maandag 10 juli 2023

YouTube censureert maidenspeech van politicus, kijken dus: ’30 minuten aan waarheidsbommen’


“30 minuten aan waarheidsbommen.” Zo omschreef een Twittergebruiker de maidenspeech van John Ruddick in het parlement van de Australische deelstaat New South Wales op 28 juni.

Ruddick zei in het parlement hardop wat veel Australiërs al enige tijd zeggen, in eerste instantie alleen ’s avonds aan de keukentafel, maar later steeds meer in het openbaar, op het werk of in de kroeg.

YouTube was er als de kippen bij om de speech van Ruddick te verwijderen. De Liberal Party of Australia zegt dat het voor het eerst in de Australische geschiedenis is dat een maidenspeech van een politicus is gecensureerd door YouTube.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Autoritaire corona-politiestaat

YouTube beweert dat de video in strijd is met haar ‘beleid ten aanzien van medische informatie’.

Wat zei Ruddick zoal in zijn speech? Hij zei dat de overheid van New South Wales een ‘autoritaire corona-politiestaat’ heeft opgetuigd en zich heeft laten beïnvloeden door ‘vaccin-extremisme’.

Wat laten de data zien? Hoe minder vaccins je neemt, hoe minder kans je hebt om in het ziekenhuis of de ic te belanden. Sinds de uitrol van het vaccin is de oversterfte in landen als Australië met 15 tot 20 procent toegenomen, aldus de politicus.

Ruddick zei dat maar weinig mensen de vijfde prik hebben gehaald omdat vele Australiërs iemand kennen die een ernstige bijwerking heeft gehad.

Waanzin

Hij zei dat ivermectine, een medicijn dat in 2015 de Nobelprijs voor de Geneeskunde won, onterecht werd weggezet als ontwormingsmiddel voor paarden.

De politicus vindt het nastreven van de net-zero-economie bovendien ‘waanzin’.

[Zero Hedge]

De fatale fout van de schapen

 juli 10, 2023   2447   37  

 

Ik zal dit artikel beginnen met een verontschuldiging aan die lezers die geen gevoel voor humor hebben die vergelijkbaar is met de mijne, en ook aan die lieve mensen met een groot hart die niet houden van welke etikettering dan ook (schaap en/of wappie), schrijft Todd Hayen.

Wat betreft de term “schaap” – ik heb geprobeerd (en ik ben er zeker van dat ik af en toe gefaald heb) om individuele personen geen “schaap” te noemen. Het is eerder een term die ik heb toegepast op een groep mensen met een soortgelijke “denkwijze”. Als u vindt dat u in die denkwijze past, dan mag u zichzelf, als u dat wilt, uzelf een “schaap” noemen. Als u het beledigend vindt en niet vindt dat u “erbij hoort”, dan vind ik dat prima. Reken uzelf niet tot de groep schapen.

Wat betreft de wappies. Nou, daar komt het gevoel voor humor om de hoek kijken. Ik had een andere term nodig dan “diegenen van ons aan de andere kant van de scheidslijn die in vrijheid geloven en niet vertrouwen in de agenda of de machtshongerige globalisten die de wereld proberen over te nemen”…whew…”wappie” is een makkelijkere manier om hetzelfde punt over te brengen als de term eenmaal gedefinieerd is.

Waarom wappie? Dat is een lang verhaal. Maar het is een even goede term als elke andere.

Dus dat is het. Lees dit artikel met deze dingen in uw achterhoofd, want het staat vol verwijzingen naar schapen en wappies.

De fatale fout van schapen is dat ze zich niet realiseren dat de mensen die zij “samenzweringstheoretici” en “wetenschapsontkenners” noemen, niet een klein randgroepje van mafkezen en boerenkinkels zijn, zoals zij zich misschien voorstellen. Feit is dat we met een groot aantal zijn en dat we veel briljante geesten en formidabele leden op onze individuele vakgebieden hebben. Dit is geen groepje nietsnutten.

Hoewel ik er geen twijfel over heb dat wij GELIJK hebben, wil ik toch zeggen dat voor de mensen die met ons te maken hebben, dat feit niet echt van belang is (gelijk hebben lijkt geen invloed op hen te hebben). Het lijkt erop dat de schapen ons graag negeren en doen alsof we niet bestaan, ongeacht het feit dat we gelijk hebben. Ze kunnen zich niet aan ons storen; we zijn slechts een last voor hen. Die houding zal hen op een dag heel hard in de je weet wel waar bijten.

 

Veel schapen hebben mij gevraagd: “Hoe weet je zeker dat jullie gelijk hebben en wij niet?” Ik heb mezelf vaak dezelfde vraag gesteld. Er zijn veel antwoorden, maar mijn favoriet is gewoon om te zeggen: “Wij hebben gelijk omdat wij gelijk hebben” – wat natuurlijk nogal luchthartig is. Dit lijkt echter een verstandiger antwoord: wappies zijn nieuwsgierig en zoeken hard naar antwoorden.

Zelfs als de heersende consensus correct lijkt, lijken we altijd meer te willen. We willen echt begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Misschien doen we dit niet bij alles wat we tegenkomen, maar we doen het zeker wanneer we geconfronteerd worden met grote, ingrijpende uitspraken en wanneer de machthebbers ons vertellen dat we allemaal dit of dat moeten “doen”, zoals een vaccin nemen dat niemand echt heeft bestudeerd tegen een virus waar niemand echt zo veel over weet. Meestal zeggen we dan “Huh?”.

Vervolgens duiken we erin. We gaan elk konijnenhol in dat we kunnen vinden. Veel van die holen leiden naar doodlopende wegen, maar we ontdekken die doodlopende wegen zelf. We laten ons door niemand de toegang ontzeggen door te zeggen: “Daar wil je niet naartoe. Wij zeggen: “Huh? Waarom niet?” Zodra we het gevoel krijgen dat onze gebruikelijke informatiebronnen, over het algemeen wat ze de “Main Stream Media” noemen, ons niet het hele verhaal geven, begeven we ons snel op onbekend terrein en beginnen daar te graven. Ja, weer meer doodlopende wegen, maar we raken eraan gewend dat “doodlopende wegen” onderdeel zijn van echt ongeremde ontdekkingen.

We maken conclusies, veronderstellingen, speculaties op basis van alle informatie die we verzameld hebben en beginnen met iets te komen waarover we een houdbare waarheidsverklaring kunnen afleggen. Maar het kost een hoop werk. En het is meestal nooit definitief, nooit waterdicht. We lijken niet van dingen te houden die ijzersterk “lijken”.

Schapen doen dit niet.

Ik heb er nog geen ontmoet die dat wel doet. Ze DENKEN vaak dat ze dat wel doen, en gooien teksten naar me terug die ze hebben gehoord op NPR, of de WP of NYT, of natuurlijk de grote “autoriteiten” zoals de gepensioneerde tsaar van de Wetenschap Fauci, POTUS, hoofden van grote ziekenhuizen of farmaceutische bedrijven, etc. Ze lijken zich niet te realiseren dat hun aandringen op de juistheid van deze bronnen hetzelfde is als naar Goebbels kijken om de juistheid van een Hitlertoespraak te verifiëren, of naar Der Stürmer verwijzen voor de waarheid over Joden. U moet vandaag de dag naar verschillende bronnen gaan voordat u op een nauwkeurige weergave van de sociale of wetenschappelijke werkelijkheid stuit.

 

Schapen weigeren dit te accepteren.

Het vreemde hieraan is dat we nooit in een cultuur zijn geweest waar het mainstream nieuws 100% betrouwbaar is. Bronnen zijn altijd bevooroordeeld geweest, en om echt een goed beeld van iets te krijgen, hebben we altijd meerdere bronnen nodig gehad.

Het probleem is dat wij als Amerikanen (of Canadezen) erin gedrild zijn dat vrijheid, waarheid, mama en appeltaart de kenmerken van onze Amerikaanse cultuur zijn. Hoewel de meesten van ons zijn opgevoed om dat te geloven, is het nooit echt de waarheid geweest. Misschien was het dat voor een milliseconde in 1776, maar ik betwijfel het. (De leerstellingen hier zijn waar, maar verteld worden dat dit de kenmerken en bedoelingen van de Amerikaanse of Canadese regering zijn, is niet de waarheid).

Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat deze cultuur 200 jaar lang 100% verstoken is geweest van enige integriteit (nou ja, op dit moment zou je dat kunnen zeggen), het betekent dat we altijd zelf verantwoordelijk zijn geweest voor het doorzien van deze muur van uitvluchten. Helaas denk ik dat ze er uiteindelijk in geslaagd zijn om de kop van de kip af te hakken. De meeste mensen lijken het vermogen om hun hersenen te gebruiken verloren te hebben.

Vroeger was er helemaal niet zoveel voor nodig om de bolletjeskevers te ontdekken die zich in het katoen verstopten. We hadden concurrerende kranten die het heerlijk vonden om onwaarheden op de pagina’s van de concurrent te onthullen. Dit werkte meestal goed met alleen de grootste spelers (Rockefellers, Carnegies, Morgans, enz.), nu werkt het helemaal niet meer omdat alle grote nieuwsbronnen gekocht zijn. Dit is vrij duidelijk, maar de meeste schapen-types lijken te denken dat een eigenaar van een nieuwsbron geen macht heeft over wat ze afdrukken.

Duh.

 

Velen stellen zich een sigaar rokende workaholic redacteur voor die zijn anker van de waarheid met afschuw vasthoudt en zegt: “ze gaan MIJ niet tegenhouden om DAT af te drukken”. Ik denk niet dat dat ooit echt bestaan heeft. Ik denk dat als er iets was dat oudere nieuwsbronnen eerlijker hield dan tegenwoordig, het struikelen over de “waarheid” als verkoopbaar goed was. Dit lijkt niet langer het geval te zijn.

Dus wat heeft dit te maken met een fatale fout van een schaap? Nou, gewoon dat de waarheid niet langer een verkoopbaar goed is bij de grote nieuwsbronnen, dus moeten we allemaal kijken naar bronnen waar dat nog wel het geval is. Schapen beseffen niet dat wappies de waarheid aan hun kant hebben. En zij scharen zich achter de waarheid. Ze geloven ook niet dat we integer zijn, of dat we met velen zijn, en dat we heel SLIM, vindingrijk en volhardend zijn. Uiteindelijk zal dat hen te pakken krijgen, en op een zeer harde manier.

Waarheid is als regenwater op een dak. Het vindt zijn weg wel als er een doorgang is. Waar die analogie faalt, is wanneer een dak waterdicht wordt. Cultuur en menselijke samenleving kunnen nooit “waarheidsdicht” worden. Vraag me niet waarom, het is gewoon een gegeven. Uiteindelijk vindt de waarheid haar weg naar binnen, wat er ook gebeurt. Het kan even duren, maar de waarheid zal er doorheen komen. Zij zal zegevieren.

Wappies kennen misschien niet allemaal helemaal de waarheid op een bepaald moment, maar ze zoeken ernaar, ongeacht waar ze zich verstopt, en ze vinden haar. Als ze de waarheid vinden en aan andere mensen laten zien waar ze zich bevindt, maken ze het gat groter zodat er meer door kan komen, net als het lek in het dak of het gat in de dam. Uiteindelijk zal de dam breken en het dak instorten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/94809-2/

 

COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?

Er wordt zoveel met de armen gewapperd door ons wappies om de aandacht van de schapen te trekken, dat het nogal vervelend kan worden. Ik heb al eerder de Chicken Little analogie gebruikt: wij lopen allemaal rond en worden voortdurend op ons hoofd geslagen door vallende eikels, het is niet grappig meer, “Kijk! kijk! kijk! De … Meer lezen overCOVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccin-gevaarlijk-wat-is-het-eigenlijk-dat-wij-zien-en-de-schapen-niet/

 

Europarlementslid luidt alarmbel en legt uit wat het echte doel is van 15-minutensteden


De coronapas werd ingevoerd om mensen alvast te laten wennen aan QR-codes. Dat zei Europarlementslid Christine Anderson in gesprek met The Epoch Times.

Nu worden we overal geconfronteerd met zogeheten 15-minutensteden. Die komen er niet om je leven makkelijker te maken. Het gaat er niet om dat alles wat je nodig hebt dicht in de buurt is en het gaat ook niet om het redden van de planeet, zei Anderson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is de volgende stap

De 15-minutensteden zijn bedoeld om je op te sluiten, benadrukte ze. “In een county in Groot-Brittannië kan al een klimaatlockdown worden ingesteld. Dat is de volgende stap.”

De volgende stap is dat je binnen een bepaald gebied moet blijven en dat je dat gebied maar twee tot drie keer per jaar mag verlaten, vervolgde de Europarlementariër.

Alle mensen aan de bedelstaf en tot slaaf

Ze verwees daarnaast naar de metropool Neom in Saoedi-Arabië die ook wel De Lijn wordt genoemd. De stad wordt letterlijk op één lijn van 170 kilometer lang gebouwd en kan negen miljoen mensen huisvesten. Dit is volgens haar de ideale kandidaat voor een 15-minutenstad.

Wat is het doel van de 15-minutenstad? Alle mensen aan de bedelstaf brengen en tot slaaf maken, waarschuwde Anderson.

Geoengineering (chemtrails) threatens to unleash “unintended consequences” that could be catastrophic for the planet, EU warns

 07/07/2023 // Ethan Huff // 6,7K Views

Tags: badpollutionbadsciencechemtrailsClimateclimate alarmismclimate changeclimate scienceDangerousEcologyenvironmentEUEuropean Unionfake sciencegeoengineeringglobal warminggreen tyrannyinsanityjunk sciencepropagandarationalterraformingtruthweather control


The European Commission (EC) published a report this week warning that the risks and "unintended consequences" of manipulating the skies with geoengineering and "chemtrails" under the guise of fighting global warming and climate change are too severe to allow.

Climate fanatics are increasingly demanding interventions such as artificial cloud-seeding to block natural sunlight, which they claim will "cool" the earth's surface and prevent the polar ice caps from melting and killing us all. The European Union (EU), however, is saying not so fast.

"In the context of accelerated global warming, deliberate large-scale intervention in the Earth's natural systems (referred to as 'geoengineering'), such as solar radiation modification, is attracting more attention," the report states.

"However, the risks, impacts and unintended consequences that these technologies pose are poorly understood, and necessary rules, procedures and institutions have not been developed."

The specific risks mentioned in the report include power imbalances between nations that could spark major conflicts while raising "a myriad of ethical, legal, governance and political issues."

(Related: Even more of a threat than artificial cloud-seeding and chemtrailing is volcanic sulfur dioxide, which threatens the global food supply.)

No, blocking the sun to "cool" the planet isn't a good or sound idea

Scientists from Harvard University, for instance, claim that "spraying tiny particles called sulfate aerosols into the atmosphere to reflect away sunlight" is somehow a good idea.

Others out of MIT said much the same, arguing that "geoengineering might be our final and only option" to save the planet from the mythical idea known as climate change. (Note: the climate has always changed, as this is a natural phenomenon.)

EU climate policy chief Frans Timmermans told reporters this week that such ideas are ludicrous and must never be taken seriously.

"Nobody should be conducting experiments alone with our shared planet," he stated. "This should be discussed in the right forum, at the highest international level."

If left unchecked – or even if checked by all the "experts" – tampering with the planet in such a way could produce irreversibly devastating consequences for everyone, including not just the countries where it is occurring but everywhere since planetary weather systems are all interconnected.

In the comments, someone joked that the way all of this sounds when simplified exposes the climate agenda as a control and extermination agenda.

"Hey, I have a fool-proof plan: let's solve a bogus 'man-made' global climate 'crisis' by using a man-made geoengineering plan," this person wrote about how ridiculous the whole concept really sounds when stated honestly like this.

"Actually, Timmermans, this should be discussed at 'lowest' level, by and with the people," wrote another. "We know that you guys 'at the highest level' are rotten whores to the globalists. You already sold your people's health for a few shekels."

Another from Canada speculated that perhaps the Canadian wildfires are a test run for larger-scale geoengineering projects in North America, which is, of course, not governed by the EU or the EC.

"The lack of investigation into the source or into any type of future prevention speaks volumes," this person wrote.

Still another wrote that perhaps a better idea is to tackle the things we actually can and should tackle environmentally speaking, including by not littering; cleaning up trash and pollution; and making simple, common-sense adjustments to daily life for conservation purposes.

"Control yourselves and clean up your own carbon-based figurative dog poop in your behavioral yard before looking over the fence," this person said, putting it in plain and simple terms. "You lot are addictively the first morally inferior problem that you need to solve."

The latest news about geoengineering can be found at ChemtrailsNews.com.

Sources for this article include:

ZeroHedge.com

Newstarget.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-07-geoengineering-chemtrails-unleash-unintended-consequences-eu.html

Het “nieuwe normaal” heeft ons opgeslokt; mensen en normen zijn gedaald

 juli 10, 2023   1226   6 

 

Afbeelding: Defining Deviancy Down: Lockdown Herd Stupidity In The United States Of Hysteria, Arizona Independent News Network, 15 november 2020

Als we om ons heen kijken, zien we veel mensen in de werkende leeftijd die moeite hebben met basistaken, en een grote achteruitgang in normen.

De mainstream media suggereren dat één op de tien mensen die “omicron” heeft gehad, uiteindelijk “long covid” heeft, wat tegenwoordig de gevestigde term lijkt te zijn om alle chronische ziekten en verwondingen door “vaccins” te beschrijven.

De officiële percentages van autisme en dementie stijgen ook in een tempo dat onverenigbaar is met een functionerende samenleving, en dus hebben de “great resetters” grote haast om ons te vervangen door bots en “de dag te redden”.

Het lijden en de achteruitgang in gezondheid zijn zeer reëel en hartverscheurend.

De reguliere geneeskunde, aan de andere kant, is in verval – vooral bezig met het verkopen van establishment praatjes en farmaceutische serums.

Beschadigde mensen, verrotte normen: Anatomie van verval

Door Tessa Lena

Het probleem definiëren

Het “nieuwe normaal” heeft ons opgeslokt. Nee, er zijn geen grote schermen die het gebrabbel van Klaus Schwab uitzenden, verkleed als Ze Big Bro. Er is geen CBDC voor de boeren en geen klimaatlockdowns – nog niet. Maar het “nieuwe normaal” is hier omdat de mensen zijn opgeslokt. U kunt het aan hun gezichten zien.

Veel van de minder weerbare mensen hebben afgehaakt. Het zogenaamde “nieuwe normaal” is in feite een gebrek aan enige vorm van een rationele of eerbare basislijn in de hoofden van de mensen. Er zijn geen normen, geen verantwoording, alleen een kafkaëske vrije val, verpakt in politiek correcte woorden.

Na een zeer lange tijd van fysieke vergiftiging, zielenknijperij, sociaal verval en uitholling van normen – gevolgd door drie jaar opzettelijke kwelling – hebben veel mensen zich gewoon afgesloten. Naar binnen gegaan. Hun basislijn naar een heel laag niveau gebracht om zich “normaal” te voelen in een wereld die dat allesbehalve is.

Aan mijn kant merk ik al sinds 2001 tekenen van verval en Sovjet-achtige absurditeit in de VS. Maar vóór 2020 was het subtieler: De The Transportation Security Administration (oké, misschien niet zo subtiel als het over de TSA gaat), hier en daar een onbeleefde medewerker van de klantenservice, vieze openbare toiletten, paranoia-veroorzakende aankondigingen in de trein om “iets te zien, iets te zeggen”, enzovoort. Maar vandaag is het “glittergordijn” eraf en is de subtiliteit helemaal verdwenen!

Social engineering kost tijd. Er is minstens een hele generatie voor nodig om een solide verschuiving naar een nieuwe psychologische modus te creëren. En dat is wat er gebeurd is. Vandaag de dag zijn de mensen die na 2001 geboren zijn geen kinderen meer, maar jongvolwassenen. De ambitieuze meesters zijn al minstens twee decennia bezig om de waarden van de mensen te verschuiven van “trots consumentenindividualisme” naar “door angst gedreven onderdanigheid” – en het resultaat van hun bedrog is hier.

Niet kunnen werken

Naast de psychologische verschuiving is er ook een zichtbare verschuiving in het vermogen van mensen om te werken:

Ik zie het overal. De normen zijn naar de knoppen. Niemand heeft de energie om er iets aan te doen. De pakketbezorgers kijken je niet in de ogen, ze gooien de spullen gewoon op de grond en haasten zich om weg te komen. Jongere caissières kijken u ook vaak niet aan en reageren niet op begroetingen. Pakketten worden vernield, gestolen en raken kwijt. Traceren werkt niet. Censuuralgoritmen zijn een zwarte doos waar u niets tegenin kunt brengen.

Mensen vragen om na te denken wordt gezien als een arrogante belediging of een persoonlijke aanval. Denken is in feite “snobistisch”. En hebt u die “blijf weg” beschadigde tieners in de trein gezien met lege, mentaal beperkte ogen? Ze zijn misschien onherstelbaar beschadigd; ze zijn er niet. Niet kunnen bereiken. Zoveel mensen kun je gewoon niet bereiken.

Ze voelen zich niet goed en kunnen niet denken. Hen vragen om levend te functioneren is te veel van hen vragen. Het is te veel gevraagd. Hun lichamen slepen, hun hersenen werken niet en ze willen allemaal een metaforische lolly. – When No One Can Work, What Will We Do? Tessa Lena, 31 mei 2023

Over niet werkende hersenen gesproken, kijk eens naar deze tweet van een – ja, leugenachtig en verraderlijk, maar niettemin – “gerenommeerd” tijdschrift:

   Yandex machinevertaling

En misschien is het kleinzielig van mij om dit te zeggen, maar de “lezerscontex” is erger dan de kop. De kop kan te wijten zijn aan een gebrek aan kennis van basisgeografie, wat niets nieuws is – maar de reactie is gewoon vreemd vanwege de machine-achtige structuur en het robotachtige gevoel. Het is alsof een zielendief de levenskracht uit iedereen heeft gestolen. Serieus, wie praat er zo? ChatGPT? Oh, wacht …

 

Chronische ziekte opnieuw definiëren

Hier is een voorproefje van wat komen gaat.

De mainstream media heeft het over “long covid” en hoe “1 op de 10 mensen die Omicron hebben gekregen, eindigt met long covid,” enz. Waar we volgens mij echt getuige van zijn, is het “lange voorbereidende” werk om een “lange gouden gans” op te zetten voor het pretenderen van de behandeling van chronische ziekten – een gans die heel lang door meneer de grote belegger kan worden uitgemolken en geplukt! (Kun je een gans melken? Als het een GMO gans is, ja.)

Chronische ziekte is de echte olifant in de kamer. Wat er volgens mij eigenlijk gebeurt, is dat de mensen de giftige lading niet langer aankunnen. Het gif is te veel. De overvloed aan gifstoffen loopt over en veroorzaakt allerlei hardnekkige onevenwichtigheden die een gezond lichaam normaal gesproken aankan en kan reguleren – maar niet als het voortdurend wordt aangevallen door gif.

We hebben hier te maken met een combinatie van massale fysieke en spirituele toxiciteit. Mensen worden geestelijk misbruikt, lichamelijk beschadigd, psychologisch gecorrumpeerd, gehersenspoeld in het aannemen van zeer lage normen van persoonlijke verantwoordelijkheid (ofwel in de vorm van eigendunk en egoïsme of in de vorm van wraakzuchtige apathie), en supergeëxtrudeerd tot het punt waarop het ze gewoon niets meer kan schelen.

De toxiciteit maakt mensen ook kwetsbaar voor verschillende ziekteverwekkers (waarvan er veel zijn, en ja, infectie bestaat echt – maar een gezond lichaam kan ziekteverwekkers meestal prima aan, terwijl een overbelast lichaam dat niet kan. (Dit is de reden waarom de oorlog tegen supplementen en werkende medicijnen deel uitmaakt van de inspanningen om de “lange gouden gans” in stand te houden). – When No One Can Work, What Will We Do? Tessa Lena, 31 mei 2023

Mijn persoonlijke theorie is dat in ieder geval een deel van wat onder “lange gans” wordt geschaard, het resultaat zou kunnen zijn van brutaal gedrag van ongediagnosticeerde schimmels en parasieten, die de lichamen overnemen van mensen die veel te veel vergiftigd zijn (en, misschien, geïnjecteerd zijn met besmette “vaccins”).

Onze “Westerse hoogmoed” weerhoudt ons ervan om die route te verkennen, maar ik denk dat over 20-30 jaar “iedereen zal weten” dat er bijvoorbeeld een epidemie van ongediagnosticeerde en slopende toxoplasmose is – maar dat zullen ze ons niet vertellen totdat ze een gouden gans hebben opgezet en een nutteloos vaccin om te verkopen.

Trouwens, “long covid” is niet de eerste overkoepelende term voor chronische ziekte. Hier is “postpoliosyndroom”:

Het postpoliosyndroom is een groep mogelijk invaliderende tekenen en symptomen die tientallen jaren na de initiële polioziekte optreden. Deze tekenen en symptomen verschijnen meestal 30 tot 40 jaar nadat u polio hebt gehad. – Post-polio syndrome, Mayo Clinic

En natuurlijk hield de “polio-epidemie” hoogstwaarschijnlijk verband met het gebruik van arsenicum en DDT en eindigde deze met het verbod op DDT. Ik heb er HIER over geschreven. En hier is de kijk van Time Magazine op de “lange griep”:

In wat nu Tanzania is, in het noorden, wordt het postvirale syndroom beschuldigd van het veroorzaken van de ergste hongersnood in een eeuw – de zogenaamde “hongersnood van de knollen” – nadat slopende lethargie de griepoverlevenden ervan weerhield om te planten toen de regens eind 1918 kwamen. – What Long Flu Sufferers of the 1918-1919 Pandemic Can Tell Us About Long Covid Today, Time, 31 december 2020

Maar zelfs Time Magazine geeft toe dat de definitie van long covid “wollig” is, omdat het gedefinieerd wordt als “het niet herstellen [gedurende] enkele weken of maanden na het begin van de symptomen die op covid wezen, of u nu getest bent of niet.”

Wollig, inderdaad! Zoals ik al zei in mijn recente artikel: “Als het gaat om de achteruitgang van de gezondheid, is het probleem echt. Het lijden is echt. De terminologie is een beetje duister. Waarom schimmig? Het lijden wijten aan losjes gedefinieerde ‘long covid’ is een gimmick, want hoe weten ze dat het ‘covid’ is als niemand om te beginnen ‘covid’ kan definiëren, behalve een positieve – frauduleuze – PCR-test?”

“Wat mij betreft moeten de basisprincipes van de epistemologie behandeld worden voordat er een toren gebouwd wordt. Zo werkt dat in een gezonde wereld. En ja, een deel ervan kan te maken hebben met wat ‘covid’ uiteindelijk ook is – het spike-eiwit en wat al niet – maar ik vraag eerst om een epistemologische basis, alstublieft.”

Rockefeller Geneeskunde, “Slapende” Artsen

Het is voor iedereen klote als de mensen die medische zorg verlenen “dwarsliggers” zijn. We gaan meestal naar artsen in de hoop hulp te krijgen, en als we in plaats van hulp een “zombiebehandeling” krijgen – geworteld in vooroordelen en ideologische verslaving aan de trend van de dag, in plaats van een eerlijke analyse van hoe dingen in de echte wereld werken – is dat een grote teleurstelling.

Voor de goede orde: ik ben opgegroeid in een medisch gezin in Moskou, en ik heb het grootste respect voor het medische beroep als zodanig. Ik denk dat de meeste artsen, zelfs de gehersenspoelde dwarsliggers van tegenwoordig, medicijnen gaan studeren omdat ze willen helpen. Bovendien ben ik, als iemand die het grootste deel van mijn volwassen leven in Amerika heeft gewoond, dankbaar om hier te zijn, en ik denk dat de Amerikaanse geneeskunde geweldig is als het gaat om acute zorg, spoedeisende hulp, operaties, enzovoort.

Maar als het gaat om iets complexers, zoals chronische ziekten, lijken veel artsen met hun hoofd stevig in de fictie te zitten – en de reden daarvoor is dat ze in het land van de fictie worden gehouden door machtige financiële belangen zoals de Rockefellers, door de ambitieuze meesters in hoge stoelen.

En zo gaat het maar door. We leven in een prachtige wereld, maar ook in een giftige, ondersteboven gekeerde luchtbel – een kunstmatige werkelijkheid die door de psychopaten is gecreëerd en door hen in onze mooie en genereuze wereld is geïnstalleerd.

Het is alsof degenen die in hoge stoelen zitten een “energiestelend” filter in de hele samenleving hebben geïnstalleerd, een filter dat alles corrumpeert en vergiftigt wat de Schepper ons rechtstreeks ter beschikking heeft gesteld – zodat we niets goeds hebben tenzij we het van hen kopen, op hun voorwaarden.

Hun denkwijze is de denkwijze van een crimineel die graag een heldere vijver zou vergiftigen om waterfilters aan de plaatselijke bevolking te kunnen verkopen. In feite zijn ze precies dat.

Een aanval op kinderen

Wat mij het meest zorgen baart, is de aanval op de kostbare kinderen, de kinderen die afhankelijk zijn van volwassenen en die nog steeds hun basis, hun basislijn aan het vormen zijn. De kinderen zijn op een obscene manier aangevallen in fysieke zin (kijk naar de alarmerende autismecijfers!) – en sommigen van hen zijn ook emotioneel gekaapt door de metaforische vampiers en hun manager-helpers.

Ter verduidelijking, met de uitdrukking “metaforische vampiers” bedoel ik de parasitisch ingestelde individuen wier manier om “voedingsstoffen” voor zichzelf te verkrijgen gebaseerd is op diefstal, bedrog en verkrachting. Ze hebben geen interesse om te investeren in relaties met anderen die geworteld zijn in de vrije wil, ze willen alleen maar “efficiënt” van anderen nemen – en dan de lege hulzen van mensen die “opgebruikt” zijn weggooien.

In de afgelopen drie jaar werden de kinderen van ouders die hun eigen ziel nog niet volledig geheeld hadden – of die niet in staat waren geweest om hun kinderen af te schermen van de Machine – schaamteloos onder de voet gelopen door de koudbloedige parasieten in hoge stoelen. En ja, elke generatie heeft te maken met zijn eigen versie van “vampiermisbruik”, maar het lijkt erop dat deze generatie kinderen een bijzonder gemene dosis heeft gekregen.

Wat is de oorzaak van het afbrokkelen van de normen?

Naar mijn mening zijn er verschillende dingen. Ten eerste wordt de “gecontroleerde degradatie” van normen geïnitieerd en georkestreerd door de metaforische vampiers, die nooit ophouden met oplichterij om lichamen en geesten te vergiftigen. Dat is al heel lang zo.

Aan de andere kant vereist het succes van hun operatie dat de mensen grondig genoeg vergiftigd worden zodat ze hun waardigheid vergeten, ontworteld raken van de realiteit, bezwijken onder het “er nauwelijks zijn”, zombiebestaan – en daar misschien zelfs de voorkeur aan geven.

Ik denk dat de vergiftiging aan de basis ligt van dit alles: “Ja, er is anti-intellectualisme, ja, er is een alfabettenzwendel van ‘wokisme‘, en er is ideologische hersenspoeling. Ongetwijfeld. Maar verder worden de mensen gewoon vergiftigd.”

Ja, onze lichamen zijn wonderbaarlijk. Ja, ons lichaam is speciaal ontworpen om met irriterende stoffen en ziekteverwekkers om te gaan en ons in goede gezondheid te houden. Maar de enorme hoeveelheid gif in ons leven is een schandalige belediging, en ik denk dat we het resultaat zien van het feit dat onze geest en ons lichaam er meer van krijgen dan het lichaam aankan. Dat is de filosofische kern van wat er aan de hand is: overal te veel gif.

 

Vergif komt van chemische en andere verontreinigingen in de lucht, in het water, in ons voedsel en in de medicijnen van de farmaceutische industrie (inclusief de je-weet-wel). Het komt van geo-engineering. Het komt van onnatuurlijke EMF’s. En nu komt het ook in high-tech vormen, zoals smart dust, genetisch gemanipuleerd voedsel en medicijnen, synthetische biologie, lucratieve en trendy maar rampzalige maar alomtegenwoordige materialen zoals grafeen, enzovoort.

Voeg daar het psychologische misbruik, de opzettelijke isolatie, de vernietiging van sociale banden en het opzettelijk dommer maken van goede mensen aan toe – en we komen absoluut in een lelijk nieuw abnormaal terecht!

Bedrijfsmodel: Vampieren

De metaforische vampiers in hoge stoelen weten precies wat ze doen. Ze hebben de mensen wakker en gezond genoeg nodig om het werk voor hen te kunnen doen – maar geen gram gezonder – want gezonde mensen zouden hun rug kunnen strekken, hun longen kunnen vullen met frisse lucht en kunnen gaan nadenken over hoe de wereld in elkaar zit – en dat is precies wat ze met alle middelen proberen te voorkomen.

Plus, circulaire vergiftiging is goed voor de zaken – goedkopere productie, en ze krijgen een gegarandeerde aanvoer van levenslange klanten die op zoek zijn naar behandelingen voor aandoeningen die er niet zouden zijn als ze de wereld niet hadden vergiftigd.

Kunt u zich voorstellen wat er zou gebeuren als grote aantallen artsen plotseling wakker zouden worden? In wat voor mooie wereld zouden we dan leven?

Maar ja, wie wil dat nou! Zeker niet degenen die het medisch onderwijs vormgeven door middel van invloed en financiering, niet degenen die alleen de onderzoeken financieren die hun gelijk “bewijzen”, en zeker niet degenen die dicteren welke medische meningen als “gerenommeerd” moeten worden beschouwd en welke moeten worden uitgelachen.

Organisaties zoals de Federation of State Medical Boards (“FSMB“) bestaan niet voor niets. Ze bestaan helaas om de veiligheid van het vergiftigingsprogramma te garanderen.


Hoe gaan we nu verder?

Ik bid dat het proces om onze weg te vinden met zo min mogelijk lijden gepaard zal gaan. Gezien de zeer reële erosie van normen en een zeer reële achteruitgang van de gezondheid, denk ik dat het onvermijdelijk is dat we door een fase gaan waarin “officiële” dingen niet meer werken, waarin het eeuwig duurt om basistaken gedaan te krijgen, en waarin zelfs het geld iemand niet kan redden van de absurditeit van de wereld.

Ja, ze zullen waarschijnlijk proberen om massale invaliditeit als “reden” te gebruiken om ons allemaal aan het UBI te zetten en – omdat ze niet echt om iemand geven – het te gebruiken als een legale manier om nog meer op mensen te experimenteren. Naarmate de hersenen van mensen minder worden, en het aantal oudere versus jongere mensen toeneemt, zullen ze waarschijnlijk proberen om veel intrinsiek menselijke taken uit te besteden aan bots zoals deze:

                       Video Link: https://youtu.be/rQ2v0kX7bww

Gevolg Robotica: MiRo voor onderzoek en ontwikkeling, 12 december 2016 (3 min)

Het zal niet werken. Ze zullen het proberen, ze zullen zeker veel geld verdienen, en ze zullen waarschijnlijk veel lijden veroorzaken bij onschuldige mensen – en dan, zomaar, zal de absurditeit uit elkaar vallen.

Wat mij betreft, ik geloof dat nuchterheid te midden van deze waanzin een verstandige keuze is. Een goede strategie is om alle angst te verdrijven, oprecht en met liefde om leiding te bidden en terug te gaan naar de basis en na te denken over waarom we hier op aarde zijn.

We kunnen ons leven zoeter maken door zinvolle relaties aan te gaan, door over kruiden te leren, door verstandig te kiezen en door ons te herinneren dat we hier zijn voor liefde, niet voor angst. We zullen zegevieren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/94796-2/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...