vrijdag 10 december 2021

Druk op Covid Safe Ticket: privacy-activist dagvaardt Vlaamse regering

10/12/21 om 08:46

Bijgewerkt om 11:57

Bron : Belga

Ministry of Privacy, dat zich opwerpt als een onafhankelijke privacywaakhond, dagvaardt de Vlaamse regering in het kader van zijn campagne tegen het Covid Safe Ticket. Dat laat oprichter Matthias Dobbelaere-Welvaert weten.



Ministry of Privacy startte vorige maand onder de naam 'COVID Shit Ticket' een crowdfunding tegen de coronapas. De privacystichting wilde het Covid Safe Ticket (CST) aanvechten bij het Grondwettelijk Hof, omdat het om een onevenredige en onzorgvuldig uitgewerkte maatregel zou gaan. Het coronacertificaat werd aanvankelijk op Europees niveau ingevoerd om reizen binnen Europa weer mogelijk te maken, maar daarna voerde België op basis van dezelfde QR-code het CST in voor evenementen en even later ook voor horecazaken en fitnessclubs.

De organisatie haalde daar in een week tijd meer dan 40.000 euro mee op, ruim voldoende om de procedure bij het Grondwettelijk Hof te dekken. Dobbelaere-Welvaert besliste om de coronapas daarom ook op andere fronten aan te vallen. Dat leidt mogelijk tot een snellere uitspraak rond het CST, hoopt hij.

Geen wettelijke basis

Intussen heeft de privacystichting de Vlaamse gemeenschap, en de Vlaamse regering onder de bevoegdheid van minister van Welzijn Wouter Beke, officieel gedagvaard. Dat gebeurde dinsdag.

Volgens grondwetsadvocaat Jan De Groote, die Ministry of Privacy bijstaat, ontbreekt het de coronapas aan wettelijke basis. 'Wij beogen een kortgedingprocedure en een bodemprocedure. Dit laatste om duidelijk te maken dat dergelijke fouten in een rechtsstaat ontoelaatbaar zijn. Ook de overheid moet handelen binnen de grondwet, door middel van wetten', zegt hij.

Concreet zal Ministry of Privacy de rechter vragen om te beoordelen of het Covid Safe Ticket wel noodzakelijk is om het aantal coronabesmettingen terug te dringen, vult privacyadvocat Nele Somers aan. 'De vraag stelt zich of er geen alternatieve - minder privacy-invasieve maatregelen - bestaan, die een aanhoudende uitbreiding van een verplicht gebruik van het CST in de samenleving hadden kunnen voorkomen en of daar voldoende onderzoek naar werd gedaan.'

Geen antivaxcampagne

'Het mag duidelijk zijn dat onze regering zich eindelijk aan wat weerwerk mag verwachten. Met de dagvaarding zetten we een grote stap, niet alleen voor onze donateurs en de vele mensen die onze campagne steunden, maar voor iedere burger die bezorgd is om de verdere uitholling van diens privacy en andere rechten', zegt Dobbelaere-Welvaert. 'Het gaat hier niet om een antivaxcampagne, wel om het aanvechten van een maatregel die een grote privacy-inbreuk vormt en potentieel zware schade op lange termijn kan aanrichten in onze samenleving.'

De zaak wordt op maandag 20 december een eerste keer gepleit bij de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel.

Druk op Covid Safe Ticket: privacy-activist dagvaardt Vlaamse regering - België - Knack

Defend Nederland kondigt grote actie aan op 12-12-21: ‘Wij zijn het zat. Het moet stoppen nu!’

defend

Foto: Videostill Facebook/Defend Amsterdam

Op 12 december vindt ‘OperationD’ plaats, zo hebben de Defend-groepen aangekondigd. “Voor onze vrijheid. Voor onze kinderen. Wij accepteren geen leugens en dulden geen corruptie,” laten ze weten in een videoboodschap.

“Wij claimen terug wat van ons is,” vervolgen ze. “Wij zijn het zat. Het moet stoppen nu!” In de video houden leden van Defend spandoeken vast met daarop teksten als ‘Onze vrijheid terug, weg met dit kabinet-kartel’, ‘Freedom is taken, not given’, en ‘Stop de leugens, stop de spoedwet, stop dit kabinet #WWG1WGA’.

De Defend-groepen benadrukken tegen plunderingen en vernielingen te zijn. Ze geven van tevoren aan ‘waar en hoe het gebeurt’.

defend

Wij zijn met veel

P-magazine schrijft dat Defend Nederland ‘nooit geziene acties’ aankondigt. Het lijkt erop dat het protest tegen corona volledig verschuift naar een protest tegen de overheid en het establishment, aldus het magazine.

Vorige maand blokkeerde Dockers United, een groep van havenmedewerkers, de Coloradoweg op de Maasvlakte in Rotterdam, waardoor op de A15 een grote file ontstond. Door de protestactie was het industriegebied op verschillende plaatsen onbereikbaar.

“Wat wij nooit zullen accepteren, is een QR-code in de haven en een splitsing van de samenleving,” zei de groep enkele dagen voor het protest in een video. “Wij zullen niet onze kop laten hangen naar dictatoriale maatregelen. Wij zullen nooit accepteren dat mensen worden uitgesloten van deze samenleving. Wij zijn met veel. Wij zijn georganiseerd.”

            https://www.facebook.com/100036868105305/videos/869414133745747/ 













Verenigde Naties vindt vaccinatie onder dwang onaanvaardbaar

 08 december 2021   door Belga

De Verenigde Naties zeggen dat verplichte vaccinatie tegen het coronavirus voor toegang tot scholen of gezondheidscentra "aanvaardbaar" kan zijn.

Maar niemand mag "onder dwang" met een vaccin worden geïnjecteerd, aldus de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN, Michelle Bachelet, woensdag in Genève.

Zelfs als een weigering juridische gevolgen zou hebben, zoals boetes, moet deze regel gelden, zei Michelle Bachelet op een vergadering van de Mensenrechtenraad. Anders worden de gelijkheid en de regels rond discriminatie geschonden.


Een van de voorwaarden voor een vaccinatieplicht is dat "vaccins toegankelijk en betaalbaar moeten zijn". Een andere eis is dat aan mensen voor wie vaccinatie om medische redenen een risico inhoudt, vrijstellingen moeten worden verleend.

Verplichte vaccinatie mag alleen worden gebruikt als de mondmaskerplicht en social distancing hebben gefaald in het bereiken van de volksgezondheidsdoelstellingen. Deze aanpak moet regelmatig door de autoriteiten worden geëvalueerd, voegt de Hoge Commissaris daaraan toe.

 

MUST SEE: The Covid narrative is mass hypnosis

 

The Covid narrative is mass hypnosis


LINK: https://www.facebook.com/watch/?v=995598741037855




Zorgminister bevraagd over explosie in aantal volledig geprikte vrouwen dat miskraam krijgt

minister

Foto: Rick Nicholls (Videostill Legislative Assembly of Ontario)

in Buitenland 10 december 2021 16:30 0

Rick Nicholls, lid van het provinciale parlement van Ontario, confronteerde minister van Volksgezondheid van Ontario Christine Elliott met de scherpe stijging in het aantal volledig gevaccineerde vrouwen dat een miskraam krijgt.

Nicholls zei dat zijn dochter een gezonde baby op de wereld heeft gezet op een moment dat artsen zwangere vrouwen nog waarschuwden om de nieuwe mRNA-coronavaccins niet te nemen. Enkele maanden later zeiden artsen opeens dat zwangeren de experimentele vaccins gerust kunnen nemen.

86 miskramen

“In en rond Waterloo hebben zich van januari tot juli 86 miskramen voorgedaan,” zei Nicholls, waarna andere politici zich begonnen te roeren. “En normaal is dat één miskraam per twee maanden. De moeders van de doodgeboren baby’s waren volledig gevaccineerd en u heeft meerdere keren gezegd dat de vaccins veilig zijn.”

“Wat zegt u tegen de artsen die tegen zwangere vrouwen hebben gezegd dat ze zich gerust konden laten vaccineren en wat zouden ze moeten zeggen tegen de moeders die zijn bevallen van een doodgeboren baby?” vroeg Nicholls aan de minister.

Hoogst ongebruikelijk

Minister Elliot beweerde – zonder daarbij te verwijzen naar data of statistieken – dat coronavaccins veilig zijn en worden aanbevolen voor vrouwen die in verwachting zijn.

Arts Daniel Nagase zegt in een video die in november is gepubliceerd dat in Waterloo in zes maanden tijd 86 miskramen zijn gemeld. “Dat is hoogst ongebruikelijk,” stelt hij.

[Infowars]


arts
Foto: Daniel Nagase (Videostill Rumble/BLNewsMedia)

Arts trekt aan de bel: aantal doodgeboortes explodeert in Canada

Het aantal doodgeboortes bij volledig gevaccineerde vrouwen explodeert in Canada. In Waterloo in de provincie Ontario zijn in zes maanden tijd 86 gevallen gemeld, terwijl dat er normaal gesproken vijf tot zes per jaar zijn, zegt arts Daniel Nagase. “Dat is hoogst ongebruikelijk.”

In het Lions Gate Hospital in Vancouver, Brits-Columbia zijn in 24 uur 13 doodgeboortes geregistreerd, aldus de arts, die werkte in een ziekenhuis in Alberta, maar naar eigen zeggen is ontslagen na het aanprijzen van ivermectine.


Vancouver Coastal Health doet de beweringen over doodgeboortes af als ‘geruchten’ en ‘desinformatie’. De gevallen worden onder de mat geveegd door de overheid en gezondheidsagentschappen, schrijft Bright Light News.

Twitteraar bcraig schreef op zondag dat haar kleinzoon na 8,5 maand zwangerschap doodgeboren was, in het Lions Gate. “Mijn dochter heeft een maand geleden die vervloekte gifprik gehaald omdat ze niet naar het restaurant kon en mensen flipten omdat ze niet gevaccineerd was. Ik wil de overheid aanklagen.”


Het hele interview met arts Nagase zie je hieronder:

Discover the TRUTH About the COVID-19 / 2020 Chaos One Button At a Time

 

HOW TO NOT DIE FROM COVID-19

·         PROVEN COVID-19 THERAPIES / TREATMENTS

 ·         WHAT'S INSIDE THE COVID-19 VACCINES?

·         THE TRUTH ABOUT THE MODELS                                                                   

·        

      THE TRUTH ABOUT DR. ANTHONY FAUCI                                                                          

·         

      THE TRUTH ABOUT MASK MANDATES                                                            

·         

      THE TRUTH ABOUT COVID-19’S DEADLINESS                                                          

·         

      THE TRUTH ABOUT REOPENING SCHOOLS                                                    

·         

      THE TRUTH ABOUT COVID-19 CASE INFLATION                                                                 

·         

      THE TRUTH ABOUT MAINSTREAM MEDIA AND SOCIAL MEDIA CENSORSHIP  

·         

      THE TRUTH ABOUT GATES AND EPSTEIN                                                                

·         

      THE TRUTH ABOUT THE GOVERNMENT MANDATED SHUTDOWNS                         

·         

      THE TRUTH ABOUT RELIGIOUS PERSECUTION                                                        

·         

      THE TRUTH ABOUT THE GREAT RESET

 ·      FOLLOW THE MONEY AND YOU WILL FIND COMMUNISTS, GLOBALISTS, AND

      NAZIS                                                                                                                

·       

          THE FIGHT FOR FREEDOM                                                                               

·        

      THE TRUTH ABOUT THE COVID-19 TESTING / DNA HARVESTING                             

·         

      THE TRUTH ABOUT THE MAINSTREAM MEDIA                                                

·         

      THE TRUTH ABOUT THE DEEP STATE                                                                     

·         

      THE TRUTH ABOUT THE NAZI-STYLE COVID-19 QUARANTINE CAMPS

·         HOMESCHOOLING 101                                                                                      

·         

      THE TRUTH ABOUT THE TRANSHUMANISM AGENDA                                     

·         

       11 QUESTIONS YOU CAN ASK YOUR FAMILY AND FRIENDS THAT WILL WAKE THEM UP                                                                                                




Proven COVID-19 Therapies / Treatments:

Visit the following websites to find doctors who are successfully and affordably treating COVID-19 patients:

 Helpful Resources:

·         www.AAPSOnline.org 

·         www.Sherwood.TV

·         www.MeehanMD.com

·         www.BudesonideWorks.com

·         www.SynergyHealthDPC.com

·         myfreedoctor.com

·         vladimirzelenkomd.com

·         TheMedicalRebel.com – Dr. Lee Merritt – Treating COVID-19 Patients in Nebraska and Iowa

·         latitudeclinic.com                                                                                                           

     Budesonide 

        (Common FDA Approved Asthma Treatment Reduces Need for Hospitalisation for COVID-19) 

 https://www.ox.ac.uk/news/2021-02-09-common-asthma-treatment-reduces-need-hospitalisation-covid-19-patients-study


 Ivermectine

“If you take ivermectin for COVID-19 you will not get sick.” | 100% Effective COVID-19 Treatments – https://www.bitchute.com/video/OzrAVkI3nLIf/ 

 

·         Front Line COVID-19 Critical Care Alliance | MATH+ and I-MASK+ protocols (source of the bitchute Ivermectin video linked above)

·         https://covid19criticalcare.com/   

 

·         FLCCC Alliance Response to the NIH Guideline Committee Recommendation on Ivermectin use in COVID-19 dated January 14th, 2021

·         https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/01/FLCCC-Alliance-Response-to-the-NIH-Guideline-Committee-Recommendation-on-Ivermectin-use-in-COVID19-2021-01-18.pdf

 


 

Doctor Richard Bartlett (MD) Has Successfully Treated 1,000+ COVID-19 Patients with 0 Deaths
1. Watch His Newsmax Interview:
https://www.bitchute.com/video/seKCo8Nx9fEr/
2.
Read His Case Study – http://budesonideworks.com

 


Who Is Doctor Richard Bartlett (Medical Doctor)?

Doctor Bartlett is a former top medical advisor for Texas Governor Rick Perry (for seven consecutive years).


Recent Interviews:
– Newsmax Interview: 
https://www.bitchute.com/video/seKCo8Nx9fEr/


– One America News: 
https://www.bitchute.com/video/YKBOfNQqB9CS/

 


 

Common Affordable and FDA Approved Asthma Drug Cuts COVID-19 Hospitalization Risk and Recovery Time – Read Oxford Study –

https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-asthma-treatment-int-idUSKBN2A92M7

 


 

Conclusion: Ivermectin, an FDA-approved, safe, cheap and widely available drug, should be subjected to large-scale trials all over the world to ascertain its effectiveness as pre-exposure prophylaxis for COVID-19. 

https://www.ejmed.org/index.php/ejmed/article/view/599/337

 


 Thrivetime Show Extended Interview “Who Is Lying? Dr. Fauci or Dr. Scott Atlas?

Why Nobody Should Be Afraid of COVID-19”


 

Read Doctor Bartlett’s Case Study: http://budesonideworks.com/

In 90 Seconds He Can Succinctly Explain:
– His protocol has been used to treat 1,000 patients with 0 deaths.
– His treatment protocol costs less money than the COVID-19 tests.
– The President is correct and nobody should be afraid of COVID-19.

 


 

WATCH – President Donald J. Trump Used Regeneron and Eli Lilly COVID-19 Treatments to Successfully Beat COVID-19 – https://www.bitchute.com/video/22VrVEiwOC7w/

 


 

Ivermectin obliterates 97 percent of Delhi cases – https://www.thedesertreview.com/news/national/ivermectin-obliterates-97-percent-of-delhi-cases/article_6a3be6b2-c31f-11eb-836d-2722d2325a08.html

 


 

WATCH – Doctor Richard Bartlett Has Treated 1,000+ COVID-19 Patients with 0 Deaths (Interview On Chicago’s AM560 Morning Answer Radio Show) – https://www.bitchute.com/video/EzXggH9EFQie/

 


FDA Seeks to Stop the Use of Budesonide Drug That Has Successfully Used to Treat Thousands of COVID-19 Patients – https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-daily-roundup-october-2-2020

 


 

Nebulized budesonide improved oxygenation, peak, and plateau airway pressures and significantly reduced inflammatory markers (TNF-α, IL-1β and IL-6) without affecting hemodynamics. – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5292862/

 


 

WATCH – Budesonide Success Stories https://www.bitchute.com/video/FbkVPNNOpckl/

WATCH – The Brenda Jones Success Story – https://www.bitchute.com/video/V2bwC0VzPacl/

 


 

Early Outpatient Treatment Protocol for CoVID-19 – Jim Meehan, MD – https://docs.google.com/document/d/1pCf0TRgooG6LFNRzW7V-MzQAH5zyAfX9sNGOUQZqDwA/edit?usp=sharing

 


 

Johns Hopkins University confirms: You can be vaccinated with a PCR test, even without knowing – https://tapnewswire.com/2021/04/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/

 


 

Doctors cure 6,000 patients with Covid-19 with Ivermectin https://dominicantoday.com/dr/covid-19/2020/09/29/doctors-cure-6000-patients-with-covid-19-with-ivermectin/

 


 

COVID-19 cure already discovered? Ivermectin ‘can end this pandemic’ – https://www.studyfinds.org/covid-19-cure-ivermectin/

 


 

Why Does the Centers for Disease Control Have Zombie Pandemic Preparedness Content On Its Website?
https://www.cdc.gov/cpr/zombies/#/page/1
https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

 


 

Does the Supreme Court Believe That You Still Have Human Rights After Your RNA Has Been Modified? https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...