zaterdag 3 december 2022

DOODSIGNAAL: Canadese artsen sterven 4x zo vaak onder de 40, 8x zo vaak onder de 30

1 december, 2022  2406  17 

 

Drieënnegentig artsen zijn onlangs in Canada het slachtoffer geworden van een plotselinge dood – die allemaal plaatsvond na de invoering van de Covid-19 injectie, bericht Vigilantfox.

 

“Dit is niet alleen ongebruikelijk. Dit is ongehoord,” merkte de bekende gezondheidsonderzoeker Dr. Paul Alexander op terwijl hij sprak met de Canadese arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis.

Dus waarom zijn het artsen die het meest getroffen lijken te zijn?

“Aanvankelijk leek er een enorme druk te zijn op artsen om de COVID-vaccins te nemen,” verklaarde Makis (eerder in het interview).

Zij waren de eersten die in de rij stonden om de COVID-vaccins te nemen. Zij waren ook de eersten in de rij om de boosterprikken te nemen. En toen, eind 2021, kregen we natuurlijk die zeer onethische vaccinatiemandaten die werden opgelegd aan alle gezondheidswerkers in Canada, in heel Canada. Geen enkele provincie stond op tegen de vaccinatiemandaten. Alle gezondheidsleiders in elke provincie drukten de COVID-vaccin-mandaten agressief op al hun gezondheidswerkers door.”

“En de meeste artsen hebben inmiddels vier COVID-inentingen gehad – sommigen zelfs vijf,” onthulde Makis in een gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson op 18 november.

Dr. Makis vertelde Alexander dat de sirenes afgingen na de eerste boosterprik:

“Ik begon op te merken dat de artsen stierven na de boosterprik, omdat sommige van die sterfgevallen zich voordeden vlak nadat de boosterprikken werden uitgerold. We hadden enkele zeer opvallende plotselinge sterfgevallen. En toen leek dat alleen maar te versnellen.

Deze zomer werd de tweede booster uitgerold, dus de vierde prik. En toen zagen we een groot aantal sterfgevallen in juli 2022 – artsen die links en rechts stierven. En zelfs McMaster University (in Hamilton, Ontario) gaf toe dat zij deze zomer drie van hun jonge coassistenten hebben verloren – gestorven op 25-, 27- en 32-jarige leeftijd.

En dus heb ik al deze plotselinge sterfgevallen bijgehouden. En het staat nu op 93 – 93 plotselinge sterfgevallen van actief praktiserende Canadese artsen die geen duidelijke eerdere aandoeningen hadden vóór de invoering van het vaccin. En dit is sinds de uitrol van het vaccin; 93 plotselinge sterfgevallen van Canadese artsen.”

En dus heeft Dr. Makis wat onderzoek gedaan.

Hij werkte samen met een groep mensen om een database samen te stellen, waarin ze ongeveer 1900 sterfgevallen van artsen door alle oorzaken in de afgelopen vier jaar ontdekten, met behulp van de website van de Canadian Medical Association, website van de koninklijke colleges van medische scholen en andere bronnen.

En als je kijkt naar de toegenomen sterfte sinds de uitrol van de vaccins, is er een toegenomen sterfte in ALLE leeftijdsgroepen. Maar “Het lijkt erger te worden hoe jonger je bent.”


Artsen van alle leeftijden sterven veel sneller. Ma    ar als je onder de 50 jaar komt, is het sterftecijfer sinds de invoering van de vaccins dubbel zo hoog. Maar hoe jonger je gaat, hoe hoger het sterftecijfer.

Als je überhaupt kijkt naar alle artsen onder de 40 jaar, is het sterftecijfer vier tot vijf keer hoger dan in 2020 of 2019. En bij de jongste artsen, artsen onder de 30 jaar, dus dit zijn arts-assistenten, springt dat naar acht keer, achtvoudige sterfte in vergelijking met vóór de uitrol van het vaccin. En die sterfgevallen in die leeftijdsgroepen zijn zeer, zeer zeldzaam. In het verleden waren ze zeer zeldzaam. En nu komen ze plotseling veel vaker voor. En dat is echt een veiligheidssignaal.

Iedereen die mij hierover probeert aan te vallen, zeg ik: “Zie dit als een veiligheidssignaal. U kunt het negeren als u dat wilt.” Maar als arts zijn dit mijn collega’s. Ik maak me zorgen – ik maak me zorgen over al mijn collega-artsen in Canada. Ik wil niet dat ze plotseling sterven; ik wil niet dat ze op mijn lijst terechtkomen. En ik wil niet dat ze dit negeren, want ik denk dat het een zeer ernstig veiligheidssignaal is.”

Persoonlijk zou ik dit omschrijven als MEER dan “een zeer ernstig veiligheidssignaal”. Als er vier tot vijf keer meer artsen onder de 40 sterven, is dat geen veiligheidssignaal. Dat is een DOODsignaal. En over de hele wereld stijgt het sterftecijfer. Onze gezondheidsambtenaren, wier taak het is om naar deze cijfers te kijken, hadden allang alarm moeten slaan.

Op dit punt is het een doofpotaffaire. En het is criminele nalatigheid, want zij zien precies wat wij zien – en andere landen beginnen het te stoppen. Dus hoe langer dit doorgaat, hoe meer we kunnen zeggen dat het crimineel is.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1y5du2-death-signal-canadian-doctors-are-dying-at-4x-prior-rate-under-40-8x-prior-.html


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

BRON: https://www.frontnieuws.com/doodsignaal-canadese-artsen-sterven-4x-zo-vaak-onder-de-40-8x-zo-vaak-onder-de-30/


CDC Lied about Vaccine Myocarditis Being Mild

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...