maandag 1 april 2024

Het is geen toeval dat bijna alle Rusland pijlen op Marcel de Graaff worden gericht

 zondag, 31 maart 2024 10:19    Hits: 5232

Marcel de Graaff, Rusland geldEen aantal politici ligt onder vuur vanwege wilde verhalen over Russische betalingen.

Er wordt nooit iets bewezen, maar er is een goede reden dat Marcel de Graaff (FvD) overal wordt  genoemd als degene die geld zou ontvangen van de Russen.


De krachten in de achtergrond zijn eigenaar van de mainstream media (MSM) en dus kunnen ze die gebruiken om bepaalde mensen kapot te schrijven.

Ze noemen dit ook wel Trial by media (vonnis via de media). Het is een populaire Engelstalige term in de late 20e eeuw en vroege 21e eeuw om de impact van mediaberichten (zoals televisie- en krantenberichten of online) op iemands reputatie te beschrijven door een wijdverspreide perceptie van schuld of onschuld te creëren.

Ze doen dit door het uiten van allerlei vage onbewezen beschuldigingen. In de praktijk blijkt dit meer dan voldoende, want als iemand door de MSM op die manier onder vuur wordt genomen, dan is deze bij voorbaat al schuldig.

Natuurlijk wordt ook de naam van Thierry Baudet genoemd, maar nog meer dan Baudet kom je overal de naam van Europarlementariër Marcel de Graaff tegen.

Zoals bij de Telegraaf:

De naam van het Europarlementslid Marcel de Graaff wordt vaak genoemd. Hij ontkent echter elke betrokkenheid. De meesten geloven De Graaff niet. Een respondent verwijst naar wat hij schreef voor het platform The Voice of Europe: „Het lijkt wel of hij gedicteerd wordt door het Kremlin.”

Of bij BNR:

De nieuwssite Denik N meldt op basis van bronnen bij het Tsjechische ministerie van Buitenlandse Zaken dat politici zich door Voice of Europe lieten betalen met Russisch geld. In dat kader noemt Denik M ook FvD-voorman Thierry Baudet en FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff als betrokkenen.

Er is uiteraard geen enkel bewijs van welke omkoping dan ook, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer. Als de MSM roepen dat iemand schuldig is, dan is dat vanaf dat moment voor velen de waarheid.

Mocht je je afvragen waarom Marcel de Graaff nu zo onder vuur ligt, dan is het onderstaande waarschijnlijk het antwoord op die vraag.

Want als ze De Graaff kunnen wegzetten als een corrupte politicus die geld aanneemt van de Russen, dan hoeven ze zijn verhaal over de levensgevaarlijke prikken ook niet serieus te nemen.

Ze zijn niet vergeten wat hij hen vorig jaar heeft aangedaan met zijn schokkende onthullingen.

De Graaff heeft voor heel wat opschudding gezorgd vorig jaar in verband met de corona ‘vaccins’. 

Wij werden allemaal verteld dat als we dan toch geen ‘vaccin’ voor onszelf wilden, we dit toch moesten doen voor oma, de buren, bekenden, geliefden enzovoort.

Dit alles is volledig in tegenstrijd met de richtlijnen die door de EMA zijn afgegeven voor wat betreft de goedkeuring van de ‘coronavaccins’.

De EMA heeft de ‘vaccins’ alleen goedgekeurd voor individuele ‘vaccinatie’, de goedkeuring was nooit bedoeld om besmettingen te voorkomen, dit ook omdat er op dat gebied totaal geen gegevens beschikbaar waren.

Een ander heel belangrijk punt is dat de EMA stelt dat voordat iemand wordt ‘gevaccineerd’ duidelijk moet zijn dat dit ook echt nodig is. Per geval moet dit dus worden vastgesteld en daarmee worden dan niet hele bevolkingsgroepen bedoeld.

Iedereen die in aanmerking kwam voor een vaccin had dan ook van te voren door een arts beoordeeld dienen te worden.

Aangezien ieder normaal gezond mens onder de 60 jaar heel weinig risico liep op serieuze complicaties betekent dit volgens De Graaff dat iedereen onder de 60 ten onrechte is ‘gevaccineerd’.

De EMA wilde ook dat bijwerkingen die binnen veertien dagen na 'vaccinatie' optraden gemeld zouden worden. De Graaff zegt het Nederlandse beleid er juist op was gericht om 14 dagen te wachten met melden, want zou dan de tijd zijn die 'vaccins' nodig hadden om te werken.

   

Dit is geen 1 april grap

 april 1, 2024   8

    Sponchia / Pixabay

Het spijt me voor het harde bericht, maar iemand moet de waarheid vertellen.” – Viroloog Dr. Geert Vanden Bossche.

Heb je een fantastische Transgender Visibility Day gehad, zonder allerlei praatjes over ene Jezus Christus en zijn beproevingen in de Romeinse Levant zo’n 2000 jaar geleden? De paashaas hield het deze keer bij twerking op het gazon van het Witte Huis, maar de Partij van de Chaos haalde nog steeds de stemmen binnen van de 0,000429 procent van de bevolking die zich identificeert als het tegenovergestelde van de administratieve fout die werd gemaakt bij hun seksuele toewijzing bij de geboorte. Al met al zou dit wel eens de laatste groteske frivoliteit kunnen zijn waar de politieke klasse zich nog lang aan overgeeft, en ik zal je vertellen waarom, schrijft James Howard Kunstler.

Ik had vrijdag de eer om de Belgische viroloog Geert Vanden Bossche te interviewen voor mijn podcast en hij had een ontnuchterende boodschap. “Wat ik voorspel,” zei hij, “is een enorme tsunami” van ziekte en dood onder hooggevaccineerde bevolkingsgroepen met ontregelde immuunsystemen.

“Je begaat fouten of zelfs misdaden op zeer kleine schaal, je kunt ze verbergen,” zei hij (rond 47:00 minuten in de discussie van een uur). “Ik heb dit zien gebeuren met de Ebola-vaccinatie met Afrika een aantal jaren geleden … Maar als je dit op zeer grote schaal doet, zoals wat er gebeurd is met deze massale [Covid] vaccinatiecampagne, dan zal de waarheid boven komen drijven. En degenen die deze misdaden hebben begaan, die hebben gelogen tegen de mensen, die niet hebben gezorgd voor de gezondheid en veiligheid van de mensen, zullen streng, streng worden gestraft … Als deze mensen nu naar buiten zouden komen en zeggen: “Ja, wacht eens even, we hebben wat fouten gemaakt, het was niet goed, we moeten ze corrigeren, we moeten onze mening herzien,” dan zullen deze mensen op straat gestenigd worden … Ze kunnen alleen maar hopen dat er iets gebeurt dat afleidt van deze kwestie, maar dat gebeurt niet. De waarheid zal aan het licht komen: dit is een grootschalig experiment van gain-of-function op de menselijke bevolking zelf. Dit zal iets zijn dat nog vele generaties lang in de geschiedenis zal worden vermeld.”

 

Iets verderop (rond 55:20 minuten) zegt hij: “Je zult zien wat er bijvoorbeeld in de komende weken gaat gebeuren … is meer en meer gevallen van meer ernstige lange Covid … Ze zullen de golf van kanker gaan vervangen … nu hebben we een meer chronische fase. Het zal eindigen met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf … Ik bestudeer dit nu al vier jaar. Ik weet waar ik het over heb. Ik ben waarschijnlijk de enige persoon, in alle bescheidenheid, die de immunologie hierachter begrijpt. (Bij 1:00:12) Wat ik uw publiek wil laten begrijpen, waar we mee te maken krijgen in de hyperacute Covid crisis die er aan zit te komen, is dat we een compleet nieuwe wereld moeten opbouwen. … Het is heel erg duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn. En dat is wat ik heel duidelijk voorspel

Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik verberg het niet omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren.”

Nu je een ijskoude douche hebt gehad, denk dan eens na over de verdere implicaties van dit scenario. Eén daarvan is dat de regering en haar volksgezondheidsfunctionarissen kunnen proberen de schuld hiervoor te geven aan het “Ziekte X” verhaal dat ze al ongeveer een jaar rondbazuinen, de “volgende pandemie”, iets geheel nieuws. Dat zal niet waar zijn. Ze proberen zich in te dekken. In plaats daarvan zal deze volgende episode het resultaat zijn van de epische blunders die ze al hebben gemaakt, te beginnen in 2020 met de opkomst van Covid-19. De variant die de komende hyper-epidemie veroorzaakt, is de Covid-19. De Covid-19 is de variant die de volgende hyper-epidemie veroorzaakt. De variant die de komende hyperacute crisis veroorzaakt zal heel anders zijn dan de originele “Wuhan” stam, maar het zal er wel een directe afstammeling van zijn, gemuteerd in de lichamen van de gevaccineerden. Het was tenslotte Dr. Vanden Bossche die aan het begin van het Covid vaxx melodrama in 2021 verklaarde dat vaccineren terwijl er een pandemische ziekte aan de gang was, absoluut de verkeerde strategie was vanuit immunologisch oogpunt en zeker tot een pijnlijke afloop zou leiden.

Wat kun je doen om je hierop voor te bereiden? 

Dr. Vanden Bossche is ook heel duidelijk: 

“Wat ik kan adviseren … aan al deze gevaccineerde mensen: ze moeten herinfectie vermijden. Het is de herinfectie van gevaccineerde mensen die verantwoordelijk is voor deze situatie … Het enige wat ze kunnen doen – het is heel eenvoudig – is natuurlijk antivirale middelen nemen. Het enige verschil is dat je niet kunt wachten met het nemen van antivirale middelen totdat je symptomen hebt … Zodra mensen zien dat in een van de andere landen, of een van de andere staten in de Verenigde Staten, wanneer dit begint met ziekenhuisopnames die heel snel omhoog gaan, moeten ze profylactisch antivirale middelen nemen en niet wachten tot ze symptomen hebben. 

Ik ben in België. Als het begint in de VS, of begint in Israël, of begint in het Verenigd Koninkrijk, dan durf ik te wedden dat je binnen een paar dagen hetzelfde scenario zult zien in veel van de landen met een hoge vaccinatiegraad.”

Met “antivirale middelen” bedoelt Dr. Vanden Bossche specifiek Ivermectine, het Nobelprijswinnende medicijn dat de FDA en de CDC op brute wijze demoniseerden om het publiek af te leiden van de wetenschap dat er een veilige en effectieve behandeling was voor Covid. Dat erkennen zou de Emergency Use Authorization van Pfizer en Moderna ongeldig hebben gemaakt, waardoor ze tientallen miljarden dollars konden verdienen aan een zeer slecht getest farmaceutisch product, terwijl ze een algemene bescherming tegen rechtszaken genoten.

“Ik heb een half jaar geleden al voorspeld dat de volksgezondheidsautoriteiten eindelijk mandaten gaan krijgen voor ivermectine,” zei Dr. Vanden Bossche. “De resultaten met ivermectine zijn fantastisch. Het is heel veilig. Het is het enige antivirale middel dat kosteneffectief is, dat overal verkrijgbaar is en dat in voldoende hoeveelheden kan worden toegediend … Er is gewoon geen alternatief.”

 

Merk op dat vorige week nog, als gevolg van een rechtszaak aangespannen in de Texas Southern District federale rechtbank, de FDA ermee instemde om eindelijk de social media berichten te verwijderen die ze had geplaatst om het gebruik van ivermectine wetteloos te blokkeren. Herinner je je de spottende tweet: “Je bent geen paard, je bent geen koe, kom op allemaal.” De waarheid was dat de FDA niet de bevoegdheid had om artsen te vertellen hoe ze hun geneeskunde moeten uitoefenen; noch om FDA-goedgekeurde medicijnen (waaronder ivermectine) te blokkeren, zelfs niet voor off-label behandelingen. 

Off-label behandeling met goedgekeurde medicijnen is routine in de geneeskunde. In plaats van ivermectine pushten Amerikaanse volksgezondheidsfunctionarissen het gebruik van onveilige remdesivir met intubatie, wat resulteerde in vele duizenden vermijdbare sterfgevallen. Dit is slechts één van de misdaden waarvoor ze zich zullen moeten verantwoorden.

Als het scenario van Dr. Vanden Bossche uitkomt, zal de “hyperacute Covid-crisis” samenvallen met de verkiezingen van 2024, en niet alleen in de VS. Je zou natuurlijk extreme despotische hysterie verwachten van de “Joe Biden” regering. Ze zullen zeker proberen hun “Ziekte X” list uit te voeren. Maar ze hebben al het vertrouwen verloren van de mensen in hun eigen land tegen wie ze oorlog hebben gevoerd. 

Verwacht in dat geval verzet onder de niet-zieken. 

Er zullen geen streken meer met ons worden uitgehaald.



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

We zullen niet weten wat ons overkwam

 april 1, 2024   10


    TheDigitalArtist / Pixabay

Blam. Op een dag in de niet al te verre toekomst zullen we ’s ochtends wakker worden en zien dat onze tanden na het poetsen in de gootsteen vallen. Eigenlijk is de kans groter dat we bij de gootsteen staan en ons afvragen wanneer we voor het laatst een tandenborstel hebben gebruikt. “Wanneer was dat?” vragen we ons in stilte af terwijl een paar van onze rotte kiezen door de afvoer glijden, schrijft Todd  Hayen.

Wanneer heb je voor het laatst een papieren boek gelezen of de dag doorgebracht zonder telefoon (weet je nog dat ze zo heetten?). Wanneer was de laatste keer dat je de hele week alleen maar zelfgemaakte maaltijden maakte en nooit fastfood at? Ik weet nog dat mijn moeder, die een fulltime baan had, elke dag maaltijden maakte voor een gezin van vijf. Misschien gingen we twee of drie keer per jaar uit eten. Ik zit hier te denken aan andere dingen die ik mis, maar ik weet niet meer wat. Geheugenverlies besluipt je.

Natuurlijk, naarmate de tijd vordert, worden dingen beter, toch? Een telefoon met aanraaktoetsen is beter dan een roterende telefoon, en een roterende telefoon is beter dan met een operator moeten praten om een gesprek te voeren (ik herinner me telefoons waar helemaal geen draaischijf op zat, alleen maar een zwarte doos met een hoorn). Beter, toch? Nou, daar kan ik niets tegenin brengen, zeker, dingen zijn beter. Of toch niet? Het lijkt wel of alles ontwikkeld is om het ons “makkelijker” te maken, draaien aan een draaischijf op een telefoon is “makkelijker” dan praten met een operator – knoppen indrukken om te bellen is “makkelijker” dan een draaischijf. En nu is het “klikken” op de naam van een persoon in een lijst met contactpersonen gemakkelijker dan het achter elkaar indrukken van 7 knoppen.

Zoals we allemaal weten, is makkelijker niet per se beter, maar wie gaat er klagen? Wie gaat er terugverlangen naar de donkere tijden toen telefoons nog draaischijven hadden, of beter nog, toen er nog helemaal geen telefoons waren? We zouden dwaas zijn om terug te verlangen naar een tijd waarin de wetenschap ons leven zo veilig, zo gezond en zo handig had gemaakt.

Maar dit is niet eens waar ik me zorgen over maak. Natuurlijk zullen we een punt bereiken waarop we nooit meer uit bed komen, onze spieren verschrompeld zijn en onze tanden uitvallen door de meedogenloze mars van onze technologie naar moeiteloze vergetelheid. (Vraag me niet hoe technologische vooruitgang ertoe leidt dat onze tanden uitvallen, ik denk niet dat je dat hoeft uit te leggen).

 

Maar die opmars is een natuurlijke, organische opmars, toch? Mensen blijven natuurlijk uitvinden, blijven gadgets maken om het leven “makkelijker” te maken. Ik moet denken aan het boek Player Piano van Kurt Vonnegut (voor de miljoenste keer). Nadat de mensheid een oorlog had gevoerd die bijna resulteerde in hun uitroeiing om alle machines te elimineren die hun leven verwoestten, zit er iemand tussen al het technologische puin om een klein machientje in elkaar te knutselen dat uit zichzelf door de straat kan sputteren. Het zit gewoon in ons om dingen te willen maken die dingen doen, die alle dingen doen die mensen vroeger deden.

Maar daar gaat het nog steeds niet om. Het probleem is dat we door een kracht van buitenaf naar deze klif van uiteindelijke ondergang worden gedwongen. Het is niet echt onze eigen schuld. Als 3-jarige hebben we het dodelijke mes gekregen om mee te spelen, in de hoop dat we er snel onze eigen keel mee zullen doorsnijden, niet wetende hoe gevaarlijk het is. De “externe kracht” waar ik het over heb is de agenda. We worden allemaal langzaam vermoord.

Ah, de oude kikker in het langzaam kokende water. Ja, dat is het. Maar met een twist (van citroen?) weet ik niet zeker of het doel is om de kikker te doden, maar eerder om hem een beetje te laten koken totdat hij niet veel meer voor zichzelf kan doen, maar nog wel in leven is. Als jullie de filmversie van Orwells 1984 nog niet hebben gezien, ga die dan zeker bekijken. Het is voor mij interessant om te zien hoe ver Orwells samenleving is gedesintegreerd en hoe zelfgenoegzaam, en niet reagerend, de mensen erin lijken te zijn. Niemand weet echt wat er aan de hand is. Ze lopen elkaar zelfs tegen het lijf in de overvolle metro en geven de persoon die ze tegen de grond hebben geslagen nauwelijks een tweede blik. Maar ze zijn niet dood. Winston’s ontmoeting met een zombie-achtige, lusteloze en tandeloze prostituee ontlokt de reactie: “Maar ik deed het toch.” Velen van ons zullen overleven als ze ons hebben teruggebracht tot een handelbaar aantal.

 

De mensen die door de straten zwerven en “haat bijeenkomsten” bijwonen in Orwell’s dystopische boek zijn zich niet echt bewust van de verliezen die ze hebben geleden. Ze voelen misschien diep van binnen, net als Winston (de hoofdpersoon in het verhaal), dat er iets niet klopt. Maar ze kunnen er niet echt de vinger op leggen. Hoeveel van ons zijn zich ervan bewust dat we hoogstwaarschijnlijk al gemalen krekels eten, dat we veel te veel ongezonde tijd besteden aan het staren naar TikTok, of dat we doorgaan met het eten van genetisch gemanipuleerde gigantische aardbeien en bosbessen, ons verwonderend over hoe perfect fruit lijkt te zijn geworden in de afgelopen tien jaar of zo – in grootte, gewicht en kleur (maar om de een of andere reden niet in smaak).

Zijn we ons er echt van bewust? We lijken dat nu niet zozeer te zijn met de meeste dingen die onze manier van leven hebben verminderd (en ja, gigantisch, perfect fruit vermindert onze manier van leven), omdat we zijn misleid door te denken dat deze dingen ons leven juist beter hebben gemaakt. Hoe ik dit weet? Het is geen raketwetenschap. Mensen zijn gewoon niet gelukkig; ze zijn zelfs niet tevreden. Depressie en angst nemen toe en zelfmoord is nog nooit zo hoog geweest. Mensen in het algemeen vinden het leven doelloos en zinloos. Als je me niet gelooft, vraag het dan aan iemand, vraag het aan veel mensen. Het is niet mooi.

En denk maar niet dat ik mezelf niet reken tot die “wij” waar ik voortdurend over schrijf. Ik ben als de gigantische dikke man die koekjes in zijn mond blijft stoppen terwijl hij bazelt over hoe slecht suiker en overgewicht zijn voor het lichaam. Ik weet wat er gebeurt, maar ik heb gewoon niet de discipline om mezelf ervan te weerhouden me te laten meeslepen (het is maar dat je het weet, ik mag dan wel overgewicht hebben, maar ik ben nog geen “reusachtige dikke man” …). )

Ik denk dat de meesten van ons die nu leven en volwassen zijn, waarschijnlijk gedoemd zijn om op een dag met een eetstokje te prutsen in een poging onze rotte tanden uit de afvoer te halen. Sommigen van ons zullen er goed doorheen komen, maar ik ben bang dat de meesten van ons dat niet zullen doen. Het is eigenlijk allemaal water onder de brug en als we in het hol van een leeuw zouden worden gegooid, zouden we onszelf misschien uit de ultieme dood kunnen wurmen met onze slimheid en vindingrijkheid. Maar, als je bedenkt hoe langzaam de hitte van de pot toeneemt, tegen de tijd dat we ons realiseren dat de kaken van de leeuw om ons heen staan, zal het te laat zijn. Blam.

 

Heb je ooit geprobeerd een instrument te leren na je puberteit? Wat ons te wachten staat, en ons vermogen om daar succesvol mee om te gaan, lijkt daar een beetje op. Het is inderdaad moeilijk om een oude hond nieuwe trucjes te leren. Wanneer het uiteindelijk zo erg wordt dat we weten dat we moeten verplaatsen of sterven, zal het op ons afkomen op een manier die star en onverbiddelijk zal zijn. En het zal ons recht tussen de ogen raken.

Een sprankje hoop? Nou ja, misschien niet zo zoet, maar op dit moment zijn er nog geen ledematen afgerukt, hebben we nog geen tijd in de goelag doorgebracht en zijn we nog geen tanden kwijt. We zijn als iemand in het beginstadium van terminale kanker voordat er enige stoornis of pijn optreedt. We hebben alle reden om te geloven dat we niet lang meer zullen leven, maar we kunnen ook gewoon doorgaan met ons leven, onze kinderen kussen, op vakantie gaan naar Zuid-Frankrijk of genieten van het zonnige klimaat van de Caraïben. En we kunnen altijd geloven dat er een wonder kan gebeuren en dat Jezus zal verschijnen en zijn hand zal bieden voor onze verlossing. Is hij niet al hier?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/we-zullen-niet-weten-wat-ons-overkwam/

 

EU aanklagers beginnen corruptieonderzoek Von der Leyen – Politico

Rechercheurs onderzoeken privé-sms'jes tussen de voorzitter van de Europese Commissie en de CEO van Pfizer.

april 1, 2024   4 

   European Parliament / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De hoogste openbare aanklagers van de EU hebben een lopend corruptieonderzoek naar de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, overgenomen, meldde Politico maandag op basis van een niet nader genoemde woordvoerder van het parket van Luik in België.

Het onderzoek heeft betrekking op de aankoop van bijna 2 miljard Pfizer Covid-19 vaccindoses voor de EU op het hoogtepunt van de pandemie van het coronavirus. De aanklager beweert dat het hoofd van de EC onderhandelde over de miljardenovereenkomst met de CEO van de farmaceutische gigant, Alber Bourla, onder vier ogen via sms-berichten voordat de klinische tests voor het vaccin waren afgerond, bericht Politico.

Von der Leyen heeft geweigerd om de inhoud van deze berichten vrij te geven en beweert dat ze ze niet kan vinden.

Rechercheurs van het Europees Openbaar Ministerie (EPPO), die de afgelopen maanden aan de zaak hebben gewerkt, zijn naar verluidt van mening dat Von der Leyen zich schuldig zou kunnen maken aan “inmenging in openbare functies, vernietiging van SMS-berichten, corruptie en belangenverstrengeling,” volgens juridische documenten die door Politico zijn ingezien.

Ondanks de beschuldigingen en ondanks het feit dat Von der Leyen zelf heeft toegegeven dat ze bijna een maand lang privé heeft gecommuniceerd met Bourla voordat ze de deal van bijna €20 miljard ondertekende, is er nog geen formele aanklacht ingediend tegen de EC-chef.

De zaak wordt gesteund door de regeringen van Polen en Hongarije, die ook officiële klachten hebben ingediend over Von Der Leyen’s rol in de onderhandelingen over het vaccin, aldus de bronnen van Politico. De krant merkte echter op dat Warschau de klacht introk nadat de pro-EU regering van premier Donald Tusk vorig jaar aan de macht kwam.

 

De New York Times, die in 2021 voor het eerst meldde dat er inderdaad privégesprekken hadden plaatsgevonden tussen Von Der Leyen en Bourla voorafgaand aan de ondertekening van de vaccinovereenkomst, heeft ook een rechtszaak aangespannen tegen de EC omdat deze weigert de inhoud van de sms-berichten openbaar te maken en een verzoek om toegang tot documenten heeft afgewezen.

De zaak tegen het hoofd van de EC heeft volgens EU-functionarissen “extreem veel publieke belangstelling” gewekt door de bezorgdheid dat het blok aanzienlijk meer Covid-vaccins heeft gekocht dan nodig was.

In december vorig jaar meldde Politico dat de EU-staten minstens 215 miljoen doses hadden gedumpt, wat de belastingbetaler maar liefst €4 miljard ($4,3 miljard) had gekost. Desondanks zullen de vaccins onder het contract met Pfizer naar de EU blijven stromen, in ieder geval tot 2027.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/eu-aanklagers-beginnen-corruptieonderzoek-von-der-leyen-politico/

 

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beter

Ondanks een aanlooptijd van meer dan twee maanden na de uitbraak in Wuhan en waarschuwingen van de WHO, heeft de Cronavirus-pandemie de ongeveer 514 miljoen mensen in de EU met volle kracht getroffen. De EU was niet bereid haar grenzen op tijd te sluiten of vluchten vanuit de hotspots in China en Iran tegen te … Meer lezen overCoronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beter

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/coronacrisis-toont-het-falen-van-de-eu-aan-natiestaten-handelen-veel-beter/


Is de Covid-psyop mislukt?

 april 1, 2024   8

 

   MDGovpics / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Zoals jullie allemaal weten, geloof ik niet dat het tij aan het keren is. Maar veel mensen denken van wel. Ze halen veel overwinningen aan, in de rechtszaal, op straat, bij familie en vrienden, schrijft Todd Hayen.

Het feit dat de agenda geen tweede golf van horror en angstpropaganda heeft gestuurd, is ook veelzeggend voor deze mensen. Waar is de volgende pandemie? Wat is er gebeurd met de duivelse eindeloze reeks mutaties van Covid, wat is er gebeurd met de apenpokken? Wat is er gebeurd met Ziekte X?

Ja, dit alles kan nog steeds gebeuren, maar het lijkt erop dat er meer valse starts zijn geweest, starts die nergens toe leidden. Maar als dat zo is, dan zou je denken dat ze die niet hebben gemaakt om ze niet door te laten gaan. Het is nogal vreemd geweest, zoals een elektrische storm die je aan de horizon ziet verschijnen met dreigende blikseminslagen, maar die nooit dichtbij genoeg komt om de kelderdeur te sluiten.

Hoe zit het met CBDC’s? En de digitale ID’s? Je hoort er veel over, maar er gebeurt niets concreets om ze te implementeren. Gebeurt het op andere plaatsen? Australië? Duitsland? Het Verenigd Koninkrijk? Natuurlijk wordt er veel over gezegd, op YouTube en in de alternatieve media. Veel pratende hoofden, maar hoe dreigend is het? Eigenlijk zal ik hier niet over uitweiden, ik twijfel er niet aan dat dit er allemaal aan zit te komen, maar is de draak al gewond? Zelfs maar een klein beetje? Is deze mars naar de vergetelheid vertraagd?

Misschien is er geen verwonding van de algemene moloch van wereldheerschappij door de schlemielen die de macht opeisen. Hoewel zelfs die onaantastbare organisatie misschien wel scherfschade heeft opgelopen. Was DAVOS niet alles wat ze het afgelopen jaar verwachtten? Is er niet een duidelijke whiplash geweest bij sommige leiders in hun kleine clubje? Hoe zit het met de VN en het “duurzame ontwikkeling” circus? Hoe gaat het daarmee?

 

Maar goed, ik dwaal af. Hoewel de gezondheid van de wereld-agenda, inclusief al deze projecten die ik noem, er allemaal deel van uitmaken, zijn Covid en pandemieën in het algemeen de specifieke onderwerpen van dit artikel.

Ik geloof niets van dit overwinningspraatje. Dit is net als kanker, je kunt pas victorie kraaien als het ALLEMAAL weg is, tot op het laatste restje. Remissies zijn leuk, maar als je nog steeds ergens kanker in je lichaam hebt, is het slechts een time-out. Ik heb het gevoel dat dit vergelijkbaar is. Zelfs als één cel het zou overleven, zou die zich weer gaan vermenigvuldigen en niet stoppen totdat hij groot en knoestig is en alle rotzooi uitspuugt waarvan bekend is dat dit monster het uitspuugt. Dus, ik geloof het niet… maar…

Is het mogelijk dat er tenminste één slag is gewonnen? Misschien, maar het feit dat ze de troepen hebben teruggetrokken betekent niet dat ze de stad niet hebben ingenomen en in wezen hebben gekregen waar ze voor naar binnen stormden. Ik zeg nog steeds dat dat een mogelijkheid is. Ik bedoel, wat wilden ze als gevolg van hun Covid-campagne? Wilden ze 100% naleving, met miljarden schapen die voor hen bogen? Wilden ze dat iedereen werd opgesloten in zijn eigen kleine kooi, ala 1984, ieder van ons in een smerig appartement met slechts een gigantische TV in het midden zodat Big Brother de hele dag tegen ons kon kletsen? Als dat waar is, dan is de psyop inderdaad mislukt, want dat hebben ze niet gekregen – nog niet tenminste.

Maar wat als ze dit wel hebben: een giftige injectie die wereldwijd bij miljarden mensen wordt toegediend en die in de loop van ongeveer 20 jaar miljoenen mensen het leven zal kosten? Niet alleen dat, maar de injectie zal nog eens miljoenen mensen steriel maken. Reken maar uit: hoeveel mensen zouden er in 20 jaar gesteriliseerd moeten worden om de wereldbevolking met 1 miljard te verminderen? 2 miljard? Welke andere ravage zou zo’n dodelijke injectie kunnen aanrichten? Welke onnoemelijke verschrikkingen staan ons nog te wachten? Jouw gok is net zo goed als de mijne. Denk aan zombies, denk aan zielloze geesten, denk aan mensen zonder empathie, denk aan verloren menselijkheid.

 

En dat zijn alleen nog maar de fysieke gevolgen. Hoe zit het met het psychologische succes dat ze hebben gehad met de Covid-campagne? Zeker, veel deelnemers werd het vuur aan de schenen gelegd met betrekking tot meer boosters en hebben niet de dreigementen genegeerd dat ze hun baan zouden verliezen door verzet tegen het vaccin. Natuurlijk hebben de rechtbanken in Canada geoordeeld dat de illustere leider hier een no-no heeft begaan met zijn roekeloze invoering van de noodwet en als gevolg daarvan stromen de rechtszaken binnen. Betekent dit alles dat niemand in de psychologische operatie trapte? Dat niemand mentaal is geraakt door de lockdowns, de maskers, de sluiting van scholen, kerken en andere instellingen? Betekent dit dat we allemaal hersteld zijn van het trauma van die drie jaar, en dat we mentaal en emotioneel gewoon weer terug bij af zijn – alles weer normaal?

Als iemand die dit leest iets over hypnose weet, dan begrijpt hij waarschijnlijk waar hypnotische suggestie over gaat. Het is echt, mensen. Wat er subliminaal in onze onbewuste geest is veranderd, kan behoorlijk indrukwekkend zijn. We worden geprogrammeerd voor betere prestaties in toekomstige projecten die de agenda voor ons in petto heeft. De meeste wappies die dit lezen zijn veilig voor deze hersenspoeling (hopelijk) omdat we onze ogen sloten tijdens de dodelijke meteorenstorm die werd veroorzaakt door de angstzaaiende agenda (kijk naar The Day of the Triffids om die referentie te begrijpen!) Maar degenen die erin verstrikt raakten en de vertraagde-reactie Kool-Aid dronken, zijn allemaal als slapende spionnen uit de Koude Oorlog, die op een toekomstige datum opnieuw worden geactiveerd om te blijven voldoen aan het bevelen van TPTB.

 

Daar ga ik weer. Ik word verondersteld de mogelijkheid te onderzoeken dat de Covid psyop mislukt is, niet bewijs voor te dragen om het grote succes ervan te bewijzen. Sorry. Misschien ging het niet zo goed als ze wilden. Het lijkt erop dat er veel meer benzine in de tank zat en dat ze nog wel wat verder hadden kunnen gaan. Ze deden het best goed, maar het ging gewoon niet door. Misschien hadden ze verwacht dat meer mensen zich zouden laten vaxxen, misschien was dat een teleurstelling. Het leek er in ieder geval op dat ze er helemaal voor gingen met al hun “je MOET je laten vaccineren!” hoopla. Misschien kregen ze teveel tegengas van ons wappies. Er kwamen vrij snel veel boze wappies opdagen. En de wappies die er al waren, die om te beginnen niet verbaasd waren over al deze bedriegerijen, werden alleen maar luider en luider. Zeker, niet veel schapen sloegen om, maar sommige wel. Hun booster-campagne is aan het floppen (naar mijn mening alleen omdat ze de verwarming lager hebben gezet, of helemaal uit).

Dus misschien zijn ze een beetje geraakt. Misschien zijn er een paar pijlen door het pantser gedrongen en hebben ze een paar stappen terug gedaan. Misschien verrasten we de klootzakken wel met onze vastberadenheid, vasthoudendheid, gevatheid en weigering om het spelletje mee te spelen.

Maar misschien ook niet.


    https://frontnieuws.backme.org/  


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/is-de-covid-psyop-mislukt/

Groen en klimaat: transfers naar het zuiden

 

      Tinne Van der Straeten (Photonews)

VERKIEZINGEN 2024


  Pepijn Demortier

1 april 2024

Groen ontleent niet alleen haar naam, maar ook haar bestaansreden aan de klimaatzaak. Dat de partij een uitgebreid verkiezingsprogramma omtrent klimaat en natuur heeft, kan dan ook bezwaarlijk een verrassing genoemd worden. Desniettegenstaande is het interessant om een aantal van haar meest opvallende voorstellen van naderbij te bekijken.

Een globale oplossing

De klimaatcrisis is een globaal probleem, en dat behoeft een globale oplossing. Onder ‘een globale oplossing’, lijkt Groen echter vooral een stroom van geldelijke transfers naar zuidelijke, armere landen te verstaan. De partij stelt onder meer voor om het internationale klimaatschadefonds te versterken, waarmee klimaatschade of verliezen in arme landen gecompenseerd kunnen worden. Ook moet er voldoende ondersteuning vanuit de rijkste landen komen om mensen in landen die zwaar getroffen worden door de klimaatcrisis voor te bereiden en te beschermen tegen de gevolgen ervan.

Als het van Groen afhangt, zal de Vlaamse burger niet enkel moeten opdraaien voor de Europese energietransitie, maar ook voor de klimaatplannen van de rest van de wereld. 

Zo ijvert de partij voor een kwijtschelding van de schulden van de armste landen, “zodat zij zich beter economisch kunnen ontwikkelen om uit de armoede te raken”. Of de regimes van deze landen het vrijgekomen geld ook daadwerkelijk in een energietransitie zullen investeren, is dan weer een andere vraag. 

De milieubewuste partij dringt bovendien aan op internationale afspraken rond het steeds toenemende aantal klimaatvluchtelingen en op de introductie van een internationale herdenkingsdag voor slachtoffers van klimaatrampen.

Internationale ongelijkheid

Enigszins frappant is de vaststelling dat het voor Groen om meer lijkt te gaan dan enkel het klimaat. Het gaat ook over “rechtvaardigheid” en “ongelijkheid”. De partij stelt dan ook dat de klimaatcrisis tevens een crisis van internationale ongelijkheid is. De rijkste landen zijn verantwoordelijk voor de klimaatcrisis, en dienen haar dan ook maar op te lossen. 

Zo zou België ook financieel moeten bijdragen aan de energietransitie naar groene energie in minder kapitaalkrachtige landen, en hen ondersteunen in de verwezenlijking van hun klimaatplannen. 

Dat al deze maatregelen voor veel Vlamingen een enorme financiële mokerslag zouden betekenen, terwijl onze globale impact op het klimaat verwaarloosbaar is, is voor de groene partij blijkbaar minder relevant.

Bron: https://pal.be/2024/04/groen-en-klimaat-transfers-naar-het-zuiden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...