donderdag 24 februari 2022

Spike-eiwit coronavirus bevat stukje DNA dat 3 jaar vóór pandemie werd gepatenteerd door Moderna

 


                                                      Foto: Governor Tom Wolf CC BY 2.0

in CoronaBuitenland 24 februari 2022 14:00 38 Reacties

Ze schrijven in het tijdschrift Frontiers in Virology dat de furine-splitsingsplaats, de plaats waar de spike van het virus door een enzym geactiveerd wordt, een klein stukje genetische code bevat dat identiek is aan een deel van een gen dat Moderna in 2016 heeft gepatenteerd.

De onderzoekers zeggen dat de kans dat de gepatenteerde sequentie van Moderna is ontstaan door natuurlijke processen 1 op 3 biljoen is.

Zeer ongewoon

De gepatenteerde sequentie van Moderna is onderdeel van het gen MSH3, dat bestaat uit 3300 stukjes genetische code, zogeheten nucleotiden. De code die de onderzoekers aantroffen, bevat 19 nucleotiden die ook in het spike-eiwit van SARS-CoV-2 zijn gevonden. Dat is volgens het onderzoeksteam ‘zeer ongewoon’.

Het duurde niet lang voordat de critici van zich lieten horen. Professor Lawrence Young, groot voorstander van het coronavaccin, sprak van ‘grappig’ toeval.

Lab

Pfizer-baas Albert Bourla gaf recentelijk toe dat het mRNA-vaccin van zijn bedrijf is ontwikkeld op basis van een virus dat in het lab is gemaakt.

“De data die we hebben ontvangen zijn data die ze hebben gekregen van wat we een pseudovirus noemen. Het is dus niet het echte virus, maar een virus dat we in onze labs hebben gemaakt en identiek is aan het omikronvirus,” zei Bourla.

De studie:

[Infowars]

Kijk: Premier van Alberta veegt vloer aan met Klaus Schwab en World Economic Forum

Foto: Jason Kenney (Andrew Scheer CC0)

Kenney, die de video eind 2020 op social media plaatste, beschrijft de Great Reset als een ‘grabbelton van linkse ideeën’ voor minder vrijheid en meer overheid, voor meer overheidsingrijpen, voor beleid dat zal leiden tot massale armoede, met name energiebeleid.

Hypocrieten

De premier noemt het jaarlijkse World Economic Forum ‘de grootste bijeenkomst van mondiale hypocrieten uit de geschiedenis’.

“Elk jaar vliegen enkele duizenden superrijke mensen – miljonairs, miljardairs, directeuren en politici – in februari met honderden privéjets naar Davos, waar ze een week lang de rest van de wereld de les lezen over hoe ze hun CO2-voetafdruk zouden moeten verkleinen,” zei Kenney. “De hypocrisie bij die mensen is zo dik dat je er met een mes niet eens doorheen komt.”

Hij benadrukte dat hij zijn oren niet zal laten hangen naar Klaus Schwab en de zijnen.




Russisch oppositieleider Navalny vanuit gevangenis: "Oorlog in Oekraïne is afleidingsmanoeuvre”

 

Navalny (rechtstaand in het midden) op een eerdere hoorzitting vanuit de gevangenis. © Photo News

De belangrijkste Russische oppositieleider Aleksej Navalny heeft vanmorgen tijdens een hoorzitting vanuit de gevangenis gezegd dat hij gekant is tegen de Russische inval in Oekraïne. Hij noemde het “een manoeuvre dat de aandacht moet afleiden van de economische stilstand en sociopolitieke problemen in Rusland”.

KVDS 24-02-22, 12:40 Laatste update: 14:16

 

Navalny zit al meer dan een jaar vast in een strafkamp voor het schenden van zijn voorwaardelijke vrijlating in een oude corruptiezaak. Vorige week nog werden nieuwe aanklachten tegen hem geformuleerd, die kunnen resulteren in een extra celstraf van tien jaar.

 “Ik ben tegen deze oorlog”, zei Navalny tegen de rechter, volgens het onafhankelijke Russische mediakanaal Mediazona en The Moscow Times. “Ik denk dat deze oorlog de bedoeling heeft om de aandacht af te leiden van de binnenlandse problemen van Rusland. Het zal alleen leiden tot nog grotere armoede.”

“Bandieten”

Na een onderbreking door de rechter, voegde hij er nog aan toe. “Ik beschouw hen die deze oorlog ontkend hebben als bandieten en dieven. Ik ben in de politiek gegaan om dit criminele regime van dieven te bestrijden.”

Ook heel wat bekende figuren in Rusland hebben hun oppositie tegen de oorlog in Oekraïne al duidelijk gemaakt. Het gaat onder meer om zangers, acteurs, televisiepresentatoren, regisseurs, producers, schrijvers, sporters en YouTubers. Ze vervingen onder meer hun foto op Instagram door een zwart vlak. 

Beelden uit verscheidene grote Russische steden tonen ook banners en graffiti met de boodschap ‘nee tegen oorlog’. Op verschillende plaatsen vonden de afgelopen dagen al kleine protestacties plaats, die door de Russische politie uiteen werden gedreven. 

 

ILE d'OLÉRON (Frankrijk) RIJDT EN STOOKT MET GERECYCLEDE FRITUUROLIE

 Nov122018



Zeldzaam model van circulaire economie op menselijke schaal die erin is geslaagd verzamelaars in de buurt van gebruikte oliën op te richten. We gaan aan boord van de oude Renault Master van de Roule ma Frite-vereniging op het eiland Oléron.

 

De oude Renault Master begint aan de brug die het continent verbindt met het eiland Oléron. Aan het stuur, Aymeric, glimlachend, waardeert het uitzicht. De ramen open, in een stralende ochtendzon...

'Een leuke setting om te werken ! "

En de collectie die hij gisteren deed was bijzonder goed: in de kofferbak zitten genoeg blikken olie om het busje naar Vladivostok te rijden ...

"1.200 liter is een record ! "

Aymeric Dominique werkt bij Roule Ma Frite 17 (RMF17). De vereniging die gebruikte voedseloliën inzamelt om ze een tweede leven te geven. De blauwe Master neemt het beheer over van de Dolus d'Oléron ecopole, waar de vereniging de verzamelde oliën behandelt.

"Vorig jaar 92.000 liter".

CIVIELE ONGEHOORZAAMHEID

In Frankrijk is het rijden op olie, met uitzondering, verboden, maar vooral om fiscale redenen (1). En toch besloten elf jaar geleden, op het eiland Oléron, de « rhuileux » niet alleen uit de schaduw te komen, maar ook de legitimiteit van hun actie te claimen en er een economische activiteit van te maken, ook al betekent dit illegaal handelen.

“In absolute termen wordt enkel gefilterde olie verkocht en is er niets illegaals aan de verkoop van gefilterde olie. Maar het zou van onze kant echt absurd zijn om het gebruik dat onze leden ervan hebben gemaakt te ontkennen, legt Elsa Dujoury, coördinator van de vereniging, uit. Aan de andere kant zijn we geen tankstation. Vanaf het begin hebben we onze wens bevestigd om een speler op het grondgebied te zijn op het gebied van recycling, om zowel op milieukwesties als op onzekerheid in termen van mobiliteit te reageren. ".

Je kunt 100% op olie rollen, maar je moet je motor aanpassen om voor te verwarmen vanwege de viscositeit van koude olie, waarschuwt Aymeric. Zonder aanpassing kun je naast diesel nog steeds tot 50% olie in de zomer in je tank doen. In de winter is het beter om bij een derde te blijven. (2)Aymeric

In de ecopoolhangaar lost Aymeric zijn lading. Hij pakt een van de blikken en giet de geelachtige vloeistof in een grote tank, door een metalen mand die als eerste filter fungeert.

In de blikken zijn er graillon, overgebleven gebakken, zelfs vorken of blikken. Maar de oliën zijn nu schoner. Vanaf het begin hebben we veel bewustmakingswerk gedaan bij de restauranthouders

In 2007 kwamen de activisten daarom niet in burgerlijke ongehoorzaamheid om pompbedienden te worden. Maar goed voor het creëren van een cyclus van territoriale olie, opgenomen in het overheidsbeleid. "Zodra de statuten van de vereniging werden gepubliceerd, werden Customs en Ademe (3) gewaarschuwd voor ons bestaan", herinnert Grégory Gendre zich, een van de initiatiefnemers van het avontuur (4).

Het fijne team neemt de gekozen functionarissen en de snelheidsadministratie en zal zelfs in de ministeriële diensten haar ongehoorzaamheid opeisen. "Wat een verkozen ambtenaar zal zeggen:" Ik ben tegen recycling en terugwinning van afval en tegen het creëren van niet-offshoring banen " ? "

RMF17 maakt zoveel mogelijk media-ruis. De strategie werkt: de activiteit van de vereniging wordt getolereerd door de administratie. Maar het is de erkenning van de sector, niet de simpele tolerantie van de activiteit waarop de activisten beweren. De cursus is in 2010 lokaal overschreden. In dat jaar hebben verzamelaars 17.000 liter olie teruggewonnen bij 71 restauranthouders. Lokale verkozen functionarissen zien het werk en geven een beurs vrij voor de vereniging.

De activiteit van RMF17 wordt officieel van openbaar nut en volledig geïntegreerd in de Agenda21 van de Gemeenschap van Gemeenten van het eiland Oléron.

HET GELE GOUD !

Frituurolie is inderdaad niet alleen goedkope brandstof - als het niet wordt belast. Het is ook een biobrandstof, dat wil zeggen dat er geen oliewinning nodig is. Het heeft een bijna nul koolstofbalans bij gebruik en de vervuilende emissies zijn minder dan diesel. Bovendien vereist de productie ervan niet rechtstreeks het gebruik van landbouwgrond, in tegenstelling tot bijvoorbeeld biodiesel geproduceerd uit koolzaad- of oliepalmplantages.

Het komt allemaal van afval ! Een kortsluitnetwerk maakt het daarom mogelijk om, met minimale investeringen, het olieafvalprobleem aan te pakken, banen te creëren en bio-uitgezonden brandstof te leveren voor alle soorten gebruik, te beginnen met brandstof.

En mijn frietjes rollen doet de omgeving geen dienst

Restauratoren zijn blij ons te zien, er is een doorn uit hun voeten nodig !Aymeric

Met de "ontvoeringvoucher" die Aymeric en zijn collega's hen ondertekenen, kunnen ze inderdaad de recycling van hun gebruikte olie rechtvaardigen, zoals de wet vereist. Omdat de service van RMF17 gratis of bijna is, geven koks er de voorkeur aan om niet heen en weer te gaan naar het recyclingcentrum of om te verbieden door olie in de gootsteen te gooien ...

De activiteit van RMF17 veroorzaakte dus onverwachte effecten op het eiland: de ingrepen om de door vetten geblokkeerde leidingen te ontstoppen, werden gehalveerd !

Volgens de vereniging vertegenwoordigt dit een economie van circa 5.000 euro per jaar voor de gemeenschap. 'En in zuiveringsinstallaties doden vetten bacteriën die water behandelen. Ons werk verlicht daarom ook dat van zuiveringsinstallaties ', voegt Aymeric toe.

In de hangar is de eerste filtratietank nu vol.

Aymeric tilt 1.000 liter op met een palletbak en giet de inhoud in een tweede tank, waar de olie minstens een maand zal bezinken. Het wordt dan gefilterd op 20 micron en vervolgens op 1 micron om te worden verkocht aan leden van de vereniging 0,75 euro per liter. Het zal dus tanks en ketels leveren. Onder de gebruikers bevindt zich ook de gemeente Dolus d'Oléron, die haar wagenpark in olie beheert.

Toegegeven, de gekozen vertegenwoordigers van het grondgebied hebben nog geen "Lokaal Comité voor het beheer van gebruikte voedseloliën" opgericht, zoals voorgesteld door de vereniging (5), maar RMF17 wordt steeds essentiëler en breidt haar activiteiten in Charente-Maritime uit.

Het heeft onlangs een nieuwe overeenkomst ondertekend met de Rochefort Ocean Agglomeration Community. Vandaag verzamelt het team olie van in totaal 350 koks. Met slechts 2,5 voltijdse banen wordt ze gedwongen verzoeken van te ver uit elkaar gelegen restaurants te weigeren, zoals in La Rochelle en Niort.

NUTTIGHEID VERSUS PROFITABILITEIT

Het is niet alleen de blik op frituurolie die is veranderd. Er zijn ook motorisaties van voertuigen in omloop: de injecties op de diesels die sinds de jaren 2000 zijn gebouwd, zijn te kwetsbaar geworden om ongeraffineerde olie te ondersteunen, zelfs in kleine hoeveelheden.

Het wagenpark dat op "pure plantaardige olie" kan rijden, wordt daarom onverbiddelijk teruggebracht tot Oléron zoals elders. De vraag naar olie neemt daardoor af, terwijl het volume van de collecties van jaar tot jaar groter is.

Resultaat: de vereniging, die meer dan olie heeft, wordt gedwongen haar gedecanteerde olie buiten het grondgebied te verkopen, olie die zal eindigen in biodiesel, in een Spaanse, Italiaanse, Franse pomp, wie weet ?
'Het is een uitlaatklep die ons niet tevreden stelt, maar het is beter dan niets', zegt Aymeric. Om het olieverbruik te verplaatsen, werkt de vereniging aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke biodiesel die door alle dieselmotoren kan worden gebruikt, zelfs de meest recente.

De lus zou dus worden gesloten, de lokaal ingezamelde olie zou lokaal, zonder winstoogmerk worden gebruikt, met als doel deze met voorrang toe te wijzen aan het publiek dat het het meest nodig heeft, namelijk de slachtoffers van brandstofarmoede of mobiliteitsproblemen.

Maar er is er een « hic ”om dit model wijdverspreid te maken. Wil de activiteit, zelfs zonder winstoogmerk, levensvatbaar zijn, dan moet ze worden vrijgesteld van brandstofbelasting. 

Verzamelaars doen inderdaad aan basiswerk met kleine olievoorraden - 20 liter hier, 50 liter daar - die nooit zullen worden ingezameld door Suez-tankers, bedoeld voor industriële bioraffinaderijen. Dit lokaal werk maakt schaalvoordelen dus onmogelijk en kost tijd: het kan niet winstgevend zijn, zoals het geval is bij de Total biobrandstof die aan de benzinepomp wordt verkocht.

Als de douane vandaag echter de ogen sluit voor de belastingen die verband houden met door RMF gedistribueerde brandstoffen, lijdt het geen twijfel dat ze deze zullen openen als de activiteit van RMF en andere lokale inzamelaars zich meer ontwikkelt.

De oplossing bestaat: erken het sociale en ecologische nut van lokale inzamelaars, een hulpprogramma dat hen het recht op belastingvrijstelling zou kunnen bieden. Vervolgens dromen we van een Roule ma Frite in elk dorp, een schuur met een klein fritkot ernaast, waar we de dienstregelingen van bussen en treinen, beschikbare fietsen, carpoolaankondigingen zouden vinden. ..

Als laatste redmiddel zouden we kunnen vol tanken. We zouden dan weten naar wie het geld gaat en waar de brandstof vandaan komt.

 

Fabien Ginisty

Meer informatie over : Roule ma frite.


1 - De CTBT, interne verbruiksbelasting voor energieproducten, vormt de 4e staatsinkomsten na btw, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
Zo bedraagt van CTBT moment € 0,60 / diesel liter.

2 - Dit geldt voor dieselmotoren met indirecte injectie met een injectiepomp van het merk Bosh.
Lees ook L’âdf n ° 80 van november 2013 (voor verzamelaars ...).

3 - Agentschap voor milieu en energiebeheer.

4 - En 2014, Grégory Gendre a été élu maire de Dolus, notamment pour son opposition à l’implantation d’un McDonald’s sur l’île. >>>>>> Lire le papier de notre précédent numéro.

5 - Dit advies “Zou het mogelijk maken om de eisen en behoeften van het grondgebied zo goed mogelijk te beheren.  Deze laatste zou verantwoordelijk zijn voor het valideren van het gebruik van lokaal verzamelde en geherwaardeerde oliestromen door alle belanghebbenden (particulier, openbaar en associatief) in staat te stellen zich uit te drukken en de aanpak op te nemen in het soevereine apparaat dat verband houdt met de 'regionale planning', legt Roule ma Frite uit

 

CNN vs Ivermectin

 CNN zegt dat studie aantoont dat Ivermectin niet werkt, maar het laat zien dat het wel werkt


 

Igor Chudov

18 februari 2022

Kwam dit tegen tweet van een bluecheck CNN anker :



Ik was zo verdrietig om te horen dat Ivermectin niet effectief is, dus besloot ik de studie van dichterbij te bekijken.



De studie had een 241 persoons studiegroep die 5 dagen 0,4 mg / kg Ivermectine kregen, wat de door FLCCC aanbevolen dosis is. (my wife got 0.3 mg/kg). It also had a 249 person control group who received the standard of care. (and no ivermectin)

The patients were at-risk persons with comorbidities, most likely to get sick or die.

Design, Setting, and Participants  The Ivermectin Treatment Efficacy in COVID-19 High-Risk Patients (I-TECH) study was an open-label randomized clinical trial conducted at 20 public hospitals and a COVID-19 quarantine center in Malaysia between May 31 and October 25, 2021. Within the first week of patients’ symptom onset, the study enrolled patients 50 years and older with laboratory-confirmed COVID-19, comorbidities, and mild to moderate disease.

Interventies Patiënten werden gerandomiseerd in een verhouding van 1: 1 om oraal ivermectine, 0,4 mg / kg lichaamsgewicht gedurende 5 dagen dagelijks te krijgen, plus zorgstandaard (n = 241) of zorgstandaard alleen (n = 249). De zorgstandaard bestond uit symptomatische therapie en monitoring op tekenen van vroege achteruitgang op basis van klinische bevindingen, laboratoriumtestresultaten en borstbeeldvorming.

Tot mijn grote schok toonde de studie eigenlijk aan dat Ivermectin werkte :


Dus de studie toonde aan dat, voor Ivermectin vs controlegroep :

·  4 vs 10 werden geplaatst op mechanische ventilatie

·  3 vs 10 stierven (dus 3 Ivermectin-patiënten stierven, vs 10 zonder Ivermectine).

 

For those versed in statistics, the “statistical significance” of these differences (P) was 0.19 and 0.09. It does not get under the standard of P <= 0.05, so the difference can be called “not statistically significant”. But it IS significant to us, and the P values are high because the study was underpowered.

Ivermectine vertoonde duidelijk een positief effect, 3 versus 10 sterfgevallen zijn een enorm voordeel. De studie heeft waarschijnlijk ongeveer 7 levens gered door Ivermectin aan 241 personen te geven.

Dus ik plaatste een tweet waarin de cijfers uit het artikel werden uitgelegd, en je weet wat er is gebeurd? Kijk eens en sorry voor mijn Hunter Biden-level kunstvaardigheden



·  Serieus, voor een sterftecijfer van 1-3% is het duidelijk NIET genoeg om zulke kleine 200-persoons studie- en controlegroepen te hebben. Toch ben ik dankbaar voor onderzoekers die deze studie hebben uitgevoerd and for saving approximately 7 people from dying by giving them Ivermectin.

 

Our astute reader Dean commented and his thinking about the P value is the clearest explanation I have ever seen:

If I understand correctly, "P= .09" means there is a 91% chance that the effect was not by chance. And if there's a 91% probability that by taking a harmless drug for a few days I can reduce my chance of death by 70%, then how stupid would I be to refuse? The P=.05 cutoff is arbitrary and doesn't take into account risk vs. benefit, right?

So, why does the article say Ivermectin did not work, where it clearly reduced the worst outcomes (ventilators and deaths)?

Het is mogelijk dat hun 'conclusie' een manier was om waarheidsgetrouwe reële getallen van JAMA-anti-ivermectine-censoren te verwijderen.

Tempest op Substack

Nadat ik dit artikel had geschreven, moest ik een klant bezoeken en kwam terug om mezelf in het oog van een storm te bevinden. Het bleek dat nog twee mensen artikelen schreven over deze specifieke studie :

·  Jessica Rose schreef een GEWELDIG artikel over dezelfde studie. Ze maakte een aantal goede punten over FLCCC-dosering waar ik niet eens aan dacht.

 

·  Alex Berenson schreef een bombastische post met de titel Ivermectin faalt, waar hij zei dat hetzelfde artikel dat ik en Jessica bespraken, overtuigend bewijst dat Ivermectin een mislukking is. Zijn post omvatte slechts één paragraaf van de studie over "ernstige ziekte".

Ik zal hem niet bekritiseren, maar ik zou opmerken dat de studie werd uitgevoerd IN ZIEKENHUIZEN :

 

Ontwerp, setting en deelnemers De Ivermectin Treatment Efficacy in COVID-19 High-Risk Patients (I-TECH) -studie was een open-label gerandomiseerde klinische studie uitgevoerd in 20 openbare ziekenhuizen en een COVID-19 quarantainecentrum in Maleisië tussen 31 mei en 25 oktober 2021. Binnen de eerste week na het begin van het symptoom van patiënten, omvatte de studie patiënten van 50 jaar en ouder met laboratoriumbevestigde COVID-19, comorbiditeiten en milde tot matige ziekte.

Is het een wonder dat mensen die al in een ziekenhuis zijn, binnenkort zuurstof nodig hebben? Hoe is dat echt een "primair resultaat"? Het 'primaire resultaat' is overlijden of een ander permanent nadelig gezondheidsresultaat, niet wat er gebeurt een dag nadat de persoon voor het eerst in het ziekenhuis is opgenomen en Ivermectin heeft gekregen, en op de een of andere manier zal de toestand van de patiënt verbeteren binnen een dag na ziekenhuisopname?

De feedback op de opmerkingen van Alex-artikelen is het meest verbazingwekkend.

 


 

 

 

Feb 1818 februariLiked by Igor ChudovGeliket door Igor Chudov

If I understand correctly, "P= .09" means there is a 91% chance that the effect was not by chance. And if there's a 91% probability that by taking a harmless drug for a few days I can reduce my chance of death by 70%, then how stupid would I be to refuse? The P=.05 cutoff is arbitrary and doesn't take into account risk vs. benefit, right?Als ik het goed begrijp, betekent "P = .09" dat er een kans van 91% is dat het effect niet toevallig was. En als er een kans van 91% is dat ik door een paar dagen een onschadelijke drug te nemen mijn kans op overlijden met 70% kan verminderen, hoe dom zou ik dan zijn om te weigeren? De afsnijding P = .05 is willekeurig en houdt geen rekening met risico vs. voordeel, toch?

34 replies by Igor Chudov and others34 antwoorden van Igor Chudov en anderen


 

Betsy McDonel Herr, Ph.D.Betsy McDonel Herr, Ph.D .

Feb 1818 februariLiked by Igor ChudovGeliket door Igor Chudov

Another great example of undermining a real finding "the effect size" with an underpowered study "statistical significance." Do people ever do power analyses any more before they start a study, it was always required for any Ph.D. candidate.Een ander geweldig voorbeeld van het ondermijnen van een echte bevinding "de effectgrootte" met een ondermaats onderzoek "statistische betekenis."Doen mensen ooit nog machtsanalyses voordat ze een studie starten, was het altijd vereist voor elke Ph.D. kandidaat.

9 antwoorden

286 more comments…Nog 286 reacties ...

 


Fact Checking Dr Malone "Deaths up 40%" Claim Verdict -- true

Igor Chudov

Jan 3


Covid, Vaccine, HIV and VAIDS -- an Explanation  HIV "Motifs" present in Sars-Cov-2, as well as in "Covid Vaxx"

Igor Chudov

Feb 20

 

Koninklijke hypocrisie: koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en ze neemt naar verluidt ivermectine om het te behandelen

Woensdag 23 februari 2022 door: Ethan Huff

Tags : alternatieve geneeskundeantiviraalgrote regeringsamenzweringCOVIDmisleidingEngelandFDAgezondheidsvrijheidpaardenontwormerhypocrisieivermectinmedische censuurPlandemischvoorrechtKoningin ElizabethStromectolverraders

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.060WEERGAVEN

 

(Natural News)  Engelse koninklijke familie heeft onlangs een  “een grote oopsie”  gemaakt  nadat koningin Elizabeth, die naar verluidt "positief" testte voor het Wuhan coronavirus (COVID-19), werd betrapt op het nemen van ivermectine.

Zelfs zo omdat ‘het gewone volk’ geen toegang heeft tot ivermectine omdat het zogenaamd "riskant" en "gevaarlijk" is en niet door de overheid is goedgekeurd voor de Covid-griep, werd koningin Elizabeth gezien in een media-optreden met een doos Stromectol, een van de merknamen voor ivermectine.

                  LINK: https://twitter.com/i/status/1495739818407518208

Het lijkt bijna een parodie dat de handlers van koningin Elizabeth zoiets schaamteloos stom en duidelijk mochten gebeuren, maar dat gebeurde. Blijkbaar hebben de producenten van het programma niet naar de kleine lettertjes onder Stromectol gekeken om te zien wat het medicijn eigenlijk is.

"De koningin is vandaag positief getest op COVID", kondigde het paleis aan. “Hare Majesteit ervaart milde verkoudheidsachtige symptomen, maar verwacht de komende week lichte taken in Windsor voort te zetten."

De 95-jarige, zo wordt ons verteld, had eerder contact gehad met haar zoon, de Prins van Wales, die ook positief testte voor de China Flu.

Ivermectin is goed genoeg voor de 'elites', maar niet geschikt voor jou

Volgens BBC News, gaat de koningin door met "lichte taken" in Windsor terwijl ze doorgaat met "medische aandacht te krijgen."

De koninklijke matriarch zou ook 'geschikte richtlijnen' volgen, wat voor haar blijkbaar betekent dat ze een medicijn moet nemen dat de gewone mensen ze houdt toezicht op is niet toegestaan om toegang te krijgen omdat het alleen voor paarden is, volgens de VS Food and Drug Administration (FDA).

De waarheid is natuurlijk dat de FDA ivermectine goedgekeurd heeft  voor menselijk gebruik in 1996 De persoon die het medicijn in een grondmonster ontdekte, ontving een Nobelprijs omdat het wonderbaarlijk effectief is om het lichaam te bevrijden van virussen, parasieten en andere vervelende beestjes.

Het is goedkoop, veilig en effectief en daarom moest ivermectine in wezen worden verboden voor het grote publiek. Voor koninklijke elites lijkt ivermectine echter het favoriete medicijn te zijn voor de behandeling van de Covid-19 griep.

Het positieve testresultaat van de koningin kwam slechts enkele dagen voordat Engeland plannen aankondigde om de wettelijke vereiste dat iedereen die COVID kreeg in zelf isolatie moet, te schrappen. Blijkbaar wilde de koningin dat niet doen en wilde ze ook niet worden gezien als een huichelaar omdat ze zich aan haar eigen speciale regels hield.

Ze gooide echter de knuppel in het hoenderhok door per ongeluk ivermectine op het scherm te laten flashen zodat de wereld het kon zien. Nu weet de hele wereld dat "the powers that be" ivermectine voor zichzelf gebruiken, maar jou en je familie er zeker geen toegang tot geven.

"Iedereen krijgt ivermectine behalve de‘ kleine mensen '," is hoe een commentator het zei.

"De makers van Ivermectin ontvingen in 2015 de Nobelprijs voor de rol die het speelt bij het verminderen van menselijk leed", schreef een ander.

'Hoe zijn mensen er door getroffen als het een paardenontwormer is? De waarheid is dat het parasieten bij mensen vernietigde, evenals bacteriële, schimmel- en virale infecties. De federale overheid levert het jaarlijks aan honderdduizenden mensen die naar de VS emigreren. Het behandelt een aantal infecties zeer goedkoop."

Een andere persoon wees erop dat ivermectine een breedspectrumvernietiger is van virussen, waaronder griepvirussen.

"Ik heb een boerderij en neem ivermectine het grootste deel van mijn leven al, elke keer dat we verkouden of griep krijgen", zei iemand anders. 'Het helpt sneller dan wat dan ook. Het is een geheim onder boeren die elke dag met dit spul omgaan."

Het laatste nieuws over de plandemisch kan worden gevonden op Pandemic.news.

Bronnen zijn onder meer:

CitizenFreePress.com

BBC.com

NaturalNews.com

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...