maandag 6 november 2023

WEF professor zegt dat ouders binnenkort een “vergunning” nodig hebben om hun eigen kinderen op te voeden

 november 6, 2023   2730   29  

 

Een professor van het World Economic Forum heeft verklaard dat ouders binnenkort een vergunning van de overheid nodig hebben om hun eigen kinderen op te voeden.

 

Volgens Connor Kianpour van de door het WEF-gefinancierde Universiteit van Colorado Boulder, zullen ouders moeten bewijzen dat ze de pro-pedofilie en transgender agenda van de elite accepteren voordat ze een vergunning krijgen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

In zijn paper met de titel “The Kid’s Aren’t Alright: Expanding the Role of the State in Parenting,” stelt de WEF-medewerker dat de overheid de primaire verantwoordelijkheid voor de opvoeding van kinderen moet overnemen. Dit zou geen problemen moeten opleveren omdat biologische ouders “geen recht” hebben om hun eigen kinderen op te voeden, beweert hij stoutmoedig in het artikel dat gepubliceerd is in het Journal of Ethics & Social Philosophy.

“Individuen hebben geen recht om hun biologische kinderen op te voeden, noch hebben ze belangen die zwaar genoeg wegen om een recht op het opvoeden van kinderen in het algemeen te rechtvaardigen,” stelt Kianpour.

“Omdat deze rechten niet bestaan, kan niet gezegd worden dat gereguleerd ouderschapsbeleid deze rechten in gevaar brengt.”

Harbingersdaily.com meldt:

Omdat er geen recht is voor een ouder om zijn of haar eigen kinderen op te voeden, dan heeft de staat geen “speciale rechtvaardiging” nodig om een “ouderlijke vergunningsregeling” in te stellen en te handhaven, zegt hij. Kortom, in de visie van Kianpour zouden ouders die geen toestemming van de overheid krijgen, geconfronteerd worden met de ontvoering van hun kinderen door de staat.

Om een licentie van de overheid te krijgen om kinderen op te voeden, stelt Kianpour een reeks eisen voor, waaronder testen om te bepalen of de toekomstige licentiehouders door de overheid goedgekeurde standpunten hebben over een reeks onderwerpen. “Bepaalde individuen zijn ongeschikt om kinderen op te voeden omdat ze bepaalde achtergronden en levenswijzen niet tolereren,” schrijft hij.

In het bijzonder beschouwt hij onbetwiste steun voor sodomie en homoseksualiteit als een voorwaarde om ouder te mogen worden. “Sterk homofobe individuen zijn ongeschikt om kinderen op te voeden”, beweert Kianpour, die stelt dat racisten, seksisten en anderen die “intolerant” zijn, allemaal als ouders moeten worden uitgesloten door middel van opinietests en ” ouderschapslicenties.”

Ironisch genoeg bewijzen de woorden van Kianpour dat hij een dweper is die objectief gezien intolerant is tegenover christenen, moslims, orthodoxe joden en miljarden mensen wereldwijd die zijn afwijkende mening over homoseksualiteit niet delen. Hij is ook intolerant tegenover mensen die aangesloten zijn bij niet nader genoemde “organisaties die ons reden zouden geven om te geloven dat ze verwerpelijk intolerant zijn” en daarom niet in aanmerking komen om ouders te zijn.

Om te bepalen of ouders hun eigen kinderen mogen opvoeden, stelt Kianpour dat overheidsfunctionarissen “normen” moeten ontwikkelen voor “ouderschap competentie”. De overheid zou dan evalueren of bepaalde individuen “aan deze normen voldoen en voorkomen dat degenen die niet aan deze normen voldoen kinderen opvoeden”.

In een vernietigende analyse van Kianpour’s totalitaire fantasieën benadrukt de voorvechtster van het gezin, Kimberly Ells, de implicaties en het gevaar van dit soort escalerend extremisme. “Als de ideeën van Kianpour serieus worden genomen, kunnen ze het functioneren van gezinnen en daarmee het functioneren van de wereld op seismische wijze verstoren,” schrijft Ells, schrijfster van The Invincible Family.

Hoewel het voor normale mensen misschien vreemd klinkt, is het soort wereld dat Kianpour voorstaat helaas dichterbij dan de meesten zich zouden willen realiseren. “We zijn geen lichtjaren verwijderd van zoiets”, legt ze uit, wijzend op recente wetgeving in liberale staten. “Sterker nog, een krachtige versie van deze regeling wordt al door transgenderactivisme naar voren geschoven.”

Kianpour, die zijn hele volwassen leven van de belastingbetaler lijkt te hebben gesnoept om diploma’s te behalen aan door de overheid gefinancierde instellingen, heeft weerzinwekkende standpunten die zeker tot de marge behoren. Maar, zoals Ells suggereert, de would-be PhD maakt deel uit van een bredere beweging binnen de academische wereld om ouderlijke rechten te delegitimeren en uiteindelijk het gezin te vernietigen.

Andere, meer prominente totalitaire academici gebruiken vergelijkbare argumenten. Professor in de rechten James Dwyer van William and Mary College, bijvoorbeeld, pretendeert ouderlijke rechten te “ontkrachten” terwijl hij pleit voor een totale overname door de staat. “De reden dat er een ouder-kind relatie bestaat, is omdat de staat juridisch ouderschap toekent aan mensen door middel van vaderschaps- en moederschapswetten,” beweert Dwyer.

De drang om ouders buitenspel te zetten komt ook omdat steeds meer door belastinggeld gefinancierde “academici” pleiten voor het “recht” van kinderen om seks te hebben met volwassenen. Zoals The Newman Report in 2020 documenteerde, wordt dit weerzinwekkende standpunt, dat pleit voor de legalisatie van kinderverkrachting, openlijk verkondigd in “onderzoeken” en papers door een groeiend aantal universitaire grootheden die zich te goed doen aan de belastingbetaler. Het gaat tientallen jaren terug.

Maar vergis u niet: deze gestoorde individuen kunnen extreem gevaarlijk zijn. In de geschiedenis van de mensheid hebben mensen die kinderen van hun ouders willen scheiden altijd kwade bedoelingen gehad. Of ze nu gemotiveerd werden door perversie zoals Alfred Kinsey of door totalitaire impulsen zoals Hitler en Stalin, deze would-be tirannen vormen een dodelijk gevaar voor kinderen, gezinnen en de samenleving zelf.

Kianpour heeft niet gereageerd op vragen via e-mail en social media: “Heb je kinderen? Had je slechte ouders en een slechte jeugd? Kunt u een schatting geven van hoeveel geld belastingbetalers hebben uitgegeven om uw academische bezigheden te ondersteunen? Hoe reageert u op beschuldigingen dat boosdoeners (perverselingen, totalitairen, etc.) typisch degenen zijn die kinderen de bescherming van hun ouders willen ontnemen?”

Kianpour’s krankzinnige gebazel is een krachtig bewijs dat het tijd is om de financiering door de belastingbetaler van de groteske farce die de moderne “academische wereld” is, fundamenteel te herzien. Zonder een gestage geldstroom die door overheden van productieve burgers wordt geplunderd, zouden totalitaire regimes en mafkezen die toegang willen tot andermans kinderen een productieve manier moeten vinden om in hun levensonderhoud te voorzien. Dat zou helpen om de samenleving en kinderen te beschermen.

Ken Ham, oprichter en CEO van Answers In Genesis, schreef in zijn artikel “Who ‘Owns’ Children?”:

Wie “bezit” de kinderen – de ouders of de overheid? In onze tijd geloven velen die betrokken zijn bij de westerse overheid dat het de overheid is die kinderen bezit. Velen geloven dat zij weten wat het beste is voor kinderen en vinden dat zij moeten dicteren wat kinderen leren en dat ouders alleen maar in de weg staan om de doelen van de staat te bereiken. En dat zou ons niet moeten verbazen, want hoe je de vraag “Van wie zijn de kinderen?” beantwoordt, hangt af van je uitgangspunt en het wereldbeeld dat je daarop baseert.

Als je God en zijn Woord afwijst, dan is alles mogelijk – er is geen absolute standaard waarop je je denken kunt baseren. In deze visie zijn kinderen slechts biologische machines, het product van miljoenen jaren evolutie. Ze zijn niet aan ouders gegeven – ze zijn slechts een “keuze” die ouders hebben gemaakt.

Maar als we beginnen met Gods Woord, dan leren we dat kinderen een geschenk van God zijn – aan ouders gegeven. Hij heeft ouders gezag gegeven over hun kinderen en de verantwoordelijkheid om kinderen op te leiden, te onderwijzen en op te voeden. Het zijn niet zomaar “keuzes”, noch zijn ze de verantwoordelijkheid van de overheid – kinderen zijn de verantwoordelijkheid van ouders omdat God kinderen aan hun ouders gaf om hen voor Hem op te leiden.

Zie je, de gezinseenheid is niet geëvolueerd. God schiep het gezin toen hij het huwelijk schiep (Genesis 1:27 en 2:24) en tegen het eerste koppel zei dat ze vruchtbaar moesten zijn en zich vermenigvuldigen (Genesis 1:28). Hij vertrouwde kinderen aan ouders toe om hen op te voeden volgens de principes die Hij voor ons in Zijn Woord heeft vastgelegd (bijv. Psalm 127:3).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-professor-zegt-dat-ouders-binnenkort-een-vergunning-nodig-hebben-om-hun-eigen-kinderen-op-te-voeden/

Oversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen verdrievoudigt bijna!

 november 6, 2023   2929   9

 


    © wirestock / Freepik

De alle-oorzaken oversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen steeg met +149% na de uitrol van vaccinatie!


Resultaten

In 2020 was de alle-oorzaken oversterfte in de top 20 hoogontwikkelde landen +4,5%, met de uitrol van het massavaccin in 2021 steeg dit naar +9,9% en in 2022 verslechterde het nog verder naar +11,2%, schrijft Ben.

     Klik voor groot

 

Hier zijn de individuele oversterftecijfers voor alle 20 landen:


     Klik voor groot

Methodologie

De 20 meest gevaccineerde landen van de @OurWorldInData COVID-19 dataset werden geselecteerd (min. 1 dosis) en gefilterd op een zeer hoge Human Development Index (HDI) >=0,8 waarde. (1)

Oversterfte werd beoordeeld aan de hand van leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers, indien beschikbaar, anders werd het ruwe sterftecijfer (CMR) gebruikt. Een conservatief pre-pandemisch driejaarsgemiddelde 2017-2019 (zoals gebruikt door Levitt et al. (9)) van het sterftecijfer werd gebruikt als basislijn, behalve voor de Verenigde Arabische Emiraten, waar het gemiddelde van 2018-2019 werd gebruikt, vanwege de beperkte beschikbaarheid van gegevens.

Relatieve oversterfte werd berekend met de tool @MortalityWatch, alle links naar grafieken zijn te vinden in de meegeleverde spreadsheet. (2)

Discussie

In tegenstelling tot de algemene verwachtingen, bleef het sterftecijfer stijgen en verdrievoudigde het bijna met de wereldwijde massale uitrol van vaccins.

Rekening houdend met het feit dat:

 

1) de COVID-19 vaccins volgens de CDC een bescherming tegen de dood zouden bieden tot 94%, had dit moeten leiden tot een enorme vermindering van de totale oversterfte, niet tot een toename. (3)

     Klik voor groot

 

2) IFR-schattingen voor 2020 door Ioannidis et al. toonden al een matige IFR aan voor alle leeftijdsgroepen van 0,23%, en 0,05% voor <70-jarigen. (6)

3) Latere virusvarianten daalden in CFR/IFR, een daling van 79% in IFR ten opzichte van eerdere varianten werd gerapporteerd voor de Omicron-variant in 2022. (8)

4) Vroege varianten van 2020 leiden tot veel sterfgevallen bij de meest kwetsbaren, vandaar dat een tijdelijk sterftetekort moet worden verwacht in de toekomst. (“Pull forward effect”)

5) De vroege van de diamond princess uitbraak in 2020 toonde aan dat slechts ongeveer 20% van de mensen positief testte. Aangezien maatregelen en bewustzijn op dat moment niet bestonden op het schip, is het duidelijk dat een aanzienlijk deel van de bevolking reeds bestaande immuniteit moet hebben. (7)

6) Gebruik van een conservatieve driejarig gemiddelde basislijnmethode. In veel landen kan een dalende sterftetrend worden waargenomen vóór de pandemie. In dit geval zou de gemiddelde methode zelfs kunnen leiden tot een onderschatting van het sterftecijfer.

Om deze redenen lijkt het mathematisch onmogelijk dat het sterftecijfer in de jaren na een uitbraak van een nieuw virus en met een “zeer effectief vaccin” stijgt.

HDI werd gebruikt als een indicator om snel te kunnen controleren voor verschillende factoren die typisch van invloed zijn op het sterfteniveau in lager ontwikkelde landen. Bijvoorbeeld de algemene gezondheidstoestand, inkomensniveaus, armoedeniveaus, die doorgaans van invloed zijn op de gezondheidsresultaten. Een veel voorkomend voorbeeld is het ten onrechte vergelijken van landen met een lagere HDI, zoals Oost-Europese landen, bijvoorbeeld Bulgarije, met landen met een hogere HDI.

Vaak worden beperkingen en NPI’s naar voren geschoven als de reden waarom er in 2020 relatief minder sterfgevallen waren. Het staat nu echter alweer vast – net als vóór 2020 voor seizoensgriep – dat geen van de NPI’s de verspreiding van COVID-19 significant heeft verminderd. (Metastudies van Cochrane en Johns Hopkins (4) (5)). De R-waarde van Duitsland daalde al onder 0 vóór de eerste lockdown in maart 2020, wat wijst op de natuurlijke beperking van uitbraken.

Bronnen en referenties

1.    https://github.com/USMortality/charts/blob/master/covid19/most_vaccinated.r

2.    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yDFsp6hLD7Z9BhkVntJwd3G8vTAD

3.    https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#vaccine-ffectiveness

4.    https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6/full

5.    https://sites.krieger.jhu.edu/iae/files/2022/01/A-Literature-Review-and-Meta-Analysis

6.    http://web.archive.org/web/20201101000542/

7.    https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdfhttps://x.com/USMortality

8.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9022446/

9.    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0013935122010817


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/oversterfte-in-de-20-meest-gevaccineerde-hoogontwikkelde-landen-verdrievoudigt-bijna/

Timmermans wil je verplichten je huis te verhuren: ‘Ik ben mij helemaal debiel geschrokken’


Zondag dropte lijsttrekker van GroenLinks-PvdA (Nederland) Frans Timmermans tijdens het RTL-debat zijn linkse bommetjes, zoals het verplicht verhuren van je huis (!) en het verbieden van auto’s met verbrandingsmotoren, zag columnist Marianne Zwagerman tot haar grote schrik.

“Ik ben mij helemaal debiel geschrokken in dit debat,” zei ze in gesprek met journalist Ton F. van Dijk.

Toen het over de woningmarkt ging, zei Timmermans dat hij mensen die hun huis leeg hebben staan, wil gaan beboeten. “Dan denk ik: in wat voor land zijn wij terecht aan het komen?” vroeg Zwagerman.

Onteigening

Over Timmermans zei ze: “Die laat 250.000 mensen per jaar het land binnenstromen en dan zegt hij tegen jou: hier met je huis, anders krijg je een boete. Wij gaan eens even een paar mensen in dat huis stoppen.”

“Dat is toch gewoon onteigening waar je het over hebt?”

Het nieuwe ‘normaal’

Het lijkt alsof sinds de coronacrisis en we die avondklok en alles door onze strot hebben laten duwen, mensen het maar normaal zijn gaan vinden dat dit soort dingen gewoon even gezegd worden, aldus Zwagerman.

Ook zei Timmermans dat er in 2030 geen verbrandingsmotoren meer verkocht mogen worden, alleen nog maar elektrische auto’s.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...