dinsdag 13 februari 2024

Kijk: Tucker beschrijft hoe het bezoek aan Moskou hem ‘radicaliseerde’, hekelt seniele Biden

 februari 13, 2024   7 

 

   Screenshot World Governments Summit 2024 in Dubai video X

Voormalig Fox News presentator Tucker Carlson nam maandag deel aan de World Governments Summit 2024 in Dubai om zijn recente interview met de Russische president Vladimir Poetin en de pogingen van de Amerikaanse regering om het interview tegen te houden te bespreken, schrijft Adan Salazar.

In een gesprek met de Egyptische journalist Emad Eldin Adeeb gaf Tucker gedetailleerd aan waarom hij een interview wilde met de leider van het land waarmee de VS in een proxy-oorlog verwikkeld is.

“Ik probeer al drie jaar om dit interview te doen. De Amerikaanse regering verhinderde dat door mijn sms’jes te bespioneren en naar de New York Times te lekken. En dat maakte de Russische regering zodanig ongerust dat ze het interview afzegde,” zei hij.

“Dus ik heb geprobeerd dit te doen, maar de inlichtingendiensten van mijn land hebben me illegaal tegengewerkt en dat maakte me woedend omdat ik een Amerikaans staatsburger ben.”

“En dus toen ik eenmaal ontdekte dat dit gebeurde en ik bevestigde dat het gebeurde en ze toegaven dat ze het hadden gedaan, was ik helemaal vastbesloten monomania toegewijd om dit interview te doen,” zei Tucker en voegde eraan toe,

Op een gegeven moment beschreef Tucker dat hij “geradicaliseerd” was nadat hij Moskou had bezocht en had gezien hoe mooi en schoon de Russische hoofdstad is vergeleken met Amerikaanse steden.

“Wat voor mij radicaliserend, zeer schokkend en zeer verontrustend was, was dat de stad Moskou, waar ik nog nooit was geweest, de grootste stad van Europa… zoveel mooier is dan welke stad in mijn land dan ook. Ik had geen idee,” merkte Carlson op.

Verder bekritiseerde hij het feit dat burgers in het Amerika van Biden geen metro kunnen nemen in New York City zonder bang te zijn om verkracht te worden.

“Als je bijvoorbeeld de metro niet kunt gebruiken, zoals veel mensen in New York niet durven omdat het te gevaarlijk is, dan vraag je je toch af of dat niet de ultieme maatstaf is voor leiderschap?” zei hij.

“Het is radicaliserend voor een Amerikaan om naar Moskou te gaan – dat wist ik niet, ik heb het deze week geleerd – naar Singapore, naar Tokio, naar Dubai en Abu Dhabi, omdat deze steden, ongeacht hoe ons verteld wordt dat ze worden bestuurd en volgens welke principes ze worden bestuurd, prachtige plekken zijn om te wonen die geen ongebreidelde inflatie kennen.”

Elders in de discussie hekelde Carlson de afnemende cognitieve staat van Biden toen hem werd gevraagd hem te vergelijken met Poetin.

“Ik bedoel, als dit boksen was, zou het gevecht door de arts worden gecanceld,” reageerde Carlson, eraan toevoegend dat Biden objectief gezien de levensstandaard in Amerika heeft verlaagd.

“Dat is geen politieke observatie. Het is een constatering van een feit, dat empirisch aantoonbaar is,” voegde hij eraan toe.

Bekijk de volledige discussie hieronder:

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kijk-tucker-beschrijft-hoe-het-bezoek-aan-moskou-hem-radicaliseerde-hekelt-seniele-biden/

Ecologische samentuinen zijn meer dan CO2 alleen

 


Gepubliceerd op:   09.02.2024

"De CO2-voetafdruk van groenten uit volkstuinen is gemiddeld zes keer groter dan die van groenten uit de conventionele landbouw", stelt een artikel in Nature. "Dat is toch schrikken", zegt Jan Vannoppen, medewerker eetbare buurt en voedselbosexpert bij Velt. "Maar de studie zegt ook dat 17 van de 71 onderzochte locaties een kleinere CO2-voetafdruk hebben dan conventionele landbouw." 

Blijken dat precies tuiniers te zijn die ecologisch werken: bouwen met duurzame materialen, compost gebruiken in plaats van kunstmest, pesticiden verbannen, tuinieren en koken volgens de seizoenen,... Én dat samen doen met anderen.

Infrastructuur grootste boosdoener


Uit de studie van Nature blijkt dat vooral de infrastructuur voor veel CO2-uitstoot zorgt. Denk maar aan het tuinhuis, de schutting, de houten of kunststof rand rond de groentebedden. "Dergelijke verhoogde bedden zijn echter enkel nodig voor mensen die niet goed kunnen bukken. Bij Velt vermijden we materiaal dat minder waard wordt bij gebruik, zoals hout, ijzer en plastic. Want die rotten, roesten en verpulveren na verloop van tijd."

Materiaal dat zijn waarde min of meer behoudt bij gebruik is al beter. Denk aan een stenen stapelmuurtje waar je meteen tijm en oregano op kunt planten. "Het beste is materiaal dat meer waard wordt bij gebruik. In plaats van een saaie schutting is een haag of struikengordel veel mooier, natuurlijker én het legt bovendien CO2 vast."

Hergebruik is het sleutelwoord

De CO2-vriendelijke sites uit het onderzoek van Nature verlagen hun CO2-voetafdruk met 52% door up- en recycling. Dat doen de Velt-samentuinprojecten ook, bijvoorbeeld door tweedehands hout voor een verhoogde bak te halen bij de materialenbank van de stad (Leuven bijvoorbeeld). Dure, klimaatonvriendelijke kunstmest hoeft ook niet: met compost, grasmaaisel en dood blad kun je perfect tuinieren en zo recycleer je organisch materiaal uit keuken, tuin en park. Een hartelijke dankjewel aan alle groendiensten en tuinaannemers die deze bodem- en plantenvoeding gratis leveren.

Pesticiden horen ook thuis in het rijtje CO2-uitstoters die de doorsnee tuinier jammer genoeg nog té veel gebruikt, daartoe aangezet door tuincentra en doe-het-zelf-zaken. Terwijl pesticiden overbodig zijn, mits aandacht voor bodemzorg, vruchtwisseling, plantenkeuze (resistente rassen) en biodiversiteit in de tuin.

Handelen volgens het seizoen

Het seizoenskarakter is een interessante, want het legt een teer punt van de agro-industrie bloot: “Zelf asperges telen is goed, want ingevlogen groenten verhogen de CO2-voetafdruk”, klinkt het in de studie, die ook erkent dat groenten uit verwarmde serres niet echt klimaatvriendelijk zijn.

"Kijk eens naar het huidige aanbod in de supermarkt, waar komt dat allemaal vandaan, welke CO2-uitstoot hangt daaraan vast? Het brengt ons bij het ecologisch koken: met het seizoen mee, liefst uit de korte keten, met minder vlees… Vanuit Velt kunnen we het niet genoeg benadrukken: de samenstelling van jouw menu laat jou toe te kiezen voor een klimaatvriendelijker voedselsysteem."

Tuinieren in je eigen tuin is gezond, het samen doen is nóg gezonder dankzij het sociale contact. “Dit is veel meer dan een tuin”, zeggen de deelnemers geregeld. De voorliggende studie bevestigt dat: “Als we holistisch kijken, doen volkstuintjes die de voordelen van sociale contacten maximaliseren, het beter dan conventionele landbouw”, besluiten ze.

Mogen we dan pleiten voor meer holistische studies wereldwijd? En zouden het beleid en de media in dit land daar dan ook een beetje oog voor kunnen hebben?

Bron: https://velt.nu/nieuws/ecologische-samentuinen-zijn-meer-dan-co2-alleen

In het gebied dat Rusland heeft veroverd op Oekraïne is een ronduit huiveringwekkende vondst gedaan


Marioepol was een proeftuin voor grootschalige medische experimenten op lokale bewoners toen de stad nog in Oekraïense handen was. Dat blijkt uit een schat aan documenten die in de stad is aangetroffen.

Journalist Steve Sweeney bezocht een voormalige psychiatrische inrichting in de stad, die sinds 2022 tot Rusland behoort.

In december vorig jaar deden bouwvakkers er een schokkende ontdekking. Ze troffen medische uitrusting en documenten aan die gerelateerd zijn aan geheim onderzoek in de stad.

Pfizer

De experimenten werden jarenlang in minstens acht medische faciliteiten in Marioepol uitgevoerd. Volgens de documenten profiteerden westerse bedrijven ervan.

De documenten laten zien dat duizenden mensen betrokken waren bij de experimenten. Er werd onderzoek gedaan voor grote farmaceutische bedrijven, waaronder Pfizer, AstraZeneca, Sanofi en GlaxoSmithKline.

Bloed en andere monsters werden verzameld en vervolgens naar laboratoria en klinieken in Europa en de Verenigde Staten gestuurd.

Niet veilig

De experimenten werden niet alleen uitgevoerd op volwassenen, maar ook op kinderen en baby’s. Dat maakt de experimenten waarschijnlijk illegaal, zei een Russische arts die anoniem wilde blijven.

Er hebben zich inmiddels getuigen gemeld die een verklaring hebben afgelegd over het klinisch onderzoek. Een man wiens moeder meedeed zei dat het onderzoek ‘niet veilig’ was.

“Mijn moeder werd ziek, ze gaven haar medicijnen. Ik vroeg haar wat voor medicijnen ze kreeg, maar daar kreeg ik geen duidelijk antwoord op,” zei de man. Zijn moeder ging steeds verder achteruit en stierf uiteindelijk.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

HEMA – ‘van speen tot seksspeeltje’ – is uitvoerder van Great Reset-agenda


HEMA haalt zijn babymagazine uit de winkels nadat ophef was ontstaan over de tekst op de voorpagina. ‘Alles voor jou en je baby’ staat op het blad, met daaronder ‘van speen tot seksspeeltje’.

De tekst leidde tot veel verontwaardigde reacties. HEMA bood excuses aan en sprak van een ‘onhandige formulering’.

Volgens een woordvoerster was het nooit de bedoeling om een directe link te leggen tussen baby’s en seksspeeltjes. “Door een onhandige formulering hebben we hier de plank volledig misgeslagen. We bieden onze oprechte excuses aan.”

SDG’s

Eerder zorgde HEMA voor reuring met regenboogtompoucen en mannen die reclame maken voor beha’s.

Waar komt dat opeens vandaan, dat woke-gedoe en het willen deugen? 

HEMA is één van de uitvoerders van de Great Reset-agenda.

Zo valt in het duurzaamheidsverslag 2020 te lezen: “HEMA vindt het belangrijk om in gesprek te gaan met externe betrokkenen. Alleen samen kunnen we positieve impact realiseren. 2020 was een bijzonder jaar, waarin het extra belangrijk is om betrokken te blijven bij elkaar. We hebben op verschillende manieren met externe betrokkenen gesproken. Onze duurzaamheidsafdeling, andere afdelingen en de Executive Board waren hier nauw bij betrokken. We spraken over verschillende onderwerpen die we koppelen aan SDG’s.”

SDG’s zijn de Sustainable Development Goals oftewel duurzaamheidsdoelen van de VN. Ze worden ook wel Great Reset-doelen genoemd.

Het vijfde duurzaamheidsdoel, SDG 5, is ‘Gendergelijkheid’.

Jumbo

Recentelijk is HEMA overgenomen door Jumbo-familie Van Eerd. Daarmee is HEMA een soort zusje van Jumbo geworden.

Ook Jumbo is uitvoerder van de Great Reset-agenda. Op de website van Jumbo lezen we:

“Met onze activiteiten leveren wij een actieve bijdrage aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Dit zijn de werelddoelen voor duurzame ontwikkeling waaraan Nederland zich heeft gecommitteerd. We nemen verantwoordelijkheid voor de volgende ontwikkelingsdoelen:

  • Gezondheid en welzijn (SDG 3), verzeker een goede gezondheid en promoot welvaart voor alle leeftijden.
  • Waardig werk en economische groei (SDG 8), bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen.
  • Duurzame consumptie en productie (SDG 12), verzeker duurzame consumptie-, en productiepatronen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Mochten uw kinderen geen trek hebben in een vuile oorlog? Dan worden gewoon hun banktegoeden bevroren


Na twee jaar oorlog heeft Oekraïne grote moeite om aan militairen te komen. Om dat probleem op te lossen scherpt het land de mobilisatieregels aan.

Denk daarbij aan het bevriezen van banktegoeden van Oekraïners die een oproep proberen te ontlopen. Een wet die dat moet regelen, is weer een stapje dichterbij.

Als de strengere wet wordt aangenomen, wordt de minimumleeftijd voor gedwongen rekrutering verlaagd van 27 naar 25 jaar. Studenten en mannen met een handicap komen minder makkelijk in aanmerking voor vrijstelling. Oekraïense mannen die in het buitenland wonen, moeten zich laten registreren voor rekrutering.

Veel kritiek

Het wetsvoorstel oogst veel kritiek. Politici en burgers zeggen dat het in strijd is met de grondwet en corruptie bij rekruteringsbureaus in de hand werkt.

Eind vorig jaar zei president Zelensky dat de legertop heeft voorgesteld om 450.000 tot 500.000 meer mannen te mobiliseren.

De gedwongen mobilisatie is mogelijk dankzij de staat van beleg, die in 2022 van kracht werd. De maatregelen zijn nodig wegens het hoge aantal slachtoffers en daarnaast is de animo om vrijwillig dienst te nemen verminderd.

Zie hier het gevaar van de CBDC

Het parlement in Kiev, dat oppositiepartijen heeft verboden, stuurt dus aan op het bevriezen van banktegoeden van mannen die weigeren door de gehaktmolen te gaan.

“Zie hier het gevaar van de Central Bank Digital Currency. Mochten uw kinderen geen trek hebben in een vuile oorlog zoals die van Ursula von der Leyen, premier Rutte en minister Ollongren? Dan worden gewoon hun tegoeden bij de bank bevroren,” reageert neuroloog Jan Bonte. “Schoften.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Europese Centrale Bank geeft toe dat centrale bankiers ‘controle over de mensheid’ zullen verliezen zonder CBDC’s

 februari 13, 2024    19

    Eesan1969 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Centrale bankiers zullen hun macht en greep op de mensheid verliezen als ze er niet in slagen om in de nabije toekomst CBDC’s (Central Bank Digital Currency) te introduceren, aldus Christine Lagarde, president van de Europese Centrale Bank.

Lagarde zei het stille deel hardop en zei dat centrale bankiers “de rol van anker dreigen te verliezen” als de mondiale elite niet “reageert op de vraag naar digitale betalingen” door CBDC’s uit te rollen, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Lagarde moet contant geld in de nabije toekomst helemaal worden afgeschaft, zodat alle transacties kunnen worden gecontroleerd en bestuurd door de mondiale elite. Kijk:

 

Het is niet de eerste keer dat Lagarde toegeeft dat de elite van plan is CBDC’s uit te rollen om de mensheid te controleren.

In april vorig jaar werd ze erin geluisd om aan prank callers te bekennen dat er plannen waren voor een digitale euro die strikte monitoring en controle zou inhouden van de transacties die mensen kunnen doen.

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we er al jaren voor dat deze dag snel nadert.

Laat me je het masterplan vertellen:

1. Contant geld wordt verboden en vervangen door digitale valuta van de centrale bank.

2. Het wordt opgeslagen in een digitale portemonnee waar je alleen toegang toe hebt met je digitale ID.

 

3. De staat controleert elke transactie en heeft volledige controle over waar je je geld aan uitgeeft.

4. Persoonlijke CO2-tracking van je aankopen, waardoor je vrijheid ernstig wordt beperkt en je alleen nog maar een 15-minuten stadslevensstijl kunt leiden.

Vorige maand beloofde Trump het gebruik van CBDC’s te verbieden, omdat het “de overheid absolute controle over je geld zou geven.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/europese-centrale-bank-geeft-toe-dat-centrale-bankiers-controle-over-de-mensheid-zullen-verliezen-zonder-cbdcs/

 

Weer een complottheorie die uitkomt! ECB-president Christine Lagarde: De digitale euro zal niet anoniem zijn

Het is al enkele maanden geleden sinds de ECB haar digitale euro project onthulde, een aankondiging die blijft nagalmen op de financiële markten. Een recente verklaring van Christine Lagarde, President van de ECB, heeft de aandacht getrokken van de cryptogemeenschap. Volgens de ECB-president zal de digitale euro (te onderscheiden van een cryptocurrency) niet anoniem zijn. … Meer lezen overWeer een complottheorie die uitkomt! ECB-president Christine Lagarde: De digitale euro zal niet anoniem zijn

https://www.frontnieuws.com/weer-een-complottheorie-die-uitkomt-ecb-president-christine-lagarde-de-digitale-euro-zal-niet-anoniem-zijn/

Je zult leven in kleine huizen en elektrische voertuigen en gelukkig zijn – dit is de toekomst die ze voor ons gepland hebben

 februari 13, 2024   13 

    Pixabay

In de afgelopen jaren zijn “van life” (“bestelbusje-leven”), ““car life” (“auto-leven”) en “tiny homes” (“kleine huisjes”) allemaal zeer populaire onderwerpen geworden op social media. Vooral millennials en generatie Z willen deze “minimalistische” levensstijlen graag uitproberen. In een tijd waarin de huizenprijzen tot absurde hoogten zijn gestegen en de kosten van levensonderhoud buitengewoon hoog zijn, kan het heel verleidelijk zijn om een goedkope manier van leven te kiezen. Maar het is ook belangrijk om te begrijpen dat de elite deze trends aanmoedigt. Als ze zouden kunnen bereiken dat de meesten van ons gelukkig leven in tiny homes en elektrische voertuigen, dan zouden ze erg tevreden zijn. De waarheid is namelijk dat hoe kleiner onze leefruimtes zijn, hoe minder koolstofemissies we zullen produceren, en dat is precies wat ze willen, schrijft Michael Snyder.

Miljoenen Amerikanen kunnen het zich vandaag de dag niet veroorloven om normale huizen te kopen en daarom kiezen meer van ons dan ooit voor “tiny homes”.

Een “tiny home” kan 100 tot 400 vierkante meter groot zijn en Airbnb heeft tegenwoordig duizenden van dergelijke aanbiedingen.

Naar verluidt is 55 procent van de tiny home-eigenaren vrouw en 56 procent van alle Amerikanen zegt te overwegen om in een tiny home te gaan wonen.

De grootste aantrekkingskracht van een tiny home zijn de kosten. De gemiddelde kosten van een tiny home worden geschat op slechts 52.000 dollar en dat is “87% goedkoper dan de gemiddelde prijs van een doorsnee Amerikaans huis”

De gemiddelde kosten van een tiny home zijn $52.000, 87% goedkoper dan de gemiddelde prijs van een doorsnee Amerikaans huis. Voor het bouwen of kopen van een tiny home is veel minder kapitaal nodig dan voor een standaardwoning. Dankzij dit grote prijsverschil kunnen meer Amerikanen een eigen huis kopen zonder een zware hypotheek te hoeven betalen.

Als je financieel erg onder druk staat, kan ik zeker begrijpen waarom zo’n optie aantrekkelijk lijkt.

Het is zeker niet makkelijk om een typische middenklasse levensstijl te hebben in de wereld van vandaag.

 

Een vrouw die nu in een 90 vierkante meter huis woont dat gemaakt is van strobalen en kolf zegt dat haar leven er “radicaal anders uitziet” vergeleken met toen haar gezin in een groot huis met vier slaapkamers woonde…

Tien jaar geleden leefde ik een typisch voorstedelijk leven aan de rand van Denver. Mijn man Casey en ik waren allebei leraar. We woonden in een huis met vier slaapkamers en een kleine tuin waar onze twee kinderen graag speelden.

Tegenwoordig ziet ons leven er heel anders uit. We leven volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnet in een huis van 90 vierkante meter dat we hebben gebouwd van strobalen en leem, een natuurlijk bouwmateriaal gemaakt van aarde, water en ander organisch materiaal. We vertrouwen op zonne-energie voor elektriciteit en regenopvang voor water, en we gebruiken een spoeltoilet om “humanure” te maken – compost gemaakt van menselijk afval.

Als dit is wat haar gelukkig maakt, goed voor haar.

Maar laat de elite je niet dwingen tot zo’n levensstijl.

De elite promoot het concept van tiny homes al heel lang. Het volgende komt bijvoorbeeld van de officiële website van het WEF

De belangstelling voor tiny homes – bewoonbare wooneenheden die meestal kleiner zijn dan 120 vierkante meter – neemt toe. Veel van deze interesse wordt gedreven door media-aandacht die beweert dat het leven in tiny homes goed is voor de planeet.

De reden waarom ze zo dol zijn op tiny homes is omdat ze geloven dat ze goed zijn voor het milieu.

In hetzelfde artikel dat ik hierboven citeerde, wordt beweerd dat voor degenen die in tiny homes zijn gaan wonen “de ecologische voetafdruk gemiddeld met 45% is verminderd“…

Ik ontdekte dat bij 80 tiny homes downsizers in de Verenigde Staten, de ecologische voetafdruk gemiddeld met 45% werd verminderd. Verrassend genoeg ontdekte ik dat downsizing veel onderdelen van iemands levensstijl kan beïnvloeden en de impact op het milieu op onverwachte manieren kan verminderen.

 

Het “van life” is een andere levensstijl die de laatste jaren erg trendy is geworden.

Ooit werd er neergekeken op mensen die “in een van bij de rivier woonden”, maar nu doen letterlijk miljoenen Amerikanen het

“Van life” of “van living” is een term die steeds populairder wordt in het hele land. Mensen pakken hun leven in, verhuizen naar een mobiele eenheid en verkennen de staten.

Volgens Yahoo Finance is het aantal Amerikaanse van-lifers de afgelopen jaren met 63% gestegen, van 1,9 miljoen in 2020 tot 3,1 miljoen in 2022.

Ik was stomverbaasd toen ik die cijfers voor het eerst zag.

Het hoeft geen betoog dat het niet hebben van een hypotheek of huur een groot pluspunt is.

Maar er zijn ook veel negatieve kanten aan zo’n levensstijl.

Voor één vrouw was het regelmatig gebruik van openbare toiletten iets waar ze maar niet overheen kwam toen ze het “van life” probeerde…

Ik stopte bij een Shell tankstation in mijn gehuurde Ram ProMaster campervan.

Eenmaal geparkeerd ging ik de supermarkt binnen en liep naar het toilet.

Binnen hing een onbeschrijflijke stank. De vloer van het toilet was bedekt met wc-papier en de wc-bril met plas. Ik gebruikte het toilet zo snel als menselijk mogelijk was.

Ik kan het haar niet kwalijk nemen.

De meeste openbare toiletten langs onze grote snelwegen zijn gewoonweg smerig.

En naarmate het aantal Amerikanen dat in een busje woont is toegenomen, zijn veel gemeenschappen ze beu geworden. Hier is maar één voorbeeld

De stad St. Petersburg is bezig met het verwijderen van de zogenoemde oogpuisten in de binnenstad.

Donderdagmiddag zullen stadsbestuurders het “van life” onder de loep nemen en kijken waar chauffeurs hun kamp kunnen opzetten.

Dit komt nadat er veel klachten binnenkwamen van bewoners binnen de stadsgrenzen die zeggen dat te grote campers, grote bussen en omgebouwde bestelwagens te veel ruimte innemen en te lang blijven staan.

Helaas zullen naarmate de economische omstandigheden verslechteren meer Amerikanen dan ooit kiezen voor een leven in hun auto.

Het “car life” wordt nu door velen op social media geprezen als een nog goedkoper alternatief voor het “van life”…

YouTuber Michael Hickey – waarschijnlijk uit de kelder van zijn ouders geschopt – bouwde een bed in zijn Kia Rio uit 2009. Hij zei dat deze optie hem in staat stelt om “huurvrij te leven” en door het land te reizen.

In de video zegt Hickey dat de beste parkeerplaatsen om te slapen die van Cracker Barrel restaurants zijn. Hij koopt boodschappen bij supermarkten en bereidt ze daar op de parkeerplaats op een draagbaar fornuis.

Om te douchen gebruikt hij een netwerk van sportscholen van Planet Fitness om te trainen en te douchen.

Om geld te verdienen doet hij bijbaantjes, zoals DoorDash en Instacart.

Hickey is niet de enige. Tonnen andere Gen-Zers posten hun verhalen over leven in auto’s op YouTube.

Had je je ooit kunnen voorstellen dat er een dag zou komen waarop dakloos zijn en in je auto wonen als “trendy” zou worden beschouwd?

Maar dit is waar we nu zijn.

Miljoenen mensen onderaan de economische voedselketen proberen het beste te maken van een zeer slechte situatie.

Helaas zal het leven in Amerika nog veel harder worden in de pijnlijke jaren die voor ons liggen.

Dus wat gaan jongeren doen als het “van life” en het “car life” te duur worden?

Er is nog maar één stap naar beneden en dat is op straat leven…


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/je-zult-leven-in-kleine-huizen-en-elektrische-voertuigen-en-gelukkig-zijn-dit-is-de-toekomst-die-ze-voor-ons-gepland-hebben/

 

Nieuw rapport van de Verenigde Naties signaleert noodzaak voor modder- en strohutten tegen 2050

Het is allemaal een grote ‘samenzweringstheorie’ dat we tegen 2050 in lemen en strohutten zullen wonen, vleesvrij zullen eten en de meeste vormen van persoonlijk vervoer zullen opgeven. Misschien zouden we het niet geloven als elites wereldwijd zouden stoppen met het schrijven van overvloedige rapporten over al deze veranderingen in levensstijl, die nodig zouden zijn … Meer lezen overNieuw rapport van de Verenigde Naties signaleert noodzaak voor modder- en strohutten tegen 2050

https://www.frontnieuws.com/nieuw-rapport-van-de-verenigde-naties-signaleert-noodzaak-voor-modder-en-strohutten-tegen-2050/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...