zaterdag 14 mei 2022

Miljoenen doden: vaccinatiedeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor catastrofe gevaccineerden

 


De Belgische vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwt in een interview dat de gevaccineerden de komende maanden gevaar lopen. Het coronavirus zal blijven muteren en in veel gevallen zal dat fataal zijn voor mensen die zijn ingeënt, stelt hij. Vanden Bossche waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad afstevenen op een ramp.

De coronavaccinaties bieden geen steriele immuniteit, wat betekent dat je het nog steeds kunt doorgeven, en verstoren de aangeboren immuunafweer van het lichaam. De neutraliserende antistoffen van deze ‘eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem’ worden verdrongen door de antistoffen die worden opgewekt door de vaccins. Die dwingen het virus steeds sneller te muteren. Deze mutaties kunnen heel gevaarlijk zijn voor gevaccineerden, stelt Vanden Bossche.

Hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen

Volgens hem is het van groot belang dat de vaccinatiecampagnes per direct worden stopgezet. Vaccinatie kan leiden tot supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerden en volledig resistent tegen alle bestaande en toekomstige coronavaccins die gebaseerd zijn op het spike-eiwit.

In landen als Zuid-Korea, Denemarken, Israël en Australië is al te zien: hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen.

Massamoord

Vanden Bossche verwacht dat binnen niet onafzienbare tijd een aantal nieuwe, zeer virulente en zeer besmettelijke varianten zullen opduiken in landen met een hoge vaccinatiegraad. Hij verwacht ook dat veel gevaccineerde mensen die besmet raken, ernstig ziek zullen worden en sterven.

Op deze manier kunnen de vaccinatiecampagnes indirect leiden tot miljoenen doden. Als Vanden Bossche gelijk heeft, is er sprake van massamoord. Je kunt alleen maar hopen dat hij deze keer ongelijk heeft, schrijft internetkrant Wochenblick.

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Flinke oversterfte in april, (Nl.) maar nauwelijks coronadoden: ‘Ziet iemand die enorme olifant in de kamer staan?’


 Voor het eerst sinds eind 2021 zijn in april opvallend veel mensen overleden. In het grootste deel van april was er sprake van oversterfte, alleen in de laatste week niet.

Er stierven in april gemiddeld 350 meer mensen per week dan gebruikelijk. Het CBS beschikt nog niet over de gegevens waarmee de oorzaak van de sterftegolf kan worden vastgesteld. In april overleden vooral opvallend veel ouderen. Vorige maand overleden bijna 1300 meer 80-plussers dan verwacht.

In de eerste week van mei overleden naar schatting 3000 mensen. Dat zijn er iets minder dan in de week ervoor, maar nog altijd meer dan verwacht.

Megamammoet

In januari en februari lag de sterfte acht weken onder de verwachte sterfte, in maart nam de sterfte toe tot boven de verwachting. Die maand overleden wekelijks gemiddeld bijna 150 mensen meer dan verwacht, in april was dat opgelopen naar ruim 350, meldt het CBS.

“Ziet iemand toevallig die enorme olifant in de kamer staan of ben ik het alleen?” vraagt journalist Annelies Strikkers. Huisarts Els van Veen antwoordt: “Het is allang een megamammoet. Maar niks aan de hand, hoor. Komt door corona en griep hoorde ik vanochtend op het journaal.”

Vreemd

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “De hele maand april was er flinke oversterfte, maar nauwelijks ‘coronadoden’. Vreemd dat kartel en OMT toen niet in rep en roer waren en om ‘maatregelen’ gilden, want er gingen immers te veel mensen dood! Dat interesseert ze dus geen fluit.”




‘We staan aan de vooravond van een wereldwijde ineenstorting

 


Dit is mogelijk de belangrijkste draad die ik ooit heb gemaakt, schrijft ondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, op Twitter. Hij waarschuwt dat we aan de vooravond staan van een wereldwijde ineenstorting. “Het is wellicht erger dan gedacht.”

In de Verenigde Staten gaan zowel de overheidsuitgaven als de staatsschuld door het dak. Het enige wat de overheid kan doen, is geld bijdrukken. Dat veroorzaakt inflatie, merkt Schmitz op.

De VS zijn al enige tijd failliet en er ligt een nachtmerrie in het verschiet, stelt hij. Massale armoede en een nieuw controlesysteem. De Amerikaanse schulden bedragen 90 biljoen dollar, de ongedekte verplichtingen 169 biljoen. Dat komt neer op 778.000 dollar per Amerikaan of 2.067.000 dollar per belastingbetaler. De overheid kan alleen maar geld bijdrukken, wat betekent dat hyperinflatie onvermijdelijk is.

Nog steeds failliet

De totale waarde van alle beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven bedraagt 53 biljoen dollar. Het grootste deel daarvan is lucht, benadrukt Schmitz.

Alle Amerikaanse activa – stukken grond, vastgoed, spaartegoeden, alles wat burgers, bedrijven en overheid bezitten – zijn 193 biljoen dollar waard. Ook daarvan is het grootste deel lucht, schrijft Schmitz.

Als je de totale schuld en ongedekte verplichtingen aftrekt van de activa, kom je uit op een bedrag van -66 biljoen dollar. Dus zelfs als de VS alle activa verkopen, wat onmogelijk is, zou het land nog steeds failliet zijn.

De ineenstorting is onvermijdelijk en aanstaande

“De patiënt is al overleden. De patiënt is nu een zombie,” benadrukt Schmitz. “De ineenstorting is onvermijdelijk en aanstaande.”

“Hoe gaat men dit oplossen? Denk even aan de Grote Reset en de wereldregering. Worden de wereldmarkten, economieën en de wereld zoals we die kennen gecontroleerd gesloopt? Een verschuiving naar een nieuwe dystopische toekomst waarin de elites de slavenmeesters zijn?”

Bereid je voor

Zonder een gecontroleerde sloop zal de wereld voor iedereen ineenstorten, ook voor de elites, aldus Kim Dotcom. “Hoe ziet het eindspel eruit?”

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop las de Twitterdraad ook en reageert: “De Grote Reset en het financiële eindspel. Bereid je voor.”


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...