vaccinatie-een-van-de-grootste-kwaadaardigheden-is-in-de-menselijke-geschiedenis/

Laat ze insecten eten… Hoe onverschillige elites hun minachting laten blijken en wat er daarna komt

 mei 19, 2022   5879   19  

   Unplash

Toen Marie Antoinette te horen kreeg dat het volk geen brood had, antwoordde zij naar verluidt: “Laat ze maar taart eten.” Deze beruchte woorden waren een duidelijke illustratie van de achteloze onverschilligheid van de Franse elite voor de benarde toestand van het gewone volk. Bovendien hebben zij waarschijnlijk de woede aangewakkerd die een revolutie ontketende die het Franse heersende systeem omver wierp, schrijft Nick Giambruno.

Als Marie Antoinette niet zo wereldvreemd was geweest, had zij misschien een betere woordkeuze gehad.

Hoewel de geschiedenis zich niet herhaalt, rijmt zij wel.

Ik breng dit naar voren omdat de moderne politieke, financiële en media-elites de laatste tijd tal van “laat ze taart eten”-opmerkingen hebben gemaakt.

Zij laten op dezelfde manier zien hoe onbewust zij zijn van de problemen van de gewone man, terwijl de inflatie uit de hand loopt, de tekorten zich uitbreiden, de aandelenmarkt instort, en de economische vooruitzichten met de dag somberder worden.

Laten we ze eens bekijken en nagaan wat ze kunnen betekenen voor het sociale en politieke klimaat in de toekomst… en wat u er aan kunt doen.

Voorbeeld #1: Inflatie is goed

Eerst vertellen centrale bankiers, de media en de academische wereld u dat er geen inflatie is.

Dan, wanneer de inflatie onloochenbaar wordt, zeggen zij u dat u zich geen zorgen hoeft te maken, want de inflatie is slechts “van voorbijgaande aard”.

En als dan blijkt dat het niet slechts tijdelijk is, zegt men dat u zich geen zorgen hoeft te maken, want inflatie is eigenlijk een goede zaak.

Het is niet ongewoon om dit soort belachelijke koppen te zien:


Voorbeeld #2: Geen kalkoen meer met Thanksgiving

Nadat de inflatie door een hoogtepunt van meerdere decennia is gebroken, is het niet langer mogelijk de klucht vol te houden dat “inflatie goed is”. 

Dus is de berichtgeving van de elite overgeschakeld op manieren waarop het plebs kan omgaan met een steeds lagere levensstandaard.

Afgelopen Thanksgiving was het voor de Federal Reserve onmogelijk om de stijgende kosten van kalkoen te negeren. In plaats daarvan had de afdeling van St. Louis een nuttige suggestie voor de mensen die het moeilijk hebben: vervang de heerlijke kalkoen door goedkopere, zwaar bewerkte industriële smurrie.


Voorbeeld #3: Laat uw huisdieren sterven

Onlangs publiceerde Bloomberg een artikel met de titel “Inflation Stings Most If You Earn Lessan Than $300K. Here’s How to Deal.”

Daarin werd aanbevolen nog eens na te denken over de medische behandeling van uw huisdieren:

“Als u een van de vele Amerikanen bent die tijdens de pandemie een nieuwe huisdiereneigenaar zijn geworden, kunt u misschien nog eens nadenken over die dure medische behoeften voor uw huisdieren.”

Voorbeeld #4: Benzine is te duur? Koop een Tesla

Nu de benzineprijzen de pan uit rijzen, stelt de minister van vervoer Pete Buttigieg voor om een elektrische auto te kopen. Op die manier kan het plebs ophouden met klagen en zal het zich “nooit meer zorgen hoeven te maken over de gasprijzen.”

De gedachte of de mensen zich überhaupt een dure elektrische auto zouden kunnen veroorloven, leek niet in hem op te komen.

Voorbeeld #5: Huisvesting is te duur? Ga in een pod (capsule) wonen of trek weer bij uw ouders in

Nu de torenhoge prijzen de huisvesting in vele grote steden onbetaalbaar maken, wordt het wonen in pods gepromoot.

In Californië bijvoorbeeld is een huis met drie slaapkamers waar vroeger een eengezinswoning stond, omgebouwd tot een wooneenheid met pods voor 13 personen.

De komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complot

 


Soortgelijke verhalen duiken op in andere steden. De media zien dit niet als een aanzienlijke verslechtering, maar vieren dit eerder als een milieuvriendelijke oplossing voor de stijgende woonkosten.

Zij raden ook aan om weer bij je ouders in te trekken.


Voorbeeld #6: Vlees Is Te Duur? Eet insecten en industrieel slib

Nu de inflatie vlees voor velen onbetaalbaar maakt, probeert de elite het voetvolk tevreden te houden door hen wijs te maken dat vlees slecht is voor het milieu.

Dat is een belangrijke reden waarom er in de mainstream media een stroom van artikelen is verschenen waarin de vleesconsumptie wordt veroordeeld en goedkope alternatieven worden gepromoot.

Hun oplossing is de plebs nepvlees te geven, dat gemaakt is van zwaar bewerkt industrieel slib, en hen insecten te voeren.

Bill Gates zei onlangs: “Ik denk dat alle rijke landen moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees”.

“Je kunt niet nog meer koeien hebben” en de regeringen kunnen “de vraag volledig omschakelen door regelgeving”.

In een artikel in The Economist staat: “Wij zullen de Europeanen en Amerikanen er niet van kunnen overtuigen om massaal insecten te eten… De kunst kan zijn om ze stiekem in de voedselketen te brengen.”


The Guardian meldt dat het eten van insecten de klimaatzondes kan verzachten en dat “als wij de planeet willen redden, de toekomst van het voedsel in insecten ligt.”

Hier is nog iets anders van Bloomberg:


Dit zijn maar een paar voorbeelden van een veel bredere drang tegen vlees.

Hier komt het op neer.

De elite heeft te horen gekregen dat vlees te duur is geworden voor de doorsnee mens. Hun antwoord: “Laat ze torren eten.”

Conclusie

Dit overzicht is geenszins een volledige verzameling van recente “laat ze taart eten” verklaringen. Het is echter voldoende om te begrijpen wat de elites denken en hoezeer zij de doorsnee mens verachten.

Henry Kissinger, globalistenbeweging architect met het bloed van miljoenen aan zijn handen, op 100-jarige leeftijd overleden

 

Dit zijn dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor het ongebreideld geld drukken en andere beleidsmaatregelen die geleid hebben tot de stijgende prijzen waarmee de gewone mensen te kampen hebben.

En toen de pijn van de inflatie duidelijk werd, was hun antwoord: inflatie is goed… geen kalkoen meer met Thanksgiving… laat uw huisdieren doodgaan… koop een dure elektrische auto… ga in een capsule wonen of trek weer bij uw ouders in… en eet insecten.

Laten we, in plaats van deze voorbeelden afzonderlijk te bekijken, eens een stapje terug doen en nadenken over het grotere plaatje dat zij schetsen. Dit zal ons helpen de sociale en politieke situatie beter te begrijpen, waar het heen zou kunnen gaan, en wat wij moeten doen.

Tegen deze achtergrond lijken twee dingen duidelijk.

1) De huidige elites in de politiek, de financiële wereld en de media leven in een bubbel en zijn onverschillig voor de problemen van de gewone mensen – ongeveer zoals Marie Antoinette dat deed.

2) De woede bouwt zich op omdat de mensen steeds meer economische pijn voelen.

Niemand weet hoe de situatie zich zal ontwikkelen, maar ik denk dat het dwaas zou zijn om zichzelf en zijn portefeuille niet voor te bereiden op de turbulentie van de komende maanden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/laat-ze-insecten-eten-hoe-onverschillige-elites-hun-minachting-laten-blijken-en-wat-er-daarna-komt/

(Corrupte) WHO-baas Tedros verklaart de oorlog aan vlees en landbouw


WHO-baas Tedros heeft de oorlog verklaard aan vlees en de landbouw, want ‘klimaatverandering’.

“Onze voedselsystemen zijn schadelijk voor de gezondheid van mensen en de planeet. Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en een derde van de wereldwijde ziektelast,” beweert hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gejongleerd met percentages

Het transformeren van voedselsystemen is om die reden noodzakelijk, aldus Tedros, die pleit voor een verschuiving richting een ‘gezond, divers en plantaardig dieet’.

De uitspraken van de WHO-baas doen wenkbrauwen fronsen. “Zoals gewoonlijk wordt er weer gejongleerd met percentages,” merkt advocaat Carine Knapen op. “Hoeveel precies is 30 procent? Hoeveel is de totale uitstoot? Waar zijn de onderliggende data?” Ze wil weten of hij zelf ook geen biefstuk en vlees meer eet.

Diep corrupte stroman

Auteur en spreker David Icke wijst erop dat door mensen veroorzaakte klimaatverandering zo’n grote leugen is dat hij je naar adem laat happen.

Hij voegt toe dat Tedros een diep corrupte stroman is voor Bill Gates en zijn meesters, en de Rockefellers en hun meesters. Ze willen de bevolking voor voedsel afhankelijk maken van de globalisten, aldus Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Oud-advocaat (Nederland) roept op tot verzet: ‘We moeten het systeem platleggen’


Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren gaat vervolgen, omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan opruiing. De eerste zitting was op 20 december.

Van Meijeren zei in het openbaar dat hij hoopt dat mensen naar het parlement zullen trekken en daar niet meer weg zullen gaan, en dat boeren het recht hebben om in opstand te komen.

Het OM meent dat Van Meijeren daarmee de bevolking heeft aangezet tot het plegen van strafbare feiten. En volgens de wet is dat opruien.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De overheid in het beklaagdenbankje

Van Meijeren heeft, zo mogen we aannemen, gedaan wat hij volgens zijn geweten moest doen, merkt oud-advocaat Frank Stadermann op. Dat verweer kan de rechter niet onbesproken laten, schrijft hij voor het tijdschrift Gezond Verstand en De Andere Krant.

Het strafproces zal het Kamerlid een podium geven om zijn kritiek op het regeringsbeleid breed uit te meten. Omdat hij dat doet vanuit zijn geweten, zullen het OM en de rechter daarop inhoudelijk moeten reageren. Daarmee wordt de overheid gedwongen voor haar beleid verantwoording af te leggen, iets waaraan zij tot nu toe heeft weten te ontkomen, merkt Stadermann op.

“Uiteindelijk is het dus de overheid die in het beklaagdenbankje terechtkomt. De werkelijke aanklager zal Van Meijeren blijken te zijn.”

Dat heeft de rechter niet begrepen

“Als Van Meijeren in redelijkheid kon denken dat in Nederland onze grondrechten worden geschonden en dat we geen rechtsstaat meer zijn, dan moet hij worden ontslagen van rechtsvervolging,” zei Stadermann in gesprek met Rico Brouwer van Potkaars.

“En om te kunnen beoordelen of Van Meijeren in redelijkheid mocht denken dat Nederland een dictatuur is of aan het worden is, moet hij die deskundigen horen,” vervolgde hij. “En dat heeft de rechter niet begrepen.” De verzoeken die het Kamerlid indiende om deskundigen te horen, werden door de rechter afgewezen.

We moeten nergens meer aan meewerken

“Heel zorgwekkend,” aldus Stadermann. “En het ergste vind ik dat zelfs de Hoge Raad erin meegaat. De Hoge Raad, die heel kritisch is op het functioneren van de rechterlijke macht in de Tweede Wereldoorlog en ook op het functioneren van de Hoge Raad zelf in de Tweede Wereldoorlog – de Hoge Raad zelf zegt nu ook: dat mag nooit meer gebeuren – ziet niet dat het weer gebeurt.”

We moeten volgens hem in verzet komen. “Dat moet geweldloos. We moeten het systeem platleggen. We moeten nergens meer aan meewerken.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ernstige inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel na mRNA-vaccins. Koreaanse studie bevestigt alarm van Segalla en McCullough. Ook over gevaren voor het hart

 december 27, 2023   1629   4  

 

De Italiaanse biochemicus Gabriele Segalla en de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough

Deze cohortstudie toonde aan dat personen die een COVID-19 vaccin ontvingen een grotere kans hadden om gediagnosticeerd te worden met inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel dan personen die geen vaccin ontvingen. Deze informatie zal nuttig zijn bij het verduidelijken van de bijwerkingen van COVID-19 vaccins en het informeren van mensen over hun kans op inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel na vaccinatie.”

Dit is de ernstige en alarmerende conclusie van artsen van drie Koreaanse academische ziekenhuizen in het onderzoek “Correlatie tussen COVID-19 vaccinatie en inflammatoire aandoeningen van het bewegingsapparaat.”

Het onderzoek is gepubliceerd op MedRxiv door Min Ho Kim, Informatization Department, Ewha Womans University Seoul Hospital, Myeong Geun Choi en Eun Mi Chun, Division of Pulmonary and Critical Care Medicine, Department of Internal Medicine, Mokdong Hospital, Ewha Womans University College of Medicine, Seoul, schrijft Fabio Giuseppe Carlo Carisio.

De Koreaanse orthopeed Jung Hwan Park en het onderzoek van de Seoul University Hospitals waarvan hij de eerste ondertekenaar is – linken naar de bronnen onderaan het artikel

Het is een preprint document dat nog wacht op peer review, maar omdat het gebaseerd is op statistische gegevens kan het al als zeer betrouwbaar worden beschouwd.

Het is ook van fundamenteel belang omdat het met empirische resultaten de wetenschappelijke studie bevestigt die in de afgelopen weken is gepubliceerd door de biochemicus Gabriele Segalla, die voor de tweede keer alarm sloeg over het gevaar van mRNA-gen sera, na de vorige keer over giftige nanovormen.

Voordat we ingaan op de verdiensten van het Koreaanse onderzoek, laten we eerst eens kijken naar wat de Italiaanse onderzoeker had onthuld, die nu ook beroemd is geworden in de VS door zijn sensationele ontdekkingen over het Comirnaty-vaccin dat wordt geproduceerd door Pfizer-Biontech en dat hij rapporteerde als een “onvolmaakt geneesmiddel” dat op de markt is gebracht in een hypothetische schending van artikel 443 van het Italiaanse Wetboek van Strafrecht en het onderwerp is van een klacht die is ingediend door de vakbondsman Antonio Porto van de Staatspolitie, samen met de advocaten van ALI en verenigingen voor de bescherming van beschadigde gevaccineerden.

“Bij nauwkeurige bestudering van alle documentatie die door het EMA werd geproduceerd om de goedkeuring van het zogenaamde Pfizer/BioNTech Comirnaty-vaccin te rechtvaardigen, ontdekte ik, niet zonder ontzetting en verontwaardiging, dat in diezelfde documentatie het overweldigende bewijs was opgenomen dat het EMA wist, of op zijn minst niet kon nalaten te weten, dat dat product ongeschikt was voor intramusculaire toediening.”

Dit is wat de Italiaanse biochemicus Gabriele Segalla verklaarde in het licht van zijn nieuwe studie, gepubliceerd in peer-review in het Amerikaanse wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR), met de titel “Schijnbare cytotoxiciteit en intrinsieke cytotoxiciteit van lipide nanomaterialen in een COVID-19 mRNA vaccin”.

Nu wordt zijn ontdekking op basis van documentaire studies en wetenschappelijke literatuur bevestigd in Koreaans onderzoek, maar ook in andere onderzoeken die worden aangehaald door cardioloog Peter McCullough, die op tragische wijze pijn op de plaats van inoculatie correleren met ernstige lokale spierontsteking, maar ook met ernstiger en mogelijk fatale ontsteking in het hart, nu een bewezen doelwit van dodelijke myocarditis en pericarditis door expliciete toelating van het Europees Geneesmiddelenbureau.

 

Koreaanse studie: “Covid gevaccineerden risico op inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel”

“Eerder onderzoek naar COVID-19 vaccins identificeerde een reeks bijwerkingen gerelateerd aan ontstekingsbevorderende acties die kunnen leiden tot een overmatige immuunrespons en aanhoudende ontstekingen. Er is echter geen onderzoek gedaan naar de associatie tussen inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel en COVID-19 vaccins”, lezen we in het Abstract van het onderzoek door Park et al.

Om deze wetenschappelijke leemte op te vullen, hebben onderzoekers zich tot doel gesteld om “de incidentie van inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel na COVID-19 vaccinatie te onderzoeken en deze te vergelijken met die van ongevaccineerde personen” met een enorme “cohortstudie waarbij gegevens werden gebruikt van de Koreaanse National Health Insurance Service (NHIS) database, waarbij 2.218.715 personen betrokken waren. De gegevens werden verzameld van 1 januari 2021 tot 12 weken na de tweede dosis vaccin voor gevaccineerde personen en 12 weken na 30 september 2021 voor ongevaccineerde personen.”

“Status werd gecategoriseerd als ongevaccineerd en gevaccineerd met mRNA-vaccin, viraal vectorvaccin en mixen en matchen” specificeren de Koreaanse artsen.

“De primaire uitkomst was het optreden van inflammatoire aandoeningen van het spier-skeletstelsel die werden geselecteerd als fasciitis plantaris (ICD-code, M72.2), rotator cuff syndroom (M75. 1), adhesieve capsulitis (M75.0), hernia tussenwervelschijf (HIVD) (M50.2/M51.2), spondylose (M47.9), bursitis (M71.9), achillespeesontsteking (M76.6) en de-Quervain tenosynovitis (M65.4). Multivariate logistische regressieanalyse werd gebruikt om de risicofactoren van aandoeningen aan het bewegingsapparaat te bepalen na correctie voor potentiële confounders”.

De percentages van deze ernstige bijwerkingen waren verontrustend:

“Van de 2.218.715 personen ontvingen 1.882.640 (84,9%) twee doses van het COVID-19 vaccin en 336.075 (15,1%) niet. Op 12 weken na vaccinatie waren de incidenties van fasciitis plantaris (0,14-0,17%), rotator cuff syndroom (0,29-0,42%), zelfklevende capsulitis (0,29-0,47%), HIVD (0,18-0,23%), spondylose (0,14-0,23%), bursitis (0,02-0. 03%), achillespeesontsteking (0,0-0,05%) en de-Quervain tenosynovitis (0,04-0,05%) waren hoger in alle drie de gevaccineerde groepen (mRNA, cDNA en mixen en matchen van vaccins) in vergelijking met de ongevaccineerde groep. Alle COVID-19 vaccins werden geïdentificeerd als significante risicofactoren voor elke inflammatoire aandoening van het spier-skeletstelsel (odds ratio, 1,404-3,730), met uitzondering van de meng- en overeenstemmingsvaccins voor de-Quervain tenosynovitis”.

Video Link: https://www.frontnieuws.com/ernstige-inflammatoire-aandoeningen-van-het-spier-skeletstelsel-na-mrna-vaccins-koreaanse-studie-bevestigt-alarm-van-segalla-en-mccullough-ook-over-gevaren-voor-het-hart/

Het onderzoek van de Koreaanse universiteitsziekenhuizen vertegenwoordigt dus een voldoende brede en uitputtende indicator van het alarm dat was afgegeven door de biochemicus Segalla die de precieze fysiologische reden voor het probleem had geïdentificeerd, die we samenvatten door de deskundigen te verwijzen naar het artikel vol details.

“De blijkbaar lage pKa waarde (6,09) van ALC-0315, geassocieerd met andere lipiden in het LNP, is niet geschikt voor intramusculaire toepassing. De waarde is te laag om een goede transfectie van gastheercellen mogelijk te maken, ondanks wat het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) stelt in zijn beoordelingsrapport van 19 februari 2021, in flagrante tegenspraak met dezelfde bibliografische bron die daarin wordt geciteerd.”

McCullough’s inzicht: “Spierontsteking in ledematen en hart”

“Ik heb me verbaasd over hoeveel mensen een of meer van de COVID-19 vaccins hebben genomen die volledig vrij zijn van bijwerkingen. Er is verondersteld dat de niet-geïnspecteerde flacons met COVID-19 vaccins verschillende hoeveelheden mRNA bevatten vanwege de samenklontering van lipide nanodeeltjes (samenklonteren binnen een batch). Pfizer beweert dat ze veel kwaliteitscontroles van hun product uitvoeren, maar noch Pfizer noch de FDA hebben een inspectierapport gepubliceerd voor de kwaliteit, zuiverheid en kwantificering van mRNA in de flacons voor meervoudig gebruik. Als er weinig of geen levensvatbaar mRNA zou zijn, dan zou het Spike-eiwit niet geproduceerd worden in de injectiezijde (deltaspier) of andere weefsels en dat zou het gebrek aan bijwerkingen in de arm en elders in het lichaam verklaren”.

In het artikel met de titel “Arm Pain with COVID-19 Vaccination May be Key to Risk Stratification for Serious Complications” is dit de onderzoekshypothese van waaruit de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough vertrekt, impliciet verwijzend naar de conclusies die de biochemicus Segalla opnieuw trok in zijn vorige studie over Comirnaty als een “onvolmaakt geneesmiddel”, precies door de substantiële en ernstige verschillen in de op de markt gebrachte batches.

“Bijzonder zorgwekkend is de aanwezigheid in de formulering van twee functionele hulpstoffen, ALC-0315 en ALC-0159, die nooit eerder in een geneesmiddel zijn gebruikt, noch geregistreerd in de Europese Farmacopee, noch in de Europese C&L inventaris. De huidige veiligheidsinformatiebladen van de fabrikant zijn onvolledig en niet in overeenstemming, vooral met de bepalingen van de huidige Europese regelgeving over de registratie, evaluatie, autorisatie en beperking van nanomaterialen,” schreef de Italiaanse onderzoeker in zijn onderzoek gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

Maar Segalla benadrukte ook de toxiciteit als gevolg van een kritieke variabele:

“In het licht van de technische gegevens die hierboven zijn beschreven, is het nu heel duidelijk dat de instabiliteit van het colloïdale systeem van lipide nanomaterialen (en het daaruit voortvloeiende grotere toxicologische risico) van de eerste versie van Comirnaty grotendeels te wijten is aan de aanwezigheid van destabiliserende factoren in die formulering, zoals in feite de overmaat aan elektrolytische anorganische verbindingen waaruit de PBSpH-buffer bestaat die Pfizer-BioNTech daarin gebruikt.”

De Amerikaanse cardioloog had al de verontrustende omstandigheid gerapporteerd dat meer dan 70% van de bijwerkingen werden veroorzaakt door 4% van de batches, wat dus de “Russische roulette” theorie ondersteunt die Segalla naar voren bracht met betrekking tot de Pizer-Biontech vaccinflacons van verschillende samenstelling.

 

Laten we na deze herinnering eens kijken wat McCullough ontdekte door andere onderzoeken te correleren die gepubliceerd waren op PubMED, de onbetwistbare bibliotheek van het National Institute of Health (NIH) van de Amerikaanse overheid.

“Polykretis en McCullough rapporteerden een bijna 10-voudige toename van het aantal hartstilstanden onder Europese atleten sinds de invoering van de verplichte COVID-19 vaccins. Zouden deze hartstilstanden op de een of andere manier vanaf het begin zijn voorzien? Komici et al bestudeerden 460 competitieve en recreatieve atleten aan de Universiteit van Molise in Italië die een COVID-19 vaccinatie ondergingen. Pijn in de arm werd gerapporteerd bij 81,3% van de ontvangers van de eerste dosis en 24,9% van de ontvangers van de tweede dosis. De sterkste prognose van pijn in de arm was het mannelijke geslacht,” lezen we in het artikel van McCullough op zijn Substack.

“De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Schmeling et al. die rapporteerden dat ongeveer 32,1% van de doses resulteerde in geen enkele bijwerking die na vaccinatie werd gemeld aan de Deense gezondheidsautoriteiten- benadrukt de cardioloog, terwijl – Schwab et al. een samenhangende bevinding rapporteerden van gelijktijdige door vaccinatie veroorzaakte ontsteking in de deltaspier en het hart bij degenen die stierven na vaccinatie. De ontstekingsgebieden lijken erg op elkaar in beide monsters.”

Tot slot rapporteerden Nakahara et al. dat er een grotere verschuiving is van normale vrije vetzuur- naar 18-FDG-opname in het menselijk hart bij degenen die een pijnlijke arm hadden (65,4%) na vaccinatie. Deze cardiale PET-bevinding wordt in verband gebracht met myocardiale aandoeningen en chronische ischemie.

Opnieuw bevestigen empirische, biochemische en medische studies elkaar om het zelfs dodelijke gevaar van mRNA-gen sera te bevestigen dat kan worden bepaald door een inmiddels groot aantal bekende factoren, zoals we hebben benadrukt in ons beknopte onderzoek.

BELANGRIJKSTE BRONNEN

MEDRXIV – Park et al. – Correlation between COVID-19 vaccination and inflammatory musculoskeletal disorders

MCCULLOUGH – SUBSTACK – Arm Pain with COVID-19 Vaccination May be Key to Risk Stratification for Serious Complications

PUBMED – Polykretis and McCullough – Rational harm‐benefit assessments by age group are required for continued COVID‐19 vaccination

PUBMED – Schmeling et al. – Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine

PUBMED – Schwab et al. – Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination

PUBMED – Nakahara et al – Assessment of Myocardial 18F-FDG Uptake at PET/CT in Asymptomatic SARS-CoV-2-vaccinated and Nonvaccinated Patients

GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ernstige-inflammatoire-aandoeningen-van-het-spier-skeletstelsel-na-mrna-vaccins-koreaanse-studie-bevestigt-alarm-van-segalla-en-mccullough-ook-over-gevaren-voor-het-hart/



Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)

In een schokkend nieuw interview bespreekt cardioloog en internist Peter McCullough de risico’s van Covid “gevaccineerde” personen voor de “ongevaccineerden”. Binnenkort kunnen de experimentele mRNA-injecties worden beschouwd als even gevaarlijk en schadelijk als meeroken voor niet-rokers, schrijft Amy Mek. Het blijkt dat het mRNA wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de ongevaccineerden, aldus de arts, … Meer lezen overDr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)

https://www.frontnieuws.com/dr-peter-mccullough-waarschuwt-covid-gevaccineerde-mensen-zijn-een-gezondheidsbedreiging-voor-de-ongevaccineerden-video/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...