maandag 10 oktober 2022

Kijk even naar het Nederlandse stemgedrag van VVD, CDA en D66 in het Europees Parlement: ‘Dit stemt droevig’

De Europese Unie stemde in met een rapport dat de schendingen van de grondrechten rondom corona witwaste. Europarlementariër Rob Rooken (JA21) wil erkenning van die schendingen en diende daarom samen met onder meer Cristian Terhes 14 amendementen in.

Coronapaspoort

Het eerste amendement roept lidstaten op het coronapaspoort niet opnieuw in te voeren omdat dat het recht op gelijke behandeling schendt en tot discriminatie leidt. VVD, D66, CDA, GroenLinks en PvdA stemden tegen, het amendement werd verworpen.

Verplichte vaccinatie

Het tweede amendement veroordeelt de lidstaten die toegang tot werk afhankelijk hebben gemaakt van het tonen van het coronapaspoort en veroordeelt in de sterkste termen alle lidstaten die verplichte vaccinatie op de werkplaats hebben ingevoerd. VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA stemden tegen, het amendement werd verworpen.

Volledige transparantie

Rooken wijst erop dat sommige regeringen, zoals de Nederlandse, extreem intransparant zijn geweest. Zo werden Wob-verzoeken niet behandeld en werd informatie geheimgehouden. Hij diende een amendement in dat de desbetreffende lidstaten oproept om dit terug te draaien en volledige transparantie te bieden. VVD, D66, GroenLinks, PvdA en SGP stemden tegen, het amendement werd verworpen.

Vaccincontracten openbaar

De Europese Commissie weigert de sms’jes van EU-baas Ursula von der Leyen met Pfizer openbaar te maken. De Ombudsman heeft dit als wanbeleid bestempeld. Rooken diende een amendement in dat oproept om de vaccincontracten openbaar te maken. VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA stemden tegen, het amendement werd verworpen.

Vrijheid van meningsuiting beschermen

De Europarlementariër merkt daarnaast op dat kritische meningen tijdens corona de mond werden gesnoerd onder het mom van ‘desinformatie’. Met een amendement wilde hij de vrijheid van meningsuiting beschermen. VVD, CDA, D66, PvdA, PvdD en GroenLinks stemden tegen, het amendement werd verworpen.

Onafhankelijke rechters

Rooken vindt bovendien dat rechters zich niet gedwongen mogen voelen een uitspraak te doen die in lijn is met het regeringsstandpunt. Verbijsterend genoeg werd ook dit amendement weggestemd, onder andere door VVD, D66 en CDA, die continu Polen berispen, aldus het Europarlementslid.

Geen van zijn amendementen werd aangenomen. “Dat stemt droevig,” verzucht Rooken. “De EU heeft de mond vol over grondrechten om Hongarije en Polen de les te lezen. Maar als het gaat om échte grondrechten van burgers, geeft dit parlement niet thuis.”

Patent op eiwitten met luciferase ‘zou overal alarmbellen moeten doen rinkelen’

 



De Amerikaanse overheid heeft patent aangevraagd op eiwitten die luciferase bevatten. De eiwitten kunnen worden gebruikt om iemands vaccinatiestatus te volgen. Onderzoeksjournalist Joshua Phillip zegt in gesprek met NTD News dat dit overal alarmbellen zou moeten doen rinkelen.

Het is de bedoeling dat de eiwitten met luciferase via een injectie onderhuids worden ingespoten. Mensen worden op deze manier gemerkt. Ze willen luciferase gebruiken omdat het voor bioluminescentie zorgt en oplicht onder een uv-lamp, aldus Phillip. “Ze kunnen je scannen als een soort barcode. Ze kunnen het merk scannen dat ze je gegeven hebben.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zeer zorgwekkend

Het is vergelijkbaar met een QR-code die je met je smartphone kunt scannen, lichtte de journalist toe. In beeld verschijnt vervolgens informatie over je vaccinatiestatus of andere informatie.

“Ik vind het zorgwekkend dat ze zoiets willen doen,” benadrukt Phillip. “Ze willen mensen in feite tatoeages geven om te achterhalen of je al dan niet braaf doet wat de overheid zegt. Dat vind ik zeer zorgwekkend.”

Microchip

De vraag is of ze dit ook daadwerkelijk gaan uitrollen, zegt Phillip. Hij voegt toe dat de ‘QR-code’ kan worden gezien als een soort microchip. Over het chippen van mensen is al veel gezegd.

Als de overheid eenmaal de bevoegdheid krijgt om je lichaam binnen te dringen, kun je je afvragen wat de volgende stappen zullen zijn. The sky is the limit, stelt hij.

Wekelijkse sterfte meteen na start herhaalprikcampagne hoger dan verwacht: ‘Zorgwekkend gegeven’


Nu weer beginnen met een nieuwe boostercampagne is helemaal niet verstandig, zei immunoloog Theo Schetters vorige maand in het tv-programma Ongehoord Nieuws. Hij wees erop dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes.

De waarschuwing van professor Schetters was aan dovemansoren gericht. De nieuwe boostercampagne ging toch van start. En ook de sterftecijfers beginnen weer te stijgen.

“Eerder is opgemerkt dat er een correlatie is tussen het aantal vaccinaties dat per week gegeven wordt en de gerapporteerde sterfte. Nadat de herhaalprikcampagne klaar was, naderde de sterfte de verwachte sterfte (dus geen oversterfte meer),” schrijft Schetters in een reactie die op Twitter is geplaatst door data-analist Wouter Aukema.

Zorgwekkend gegeven

“Meteen nadat de herfstcampagne werd gestart, is de wekelijkse sterfte weer hoger dan verwacht. Ofschoon correlatie geen causaliteit bewijst, is dit wel een zorgwekkend gegeven,” aldus Schetters.

“Nieuwe prikronde sinds een paar weken gestart. Oversterfte weer omhoog. Toeval?” vraagt arts Paul van Hoek.

Viruswaarheid-voorman Willem Engel voegt toe: “De herfstcampagne heeft direct effect! Het prikcircus zorgt wederom voor oversterfte. We zaten bijna weer op normaal niveau, maar dankzij de misdrijven van veel artsen schieten de cijfers weer omhoog.”

We komen zo mooi op stoom

“We gaan voorlopig toch nog even door met prikken? We komen zo mooi op stoom. Bovendien leven Max Pam en Maarten Keulemans nog, dus er is helemaal niets aan de hand! Viva la prik,” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

Wetenschapper Marc Jacob stelt: “Het wordt tijd dat minister Kuipers hard zijn best doet om data vrij te geven, want hoewel correlatie geen causatie is, laat deze grafiek meer zien dan toeval.”

‘Schokkende cijfers uit de VS, dit zou ook hier in Nederland (en elders nvdr.) nader onderzocht moeten worden’



De hartgerelateerde sterfte bij mannen van 18 tot 39 jaar neemt binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie toe met 84 procent, blijkt uit een analyse van het ministerie van Volksgezondheid van Florida.

Florida zal de waarheid niet verzwijgen, schreef de minister van Volksgezondheid en Surgeon General van Florida Joseph Ladapo op Twitter. Zijn bericht werd verwijderd en korte tijd later weer teruggeplaatst.

“Schokkende cijfers uit de Verenigde Staten. Dit zou ook hier in Nederland nader onderzocht moeten worden,” vindt Europarlementslid Rob Roos (JA21). “Zeker nu er al enige tijd duidelijk sprake is van oversterfte.”

Zorgwekkend gegeven

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra wijst erop dat drie weken geleden de herhaalprikcampagne is begonnen en dat nu met name de oversterfte onder 65-plussers weer lijkt te stijgen. “Te vroeg voor een conclusie, maar we blijven alert!” zegt hij.

Ook immunoloog Theo Schetters wijst erop dat meteen na de start van de herfstcampagne de wekelijkse sterfte weer hoger is dan verwacht. “Ofschoon correlatie geen causaliteit bewijst, is dit wel een zorgwekkend gegeven,” aldus professor Schetters.

Onderzoek naar één prik bij kinderen

Ondertussen probeert het UMC Utrecht ouders over te halen om hun kinderen te laten deelnemen aan een vaccinonderzoek.

“Tijdens het CoVacc-onderzoek testen we het Pfizer-BioNTech-coronavaccin in gezonde kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar die corona hebben gehad. In dit onderzoek wordt onderzocht of één vaccinatie van het vaccin even goed tegen corona beschermt als twee vaccinaties, terwijl dit mogelijk minder bijwerkingen geeft,” schrijft het UMC Utrecht op haar website.

De verwoestende oorlog in Oekraïne ‘is slechts een afleiding’

Premier Rutte en ministers Hoekstra en Ollongren (Nl) gooien graag olie op het vuur. Ze sturen niet aan op onderhandelingen. Het establishment spreekt schande van Russische raketaanvallen op Oekraïense steden. Sky News-presentator Cory Bernardi benadrukt dat de oorlog in Oekraïne slechts een afleiding is.

              Video Link: https://youtu.be/6Iy-YrmDMX4 

Het nieuws wordt gedomineerd door de rente, oorlog en politiek, terwijl op de achtergrond nog veel meer speelt waar eigenlijk met geen woord over wordt gerept. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het World Economic Forum en de Great Reset die ze aan het doorvoeren zijn.

Op dit moment biedt het WEF een platform aan mensen die pleiten voor een persoonlijk CO2-budget. Dit is een soort sociaalkredietsysteem waarbij alles wat je doet, alles wat je koopt en alles wat je eet, wordt geregistreerd. “Het is net Big Brother,” aldus Bernardi.

De volgende psychologische operatie

Tijdens corona accepteerde de wereld haast zonder morren de meest ingrijpende vrijheidsbeperkingen. Stel je dan eens voor hoe mensen zullen reageren op de volgende psychologische operatie terwijl het WEF probeert ons allemaal tot slaaf te maken.

En dan is er nog de Vierde Industriële Revolutie. Terwijl mensen zich druk maken over recordinflatie, raketinslagen en hoge energieprijzen, wordt er gewerkt aan een digitale munt om tot in detail te kunnen registreren wat we doen. Uiteraard met als doel ‘de planeet te redden’.

Open en eerlijk

Het WEF wil ook de vraag naar bepaalde ‘niet nader gespecificeerde zaken’ terugdringen. Bernardi vraagt zich af wat hiermee bedoeld wordt. Vlees? Vliegen? Het aantal kinderen dat je mag krijgen?

Als je een complotdenker bent, een naam die links heeft gegeven aan mensen die in staat zijn om met grote precisie de toekomst te voorspellen, denk je wellicht dat dit allemaal gepland is. Het WEF is immers heel open en eerlijk geweest over haar agenda. Klaus Schwab schreef er zelfs een boek over, getiteld The Great Reset. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.

Aan de rand van de afgrond

Landen die tegen deze agenda zijn, worden aangevallen en krijgen bijvoorbeeld sancties opgelegd. De globalisten liegen er lustig op los en zijn niet bang om te worden ontmaskerd. Ze verdraaien alles, van oorlog tot wetenschap, van economie tot biologie. Met als doel dat jij iets accepteert wat onacceptabel is.

Er zijn nog altijd mensen die geloven dat overheden in ons belang handelen. In werkelijkheid hebben de overheden er zo’n grote puinhoop van gemaakt dat we aan de rand van de afgrond staan. En dat is de reden waarom we afgeleid moeten worden, besluit Bernardi.

Bron: ninefornews.nl Photo of Robin de Boer Robin de Boer10 oktober 2022 18:00

'Vaccinpromotor' dr. Aseem Malhotra roept op om te stoppen met vaccineren

 26 SEPTEMBER 2022    Redactie Blckbx

 

   5:30

Een belangrijke vaccinpromotor uit de medische wereld, dr. Aseem Malhotra, maakt een opmerkelijke draai. Hij roept op om de mRNA-COVID-19-vaccinaties op te schorten, totdat de ernstige bijwerkingen volledig zijn onderzocht en alle data van de klinische tests zijn vrijgegeven voor onafhankelijk onderzoek. Vooraanstaande artsen steunen zijn oproep.

 Malhotra, die zich als een van de eerste artsen liet vaccineren, staat in Groot-Brittannië bekend om het promoten van de COVID-vaccins. Zo was de cardioloog/adviseur van de National Health Service (NHS) te zien in het TV-programma Good Morning Britain, waar hij het publiek opriep om zich te laten prikken met de ‘veilige en effectieve’ COVID-19-mRNA-producten van Pfizer en Moderna.

 Maar de gerenommeerde arts lijkt volledig tot inkeer te zijn gekomen over de ‘veiligheid en effectiviteit’ van de mRNA-vaccins. In een vandaag gepubliceerd tweedelig onderzoeksartikel getiteld ‘Curing the pandemic of misinformation on COVID-19 mRNA vaccins through real evidence-based medicine’ roept hij autoriteiten en de medische wereld op om de vaccinaties te staken. Deel 1 van het artikel lees je hier, deel 2 lees je hier.

 Volgens Malhotra blijkt uit een nieuwe analyse van gegevens uit gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken dat er een groter risico bestaat op een ernstig ongewenst voorval door het vaccin dan op opname in het ziekenhuis met COVID-19. Ook zegt hij dat er onevenredig veel mensen moeten worden gevaccineerd om één overlijden met COVID te voorkomen.

 De onderzoeksartikelen van Malhotra zijn gepubliceerd in het peer reviewed Journal of Insulin Resistance. De cardioloog krijgt veel bijval van collega’s, die zijn oproep steunen om te stoppen met vaccineren.

 Cardiovasculaire veiligheid

Malhotra wijst er in de publicaties op dat er met name grote zorgen zijn rondom de ‘cardiovasculaire veiligheid’ van de injecties. "Farmaceutische bewakingssystemen en real-world veiligheidsgegevens, gekoppeld aan plausibele schademechanismen, zijn zeer zorgwekkend, vooral met betrekking tot cardiovasculaire veiligheid," aldus Malhotra.

 De arts wijst erop dat in 2021 in Engeland een aanzienlijke stijging van het aantal ambulanceoproepen voor hartstilstand gezien is (een extra 14.000 in vergelijking met 2020) en dat er soortgelijke gegevens uit Israël zijn gemeld, waar in de leeftijdsgroep 16-39 jaar een stijging was van 25 procent van het aantal hartaanvallen of hartstilstanden in verband met de toediening van het Pfizer-vaccin, maar niet in verband met COVID-19.

 Vaccinmandaten onethisch, dwingend en verkeerd

Malhotra vindt het kwalijk dat mensen van tevoren niet zijn geïnformeerd over de risico’s op (ernstige) bijwerkingen, die aantoonbaar verbonden zijn aan de mRNA-vaccinaties. Volgens de arts is dat ethisch en wettelijk vereist.

 “Autoriteiten en delen van de medische wereld hebben onethisch, dwingend en verkeerd geïnformeerd beleid gesteund, zoals vaccin-mandaten en vaccin-paspoorten, waardoor de beginselen van geïnformeerde toestemming zijn ondermijnd. Deze betreurenswaardige acties zijn een symptoom van de ‘medische misinformatie-puinhoop’: het topje van een sterfte-ijsberg waar voorgeschreven medicijnen naar schatting de derde meest voorkomende doodsoorzaak wereldwijd zijn, na hartziekten en kanker,” claimt Malhotra.

 In zijn publicatie schrijft Malhotra dat dit falen onder meer wordt veroorzaakt doordat bewakingsinstanties, die geacht worden het publiek te beschermen, worden gefinancierd door dezelfde bedrijven die baat hebben bij de verkoop van die medicijnen. Falende communicatie over volksgezondheid heeft ook geleid tot een moedwillige verspilling van middelen en een gemiste kans om mensen te helpen een gezonder leven te leiden met relatief eenvoudige – en goedkope – veranderingen in hun levensstijl, aldus Malhotra.

 Vaccineren moet stoppen

“Er is een sterk wetenschappelijk, ethisch en moreel argument dat de huidige toediening van COVID-vaccins moet stoppen totdat alle ruwe gegevens aan een volledig onafhankelijk onderzoek zijn onderworpen. Met het oog op de toekomst moeten de medische- en volksgezondheidsdeskundigen erkennen dat er fouten zijn gemaakt. Ook moeten zij afstand nemen van het medisch-industrieel complex. Het zal veel tijd en moeite kosten om het vertrouwen in deze instellingen te herstellen, maar de gezondheid van zowel de mensheid als de medische wereld hangt ervan af.

 “We moeten dit gebruiken als een kans om het systeem te transformeren om betere artsen, betere besluitvorming en gezondere patiënten te krijgen en het vertrouwen in de geneeskunde en de volksgezondheid te herstellen. Totdat alle ruwe gegevens over de mRNA COVID-19-vaccins onafhankelijk zijn geanalyseerd, kunnen beweringen dat zij een netto voordeel voor de mensheid opleveren niet als bewezen worden beschouwd.”

 

   Video Link: https://youtu.be/MtE0I5FqHPs

 

Collega’s steunen vaccinatiestop

De beoordeling van Malhotra wordt gesteund door andere vooraanstaande leden van de medische wereld, waaronder Jay Bhattacharya, hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van Stanford, en Sherif Sultan, hoogleraar vaatchirurgie.

 "Dr. Malhotra roept in zijn artikel op tot een pauze in het gebruik van het vaccin bij jongere mensen, zoals onlangs door de Deense gezondheidsautoriteiten en het Florida Department of Public Health in de Verenigde Staten is aangenomen," aldus Bhattacharya.

"Malhotra roept op tot onderzoek naar de bijwerkingen van mRNA-vaccins en tot stopzetting van alle programma's voor vaccinatiemandaten waarbij COVID-vaccins worden gebruikt. Deze artikelen moeten zorgvuldig worden overwogen door alle volksgezondheidsinstanties die de principes van evidence-based medicine willen toepassen in hun aanbevelingen aan het publiek met betrekking tot de COVID mRNA-vaccins," zei hij.

Prof. Sultan zei dat de analyse van Malhotra een zaak van wereldwijde zorg is te midden van het gebrek aan langetermijnveiligheidsevaluatie van mRNA-vaccins. "Deze bevindingen wekken bezorgdheid over door vaccins veroorzaakte onopgemerkte ernstige cardiovasculaire bijwerkingen en onderstrepen het vastgestelde causale verband tussen vaccins en myocarditis, een frequente oorzaak van onverwachte hartstilstand bij jonge mensen," aldus Sultan.

"Gezien de afnemende virulentie van de infectie en het toenemende bewijs van vaccin-gerelateerde schade, kan er geen rechtvaardiging zijn om door te gaan met de massale uitrol van boosters, aangezien de kortetermijnrisico's van het vaccin waarschijnlijk groter zijn dan de voordelen voor de meerderheid van de bevolking en we onwetend blijven over het langetermijnrisico voor de gezondheid," voegde dr. Bob Gill, huisarts en documentairemaker, eraan toe.

 Bevestiging eerdere studie

De bevinding van Malhotra dat er een groter risico bestaat op een ernstig ongewenst voorval door het vaccin dan op opname in het ziekenhuis met COVID-19 sluit aan bij een eerder dit jaar verschenen studie door wetenschappers en professoren van verschillende universiteiten.

 Zij ontdekten dat mensen die zijn geprikt met het mRNA-vaccin van Pfizer 4,4 keer méér kans hebben om met een ernstige bijwerking in het ziekenhuis te belanden dan ongevaccineerden door corona. Bij het vaccin van Moderna is de kans bijna 2,5 keer zo groot.

 Aan de studie werkten onder andere mee dr. Mark Jones van Bond University, dr. Sander Greenland van University of California, dr. Joseph Fraiman van Louisiana State University en dr. Peter Doshi van University of Maryland. Doshi is tevens editor van de British Medical Journal.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/corona/vaccinpromotor-dr-aseem-malhotra-roept-op-om-te-stoppen-met-vaccineren

Britse ambulances vorig jaar twéé keer zo vaak in actie voor jongeren met hartproblemen

 10 JUNI 2022

 

3:40

Ambulances in de Britse regio West-Midlands moesten vorig jaar bijna twee keer zo vaak met spoed uitrukken voor hartaanvallen en hartproblemen bij jongeren onder de 30. Dit jaar is de stijging zelfs nog forser.

De alarmerende cijfers werden deze week na een wob-verzoek vrijgegeven door de West Midlands Ambulance Service (WMAS), dat onderdeel is van de Britse National Health Service (NHS). De regio West Midlands telt ruim 5,6 miljoen inwoners.

Het wob-verzoek was ingediend in april, met het verzoek om het aantal ambulanceritten per jaar en per maand inzichtelijk te maken vanaf 1 januari 2017 tot nu, voor beroerten en voor hartproblemen. Ook werd gevraagd hoe deze cijfers zich verhouden bij mensen onder de dertig jaar. Onder hartproblemen vallen niet alleen hartaanvallen en hartfalen, maar ook bijvoorbeeld pericarditis en myocarditis. Dat zijn aandoeningen waar veel jongeren mee te maken krijgen als bijwerking van de vaccinaties tegen corona.

Zeer verontrustend

De cijfers uit de antwoorden op het wob-verzoek schetsen een zeer verontrustend beeld als het gaat om hartproblemen.

Bij jongeren onder de 30 moesten ambulances ruim 82 procent vaker uitrukken dan gemiddeld in de periode van 2017 tot en met 2020. Ook ten opzichte van coronajaar 2020 was de stijging fors. Moesten hulpdiensten in 2020 nog 4.408 keer uitrukken voor hartproblemen in deze leeftijdscategorie, in 2021 steeg dat aantal tot 7.182.

Ook voor de totale bevolking was de stijging enorm. Ambulances moesten in totaal bijna vijftig procent meer spoedritten dan gemiddeld uitvoeren om te assisteren bij hartproblemen.

De eerste drie maanden van 2022 laten een nóg grotere stijging zien, in vergelijking met het gemiddelde in het eerste kwartaal van 2017 tot en met 2020. Bij jongeren onder de 30 is de stijging dan geen 82 procent maar ruim 112 procent (!).

Voor de totale bevolking is de toename van het aantal hart-gerelateerde spoedritten in het eerste kwartaal van dit jaar ook een stuk hoger ten opzichte van het gemiddelde, en gaat van 50 procent naar 67 procent meer ritten.

Hieronder de tabel uit het wob-verzoek, de optelling van de aantallen aan de rechterkant is toegevoegd door blckbx.

 

Na start vaccinaties

Wat opvalt is dat bij de groep onder de 30 jaar de cijfers pas vanaf april 2021 fors uit de pas gingen lopen, enkele maanden ná de start van het Britse vaccinatieprogramma. In Groot-Brittannië werd niet alleen met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna geprikt, maar ook met het virale vectorvaccin van AstraZeneca. Het toedienen van dit serum aan jongeren werd in 2021 door een aantal landen verboden, vanwege het gevaar dat het levensbedreigende bloedklonters kan veroorzaken.

De terechte vraag is dan ook wat de oorzaak is van het fors gestegen aantal jongeren dat spoedassistentie van een ambulance nodig had in 2021, en of de coronavaccinaties daarin wellicht een rol hebben gespeeld. 

Ook in Berlijn en Queensland

De cijfers uit Groot-Brittannië staan overigens niet op zichzelf. In Berlijn moesten hulpdiensten in 2021 ook veel vaker uitrukken voor hartaanvallen en hartproblemen, zo berichtte blckbx op 14 april. Na een verzoek van SPD-parlementslid Robert Schaddach maakte de Berlijnse senaat toen bekend dat er vorig jaar dertig procent meer reddingsacties nodig waren voor mensen met hartproblemen.

In april werd tevens bekend dat de Australische staat Queensland op dat moment te kampen had met een schrikbarende toename van maar liefst 40 procent in levensbedreigende spoedgevallen, met name hartaanvallen en ademhalingsproblemen. Minister van Volksgezondheid Yvette D’Ath van Queensland zei toen verbijsterd te zijn, maar geen idee te hebben waardoor de enorme stijging werd veroorzaakt.

De gezondheidsproblemen in Australië zijn trouwens nog lang niet voorbij, en zijn de afgelopen maanden zelfs fors toegenomen. Meer daarover lees je hier, en hier.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/gezondheid/britse-ambulances-vorig-jaar-twee-keer-zo-vaak-in-actie-voor-jongeren-met-hartproblemen

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...