donderdag 18 juli 2024

Topstudie bevestigt dat koolstofdioxide geen enkele impact heeft op de ‘opwarming van de aarde’

 

Een belangrijk nieuw onderzoek heeft het verhaal ontkracht dat de toename van koolstofdioxide in de atmosfeer door menselijke activiteit de zogenaamde “opwarming van de aarde” veroorzaakt.

Het onderzoek, gepubliceerd in Science Direct, bevestigt wat ‘klimaatwetenschappers’ het publiek al lang geleden hadden moeten vertellen, schrijft Frank Bergman.

Volgens een nieuw onderzoek heeft het opwarmende effect van koolstofdioxide in de atmosfeer van nature een beperkte invloed.

Eigenlijk is die grens al tientallen jaren bereikt.

Uit het onderzoek bleek dat de uitstoot van koolstofdioxide geen enkele invloed heeft op de wereldwijde temperaturen van de aarde.

Zelfs als we alle steenkool ter wereld zouden opgraven, alle olie ter wereld zouden winnen en dit in één grote brandstapel zouden verbranden, zou de CO2-uitstoot de planeet niet opwarmen.

De bevindingen van dit onderzoek zijn in direct conflict met het globalistische ‘klimaatcrisis’-narratief dat door de door de Verenigde Naties gefinancierde ‘wetenschappelijke’ gemeenschap wordt gepromoot.

Zelfs de door belastingbetalers gefinancierde National Aeronautics and Space Administration (NASA) blijft deze ‘claims over opwarming van de aarde’ promoten.

In een verklaring waarin ‘klimaatverandering’ aan kinderen wordt uitgelegd, presenteert NASA het ‘broeikaseffect’ als een eenvoudig oorzaak-en-gevolg:

Welke invloed hebben mensen op het broeikaseffect?

Menselijke activiteiten veranderen het natuurlijke broeikaseffect van de aarde. Het verbranden van fossiele brandstoffen zoals steenkool en olie brengt meer koolstofdioxide in onze atmosfeer.

NASA heeft toenames waargenomen in de hoeveelheid koolstofdioxide en enkele andere broeikasgassen in onze atmosfeer. Te veel van deze broeikasgassen kunnen ervoor zorgen dat de atmosfeer van de aarde steeds meer warmte vasthoudt. Hierdoor warmt de aarde op.

De drie Poolse wetenschappers van de Militaire Technische Universiteit in Warschau die deze nieuwste studie schreven, volgden in de voetsporen van andere wetenschappers die soortgelijke conclusies trokken in hun eigen onderzoek, dat in de afgelopen jaren werd gepubliceerd.

Zoals Slay News meldde , heeft een recent onderzoek uitgewezen dat de atmosfeer verzadigd raakt met koolstofdioxide.

Net als een spons kan het maar een beperkte hoeveelheid vasthouden. Dat wil zeggen dat koolstofdioxide de temperatuur niet meer kan verhogen, omdat het verzadigingspunt al lang geleden is bereikt.

De commerciële media weigeren echter over deze onderzoeken te berichten.

Al deze onderzoeken volgen hetzelfde onderliggende concept.

In het nieuwste onderzoek wordt gebruikgemaakt van een hypothetisch concept van een brand in een kas die voortdurend warmte afgeeft.

In de kas wordt het steeds warmer, maar op een gegeven moment verdwijnt de warmte en stabiliseert de temperatuur binnenin.

De glazen wanden en het plafond kunnen slechts een bepaalde hoeveelheid warmte vasthouden voordat ze deze naar buiten afgeven.

Voor CO2 in de atmosfeer geldt een vergelijkbaar iets

Het kan als een ‘broeikasgas’ fungeren, maar al het CO2 samen kan slechts een beperkte hoeveelheid warmte bevatten, net als het hypothetische broeikaseffect.

CO2 Coalitie  legt uit:

“Het opwarmende effect van elk CO2-molecuul neemt af naarmate de [totale] concentratie van CO2 toeneemt.”

Zodra de totale limiet is bereikt, heeft het toevoegen van meer CO2 geen effect meer.

Interessant genoeg werd de grens voor broeikasgassen mogelijk al bereikt voordat de eerste kolencentrale werd gebouwd.

De Poolse wetenschappers beweren, op basis van hun bevindingen, dat er “momenteel sprake is van een veelvoud van de verzadigingsmassa voor koolstofdioxide in de atmosfeer van de aarde.”

Volgens het onderzoek hebben we het punt al lang bereikt waarop CO2 zijn effectiviteit in het opwarmen van de aarde heeft verloren.

Wetenschappers van de McGill Universiteit beweerden vorig jaar hetzelfde:

De transmissie in het CO 2 -centrum blijft onveranderd bij een verhoogde CO 2 -concentratie, omdat de absorptie al verzadigd is.

Met ‘reeds verzadigd’ bedoelden ze dat de absorptie al eeuwenlang verzadigd is – in feite al sinds het ‘pre-industriële tijdperk’.

Het CO2-gehalte in de atmosfeer ligt momenteel iets boven de 400 ppm.

Volgens Prof. Dieter Schildknecht van de Universiteit van Bielefeld in Duitsland bedraagt ​​het verzadigingsniveau van koolstofdioxide  slechts 300 ppm, een niveau dat waarschijnlijk rond 1950 werd bereikt, zoals de onderstaande grafiek illustreert.

Schildknecht schrijft op basis van eerder onderzoek dat emissies veroorzaakt door menselijke activiteiten boven dit niveau geen significant effect hebben op de broeikaseffecten van koolstofdioxide.

Volgens National Geographic was het bereiken van een CO2-niveau van 400 ppm echter een ‘klimaatmijlpaal’:

De laatste keer dat de concentratie van het belangrijkste broeikasgas op aarde dit niveau bereikte, leefden er paarden en kamelen in het hoge Noordpoolgebied.

De zeespiegel was minstens 9,1 meter (30 voet) hoger, een niveau dat vandaag de dag grote steden over de hele wereld zou overspoelen.

National Geographic levert echter geen enkel bewijs voor deze opmerkelijke beweringen.

Toch geeft het toe dat “de laatste keer dat de concentratie CO2 zo hoog was als 400 ppm waarschijnlijk in het Plioceen was…”

Vervolgens probeert het de zaak te ondersteunen door te beweren:

Maar tientallen miljoenen jaren geleden moet het CO2-gehalte veel hoger zijn geweest dan nu. Er is geen andere manier om te verklaren hoe warm de aarde toen was.

Er zijn eigenlijk veel manieren, zoals veranderingen in de zonneactiviteit, om te verklaren waarom de aarde in het verleden warmer en kouder was.

Maar wat  National Geographic en klimaatalarmisten proberen te promoten is de angst voor de onbekende toekomst:


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Ursula von der Leyen herkozen voor een tweede termijn als voorzitter van de EU-dictatuur

18/07/2024

Deze Poolse Europarlementariër hield nog zo’n mooi betoog dat de Duitse corrupte heks in de gevangenis thuishoort, maar het mocht niet baten.

RT:

De Duitse politicus behaalde een meerderheid van de stemmen, met 401 van de 707 Europarlementariërs die vóór haar benoeming voor nog eens vijf jaar aan het roer van het blok waren. In totaal stemden 284 Europarlementariërs tegen de zet, terwijl 15 zich onthielden.

In haar bijna uur durende toespraak tijdens een plenaire vergadering voorafgaand aan de stemming beloofde von der Leyen te vechten voor een democratisch en “sterk” Europa, en beloofde ze huisvesting, concurrentievermogen en defensie de prioriteiten te maken voor haar nieuwe termijn. Ze richtte zich ook op plannen om de defensiecapaciteiten van het hele blok te vergroten en schetste haar doel om de EU om te vormen tot een “defensie-unie” met een “enkele defensiemarkt”.

Ook de klimaatagenda en milieubescherming, die centraal stonden in von der Leyens kandidatuur voor een eerste termijn in 2019, zullen tot de aandachtspunten behoren, zei ze.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Ze had afgevoerd moeten worden, maar het mag niet zo zijn.


---------------------------

Verbijstering alom over herverkiezing Ursula von der Leyen: ‘De criminelen krijgen weer hun zin’

Ursula von der Leyen kan beginnen aan haar tweede termijn van vijf jaar als voorzitter van de Europese Commissie. Bij een geheime (!) stemming heeft een meerderheid van het Europees Parlement voor de herbenoeming van de politica gestemd.

Veel mensen reageren verbijsterd. “Het maakt niet uit hoe crimineel je bent, als je maar ‘de juiste mening’ hebt kun je gewoon aanblijven. Ongelofelijk,” vindt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Von der Leyen hoort in de gevangenis – en nergens anders.”

Journalist Efrat Fenigson reageert: “De criminelen krijgen weer hun zin. Niet verrassend natuurlijk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Minachting voor de democratie

Forum voor Democratie wijst erop dat klimaatbeleid, CBDC, Europese eenmaking en massa-immigratie nu allemaal gewoon zullen doorgaan. “De enige manier om aan dit beleid te ontkomen is door een Nexit te realiseren,” aldus de partij.

“Dus ze schaft de grondwet en de rechtsstaat af, maar ze had een mooie speech over klimaat,” stelt financieel journalist Arno Wellens vast.

“Dit is typerend voor de werking van het Europees Parlement,” stelt Europarlementariër Tom Vandendriessche (Vlaams Belang). “Met deze herverkiezing negeert het parlement het signaal van de kiezer, en toont het nog maar eens een keer haar minachting voor de democratie.”

Totale controle over ons leven

“De kiezer koos duidelijk voor verandering. De mensen hebben genoeg van de klimaatwaanzin door de Green Deal, en genoeg van de asielchaos met het EU-migratiepact. De mensen willen meer koopkracht en minder migratie, en de uitslag van de verkiezingen weerspiegelde deze noodkreet,” vervolgt Vandendriessche.

“Hun agenda is totale controle over ons leven. Ze willen bepalen wat we moeten eten, hoe we ons verplaatsen, hoe we moeten wonen. Deze EU is helemaal aan het ontsporen.”

De verkiezing van Von der Leyen komt een dag nadat ze een rechtszaak rond haar vaccinatiebeleid heeft verloren. Het Gerecht van de Europese Unie oordeelde dat ze niet transparant was in haar communicatie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ginkgo biloba-blad kan helpen bij het oplossen van microstolsels, waardoor mogelijk enige schade als gevolg van COVID-19-vaccins ongedaan wordt gemaakt, onthult nieuwe gepubliceerde wetenschap

07/15/2024 // Lance D Johnson // 5,4K Weergaven

Tags: Blood clotsbrain functioncirculatory systemendothelial functionginkgo bilobagoodhealthgoodmedicinegoodsciencemicroclotsnatural curesnatural healthnatural medicinenatural remediesoxidative stressplasminogen activatorpreventionresearchspike proteintherapeuticsvaccine damagevaccine injury crisis

 

De ginkgo biloba-boom, een van de oudste boomsoorten op aarde, herbergt een medicinale verbinding die het lichaam kan helpen bij het oplossen van microstolsels. Dit kruid is nu belangrijker dan ooit tevoren omdat het zou kunnen helpen cardiovasculaire schade ongedaan te maken veroorzaakt door de mRNA-transcriptie van spike-eiwitten uit de COVID-19-vaccins.

De bladeren van de ginkgo biloba-boom bezit fibrinolytische eigenschappen (het vermogen om bloedstolsels op te lossen). Deze stolselbrandende verbindingen omvatten diterpeen terpenoïden, met name ginkgoliden en bilobalide. Vanwege de fibrinolytische eigenschappen worden ginkgo-supplementen vaak gebruikt om de bloedstroom naar de hersenen te verbeteren, de geheugenretentie te vergroten en de cognitieve functie te verbeteren. Tegenwoordig kan deze verbinding worden gebruikt om de toestroom van cardiovasculaire problemen veroorzaakt door in het laboratorium ontwikkelde spike-eiwitten te bestrijden.

Ginkgo biloba kan waardevol zijn voor het aanpakken van de vaccinschadecrisis

Het SARS-CoV-2 spike-eiwit is in verband gebracht met de vorming van microstolsels en daaropvolgende fibrose, vooral bij gevaccineerde personen wier immuunsysteem het spike-eiwit niet kan verwijderen. Cardiovasculaire patiënten die lijden aan “lange covid ” behandelen vaak bloedstolsels en ontsteking van de endotheelcellen. Ginkgo kan deze aandoeningen verbeteren door ontsteking van de binnenvoering van de bloedvaten aan te pakken en door plasminogeen te activeren.

Naast de directe impact op stollingsmechanismen, heeft Ginkgo biloba veelbelovend getoond in het verlichten van de neurologische symptomen geassocieerd met vaccinverwondingen en ‘lange COVID’. De neuroprotectieve eigenschappen, waaronder ontstekingsremmende en anti-apoptotische effecten, suggereren een breder therapeutisch potentieel bij het beheersen van de multisystemische effecten van de ziekte.

Bovendien wijst onderzoek uit dat Ginkgo biloba de virale replicatie kan verstoren en ontstekingsroutes kan remmen die verband houden met ernstige COVID-19-uitkomsten. In een enzymatische remmingstest, onderzoekers ontdekten dat ginkgolide A kan werken als een onomkeerbare remmer tegen SARS-CoV-2-papaïne-achtig protease. Deze dual-action benadering — die zowel virale replicatie als vasculaire ontsteking van de ziekte — aanpakt, positioneert Ginkgo biloba als een overtuigende kandidaat voor integratieve strategieën voor het beheer van vaccinverwondingen.

Ginkgo bevat ook flavonoïden zoals quercetin, kaempferol en isorhamnetin, die de cellen beschermen tegen verdere piekeneiwitschade, oxidatie en ontsteking. In één onderzoek, verbetert kaempferol het herstel van de hartfunctie, vermindert de intracellulaire oxidatiestatus en myocardiale ischemie en remt myocardiale apoptose.

In een ander onderzoek, beïnvloedt  ginkgo biloba-extract (GBE) het renine-angiotensinesysteem en moduleert ontstekingsreacties in hartcellen via de TLR4 / NF-?B pad.

Het belangrijkste is, dat ginkgo biloba een plasminogeenactivator is. . Dit proces activeert het vermogen van het lichaam om stolsels af te breken. Ginkgo verbetert de endotheelcelfunctie door de secretie van trombomoduline en weefselachtige plasminogeenactivator (t-PA) te stimuleren, die cruciaal zijn bij het afbreken van de stolsel en het regelen van de coagulatiecascade. Deze mechanismen ondersteunen niet alleen haar rol als natuurlijk antitrombotisch middel, maar benadrukken ook het potentieel ervan bij het voorkomen en behandelen van aandoeningen die worden verergerd door stollingsstoornissen, zoals die veroorzaakt door het vaccin.

Door deze acties helpt ginkgo andere voorwaarden aan te pakken, waaronder:

·         Angst en stressverlichting: Ginkgo biloba heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, waardoor het een potentieel natuurlijk middel is voor angst en stressverlichting.

·         Glaucoombehandeling: Ginkgo biloba kan het risico op glaucoom helpen verminderen, een aandoening die verlies van gezichtsvermogen kan veroorzaken, door de bloedstroom naar de ogen te verbeteren.

·         Neurobescherming: Ginkgo biloba kan de hersenen helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatieve stress, die kan bijdragen aan neurodegeneratieve ziekten zoals Parkinson en Huntington.

·         Tinnitus Relief: Ginkgo biloba is gebruikt voor de behandeling van tinnitus, een aandoening die wordt gekenmerkt door ringen of andere geluiden in de oren.

·         Dementie en de preventie van Alzheimer: Ginkgo biloba kan de progressie van dementie en de ziekte van Alzheimer helpen voorkomen of vertragen door de bloedstroom naar de hersenen te verbeteren.

·         Ziektepreventie op grote hoogte: Ginkgo biloba is onderzocht als een potentieel natuurlijk middel om ziekte op grote hoogte te voorkomen, hoewel er meer onderzoek nodig is om de effectiviteit ervan te bevestigen.

·         Leg Pain Relief: Ginkgo biloba kan pijn in de benen helpen verlichten die wordt veroorzaakt door verstopte slagaders of een slechte bloedsomloop.

·         Vasculaire dementie Behandeling: Ginkgo biloba kan helpen bij de behandeling van vasculaire dementie; een aandoening veroorzaakt door een verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, een medisch probleem dat de huidige VS treft President en congresleden.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

ScienceDirect.com

Faseb.OnlineLibrary.Wiley.com

Link.Springer.com

Thieme-Connect.com

OnlineLibrary.Wiley.com

Spandidos.Publications.com

WorldScientific.com

ScienceDirect.com

https://www.naturalnews.com/2024-07-15-ginkgo-biloba-leaf-dissolves-micro-clots-vaccines.html


Meer dan 1.000 artsen en wetenschappers ondertekenen het ‘Hope Accord’ en roepen op tot OPSCHORTING van alle mRNA-prikken (i/d VS)

 07/15/2024 // Ethan Huff // 5,6K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicineBig PharmaCensored ScienceDangerous Medicinegood doctorshealth freedomHope Accordmedical ethicsmedical violencemRNApandemicpharma fraudprogressResistscience deceptionvaccinationvaccine damagevaccine injuryvaccine warsvaccines

 

Het Hope Accord gaat vooruit nadat cardioloog Dr. Aseem Malhotra in een video van zichzelf  tweette  dat tot dusver meer dan 1.000 artsen, wetenschappers en bezorgde burgers het document hebben ondertekend, waarin wordt opgeroepen tot onmiddellijke opschorting van alle mRNA-prikken.

Om ervoor te zorgen dat gezondheidswerkers elke schijn van medische ethiek terugwinnen en duidelijk maken dat mRNA-technologie gevaarlijk is en ongeschikt voor gebruik in de geneeskunde, Dr. Malhotra dringt er bij iedereen op aan, inclusief onze lezers, om om het Hope Accord te ondertekenen.

'In 2015 schreef  de hoofdredacteur van The Lancet, Richard Horton, een huiveringwekkend commentaar waarin hij beweerde dat mogelijk de helft van alle medische literatuur gewoon niet waar is, "Dr. Malhotra zegt in de onderstaande video. 'Hij schreef dat de wetenschap een wending naar de duisternis had genomen. En nu is het de vraag wie de eerste stap gaat zetten om het systeem op te ruimen. "

"De COVID-pandemie heeft een microkosmos onthuld van de bedrijfsvangst van medicijnen en volksgezondheid door krachtige gevestigde belangen in het bijzonder in de vorm van Big Pharma. Dit is een bedrijfstak waarvan het bedrijfsmodel frauduleus is. En helaas hebben we de grootste tekortkomingen van het systeem gezien met de uitrol van een mRNA-product dat waarschijnlijk heeft bijgedragen tot sterfgevallen en ernstige vaccinatie schade aan miljoenen mensen over de hele wereld. "

Dr. Malhotra is van mening dat dit het moment is om de volgende stap te zetten om het medische systeem op te ruimen. En de beste manier voor gewone mensen om dit te doen, zegt hij, is door “het Hope Accord” te ondertekenen ', dat oproept tot volledige opschorting van deze producten, maar ook oproept tot terugvordering van medische ethiek'.

'Het is tijd om te handelen', pleit hij. 'Teken deze petitie en dit akkoord en we kunnen verder gaan om het systeem echt op te ruimen.'

(Gerelateerd: een recent onderzoek vond dat de vele problemen die verband houden met mRNA-technologie " fatale gevolgen zouden kunnen hebben" voor patiënten.)

Politici roepen op om COVID-prikken van de markt te halen

Een aantal gekozen functionarissen is dat ook mee gaan doen aan het gesprek om het medische systeem op te ruimen, te beginnen met de onmiddellijke verwijdering van alle Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" die van de markt moeten worden gehaald voor de veiligheid van het publiek.

Americans for Health Freedom (AHF) zegt dat vanaf 25 juni 2024 191 politici, 96 kandidaten, één chirurg-generaal, één hele Republikeinse staatspartij, één staatscongresdistrict, 17 Republikeinse partijcomités en zeven artsenorganisaties allemaal hebben beloofd om op te roepen dat alle COVID-injecties onmiddellijk worden verboden.

Alle bovengenoemde entiteiten hebben ook toegezegd geen donaties meer van de farmaceutische industrie te zullen ontvangen. Een volledige lijst van dit allemaal is beschikbaar op AmericansForHealthFreedom.org.

'Ik ben vereerd om naast mijn gerespecteerde collega, Dr. Malhotra te staan die opriep tot het herstel van de medische ethiek ', tweette Dr. Ayiesha Malik, die zichzelf op X omschrijft als 'een meelevende huisarts en integratieve arts'.

'We laten de geschiedenis zich niet herhalen. We zullen samen staan en hoop brengen voor de toekomst. "

Een misschien grote tegenslag is dat het World Economic Forum (WEF) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zojuist de controle over het Verenigd Koninkrijk – hebben overgenomen en niet minder op Independence Day voor de Verenigde Staten– met de installatie van Keir Starmer als de nieuwe premier van Engeland.

Het laatste nieuws over de groeiende oppositie van de medische industrie tegen mRNA is te vinden op BadMedicine.nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

X.com

TheHopeAccord.org

NaturalNews.com

AmericansForHealthFreedom.org

https://www.naturalnews.com/2024-07-15-doctors-scientists-sign-hope-accord-mrna-jabs.html

 

RELATED TOPICS

BADHEALTH BADMEDICINE BIG PHARMA CENSORED SCIENCE DANGEROUS MEDICINE GOOD DOCTORS HEALTH FREEDOM HOPE ACCORD MEDICAL ETHICS MEDICAL VIOLENCE MRNA PANDEMIC PHARMA FRAUD PROGRESS RESIST SCIENCE DECEPTION VACCINATION VACCINE DAMAGE VACCINE INJURY VACCINE WARS VACCINES

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...