zondag 7 april 2024

Westerse belastingbetalers financieren de wereldwijde uitrol van het bewakings- en controlesysteem van de controlegigarchen

 april 7, 2024   0

 

   fszalai / Pixabay

Tientallen nationale regeringen, samen met de Verenigde Naties en Bill Gates, werken samen aan een wereldwijd initiatief genaamd “50 in 5” om binnen vijf jaar een “digitale publieke infrastructuur” te implementeren.

Deze infrastructuur omvat digitale munteenheden van centrale banken, digitale identificatie, uitgebreide datasystemen en meer, allemaal bedoeld om over nationale grenzen heen te functioneren. Het zal totale bewaking en controle van mensen mogelijk maken, waarbij elke transactie wordt gevolgd en gecontroleerd, bericht Rhoda Wilson.

Het programma wordt geleid door de Verenigde Naties en verschillende elitaire organisaties, waaronder Bill Gates en de Rockefellers, met financiering van Amerikaanse en Europese belastingbetalers.

VN en Bill Gates achter “digitale publieke infrastructuur” voor wereldwijde controle

Door Alex Newman zoals gepubliceerd door Frontline News

Tientallen nationale regeringen werken samen met de Verenigde Naties en miljardair Bill Gates aan een wereldwijd programma om binnen vijf jaar een “digitale openbare infrastructuur” (“DPI”) op te leggen aan hun burgers. Deze “DPI” omvat digitale munteenheden van de centrale bank (“CBDC’s”), digitale identificatie (“digital ID”), uitgebreide datasystemen en meer, allemaal functioneel over de landsgrenzen heen.

Het nieuwe plan, dat eind vorig jaar werd onthuld en snel vordert, staat bekend als “50 in 5” omdat 50 regeringen verwachten de Orwelliaanse “digitale infrastructuur” van de tirannie binnen vijf jaar te hebben ingevoerd. Bijna een dozijn regeringen, waaronder talrijke corrupte kleptocratieën en socialistische regimes, hebben tot nu toe vrijwillig hun bevolking opgegeven om als “First Mover” land te dienen.

De VN gaat er echter van uit dat elke regering dit uiteindelijk aan iedereen op aarde zal opleggen. Dit komt duidelijk naar voren in alle aankondigingen. “Alle landen, ongeacht hun inkomensniveau, geografie of waar ze zich bevinden in hun digitale transformatieproces, kunnen profiteren van deelname aan 50-in-5,” verklaarde het VN-agentschap achter het programma. “Deelname aan de campagne helpt ervoor te zorgen dat landen de implementatie van DPI niet alleen hoeven aan te pakken of vanaf nul hoeven te beginnen.”

Onder leiding van het VN-Ontwikkelingsprogramma (“UNDP”) wordt de nieuwe “digitale infrastructuur” gezien als een instrument om het opleggen van de zeer controversiële “Duurzame Ontwikkelingsdoelen” (“SDG’s”) van de VN-agenda 2030, in 2015 door belangrijke VN-leiders het “Masterplan voor de mensheid” genoemd, te versnellen. De SDG’s, zoals ze bekend staan, roepen op tot wereldwijde herverdeling van rijkdom en drastisch meer macht van de overheid over het leven van mensen op alle niveaus. Het massamoordende regime dat in China regeert, pochte een “cruciale rol” te hebben gespeeld in de ontwikkeling van het plan.

Gates, die een verontrustende relatie had met de veroordeelde kinderhandelaar Jeffrey Epstein, vierde de rol van deze technologieën bij het opleggen van de SDG’s van de VN aan de mensheid. “De G20 bereikte een baanbrekende consensus over de rol van digitale openbare infrastructuur als een kritieke versneller van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen,” zei hij op Twitter. “Ik ben optimistisch over het potentieel van DPI om een veiligere, gezondere en rechtvaardigere wereld te ondersteunen.”

Het hele programma wordt geleid door de VN en elitaire organisaties zoals Gates en anderen zoals de Rockefellers, die van oudsher financiers zijn van globalisme, eugenetica en bevolkingsbeperkende plannen. Voor dit doel werden meerdere dekmantelfirma’s opgericht die worden aangestuurd door dergelijke “controligarchen”. Maar de Amerikaanse en Europese belastingbetalers moeten een groot deel van de rekening betalen via VN-agentschappen en internationale “ontwikkelingsbanken.”

 

Als dit niet wordt tegengehouden, zal het nieuwe pakket van “digitale openbare goederen” en “infrastructuur” volgens critici een technologisch panopticum creëren dat totale bewaking en controle van alle mensen overal mogelijk maakt. Inderdaad, zoals de 2030 Agenda duidelijk maakt, “niemand zal achterblijven.” Eenmaal in volle gang, zal letterlijk elke transactie worden gevolgd, gemonitord en gecontroleerd.

VN-bureaucraten zetten een vrolijk gezicht op het programma. “Voor UNDP, is een DPI-aanpak waarbij de mens centraal staat van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze nieuwe infrastructuur de SDG’s [van de 2030 Agenda] kan versnellen,” stelt Keyzom Ngodup Massally, hoofd digitale programma’s bij UNDP. “Deze door landen geleide 50-in-5 campagne is een belangrijk onderdeel van de manier waarop UNDP zinvolle wereldwijde digitale samenwerking blijft ondersteunen en lokale ecosystemen versterkt om op rechten gebaseerde DPI te ontwerpen en te implementeren.”

Vrijwel alle nationale regeringen en centrale banken over de hele wereld werken al aan digitale valuta van centrale banken (“CBDC’s”), volgens de Bank for International Settlements in Zwitserland, die helpt bij het begeleiden en coördineren van de wereldwijde uitrol van dergelijke valuta. Terwijl contant geld aan de kant wordt geschoven en vervolgens verdwijnt, zullen CBDC’s een permanente registratie van alle transacties creëren.

Misschien nog verontrustender is dat de digitale munten ook programmeerbaar zullen zijn, zeggen vooraanstaande experts en ambtenaren. Dat zal overheden een ongekende mate van controle geven over de economie en individuele beslissingen van consumenten. Het Witte Huis van Biden heeft zelfs opgeroepen tot CBDC’s om “rassengelijkheid” en “milieuprioriteiten” te bevorderen. Vooraanstaande personen hebben opgeroepen om ook de individuele CO2-voetafdruk bij te houden.

Samen met CBDC’s zijn overheden over de hele wereld bezig met het uitrollen van digitale ID’s. De Australische Senaat heeft vorige week net gestemd om zo’n systeem goed te keuren. Verschillende Amerikaanse deelstaatregeringen, waaronder een aantal die volledig door Republikeinen worden bestuurd, werken aan vergelijkbare systemen. En verschillende organisaties die banden hebben met Gates, de Rockefeller dynastie en de VN promoten zulke ID’s al jaren, onder andere via groepen als ID2020.

Uiteindelijk zullen de digitale ID’s en CBDC’s onafscheidelijk worden. De Financial Times besprak de relatie tussen alle verschillende systemen in het digitale infrastructuursysteem in een stuk uit 2021 met de kop ‘Why CBDCs Will Likely Be ID-based‘. Het onthult hoe CBDC’s en digitale ID’s samen kunnen (en zullen) worden gebruikt om uiteindelijk mensen te controleren.

“Wat CBDC-onderzoek en experimenten lijken aan te tonen, is dat het bijna onmogelijk zal zijn om zulke munteenheden uit te geven buiten een uitgebreid nationaal digitaal ID-beheersysteem om,” schreef Izabella Kaminska van de Financial Times. “Dat betekent: CBDC’s zullen waarschijnlijk gekoppeld worden aan persoonlijke accounts die persoonlijke gegevens, kredietgeschiedenis en andere vormen van relevante informatie bevatten.”

Uiteindelijk zal de gezondheidszorg met dit alles verweven raken, zoals de door de CCP gesteunde baas van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) (en voormalig etnisch-marxistisch terroristenleider) Tedros Ghebreyesus uitlegde. “De covid-19 pandemie benadrukte de waarde van digitale gezondheidsoplossingen voor het vergemakkelijken van de toegang tot gezondheidsdiensten,” verklaarde hij voordat hij de covid “vaccin paspoorten”, opgelegd door de Europese Unie (“EU”), aanprijst. De WHO gebruikt nu het systeem van de EU om een soortgelijk regime voor de hele mensheid te ontwerpen.

 

Top globalisten hebben laten doorschemeren waar dit allemaal naar toe gaat. “De truc is om een openbare digitale infrastructuur te bouwen die interoperabel, open voor iedereen en betrouwbaar is. Ik zal u een voorbeeld geven dat vandaag de dag realiteit is,” zei EU “president” Ursula von der Leyen op de G20-top in september. “Velen van u kennen het digitale covid-19-certificaat. De EU heeft het zelf ontwikkeld. Het model was zo functioneel en zo vertrouwd dat 51 landen op 4 continenten het gratis hebben overgenomen.”

Een sociale kredietscore waarbij elke persoon een rang krijgt gebaseerd op zijn of haar naleving van de eisen van technocraten is in wezen ook onvermijdelijk onder dit regime, zeggen critici. “Voorstanders zijn onvermurwbaar dat DPI essentieel is voor deelname aan markten en de maatschappij – net zoals we zagen met vaccinatiepaspoorten – maar dan op een veel bredere schaal,” legt The Sociable redacteur Tim Hinchliffe uit, één van de eersten die aan de bel trok.

Het potentieel voor controle, vervolgde hij, is bijna eindeloos. “Als DPI succesvol is, zal het overheden en bedrijven de macht geven om sociale kredietsystemen te implementeren die kunnen bepalen waar en hoe je kunt reizen, wat je mag consumeren en hoe je kunt handelen met je programmeerbare geld,” voegde Hinchliffe eraan toe.

Natuurlijk bestaat zo’n systeem al in communistisch China, iets waar The New American al bijna tien jaar voor waarschuwt. De Chinese Communistische Partij (“CCP”) dient als “rolmodel” volgens World Economic Forum (“WEF”) baas en Great Reset voorman Klaus Schwab en talloze andere globalisten. En dus is het slechts een kwestie van tijd voordat een dergelijk regime uiteindelijk in het Westen wordt onthuld zonder massale tegenstand.

Volgens het WEF staat het volgen van kinderen bovenaan de prioriteitenlijst, omdat de verzamelde gegevens worden gebruikt om beslissingen voor mensen te nemen. “Fundamenteel gaat het er bij een digitale openbare infrastructuur om dat gegevens naadloos door sectoren en systemen kunnen stromen, waardoor datagestuurde besluitvorming en beleid mogelijk worden,” zegt de globalistische organisatie in een stuk over het volgen van kinderen met DPI.

De “Digitale Publieke Infrastructuur” zal ook steeds meer beperkingen opleggen aan het dagelijks leven, inclusief aan het verkeer in de opkomst van 15-minutensteden. Het zal worden gebruikt om allerlei soorten mandaten op te leggen, waaronder “lockdown” beleid onder voorwendselen variërend van vermeende “volksgezondheid” noodsituaties tot vermeende door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”, waarschuwen tegenstanders onder verwijzing naar verklaringen van de verkondigers van deze systemen.

Maar het wordt nog vreemder. Aan het einde van wat Schwab de “Vierde Industriële Revolutie” noemt, zal er een “samensmelting zijn van onze digitale, fysieke en biologische identiteiten,” heeft de Duitse technocraat meerdere malen gezegd. De volledige implicaties van die visie zijn nog niet uitgewerkt, maar Schwab promoot zelf regelmatig de implantatie van microchips in menselijke hersenen, naast andere transhumanistische plannen.

 

De “50 in 5” campagne voor DPI ging eind vorig jaar officieel van start in New York. Het doel is om de tijd die nodig is om alles te digitaliseren, van identificatie tot geld, “radicaal in te korten.” Dat zal gebeuren door samenwerking tussen de VN en regeringen die technologie delen om uiteindelijk in 2028 in minstens 50 landen een interoperabel systeem te creëren. Verwacht wordt dat de hele wereld dit voorbeeld zal volgen.

Naast de UNDP, de Gates Foundation en de regeringen die zich al hebben aangemeld, is er ook een breed scala aan AstroTurf-groepen en VN-agentschappen bij betrokken – velen van hen worden gefinancierd door regeringen en profiteurs zoals Gates en zijn technocratische bondgenoten. Hiertoe behoren UNICEF, de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank, het Centrum voor Digitale Publieke Infrastructuur en de Digital Public Goods Alliance.

De eerste regeringen die op de kar zijn gesprongen – de meeste met beloftes van “gratis” geld van de Westerse belastingbetaler – zijn Bangladesh, Ethiopië, Guatemala, Moldavië, Senegal, Sierra Leone, Sri Lanka en Togo. Een handvol rijkere regeringen, waaronder die in Noorwegen en Singapore, hebben ook getekend.

“Deze landen dienen als bakens van vooruitgang en inspiratie voor landen om hun eigen digitale fundamenten te bouwen en hun economieën en het welzijn van mensen te verbeteren,” beweerde het UNDP in een persbericht waarin het de eerste 11 regeringen aankondigde die deelnemen aan het opleggen van deze digitale bewakings- en controle-instrumenten aan hun bevolking.

Door 50 regeringen aan het programma te laten deelnemen, hoopt de VN dat elke regering zich kan richten op één gebied of element van het “DPI”-programma. Vervolgens deelt elke regering wat ze heeft geleerd met andere regeringen, zodat de digitale bewakings- en controlearchitectuur sneller kan worden opgelegd en op een manier die de nationale grenzen overschrijdt.

De minister van Communicatie, Technologie en Innovatie van Sierra Leone, Salima Monorma Bah, riep alle regeringen op om mee te doen. “Sierra Leone is verheugd deel uit te maken van 50-in-5 en dringt er bij alle anderen op aan zich bij de campagne aan te sluiten. De komende vijf jaar bieden ons de kans om samen de veilige en inclusieve implementatie van DPI te versnellen en daarmee de positieve resultaten voor mensen wereldwijd te versnellen”, aldus Bah.

Zelfs terwijl totalitaire technocraten zich haasten met deze technologieën, groeit het verzet. In Florida, bijvoorbeeld, heeft een nieuwe wet CBDC’s officieel verboden. Tal van andere staten streven soortgelijke maatregelen na. Nadat de verwoestende leugens en tirannie die ten grondslag lagen aan de covid-“pandemie” aan het licht kwamen, is het onwaarschijnlijk dat miljarden mensen over de hele wereld ooit hun vertrouwen in instellingen zullen terugkrijgen, waarbij de meeste Amerikanen nu zeggen dat de media een “vijand” zijn.


 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/westerse-belastingbetalers-financieren-de-wereldwijde-uitrol-van-het-bewakings-en-controlesysteem-van-de-controlegigarchen/

L. Fletcher Prouty: Aardolie is geen fossiele brandstof; het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde

Tijdens een interview in 1994 sprak L. Fletcher Prouty over wat aardolie is. Het is niet wat wij denken dat het is. Het is geen fossiele brandstof. En het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde, zei hij. L. Fletcher Prouty was hoofd Speciale Operaties voor de Joint Chiefs of Staff onder … Meer lezen overL. Fletcher Prouty: Aardolie is geen fossiele brandstof; het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde

https://www.frontnieuws.com/l-fletcher-prouty-aardolie-is-geen-fossiele-brandstof-het-is-de-op-een-na-meest-voorkomende-vloeistof-op-aarde/



Zit er verborgen KREKEL-meel in je voedingsmiddelen?

 april 7, 2024   15

 

   Takeaway / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Het is een goed idee om goed op te letten bij alles wat je in de supermarkt koopt, vooral als het afkomstig is van een groot levensmiddelenconcern als PepsiCo, dat naar verluidt op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om krekeleiwit in populaire verpakte voedingsmiddelen te stoppen.

Cheetos, Quaker Granola Oats en andere bewerkte voedingsmiddelen kunnen, afhankelijk van het merk, al krekeleiwit bevatten, dus zorg ervoor dat je de ingrediëntenlabels goed leest, schrijft Ethan Huff.

“Er zijn op zijn minst zes of zeven bedrijven in deze wereld die nu krekels, insecten gebruiken om meel van te maken,” legt de Amerikaanse boer uit in de video hieronder.

“Insect Gourmet zegt dat aan insecten gerelateerde bedrijven in de westerse wereld insecteneiwitten produceren voor voedingsmiddelen, dranken, snoepgoed en andere dingen zoals boters, oliën en kruiden.”

 


Van het eten van krekels krijg je parasieten

Geloof het of niet, maar ingrediënten van insecten kunnen blijkbaar ook worden toegevoegd aan voedingsmiddelen zonder expliciete etikettering. Het plan is om in een paar jaar tijd gemalen insecten te verwerken in alles wat verkocht wordt in conventionele supermarkten.

Het plan is om tegen 2027 een omzet van 4,6 miljard dollar te halen uit insecteningrediënten, wat neerkomt op ongeveer 1,4 miljoen ton in totaal gewicht.

 

Archer Daniels Midland (ADM) produceert al insecteningrediënten in zijn fabriek in Decatur, Ill., in samenwerking met Innova Foods. Op de website van het bedrijf staat ten onrechte dat krekels 60 procent eiwit bevatten.

De afdeling etymologie van de Iowa State University (ISU) zegt dat krekels maar ongeveer 12,9 procent eiwit bevatten, wat betekent dat ADM liegt (grote schok) om krekels “voedzamer” te laten lijken.

Hoe dan ook, krekels zijn geen geschikt voedsel voor mensen. De Cleveland Clinic waarschuwde dat ongeveer 30 procent van alle krekelkwekerijen, dat wil zeggen de faciliteiten waar krekels nu worden gekweekt voor menselijk “voedsel”, vol zitten met parasieten die overgaan op mensen die ze eten.

De National Institutes of Health (NIH) uitte ook haar onzekerheid over de vermeende verteerbaarheid van krekels. Van het exoskelet van de insecten, ook wel chitine genoemd, wordt beweerd dat het een “verteerbare vezel” is, maar de NIH zegt geen idee te hebben hoe het zogenaamd verteert.

Met andere woorden, het menselijk lichaam kan krekels niet als voedsel verwerken. En zelfs het deel waarvan wordt beweerd dat het werkt als “vezel” lijkt niet te verteren, ook al houden bedrijven als ADM vol dat dit wel het geval is.

Omdat de machthebbers willen dat alleen zijzelf vlees eten, moet iedereen insecten of “planten” eten, de enige twee eiwitopties voor arme mensen.

Het is trouwens al een slecht idee om bewerkt voedsel van PepsiCo te eten. Graanproducten van Quaker zitten bijvoorbeeld vol met pesticiden zoals glyfosaat die in verband worden gebracht met kanker en voortplantingsproblemen.

 

“Ik eet geen insecten en koop alleen vers vlees van mijn plaatselijke slager,” schreef een commenter over dit alles. “Niet gelabeld? Boycot gewoon hun producten.”

“Stop met het eten van bewerkt voedsel,” schreef een ander. “Eet meer voedsel met maar één ingrediënt, zoals eieren, avocado en biefstuk, want bewerkt voedsel vergiftigt je al.”

“Hoe meer bewerkt, hoe meer vergif ze kunnen binnensmokkelen. Kijk maar naar de gezondheid van de jeugd van tegenwoordig.”


 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zit-er-verborgen-krekel-meel-in-je-voedingsmiddelen/

Reeks dramatische gebeurtenissen in Brazilië: ‘Dit is het keerpunt’


In Brazilië wordt op dit moment de vrijheid van meningsuiting aan banden gelegd, op bevel van rechter Alexandre de Moraes van het Braziliaanse Hooggerechtshof.

De Moraes heeft mensen zonder proces in de cel gegooid wegens dingen die ze hebben geplaatst op sociale media. Hij heeft geëist dat bepaalde populaire gebruikers van sociale media worden verbannen. En hij heeft geëist dat bepaalde berichten worden gecensureerd.

De Moraes ondermijnt de democratie in Brazilië, blijkt uit vrijgegeven stukken. Deze agressieve censuur lijkt in strijd te zijn met de Braziliaanse wet, reageert X-baas Elon Musk. Hij laat weten dat deze rechter torenhoge boetes opgelegd heeft en gedreigd om zijn medewerkers in Brazilië te arresteren en het platform in het land te verbieden.

Musk negeert de rechter en waarschijnlijk moet hij dientengevolge het kantoor van X in het Zuid-Amerikaanse land sluiten.

Dictatuur

Brazilië staat op het punt een dictatuur te worden, waarschuwt journalist Michael Shellenberger, die spreekt van ‘een reeks dramatische gebeurtenissen’ in het land. President Lula da Silva laat Brazilië vervallen tot een totalitaire staat, zegt hij.

“Dit is het keerpunt. Mijlpaal in de geschiedenis die alles zal doen kantelen. De grondwet wordt ook in de EU en de VS zwaar geschonden,” merkt jurist Carine Knapen op. “De censuurmaatregelen zijn extreem en onwettig.”

Schwab

Volgens Mike Benz zit het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken hier achter. Hij werkte zelf op dit ministerie en is gespecialiseerd in internationale communicatie.

In mei vorig jaar bracht Klaus Schwab van het World Economic Forum een bezoek aan Brazilië. De pers was niet welkom.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Controversieel geo-engineeringsproject start stilletjes: ‘Zoveelste complottheorie blijkt complotfeit’


In de Baai van San Francisco zijn wetenschappers stilletjes begonnen met het eerste testproject in de Verenigde Staten om ‘global warming’ terug te dringen. Ze maken wolken dikker om zonlicht te weerkaatsen.

Het experiment werd niet breeduit aangekondigd om te voorkomen dat mensen in verzet zouden komen.

We spreken in dit geval ook wel van zonnestralingsbeheer of solar radiation management, projecten in het kader van geo-engineering waarbij getracht wordt zonlicht op grote schaal te weerkaatsen.

Erg controversieel

Onderzoekers van de Universiteit van Washington sproeien biljoenen microscopische zoutdeeltjes in de lucht om wolken dikker te maken. Het experiment loopt tot eind mei.

Zonnestralingsbeheer is erg controversieel omdat het gebruik van dit soort technologieën weerspatronen kan veranderen en de oogst negatief kan beïnvloeden.

Rotzooi

De media zijn in ieder geval dolenthousiast over het experiment. Zo schrijft de krant San Francisco Chronicle dat ‘het weer perfect is voor een geo-engineeringsstudie die de eerste in zijn soort is’.

Journalist Eric van de Beek reageert: “Zoveelste complottheorie blijk complotfeit. Ze zijn werkelijk bezig rotzooi in de atmosfeer te spuiten om het zonlicht te blokkeren.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ingezonden brief naar aanleiding van de schorsing van huisarts Frank Peeters


Vorige week werd bekend dat de orde der artsen van Antwerpen de Vlaamse huisarts Frank Peeters drie weken geschorst heeft wegens onder meer zijn uitspraken over het coronavaccin. Hij heeft laten weten in beroep te gaan. Naar aanleiding van deze schorsing schreef dr. Hans Vogel onderstaande brief aan dr. Jean Colin, voorzitter van de orde der artsen van Antwerpen, die wij met toestemming publiceren:

Geachte,

Zonder veel verbazing, doch met ontsteltenis, heb ik kennis genomen van de uitspraak van Uw raad de dato 27 maart 2024 welke de schorsing beslist van dr. Frank Peeters voor een periode van drie weken.

Volgens de bijlagen die de uitspraak ondersteunen en toelichten, heeft dr. Peeters gezondigd tegen de medische deontologie, gelijk vastgelegd in tal van wetten en bepalingen. U geeft aan dat dr. Peeters stellingen en minderheidsstandpunten verkondigde, “waarover geenszins reeds enige wetenschappelijke consensus bestond” en “er duidelijk op gericht (waren) om wantrouwen bij het publiek te wekken over door de overheid genomen of ondersteunde preventie- of beschermingsmaatregelen inzake covid-19.”

De uitspraak stelt verder dat de communicatie op sociale media van dr. Peeters een “negatieve impact” heeft “op de goede naam van en het vertrouwen in de medische wetenschap en het artsenkorps,” en dat de opgelegde sanctie “in een democratische samenleving nodig (is) ter bescherming van het vertrouwen in en de goede naam van het artsenkorps, alsmede ter bescherming van de volksgezondheid.”

Zonder dat U en Uw raad zulks beseffen, is precies de redenering welke U hanteert, uitermate schadelijk voor het vertrouwen in en de goede naam van het artsenkorps en ipso facto ook voor de volksgezondheid.

In de eerste plaats kenschetst U de Belgische samenleving als “democratisch”, hetgeen per definitie niet juist is aangezien, zoals U zelf expressis verbis aangeeft, meningen van deskundigen die afwijken van die van de overheid, worden gecensureerd en bestraft.

Ten tweede geeft U aan dat U vindt dat waar sprake is van “wetenschappelijke consensus” er geen plaats kan zijn voor afwijkende meningen en “minderheidsstandpunten”. Blijkbaar denkt U dat wetenschap “democratisch” is, en in dat geval weet U niet wat wetenschap is en is U derhalve ongeschikt om het beroep van arts uit te oefenen. Dat geldt dan automatisch ook voor de overige leden van Uw raad. Voor de pure wetenschap, dus niet voor de zich ten onrechte voor wetenschap uitgevende praktijk van collaboratie met een overheid die danst naar het pijpen van schimmige zakelijke belangen, zijn “wetenschappelijke consensus” en de mening van de “meeste deskundigen” volstrekt onbelangrijk. Bij wetenschap gaat het namelijk om feiten en niet om meningen, en het is te betreuren dat U dat blijkbaar niet weet, dan wel vergeten is.

Een burger die beschikt over enig zelfstandig denkvermogen zou zich ernstige zorgen moeten maken over het feit dat zoveel artsen zich kritiekloos achter het op waanvoorstellingen en desinformatie gestoelde overheidsbeleid op het gebied van “covid-19” hebben geschaard. Als er iets is dat “het vertrouwen in en de goede naam van het artsenkorps” heeft beschadigd, dan is het juist dat gedrag van de meeste artsen.

De geschiedenis is helaas vol met voorbeelden van mensen van goede wil die zich door politieke autoriteiten laten leiden in plaats van door hun eigen beroepseer en vakkennis. Ik verzoek U derhalve, zich te herbezinnen en zich tevens nog eens behoorlijk te informeren over wat wetenschap is alsmede Uw plaats in de samenleving.

Met gepaste groet,

Dr. H.Ph. Vogel.

Het echte doelwit is niet Rusland of Iran, maar mensen die de vrijheid lief hebben

 zondag, 07 april 2024 10:30   Hits: 2916

de geplande Derde Wereldoorlog Als je kijkt naar de geschiedenis, dan is het iedere keer hetzelfde verhaal.

De burgers willen geen oorlog, maar de krachten in de achtergrond wel en aangezien zij de dienst uitmaken weet je wat er gaat komen.


Iedereen die niet volkomen in een eigen bubbel leeft kan zien welke kant we als wereld dreigen op te gaan.


Stap voor stap worden de bestaande conflicten verder geëscaleerd totdat er een punt is bereikt waarop 'a point of no return' is bereikt.

De psychopaten bevinden zich op de juiste posities en met de benoeming van het nieuwe hoofd van de NAVO zal ook het laatste poppetje op de goede plek staan voor wat er is gepland.

Dan zullen niets ontziende psychopaten de orders van hun meerderen uitvoeren en proberen de wereld mee te slepen in een rampzalig avontuur waarvan niemand de uitkomst kent.

Volgens Brandon Smith op Zerohedge is een (wereld) oorlog op dit moment al onvermijdelijk.

Smith spreekt over ‘globalisten’, een nietszeggende uitdrukking. Het gaat hier om de beruchte sekte in de achtergrond.

Hij schrijft onder andere het volgende:

Als je het gevoel krijgt dat de globalisten dezer dagen echt hard op weg zijn naar WO III, dan ben je niet de enige.

In de afgelopen maanden hebben Europese en Amerikaanse functionarissen meermaals gezinspeeld op de mogelijkheid van een nieuwe militaire dienstplicht, de EU heeft openlijk gesproken over grondtroepen in Oekraïne, NAVO-functionarissen hebben ondubbelzinnig verklaard dat ze een verlies van Oekraïne aan de Russen NIET zullen accepteren en het Kremlin heeft opnieuw gewaarschuwd dat er kernwapens op tafel liggen als westerse troepen de oorlog ingaan.

De Amerikaanse regering heeft onlangs verklaard dat Oekraïne lid zal worden van de NAVO, een rode lijn in het zand voor Rusland.

Dan is er nog Israël en Gaza. Ik waarschuwde maanden geleden dat de oorlog in Gaza zou uitgroeien tot een conflict met meerdere fronten waarbij waarschijnlijk ook Iran betrokken zou zijn.

Ik waarschuwde ook dat het in het voordeel van Israël zou zijn als Iran zich in de oorlog zou mengen, omdat dit de VS zou dwingen om direct betrokken te raken. Uiteraard is Iran al bezig met proxy-aanvallen op Israël via Libanon, maar Israëls aanval op de Iraanse "ambassade" of diplomatieke post in Syrië zorgt er in feite voor dat Iran zich nu direct zal inzetten voor aanvallen op Israëlische doelen.

Met andere woorden, net als in WO I wordt de situatie door de politieke elites geëscaleerd ondanks het feit dat het grote publiek in het westen steeds meer tegen deelname aan het conflict is. De globalisten willen ons de oorlog insturen, of we dat nu leuk vinden of niet. Elke beslissing die ze tot nu toe hebben genomen, maakt een vreedzame oplossing onmogelijk.

Ondanks het bleke scenario ziet Brandon Smith toch ook een lichtpuntje en dat is deze:

Eén factor die misschien nieuw is in de hele geschiedenis van de geopolitiek, is dat het publiek veel wakkerder is en zich bewuster is van het feit dat het niet noodzakelijk hun "plicht" is om blindelings te gaan vechten als hun regering hen daartoe oproept. Sociale media hebben mensen ook een platform gegeven om op grote schaal hun zorgen over oorlog te uiten, terwijl bezwaarmakers zich in het verleden geïsoleerd voelden.

Zijn eindconclusie is dat hoewel er toch steeds meer mensen wakker worden, dit niet genoeg zal zijn om de trein te kunnen stoppen.

Wel denkt hij dat er niet een allesvernietigende kernoorlog zal komen omdat de machthebbers er geen baat bij hebben om de complete infrastructuur op aarde te vernietigen.

Hij schrijft dan ook als eind conclusie het volgende:

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke crisis die door globalisten wordt gecreëerd, bedoeld is om mensen die vrijheid lief hebben uit te schakelen. Het echte doelwit is niet Rusland of Iran; zij zijn marginaal.

Deze gebeurtenissen zijn bedoeld om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor tirannie, ze dienen als dekmantel voor een kunstmatige economische ineenstorting en ze dienen als dekmantel voor de ECHTE oorlog tegen de mensen die nog steeds de vrijheid verdedigen.

Je zou kunnen zeggen dat WO III al begonnen is, tenminste in economische termen. Ik betwijfel ook ten zeerste dat het eindspel voor de globalisten een wereldwijde nucleaire uitwisseling is; waarom tientallen jaren spenderen aan het bouwen van een gigantisch controlerooster om het vervolgens allemaal in seconden te vernietigen?

Ik denk wel dat het gevaar van kinetische oorlogsvoering de pan uit rijst en dat Amerikaanse en Europese burgers direct zullen worden getroffen. Er zal een aanzienlijke verzetsbeweging nodig zijn om het pad te veranderen dat we gedwongen worden te volgen en de dingen zullen veel erger worden voordat ze beter worden.
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Huisarts die meer dan 7.000 mensen heeft genezen van covid-19 voor de rechter gesleept

 zondag, 07 april 2024 11:03   Hits: 3408

Dr. Chetty voor de rechterDat de wereld ziek is zal voor lezers van deze website geen verrassing meer zijn.

Hoe ziek blijkt wel uit het feit dat een zeer succesvolle huisarts terecht moet staan voor het genezen van mensen.


Steve Kirsch komt met het volgende bericht aangaande Dr. Shankara Chetty uit Zuid-Afirka
.

Met grote droefheid wil ik mijn volgers over de hele wereld laten weten dat een collega, Dr. Shankara Chetty, op 6 april 2024 terecht zal staan bij de Health Professionals Council van Zuid-Afrika voor zijn opvattingen en ervaringen over de behandeling van Covid en voor zijn uitgesproken opvattingen over mRNA-technologie en de inherente gevaren ervan.

Hij wordt aangeklaagd wegens ambtsmisdrijf. Dr. Chetty redde duizenden mensen in zijn woonplaats in KwaZulu Natal van de dood door covid-19 met zijn nieuwe en onorthodoxe benadering van de behandeling van de ziekte.

Hij behandelde covid-19 op een moment dat de WHO, academische instellingen en regelgevende instanties in binnen- en buitenland ten onrechte verklaarden dat er geen behandeling was voor covid-19.

Dr. Chetty gebruikte een onconventionele benadering en Dr. Chetty gebruikte eenvoudige, veilige, goedkope medicijnen zonder dat er extra zuurstof nodig was, wat een verbazingwekkende prestatie was als je bedenkt dat dezelfde soort patiënten massaal stierven op onze geavanceerde intensive care-afdelingen, uitgerust met dure kunstmatige ventilatoren.
Hierna een deel van een artikel dat wij eerder hebben geschreven over Dr. Chetty.

Hoewel er inmiddels veel bekend is over de schade die wordt aangericht door de spike eiwitten, denkt het gros van de bevolking nog steeds dat ze worden “beschermd”.

Iemand die daar heel anders over denkt is de Zuid-Afrikaanse arts Dr. Shankara Chetty. Dit is niet zomaar een doorsnee arts, maar zo langzamerhand een gerespecteerde autoriteit. Een huisarts die meer dan 7.000 patiënten heeft behandeld voor de corona/griep, waarbij niet één van zijn patiënten in het ziekenhuis is beland of gestorven.

Dr. Chetty heeft ook een uitgesproken mening over de reden van vaccinaties. Die reden is volgens hem niet om mensen te beschermen, maar juist om ze uit te roeien.

Hij noemt het spike eiwit dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt nadat men is ingespoten met de experimentele gentherapie één van de meest dodelijke wapens die de mensheid ooit heeft gemaakt.

Het doel van dit wapen is dan ook om miljarden mensen te doden zonder dat iemand het eigenlijk merkt. Hij noemt het een vergif met een agenda.

Hij zegt verder dat we nu kunnen zien dat de wanden van de bloedvaten worden beschadigd door de spike eiwitten. Dit is iets dat inmiddels door meerdere artsen en onderzoekers is gemeld.

Omdat de vetbolletjes met instructies voor de cellen om het spike eiwit aan te maken door het gehele lichaam reizen, worden deze spike eiwitten ook op allerlei verschillende plekken in het lichaam aangemaakt.

Omdat de spike eiwitten door het menselijk immuunsysteem worden gezien als indringers zal er een soort kettingreactie van auto-immuunziektes plaatsvinden. Het lichaam gaat zichzelf aanvallen en daardoor zal het heel moeilijk worden om deze aanvallen bij het “vaccin” in de schoenen te schuiven.

De oorzaken waaraan mensen zullen sterven zullen heel divers zijn, waardoor het heel moeilijk zal worden om naar één bepaalde oorzaak te wijzen. Daarom is het spike eiwit ook één van de meest ingenieuze wapens ooit gemaakt.

De “vaccins” zullen vooral ook mensen treffen die al lijden aan bepaalde ziektes. Deze ziektes zullen door de spike eiwitten vele malen verergeren. Mensen met kanker zullen opeens een versnelde toename zien van de groei van tumoren en wanneer deze doodgaan, dan zijn ze overleden aan kanker. In werkelijkheid zijn ze gedood door de auto immuunreactie van het lichaam op de spike eiwitten, maar dat is nooit te bewijzen.

Mensen die lijden aan diabetes of die al beschadigde bloedvaten hebben en mensen met hoge bloeddruk zullen veelal te maken krijgen met beroertes en hartaanvallen.

Daarom is het volgens Dr. Chetty zo belangrijk dat mensen begrijpen wat de bedoeling is van deze “vaccins”.

Dat er een reden is voor de enorme dwang om iedereen te vaccineren. De reden is dat men is begonnen met het opruimen van een groot deel van de wereldbevolking zonder dat iemand argwaan krijgt en erachter komt dat mensen worden gedood door het spike eiwit.

Er is volgens Dr. Chetty geen sprake van een coronavirus omdat deze nog nooit is geïsoleerd, maar wel van een door mensen gemaakte ziekteverwekker. In feite zijn dat ook spike eiwitten die op beperkte schaal veroorzaken wat de “vaccins” op grote schaal doen.

Deze ziekteverwekker was nodig om ervoor te zorgen dat een aantal mensen, vooral met bestaande medische condities, ziek werden en stierven, zodat op grote schaal (gedwongen) vaccinaties kunnen worden uitgevoerd, waardoor het echte wapen wordt gelanceerd.



Videolink
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...