vrijdag 19 januari 2024

De Godin van het WEF

 "Wat was dit jaar het belangrijkste thema van het World Economic Forum? Het is niet klimaatverandering, het is niet Oekraïne. Het is censuur van het internet. Ze schilderen een doelwit rechtstreeks op het voorhoofd van @ElonMusk en ze labelen het als 'X'." - Jack Posobeic

januari 19, 2024   14

 

Official Portrait of Ursula von der Leyen / Etienne Ansotte / Wikimedia (Public Domain)

Zeg eens: is er een eerlijker grootmoederlijk gezicht dan dit in de hele westerse samenleving? Lijkt het niet eeuwen van geaggregeerde wijsheid, moederlijke vriendelijkheid, overvloedige voeding, zorg en genezing uit te stralen, en zelfs een vleugje plezier in de kinderkamer… de gerectificeerde essentie van Teutoonse schoonheid, vruchtbaarheid, vitaliteit en deugd.. . de liefdevolle glimlach van de levengever die de mensheid streelt als een lentebries die op een junimorgen door het dennenachtige Schwarzwald waait? schrijft James Howard Kuntler.

Dat is precies de reden waarom Ursula von der Leyen verkozen is tot voorzitster van de Europese Commissie, en waarom ze deze week in haar keynote speech voor de verzamelde mondiale grootheden van Davos in de vrieskou van januari het World Economic Forum (WEF) heeft voorgezeten. Het is één ding wanneer een kadaverachtige goblin als Yuval Noah Harari je vertelt dat je insecten moet eten, en iets heel anders wanneer Oma Ursula je vertelt dat je Keine Sorge, Kinder. Alles is goed.

Ursula gaf ons kinderen-van-de-wereld wel een kleine waarschuwing, zoals elke goede “grammy” aan de wereldwijde kleuterschool zou geven: kijk uit voor misinformatie en desinformatie op het internet! Net als de boze geesten uit de Germaanse Märchen, liggen deze boze krachten op het internet op de loer – wachtend om alle welwillende plannen van het WEF voor onze utopische toekomst de grond in te boren. Daarom, legde ze uit, heeft de Europese Commissie de Digital Services Act opgesteld – omdat misinformatie en desinformatie kunnen uitmonden in haatzaaiende taal, het gevaarlijkste ter wereld. Het moet eruit worden gestampt! Vermalen onder een schoenhak!

Mis- en desinformatie over wat precies? Ursula verzuimt te specificeren, maar we kunnen er wel naar raden, toch? Bijvoorbeeld, over hoe het WEF elk jaar meer en meer lijkt te werken als een wereldwijde afpersingsoperatie, op zoek naar de hefbomen van controle in alle ondeugende soevereine naties van de aarde die overbevolkt zijn met “nutteloze eters” die meedogenloos bezig zijn het klimaat te vernielen om, bijvoorbeeld in het geval van de VS, te genieten van hun walgelijke motorsport, megakerken, wapenshows, hot-tubs en Golden Corral All-You-Can-Eat buffetten! Het WEF, een zwendel? Een kliek van hooghartige controlefreaks? Wat een hatelijk iets om te zeggen, na alles wat de vriendelijke onkel Schwabenklaus voor de mensheid heeft gedaan! Het kwetst onze gevoelens om dit te horen!

Maar waarom komen er dan toch jaarlijks tientallen miljardairs naar de bijeenkomst in Davos en coördineren ze hun geldstromen naar talloze NGO’s en schimmige activistische organisaties die erop gericht zijn de activiteiten van regeringen over de hele wereld te manipuleren? Ik verzeker je dat het niet voor de fantastische hors d’oeuvre schotels is of de nog fantastischere hoeren op afroep. (De nabobs van financiën moeten tevreden zijn met de diensten van hun persoonlijke koks en masseuses). Ursula zegt dat de notabelen van het WEF elkaar jaarlijks ontmoeten “omdat onze democratieën en onze bedrijven dezelfde belangen hebben: het creëren van welvaart, rijkdom en veiligheid voor mensen, het creëren van een stabiele omgeving om innovatie en investeringen mogelijk te maken, en het creëren van gelijke kansen en vrijheid.”

Ik heb teleurstellend nieuws voor je: oma Ursula liegt (helaas, we leven in een tijd van epische teleurstellingen). Als het WEF “stabiliteit” zou willen, zou je Alex (en papa George) Soros geen geld zien pompen in elke provinciale verkiezing van Maine tot Californië om ervoor te zorgen dat plunderingen, autodiefstallen en chaos onbestraft blijven. . of dat mannen van militaire leeftijd uit elke mislukte staat op de planeet over de oceanen worden gevlogen naar door NGO’s gesteunde tussenstations in Centraal-Amerika zodat de Mexicaanse kartels de laatste etappe van hun illegale binnenkomst in de VS kunnen overnemen… of dito de boten die Afrikanen en Arabieren over de Middellandse Zee vervoeren om de samenlevingen van Europa te overspoelen – waaronder vooral het Duitsland van oma Ursula.

Het laatste waar het WEF waar ze voor staat, om geeft is deze luchtige vrijheid ding. Idem gelijke kansen. Ze willen al het goede voor zichzelf en ze willen dat de rest van ons ophoudt hun wereld te verstoren. En ze willen je hier echt weg hebben. De Covid-19 operatie, zo voordelig voor hun Grote Reset plan, heeft geresulteerd in miljarden mensen die onderworpen werden aan zeer gebrekkige “vaccins”. De gegevens wijzen op een schokkende, abnormale, aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken sinds 2021, toen de “vaccins” werden geïntroduceerd. Dat was slechts de ouverture van de Next Big Thing.

Deze week hebben het WEF en zijn ondergeschikte organisatie, de WHO, de waarschuwingen voor de komende “Ziekte X” opgevoerd. Deze, zeggen ze, zal veel erger zijn dan de namby-pamby Covid-19, die vooral leidde tot de dood van mensen door iatrogene medische mishandeling met beademingsapparatuur, remdesivir en opiaten – en de meedogenloze onderdrukking van effectieve behandelingen. (Alle besprekingen over ivermectine en hydroxychloroquine op het internet werden beschouwd als “desinformatie”).

Als er in de komende weken en maanden zoiets als “Ziekte X” opduikt, dan is dit wat het eigenlijk zal zijn: een dekmantel voor alle eerder mRNA-gevaccineerde mensen met een beschadigd immuunsysteem die dodelijk ziek worden van een nieuwe mutatie van Covid. Eminente virologen voorspellen precies dit. (Misinformatie, denk je?) Wacht het af en kom erachter.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-godin-van-het-wef/

Klaus Schwab geeft toe dat ‘politieke revolutie’ tegen de ‘Grote Reset’ zijn agenda verwoest

januari 19, 2024   15

    Foundations World Economic Forum / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft toegegeven dat de wereldbevolking zijn “Great Reset” plan voor de mensheid heeft verworpen en in opstand is gekomen tegen de gevestigde orde, bericht Thepeoplesvoice.

Maar in plaats van toe te geven dat zijn anti-mensheid agenda, die gebaseerd is op verouderde marxistische principes, een mislukking is, verdubbelt Schwab zijn plannen en dreigt hij zijn agenda met geweld op te leggen.

Volgens Schwab moet de toekomst van verkiezingen bestaan uit AI-besluitvorming omdat het volk zichzelf onwaardig heeft bewezen om zelf keuzes te maken, …

De nieuwe retoriek van Schwab tegen het recht van mensen om hun eigen leiders en politiek te kiezen komt niet als een verrassing.

Bill Gates is van plan om AI te gebruiken om zich te mengen in verkiezingen en om World Economic Forum Young Global Leaders in 2024 in machtsposities te plaatsen over de hele wereld in een wanhopige poging om zijn globalistische visie te implementeren en gerechtigheid te ontlopen voor zijn misdaden tegen de mensheid.

Hoe weten we wat Gates van plan is? Omdat hij ons, zoals gewoonlijk, van tevoren alles over zijn plannen heeft verteld. Gates heeft een griezelige staat van dienst als het gaat om het voorspellen van toekomstige black swan gebeurtenissen en toevallig de perfecte positie om ervan te profiteren als ze gebeuren.

Zoals Robert F. Kennedy Jr zegt, doet Gates niets liever dan voor God spelen met de levens van mensen die hij als “mindere mensen” beschouwt en het is hoog tijd dat we hem op heterdaad betrappen en ervoor zorgen dat hij berecht wordt voor zijn reeks misdaden. Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v44ynuq-leaked-bill-gates-ai-plot-to-install-wef-leaders-worldwide-in-2024.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-geeft-toe-dat-politieke-revolutie-tegen-de-grote-reset-zijn-agenda-verwoest/

 

Klaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”

De dochter van Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat de tirannieke beperkingen tijdens de Covid-pandemie een voorbode waren van de komende “klimaatlockdowns”. Volgens Nicole Schwab was Covid een “geweldige gelegenheid” om te testen hoe het publiek zich zou schikken naar autoritaire maatregelen die gebruikt zouden kunnen worden om de … Meer lezen overKlaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwabs-dochter-covid-was-voorbode-van-komende-klimaatlockdowns/

Over echte economie gesproken …

 januari 19, 2024

     Shymaa Rabea / Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

En hoe militaire “ranglijsten” worden gemaakt door de werkelijke capaciteit te omzeilen. Zoals The Guardian vandaag meldt:

De eigenaars van de Port Talbot staalfabriek hebben een plan van de vakbond om de hoogovens draaiende te houden verworpen, waardoor bijna 3000 banen op de tocht komen te staan en het Verenigd Koninkrijk op koers komt te liggen om de enige grote economie te worden die geen staal meer kan maken. In wat volgens een vakbond een “verpletterende klap” zou zijn voor de werknemers en de Britse staalproductie, vertelde het moederbedrijf van Port Talbot, het Indiase Tata Steel, de vertegenwoordigers van de werknemers dat het zich niet langer kon veroorloven om de productie voort te zetten in de verlieslijdende fabriek in Zuid-Wales terwijl het een vierjarig overgangsplan naar groenere productie voltooide. Het bedrijf, dat £500 miljoen van de overheid krijgt om te helpen met dat plan, maakte het nieuws bekend tijdens een topontmoeting in het vijfsterrenhotel St James’ Court in Londen, dat eigendom is van de Tata Group. (Bron.)

Ik vraag me echter af wat ze bedoelen met “grote economie”. Ja, het VK kan nog steeds een schip of twee bouwen, misschien een onderzeeër of twee. Groot-Brittannië is nog steeds eigenaar van Rolls Royce en maakt daarnaast auto’s. Maar er is geen sprake van een ONTWIKKELDE economie als je geen binnenlandse staalproductie met een volledige cyclus hebt. Ik heb medelijden met de arbeiders – het is verschrikkelijk om op straat te worden gezet zonder uitzicht op fatsoenlijk betaald werk, maar hier is een voorbeeld – vers van World Steel org in Brussel, de meest recente die ze hebben statistieken tot november 2023, schrijft Andrei.


Zoals je zelf kunt zien, staat het VK niet eens in de top-10, net zomin als Frankrijk of welke andere EU-economie dan ook, met uitzondering van Duitsland. Zoals het truïsme luidt: als je geen staal produceert, vergeet dan maar dat je een “grote” of iets anders dan een economie van de tweede of derde wereld bent. Productie is belangrijk, vooral in staal en energie. Om je een idee te geven van hoe de staalproductie van Groot-Brittannië en Rusland zich verhoudt: Rusland produceert meer dan 10 keer zoveel staal als Groot-Brittannië. In feite produceert Rusland ongeveer evenveel staal als alle NAVO-landen samen, met uitzondering van Turkije en Duitsland. In dezelfde periode produceert Rusland ongeveer evenveel staal als Turkije en Duitsland – Europa’s grootste staalproducenten – samen. Wat betreft de productie van ruwijzer – geen enkel EU-land staat zelfs maar in de top-10, behalve Duitsland, Rusland staat wereldwijd op de 4e plaats en de VS op de 8e – presteert Rusland beter dan de VS en Duitsland samen. De vraag is dus: hoe ga je oorlog voeren?

Groot-Brittannië is gewoon een ongelukkig vertoon van economische vingervlugheid, het soort dat op dit moment wordt besproken onder deze verzameling idioten die bekend staat als het WEF in Davos, die allerlei “plannen” verzinnen om de wereld te beheersen waarin het enige dat ze kunnen beheersen hun fantasieën zijn. Zoals Jozef Stalin ooit vroeg, toen hem verteld werd over de invloed van de paus tijdens WO II: “en hoeveel divisies heeft de paus?”. In de moderne wereld is het hoeveel: miljoenen tonnen staal, terawatt elektriciteit, ruwe olie, benzine, treinen, industriële vrachtwagens, goede scholen, voedsel en alles wat je produceert dat er alleen toe doet. Maar ik herhaal mezelf. Ik had nooit van mijn leven gedacht dat Groot-Brittannië op het punt zou staan om een land te worden dat niet in staat is om zijn eigen staal te produceren. Maar ja, Britse strijdkrachten en hoe Douglas Macgregor ze noemde. Jongen, het is zo fijn om naar een zeer hoog aangeschreven Amerikaan te kunnen verwijzen en er niet meer van beschuldigd te worden een ass-hole te zijn tegenover Groot-Brittannië.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/over-echte-economie-gesproken/

In Polen is iets heel vreemds aan de hand


In Polen wordt de rechtsstaat steeds verder aangetast. Poolse democratie en rechtsstaat onder druk. Commissie ernstig bezorgd over de rechtsstaat in Polen. De Poolse rechtsstaat bedreigd. In Polen verkruimelt de rechtsstaat. Het is zomaar een greep uit de internetberichten die de afgelopen jaren verschenen.

Wat maakte men zich druk om de rechtsstaat in Polen en hoe oorverdovend stil is het rond schendingen van de rechtsstaat in Polen nu oud-voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk premier is.

De pro-Europese Tusk is druk bezig geweest met het zuiveren van Poolse media die tegen hem zijn. Nu hoor je de Europese Unie opeens niet meer over aantasting van de rechtsstaat in Polen.

Zonder duidelijke wettelijke grondslag

Eind vorige maand ontsloeg Tusk de leiding van de Poolse publieke tv-omroep TVP, en hoe. De oproerpolitie, gewapend met pistolen en wapenstokken, omsingelde het hoofdkantoor van TVP. Er werden barricades opgeworpen, voertuigen van medewerkers werden doorzocht en meerdere tv-kanalen werden uit de lucht gehaald.

Journalisten konden niet meer bij hun computer en ingehuurde veiligheidstroepen dwongen managers om ontslagbrieven te ondertekenen.

De operatie werd geleid door minister van Cultuur Bartlomiej Sienkiewicz, een oud-kolonel die tijdens het eerste premierschap van Tusk de leiding had over de geheime diensten. Zonder duidelijke wettelijke grondslag stuurde hij de troepen op de omroep af.

Flagrante schending

De Poolse president Andrzej Duda sprak van een ‘flagrante schending van de grondwet en beginselen van de democratische rechtsstaat’.

Er gebeurde nog iets opmerkelijks. TVP World, het Engelstalige nieuwskanaal, ging uit de lucht en meerdere hooggeplaatste medewerkers werden ontheven uit hun functie, maar niet ontslagen. Redacteuren en directeuren kunnen juridisch gezien alleen worden ontslagen door de Nationale Mediaraad, die in 2016 is opgezet door de vorige regering en waar de president boven staat. Tusk en zijn coalitie proberen die raad nu te omzeilen.

Muisstil

De Europese Commissie, die voorheen vaak waarschuwde niet te zullen aarzelen om actie te ondernemen tegen Polen, is opeens muisstil.

Zelfs de Helsinki Foundation for Human Rights, geen fan van de vorige regering, heeft gezegd dat de overname van de media juridisch gezien ‘ernstige twijfels oproept’ en mogelijk in strijd is met de standaarden van de Raad van Europa.

[Spectator]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Alles wat je gehoord hebt over de gebeurtenissen in Oekraïne is een leugen, het is erger dan je denkt


Maria Mateiciuc is terug uit Oekraïne, waar ze vrienden heeft bezocht. Alles wat we hebben gehoord over de gebeurtenissen in Oekraïne is een leugen, stelt ze in een verslag op X.

De realiteit is donkerder dan we denken en uitzichtloos. Oekraïne gaat deze oorlog never nooit winnen.

Haar vrienden schatten dat er inmiddels meer dan een miljoen Oekraïense vaders, zoons en echtgenoten zijn gesneuveld. Een hele generatie is uitgewist.

Doodvonnis

Mensen durven president Zelensky niet openlijk te bekritiseren, want dan belanden ze in de bak. In vrijwel ieder dorp en iedere stad zijn bijna geen mannen te bekennen. Mannen die er nog wel zijn, durven hun huis niet te verlaten uit angst dat ze worden meegenomen naar het front. Sommigen smeken vrienden om hun benen te breken zodat ze niet in het leger hoeven te dienen.

Iedere ochtend worden mannen als ze naar hun werk gaan van straat geplukt, waarna ze zonder training naar de frontlinie gaan. Het is een ‘doodvonnis’.

Het wordt elke dag erger, weet Mateiciuc. Tijdens haar bezoek werd een tandarts en vader van twee kinderen op weg naar zijn werk meegenomen door veiligheidstroepen. Moeders en echtgenotes smeken de troepen tevergeefs om de mannen niet mee te nemen. In sommige gevallen kunnen ze worden omgekocht, maar meestal krijgen de vrouwen te maken met fysiek geweld of doodsbedreigingen naar hun hoofd geslingerd.

heb
Beeld: Maria Mateiciuc
Eindeloze nachtmerrie

Gebieden die zijn ‘terugveroverd’ op de Russen zijn onbewoonbaar en gereduceerd tot puin.

De vrienden van Mateiciuc omschrijven de berichtgeving in binnen- en buitenland als een ‘lachertje’ en ‘propaganda’.

De mensen zijn radeloos en leven in een eindeloze nachtmerrie. Zij hebben al verloren, aangezien hun zoons, vaders en echtgenoten er niet meer zijn en hun land is verwoest. Ze zijn boos op Zelensky en het Westen. Ze zijn alles kwijtgeraakt en kunnen niet begrijpen waarom Zelensky de huidige koers wil doorzetten.

Absoluut hartverscheurend

“Ik heb de oorlog niet meegemaakt, maar wat ik heb gezien was absoluut hartverscheurend,” besluit Mateiciuc.

De mensen die deze oorlog hebben gesteund en de media die erover blijven liegen, moeten zich volgens haar diep schamen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Koningin Maxima oogst kritiek na WEF-optreden: ‘Uiterst controversiële en vrijheidsbeknottende uitspraken’


Koningin Maxima sprak donderdag op het World Economic Forum over ‘financiële inclusie’. Ze zei in Davos onder meer dat het voordeel van een digital ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

Ze kreeg op een gegeven moment de vraag of ze als koningin wel geschikt is om te pleiten voor digitaal geld en of ze deze taak niet beter kan overlaten aan bureaucraten. Ze antwoordde: “Ik ben een bureaucraat. Mensen weten niet wat ik doe, en ik zeg: ik werk voor de overheid.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niets minder dan onconstitutioneel

De koningin oogstte na haar optreden veel kritiek. “Je kunt het meisje wel uit de junta halen, maar de junta niet uit het meisje,” reageert data-analist Cees van den Bos.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn zegt: “Het Nederlandse koningshuis heeft enkel een ceremoniële functie. Haar deelname aan het WEF is dan ook niets minder dan onconstitutioneel te noemen. Afschaffen dat koningshuis.”

Neocommunistische plannetjes

“Ik vind dat een ongekozen en aangetrouwde koningin zich verre moet houden van dit soort uiterst controversiële en vrijheidsbeknottende uitspraken. Ik hoop dat de Tweede Kamer dat ook vindt. En dat WEF? Joh, is ‘over the hill’. Gewoon ‘nee’ zeggen tegen neocommunistische plannetjes,” stelt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons schrijft: “Lintjesknipster bij praatclubje in Davos heeft een geruststellende boodschap: de digital ID is niet alleen zakelijk heel goed, maar het is ook goed om te weten of iemand gevaccineerd is of niet.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Filmpje: Europarlementariër laat tijdens donderspeech geen spaan heel van Von der Leyen



Elke euro in de EU-begroting wordt afgepakt van de EU-burgers, of het nu gaat om gepensioneerden, werklozen, werkenden of schoolkinderen. Dat zei Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

Ze verwachten een betere levensstandaard en wat krijgen ze? Torenhoge inflatie. Inflatie die het gevolg is van ‘groen beleid’ en niet-bestaande vaccins waar honderden miljarden op stukgeslagen worden, bulderde het Europarlementslid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

BlackRock

En nu hebben we aan de ene kant de Hongaarse premier Orban, die de EU-begroting wil beschermen en wil voorkomen dat 80 miljard euro van EU-burgers via Oekraïne in handen valt van BlackRock. Aan de andere kant hebben we Ursula von der Leyen die weer eens in geen velden of wegen te bekennen is, aldus Kolakusic.

Als een lafaard gevlucht

“Ze is als een lafaard gevlucht omdat ze haar baan nog geen drie uur kan uitoefenen. De beveiligers hadden gestuurd moeten worden om haar te halen zodat ze kon horen wat de parlementariërs van haar beleid vinden. Ze werkt nog niet eens drie uur per maand. Wat is dat voor gedrag? Beschamend,” zei de Europarlementariër.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Van Houwelingen waarschuwt voor club van Schwab: ‘Dit is wat ze willen gaan implementeren’

In Davos wordt de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum gehouden. Ook demissionair premier Rutte is aanwezig.

Zowel aan de poorten van de vergaderzalen als ver daarbuiten groeit het wantrouwen tegen het World Economic Forum. Volgens critici is de organisatie meer dan een overlegorgaan.

“Als je denkt aan een praatclub dan denk je aan een organisatie die discussies organiseert, maar dat is niet wat het World Economic Forum is,” zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) voor de camera van Ongehoord Nederland.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hele radicale doelstellingen

“Ze hebben hele radicale doelstellingen. Ze hebben in juni 2019 een contract getekend met de Verenigde Naties om de duurzaamheidsdoelen, de Sustainable Development Goals, uit te rollen,” vervolgde Van Houwelingen.

Dat zijn hele radicale doelstellingen, namelijk de energietransitie, de voedseltransitie, het langzaam maar zeker installeren van een soort van wereldregering. Dat is wat ze willen gaan implementeren, lichtte het Kamerlid toe.

Hele belangrijke spil

Ze hebben volgens hem allerlei projecten om dat te bewerkstellingen. “Dat is dus veel meer dan een praatclub.”

Dat het WEF het niveau van een praatclubje overstijgt, zien we ook aan de bindende afspraken over nationaal beleid die ons land maakt met de organisatie van Schwab.

Verder krijgen globalistische organisaties en sprekers steevast een prominent podium op de bijeenkomsten in Davos. De vraag is dan hoe machtig het WEF zelf is. Van Houwelingen: “Ze zijn een hele belangrijke spil in dat globalistische machtsnetwerk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...