zaterdag 21 januari 2023

WEF-plannen uitgerold in Schotland: 20-minutensteden en tijdperk van privéautogebruik ‘is voorbij’


De Schotse overheid is van plan om het autogebruik drastisch terug te dringen. Daarnaast moeten steden op den duur worden opgedeeld in zogeheten 20-minutenwijken. Alles moet op loop- of fietsafstand zijn.

Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s zal worden beperkt, terwijl er juist meer ruimte komt voor fietspaden en openbaar vervoer. De Schotse minister voor Net Zero, Energie en Transport Michael Matheson deed de overheidsplannen onlangs uit de doeken, wat tot veel kritiek leidde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Let dan op

Zelfs Jordan Peterson sprak zich uit. “Wil je je auto behouden? Wil je je recht op autonome mobiliteit behouden? Let dan op, want de globalistische utopisten zijn iets heel anders van plan,” schreef hij.

Matheson wil het aantal autokilometers in 2030 met 20 procent hebben teruggedrongen en gaat maatregelen nemen om het autogebruik te ontmoedigen. Hij zei dat ‘het tijdperk van privéautogebruik goed en wel voorbij is’. Sommigen vrezen dat de Schotse regering auto’s helemaal wil uitbannen.

Plannen van het World Economic Forum

Ook in Nederland beginnen dergelijke plannen doorgang te vinden. Zo daalde de voorbije dagen een regen aan kritiek neer op de gemeente Den Helder. Onderwerp: het plan om toekomstige bewoners van een nieuwbouwwijk een verbod op onder meer benzineauto’s op te leggen.

Dit alles sluit ook weer perfect aan op de plannen van het World Economic Forum.

“Hoe zit het met de Plotselinge Sterfgevallen?”: Pfizer CEO geconfronteerd op Davos over COVID-19 vaccin

 januari 21, 2023  4693  27   

Terwijl de aandacht nu stevig verschuift naar de schandalige uitrol van het Covid-19 vaccin (en de censuurcampagne van bovenaf), is Albert Bourla, CEO van Pfizer, grotendeels afgeschermd van kritiek door de gevestigde media. Tot op heden, schrijft Tyler Durden.

De Canadese krant Rebel News ontmoette Bourla deze week in de straten van Davos, waar ze hem een lijst met ongemakkelijke vragen voorlegden.

Zoals Rebel CEO Ezra Lavant schrijft:

Weet je, er zijn honderden “geaccrediteerde” journalisten hier op het World Economic Forum – de grootste namen in het nieuws, van CNN tot de New York Times. Maar u moet begrijpen: ze zijn hier allemaal als WEF-leden, niet om het WEF ter verantwoording te roepen. Ze zitten in het team van Pfizer. Ze zouden Pfizer nooit een moeilijke vraag stellen.

Ik denk echt dat hun CEO niet wist wat hem vandaag overkwam.

Kijk:

Video Link: Video Link:  https://twitter.com/i/status/1615773348759224327 

Hier is een volledige lijst van gestelde vragen via Rebel News:

• Wanneer wist u dat de vaccins de overdracht niet stopten?

• Hoe lang wist u dat zonder het publiekelijk te zeggen?

• Waarom hield u het geheim dat uw vaccin de overdracht niet stopte?

• U zei dat het 100% effectief was, toen 90% en 80%, toen 70% – maar nu weten we dat vaccins de overdracht niet stoppen. Waarom hield u dat geheim?

• Is het tijd om uw excuses aan te bieden aan de wereld? Om geld terug te geven aan de landen die allemaal geld hebben gestoken in een vaccin dat niet werkt?

• Schaamt u zich voor wat u de afgelopen jaren heeft gedaan?

• Bent u trots op wat u de afgelopen jaren heeft gedaan?

• U hebt miljoenen verdiend over de ruggen van het levensonderhoud van mensen, hoe voelt het om als miljonair over straat te lopen over de ruggen van de gewone man thuis in Australië, in Engeland en Canada?

• Waar denkt u aan op uw jacht? Waar denkt u aan in uw privéjet?

• Maakt u zich zorgen over productaansprakelijkheid?

• Maakt u zich zorgen over myocarditis?

• Hoe zit het met de plotselinge sterfgevallen?

• Wat hebt u te zeggen over jonge mannen die elke dag sterven aan een hartaanval?

• Waarom beantwoordt u deze fundamentele vragen niet? Geen excuses?

• Vindt u dat u strafrechtelijk vervolgd moet worden voor het gedrag waaraan u hebt meegewerkt?

• Hoeveel geld heeft u persoonlijk verdiend aan het vaccin?

• Hoeveel boosters denkt u nodig te hebben om tevreden te zijn met uw inkomsten?

• Wie heeft u hier in het geheim ontmoet?

• Wilt u bekendmaken wie u heeft ontmoet?

• Aan wie heeft u commissie betaald?

• In het verleden heeft Pfizer 2,3 miljard dollar aan boetes betaald voor misleidende marketing. Heeft u zich weer met datzelfde gedrag ingelaten?

• Wordt u onderzocht, zoals eerder, voor misleidende marketing?

• Als elk ander product ter wereld niet werkt zoals beloofd, krijgt u uw geld terug. Moet u landen die miljarden betalen voor uw ineffectieve vaccin niet terugbetalen?

• Bent u alleen gewend om met sympathieke media te spreken, weet u daarom niet hoe u vragen moet beantwoorden?

En natuurlijk heeft Bourla er geen enkele beantwoord.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-zit-het-met-de-plotselinge-sterfgevallen-pfizer-ceo-geconfronteerd-op-davos-over-covid-19-vaccin/

WEF: VIP-elites weigeren in elektrische auto’s te rijden !?

WEF-chauffeur geeft toe dat VIP-elites weigeren in elektrische auto’s te rijden en brandstof-auto’s eisen

januari 21, 2023   4320    28 

 


De elite van het World Economic Forum weigert elektrische auto’s te gebruiken en eist vervoer in “normale auto’s” op fossiele brandstof, schrijft Newspunch.

 

            Video Link: https://youtu.be/ujzCzxHPQzc

In Davos sprak de Japanse journaliste Masako Ganaha met een chauffeur die de VIP’s van het World Economic Forum rondrijdt. Hij vertelde haar dat hij geen plug-in auto kon gebruiken om VIP’s te vervoeren. Hij zei verder dat elektrische voertuigen zeer “gevaarlijk” zijn.

Het WEF heeft dit jaar enkele veranderingen doorgevoerd. Davos heeft een heliport zodat VIP’s weer in helikopters kunnen rondvliegen. Daarnaast is er geen CO2-limiet meer voor auto’s.

Met andere woorden: het is plug-in auto’s voor de gewone mensen en normale auto’s op fossiele brandstoffen voor de elites.

Vorige week hebben we onthuld dat de elites van Davos weigeren om gevaccineerde piloten hun privéjets te laten besturen, en de voorkeur geven aan ongevaccineerde piloten omdat de kans op een hartstilstand bij hen veel kleiner is (Frontnieuws Piloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogen).

Dit is het nieuwste geval van “Een regel voor mij, een andere voor u”. De miljardairs van Davos zijn de meest schaamteloos hypocriete mensen ter wereld.

Elk jaar zijn de luchthavens rond Davos gevuld met duizenden privéjets, ondanks de veronderstelde groene geloofsbrieven van de extreem-linkse miljardairs die op het WEF samenkomen om te plannen hoe gewone mensen van hun vrijheden kunnen worden beroofd.

De pure hypocrisie van de elite mag geen verrassing zijn. Vorig jaar werd Bill Gates betrapt toen hij toegaf dat de klimaatveranderingsagenda een zwendel is voor het WEF in een video waarin hij pochte dat de term “schone energie” de “gedachten van de mensen heeft verpest”.

Volgens Gates, die in 2018 een publiek van zijn inner circle toesprak, zijn wind, zon, batterijtechnologie en andere duurzame energiebronnen misschien in de mode, maar zijn ze NIET in staat om klimaatverandering op te lossen.




Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-chauffeur-geeft-toe-dat-vip-elites-weigeren-in-elektrische-autos-te-rijden-en-brandstof-autos-eisen/


Poetin belooft de omvang van het Russische leger te vergroten tot 1,5 miljoen in aantal ter voorbereiding op een escalerende oorlog met de NAVO

 Donderdag 19 januari 2023 door: JD Heyes

Tags : Finlandmilitaire districtenmilitaire verliezenmilitair personeelmilitaire technologiepersoonlijk verliezenpersoneelRepubliek KareliëRuslandRussisch legerRussische Federatieworstelende militairenOekraïneOorlog in OekraïneOekraïense bodemwapentechnologieWWIII

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.150WEERGAVEN

 

(Natural News) Voordat de Russische president Vladimir Poetin bijna een jaar geleden zijn troepen naar Oekraïne beval, verzamelde hij volgens rapporten ongeveer 140.000 troepen en voldoende uitrusting en voorraden om hen ongeveer zes maanden in het veld te onderhouden.

Eind mei echter, en nadat de NAVO - voornamelijk de Verenigde Staten - moderne wapens naar het gewapende maar koppige Oekraïense leger begon te sturen, realiseerde Poetin zich dat zijn troepen een slog zouden krijgen. Er was relatief weinig terrein ingenomen, relatief gezien waren er weinig van de oorspronkelijke doelstellingen van de operatie bereikt en was zijn leger ver verwijderd van de hoofdstad van Kiev. Bovendien bloedde het leger dat hij Oekraïne stuurde ernstig en verloor veel meer personeel dan iemand met zijn opperbevel had geschat.

Tegen het einde van de herfst beval Poetin nog eens 300.000 personeelsleden te mobiliseren, van wie de meesten op weg waren naar de gevechten in Oekraïne. Maar na het verliezen van meer dan 115.000 doden en misschien het dubbele van die gewonden, gaat de Russische president volgens berichten all-in met een algemene mobilisatie die de omvang van het Russische leger zal doen toenemen tot ongeveer 1,5 miljoen. "De doelsterkte werd in december voorgesteld door het Ministerie van Defensie Russia Today  meldde deze week.

Ondertussen hebben Russische functionarissen de VS en de NAVO ervan beschuldigd een proxy-oorlog tegen Moskou te hebben gevoerd door wapens en munitie met tientallen miljarden dollars naar Oekraïne te leiden.

"De proxy-oorlog omvat elementen van indirecte deelname aan militaire actie, elementen van economische oorlog, financiële oorlog, wetvoering", zei een woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov.

De Russische nieuwsuitzending ging verder :

Minister van Defensie Sergey Shoigu stelde voor om het aantal Russische troepen in actieve militaire dienst te verhogen tot 1,5 miljoen tijdens een ministeriële bijeenkomst op 21 december, die werd bijgewoond door president Vladimir Poetin. Hij zei dat carrièresoldaten en officieren die onder een contract dienen ongeveer 695.000 van het aantal zouden moeten omvatten, terwijl de rest via dienstplicht zou worden ingeschreven.

Tijdens een bijeenkomst van het Ministerie van Defensie op dinsdag zei Shoigu dat de toename en bepaalde andere militaire veranderingen gepland zijn tussen 2023 en 2026. De maatregelen zijn nodig "om de militaire veiligheid van de natie te waarborgen, de [voorheen Oekraïense] nieuwe [federale] onderwerpen en kritische objecten van de Russische Federatie te verdedigen", aldus de minister.

Volgens The Hill,, Shoigu zei ook dat twee nieuwe militaire districten zouden worden hervormd in Moskou en St. Petersburg nadat ze in 2010 waren ontbonden. En hij zei dat er een volledig legerkorps zou worden gevormd in de Republiek Karelië langs de Russische grens met Finland, zoals The Wall Street Journal opmerkte.

"Alleen door de belangrijkste structurele componenten van de strijdkrachten te versterken, is het mogelijk de militaire veiligheid van de staat te garanderen en nieuwe entiteiten en kritieke faciliteiten van de Russische Federatie te beschermen", aldus Shoigu.

Opgemerkt moet worden dat noch Oekraïne, noch de NAVO ontwerpen heeft op één voet van Russische bodem; het ‘oorlogsplan strekt zich eerder uit tot het uitwerpen van Russische troepen van Oekraïense bodem, en dat is alles.

Dat gezegd hebbende, hebben Amerikaanse topcommandanten gewaarschuwd dat, hoewel Russische troepen in Oekraïne vastgebonden kunnen worden, sommige van de beste nucleair bewapende onderzeeërs van Moskou de VS en de NAVO op afstand blijven houden volgens  Business Insider..

"Een jaar van hernieuwde gevechten in Oekraïne heeft de Russische lucht-, grond- en zeestrijdkrachten uitgeput en in verlegenheid gebracht, maar een onderdeel van het anders worstelende leger van Rusland - de onderzeeërs - maakt zich nog steeds zorgen over Amerikaanse commandanten", aldus het rapport. "Submarines zijn een relatief lichtpuntje in de recente inspanningen van Rusland voor modernisering van de zee, met name de Severodvinsk-klasse-subs die volgens Amerikaanse functionarissen moeilijk te detecteren zijn en in staat zijn om belangrijke doelen in Europa en de VS te bereiken."

Rear Adm. Michael Studeman, commander of the Office of Naval Intelligence, said at an Intelligence and National Security Alliance event last week that the Russians “have more advanced capabilities with their Severodvinsk SSGN. There are three of those out there now and they’ll be building more.”

Bronnen zijn onder meer:

BusinessInsider.com

TheHill.com

RT.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-01-19-putin-vows-boost-size-of-russian-army-1-5-million.html

2025: Het uitsterven van de egels ?!

PETITIE: 

Geadresseerde (n): Christophe Béchu, minister van Ecologische Transitie en Marc Fesneau, minister van Landbouw en Voedselsoevereiniteit in Frankrijk

 


Ik ben ontzet

Ik heb vanmorgen ontdekt dat de egel in Frankrijk is een bedreigde diersoort.

In Frankrijk !

Bedreigd !!

Volgens verschillende gespecialiseerde wetenschappers en dierenartsen de egels zijn in 2030 of zelfs 2025 verdwenen voor de meest pessimistische. (1) 

Zijn we zo losgekoppeld van de natuur dat we zo'n iconische soort zonder een vinger uit te steken laten verdwijnen?

We zijn bezig een hele soort te decimeren.

En dit, in het algemeen uit onverschilligheid.

De egel verscheen 60 miljoen jaar geleden.

Zullen wij de soort zijn die het allemaal in een halve generatie zal beëindigen ?

Ik kan het niet.

De egel is sinds de jaren vijftig constant in verval, en dit is meer dan 50% de schuld van menselijke activiteit.

Erger nog, slechts één op de vijf egels bereikt de leeftijd 

van 1 jaar

Ik heb het over de industrialisatie van de landbouw gehad, die vernietigde onze bossen, heggen en alles dat de doorgang van een tractor zou kunnen belemmeren, maar ook het massale gebruik van chemicaliën die tegen ziekten en "schadelijke" insecten gebruikt worden.

De eerste moordenaars van de egel zijn de pesticiden en insecticiden

Je kent misschien de kleine blauwe korrels die je onschuldig om je salades hebt gestrooid om slakken te verwijderen? Weet dat de egel vergiftigd is door de insecten en dieren zelf te consumeren die door ons vergiftigd zijn.

Je weet hoe ik geïnteresseerd ben geraakt in dit verhaal ?

Het blijkt dat steeds meer tuiniers mij om advies vroegen tegen slakken, sommige mensen hebben het over "echte invasie".

Dus ging ik de op onderzek en vond de werkelijke oorzaak.

Door onze kleine probleempjes in de tuin snel te willen "oplossen", want laten we eerlijk zijn, we hebben geen geduld en kunnen de natuur haar werk niet laten doen, decimeren we de belangrijkste bondgenoot van onze tuinen !

En zoals altijd wanneer de ecosysteemketen kapot is, komen de problemen er aan...

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar het maakt me persoonlijk verdrietig als ik het het lichaam van een dode egel langs de weg zie

Ik zou je liever willen vertellen dat dit niet vaak gebeurt, maar ik ben hier niet om tegen je te liegen.


In werkelijkheid is deze kleine dode egel die je vanmorgen onderweg tegenkwam, een van de 1,8 miljoen (gemiddeld) die elk jaar onderweg gedood worden in het verkeer.(2)

Als dit cijfer ons bang kan maken, zou het ons vooral moeten dwingen de situatie onder ogen te zien

Het is DRINGEND tijd om te handelen

Als je een tuin hebt, is de oplossing eenvoudig: stop voor eens en voor altijd met  pesticiden en insecticiden te gebruiken.

Heel eenvoudig.

Wees geen natuurvergiftigers meer.  

Meer nog je eigen gezondheid komt er mee in gevaar!

Ik weet dat je het niet slecht bedoelde, we kennen vaak niet alle implicaties die een eenvoudig klein gebaar kan hebben ...

'Het waren maar kleine blauwe knikkers ..."

Maar nu je het weet, heb je geen GEEN excuus meer om door te gaan.

·                Stop voor eens en voor altijd met "schone tuinen", maak van uw tuin geen      

         begraafplaats ! Kies ervoor om er arken van Noé van te maken…

Als uw eigendom uitkijkt over een weg en meer dan één heg heeft, kunt u dit deel sluiten om te voorkomen dat egels op de weg terechtkomen.


De regering kan voor dit bloedbad niet langer de ogen sluiten

Frankrijk (en België en Nederland en ...  nvdr.) moet nu moedig zijn en de bescherming van de biodiversiteit tot speerpunt maken.  Voordat het te laat is.

·        Voor de gezondheid van de bevolking ,

·        Voor de gezondheid van zijn kinderen,

·        Voor de rijkdom van zijn grondgebied

·        Voor de natuur zonder dewelke we niet kunnen leven.

Laten we innovatief zijn en laten we voorlopers zijn, laten we het dappere land zijn dat iets anders KOOS.

Ik weet dat Frankrijk de moed heeft, laten we het bewijzen !

Laten we meer op het leven wedden dan op lobby groepen

Het is geen echte leider om door andere bedrijven te worden gedicteerd wat te doen.

De ECHTE leiders definiëren zelf de juiste regels voor het grootste aantal en zorgen ervoor dat de anderen zich eraan houden.

·        Stop met het gebruik van dubieuze of bewezen schadelijke producten. Laten we stoppen met het vergiftigen van ons land en onszelf !

·        Laten we heggen en biodiversiteit rond onze culturen herstellen!

·        Laten we de verenigingen van redders van de natuur helpen, hen de middelen geven om het beste te slagen in hun missie. Laten we ze niet alleen laten, laten we ze helpen. Weet dat dit werk niet alleen van hen is het is de gemeenschappelijke taak om de natuur te behouden.

“Franklrijk heeft ongeveer 19 geautoriseerde centra tegen 800 in het Verenigd Koninkrijk. We redden ongeveer 1.800 egels per jaar, vergeleken met 30.000 in het VK. "(3) Zijn de Engelsen geavanceerder dan wij ? Op dit punt, zonder gemeenschappelijke maatregelen ...

·        Laten we op onze wegen nog veel meer doorgangsplaatsen creëren voor dieren in het wild ! Laten we de ruimtes delen laten we slim zijn voor onze toekomst Denk aan de wegen van de toekomst, leid de dieren naar plaatsen die veilig voor hen zijn.

Ik hoop dat mijn oproep het bewustzijn zal vergroten en een blijvend verschil zal maken.

Onthoud dat het beschermen van dieren en de natuur ieders zaak is.

We zijn allemaal verantwoordelijk.

BRONNEN

(1) https://www.lavenir.net/actu/monde/2023/01/13/le-herisson-risk-de-disappear-cited-2025-IDC3TZFJ5JCLPF5X4AIUZUIOQI/ 

(2) Volgens Jean-Xavier Duhart expert van de vereniging “ Bewaar de egels »

(3) Volgens een LCI-artikel

http://herisson.fne.asso.fr/dangers.html

https://www.theguardian.com/environment/2006/jan/17/g2.ruralaffairs

https://www.theguardian.com/environment/2006/jan/17/g2.ruralaffairs

https://www.lci.fr/sciences/le-herisson-menace-d-extinction-d-ici-2025-ong-petition-2052259.html

https://www.sudouest.fr/2012/06/16/heriss-cherch-familles-d-accue-744949-1731.php

  Auteur: Emma, Saine Abondance

Vertaling van 2025 : l’extinction des hérissons ?! 

 

uit https://www.leslignesbougent.org/petitions/sauvons-les-herissons/?source=LLB66900006&co_source1=SAB66920009&utm_campaign=weekly-20230121&utm_source=llb&utm_medium=emailing&utm_source=LLB&utm_medium=emailing&utm_campaign=20220114_LLB_weekly_newsletter_v3_justice-pour-les-victimes-de-la-chasse-11006&isBat=false&d=LLB&sk=bWljaGVsLmJ1eXNzZW5zQGJlbGdhY29tLm5ldA==&e=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&j=1545503&l=395&b=2047&sid=20274035&senddate=2023-01-21

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...