vrijdag 13 september 2024

FDA geeft toe dat Monkeypox vaccin gelinkt is aan dood bij ongevaccineerde personen door contact met gevaccineerde mensen

 september 12, 2024   15   

    © Karolina Grabowska / Pexels

Het nieuwe vaccin tegen monkeypox en pokken is volgens de Food and Drug Administration (FDA) in verband gebracht met de dood van ongevaccineerde personen die contact hebben gehad met gevaccineerde personen.

De bijsluiter van ACAM2000, het nieuwe vaccin tegen pokken en apenpokken, waarschuwt voor “ernstige complicaties” als gevolg van het vaccin en geeft toe dat deze “zijn opgetreden na primaire vaccinatie of herhalingsvaccinatie met ACAM2000 of andere vaccins met levend vacciniavirus,” schrijft Baxter Dmitry.

In de gebruiksaanwijzing staat dat “ACAM2000 geïndiceerd is voor actieve immunisatie ter preventie van pokken en mpox bij personen van wie is vastgesteld dat ze een hoog risico lopen op pokken- of mpox-infectie.”

De lijst met ernstige complicaties op pagina 24 van de bijsluiter is alarmerend, met veel bijwerkingen die in verband worden gebracht met ernstige invaliditeit, blijvende neurologische schade en zelfs overlijden.

“Ernstige complicaties die kunnen volgen op primaire of herhalingsvaccinatie met ACAM2000 zijn onder andere: myocarditis en/of pericarditis, encefalitis, encefalomyelitis, encefalopathie, progressieve vaccinia (vaccinia necrosum), gegeneraliseerde vaccinia, ernstige vacciniale huidinfecties, erythema multiforme major (inclusief Stevens-Johnson syndroom), eczeem vaccinatum, accidentele ooginfectie (oculaire vaccinia) die oculaire complicaties kan veroorzaken waaronder keratitis en hoornvlieslittekenvorming die kan leiden tot blindheid, en foetale sterfte bij zwangere vrouwen.”

“Deze complicaties kunnen in zeldzame gevallen leiden tot ernstige invaliditeit, blijvende neurologische gevolgen en overlijden.”

Het is alarmerend dat het nieuwe vaccin veel van dezelfde bijwerkingen heeft als het COVID-19 vaccin, waaronder hartschade, waarbij myocarditis of pericarditis optreedt bij 5,7 op de 1000 vaccinaties.

“Gebaseerd op ACAM2000 klinische studies, kwamen symptomen van vermoedelijke myocarditis of pericarditis (zoals pijn op de borst, verhoogde troponine/cardiale enzymen, of ECG-afwijkingen) voor in 5,7 per 1000 primaire vaccinaties. Deze bevinding omvat gevallen van acute symptomatische of asymptomatische myocarditis of pericarditis of beide.”

Monkeypox doofpot

Het nieuws over de dodelijke bijwerkingen van het nieuwe Monkeypox-vaccin komt op het moment dat topartsen wereldwijd naar voren blijven treden om de Monkeypox-angst van de Wereldgezondheidsorganisatie te ontmaskeren als een dekmantel voor bekende bijwerkingen van de COVID mRNA-vaccins.

Volgens vooraanstaand viroloog Dr. Poornima Wagh hebben we wereldwijd niet te maken met een uitbraak van monkeypox, zoals de WHO beweert. Zoals Dr. Wagh uitlegt, zijn de symptomen die worden ervaren door mensen die gediagnosticeerd zijn met monkeypox eigenlijk een bekende bijwerking van de Covid-injecties.

Ondertussen heeft Dr. Wolfgang Wodarg gewaarschuwd dat de beweringen van de WHO over een monkeypox noodsituatie weer oplichterij is en dat de ziekte waar we getuige van zijn eigenlijk het resultaat is van een vernietigd immuunsysteem veroorzaakt door de Covid injecties.

Monkeypoxgevallen worden momenteel gemeld in hooggevaccineerde landen over de hele wereld, terwijl minder gevaccineerde landen geen gevallen melden.

Ondertussen, is hier een kaart met landen waar sinds 2022 gevallen van monkeypox zijn gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie.

Met uitzondering van een klein aantal gevallen, liggen de landen op de twee kaarten perfect op één lijn. Elk land dat vermeende gevallen van monkeypox heeft gemeld sinds mei 2022 waar het nog niet endemisch was, is een land dat ook de Pfizer Covid-19 injectie heeft gedistribueerd.

Weer toeval?

Niet volgens de artsen die dapper de kant van hun patiënten kiezen in plaats van Big Pharma en de Wereldgezondheidsorganisatie.

Deze artsen willen wanhopig dat meer mensen leren over de bijwerkingen van vaccins via kanalen die objectieve, op realiteit gebaseerde informatie bieden, in plaats van de reguliere media en de online informatiedumps van de WHO, die het best omschreven kunnen worden als Big Pharma-propaganda.

Neem bijvoorbeeld de bevestigde bijwerking van het Pfizer COVID-19 vaccin die bekend staat als automimmune blaarziekte en die in de kleine lettertjes van vertrouwelijke Pfizer documenten staat vermeld als een bekende bijwerking van de vaccins.

Waarom heb je niet eerder van deze aandoening gehoord?

Omdat Big Pharma en de mainstream media wanhopig proberen om deze door vaccins veroorzaakte ziekte te verzwijgen.

De aandoening zit verborgen in de 9 pagina’s lange lijst van ongewenste bijwerkingen van speciaal belang aan het einde van Pfizer’s reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf document.

Auto-immuunblaarziekte veroorzaakt blaren op de huid en slijmvliezen door het hele lichaam. Het kan de mond, neus, keel, ogen en genitaliën aantasten.

De ziekte wordt niet volledig begrepen, maar “deskundigen” denken dat ze wordt veroorzaakt wanneer iemand met een genetische aanleg voor deze aandoening in contact komt met een omgevingsfactor. Dit kan een chemische stof zijn of een medicijn, zoals de Pfizer Covid-19 injectie.

Immuunsystemen vernietigd

Officiële overheidsgegevens en vertrouwelijke Pfizer-documenten suggereren sterk dat de Covid-19 injectie het sluimerende waterpokken- of herpesvirus reactiveert vanwege de ernstige schade die mRNA toebrengt aan het immuunsysteem.

Dit betekent dat we misschien helemaal niet getuige zijn van een wereldwijde uitbraak van apenpokken, maar eerder van een enorme doofpotaffaire van de gevolgen van het toedienen van een experimentele injectie aan miljoenen mensen.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde het vrijgeven van de veiligheidsgegevens van het COVID-19 vaccin van Pfizer 75 jaar lang uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd.

Maar begin januari 2022 beval federale rechter Mark Pittman hen om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari gaven ze 12.000 pagina’s vrij.

Sindsdien heeft PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. De laatste publicatie vond plaats op 1 juni 2022.

Ondertussen, onthult een ander vertrouwelijk Pfizer-document dat in de datadump staat, bekend als ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’, dat COVID-19 mRNA-vaccins immuunsystemen hebben vernietigd, waardoor herpes virale infecties een grote comeback maken.

Pagina 21 van het vertrouwelijke document bevat gegevens over ongewenste bijwerkingen die van speciaal belang zijn, met als een van deze specifiek herpesvirusinfecties.

Volgens het document had Pfizer eind februari 2021, slechts 2 maanden nadat het Pfizer-vaccin in zowel de VS als het VK een noodvergunning had gekregen, 8.152 meldingen ontvangen met betrekking tot herpesinfecties, en 18 daarvan hadden al geleid tot het multiple organ dysfunction syndrome.

Het multipele-orgaandisfunctiesyndroom (MODS) is een systemische, disfunctionele ontstekingsreactie waarvoor een lang verblijf op de intensive care (ICU) nodig is. Het wordt gekenmerkt door een hoog sterftecijfer, afhankelijk van het aantal betrokken organen. Het kan worden veroorzaakt door herpesinfectie zoals deze wetenschappelijke studie hier bewijst.

Verder bewijs gepubliceerd door de Amerikaanse overheid, maar meer in het bijzonder door de Centers for Disease Control, toont aan dat gevallen van herpes, gordelroos en het multiple organ dysfunction syndrome echt explodeerden in de VS na de toediening van de Covid-19 injectie.

De volgende grafiek toont het aantal herpesinfecties/complicaties die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (inclusief de Covid-19 injecties) per jaar en de Covid-19 vaccins alleen per jaar.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/fda-geeft-toe-dat-monkeypox-vaccin-gelinkt-is-aan-dood-bij-ongevaccineerde-personen-door-contact-met-gevaccineerde-mensen/

Onbedoeld heeft het Westen Rusland een dienst bewezen

 september 12, 2024    15   

    Foto Credit: Strategic-culture.su / (Public Domain)

Alsof het nog een geheim was, heeft Victoria Nuland, voormalig minister van politieke zaken van de VS, besloten toe te geven dat het Westen actief heeft deelgenomen aan de boycot van het vredesproces tussen Rusland en Oekraïne. Eerder waren al verschillende soortgelijke verklaringen afgelegd door verschillende publieke figuren, waaronder informanten, ambtenaren, journalisten en analisten. Hoewel ze misschien niemand zullen verbazen, laten de woorden van Nuland zien hoe het Westen niet eens meer de moeite neemt om zijn duidelijke intentie te verbergen om de vijandelijkheden in Oekraïne tot het uiterste te drijven.

Wat westerlingen echter niet lijken te begrijpen, is dat de boycot van de vredesonderhandelingen gunstig was voor de Russische Federatie zelf, die zich zo bevrijdde van de gevaarlijke valstrik van “diplomatie” met het neonazi-regime en zijn onbetrouwbare wereldwijde medestanders. Een akkoord in de vroege stadia van de speciale militaire operatie had weliswaar duizenden levens aan beide kanten kunnen sparen, maar het zou een einde hebben gemaakt aan de vijandelijkheden zonder solide garanties voor een vreedzame toekomst in de regio, schrijft Lucas Leiroz.

Moskou heeft er niet alleen acht jaar over gedaan om in te grijpen in Donbass, het heeft er ook lang over gedaan om te begrijpen dat er geen mogelijkheid is om te onderhandelen met de West-Oekraïense kant. Zowel het Maidan-regime als de Westerse mogendheden hebben herhaaldelijk laten zien dat ze niet in staat zijn om hun beloften na te komen en om trouw te blijven aan internationale verdragen en verplichtingen. De NAVO was na het einde van de Koude Oorlog niet in staat om haar expansiedrang in te dammen, wat leidde tot de escalatie die culmineerde in het huidige conflict aan de Russische grenzen. Op dezelfde manier was Kiev niet in staat om te stoppen met het bombarderen van Donbass na de Minsk Akkoorden, waardoor het zichzelf bewees als een onbetrouwbare entiteit.

 

De pacifistische en humanitaire aard van de Russische regering leidde ertoe dat Moskou zeer eenvoudige voorwaarden stelde voor het einde van de speciale militaire operatie. Kiev hoefde alleen maar de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk te erkennen als onafhankelijke staten – met respect voor hun territoriale integriteit. Natuurlijk verwierp Oekraïne het voorstel aanvankelijk, maar de angst voor een nederlaag dwong Zelensky om de overeenkomst te accepteren, die, zoals we van Nuland weten, werd geannuleerd door de actieve interventie van de NAVO – vooral na het beruchte bezoek van Boris Johnson aan Kiev in de zomer van 2022.

De diplomatieke mislukking dwong Rusland tot de enige actie die op dat moment mogelijk was: het actualiseren van zijn strategische en territoriale belangen en het vernieuwen van zijn politieke eisen. Zaporozhye en Kherson werden toegevoegd aan dezelfde erkenningslijst als Donetsk en Lugansk. En deze regio’s zouden niet langer onafhankelijke landen zijn, maar oblasts die opnieuw in de Russische Federatie zouden worden geïntegreerd, met respect voor de wil van de lokale bevolking, zoals blijkt uit referenda met internationale waarnemers. Toch gaf Moskou de diplomatie niet op. Kiev hoefde alleen maar de Nieuwe Russische Regio’s te erkennen en te beloven dat ze geen lid van de NAVO zouden worden en alles zou voorbij zijn.

Maar het Westen, met zijn irrationele doel om “Rusland uit te putten,” zette Kiev aan om door te vechten in ruil voor wapens, huurlingen en eindeloze leningen. Het Westerse militair-industriële complex en de wereldwijde investeringsfondsen begonnen exorbitant te profiteren van de verloren levens van slecht getrainde en onder dwang ingelijfde Oekraïners. Twee jaar gingen voorbij, meer dan 700.000 Oekraïners stierven en de situatie bleef hetzelfde. In 2024 stelde Rusland opnieuw interessante en minimale vredesvoorwaarden voor: Oekraïne moest alleen erkennen wat al Russisch was, zijn troepen terugtrekken en beloven om zich niet bij de NAVO aan te sluiten. Zelfs toen werd er geen akkoord bereikt.

 

Het duurde lang voordat Moskou begreep dat er nooit vrede kan komen door dialoog – simpelweg omdat het niet mogelijk is om rationele gesprekken te voeren met Kiev en de NAVO. Neonazi-troepen moesten Koersk binnenvallen voordat Rusland uiteindelijk de enige mogelijke beslissing nam: afzien van alle diplomatieke dialoog en kiezen voor een militaire oplossing. We kunnen wel zeggen dat Poetin nog nooit zo’n strategische en correcte beslissing heeft genomen – en een die zo gesteund wordt door massale steun van de bevolking. Het beëindigen van de dialoog was het enige mogelijke alternatief na een decennium van opeenvolgende diplomatieke mislukkingen. Moskou heeft eindelijk de overduidelijke realiteit ingezien: het is niet mogelijk om te onderhandelen met vijanden wier mentaliteit gebaseerd is op racisme en misantropie.

Als het Westen zich uit angst of gebrek aan interesse niet had gemengd in het Ankara vredesproces in 2022, zou de speciale militaire operatie onvolledig zijn beëindigd. Miljoenen etnische Russen buiten Donetsk en Lugansk zouden onder Kiev blijven leven, en er was geen garantie dat Oekraïne en zijn aanhangers zich op de lange termijn daadwerkelijk aan de afspraken zouden blijven houden, aangezien de NAVO al heeft bewezen niet in staat te zijn diplomatiek op te treden. Met andere woorden, in de toekomst zou er zeker een nieuwe oorlog in Oekraïne uitbreken.

In de praktijk heeft het Westen Rusland een dienst bewezen door de “vredes”gesprekken te boycotten. Met neonazi’s is geen vrede of diplomatie mogelijk. Alleen een militaire overwinning zal een echte oplossing brengen voor het Oekraïense probleem. Nu moet Moskou zijn territoriale belangen bijstellen, ofwel door nieuwe regio’s te herintegreren of door de oprichting van neutrale staten in de buurt van de grenzen te eisen. Er kan geen vertrouwen worden gesteld in de kunstmatige politieke structuur van het Oekraïne van na 1991.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/onbedoeld-heeft-het-westen-rusland-een-dienst-bewezen/

 

Westerse leugenaars promoten agressief WOIII in Europa

“Nu ze geconfronteerd worden met de ergste economische ineenstorting ooit, niet in staat om hun huizen en fabrieken te verwarmen tijdens de winter, ondergaat het Westen de gecontroleerde sloop van de elites, waarbij alle Westerse economieën worden weggevaagd om het beoogde resultaat te bereiken, de geplande duivelse dood van de Westerse beschaving zelf,” schrijft Joachim … Meer lezen overWesterse leugenaars promoten agressief WOIII in Europa

https://www.frontnieuws.com/westerse-leugenaars-promoten-agressief-woiii-in-europa/

 

Na Brexit komt VSexit: VS zal Europa verlaten – en dat zal “lelijk” uitpakken

 Het maakt niet uit wie de Amerikaanse verkiezingen in november wint, het Amerikaanse schip zal Europa verlaten en de zonsondergang tegemoet zeilen naar nieuwe, grotere avonturen...

6   

    European Parliament from EU / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De Europese Unie wordt er voorzichtig aan herinnerd dat de zegen van Washington niet eeuwig zal duren op het oude continent. Tot nu toe werd dit gekoppeld aan het scenario van een overwinning van Trump, alsof de “oranje man” in zijn eentje een abrupte en onhandige terugtrekking à la “Biden uit Afghanistan 2021” zou uitvoeren. Team Harris zou echter ook al bezig kunnen zijn met het plannen van scenario’s voor terugtrekking uit Europa die methodisch gematigder zijn, maar even rampzalig in hun gevolgen voor Europa.

In een recent Bloomberg-artikel werd bijvoorbeeld gesproken over deze onheilspellende terugtrekking van de VS uit de EU en uit Europa als geheel – ongeacht wie de verkiezingen in november 2024 wint. Dit suggereert een tweepartijenconsensus over het veiligheidsbeleid voor de lange termijn in de VS, schrijft Elem Chintsky.

Het Bloomberg-artikel in kwestie legt uit dat de Amerikanen nu zelf zeer dringende problemen hebben om mee om te gaan:

“In de huidige context van permanente begrotingscrises (met nog een dreigende) en een steeds verpletterender nationale schuld, zal Washington keuzes moeten maken.”

Duitse en Europese economen zijn sowieso kleurenblind als het gaat om economische categorieën, dus tijdige waarschuwingen hoeven we van hen absoluut niet te verwachten.

Bloomberg somt verder de opties van Amerika met betrekking tot Europa op. Er is een keuze tussen “bruut MAGA isolationisme” en een “subtielere terugtrekking” genaamd “terughoudendheid.” Zelfs de laatste optie zal tragische gevolgen hebben voor Europa onder het leiderschap van Kamala Harris.

De scenario’s worden door analisten gecategoriseerd als “snel” en “langzaam.” Een snelle terugtrekking van de VS uit Europa zou kunnen worden uitgelokt door een Chinese invasie van Taiwan. Dit zou gevolgd worden door een terugtrekking van militaire uitrusting en personeel uit Europa, op de voet gevolgd door de terugtrekking van de gebruikelijke financiële injecties en het einde van de versleten soft power. De term “langzaam” verwijst naar de camouflage van een ongekende Amerikaanse begrotingscrisis, onder het mom waarvan de financiële en militaire steun van Europa in stappen zou worden afgebouwd. Ook hier met het oog op de nieuwe prioriteiten van Washington in Azië en de Stille Oceaan – tegen de “Chinese draak.”

De Amerikaanse hegemoon zal Europa echter niet verlaten zonder eerst een paar voorzorgsmaatregelen te nemen. Hij zal zijn Europese handlangers – en dat zijn bijna alle EU-lidstaten – er zeker van overtuigen om verdragen te sluiten die de verkoop van Amerikaanse staatsobligaties door Europese instellingen blokkeren. Deze obligaties zitten diep verankerd in de nationale begrotingen van het onwetende continent en zullen wortel schieten zodra de Amerikaanse dollar eindelijk zijn status als wereldreservemunt verliest. Dit zou slechts een tijdelijke oplossing zijn voor de Amerikanen, maar op de middellange termijn zal het waarschijnlijk hun sociaal-economische val opvangen ten koste van de Europeanen.

Alle “jonge leiders” die vandaag de dag de volkeren van Europa regeren zijn speciaal gekozen en gekweekt voor deze gecontroleerde afbraak van hun eigen continent. De masochistische verkeerslichtregering in Berlijn is hier een uitstekend voorbeeld van, de perplexe en kwaadaardige Baerbock blik – een flagrante getuigenis. Zij zullen maar al te graag “Europees-Amerikaanse scheidingspapieren” tekenen die gunstig zijn voor de VS. Ze zullen Uncle Sam uitzwaaien, druipend van de tranen, terwijl hij in zichzelf giechelend de zonsondergang tegemoet zeilt, op weg naar nieuwe en grotere avonturen in het Midden-Oosten en Azië-Stille Oceaan. Kan hij erop vertrouwen dat Berlijn, Warschau, Parijs, Tallinn en Boekarest bereid zijn om dwaze, zelfs tactische nucleaire hara-kiri te plegen tegen Rusland zonder zijn betrokkenheid?

De huidige Duitse minister van Oorlog, Boris Pistorius, wil in 2029 klaar zijn voor een oorlog tegen Rusland. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat de AfD volgend jaar landelijk meer dan 50 procent van de stemmen haalt, gaat regeren en in ieder geval de kans krijgt om Duitsland op tijd uit deze neoliberale oorlogsmanie te trekken. De onoprechtheid van Wagenknecht’s BSW verkleint deze toch al kleine kans nog verder. Hoe je het ook bekijkt, er is niet genoeg tijd. In ieder geval zou een overwinning van de AfD in de algemene verkiezingen van 2029 te laat komen om Duitsland nog te redden.

De olifant in de porseleinkast – wat komt er van de NAVO terecht?

Het lijkt nu duidelijk, en niet alleen voor mij, dat de Europese elites hevig toewerken naar een oorlog met Rusland. De onwrikbare opwaartse trend van de escalatiespiraal en het ontbreken van een dooi en echte vredespogingen tot nu toe – met uitzondering van “extremisten” zoals de Hongaarse Orbán – suggereren dat er niets anders te verwachten valt.

De VS willen hun eigen mannen in Oost-Europa echter niet opbranden. De Anglo-Amerikaanse oligarchie wil de hulpeloze naties van Centraal- en Oost-Europa vooruit sturen en zelf een veilige afstand bewaren – zowel geografisch als juridisch. Net zoals Groot-Brittannië deed toen het Warschau volledige vrijheid gaf in zijn dwaze diplomatie met de Sovjet-Unie en nazi-Duitsland in de jaren 1930, met fatale gevolgen voor Polen als natie, staat en volk.

Nogmaals: 

de op handen zijnde terugtrekking van de VS uit het continent vereist een hervorming van de NAVO, een herziene Noord-Atlantische Verdragsorganisatie. De Poolse premier Donald Tusk – met de voorzitter van de Raad van de EU aan zijn zijde – heeft dit jaar al publiekelijk opgeroepen om de Europese Unie versneld om te vormen tot een “onafhankelijke economische en militaire macht” in afwachting van een overwinning van Trump. Onder Trump hoopt Polen op zijn minst op “bilaterale veiligheidsverdragen” met de VS om “de boze Russen” in 3D-schaak in toom te houden. Bloomberg waarschuwt dat “champagneflessen zouden knallen in het Kremlin.”

Washington wil een Europa dat zichzelf op de lange termijn diskwalificeert als hegemoniale concurrent en tegelijkertijd Rusland op de lange termijn verzwakt. Het verzwakte Rusland maakt vervolgens inbreuk op de groeiende dominantie van de Volksrepubliek China. Dat is het plan.

Het eerste grote hoofdstuk in de de-industrialisatie van de Bondsrepubliek Duitsland is al geschreven en wordt in hoog tempo uitgevoerd – voltooid onder de voogdij van de regering Biden, die geacht wordt ideologisch op één lijn te staan met de EU. De recente uitspraken over NAVO-samenhang van Kamala Harris tijdens het debat tegen Donald Trump moeten niet op hun waarde worden geschat. Ze beweerde zelfs dat ze haar “Europese vrienden in de NAVO” niet in de steek zou laten en dat ze de oorlog in Oekraïne wilde beëindigen op de voorwaarden van het neoliberaal-globalistische establishment: door een ondubbelzinnige nederlaag van Moskou.

De auteur van het Bloomberg-artikel lijkt niet meer zo zeker te zijn van de realiseerbaarheid van dergelijke toekomstdromen. Washington kan niet op alle geopolitieke bruiloften tegelijk dansen. Europa is zichzelf toch al vrijwillig aan het afschaffen en Beijing is de veel grotere kip die geplukt moet worden in vergelijking met het Brusselse project. Uiteindelijk is het een kwestie van overleven voor de VS.

Trump’s verhaal dat hij binnen 24 uur een einde zou kunnen maken aan de Russisch-Oekraïense oorlog, en zijn “Zou het niet geweldig zijn als we het goed konden vinden met Rusland?” zijn politiek berekende gemeenplaatsen zonder inhoud. In zijn eerste ambtsjaar heeft de “onvoorspelbare” president van de VS al de grootste Amerikaanse wapenleveranties aan Oekraïne geregeld sinds het fascistische regime in Kiev in 2014 de macht greep. Trump houdt tenminste vast aan zijn uitgangspunt om een “Oekraïense overwinning” niet als allesbepalend te zien en wijst steeds op een “regeling van het conflict met compromissen aan beide kanten,” wat dat in de praktijk ook moge betekenen.

Er zullen ongetwijfeld tsunamigolven westwaarts door heel Europa rollen zonder een rots in de branding te raken. Instellingen zullen instorten, sociaal-economische omstandigheden zullen snel Weimar-niveaus bereiken en mensen zullen zich haasten om “de verantwoordelijken te zoeken,” omdat het nooit hun eigen schuld kan zijn. Als het supranationale economische systeem van de EU uit zijn voegen barst, zal ook de eurozone zijn oude functionaliteit verliezen. Er zal worden geprobeerd terug te keren naar nationale oplossingen – minder ingewikkeld en minder bureaucratisch. Of dit zal worden toegestaan te midden van de woedende chaos, die ook van buitenaf kan worden uitgebuit, is een andere vraag.

In elk geval is de NAVO niet alleen een militaire alliantie. Het is een virulent medianetwerk dat geen echte alternatieven duldt en ze bestrijdt – vroeger heimelijk, nu openlijk. Het is een door het buitenland opgelegd politiek panopticum in Europa dat de nationale politieke processen van het oude continent over de grenzen van de EU heen dicteert met het comfort van een nu afnemende soevereiniteit van interpretatie.

Als de VS Europa verlaat, blijft er een “uitgeholde NAVO” en een ernstig gedesoriënteerde EU over. Dit machtsvacuüm zal opnieuw worden opgevuld, hoogstwaarschijnlijk opnieuw van buitenaf, niet door de zichzelf te wijten onmondige bevolking die huist in Europa, ironisch genoeg het minst door de Duitsers. Hiervoor is een cognitief en ethisch moedige nieuwe generatie nodig, mits deze de kans krijgt om op te groeien, de ogen te openen, door de noodlijdende instellingen te lopen en strategieën te ontwikkelen. Als de Chinezen en Russen tegen die tijd het roer van Europa zouden overnemen, zou erkend kunnen worden, zoals de liberale, Engelstalige massamedia vaak zeggen in hun babysittende opinie alsof het om slechts één visie gaat:

“That’s a good thing.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/na-brexit-komt-vsexit-vs-zal-europa-verlaten-en-dat-zal-lelijk-uitpakken/

Zweden betaalt € 31.000 aan migranten om te vertrekken terwijl de regering toegeeft dat het liberale immigratiebeleid ‘gigantisch gefaald’ heeft

 september 13, 2024   13   



Tien jaar nadat toenmalig premier Fredrik Reinfelt de Zweden vertelde dat ze “hun hart moesten openen” voor migranten, heeft Zweden plannen aangekondigd om immigranten €31.000 te betalen om naar huis terug te keren als onderdeel van een gedurfd nieuw “remigratie”-plan van de conservatieve regering.

Het onvermogen om migratie onder controle te houden heeft geleid tot een schokkende toename van gewelddadige criminaliteit in het voorheen homogene en vreedzame Scandinavische land. Zweden heeft het hoogste percentage vuurwapengeweld per hoofd van de bevolking in de Europese Unie, met 363 dodelijke schietpartijen vorig jaar – vergeleken met zes in de drie andere Scandinavische landen samen.

Samnytt bericht:

Tijdens een persconferentie op donderdag presenteerden de Tidö partijen wat zij beschrijven als een grote investering in meer terugkeermigratie. Om meer migranten aan te moedigen Zweden te verlaten en naar huis terug te keren, wordt de bestaande terugkeerpremie van 10.000 SEK verhoogd naar 350.000 SEK (€31.000).

Het bedrag geldt per persoon. Als het voorstel werkelijkheid wordt, zou een Somalisch gezin met acht kinderen 3,5 miljoen Zweedse belastingkronen mee naar huis kunnen nemen naar Mogadishu.

Biometrie om fraude te voorkomen

Om te voorkomen dat mensen die een repatriëringssubsidie hebben ontvangen opnieuw naar Zweden reizen onder een andere identiteit, om hier te blijven of om opnieuw te repatriëren met een grote som geld op zak, moeten migranten die repatriëren biometrische gegevens verstrekken.

“Door meer gebruik te maken van biometrische gegevens kan het migratieagentschap een betrouwbaardere basis voor beslissingen krijgen,” legt Ludvig Aspling (SD) uit.

Veel kritiek

De verhoging van de begroting met 2,5 miljard SEK om de sterk verhoogde repatriëringssubsidie te financieren, wordt beschreven als het grootste succes van de Zweden Democraten in de onderhandelingen over de herfstbegroting. Aan kritiek echter geen gebrek.

Er wordt onder andere beweerd dat de bijdrage duur zal zijn als veel mensen er gebruik van maken, terwijl hij bij volledige benutting nog steeds volstrekt onvoldoende is om de uitzonderlijk hoge immigratie naar Zweden van de afgelopen decennia merkbaar te keren.

Geschat wordt dat de terugkeermigratie met slechts 700 mensen zal toenemen

Er zijn meer dwangmaatregelen nodig. De onderzoeker van de regering, Joakim Ruist, schat dat het verhogen van de terugkeerpremie tot het voorgestelde niveau zal leiden tot een bescheiden toename van 700 terugkeerders per jaar.

Er wordt ook gespeculeerd dat de terugkeerpremie, zelfs als die drastisch wordt verhoogd, niet veel mensen zal aanmoedigen om naar huis te gaan. Ze wijzen erop dat slechts één (1) persoon ervoor heeft gekozen om gebruik te maken van de huidige terugkeerpremie.

Treedt pas in 2026 in werking

Een ander punt van kritiek is dat het voorstel, als het wordt aangenomen, pas op 1 januari 2026 van kracht wordt, wat slechts enkele maanden verwijderd is van de volgende algemene verkiezingen en in het geval van een verkiezingsverlies voor de Tidö partijen, zal de repatriëringsbeurs hoogstwaarschijnlijk worden afgeschaft en zullen maar weinig mensen in die korte periode zijn gerepatrieerd.

In een regeringsrapport dat in augustus werd afgerond en dat bedoeld was om voorstellen te ontwikkelen om meer migranten aan te moedigen naar huis terug te keren, werd een sterke verhoging van de terugkeerpremie afgewezen en werden in plaats daarvan andere maatregelen bepleit.

“In het proces van een paradigmaverschuiving”

De nieuw benoemde minister van Migratie Johan Forssell (M), na het plotselinge ontslag van Tobias Billström minder dan een week geleden, prees de hervorming van de uitkering echter.

“We zijn bezig met een paradigmaverschuiving in het migratiebeleid,” vertelde hij de verzamelde journalisten.

Het heeft een Deens model

Het voorstel is gemodelleerd naar Denemarken, waar terugkerende migranten een toelage kunnen krijgen tot het equivalent van slechts 350.000 SEK. Tijdens de persconferentie wilde de heer Forssell niet zeggen hoeveel mensen naar verwachting de nieuwe toelage zullen aanvragen.

“We hebben ervoor gekozen om geen streefcijfer vast te stellen voor het aantal mensen, maar we zullen in het verslag met meer informatie komen,” zei hij.

Meer illegalen worden opgespoord en uitgezet

Andere maatregelen die tijdens de persconferentie werden aangekondigd, waren gericht op het opsporen en uitzetten van de tienduizenden migranten die zich naar schatting illegaal in het land bevinden. Dit zal worden bereikt door het aantal interne immigratiecontroles te verhogen. Deze controles zijn eerder op luid protest van links gestuit omdat het “raciale profilering” zou zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/zweden-betaalt-e31-000-aan-migranten-om-te-vertrekken-terwijl-de-regering-toegeeft-dat-het-liberale-immigratiebeleid-gigantisch-gefaald-heeft/

Zweedse premier geeft toe dat “multiculturalisme heeft gefaald” nu de Zweden een minderheid in eigen land worden

De Zweedse premier Ulf Kristersson heeft de rest van de wereld gewaarschuwd dat “massale immigratie gewoon niet werkt”, nu zijn land worstelt met de rampzalige gevolgen van het extreem-linkse beleid waardoor miljoenen migranten de afgelopen jaren het staatsburgerschap konden verwerven in het land van slechts tien miljoen mensen. Zweden was 20 jaar geleden een van … Meer lezen overZweedse premier geeft toe dat “multiculturalisme heeft gefaald” nu de Zweden een minderheid in eigen land worden

https://www.frontnieuws.com/zweedse-premier-geeft-toe-dat-multiculturalisme-heeft-gefaald-nu-de-zweden-een-minderheid-in-eigen-land-worden/


Poetin over gebruik langeafstandswapens: ‘Dit zou betekenen dat NAVO-landen in oorlog zijn met Rusland’

 

Wanneer westerse landen groen licht zouden geven voor het gebruik van langeafstandsraketten tegen Rusland zijn ‘de NAVO-landen in oorlog met Rusland’, waarschuwde de Russische president Poetin donderdag.

“Als deze beslissing wordt genomen, betekent dit niets minder dan een directe deelname van de NAVO-landen aan de oorlog in Oekraïne. Dit verandert de aard van het conflict aanzienlijk en zou betekenen dat NAVO-landen, de Verenigde Staten en Europese landen, in oorlog zijn met Rusland,” zei Poetin tegen een verslaggever van de staatstelevisie.


(Video verwijderd? Klik hier...)

Juiste beslissingen

In dat geval zal Rusland ‘de juiste beslissingen nemen op basis van de dreigingen waarmee we te maken krijgen’, voegde de Russische president toe.

Oekraïne wil dat de restricties op het gebruik van langeafstandsraketten die westerse landen geleverd hebben, worden opgeheven. Die zouden het mogelijk maken om diep in het Russische binnenland toe te slaan.

Dringend

De VS hebben zich hier altijd tegen verzet, maar woensdag beloofde minister van Buitenlandse Zaken Blinken de vraag van Oekraïne ‘dringend’ te onderzoeken.

Op dit moment bespreken westerse topdiplomaten het versoepelen van regels voor het afvuren van langeafstandswapens.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


Monica Smit werd 3x gearresteerd tijdens anti-lockdownprotest, klaagde de politie aan en WON

 


Op 1 oktober 2020 deed vrijheidsactivist Monica Smit in Australië verslag van een coronaprotest. Ze werd die dag maar liefst drie keer gearresteerd. Ze werd in de boeien geslagen en in een politiebusje geduwd, en belandde zelfs in de gevangenis. “Dat heeft mijn leven veranderd.”

Smit liet het er niet bij zitten en klaagde de politie aan. De politie van Victoria moet verantwoording afleggen voor wat zij Australiërs heeft aangedaan tijdens de langste en strengste lockdown ter wereld, zei ze.

Gewonnen

“Deze zaak gaat niet over mij, maar over ons allemaal,” zei Smit in een videoboodschap. “Over de zwangere vrouw die in haar huis werd gearresteerd wegens een bericht op sociale media. Over de oude vrouw die omver werd geduwd en vervolgens in haar gezicht werd gepeppersprayed. Over alle mensen die in de rug werden geschoten met rubberkogels terwijl ze de politie probeerden te ontvluchten. Over alle mensen die om één uur ’s nachts politie aan de deur kregen. Over alle mensen die coronaboetes kregen. Over alle bedrijven die over de kop gingen tijdens corona. Over alle mensen die zijn mishandeld door de politie, die niet de overheid, maar de mensen zou moeten dienen en beschermen.”

Smit heeft de rechtszaak gewonnen. De rechter heeft geoordeeld dat twee van de drie arrestaties onwettig waren en stelde haar in het gelijk. De overheid moet haar een schadevergoeding van 4000 dollar betalen.

“Ik heb gewonnen,” zei Smit, oprichter van Reignite Democracy Australia, buiten de rechtbank.

Bittere nasmaak

Ze houdt een bittere nasmaak over aan haar overwinning, want ze moet 200.000 dollar ophoesten. De politie bood haar voor de zitting namelijk 15.000 dollar om de zaak te schikken. Omdat de schadevergoeding die de rechter toewees lager is, draait Smit alsnog op voor de proceskosten.

Ze wilde niet dat de politie er zomaar mee weg zou komen en sloeg het aanbod af. Als je voor jezelf opkomt en geen schikking treft om je de mond te laten snoeren, word je gestraft, aldus Smit. “Dit is oneerlijk. Ik word gestraft omdat ik ze aansprakelijk stel.”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...