donderdag 18 november 2021

 

Top 10 tekenen dat Covid-vaccins BIOWEAPONS zijn en veel dodelijker 

dan Covid-19 zelf


Afbeelding: Top 10 tekenen dat Covid-vaccins BIOWEAPONS zijn en veel dodelijker dan Covid-19 zelf

(Natural News) Veel Amerikanen herinneren zich de "Koude Oorlog" met Rusland, toen ze een stel kernraketten op Cuba stapelden en de reguliere media wild werden met geruchten dat de VS rood werd van een communistische invasie. Niemand kan ooit de valse "Rusland Collusion"-hoax vergeten die voor, tijdens en na Trump het presidentschap won. Toch werd er deze keer geen woord in het nieuws gezegd, toen het Biden-regime volledig en volkomen samenspande met de Chinese Communistische Partij om de presidentsverkiezingen omver te werpen met valse stembiljetten en Dominion-stemmachines die 7.000 stemmen per keer naar Sleepy Joe verwisselden. Oh, wat te geloven en wat niet te geloven, dat is de vraag.

Waarheidsmedia die WETENSCHAP gebruiken om te bewijzen dat de Covid-vaccins dodelijk zijn, dus het lijkt helemaal geen complottheorie

Vaak voorkomende bijwerkingen van bijna alle vaccins zijn zwelling op het moment van injectie, duizeligheid, ziek worden, hoofdpijn, lethargie en de lijst gaat maar door. Wat de meeste mensen niet weten over de Covid-vaccins, is dat de miljarden spike-"eiwitten" die virusdeeltjes nabootsen niet alleen rond de injectieplaats blijven, maar zich eerder verspreiden door het hele vasculaire systeem, reizend door de hersenen en elke vitale orgel schoonmaken.

Dit is de meest verraderlijke manier om miljoenen mensen dodelijk ziek te maken zonder dat de schuldige de schuld krijgt. De "bijwerkingen" zijn deze keer totaal anders dan de kwikrijke griepprikken of de varkensvirus-geregen rotavirusvaccins. Dit is iets dat het lichaam niet zomaar kan 'afvechten'.

Cellen worden geïnstrueerd om overal in de bloedvaten giftige prionen te maken, en we zien perfect gezonde atleten en militairen enkele dagen na de Covid-prikken dood neervallen. De boosters zullen de "kernkoppen" en de "ballistische raketten" van deze "koude oorlog" blijken te zijn. De enige "schoten" die worden afgevuurd, zijn de miljarden stollingsschoten.

Bill Gates vertelde de wereld een paar jaar geleden op een TED-conferentie dat hij van plan was de wereldbevolking met een paar miljard mensen te verminderen door vaccins te gebruiken. Onthouden? Hoe is dat een complottheorie als hij het op video zei, en is hij wereldwijd de #1 multimiljardair-promotor van vaccins?

Top 10 tekenen dat Covid-vaccins BIOWEAPONS zijn die worden gebruikt voor genocide en ontvolking

#1. Autopsies van de Covid-gevaccineerden onthullen miljarden spike-eiwitten door het vasculaire systeem, die vitale reinigingsorganen en de hersenen vervuilen.

#2. Injecties met nanodeeltjes veroorzaken myocarditis omdat het hart zich inspant om bloed langs alle microscopisch kleine "stolsels" te pompen.

#3Gezonde mensen, waaronder atleten en militairen, vallen binnen enkele uren of dagen na het krijgen van de Chinese griepprik dood neer door "niet-identificeerbare oorzaken".

#4. Gevaccineerde mensen verliezen langzaam en systematisch hun immuunsysteemfunctie en lijden aan het antilichaamafhankelijkheidsversterkingssyndroom (ADE) en AIDS-achtige verzwakking van witte bloedcellen.

#5. Het virus is gemaakt in een laboratorium in communistisch China en de vaccins worden op nazi-stijl op de bevolking geduwd.

#6. Sterfgevallen als gevolg van Covid-19 zijn nog steeds prominent aanwezig onder “volledig gevaccineerde” mensen.

#7Zeldzame bloedstolsels en agressieve kankertumoren duiken op op vreemde plekken bij de Covid-gevaccineerden.

#8. De globalisten die uiterlijk spreken over ontvolking met behulp van vaccins, zijn degenen die de Covid-prikken op dit moment het meest promoten.

#9. De niet-gevaccineerden worden behandeld als de Joden van nazi-Duitsland; verbannen, beschuldigd van alles wat verkeerd is, en beroofd van banen en een normaal leven.

#10. Zelfs de FDA en CDC geven toe dat de Covid-vaccins je er niet van weerhouden Covid te krijgen of door te geven aan anderen, dus wat is hun ECHTE doel?

Wilt u het beste waarheids nieuws op het internet? Stem af op  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht advies van de CDC een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

 BOMBSHELL: Pfizer loog over het aantal doden in de belangrijkste klinische proef met covid "vaccin" - het aantal dodelijke slachtoffers was VEEL hoger

Woensdag 17 november, 2021 door: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Biontech , klinisch onderzoek , klinische proeven , corruptie , COVID , sterfgevallen , bedrog , FDA , leugens , pandemie , Pfizer , spike-eiwit , vaccinatie , Vaccine sterfgevallen , vaccinschade , vaccins

 

(Natural NewsOp 28 juli publiceerden Pfizer en BioNTech zes maanden gegevens over een belangrijke klinische proef met Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" waarbij werd beweerd dat 15 deelnemers die de injecties kregen stierven in vergelijking met 14 die het niet kregen. Het blijkt dat het farmaceutische duo loog over de cijfers , aangezien er in feite 21 doden waren door de prikken.

Pfizer-BioNTech haalde in feite 30 procent van de sterfgevallen weg om het te laten lijken alsof degenen die de injecties namen het beter deden dan degenen die dat niet deden. De realiteit is dat er meer mensen stierven nadat ze "gevaccineerd" waren dan stierven die een "placebo" kregen (wat eigenlijk gewoon een ander soort injectie was).

"Dit waren niet alleen Covid-doden", meldde Alex Berenson over deze ontdekking. “In feite waren ze meestal niet van Covid.”

“Slechts drie van de mensen in de proef stierven aan Covid-gerelateerde ziekten – één die het vaccin kreeg en twee die de zoutoplossing kregen. De andere sterfgevallen waren van andere ziekten en ziekten, meestal cardiovasculaire.”

Onder normale omstandigheden zouden onderzoekers de sterfgevallen hebben omschreven als het gevolg van 'mortaliteit door alle oorzaken'. Maar Pfizer-BioNTech verborg deze informatie in een bijlage bij het rapport omdat het niet het verhaal ondersteunde dat de prikken "veilig en effectief" zijn.

"Maar sterfte door alle oorzaken is misschien wel de BELANGRIJKSTE maatregel voor elk medicijn of vaccin - vooral een die bedoeld is om profylactisch te worden gegeven aan grote aantallen gezonde mensen, zoals vaccins zijn", merkt Berenson op.

Pfizer heeft gelogen en mogelijk zullen er miljoenen sterven

Interessant is dat de "verse" gegevens die Pfizer-BioNTech eind juli vrijgaf, op het moment van publicatie eigenlijk al vier maanden oud waren. De twee bedrijven waren blijkbaar op 13 maart gestopt met het verzamelen van gegevens over vaccingerelateerde sterfgevallen.

Maar ook toen waren de cijfers verontrustend. In het eerste veiligheidsrapport dat Pfizer-BioNTech aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) bezorgde, dat gegevens bevatte tot november 2020, zeiden de onderzoekers dat vier "placebo"-ontvangers en twee "vaccin"-ontvangers stierven.

Een van de ontvangers van de injectie stierf na de eerste dosis, terwijl de andere stierf na de tweede. De update van juli keerde die trend om door te beweren dat tussen november 2020 en maart 2021 13 prikontvangers stierven in vergelijking met slechts 10 placebo-ontvangers.

"Verder waren negen vaccinontvangers overleden aan cardiovasculaire gebeurtenissen zoals hartaanvallen of beroertes, vergeleken met zes placebo-ontvangers die stierven aan die oorzaken", legt Berenson verder uit.

"De onbalans was klein maar opmerkelijk, aangezien regelgevers over de hele wereld hadden ontdekt dat de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna verband hielden met hartontsteking bij jonge mannen."

In het beste geval, zegt Berenson, bewijzen de resultaten van Pfizer-BioNTech dat de jabs, "nu bijna een miljard mensen wereldwijd hebben opgejaagd voor een bedrag van tientallen miljarden dollars en verderfelijke en verslechterende beperkingen van de burgerlijke vrijheden", absoluut niets hebben gedaan "om de totale sterfgevallen.”

"Erger nog, Pfizer en BioNTech hadden bijna alle placebo-ontvangers in de proef gevaccineerd kort nadat de Food and Drug Administration het vaccin op 11 december 2020 had goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen," voegde hij eraan toe.

Het blijkt dat veel van de commissieleden bij de FDA die groen licht gaven voor de Pfizer-BioNTech-injecties, inclusief de boosters, directe financiële banden hebben met deze twee bedrijven.

Verborgen in de "Samenvatting van de basis voor regelgevende actie" van de FDA is een kleine voetnoot die uitlegt dat er veel meer gevaccineerde mensen stierven tijdens de Pfizer-BioNTech-onderzoeken dan de twee bedrijven lieten weten in hun update van juli. Op de een of andere manier had dit geen invloed op de beslissing van de FDA om de injecties goed te keuren.

"Pfizer heeft op de een of andere manier het aantal sterfgevallen in een van de belangrijkste klinische onderzoeken in de geschiedenis van de geneeskunde verkeerd geteld - of publiekelijk verkeerd gerapporteerd, of beide -", waarschuwde Berenson.

Het laatste nieuws over misleiding door injectie met Chinese virussen is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...