woensdag 19 oktober 2022

ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston University creëert nieuw chimerisch COVID-biowapen met 80% KANS OP OVERLIJDEN ... heeft de mensheid NIETS geleerd? UPDATE

Dinsdag 18 oktober 2022 door: Mike Adams

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadsciencebiologische wapensbiowarbiowapensBoston UniversityCOVIDwinst van functieomicronpandemieonderzoekpiekeiwit

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

16KWEERGAVEN

 

(Natural news) Vandaag roepen we op tot de arrestatie en strafrechtelijke vervolging van de wetenschappers van de Boston University die blijkbaar de Amerikaanse wet hebben overtreden en gevaarlijk onderzoek hebben gedaan om een chimere, covide "superstrain" te creëren die een moordpercentage van 80% bij muizen bereikt. Dit bomnieuws werd verbroken door de UK Daily Mail in een exclusief verhaal dat documenteert hoe wetenschappers van de Boston University een piekeiwit van de Omicron stam met de "originele Wuhan Covid-stam" om een nieuwe superstam te creëren die bij blootstelling 80% van de muizen doodt.

“De onthulling laat zien hoe gevaarlijk onderzoek naar virusmanipulatie doorgaat, zelfs in de VS, ondanks de angst dat soortgelijke praktijken de pandemie hebben veroorzaakt”, schrijft de UK Daily Mail, waarin ook twee experts worden genoemd die waarschuwen voor de potentieel vernietigende gevolgen als deze soort "per ongeluk" (met opzet) aan de wereld wordt vrijgegeven :

Professor Shmuel Shapira, een vooraanstaande wetenschapper in de Israëlische regering, zei: ‘Dit moet absoluut verboden zijn, het speelt met vuur.'

Dr. Richard Ebright, chemicus aan de Rutgers University in New Brunswick, New Jersey, vertelde DailyMail.com dat: ‘Het onderzoek een duidelijk voorbeeld is van winst uit functieonderzoek.( gain of function)'

Hij voegde eraan toe: ‘Als we een volgende door het laboratorium gegenereerde pandemie willen vermijden, is het absoluut noodzakelijk dat het toezicht op versterkt potentieel pandemisch pathogeenonderzoek wordt versterkt.'

The effects of the new chimeric super strain include “severe disease” in exposed mice, followed by a “mortality rate of 80 percent,” reports the UK Daily Mail.

De effecten van de nieuwe schimmige superstam omvatten "een ernstige ziekte" bij de hieraan blootgestelde muizen, gevolgd door een "sterftecijfer van 80 procent", meldt de Britse Daily Mail.

              Afbeelding via de UK Daily Mail, link hierboven

U kunt de originele onderzoekspaper (die nog niet door vakgenoten is beoordeeld – peer reviewed) lezen via deze link (PDF):
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full.pdf

De titel, samenvatting en andere details over het onderzoekspaper zijn hier te vinden:
https://doi.org/10.1101/2022.10.13.512134

De organisaties die betrokken zijn bij dit onderzoek - die allemaal onmiddellijk moeten worden onderzocht op criminele schendingen van onderzoeksverboden op het gebied van gain-of-function in de Verenigde Staten - zijn onder meer:

Department of Biochemistry, Boston University School of Medicine, Boston, MA, USA
National Emerging Infectious Diseases Laboratories, Boston University, Boston, MA, VS, Afdeling Microbiologie, Boston University School of Medicine, Boston, MA, VS
Cleveland Clinic Florida Research and Innovation Center, Port St. Lucie, FL, VS
Brigham and Women’s Hospital, Boston, MA, VS
Harvard Medical School, Cambridge, MA, VS
Centrum voor regeneratieve geneeskunde van Boston University en Boston Medical Center, Boston, MA, VS
The Pulmonary Center and Department of Medicine, Boston University School of Medicine, Boston, MA, VS

Let op alle organisaties en individuen die betrokken zijn bij dit gevaarlijke onderzoek, want als dit hersenschimmel, dodelijke biowapen aan hun greep ontsnapt,  kunnen deze keer de VS China niet de schuld geven. Het is deze keer biologisch terrorisme van eigen bodem.

Als je het bouwt, zal het lekken

Boston University is een van de meer dan een dozijn BSL-3-laboratoria in de Verenigde Staten, waarvan de meeste op een of ander moment te maken hebben gehad met een storing in de virale inperking.  Zoals de mensheid op de harde manier heeft geleerd met covid en SARS-CoV-2, als je het bouwt, lekt het De constructie van deze gevaarlijke ziekteverwekkers komt dus overeen met 'zelfmoord via de wetenschap' voor de mensheid.

Na het lek van SARS-CoV-2 uit het Wuhan-lab in China logen de hele bedrijfsmedia over de oorsprong ervan en hielpen ze het feit te verdoezelen dat gekke wetenschappers een wereldwijde pandemie ontketenden die resulteerde in een extreme overreactie van nationale leiders die hun deuren sloten, lokale economieën, met wijdverbreide economische schade en instorting van de toeleveringsketen tot gevolg.  Nu, dankzij de leugenachtige bedrijfsmedia en de arrogante, krankzinnige praktijken van de virologische "wetenschap", smeken ze praktisch om een nieuwe pandemie om de menselijke beschaving verder te vernietigen.

Het is bijna alsof de Boston University een doodswens heeft voor de hele mensheid. Hebben ze niets geleerd van de covid-catastrofe? Gewoon omdat je voor kan God spelen met de morfologie van ziekteverwekkers betekent niet dat jij dat dan ook zou moeten.   Maar moderne wetenschappers hebben alle resterende banden met ethiek, moraliteit of veiligheid opgegeven en lijken als eersten zichzelf te storten in zelf veroorzaakte vernietiging.

Is dit allemaal een dekmantel voor het volgende loslaten van ziekteverwekkers die de mensheid zal bedreigen?

Geïnformeerde waarnemers zullen opmerken dat deze informatie die naar buiten komt over Boston University mogelijk opzettelijk is gepubliceerd om een verhaal te creëren voor de volgende vrijlating van patogenen die de mensheid bedreigen.

With this deadly super strain now known to exist, the powers that be can simply arrange for a “theft” of the pathogen by so-called “terrorist groups” (which they might designate as conservatives, Christians, anti-vaxxers, etc.) and the subsequent release of this pathogen across US cities.

Met deze dodelijke superstam waarvan nu bekend is dat ze bestaat, kunnen de huidige machten eenvoudigweg zorgen voor een "diefstal" van de ziekteverwekker door zogenaamde "terroristische groepen" (die ze zouden kunnen aanwijzen als conservatieven, christenen, anti-vaxxers, enz.) en de daaropvolgende vrijlating van deze ziekteverwekker in de Amerikaanse steden.  (Misschien een aerosol afgifte via drones...).

Vrijwel onmiddellijk zouden de Verenigde Staten in een nieuwe "grote noodsituatie" terechtkomen die een nieuwe ronde van gelddruk, overheidstoezicht, quarantaines, economische afsluitingen, vernietiging van de voedselvoorziening en al het andere zou rechtvaardigen dat de globalisten helpt om menselijke ontvolking en economische ineenstorting te bereiken. De ziekteverwekker hoeft niet eens een virus te zijn.  Het zou gewoon een chemisch wapen kunnen zijn dat in de lucht boven steden wordt gespoten, en alle giftige effecten zouden door de media worden gerapporteerd als bewijs van een nieuwe virale uitbraak.

Het is absurd om te denken dat dit functiewinstonderzoek  (gain-of-function) plaatsvond in Boston zonder dat de nationale autoriteiten hiervan op de hoogte waren en het goedkeurden.  In feite, dit onderzoek werd gefinancierd door Fauci's NIAID, onder de NIH, waarmee wordt bewezen dat het werd uitgevoerd met goedkeuring van de federale regering. Zoals de research paper openlijk toegeeft :

Dit werk werd ondersteund door startersfondsen van de Boston University (aan MS en FD) Nationale gezondheidsinstituten, NIAID verleent R01 AI159945 (aan SB en MS) en R37 AI087846 (aan MUG) NIH SIG verleent S10-OD026983 en SS10-OD030269 (aan NAC) Peter Paul Career Development Award (aan FD) en BMBF SenseCoV2 01KI20172A (AE) en DFG Fokus COVID-19, EN 423 / 7-1 (AE).

Dus, Anthony Fauci financiert nog steeds illegaal winstonderzoek om nieuwe biowapens te ontwikkelen. Het is verbazingwekkend - en verder dan onvergeeflijk - dat dit nog steeds gebeurt twee jaar na de release van SARS-CoV-2 in het wild. Er kan geen wetenschappelijke rechtvaardiging zijn voor zulke krankzinnige handelingen die het leven van miljarden mensen in gevaar brengen. Het is alsof deze wetenschappers deel uitmaken van een zelfmoordcultus gericht op uitroeiing van de mensheid. En het wordt allemaal uitgevoerd met belastinggeld.

Duitse ziekenhuizen staan op instorten

Naast de waanzin van biowapens die in Boston wordt losgelaten, staan ​​de Duitse ziekenhuizen op instorten als gevolg van stijgende energiekosten en een ineenstorting van de toeleveringsketen van medische benodigdheden.   Zoals de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach onlangs beweerde, gaan ziekenhuizen failliet en zullen ze binnenkort moeten sluiten. Naar eigen zeggen: “de ziekenhuizen zullen de komende maanden met een zeer drastisch liquiditeitsprobleem worden geconfronteerd."

Met 'liquiditeitsprobleem' bedoelt hij dat ze failliet zijn. Blijkbaar is het geen duurzaam bedrijfsmodel om tot 1.000% hogere energieprijzen te betalen om je deuren open te houden.

Misschien had Duitsland hierover moeten nadenken voordat het de economische oorlog tegen Rusland verklaarde en zijn eigen infrastructuur voor fossiele brandstoffen stopzette om de virtuele signaleringstirades van een tienermeisje genaamd "Greta" te sussen."

Dit nieuws komt op de hielen van de British Medical Association (BMA) die verklaart een week geleden dat de NHS op het punt stond om volledig in te storten na nieuws dat 44 procent van de NHS-artsen was van plan te stoppen of te vertrekken uit de Britse ziekenhuizen.

Dus nu zien we zowel het Britse gezondheidszorgsysteem als het Duitse gezondheidszorgsysteem afbrokkelen. (En het is nog niet eens winter.) Het roept de voor de hand liggende vraag op: Hoe zullen Europese landen al hun gewonde soldaten behandelen wanneer een derde Wereldoorlog hun eigen grenzen bereikt? Hoe zullen ze omgaan met de slachtoffers van het steeds waarschijnlijker wordende toeslaan van atoombommen die zich zullen richten op steden als Londen en Berlijn?

Naarmate de winter begint, rijst een andere vraag: hoe zullen deze landen hun eigen burgers behandelen die sterven door blootstelling aan vriesweer als gevolg van gebrek aan energie voor warmte? 

Nu ziekenhuizen instorten, voedsel schaarser wordt en energie opraakt, daalt West-Europa af in een derdewereldbestaan. De deïndustrialisering van Europa - als gevolg van het gebrek aan energie dat met opzet is ontworpen - draagt ​​alleen maar bij aan de versnelde ondergang van het continent, waardoor we ons afvragen of West- Europa ooit  hersteld van de waanzin van zijn eigen anti-energie, anti-menselijk beleid dat het op de rand van zelfvernietiging heeft gebracht.

Het lijkt erop dat progressief, deugd-signalerend socialisme en fascisme eindelijk hun eindspel hebben bereikt: INEENSTORTING.  Misschien kunnen alle gekke socialistische Europeanen zichzelf vertellen hoe "progressief" ze zijn terwijl ze doodvriezen en verhongeren door gebrek aan voedsel en kunstmest.  Misschien kunnen ze zich nog steeds voorstellen dat ze op de een of andere manier de wereld redden terwijl ze zichzelf ervan verwijderen. We kijken immers niet alleen naar de val van Europese ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen : We zien de val van West-Europa als een beschaving.

Rumble: Rumble.com/v1okshf-situation-update-101822-suicide-science-boston-university-creates-new-covid.html

Banned.Video: Banned.video/watch?id = 634ec70b2de71b10065963d6

Read more stories on biological warfare at BiologicalWarfare.com

Discover more interviews and podcasts each day at:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Follow me on:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (mijn laatste nieuws wordt hier eerst gepost)

Telegram: t.me / RealHealthRanger (breaking news wordt hier als tweede gepost)

Banned.video: Banned.video/channel/mike-adams

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Join the free E-mailnieuwsbrief NaturalNews.com om elke dag op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Download my current audio books — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — at:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download my new audio book, “Resilient Prepping” at ResilientPrepping.com - het leert je hoe je de totale ineenstorting van de beschaving en het verlies van zowel het elektriciteitsnet als de verbrandingsmotoren kunt overleven.

 

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-10-18-suicide-science-boston-university-creates-new-chimeric-covid-bioweapon-with-80-kill-rate-has-humanity-learned-nothing.html

  

UPDATE 20/10/2022

Boston University is engaged in illegal gain-of-function research and has gone “rogue”

Meanwhile, if you’re wondering where the next pandemic might come from, look no further than Boston University, which developed a new chimeric covid strain using gain-of-function research (which is illegal in the United States), achieving an 80% mortality rate in mice.

The BSL-3 laboratory that achieved this is situated in a high-population density area, meaning that if this gets out, it will immediately spread across the Boston population and the entire East Coast.

Remarkably, the scientists who carried out these crimes bragged about it, adding their names to a published paper that describes, in meticulous detail, how they carried out these crimes against humanity and violated US law (and NIAID regulations).

You can read the original research paper (which is not yet peer-reviewed) at this link (PDF):
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full.pdf

The title, abstract and other details about the research paper are found here:
https://doi.org/10.1101/2022.10.13.512134

As the UK Daily Mail has covered in a follow-up article, a director of NIAID openly admits she wasn’t aware this gain-of-function research was taking place. This means Boston University scientists circumvented approval requirements, since they also state in their own paper that funding for their project came from NIH / NIAID. From the UK Daily Mail:

– Dr Emily Erbelding, a director at NIAID, said she was unaware of specific details of the research
– She claims to have only found out the experiments may have involved enhancing pathogens on Monday
– Grants totaling $1.1million from NIAID are listed as having helped fund the research at Boston University

Here’s the section in the PDF document that openly credits the NIAID and NIH for funding, which means Boston University violated US law and has been running a criminal science bioweapons operation… in other words, Boston University has “gone rogue” and all its scientists and administrators need to be immediately arrested and prosecuted.


Sourge Update: https://www.naturalnews.com/2022-10-19-eight-critical-predictions-that-will-reshape-the-rest-of-2022-and-all-of-2023.html


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...