donderdag 20 april 2023

Orthopedisch chirurg die het covid-“vaccin” en een carrière beëindigde gezondheidstoestand kreeg, zegt dat hij “in de steek is gelaten” door zijn collega’s

 april 20, 2023   1811   7 

     freepik / benzoix

Slechts zeven dagen nadat hij was “gevaccineerd” tegen het coronavirus (Covid-19), ontwikkelde orthopedisch chirurg Dr. Joel Wallskog een ziekte die zijn carrière beëindigde, transversale myelitis genaamd, en die hem veranderde van een “volledig gezonde 50-jarige” in een “kreupele, werkloze orthopedisch chirurg”, schrijft Ethan Huff.

In een vorig leven zou Wallskog veel liefde en steun van zijn collega’s hebben gekregen voor zijn tragische lot, maar door de politiek beladen aard van de Covid-19 griepprikken werd Wallskog in de steek gelaten door anderen in zijn beroep, die blijkbaar te bang of gehersenspoeld zijn om hem enige vorm van steun te verlenen.

“Ik was een volledig gezonde 50-jarige persoon met echt geen medische problemen tot ongeveer zeven dagen na mijn eerste – of ik moet zeggen één en enige Moderna-prik – die ik op 30 december 2020 kreeg,” vertelde Wallskog co-host Rachel Campos-Duffy van “Fox & Friends Weekend” tijdens een recente uizending.

“Ik was dus verder volledig gezond tot zeven dagen na de prik.”

Campos-Duffy bood haar medeleven aan en vroeg Wallskog “wat er vervolgens voor hem gebeurt” en “wie hiervoor de verantwoordelijkheid neemt”, waarop hij antwoordde:

“Wat er gebeurt is dat je in de steek wordt gelaten. Je krijgt je prik, je doet wat je denkt dat juist is, en je doet je deel, en dan word je ineens in de steek gelaten. En wat ik zeg is dat veel van deze mensen die gewond zijn geraakt, echt in de steek zijn gelaten op fysiek, financieel en emotioneel vlak.”

Big Pharma harkt miljarden binnen en ontwijkt alle verantwoordelijkheid voor verwondingen en sterfgevallen als gevolg van de injecties

Dit alles zou niet zijn gebeurd als de farmaceutische industrie geen volledige vrijstelling van aansprakelijkheid had gekregen van het Congres en de Trump-regering vlak voor de lancering van Operation Warp Speed.

 

Als vaccinbedrijven zoals Moderna wettelijk verantwoordelijk waren gehouden voor alle negatieve resultaten van hun producten, zouden ze niet in staat zijn geweest om “miljarden dollars” binnen te harken, volgens Wallskog, terwijl ze de “hoofdmoot” van vaccinverwondingen en sterfgevallen ontlopen.

Wallskog erkent dat er vele anderen zijn zoals hij die nu gewond zijn en geen financieel vangnet hebben, en heeft een belangenorganisatie opgericht om anderen zoals hij te helpen de gevolgen te overleven van hun verkeerde beslissing om zich te laten prikken.

“Dat is voor wie ik vecht,” zei Wallskog. “En gelukkig ben ik financieel stabiel, maar ik vecht voor alle mensen die dat niet zijn. En daarom ben ik een belangenorganisatie begonnen om te proberen ons te helpen hen te ondersteunen.”

“Weet je, er is geen farmaceutisch fonds en er is een fonds dat – via de overheid – het CICP of het Countermeasures Injury Compensation Program heet. Maar tot nu toe heeft het programma slechts drie claims uitbetaald voor in totaal minder dan 5.000 dollar. En helaas is hun afwijzingspercentage voor deze gewonden 96,5 procent.”

Volgens Reuters waren er aan het eind van het kalenderjaar 2022 meer dan 7.500 officiële claims voor covid-prik kwetsuren ingediend. Daarvan zijn 68 claims afgewezen.

“Het maakt ons kapot,” zegt Wallskog over alle online censuur die hij en andere slachtoffers tegenkomen als ze hun verhaal proberen te vertellen op social media.

“Ik bedoel, zoals u weet, via de Twitter-bestanden of datadump van Twitter, erkenden ze zelf in de bestanden dat er echte verhalen van mensen met vaccinatieletsel zijn; ze werden geïnstrueerd om ze te censureren. En het is verwoestend voor ons, want een deel ervan is erkenning. Ik bedoel, met erkenning kunnen we dan hopelijk diagnostiek en behandelingen krijgen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/orthopedisch-chirurg-die-het-covid-vaccin-en-een-carriere-beeindigde-gezondheidstoestand-kreeg-zegt-dat-hij-in-de-steek-is-gelaten-door-zijn-collegas/ 

Huisarts schudt mensen wakker: ‘Dit zit er achter de crisis’

 

In de Duitse stad Oldenburg wordt al wekenlang iedere zaterdag gedemonstreerd tegen de maatregelen. Afgelopen zaterdag deed ook huisarts Katrin Korb mee aan het protest. Ze is naar eigen zeggen woedend omdat men angst gebruikt om controle uit te oefenen.

“Daar teert het gezondheidssysteem op,” zei de arts tijdens haar speech. Ze voegde toe dat geld en macht hierbij een rol spelen. Korb uitte ook kritiek op de farmaceutische industrie en de artsenlobby.

“Er zijn richtlijnen die ik als huisarts moet volgen, maar wie schrijft deze richtlijnen? Ik zal u een voorbeeld geven. Er is een Europese richtlijn voor hartkwalen. Er zijn 25 verschillende auteurs die deze richtlijnen opstellen, waarvan 19 betaald worden door de farmaceutische industrie. In de richtlijnen staat dat ik medicijnen moet voorschrijven die veel bijwerkingen hebben, maar die de mensen niet beter maken. Hier wordt heel veel geld aan verdiend.”

De mond snoeren

“Als ik de richtlijnen niet volg en er gebeurt iets met de patiënten, dan word ik daar verantwoordelijk voor gehouden. Er wordt dus angst gecreëerd. Zieke mensen wordt ook angst aangejaagd: als u deze pillen niet neemt, dan krijgt u een hartinfarct. Het gevolg is dat mensen deze medicatie uit angst jarenlang blijven slikken. Daar wordt heel veel geld aan verdiend.”

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is want wij beschikken over de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk voor uw bescherming.”

Overwinnen van de angst

Je hoort vaak dat het normale leven pas terugkeert met een vaccin. Korb wees erop dat het meestal vele jaren duurt om een vaccin te maken omdat er veiligheidsonderzoeken gedaan moeten worden. Ze heeft er dan ook geen goed gevoel over: “Ik laat mij niet prikken. Ik laat mijn kinderen niet prikken. En ik zal ook mijn patiënten aanraden zich niet te laten prikken.”

Wie draait op voor de kosten van de lockdowns en de vaccins? U, de belastingbetaler.

“Wordt ons gevraagd of wij dit wel willen? Nee. Wij zouden het geld graag investeren in onderwijs, nieuwe technologieën, een goed salaris voor medewerkers in vitale beroepen. Voor zaken die mensen gezond maken en houden. Maar daar kunnen ze geen geld aan verdienen.”

Er is volgens de arts maar één weg uit deze crisis: het overwinnen van de angst.

Bekijk de speech van huisarts Katrin Korb hieronder:

[Nordwest-Zeitung]

Europarlementariërs waarschuwen voor gevaren digitale euro: ‘Stoppen met dit project!’

Woensdag werd in het Europees Parlement gedebatteerd over de digitale euro. Verschillende Europarlementariërs waarschuwden voor de gevaren van digitaal geld.

Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) wees erop dat de burger straks een rekening heeft bij de Europese Centrale Bank (ECB).

De ECB kan niet failliet gaan en dat geeft zekerheid bij financiële shocken, maar het geeft de overheid ook verschrikkelijk veel macht om de burger te controleren en te dwingen, aldus De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Social credit system

De grootste zorg van de burger is dat de overheid in de toekomst kan beperken waaraan de burger zijn geld uitgeeft. Zoals vleesproducten en brandstoffen. Of dat we een vorm van social credit system krijgen zoals in Canada waarbij je rekening wordt geblokkeerd als je kritisch bent op de regering, vervolgde de Europarlementariër.

De digitale euro moet volgens hem aan de volgende eisen voldoen: aankopen moeten niet herleidbaar zijn naar het product, het saldo moet ook direct als contant geld opneembaar zijn en het saldo moet niet programmeerbaar zijn. “Dit moet wettelijk worden vastgesteld.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Risico’s en onzekerheden zijn te groot

SGP-Europarlementariër Bert-Jan Ruissen ging nog een stap verder. Hij vindt dat we moeten stoppen met dit project.

“Van alle kanten groeit de kritiek op de digitale euro. En dat is ook heel begrijpelijk,” zei Ruissen, die toevoegde dat de ECB met deze digitale euro een enorme machtspositie krijgt.

Hij zei verder dat een recente analyse van de ECON-commissie van het Europees Parlement laat zien dat er helemaal geen markt voor de digitale euro bestaat. “Ik zou zeggen: laten we deze bezwaren serieus nemen en stoppen met dit project. De risico’s en onzekerheden zijn eenvoudigweg te groot.”

Minstens 7 en maximaal 13 verschillende pesticiden in bloembollen


Onze analyse laat er geen twijfel over bestaan: gangbare bloembollen bevatten een hoog aantal pesticiden. Wij vonden minimaal 7, maximaal 13 verschillende pesticiden terug na een eigen analyse. Op die manier plant je eigenlijk, zonder dat je er bij stilstaat, een "pesticidebol" in de tuin of op jouw balkon.

Reden te meer om deel te nemen aan onze samenaankoop biologische bloembollen, toch?

16 april, 2023

 

Nog tot 20 mei organiseert Velt een samenaankoop van biologische bloembollen. Tijdens de teelt en de bewaring van deze bollen worden geen chemisch-synthetische pesticiden gebruikt. In tegenstelling tot de gangbare teelt waar ze part of the job zijn.

Een pesticidebol?

Betekent dit dan dat er pesticiden zitten in de gangbare bloembollen die we in tuincentra en webshops kopen? En planten we op die manier - zonder dat we er bij stilstaan - een pesticidebol in de tuin? We deden in 2020 een eigen onderzoek om dit vast te stellen.

We kochten 5 zakjes met gangbare bloembollen en lieten deze analyseren op courant gebruikte pesticiden in de gangbare bollenteelt in Nederland. De analyses vonden plaats bij Primoris, een gespecialiseerd labo te Zwijnaarde. Tegelijkertijd lieten we op dezelfde wijze 5 zakjes van dezelfde bloembollen van biologische teelt analyseren.

De belangrijkste resultaten:

·         De gangbare bloembollen bevatten een hoog aantal pesticiden: minimaal 7, maximaal 13 verschillende pesticiden werden teruggevonden per zakje. Tabel 1 geeft een overzicht van de teruggevonden pesticiden per zakje bloembollen. We geven aan of het gehalte van het pesticide meetbaar was of dat er enkel sporen aanwezig zijn.
 

·         In de 5 zakjes gangbare bloembollen werden in totaal 17 verschillende pesticiden teruggevonden. 12 van de 17 zijn fungiciden, zij worden ingezet tegen schimmels tijdens de teelt en de bewaring. Tabel 2 verduidelijkt de aard van het pesticide, het aantal zakjes (minimaal 1, maximaal 5) waarin het pesticide teruggevonden werd en het hoogste gevonden gehalte van elk pesticide.
 

·         In 4 van de 5 zakjes biologische bollen vinden we sporen van één of twee pesticiden. Hun aanwezigheid is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van een historische vervuiling. Dat leiden we af uit het lage gehalte, hun persistent karakter en het feit dat ze al jarenlang geen erkenning meer hebben in Nederland. Deze stoffen vinden we ook terug in de gangbare bollen. Een voorbeeld: paraquat. Dit is een herbicide dat na gebruik heel lang in de bodem achter blijft. De erkenning voor gebruik liep in Nederland af in 2007. Toch vinden we paraquat in 2020 nog terug in 3 zakjes gangbare bloembollen en in één zakje biologische bloembollen.

Bron: https://velt.nu/analyse-bloembollen


Eerste Kamerlid (Nl.) laat geen spaan heel van hypocriete elite: ‘Hoelang laten wij ons nog belazeren?’


Eerste Kamerlid Marjolein Faber (PVV) maakte dinsdag gehakt van de elite. “Overmoedig door te veel macht schrijft de EU de burgers steeds meer voor wat goed voor hen is. Op slinkse wijze wordt de globalistische agenda, die goed is voor de elite, maar rampzalig is voor de gewone man en de gewone vrouw, steeds meer doorgedrukt,” merkte ze op.

“Het democratisch gehalte is ver te zoeken. Oké, er is nog een Europees Parlement, dat geteisterd wordt door corruptieschandalen, zich rond laat rijden in dienstauto’s van vergaderzaal naar restaurant en zich rond laat vliegen met onrendabele gesubsidieerde vluchten tussen Amsterdam en Straatsburg. Zelfs de dienstregeling wordt afgestemd op het vergaderschema,” vervolgde Faber.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De elite zelf uiteraard niet

“Terwijl de elite de grenzen wagenwijd openzet voor hordes jonge mannen uit Verweggistan die hier vooral komen om hun eigen consumptie en die van hun nareizende familieleden op te krikken, heeft de elite besloten dat het autochtone volk juist minder moet gaan consumeren,” zei de senator.

“De elite zelf uiteraard niet. Zij manen het volk om niet meer te vliegen. Vliegen zou slecht zijn voor het klimaat. Behalve privévluchten. Daar is immers geen doelstelling voor opgenomen in het Klimaatakkoord,” aldus Faber.

Dat mag wat kosten natuurlijk

“Kennelijk een goede reden voor de voorzitter van de Europese Raad Michel om zich hoofdzakelijk per privévliegtuig te verplaatsen. Dan heb ik het over 72 van de 112 officiële reizen sinds zijn aantreden in 2019. En geld schijnt geen rol te spelen. Zijn retourtje Parijs op 16 februari vorig jaar kostte 35.750 euro. Maar ja, dan vlieg je wel buiten het Klimaatakkoord om. En het klimaat, ja, dat mag wat kosten natuurlijk.”

“Hij is niet de enige. Het internationale elitaire netwerk vliegt lustig de aardbol rond om in tropische oorden te praten over hoe het volk, het volk, de planeet gaat redden. Onder het genot van een wagyusteak van het Koberund – dat kost per kilo zo’n 400 tot 600 euro – bedisselen zij dat het volk af moet van vlees en zuivel. Zij moeten hun buiken vullen met insecten, wormen en nepzuivelproducten,” zei het Eerste Kamerlid nog.

Prepper-medicijn: 9 Geneeskrachtige kruiden om in uw eigen tuin te planten

april 19, 2023   8416   17  

Er bestaan duizenden geneeskrachtige planten, maar de negen onderstaande kruiden kunnen het grootste deel leveren van wat u nodig hebt om een achtertuinapotheek te creëren, schrijft Olivia Cook.

Als u deze kruiden in uw achtertuin kweekt, hoeft u niet urenlang te gaan zoeken of te vertrouwen op in de winkel gekochte kruiden die geen voedingsstoffen meer bevatten, zegt kruidendokter Dr. Nicole Apelian.

Hier zijn 9 nuttige kruiden die u in uw eigen tuin moet hebben:

Californische Boompapaver (Eschscholzia californica)


De Californische Boompapaver bevat verschillende plantaardige bestanddelen, waaronder alkaloïden (allocryptopine en protopine) en flavone glycosiden, die pijnstillend, krampstillend en slaapverwekkend zouden werken.

Dr. Aviva Romm merkt op dat de Californische Boompapaver een ontspannend kruid is dat de slaap bevordert. Het heeft ook een kalmerend effect en kan worden gebruikt om angst en nervositeit te verminderen.

Volgens kruidendeskundigen Rosemary Gladstar en David Hoffman is de Californische Boompapaver een veilig natuurlijk kalmeringsmiddel voor kinderen, vooral voor kinderen die overprikkeld zijn en niet kunnen slapen. Om een zachte, kalmerende thee te maken, combineert u Californische Boompapaver met kamille, havermelk en heemstwortel.

De Californische Boompapaver is krachtiger dan morfine, maar veiliger in gebruik voor de behandeling en beheersing van acute en chronische pijn.

Calendula (Calendula officinalis)


Essentiële oliën, flavonoïden, polysacchariden en triterpenoïden
 zijn de belangrijkste bestanddelen van Calendula bloemen. Deze plantenverbindingen vertonen farmacologische activiteit, volgens het boek Medicinal Herbs in Primary Care.

Calendula heeft voedende eigenschappen voor de huid en wordt plaatselijk gebruikt voor de behandeling van wonden vanwege de verzachtende en antibacteriële eigenschappen. Het kan ook gunstig zijn voor chronische prostatitis, luiereczeem, genezing van episiotomie, gingivitis, beenzweren (neuropathisch en veneus), stralingsdermatitis, stralingsslijmvliesontsteking en vaginale candidiasis. Calendula heeft ontstekingsremmende, anti-tumor en cytotoxische eigenschappen.

Kamille (Matricaria chamomilla)


Kamille is een bekende medicinale plant die vaak de “ster onder de medicinale soorten” wordt genoemd en is opgenomen in de farmacopeia van 26 landen. Kamille is een ingrediënt van verschillende traditionele, Unani- (een in India beoefend geneeskundig systeem) en homeopathische medicinale preparaten. Het wordt ook gebruikt voor kolieken, winderigheid, hysterie en intermitterende koorts.

De essentiële olie van kamillebloemen heeft ontstekingsremmende, antiseptische en krampwerende eigenschappen. Het kruid kan inwendig worden gebruikt – voornamelijk als tisane (cafeïnevrije thee) – bij diarree en misselijkheid, maagstoornissen die gepaard gaan met pijn, een trage spijsvertering, ontsteking van de urinewegen en pijnlijke menstruatie.

Uitwendig kan Kamille in poedervorm worden toegepast ter bevordering van de genezing van wonden, huiduitslag, infecties zoals steenpuisten en gordelroos, aambeien en ontstekingen aan ogen, mond en keel.

Cichorei (Cichorium intybus)


Een studie gepubliceerd in het Scientific World Journal meldde dat de meeste delen van de Cichoreiplant een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen bevatten, zoals koolhydraten, eiwitten, vitaminen (A, B1, B2, C), mineralen (calcium, ijzer, kalium), oplosbare vezels, sporenelementen en bioactieve fenolische verbindingen, die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische kwaliteiten van cichorei.

Inuline, cumarines, tannines, monomere flavonoïden en sesquiterpeenlactonen zijn enkele van de belangrijkste fytonutriënten die in cichoreiplanten worden aangetroffen. Tot de gezondheidsbevorderende eigenschappen die aan cichorei worden toegeschreven behoren antibacteriële, antikanker-, antischimmel-, anthelminthische, anti-hepatotoxische, ontstekingsremmende, antimutagene, antioxidatieve, antivirale en immuunstimulerende activiteiten.

Echinacea (Echinacea purpurea)


Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Pharmacognosy Review hebben de bioactieve bestanddelen van Echinacea, namelijk alkamiden, cafeïnezuurderivaten, glycoproteïnen en polysacchariden, antibacteriële, schimmelwerende, ontstekingsremmende, antioxiderende, antivirale en immuunstimulerende eigenschappen.

Echinacea wordt al lang gebruikt als natuurlijk middel tegen verkoudheid, griep en infecties van de bovenste luchtwegen. Het is nuttig bij de behandeling van candida en andere schimmelinfecties, tumoren en kinkhoest. Het kruid staat er ook om bekend het immuunsysteem te versterken.

Echinaceapreparaten zijn gecontra-indiceerd voor mensen met progressieve systemische ziekten, zoals collageenstoornissen, leukemie en leukemie-achtige ziekten, multiple sclerose, tuberculose en auto-immuunziekten.

Moederkruid (Tanacetum parthenium)


Ook bekend als wilde kamille, kan Moederkruid helpen bij het verlichten van ontstekingen die artritispijn veroorzaken. Studies wijzen op een stof genaamd parthenolide als het actieve bestanddeel van Moederkruid dat migraine en spierkrampen helpt verlichten.

Moederkruid is een huismiddeltje tegen koorts en pijn. Het kan worden toegevoegd aan thee of u kunt gewoon op een van de blaadjes kauwen.

Een kompres van geplette blaadjes Moederkruid op het aangetaste gebied kan helpen bij artritis of spierpijn. Het kan ook helpen om gewrichtsontstekingen te verminderen en gewrichtspijn te verlichten. Plet wat blaadjes Moederkruid (week ze als ze gedroogd zijn) en leg ze direct op het gewricht. Dek ze af met een schone doek om ze op hun plaats te houden.

Moerasspirea (Filipendula ulmaria)


De bloemen van Moerasspirea bevatten veel flavonoïden, maar de voornaamste bestanddelen van het kruid zijn salicylaten, met name salicine, salicylaldehyde en methylsalicylaat. In het spijsverteringskanaal worden deze verbindingen omgezet in salicylzuur, een stof die nauw verwant is aan aspirine (acetylsalicylzuur).

Zoet geurende Moerasspirea-thee is een natuurlijk pijnstillend middel. Het helpt bij verkoudheid en koorts, maar ook bij pijn door spijsverteringsproblemen, hoofdpijn en ontstoken gewrichten. Het kruid is ook een natuurlijk diureticum en kan worden gebruikt als een samentrekkend middel en huidverbeteraar door de bladeren te weken in regenwater.

Pepermunt (Mentha piperita)


Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Phytotherapy Research kunnen Pepermuntbladeren en -olie worden gebruikt als medicijn. Pepermunt is effectief tegen verkoudheid, hoest, ontsteking van mond en keel, sinusinfectie en andere luchtweginfecties.

De werkzame stoffen in Pepermuntbladeren zijn rosmarinezuur en verschillende flavonoïden, voornamelijk eriocitrine, luteoline en hesperidine. De belangrijkste vluchtige bestanddelen van de essentiële olie van Pepermunt zijn menthol en menthone. Het kruid heeft belangrijke antimicrobiële en antivirale activiteiten aangetoond, evenals een hoog antioxidant, anti-tumor en anti-allergeen potentieel.

Duizendblad (Achillea millefolium)


Duizendblad, een populair volksgeneesmiddel, bevat flavonoïden die de speeksel- en maagzuurproductie verhogen om de spijsvertering te bevorderen. Alkaloïden zoals azuleen uit de bloemen en bladeren van Duizendblad werken ontstekingsremmend en pijnstillend. Duizendblad kan helpen de spieren in de darmen en baarmoeder te ontspannen en menstruatie- en buikkrampen te verlichten.

Essentiële olie van Duizendblad staat bekend om zijn ontstekingsremmende werking. Het is ook geweldig voor het verlichten van huidproblemen, zoals brandwonden, eczeem, insectenbeten en uitslag, vanwege het verkoelende, verzachtende effect.

Kweek geneeskrachtige planten in uw achtertuin, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot krachtige natuurlijke remedies als de SHTF toeslaat.

Bekijk de video voor meer informatie over 30 geneeskrachtige planten die de Indianen dagelijks gebruikten.

Deze video komt van het Dilieze kanaal op Brighteon.com.

Neem deel aan het gesprek over dit artikel op Late Preppers.

Meer gerelateerde verhalen:

·         5 medicinal mushrooms you can grow in your home garden or forage in your backyard.

·         Top 10 medicinal plants you can grow yourself.

·         Heal yourself with medicinal plants you can easily grow in your own home.

·         Bronnen:

·         AskAPrepper.com

·         TheHerbalAcademy.com

·         BotanicalInstitute.org

·         ScienceDirect.com

·         NCBI.NLM.NIH.gov 1

·         NCBI.NLM.NIH.gov 2

·         NCBI.NLM.NIH.gov 3

·         PubMed.NCBI.NLM.NIH.gov

·         Brighteon.com

·         NATURAL NEWS


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...