vrijdag 16 september 2022

Why We Aren’t Allowed to Analyze Vaccine Vials

 September 09, 2022


    Video Link: https://www.brighteon.com/f038068d-862b-41ae-81fe-96bcd52c4cb7


A 14-minute video practically ignored for nearly two years has surfaced, with stunning information about the COVID-19 jabs and why health officials don’t want individual vaccine vials examined.

The reason, it turns out, is the vials are all different, and the mRNA in the shots “is not intact.” What this means is that “the efficacy as far as PROTECTING you will be next to nothing. However, what it will do very effectively, if you got reasonably intact mRNA, is to cause you significant harm. You are playing a game of chance with your immune system and what is in the bottle,” Steve Kirsch reports in his blog.

The video also notes that members of the European Parliament weren’t even allowed to read the contracts with the drug makers unless they had been heavily redacted.

 

SOURCES:

Substack Steve Kirsch August 31, 2022

Brighteon 2020

‘Ik stierf na de boosterprik van Moderna, dit is mijn verhaal’

 De 35-jarige Michal uit Montreal zou in juli dit jaar gaan trouwen. Hij haalde samen met zijn verloofde een boosterprik om de huwelijksreis te kunnen maken.

Op 18 februari kregen ze het mRNA-vaccin van Moderna toegediend. De volgende ochtend kreeg zijn verloofde last van hartkloppingen, pijn op de borst en benauwdheid. Ze belandde op de spoedeisende hulp en kreeg de diagnose tachycardie. Een arts schreef haar pillen voor tegen hartontsteking en ze mocht weer naar huis.

Rond 19.00 uur kreeg ook Michal last van pijn op de borst. Hij voelde zich duizelig en vroeg zijn verloofde om een ambulance te bellen. De ambulancebroeders vertelden hem dat hij zojuist een hartaanval had gehad. Ze gaven hem wat pillen en binnen drie minuten was hij in het ziekenhuis.

Het zag er niet goed uit

Vervolgens werd alles wazig, schrijft Michal in een lange Twitterdraad. Hij herinnert zich een aantal dromen en het voelde alsof hij in een soort hemel was. Een deel van zijn lichaam was tijdelijk verlamd.

De dag erna ging hij hard achteruit. Hij raakte in coma en werd aan de hartlongmachine gelegd. “De machine hield me in leven,” schrijft Michal.

Hij werd overgebracht naar een groter ziekenhuis. Het zag er niet goed uit. Hij moest wellicht een harttransplantatie ondergaan. Er werd een impella ingebracht in zijn hart. De hartlongmachine haperde, waarna hij veel bloed verloor. Michal is daarna naar eigen zeggen gestorven. Hij werd gereanimeerd en kon weer tot leven worden gewekt.

Op dat moment wist ik dat ik dood was

Tijdens zijn bijna-doodervaring zag hij een donkere ruimte met daarin een brief die hij had geschreven. De brief werd voorgelezen door zijn eigen stem. De brief begon met: ‘lieve vrienden en familie, vandaag ben ik overleden’. “Op dat moment wist ik dat ik dood was,” schrijft Michal. “Het was niet eng of verdrietig, alleen een beetje verrassend.”

Hij werd naar een helder wit licht geleid. “Ik wist dat ik naar het hiernamaals ging.” Daar keek hij enkele seconden om zich heen, waarna hij eruit getrokken werd en weer terug in het ziekenhuis was.

Economisch analist over Great Reset: ‘We gaan dingen meemaken die we voorheen niet voor mogelijk hielden’

 Deze ‘hete herfst’ heeft Ă©Ă©n motto: de frontale aanval op het midden- en kleinbedrijf. Dat zei economisch analist Ernst Wolff op internetzender AUF1. We gaan dingen meemaken die we voorheen niet voor mogelijk hielden, waarschuwde hij.

Wolff zei dat de grote bedrijven en overheden de extreme prijsstijgingen wel kunnen opvangen, maar dat de ondernemende middenklasse en de burgers in grote problemen zullen komen. Dat is volgens de analist zeker onderdeel van het plan. Er wordt doelbewust aangestuurd op escalatie en paniek.

Ze willen namelijk dat de burgers uiteindelijk smeken om een nieuw monetair systeem en een digitaal basisinkomen; digitaal centralebankgeld met een sociaal kredietsysteem, aldus Wolff.

Bereidwilliger

Normaal gesproken zouden vooral de Europeanen niet openstaan voor digitaal geld en een basisinkomen, maar zoals de corona-noodtoestand heeft laten zien, tonen ze zich gedurende een crisis een stuk bereidwilliger.

Als mensen steeds armer worden gemaakt en kunnen rondkomen dankzij een digitaal basisinkomen, zouden ze het systeem nog dankbaar zijn ook. En zo niet, dan heeft de staat genoeg mogelijkheden om de burger te straffen.

Want als mensen eenmaal afhankelijk zijn van het ‘basisinkomen’ omdat hun vermogen als gevolg van een economische crisis in rook is opgegaan, kun je eenvoudig een kredietsysteem of andere totalitaire controlemaatregelen invoeren.

Suprematie die nooit eerder heeft bestaan

Vroeger was de situatie in de Verenigde Staten een goede graadmeter van wat ons te wachten staat, zei Wolff. Maar nu moeten we naar China kijken, want daar wordt datgene voorbereid wat voor ons gepland staat.

De wereldmacht ligt bij Washington noch Peking. De macht ligt bij het digitaal-financieel complex. Aangezien het internationale bankensysteem zich heeft verbonden aan de grote databedrijven, is er een mondiale suprematie ontstaan die nooit eerder heeft bestaan, zei Wolff.



Kijk: Patholoog verklaart in 2 minuten waarom zoveel mensen plotseling aan een “mysterieus syndroom” sterven

juni 11, 2022


Jonge gezonde mensen sterven plotseling en onverwacht aan een mysterieus syndroom, meldde de Britse Daily Mail woensdag. Het wordt Sudden Adult Death Syndrome genoemd, of kortweg SADS.

Waarom sterven deze mensen plotseling? Omdat ze ingespoten worden met een gif dat een ontsteking van het hart veroorzaakt, volgens patholoog Ryan Cole, die sprak met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij noemde Foo Fighters drummer Taylor Hawkins als voorbeeld.

Studies op muizen hebben aangetoond dat het mRNA tot een vergroot hart kan leiden, aldus Cole. Als gevolg daarvan kan het hart steeds minder bloed pompen, treedt hartfalen op en sterft u.

De patholoog heeft autopsie-weefsel gezien van triatleten die dood neergevallen zijn. Natuurlijk sterven er elk jaar atleten. Vroeger waren het er een paar per maand, maar nu sterven er honderden per maand, zegt Cole.

“Waarom? Is er iets veranderd? Ja, dat is juist. Een giftig lipide nanodeeltje en giftig gemodificeerd RNA,” zegt hij. De patholoog wees erop dat het vaccin niet een paar dagen in het lichaam blijft, zoals beweerd wordt, maar dat het spike-eiwit tot 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

De Duitse patholoog Arne Burkhardt toonde aan dat het spike-eiwit 128 dagen na de laatste injectie nog steeds in de bloedvatwanden werd aangetroffen.

Wij stoppen dus iets in het lichaam dat niet wordt afgebroken, een giftig spike-eiwit vormt en tot 15 maanden na de vaccinatie nog in monocyten (witte bloedlichaampjes) gevonden kan worden, aldus Cole. “Het is krankzinnig om door te gaan met het inspuiten van het meest dodelijke en gevaarlijke medische product dat ooit op de markt is gebracht”.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v17spsi-doctors-are-baffled-by-the-increase-in-sudden-adult-death-syndrome-sads.html


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/kijk-patholoog-verklaart-in-2-minuten-waarom-zoveel-mensen-plotseling-aan-een-mysterieus-syndroom-sterven/ 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...