dinsdag 15 maart 2022

Negen op de tien COVID-sterfgevallen zijn bij gevaccineerde mensen

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   15 maart 2022

 Vorige



        HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Met alle ogen op Rusland en Oekraïne heeft het VK stilletjes een vaccinbewakingsrapport uitgebracht waaruit bleek dat ongeveer 80% tot 90% van de COVID-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen bij gevaccineerde mensen waren

·    Hoewel het VK dezelfde COVID-variant heeft en slechts één ander vaccin gebruikt, zijn de Amerikaanse gegevens die door gezondheidsinstanties zijn gepubliceerd enorm verschillend. Dit is waarschijnlijk omdat de VS "gevaccineerd" anders definiëren en terughoudend zijn om nauwkeurige onbewerkte gegevens vrij te geven

·    Een lopend onderzoek onder leiding van econoom Mark Skidmore toont aan dat het aantal verwondingen en sterfgevallen als gevolg van het vaccin vele malen groter is dan het aantal dat aan VAERS is gemeld. Zijn gegevens laten zien hoe mensen sterfgevallen en bijwerkingen waarnemen, wordt gekleurd door hun vooroordelen, wat waarschijnlijk van invloed is op de VAERS-rapportage

·    Hoewel experts het niet eens zijn over het aantal bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de COVID-opnamen, is het aantal sterfgevallen door alle oorzaken een duidelijke statistiek. Een persoon is dood, of niet. Meerdere bronnen melden dat het sterftecijfer in 2021 32% tot 54% hoger is dan in 2020 op het hoogtepunt van de pandemie

 

Een rapport van de Britse regering heeft bevestigd dat 9 op de 10 sterfgevallen in verband met COVID-19 worden aangetroffen bij degenen die volledig zijn gevaccineerd.1 Hoewel de virusvariant hetzelfde is en het VK slechts één ander vaccin (AstraZeneca) het goedgekeurd2 uit de Vereniging,3 de gegevens in de Verenigde Staten zijn anders.4 Dit kan grotendeels te wijten zijn aan de CDC-definitie die wordt gebruikt om te identificeren wie "gevaccineerd" is."5

Amerikaanse gegevens zullen de komende weken en maanden waarschijnlijk ook nog schaarser worden. Naast de CDC-verberggegevens6 het Department of Health and Human Services (HHS) begon een start van het stad en de stop met het registreren van sterfgevallen als verbeterd van COVID-19.7

Gegevens zijn essentieel

Gegevens vormen echter de basis van wetenschappelijke analyse. Zonder dit kunnen onderzoekers geen statistieken analyseren en conclusies trekken, waardoor experts op het gebied van volksgezondheid geen nauwkeurige aanbevelingen kunnen doen. Kennis geeft u de bevoegdheid om op basis van bewijs weloverwogen beslissingen te nemen.

Zes maanden na de pandemie, een rapport8 onthulde dat de meeste Amerikanen een ananzienlijke misvatting hadden over de COVID-19-risico's. Maanden later bleek uit een tweede plaats dat er niet veel was veranderd.9 Terwijk analisten van "onwetendheid van fundamentele, onbetwiste feiten over wie risico lust" de schuld van de dierenaamde misvattingen, zeiden anderen dat de politiek van de pandemie ook de schuld had. Maar er waren andere feiten die de gegevens scheef trokken die wetenschappers dachten te hebben.

Volgens een klokkenluider die werkte aan Pfizer's klinische fase 3 COVID-injectie-onderzoeken, werden de gegevens vervalst, werden patiënten niet verblind, huurde het bedrijf slecht opgeleide mensen in om de injecties toe te dienen en bleef ver achter om de gemelde bijwerkingen op te volgen. Haar getuigenis werd op 2 november 2021 gepubliceerd in het British Medical Journal10 door onderzoeksjournalist Paul Thacker.

Dit is nog een andere aanwijzing dat het werkelijke aantal bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de opnamen die momenteel als COVID-vaccins zijn geïdentificeerd, mogelijk nooit bekend zal zijn. De enige logische conclusie die moet worden getrokken, is dat de gegevens geen ondersteuning bieden voor het Warp Speed-productie- en massa-vaccinatieprogramma dat begin 2020 is gestart.

In feite is het vaccinatie-programma niet alleen niet effectief, maar het heeft  waarschijnlijk ook veel meer mensen beschadigd en gedood dan welke gezondheidsdienst ooit publiekelijk zal toegeven. Het is essentieel om deze informatie te delen om meer doden en beschadigde levens te helpen voorkomen.

UK Government Report: 90% van de sterfgevallen is volledig gevaccineerd

Een verslaggever van The Exposé11 waar de wereld is gevestigd, is een belangrijk in Oekraïne, de Britse hergroepeert stiletjes een rapport acht vrij dat wordt gebruikt op 9 op de 10 dode deur COVID-19 in Engeland, waar de volledig gehouden is.

Het rapport van februari 202212 was van de Britse Health Security Agency, die wekeliks tot een openbaar bericht. Het rapport bevat een overzicht van de inhoud van de geschiedenis van de geschiedenis van de bescherming van de gezondheid van de mens die besmet is, in het gebied van stierven en COVID-19 volledig gevaccineerd waren.

De Exposé ,13 tonde nietje voor niet aan de gewevens, verzameld van 24 januari 2022 tot en met 28 februari 2022, deze bewering onder de grond. In het VK maakt gezondheidsautoriteiten onderscheid tijden die nog geen jaar geleden en degenen die zijn gebruikt, twee van de doses hebben gekregen. Alles bij elk waren er 1.086.434 gevallen van COVID bij gevaccineerde personen sterven in die periode voor 73% van alle gevallen.

Toen kinderen uit de vergelijking werden verwijderd, waren gevaccineerde personen goed voor 91% van alle gevallen. De verslaggever vergeleek ook de gegevens die in 2021 waren genomen toen Delta de dominante variant was ten opzichte van het huidige rapport, toen Omicron de dominante variant in Engeland is. Het toonde een hoger aantal kinderen in het ziekenhuis voor Omicron dan voor Delta.

Aangezien kinderen nooit een hoog risico lopen op ernstige ziekte door een COVID-variant, roept het de vraag op of het huidige aantal kinderen dat met COVID-19 in het ziekenhuis is opgenomen, mogelijk te wijten is aan verhoogde PCR-tests — bekend om een hoog vals-positief percentage — bij kinderen die om andere redenen in het ziekenhuis zijn opgenomen, zoals een gebroken been of blindedarmontsteking.

Toen kinderen werden opgenomen in de cijfers voor ziekenhuisopname, bleek uit de gegevens dat 75% van degenen die in de huidige periode met COVID in het ziekenhuis waren opgenomen, waren gevaccineerd. Maar toen kinderen uit de vergelijking werden verwijderd, werd 85% van de in het ziekenhuis opgenomen personen gevaccineerd. Soortgelijke resultaten werden gevonden toen de gegevens werden geanalyseerd op COVID-sterfgevallen.

Tijdens de periode van vier weken in het huidige rapport waren gevaccineerde personen goed voor 89% van de sterfgevallen. Het meest interessante is dat niet alleen de sterfgevallen bij gevaccineerde personen sterk toenemen, maar dat het aantal sterfgevallen bij niet-gevaccineerde personen afneemt.

Vaccinated Deaths Rising in Californië

Koppen in de Mercury News van 7 maart 202214 Lees: "COVID-19 Sterfgevallen in Californië onder gevaccineerde rees scherp met Omicron.'Het bijbehorende verhaal dat op tien doden die vielen in Santa Cruz County, Californië, er negen daarvan waren gevaccineerd. Op het eerste gezicht is dit vergelijkbaar met bevindingen uit het VK. Toch zijn de ruwe cijfers in de Verenigde Staten anders.

Dit komt waarschijnlijk omdat Amerikaanse gegevens geen onderscheid maken tussen personen die één, twee of drie vaccinaties hebben gekregen. In feite is het de  Amerikaanse CDC15 die duidelijk stelt dat u slechts twee weken na de laatste dosis in de primaire twee-shot-serie van Pfizer en Moderna en van de enige van Johnson & Johnson als volledig gevaccineerd kunt worden beschouwd.

Daarom, aangezien het VK gegevens analyseert van individuen na het ontvangen van een van de drie vaccinaties, tellen de VS alleen vaccinatie als u twee weken na uw laatste dosis bent. Aangezien niet alle patiënten die volledig zijn gevaccineerd bij opname worden geïdentificeerd16 is het analyseren van de Amerikaanse cijfers  moeilijk, zo niet onmogelijk. Je moet jezelf afvragen of dit opzettelijk is.

Het is waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat als een persoon in de Verenigde Staten wordt geïdentificeerd als gevaccineerd, deze waarschijnlijk volledig zijn gevaccineerd volgens CDC-normen. Er zijn echter ook waarschijnlijk individuen die in de niet-gevaccineerde groep zijn terechtgekomen die een of twee vaccinaties hebben gehad of zelfs volledig zijn gevaccineerd volgens CDC-normen, maar die niet als zodanig werden meegeteld bij de toelating.17

The Mercury News rechtvaardigde de gevaccineerde sterfgevallen en schreef:18 “Van de gevaccineerde patiënten die stierven, was er één begin 100, drie waren in de 90, twee waren in de 80, drie waren in de 70 en de meesten hadden onderliggende gezondheidsproblemen. De niet-gevaccineerde man die stierf, was in de vijftig."

Hoewel leeftijd zeker een belangrijke factor is bij elke infectieziekte, inclusief COVID, vermeldde het artikel geen van de andere door CDC geïdentificeerde comorbiditeiten19 die bijdragen aan COVID-sterfgevallen. Om aan de misinformatie toe te voegen, citeerde het artikel Dr. Errol Ozdalga in Stanford, die het Mercury News vertelde dat patiënten die tijdens de Delta-golf waren opgenomen anderszins gezond waren.

De implicatie is dat degenen met comorbiditeiten waarvan de CDC identificeerde dat ze het risico op ernstige ziekte verhogen, zoals hartaandoeningen, diabetes, obesitas, chronische nierziekte en immuun gecompromitteerd, niet vóór Omicron in het ziekenhuis werden opgenomen met COVID.

'' Dat ging weg met Omicron ', zei Ozdalga. De variant heeft mensen met een verzwakt immuunsysteem getroffen, degenen die in zekere zin 'voorbestemd waren' tot een ernstige ziekte, zei hij.”Bovendien bevatte het nieuwsbericht zonder ondersteunende informatie een eenvoudige verklaring :

'Dr. George Rutherford, een expert op het gebied van infectieziekten bij UC-San Francisco, zei dat de ruwe cijfers de sterfgevallen onder de gevaccineerde personen erger maken dan ze zijn - hun sterftecijfers blijven veel lager dan de niet-gevaccineerde."

Economist Survey onthult een aanzienlijk aantal verwondingen bij vaccins

Econoom Mark Skidmore voerde een kritisch online onderzoek uit met behulp van de Amerikaanse bevolking om schade door de COVID-19-opnamen te schatten. Hij presenteerde de meest recente en significante gegevens20 uit de lopende studie aan het Artsen voor COVID Ethics Symposium 3.21

Zijn paper probeert het aantal mensen te begrijpen dat is gestorven aan de COVID-opnamen die hij schat op basis van de enquête. Hij gebruikte de enquête om informatie van de algemene bevolking en wat ze ervaren te trianguleren.

De deelnemers werd gevraagd om te rapporteren over de bijwerkingen van mensen die ze het beste kenden in hun sociale kring - met andere woorden goede vrienden of familieleden. De onderzoeken waren in december 2021 bijna representatief voor de algemene bevolking in leeftijd, inkomen en geslacht.

Skidmore presenteerde eerst een lijst met bijwerkingen waarvan de FDA erkende dat ze mogelijk zouden kunnen zijn en vergeleek deze met de gedocumenteerde gegevens over letsel en sterfgevallen als gevolg van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) dat in OpenVAERS is gepubliceerd

Enkele van de meest voorkomende gebeurtenissen op de lijst waren beroerte, hartaanval, myocarditis, overlijden, trombocytopenie en veneuze trombo-embolie (bloedstolsels). Volgens Skidmore is iedereen het erover eens dat bijwerkingen kunnen en zullen optreden - het belangrijkste verschil in mening is hoe vaak en hoeveel.

Skidmore keek vervolgens naar de verhouding tussen COVID-dodelijke ziekte en COVID-doden. De verhouding in OpenVAERS is 2,6% en in VAERS (het aantal gerapporteerd door de CDC dat niet alle oorspronkelijk onderbouwde gegevens bevat) is het 0,9%.

Als deze cijfers de realiteit weerspiegelen, moet het aantal mensen dat letsel of overlijden meldt in de enquête bijna nul zijn, aangezien het cohort klein genoeg is om zo'n klein percentage niet te vangen. Skidmore vraagt dan, als we aannemen dat de enquête een weerspiegeling is van de werkelijke verhouding in de populatie, wat is dan de werkelijke populatieverhouding voor letsel of overlijden na ontvangst van de COVID-19-opname?

Uit de verzamelde gegevens blijkt dat er 307.997 doden zijn gevallen door de opname. De gebruikte methode geeft een betrouwbaarheidsinterval van 95% tussen 215.018 en 391.410 sterfgevallen. Met dezelfde wiskundige benadering om het aantal ernstige bijwerkingen voor de algemene bevolking te identificeren, blijkt uit de gegevens dat er ongeveer 1,1 miljoen ernstige gebeurtenissen waren en 2,3 miljoen minder ernstige gebeurtenissen na de opname.

Hij erkent dat veel van wat mensen zien en rapporteren door de lens van hun vooroordelen gaat. Een daarvan is politieke overtuiging. Hij toonde aan dat mensen die zich identificeerden als democraten veel minder schotgerelateerde sterfgevallen rapporteerden dan republikeinen of onafhankelijken. Dit heeft waarschijnlijk ook gevolgen voor het aantal sterfgevallen en bijwerkingen dat aan VAERS is gemeld

Door gebruik te maken van de dodelijke afloop door aansluiting bij een partij, ontdekte hij dat als de perceptie van de democraat correct was, er 119.000 doden vielen vergeleken met 487.000 doden als de republikeinse perceptie correct was. Dit geeft een potentieel aantal sterfgevallen en illustreert de verschillen in percepties van mensen op basis van hoe ze de wereld zien. Het maakt echter niet uit welk nummer wordt gebruikt, het is nog steeds veel meer dan het aantal dodelijke slachtoffers dat in het VAERS-systeem wordt gemeld.22

Ongekende Amerikaanse Death Toll blijft stijgen

Hoewel de gegevens van Skidmore en het VK het sterftecijfer van COVID-19 weerspiegelen, is het ook belangrijk om het aantal sterftecijfers door alle oorzaken te volgen, aangezien dit een van de meest betrouwbare gegevenspunten is die we hebben. Deze statistiek is duidelijk. Of een persoon is dood of niet. Het is niet afhankelijk van de reden van overlijden.

Begin 2022 heeft mutualiteit OneAmerica23 kondigde in het derde kwartaal van 2021 een stijging van het sterftecijfer aan van werkende Amerikanen van 18 tot 64 jaar. Uit hun gegevens blijkt dat het 40% hoger was dan het prepandemische niveau.

Andere verzekeringsmaatschappijen hebben ook hogere sterftecijfers genoemd24 inclusief de Hartford Insurance Group die aankondigde dat de sterfte met 32% is gestegen ten opzichte van 2019 en 20% ten opzichte van 2020 vóór de opnames. Lincoln National meldde dat de overlijdensclaims jaar op jaar met 13,7% zijn gestegen en 54% in kwartaal vier van 2021 in vergelijking met 2019.

Begrafenissen plaatsen ook een toename van begrafenissen en crematies in 2021 ten opzichte van 2020.25 Een grote Duitse zorgverzekeraar meldde26,27 hun bedrijfsgegevens waren bijna 14 keer groter dan het aantal door de Duitse regering gerapporteerde sterfgevallen. Deze gegevens zijn rechtstreeks verzameld van artsen die betaling hebben aangevraagd bij een steekproef van 10,9 miljoen mensen.

Het stijgende dodental dat kan worden gekoppeld aan de COVID-opnamen is een lastige waarheid voor de gezondheidsdiensten die massale vaccinaties hebben gepromoot met een experiment met genetische therapie. In wat een reactie op deze gegevens lijkt te zijn, hebben Health and Human Services (HHS) besloten de rapportagevereisten voor ziekenhuizen en acute zorginstellingen voor COVID-19-sterfgevallen stop te zetten.28

Hoewel de informatie op de HHS-website wordt gepubliceerd, hebben factcheckers beweerd dat de virale posts op sociale media "false" zijn door simpelweg de kop te wijzigen.29 Dus terwijl de HHS publiekelijk aankondigde dat ze niet langer van ziekenhuizen zouden verlangen dat ze sterfgevallen als gevolg van COVID-19 melden, melden factcheckers ten onrechte dat de Amerikaanse regering de dagelijkse COVID-doodrapportage niet beëindigt.

Als het helpt om dit allemaal uit te zoeken, erkende een niet bij naam genoemde federale gezondheidsfunctionaris de stap om te stoppen met het melden van COVID-19-ziekenhuisdoden toen ze met een verslaggever van WSWS spraken30 de verhuizing 'onbegrijpelijk' noemen.'De ambtenaar voegde toe:' Het is de enige consistente, betrouwbare en bruikbare dataset op federaal niveau. Negenennegentig procent van de ziekenhuizen rapporteert dagelijks 100% van de gegevens. Ik ken geen wetenschappers die minder gegevens willen hebben."

CDC houdt gegevens achter, uit angst voor erfelijkheid en verkeerde interpretatie

Wanneer gegevens van meerdere bronnen allemaal dezelfde trends en waarden onthullen, is het gemakkelijk te zien hoe de CDC de informatie niet wil erkennen of hun gegevens wil vrijgeven uit angst dat dit een negatieve invloed zou hebben op de massale vaccinatiecampagne. 20 februari 2022, The New York Times31 meldde dat de CDC nog steeds geen grote delen van de gegevens had gepubliceerd die ze tijdens de pandemie hadden verzameld.

Hoewel ze gegevens hebben gepubliceerd over de effectiviteit van boosters bij sommige individuen, werden gegevens van mensen van 18 tot 49 jaar weggelaten. Interessant is dat dit ook de groep is die het minst waarschijnlijk van de opname profiteert, aangezien ze een aantal van de laagste percentages van ernstige ziekte en overlijden hebben, zoals gerapporteerd door de CDC32

In reacties op The New York Times,33 een CDC-woordvoerder probeerde te rechtvaardigen waarom de organisatie sinds het begin van de pandemie grote delen van de gegevens had achtergehouden. Ze zei dat de gegevens 'nog niet klaar waren voor prime time,"dat de informatie verkeerd kan worden geïnterpreteerd als dat de vaccins niet effectief zijn en dat de gegevens die ze hebben gebaseerd zijn op 10% van de Amerikaanse bevolking, waar de Times op wees, is dezelfde steekproefomvang die wordt gebruikt om influenza elk jaar te volgen.

Zonder ruwe gegevens van de Verenigde Staten hebben wetenschappers vertrouwd op Israëlische gegevens. Een studie34 verzamelde informatie van 4,6 miljoen mensen van 16 jaar en ouder die twee doses van het Pfizer-vaccin hadden gekregen. Ze vergeleken ernstige ziekte en dood tesen die de booster hadden en degenen die dat niet had. Uit de gegevens bleek dat de groep van 16 tot 29 jaar nul had, van ze nu werden gestimuleerd van niet.

Evenzo had de groep van 30 tot 39 jaar één overlijden, of ze nu een boost kregen of niet. In feite steeg het verschil in sterftecijfer pas toen de deelnemers 60 tot 69 jaar waren, waarna de niet-versterkte groep 44 doden leed en de versterkte groep 32 doden leed.

In een opiniestuk kenmerkt Tom Wrobleski van Staten Island Advance de beslissing van de CDC en schrijft over wat er is gebeurd met de meeste mensen die bereid zijn gegevens en meningen te publiceren die indruisen tegen het verhaal van een nationale of internationale gezondheidsdienst :35

"Er wordt ons verteld dat we vertrouwen moeten hebben in de CDC, in Dr. Anthony Fauci, bij alle experts die zijn opgeleid om met crises in de volksgezondheid om te gaan.

Maar we kunnen geen vertrouwen hebben als essentiële informatie ons wordt onthouden. Want dan wordt het een geval van: 'Zwijg en doe wat we zeggen. Wij zijn de experts. U hoeft niet te weten hoe we tot onze beslissingen komen. We weten wat het beste is."

En als je de ontvangen wijsheid in twijfel trekt, ben je ineens een gevaarlijk persoon. Je wordt vergeleken met een terrorist. Er is je verteld dat je wilt dat mensen sterven. Je wordt verbannen van sociale media.

Als u durft te protesteren, kunt u uw bankrekening laten blokkeren en uw autoverzekering opschorten, zoals we zagen tijdens het Freedom Convoy-protest in Canada. U kunt te paard door de politie worden vertrapt.

Het achterhouden van informatie maakt mensen alleen maar sceptischer. Het wekt argwaan. Of gewoon twijfel. De CDC moet het beter doen als hij ons vertrouwen wil."

 

Bronnen en referenties

·         1, 11, 13 The Exposé, 1 maart 2022

·         2 NHS, 24 februari 2022

·         3 Food and Drug Administration, 8 maart 2022

·         4 Mercury News, 6 maart 2022

·         5 Centers for Disease Control and Prevention, 16 januari 2022

·         6, 31, 33 The New York Times, 20 februari 2022

·         7, 28 Health Data.gov, 6 januari 2022

·         8 Wirepoints, 19 augustus 2020

·         9 CNN, 10 februari 2021

·         10 De BMJ 2021; 375: n2635

·         12 UK Health Security Agency (UKHSA) Covid-19 Vaccine Surveillance Report, 24 februari 2022

·         14, 18 Mercury News, 7 maart 2022

·         15 Centers for Disease Control and Prevention, 16 januari 2022, Wanneer bent u op de hoogte, grafiek 3 regels naar beneden

·         16 , 17 Bitchute, 18 september 2021, Min 1:01:30

·         19 Centers for Disease Control and Prevention, 25 februari 2022

·         20 Mark Skidmore, hoeveel mensen stierven door de Covid-19-inentingen?

·         21 Rumble, 18 februari 2022, minuut 3:38:00 begint

·         22 Open VAERS, COVID-gegevens

·         23 Het Center Square, 1 januari 2022

·         24, 25 Zero Hedge, 5 februari 2022

·         26 Health Impact News, 23 februari 2022

·         27 Greater Mountain Publishing, 27 februari 2022

·         29 MSN, 28 januari 2022, Headline en What We Found

·         30 WSWS, 3 februari 2022

·         32 Centers for Disease Control and Prevention, 31 januari 2022

·         34 NEJM, 2021; 385: 2421

·         35 SI Live, 27 februari 2022

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/03/15/covid-deaths-among-fully-vaccinated.aspx

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...