zondag 10 juli 2022

Een dreigend voedseltekort is geen toeval: ze maken deel uit van het gepland globalistisch 'Reset the Table'-initiatief

 Donderdag 7 juli 2022 door: Ethan Huff

Tags : slecht etenslechte gezondheidgrote regeringIneenstortingontvolkinghongersnoodvoedseltekortenvoedselvoorzieningvoedselsysteemGlobalismeglobalistische resetgeweldige resetoogsthongerpandemievoorbereiheidrantsoeneringReset de tabelschaarsteverhongeringtoeleveringsketenTirannie

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.540WEERGAVEN

 

(Natural News) Precies op tijd ontvouwt zich nu het globalistische plan voor een "Great Reset" in realtime. En voor alle duidelijkheid, alles was al  jaren geleden uitgestippeld en gepland - wat betekent dat het allemaal een ontwerp is.

Veel mensen hebben het gemist, maar de Rockefeller Foundation vertelde ons enkele jaren geleden dat er een komende voedselcrisis op til was, die “would Reset the Table.”

De uitdrukking 'Reset the Table' klinkt trouwens griezelig vergelijkbaar met de Great Reset. Het eerste blijkt een onderdeel van het laatste te zijn, aangezien het plan is om alles te resetten, inclusief de wereldeconomie.

Toen de Rockefeller Foundation voor het eerst het "Reset the Table" -initiatief aankondigde, was het voor de massa nog totaal onbekend wat de katalysator(en) zou(den) zijn. Nu kunnen we duidelijk zien dat het het plandemische  Wuhan-coronavirus was (Covid-19) , dat toen net begonnen was, gevolgd door de Russische invasie van Oekraïne eerder dit jaar.

In het document "Reset the Table" wordt uitgelegd hoe de plandemie  een "honger- en voedingscrisis" in de Verenigde Staten (nvdr.: en de rest van de wereld?!) zou veroorzaken die "in tegenstelling tot alles wat dit land in generaties ooit heeft gezien."

Houd er rekening mee dat wanneer dit werd bekend gemaakt, de plandemie  nog maar een korte tijd bezig was. Er waren nog geen scheepvaart transport problemen met alle gevolgen voor de toeleveringsketen, wat suggereert dat de Rockefeller Foundation te vroeg heeft onthuld wat er in de komende maanden en jaren zou gebeuren.

"Het rapport merkt ook op dat het is voortgekomen uit ‘video-conferentiediscussies in mei en juni 2020’, dus we moeten geloven dat deze profetische geesten twee maanden na de pandemie de toekomst al hadden bedacht ”, legt ‘Great Game India’ verder uit  over de verdachte aard van het rapport.

“Volgens de Rockefeller Foundation bracht de pandemie diepe problemen aan het licht in het Amerikaanse voedselsysteem die moeten worden gereset.'"

Rockefeller Foundation geeft toe dat het de problemen heeft veroorzaakt die ons voedselsysteem nu teisteren

"Reset the Table" werd ook slechts een maand nadat het World Economic Forum (WEF), onder leiding van globalist Klaus Schwab, zijn plannen voor een "Great Reset" onthulde bekend gemaakt, waaruit blijkt dat deze twee samengaan.

Dr. Rajiv Shah, de president van de Rockefeller Foundation, schreef in het voorwoord van 'Reset the Table' dat het doel van de publicatie is om 'een uitgebreid scenario' te onthullen voor het opnieuw creëren van het voedselsysteem van de wereld. Dit omvat dingen zoals “leefbaar loon, huisvesting en transport" voor "ons allen."

Interessant is dat het document ook beweert dat 94 procent van de sterfgevallen als gevolg van "covid" plaatsvond bij mensen met onderliggende gezondheidsproblemen, waarvan de meerderheid dieet gerelateerd is, wat in wezen de plandemische sceptici zeiden vanaf het begin.

"Dit is verrassend, aangezien dieet en voeding in wezen afwezig waren in openbare discussies en de berichtgeving over de infectie", merkt op Great Game India over de manipulatie die plaatsvond door het narratief.

De reden waarom de Rockefeller Foundation van tevoren wist dat dit allemaal zou gebeuren, is omdat het in de eerste plaats heeft bijgedragen aan het uitwerken van de crisis. Op pagina vier van het document geeft de Rockefeller Foundation als voorbeeld toe dat het de zogenaamde "Groene Revolutie" heeft ontwikkeld die grote delen van Afrika in ggo-plantages (genetisch gemodificeerde organismen) heeft veranderd.

De Rockefeller Foundation geeft ook toe dat 'voedsel een medicijn is', iets waarvan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en andere federale instanties beweren dat het nepnieuws is. Alleen de farmaceutische drugs, wordt ons gezegd, vormen de medicatie in de Verenigde Staten.

"Steeds weer hebben de WEF en haar wereldwijde medewerkers (waaronder de Rockefeller Foundation) de toekomst met verbluffende nauwkeurigheid, soms jaren van tevoren, 'voorspeld' en als de voorspellingen uitkomen, doen ze alsof ze er niets mee te maken hebben , ”meldt State.

Meer gerelateerd nieuws over de gemanipuleerde Great Reset kan worden gevonden op Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-07-07-food-shortages-planned-globalist-reset-table-initiative.htm

2030 UnMasked : Documentary (free download)

 


2030 UnMasked – Connecting C19, Masks, Vaccines, The Banking System & the Great Reset

BY GREATREJECT · 18/06/2022

The banking system and the Great Reset ⁣2030 unmasked – For those preparing for what’s coming. An amazing documentary revealing the connection between Covid-19 >> vaccines >> masks >> the banking system and the Great Reset. Seriously well done, logical and concise.

Anyone that is feeling concerned with where the world is heading should watch this two hours documentary.


Video Link: https://greatreject.org/2030-unmasked-documentary/


Get rid of your smart phones forever – just throw them away. Start using cash for most transactions (not credit cards), and start learning how to live without most of your conveniences. 

Get completely out of debt. 

Learn to cook your own meals, raise as much of your own food as possible, learn how to sew your clothes, knit your own sweaters, and darn socks. 

Strive to stay healthy and build your immune system. 

Work to become as self-reliant as possible.

 

Eén beeld zegt meer dan ....

 


Co-enzym Q10 na COVID-19 ?

Lang voor er sprake was van Covid-19, werd er al een ‘postviraal syndroom’ beschreven, waarbij mensen nog lang na een doorgemaakte, ernstige virale infectie diverse klachten vertoonden met o.a. vermoeidheid en spierpijnen op de voorgrond.  Verschillende onderzoekers wezen hierbij op het feit dat de virale infectie onder meer een ernstige negatieve impact had uitgeoefend op de functie van de zogenaamde mitochondriën, de belangrijkste energieleveranciers in alle lichaamscellen.

Vermits er ook heel veel mensen na Covid-19-infectie, aanhoudend klachten vertonen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, reukverlies, spier- en gewrichtspijn, hoesten, slaap- en geheugenstoornissen en depressiviteit, willen onderzoekers nagaan of erbij dergelijke ‘long-covid’ er ook sprake was van een slechtere mitochondriale functie. Hiervoor werden 10 patiënten die COVID-19 hadden doorgemaakt, vergeleken met 15 gezonde controlepersonen.  Men constateerde inderdaad duidelijk dat er een significante dysfunctie van de mitochondriën door COVID-19 was opgetreden (gemeten in de bloedplaatjes), waardoor deze minder van de energieleverancier ATP konden aanmaken.  Opmerkelijk hierbij was dat ook de lichaamseigen aanmaak van co-enzym Q10 na COVID-19 was verminderd; co-enzym Q10 is net een zeer belangrijke stof voor de optimale werking van de mitochondriën.

De onderzoekers besloten dat het SARS COV2-virus zowel tot een verminderde mitochondriale functie als tot een lagere co-enzym Q10-spiegel kunnen leiden en dat deze meetwaarden als ‘biomerkers’ kunnen fungeren voor de nasleep van COVID-19.  Daaraan gekoppeld suggereren ze bij ‘long-COVID’ de pijlen te richten op het verbeteren van de mitochondriale gezondheid met daarin vooral een rol voor suppletie met co-enzym Q10.  Overigens is de beste keuze hierbij ‘ubiquinol’ (niet ubiquinone): dat is co-enzym Q10 in zijn gereduceerde en dus bioactieve vorm, die ook het best opneembaar is.

Sumbalova Z. et al. Bratisl Med J 2022; 123 (1) 9 – 15

Bron:BioGezond (Infoblad over Gezond Leven) 18de jaargang/Nr 3/juni 2022-07-10


 

               

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...