vrijdag 16 februari 2024

Goed nieuws uit Nederland, beter te laat dan nooit….

EINDE CORONA CRISIS: Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink en / of Ivermectine toe!

 

Centraal Tuchtcollege beslist in voordeel van huisarts Elens, berisping vervalt en wordt omgezet in waarschuwing; Minister de Jonge en IGJ zijn hun boekje te buiten gegaan en krijgen tik op de vingers van het Centraal Tuchtcollege!

2024-02-16 10:00:44

Zie hieronder de uitspraak van het (hoogste) Centraal Tuchtcollege inzake het hoger beroep op een uitspraak van een (lager) regionaal tuchtcollege waarin huisarts Rob Elens eerder een berisping-maatregel kreeg voor zijn handelen tijdens de Corona-periode. Deze maatregel is nu door het Centraal Tuchtcollege afgezwakt naar een waarschuwing-maatregel.

https://zelfzorgcovid19.nl/centraal-tuchtcollege-beslist-in-voordeel-van-huisarts-elens-berisping-vervalt-en-wordt-omgezet-in-waarschuwing-minister-de-jonge-en-igj-zijn-hun-boekje-te-buiten-gegaan-en-krijgen-tik-op-de-vi/



https://www.ninefornews.nl/eerherstel-voor-rob-elens-voorschrijven-coronamedicatie-was-niet-in-strijd-met-professionele-standaard

Huisarts Rob Elens schreef op 20 januari en 2 februari 2021 ivermectine en op 8 februari 2021 hydroxychloroquine off-label voor aan een patiënt in het kader van de behandeling van COVID-19. De gezondheidsinspectie IGJ diende daarover een klacht in.

Het Centraal Tuchtcollege heeft nu geoordeeld dat de huisarts hiermee niet heeft gehandeld in strijd met de professionele standaard.

Het college wijst erop dat er op het moment van het verweten handelen nog geen richtlijn was met betrekking tot het toestaan dan wel afwijzen van off-label gebruik van ivermectine en hydroxychloroquine bij de behandeling van COVID-19.

Was toegestaan

Er waren wel protocollen en standaarden in ontwikkeling, maar de tot op dat moment beschikbare studies waren deels nog niet gepeerreviewed, waren gebaseerd op te beperkte aantallen patiënten of methodologisch te beperkt om te gelden als wetenschappelijke consensus, oordeelt het college.

Het was Elens dus toegestaan op 20 januari en 2 februari 2021 ivermectine en op 8 februari 2021 hydroxychloroquine off-label voor te schrijven ter behandeling van COVID-19, mits hij daarover overleg had gevoerd met een apotheker, zoals bedoeld in artikel 68 van de Geneesmiddelenwet, benadrukt het college.

Het komt tot het oordeel dat de huisarts niet heeft gehandeld in strijd met artikel 68 van de Geneesmiddelenwet.

elens

Goed nieuws

Eerder kreeg Elens van het Regionaal Tuchtcollege de maatregel van een berisping opgelegd. Die beslissing is vernietigd en de maatregel van berisping met aantekening in het BIG-register is komen te vervallen. Het Centraal Tuchtcollege heeft de berisping afgezwakt naar een waarschuwing.

De beslissing zal worden bekendgemaakt in de Nederlandse Staatscourant, en zal worden aangeboden aan het Tijdschrift voor Gezondheidsrecht, Gezondheidszorg Jurisprudentie, Medisch Contact en het ledenblad van de beroepsorganisatie LHV met het verzoek tot plaatsing.

“Goed nieuws. Eerherstel voor Elens,” reageert medisch adviseur Wendy Mittemeijer. Frans Nijhof voegt toe: “Niet vergeten dat Elens door een hel is gegaan.”

Hebben Hugo de Jonge en Attje Kuiken al gereageerd?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ze komen voor je katten en honden

 februari 16, 2024   23

 

  ClaudiaWollesen / Pixabay

Netto-nul betekent niet alleen geen benzine, maar ook geen huisdieren. De autoriteiten hebben ons dit nog niet verteld, maar het is duidelijk. Naarmate meer gemeenten zich aansluiten bij het UK100-programma om het streven naar een koolstofarme economie te versnellen, zullen we meer horen over de milieuschade die Fido en Tiddles veroorzaken, schrijft Niall McCrae.

Beste lezers, dit is geen grap.

Neem bijvoorbeeld een voorstel van mijn gemeente in Sussex om honden uit parken te verbannen. Kiezers hebben hier niet om gevraagd; er was geen golf van hondenbeten of afval op de paden. Mijn stad heeft een grote oudere bevolking en velen hebben huisdieren als gezelschap in hun rustige leven. Het uitlaten van de hond houdt oudere mensen actief en in de frisse lucht. Dit is een voorbode van erger.

De wetgevende macht van de staat Colorado heeft onlangs een wetsvoorstel ingediend om een belasting te heffen op elk ander dier dan landbouwhuisdieren. Alle eigenaren zouden hun honden, konijnen en goudvissen moeten registreren. Het tarief voor katten en honden zou verdubbelen als ze niet gecastreerd zijn. De politici zeiden dat het wetsvoorstel eigenaren van huisdieren zou identificeren in geval van nood, maar de burgers zagen weer een afpersingszaak. De echte reden werd echter niet aan de media en het publiek verteld. Het is het klimaat, domoor!

Na verontwaardiging werd het wetsvoorstel in Colorado ingetrokken, maar de missie gaat door. Mark Howell, gemeenteraadslid in Bournemouth, Christchurch & Poole Council, stelde tijdens een town hall meeting over het bereiken van netto-nul in 2050 voor om middelgrote tot grote honden te verbieden. Howell beweerde dat Labradors een koolstofuitstoot hebben die vergelijkbaar is met die van een SUV-auto. Huisdieren, zo stelde hij, verbruiken een vijfde van de wereldwijde bron van vlees en vis. Daarom zouden eigenaren moeten “inkrimpen”. Huisdieren moeten worden gedeeld door vrienden en familie om hun aantal te verminderen.

 

Eugenetica voor huisdieren is een opkomend thema op de agenda van de klimaatcrisis. Volgens Donnachadh McCarthy in de Independent 5 mei 2021) hebben katten en honden ‘een verwoestende impact op de planeet‘. Hij beweert dat “om voor de hand liggende redenen het vertellen van de waarheid over huisdieren aan vrienden een pijnlijk proces kan zijn, maar het is niet iets waar we voor terug moeten deinzen” (voor hem misschien duidelijk; niet voor mensen die de klimaathoax doorzien). Dus de volgende keer dat je je buurman passeert die zijn collie uitlaat, moet je aandringen op het verwijderen van die hond. Aangezien de helft van de volwassen Britse bevolking een huisdier heeft, zijn dat heel wat vijanden om te maken.

McCarthy bombardeert de lezer met statistieken: –

Wanneer 20,8 miljoen honden en katten slechts één blikje of onrecyclebare plastic verpakking kattenvoer per dag consumeren, worden er jaarlijks 7,6 miljard verpakkingen geproduceerd, alleen al in Groot-Brittannië. Daar komen nog eens 3,6 miljard plastic zakken bij voor het oprapen van de geschatte 1,2 miljoen ton hondenpoep en dan is er nog de kwestie van het verwijderen van 200 duizend ton kattenafval.

Verder hekelde hij het vleesetende gehalte van voer voor huisdieren. Pets at Home, met 453 winkels de grootste verkoper van huisdierenproducten in het Verenigd Koninkrijk, heeft zich verbonden aan netto-nul door veganistisch voedsel te promoten. Het grandioze ‘op wetenschap gebaseerde doel’ initiatief van de winkelier is gericht op Net Zero in 2040. Creating a better world for pets and the people who love them’ is de titel van het Pets at Home jaarverslag voor 2023. Het is onvermijdelijk dat de prijs van vlezige dierenvoeding zal stijgen en dat het productassortiment zal worden beperkt, waardoor het moeilijker wordt om een grotere hond te houden.

 

Geleidelijk aan wordt de mediacampagne opgevoerd. Volgens Euronews (14 juni 2023) hebben 90 miljoen huishoudens in de EU huisdieren, en dit is net zo vervuilend als vliegen met privéjets! Het geven van natvoer aan een hond van 10 kg produceert jaarlijks 6541 kg koolstofuitstoot, terwijl droogvoer het totaal terugbrengt tot 828 kg. Maar afhankelijk zijn van het laatste is, zoals dierenartsen weten, slecht voor de nieren van dieren en een vermoedelijke oorzaak van kanker.

In het Euronews-rapport werd bezorgdheid geuit over een gestage toename van het huisdierenbezit, vooral sinds de Covid-19 lockdowns, maar er werd niet uitgelegd waarom. Naar mijn mening komt dit omdat mensen gezelschap zoeken in een geatomiseerde maatschappij met een afnemend sociaal kapitaal (voornamelijk door overheidsbeleid, waaronder de netto-nul zwendel).

De kosten voor het bezitten van huisdieren zullen zeker onbetaalbaar worden. Eigenaars van huisdieren zouden zich moeten verzetten door te weigeren deel te nemen aan dure, bureaucratische regelingen zoals verplichte registratie en verzekering. De machthebbers kunnen ons niet allemaal aan hun leiband binden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ze-komen-voor-je-katten-en-honden/

Frankrijk: ENIGE Kritiek op het mRNA DEATHVAX™ Platform Strafbaar tot 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 euro

februari 16, 2024   27

    MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De door het WEF gekaapte regering van Frankrijk heeft een draconische nieuwe wet, getiteld Artikel 4, doorgedrukt. Deze Orwelliaanse en ongrondwettelijke machtsgreep in de kleur van de wet is een opzettelijk slechte poging om de onweerlegbare gegevens over de dood en vernietiging van biowapens door slow kill te verdoezelen,

bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Wat artikel 4 zo opruiend maakt, is dat de meerderheid van de Franse bevolking alle “vaccinaties” weigert.

Het dwarsbomen van hun vrije meningsuiting als het gaat om genmodificerende giffen zal de toch al verhoogde spanningen tussen de criminele regering Macron en de ontwakende Franse bevolking alleen maar doen toenemen, met opzet.



Tussen WEF-marionet Trudeau in Canada en WEF marionet Macron in Frankrijk, is er nu een wedloop om de meest totalitaire technocommunistische natie in het Westen te creëren, met Frankrijk nu op een kleine voorsprong; om precies te zijn:



Dit beleid en deze “wetten” zijn niets meer dan een uitbreiding van de voortdurende democide en de bijbehorende iatrocide.

Ondertussen is het Center for Disease Crimes (CDC) in de VS nog steeds bezig met hun “Vertrouw de wetenschap” leugenachtigheid en moord:


Lezers van dit blog zijn zich volledig bewust van de myocarditis- en turbokankerepidemieën die momenteel aan de gang zijn – om nog maar te zwijgen van het stijgende sterftecijfer buiten PSYOP-19 – sinds de uitrol van de “vaccins”.


Het verwijderen van alle wettelijke aansprakelijkheid van BigPharma en het vervolgen van de verschillende “gezondheids”-agentschappen zoals de FDA, CDC, NIH, et al. is nog nooit zo urgent geweest.

Frankrijk’s Artikel 4 is slechts een hint naar wat komen gaat, vooral als de WHO’s Pandemie Verdrag zwendel ooit wordt aangenomen in de verschillende landen die ze proberen verder te kapen.

Ze willen je dood.

Voldoe er NIET aan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/frankrijk-enige-kritiek-op-het-mrna-deathvax-platform-strafbaar-tot-3-jaar-gevangenisstraf-en-45-000-euro/

Krapuleuze maatregelen van 'Young Global WEF-Leader' Macron leidt tot storm van kritiek !!!

Vergeet uw vakantie in Frankrijk .....


In Frankrijk is kritiek op mRNA-injecties voortaan strafbaar: tot 3 jaar cel en 45.000 euro boete 

Woensdag werd een zeer controversiële wet door het Franse lagerhuis gejast. De wet criminaliseert in één klap alle mensen die kritiek hebben op mRNA-behandeling.

De draconische wet, die stilletjes en zonder debat is aangenomen, maakt het mogelijk om eenieder die adviseert tegen het gebruik van een experimentele mRNA-gentherapie tot drie jaar gevangenisstraf en 45.000 euro boete te geven.

De wet is ingevoerd in de strijd tegen ‘sektarische uitwassen’ en zou bedoeld zijn om ‘pseudo-therapeuten’ veroordeeld te krijgen.

kri

Disproportionele en ongerechtvaardigde aanval

In eerste instantie werd het wetsvoorstel verworpen, maar na wat tekstuele aanpassingen werd het alsnog aangenomen, vrijwel zonder debat, schrijft onderzoeksjournalist Sonia Elijah.

Nadat het lagerhuis had ingestemd met het wetsvoorstel, uitten critici hun zorgen op sociale media, waaronder ook bioloog Annelise Bocquet:


Politiek filosoof David Thunder schreef op X dat dit anti-wetenschappelijk is en Frankrijk nog verder in de richting van totalitarisme duwt.

Zelfs de Franse Raad van State sprak zich uit tegen de wet. Volgens het orgaan is de wet een ‘disproportionele en ongerechtvaardigde aanval’ op het uiten van afwijkende meningen.

kri

Het ‘Pfizer-amendement’

Politicus Florian Philippot, de voormalige rechterhand van Marine Le Pen, sprak van het ‘Pfizer-amendement’.

Onder president Macron werd in de zomer van 2021 een medisch apartheidssysteem geïntroduceerd. Mensen die een bioscoop, winkel of restaurant wilden bezoeken, konden alleen naar binnen met een vaccinatiepaspoort of een negatief testbewijs.

Dat is de strategie

Macron zei ook dat hij ongevaccineerden het leven zuur wilde maken. Hij wilde ongeprikten ‘graag’ dwarszitten om hen toch over de streep te trekken een vaccin te halen. “Ongevaccineerden wil ik echt op hun zenuwen werken, tot het eind aan toe. Dat is de strategie.” Macrons woorden leidden tot een storm van kritiek.

Bij een volgende pandemie kunnen ongevaccineerden dus niet alleen worden dwarsgezeten, maar ook in de cel worden gegooid, aldus Elijah.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...