maandag 16 januari 2023

BBC ramen bedekt met stickers die sterfgevallen vertegenwoordigen veroorzaakt door Covid prikken

 Mensen willen de waarheid over de experimentele COVID "vaccins".

3990
 
16

     © Tim Loudon (CC BY-ND 2.0)

Videobeelden uit het Verenigd Koninkrijk tonen honderden stickers die dierbaren symboliseren die vermoedelijk zijn gedood door de experimentele injecties, die overal op de ramen van de BBC-studio’s in Londen zijn geplakt.

InfoWars meldt:

Verschillende van de stickers werden samengevoegd tot de zinnen “Vertel de waarheid” en “Jabs Kill”.

Een spandoek dat voor het gebouw hangt zegt ook: “BBC is het virus!”.

De BBC heeft – samen met de rest van de bedrijfsmedia – vanaf het begin van de pandemie de officiële narratieven van de regering gevolgd om het publiek bang te maken voor COVID, door te weigeren iets te berichten dat afwijkt van het script en door iedereen te demoniseren die de lockdowns, de vaccins of het officiële verhaal over de oorsprong van het virus in twijfel trok.

Veel gebruikers op sociale media prezen de daad van protest en riepen op tot meer vreedzame en krachtige demonstraties zoals deze die zich moeten verspreiden naar de VS en Canada en naar dokterspraktijken en ziekenhuizen.

Dit komt omdat het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk sinds 2021 explosief is gestegen, waarbij de meeste COVID-doden nu vallen onder gevaccineerden.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

Bron: https://www.frontnieuws.com/bbc-ramen-bedekt-met-stickers-die-sterfgevallen-vertegenwoordigen-veroorzaakt-door-covid-prikken/ 

Duitse rechtbank wil 85-jarige Holocaust-overlevende verplicht vaccineren tegen corona: ‘Gigantisch schandaal!’

Een rechtbank in Stuttgart in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg wil een 85-jarige Duitse componiste en Holocaust-overlevende verplicht vaccineren, wat tot ophef heeft geleid. Een regionale rechtbank heeft nu een streep door het vonnis gehaald, waardoor de verplichte vaccinatie van de baan is, bericht The Jerusalem Post.

Holocaust-overlevende Inna Zhvanetskaya werd in 1937 geboren in Oekraïne. Report24 meldde dat Inna tegen haar wil naar een arts zou worden gestuurd die haar twee keer zou vaccineren tegen corona. De website voegde eraan toe dat ze na de vaccinatie zou worden opgenomen in een psychiatrische inrichting.

Vreest voor haar leven

Op beelden is volgens Report24 te zien dat ze niet ontoerekeningsvatbaar is en geen gevaar vormt voor zichzelf of voor anderen. Ze vreest simpelweg voor haar leven. Haar advocaat, Holger Fischer, schreef donderdag op Telegram dat een regionale rechtbank in Stuttgart de andere rechtbank heeft overruled.

Martin Arieh Rudolph, voorzitter van de joodse gemeenschap in Bamberg in de deelstaat Beieren, heeft een brief geschreven aan de voorzitter van de joodse gemeenschap in Stuttgart, Barbara Traub, waarin hij vraagt of zij en de joodse gemeenschap haar kunnen helpen.

Geschokt

Advocaat Beate Bahner sprak van een ‘gigantisch gerechtelijk schandaal’. Ze zei geschokt te zijn. Europarlementariër Rob Roos (JA21) vraagt zich af: “Wat is er aan de hand in Duitsland?”

Op woensdag 11 januari verschenen er twee politiewagens, een ambulance en een slotenmaker bij de woning van Inna om haar mee te nemen, maar ze was op dat moment al in veiligheid gebracht door vrienden.

Telegraaf-journalist: Klaus Schwab zal er niet in slagen een wereldregering te vormen


Deze week wordt het World Economic Forum weer gehouden. Martin Visser, financieel journalist bij De Telegraaf, is er een paar keer geweest en de bijeenkomst gaf hem ‘een wat dubbel gevoel’, zegt hij in de nieuwe online PowNed-serie COMPLOT?!

“Aan de ene kant is het wel bijzonder dat je op zo’n korte afstand van allerlei bekende mensen bent, maar aan de andere kant denk je ook van: wat is dit voor een elitair iets?” aldus Visser. “Wie vertegenwoordigen deze mensen?”

Gemene deler

Op het WEF worden de neuzen dezelfde kant op gezet. Dat is volgens hem een vergaande vorm van invloed. Het is geen keihard beleid, maar het is wel zo dat bijvoorbeeld premier Rutte zich gaandeweg voegt naar een soort van gemene deler in de wereld. Dat zou dan de macht kunnen zijn, stelt de journalist.

“Dat we met enige voorzichtigheid en kritisch vermogen naar deze club kijken, dat lijkt me wel terecht,” vervolgt hij.

Dat zie ik niet gebeuren

Visser gelooft niet dat we in 2030 op een hele andere manier worden bestuurd door de wereldelite van het World Economic Forum.

“Ik denk dat Klaus Schwab dat misschien wel zou willen. Zo ambitieus is die man ook wel weer. Maar gelukkig zijn die mensen in de elite ook maar gewone mensen, die maken ook fouten. Heel veel zelfs. Domme fouten. Ze zijn het vaak niet met elkaar eens. Ze maken ruzie. Ze doen domme dingen. Dus voordat zij de rijen zodanig gesloten hebben dat ze een front vormen, een wereldregering hebben gevormd en alles anders is vanaf 2030 – dat zie ik niet gebeuren,” zegt hij. 

Schokkende documenten vrijgegeven over corona als militaire operatie: het is erger dan je denkt, veel erger


Schokkende documenten die zijn vrijgegeven, laten zien dat het Amerikaanse ministerie van Defensie – het Pentagon – vanaf het begin de leiding had over een militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’.

Alles wat ons verteld is, was politiek theater. Zelfs het goedkeuringsproces rond de ‘vaccins’. Het was puur theater.

Toen voormalig farmabestuurder Sasha Latypova deze documenten boven water kreeg, was ze enorm geschokt. Via een Wob-verzoek kreeg ze toegang tot zo’n 400 schimmige contracten die het Amerikaanse ministerie had afgesloten met betrekking tot de ‘coronamaatregelen’, waaronder de ‘vaccins’.

Vaccins zijn officieel ‘countermeasures’

De klinische proeven met de coronavaccins waren niet echt, onthullen de stukken. Het blijkt dat er voor corona stilletjes wetten zijn aangenomen die stellen dat klinische proeven niet vereist zijn.

De proefpersonen waren in de veronderstelling dat ze deelnamen aan vaccinonderzoek, maar dat was niet het geval. Ze zijn misleid, stelt Latypova in gesprek met Clayton Morris. Slechts enkele mensen aan de top weten dat het één grote zwendel is. Gewone medewerkers zijn in het duister gehouden.

De vaccins zijn bovendien geen vaccins, maar staan te boek als ‘countermeasures’ oftewel tegenmaatregelen, die worden ingezet tegen de bevolking.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Prototypes

Latypova ontdekte aan de hand van de contracten en andere documenten dat men al in 2012 of 2013 is begonnen met het plannen van deze militaire operatie. Zo werd bijvoorbeeld in 2013 ‘Pandemic Enterprise’ opgericht, waar 10 hoofden van federale agentschappen bij betrokken waren, waaronder het ministerie van Defensie en de FDA. Ze hielden zich vooral bezig met het bedenken van manieren om alles geheim te houden.

Ze verdoezelen militaire activiteit onder het mom van een ‘gezondheidscrisis’, aldus Latypova, die toevoegt dat ‘tegenmaatregelen’ geen farmaceutische producten zijn. “Dat is een hele andere categorie.” Ze werden door Defensie besteld als ‘prototypes’. Mensen werden vervolgens massaal geïnjecteerd met deze ‘prototypes’. Het doel hiervan laat zich raden.

Who’s NOT coming to Davos

Political A-listers skip the annual talkfest in the Swiss Alps as business elite arrive in droves.

 

Some of the most prominent tech companies are dialing back their participation amid rounds of heavy layoffs | Fabrice Coffrini/AFP via Getty Images

 

BY RYAN HEATH

JANUARY 16, 2023 4:00 AM CET

4 MINUTES READ

 

DAVOS, Switzerland — The World Economic Forum’s annual conclave in the Swiss Alps is the greatest intersection of wealth and political power on the global calendar, but this year the balance is shifting. 

 Each January, forum organizers became used to announcing another record-setting list of national leaders, global officials and royalty making their way to the exclusive gathering.

 WEF would attract even globalization’s strongest skeptics: from U.S. President Donald Trump to former Brazilian President Jair Bolsonaro and climate campaigner Greta Thunberg.

 While there are 52 heads of state of government heading to Davos this year, top-tier leaders are missing. U.S. President Joe Biden and his Chinese and Russian counterparts Xi Jinping and Vladimir Putin are all giving it a miss. 

 French President Emmanuel Macron, who promised to Make the Planet Great Again, is also skipping the talkfest, along with new British Prime Minister Rishi Sunak and re-elected Brazilian President Luiz Inácio Lula da Silva.

Instead, it’s a European-heavy guest list: German Chancellor Olaf Scholz is the only leader from a G7 country, sharing top billing with European Commission President Ursula von der Leyen, another German.

Even within European royal ranks, the forum this year is attracting the likes of Queen Maxima of the Netherlands — a U.N. financial inclusion envoy — rather than environmental campaigners such as King Charles and Prince William.

Some of the most prominent tech companies are dialing back their participation amid rounds of heavy layoffs. 

And the biggest party hosts in town — Russian oligarchs — remain forced out by sanctions levied since Putin’s invasion of Ukraine in February 2022.

Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy has unrivaled star wattage among the Davos crowd — but even a video appearance from him this year will be treated as below par, given how many of them he now does.

It’s the C-Suite, stupid!

With the global political elite mostly absent, WEF is this year choosing to focus on rising CEO numbers. 

Among 2,700 participants in official WEF sessions, “we’re likely to surpass the old record from 2020 with 600 global CEOs — including 1,500 C-suite level overall,” said WEF’s head of digital and marketing George Schmitt, who added that 80 of the CEOs are first-timers in Davos.

Those who claim Davos is dead are yet to be proven right, but WEF’s critics now spread beyond the activist world who have long disparaged the juxtaposition of private jet opulence with hand-wringing panels about global poverty.


WEF would attract even globalization’s strongest skeptics: from U.S. President Donald Trump to former Brazilian President Jair Bolsonaro and climate campaigner Greta Thunberg | Jim Watson/AFP via Getty Images

The U.S. delegation includes cabinet members such as climate envoy John Kerry, who will camp out in Davos for most of the week, but others such as Treasury Secretary Janet Yellen are skipping. 

It’s not that Yellen has better things to do at home: She’s embarking on an 11-day trip with stops in Senegal, Zambia and South Africa, with no time for Davos. 

Nobel Peace Prize winner Beatrice Fihn, who campaigns to eliminate nuclear weapons, said she “genuinely had forgotten that Davos is still happening.” 

“The format seems slightly dated now. The private jets and oligarch parties are no longer in step with modern biz [business] life,” said Scott Colvin, a Davos veteran who is now public affairs director at Aviva. “The events around COP [the U.N.’s annual climate summit] now feel a bigger deal, given their focus on a specific global policy objective,” he added.

WEF is a victim of its own success and stuck in a demographic bind.

The forum’s operating model requires it to provide a place for the world’s most powerful and influential people to talk. 

In 2020 Bloomberg calculated 119 billionaires joined the party, with a combined net worth of more than $500 billion. 

WEF’s efforts to bring the uber-elite together is a stark annual reminder that they don’t look like the rest of us. 

The best ratio of female participants in WEF’s 52-year history of in-person gatherings was 24 percent, in 2020. 

Despite years of exhortations and incentives for members to bring more female colleagues, the number often hovers in the range of 18 percent to 20 percent. A WEF spokesperson said that 42 percent of speakers this year will be women.

WEF aims for global reach — but often lands in the middle of the Atlantic instead. 

This year Europe is supplying the most political leaders, while the U.S. corporate delegation will once again massively outweigh the others. The 700 Americans participating this year outnumber the Chinese delegation roughly 20 to 1.

 

Bron: https://www.politico.eu/article/davos-world-economic-forum-guest-list-politics-business/

Eenheid versus de 1%

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   15 januari 2023

 PDF: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/January/PDF/vandana-shiva-oneness-versus-the-1-pdf.pdf

Vorige


Video Link: https://www.bitchute.com/video/8ifPYY72bR6a/ De volgende

STORY AT-A-GLANCE

·    In haar boek "Oneness Vs the 1%: Shattering Illusions, Seeding Freedom ”, stelt Vandana Shiva, Ph.D., dat de ultra-rijke elite verantwoordelijk is voor een meerderheid van de milieu-, financiële en gezondheidscrises waarmee we momenteel worden geconfronteerd

·    De rijkdom en 'filantropische' inspanningen van Bill Gates hebben hem bijvoorbeeld in staat gesteld ongekende invloed te krijgen op de landbouw en het wereldwijde gezondheidsbeleid dat de voedselzekerheid en de menselijke gezondheid bedreigt

·    De COVID-19-pandemie heeft een enorme overdracht van rijkdom aan de rijken veroorzaakt

·    Terwijl wereldwijde lockdowns kleine bedrijven hebben gedecimeerd en velen financieel hebben laten worstelen, hebben rijke globalisten enorme winsten behaald en hebben lockdowns publieke mobilisatie tegen tech- en retailreuzen voorkomen

·    Om de overdracht van rijkdom te vergemakkelijken, lobbyt de elite voor de afschaffing van arbeids- en milieuwetten, evenals voor de rechten van mensen en boeren

 In dit interview bespreekt advocaat Vandana Shiva, Ph.D., sociale rechtvaardigheid en anti-GGO's haar boek "Eenheid Vs. de 1%: Shattering Illusions, Seeding Freedom, ', schreef ze samen met haar zoon, waarin ze stelt dat de ultra-rijke elite verantwoordelijk is voor een meerderheid van de milieu-, financiële en gezondheidscrises waarmee we momenteel worden geconfronteerd.

In werkelijkheid gaat het echt om de 0,001% - het kleine aantal miljardairs en centibiljardairs die de afgelopen 30 jaar of zo ultrarijk zijn geworden. De meeste bestonden niet vóór de globalisering. De 1% is slechts een nuttige metafoor voor de heersende elite waarvan de uitgever dacht dat deze gemakkelijker te communiceren zou zijn.

Een van de belangrijkste spelers is, geen verrassing, Bill Gates, wiens rijkdom en "filantropische" inspanningen hem ongekende invloed hebben opgeleverd op de landbouw en het wereldwijde gezondheidsbeleid die de voedselzekerheid en de menselijke gezondheid bedreigen.

'Ik was in Parijs voor de klimaattop en ik doe deze VN-Summit sinds de Earth Summit in '92. Ik heb het Biodiversiteitsverdrag gedaan, clausules opgesteld, waaronder artikel 19.1, dat in feite bioveiligheid en beoordeling van GGO's vereiste. Ik was dus zeer verrast dat de miljardairs voor het eerst met de staatshoofden op het podium stonden " zegt ze.

De voortdurende overdracht van rijkdom

Een van de "oplossingen" voor klimaatverandering die deze miljardairclub bood, was geo-engineering, wat in werkelijkheid helemaal geen oplossing is. Zoals Shiva opmerkte, als het klimaat al slechter verandert, technische temperaturen, het afbuigen van zonlicht, het dumpen van ijzeren vullingen op de oceaan en chemicaliën in de lucht, en het creëren van kunstmatige vulkanen, creëer je gewoon extra problemen zonder de originele op te lossen .

Aan het einde van de update van augustus 2020 van het boek bespreekt ze ook COVID-19 en hoe deze gemanipuleerde pandemie de overdracht van rijkdom aan de rijken heeft gekatalyseerd. Terwijl wereldwijde lockdowns kleine bedrijven hebben gedecimeerd en velen financieel hebben laten worstelen, hebben de rijken fantastische winsten behaald.

"De crisis van 2008 ging heel duidelijk over deregulering van de financiële economie", ze zegt. "Het ging om onderpand, het ging om het nemen van effecten, het bundelen van risico's, en toen stortte het systeem volledig in omdat het echt in ficties handelde. Maar ik heb aan de economie gewerkt, omdat ik in 1987 aan het zaad begon te werken.

Bedrijven wilden het leven bezitten en patenteren. Zo begon mijn reis met GGO. Maar ze wilden ook de handelswetten veranderen. Ze wilden de zaden bezitten als hun creatie. Ze wilden een verdrag inzake intellectuele eigendom in de GATT. Ik hoorde dit voor het eerst tijdens een bijeenkomst van [Verenigde Naties] in 1987.

Toen besloot ik: a) ik zou de zaden redden, b) ik zou de GATT en de Wereldhandelsorganisatie (WTO) volgen. Daaruit groeide de antiglobaliseringsbeweging en het International Forum on Globalization. We hebben de WTO in Seattle gesloten, wat de macht van de mensen laat zien. We zullen niet toestaan dat deze leugen van zaad de uitvinding van Monsanto is.

Ik werkte met ons [Indiase] parlement, ik werkte samen met onze regering om wetten te schrijven. Artikel 3G [zegt] zaden zijn geen uitvindingen. Dit heeft Monsanto ervan weerhouden Indiase boeren nog meer af te zetten dan zij al deden. Ze zijn nu voor de rechter gedaagd wegens illegale inning van technologiekosten ...

Wat we vandaag hebben, is deze overdracht van rijkdom. Het gedrag van Monsanto is ook het gedrag van de grote technologie. Produceren ze iets? Nee. Ze verzamelen alleen huur op digitale platforms. Het zijn huur inzamelaars ...

Ik zag het zaadprobleem met Monsanto. Ik zei: 'Hier halen ze de huur van zaad, dat ze niet hebben gemaakt. Dan laten we ze het niet bezitten.'In feite, of het nu Amazon of Gates is, het zijn in feite huurverzamelaars. Wat ze met deze pandemie hebben gedaan, is letterlijk een gesloten economie creëren, die afhankelijk is van hen en hun huurinning."

De onderstaande video van acht minuten geeft een ontnuchterende samenvatting van de enorme overdracht van rijkdom die in 2020 heeft plaatsgevonden dankzij pandemische lockdowns, waarbij kleine bedrijven werden gedwongen te sluiten terwijl gigantische multinationals open mochten blijven en daardoor de markt monopoliseerden. Het eindresultaat is de grootste overdracht van rijkdom in de moderne geschiedenis.

                            Video Link: https://youtu.be/G_SQ72u60c8

Het einde van de democratie

Shiva gaat verder met te bekijken hoe India zich mobiliseerde tegen de overname door Walmart, die dreigde lokale bedrijven te vernietigen. De COVID-19-lockdowns hebben echter dezelfde vorm van mobilisatie tegen de technische en retailreuzen voorkomen.

Aangezien lokale bedrijven over de hele wereld maandenlang hun deuren moesten sluiten, is de macht van Amazon.com explosief gestegen. Amazon dringt zelfs aan op leveranciers van supermarkten.

'Ik las net een paper dat de superrijken in de Verenigde Staten $ 50 biljoen aan zichzelf hebben overgedragen [in de afgelopen 30 jaar; de globaliseringsperiode] ... Terwijl ze je van je werk beroven, halen ze je nog steeds [geld van] je voor dat gedwongen softwareprogramma voor digitale betalingen, voor softwareprogramma's aan ... digitaal onderwijs.

Arme Indiase kinderen, die zich een gewone universele opleiding konden veroorloven, kunnen zich nu geen onderwijs meer veroorloven omdat hun ouders geen smartphones hebben. We zien dus eengemanipuleerde  technische opgelegging van een economie. Een gezonde economie groeit als een evolutie met keuzes, met rechtvaardigheid, met rechtvaardigheid ...

Echte economieën zouden zeggen: 'Dit is wat ik breng. Als mijn digitale [valuta] beter is dan uw geld, kies er dan voor. Is mijn gedwongen vaccinatie beter dan uw immuniteit? Maak uw keuze. 'De minuutkeuze wordt uit het leven van mensen verwijderd, democratieën stoppen. Wanneer de keuze wordt verwijderd uit onze levensomstandigheden, onze levensomstandigheden, wordt het leven bedreigd ...

Wat is globalisering niet meer dan de deregulering van handel? Het vernietigt elke wet die door democratische samenlevingen is ingevoerd voor de bescherming van het milieu, de bescherming van de gezondheid, het recht op onderwijs, de rechten van werknemers. Dat is wat nu het  doelwit is."

In India hebben ze onlangs alle arbeidswetten afgeschaft en proberen ze de Farmers 'Rights Act en de milieuwetten te verwijderen.

Dit is wat de overdracht van rijkdom mogelijk maakt, zegt Shiva.

The End Game

Zoals Shiva uitlegt, zijn al deze bedrijven in wezen huurinzamelaars. Facebook verandert onze geest in een grondstof die vervolgens wordt gebruikt. 'Gates is bijzonder wreed omdat hij via de Gates Foundation doet alsof hij filantropie doet', zegt ze.

Maar bij elke filantropische inspanning snijdt hij nieuwe kolonies uit waaruit hij nieuwe huren kan innen en nieuwe investeringen kan doen. 'Daarom wordt hij, hoeveel hij ook geeft, rijker en rijker', zegt Shiva. 'Een echte schenker zou armer worden."

In haar boek legt ze uit hoe er zonder Gates bijvoorbeeld geen commerciële genbewerking zou zijn, namelijk het nieuwe GGO (GMO). Hij richtte een bedrijf op genaamd Editas Medicine Inc. om het patenteren van deze nieuwe klimaat resistente planten te vergemakkelijken, waarmee ze nieuwe medicijnen willen creëren. 'Hij zal biofortificatie doen om het voedingsprobleem op te lossen. Hij is bijzonder gemeen ', zegt ze. Over wat het uiteindelijke doel zou kunnen zijn, zegt Shiva:

'Het eerste is natuurlijk dat ze hun geld willen gebruiken om nog meer geld te verdienen. Het is dus een dictatuur van de technologiebalans. Daarom zouden mensen veel meer aandacht moeten besteden aan het gewelddadig opleggen van digitalisering.

Veel van mijn vrienden, die nooit de wortels van deze geweldssystemen hebben bestudeerd, die nooit hebben begrepen dat de agrichemicaliën uit Hitlers concentratiekampen kwamen en dat de agrichemische industrie het gifkartel is dat verantwoordelijk is voor de genocide, zetten die genocide voort.

Technologieën als instrumenten voor overheersing en exploitatie zijn niet neutraal. Veel progressieve mensen denken: 'Meer digitalisering, meer democratie. Maar 'Hoe kan een bewakingseconomie een uitbreiding van uw vrijheid zijn? Je moet over de systemen beschikken, de regelgeving, de keuzes om deze technologieën tot een dienaar te kunnen maken en niet tot je meester."

The Global Fusie

Ze willen ook al deze verschillende industrieën samenvoegen - landbouw, technologie en financiën. Shiva vertelt hoe India in 2016 alle contanten verbood en digitale transacties verplicht maakte. Kortom, "90% van de armen verloor hun spaargeld, hun inkomen", zegt ze, toen kleine, lokale economieën verdampten. Ondertussen beheersen de rijke elites ook de wereldeconomie via hun activafondsen.

'Bedrijven bezitten zichzelf niet meer. Zelfs de bedrijven zijn eigendom van de miljardairs, dezelfde BlackRocks, dezelfde Vanguards controleren elk groot bedrijf, Coca-Cola, tot  McDonald’s tot aan  Boeing. Kijk naar alles in de wereld, het is het miljardairgeld en hun fondsen voor vermogensbeheer.

Vorig jaar verhoogde BlackRock zijn rijkdom van $ 1 biljoen naar $ 7 biljoen, wat betekent dat de miljardairs hun rijkdom verhoogden. Tijdens de lockdown vielen ze nog dieper de Amazone binnen en werden rijker.

Deze fondsen voor het beheer van investeringsactiva zijn dus de rijkdom van de miljardairs en het neemt nog toe. Dat gaat samen met IT- en informatietechnologie en de technische baronnen, en het versmelt met biotechnologie en de chemische industrie.

Daarom hebben ze het over digitalisering van de landbouw - landbouw zonder boeren en, erger nog, voedsel zonder voedsel. Een van de grote druk van Gates en Silicon Valley is nepvoedsel."

Zoals Shiva opmerkt, terwijl Big Biotech beweert dat GGO's je gezondheid zullen redden en de planeet zullen beschermen, doen deze met pesticiden beladen planten in feite het tegenovergestelde.

Wij zijn de Throwaways

Er is ook de kwestie van sociale rechtvaardigheid. Ze citeert Gandhi, die zei dat als je twijfelt over wat het juiste is om te doen, 'het gezicht van de meest kwetsbare persoon in je gedachten brengt en doet wat goed voor ze is.'Als je denkt dat het hen meer zal schaden, doe het dan niet.

'Ze willen opzettelijk grote delen van de mensheid kwijtraken' zegt Shiva. 'Eerst door honger, dan door ziekte. Ze willen een digitale economie, ze willen een zieke economie. Anders zou je niet al je tijd aan Big Pharma besteden; je zou je tijd besteden om ervoor te zorgen dat de kleinere boer niet wordt vernietigd ...

Op planetaire schaal zien we deze onverantwoordelijke, hebzuchtige, onverschillige, ongevoelige mannen de wereld en de mensheid op de rand van de afgrond brengen. Daarom moeten we handelen en creatieve manieren vinden ...

Al deze techbaronnen die de economie hebben overgenomen en zich achter het virus hebben verscholen, springen allemaal in de levenswetenschappen. Google heeft een nieuwe afdeling life sciences. Dit zal de finale nederlaag van Moeder Natuur zijn. In een tijd [wanneer] de wereld wakker wordt met de regels van de natuur en gezonde lichamen, gezonde ecosystemen, een eco-gezonde planeet, zetten ze nog steeds de Coloniale franchise voort om Moeder Natuur te verslaan."

The Great Economic Reset

Geen van deze dingen komt uit het linker veld. Ze zijn al tientallen jaren zorgvuldig gepland. We zien nu duidelijk bewijs dat er een "grote economische reset" in de maak is, die alles zal overzetten naar digitale valuta's.


 Zoals Shiva opmerkte, verschoof de industriële revolutie onze denkwijze naar een waar we de natuur als dood beschouwden. Het resultaat was ecologische vernietiging en de versnippering van de samenleving. De komende economische reset maakt in feite deel uit van een poging om ons mentale kader verder te manipuleren en te verschuiven naar iets dat volkomen onnatuurlijk is.

Shiva zegt :

'In India vielen ze aan en vallen ze nog steeds biologische teelt aan en creëerden ze iets dat de Zero-Budget Natural Farming heet ... Wat ze in feite doen, is grote leningen verstrekken aan de staat, die vervolgens dikke leningen aan de boer verstrekt. Ondertussen is Gates “farm data” aan het delven.

Hij laat mensen in de huizen van boeren plaatsen om gegevens te mijnen. Vervolgens maken ze algoritmen om die gegevens terug te verkopen. Maar dit alles wordt nu gereduceerd tot koolstof in de grond. Je krijgt nul % voor wat je groeit. U kunt niet aan uw behoeften voldoen door middel van voedsel en voer, maar we zullen u toestaan om op de wereldmarkt te handelen op de koolstof in uw grond, en dat zou u in leven houden. Deze hele financialisering van de natuur is één aspect.

Het tweede aspect van de grote reset is om de economie opnieuw te herdoen om het eruit te laten zien alsof degenen die nu wegwerpbare wegwerpmensen zijn, het ook verdienden. Ze creëerden de taal van competitie.

[Toen ik aan het schrijven was] mijn epiloog, had ik zojuist het octrooi van Microsoft ontvangen, dat in feite mensen tot gebruikers reduceert. Onze hersenactiviteit wordt op verschillende manieren benut. Iedereen wil tegenwoordig slimme kleding hebben. Ik zou het spyware moeten noemen. Die gegevens gaan door algoritmen. Die algoritmen zullen beslissen wat [we waard zijn en]of Bitcoins aan ons zullen worden toegewezen.

Maar elk geboren kind wordt waardig geboren. Elk lid van de samenleving heeft gelijke mensenrechten. Ze maken dit alles dus ongedaan wat we hebben ingevoerd over de mensheid, mensenrechten, democratie. Hierover moeten we alert zijn.

Ik denk dat de hele kwestie van de pandemie en de lockdowns om twee redenen nuttig voor hen was.

 Ten eerste kunnen ze iedereen bang maken.

 Ten tweede konden ze iedereen afleiden terwijl ze de economie overnamen, ze namen onze geest over. Ze hebben in feite alle resterende rijkdom aan zichzelf overgedragen."

Meer informatie

Luister voor meer informatie naar het interview in zijn geheel en zorg ervoor dat u een exemplaar van "ophaalt Eenheid Vs. de 1%: Shattering Illusions, Seeding Freedom. 'Je kunt ook meer details vinden over Shiva's werk aan. Navdanya.org.


'Ik heb persoonlijk het gevoel dat deze aanval komt op een moment dat er in India en de wereld een nieuwe opkomst van bewustzijn van de planeet en haar levende systemen is, van onze gezondheid en onze levende systemen, en het verband tussen onze gezondheid en de gezondheid van de planeet. Op dit punt ... heeft het veel brutaal geweld nodig om het op te leggen. Dus voor zover ze het virus als schild kunnen houden om zich achter te verschuilen, zullen ze dat doen."

Ik ben het met Shiva eens wanneer ze zegt dat we, in plaats van COVID-19-angst te zaaien en ons leven te laten overnemen, moeten we naar de infrastructuur van leven, menselijkheid, democratie, economie en belastingen kijken ', en moeten we gaan nadenken over wie ze van ons weghaalt."

'Je moet datgene beschermen wat je koestert' ze zegt. 'Vrijheid en leven zijn wat er nu wordt weggenomen ... We moeten angst weerstaan en we moeten haat weerstaan. We zijn denkende wezens; laten we de geest gebruiken die ons is gegeven en laten we de gemeenschap herbouwen.

Nogmaals, ik denk niet dat de afstand van 1,5 meter per ongeluk is opgelegd. Waarom gebruiken ze de woorden 'sociaal afstand'(social distancing) in plaats van 'fysiek afstand' (fysical distancing)? 1,5 meter is een fysieke maat. Ze ... willen dat we vergeten dat mens zijn betekent in gemeenschap zijn. Ze willen dat we gebruikers worden van gadgets.

We moeten een gemeenschap zijn. We mogen niet vergeten dat we verbonden zijn met de rest van het leven op aarde en met de samenleving. Daarom moeten we praten [over hoe] regeneratieve economieën kunnen worden herbouwd ... Ik denk dat we veel tijd hebben verloren door te denken dat het enige probleem energie was, hoe energie wordt geproduceerd. We hebben twee decennia verloren hoe voedsel wordt geproduceerd.

Ik geloof echt dat als mensen zich ervan bewust worden dat het eten van goed voedsel de belangrijkste [strategie voor gezondheid] is, en het op de juiste manier verbouwen van voedsel het belangrijkste onderdeel is van de regeneratie van de planeet, dan zal dit de gemeenschap herbouwen ...

Ik denk dat we ons huiswerk moeten gaan maken om te zeggen: 'Waar gaat de rijkdom heen? Hoe moet de belastingstroom eruit zien? Hoe gaat ons geld de miljardairs rijker maken?? Hoe kunnen ze ons meer geld blijven onttrekken?

Hoe is ons overheidsgeld de nieuwe subsidie geworden om de infrastructuur voor hebzucht te creëren, in plaats van de openbare middelen er zijn om de infrastructuur van leven, zorg en solidariteit te creëren? ... Wat in ons huidige juridische kader kan deze bloeding van overheidsgeld stoppen met naar de miljardairs te gaan?

Dit zijn fundamentele problemen. Wie zijn wij als mensen? Hoe zullen we in de toekomst leven? Wat is de toekomst die we zullen creëren lang nadat de roversbaronnen verdwenen zijn, omdat ze er in de jaren dertig waren en we leerden hoe we ze kwijt konden. Als er één project is dat we zouden moeten hebben, dan zijn het de strategieën om deze  roversbaronnen kwijt te raken, wat er ook voor nodig is ...

Ik denk niet dat we de luxe hebben om hopeloos te zijn. Hoop is iets dat je dagelijks moet cultiveren. Hoop cultiveren is weerstand cultiveren. Hoop cultiveren is de strategie cultiveren."

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/01/15/vandana-shiva-oneness-versus-the-1.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art6HL&cid=20230116Z2&cid=DM1323083&bid=1695588098

 


Joined On 4/7/2015 8:47:48 AM 

Globalism is the end result of the evil concentration of control of the many by the few. We need our power by being individually responsible and living in love and hope, not fear. Each one of us, with the responsibility that he has, must act to the best of his ability. We must turn our world into a world with a human face. As Vandana Shiva expresses: "The cardinal points of our world must be compassion, solidarity, reciprocal help and gratuitousness". There are so many images that invade us that we see the pain, but we do not touch it; we feel the crying, but we do not console it; we see the thirst but we do not quench it.

Misery has a face. It has the face of a child, it has a family face, it has the face of young and old. Hunger is due to a selfish and maldistribution of resources, to a 'commodification' of food." How many children will die due to the terrible crisis created by COVID-19, while metabolic diseases due to a terrible diet, which implies overeating accompanied by malnutrition, due to disastrous regulation by the responsible organisms, commanded by the agri-food industry and the Pharmaceutical mafia. In the following link, Vandana exposes that when laws are tailored to multinational corporations so that they obtain bigger and bigger markets, more and more control over the use of land, more and more control over the decision and design of agricultural systems, we suffer from the enormous problems that we are witnessing.

But for me this historical moment has an interesting aspect because not only Indian farmers are rebelling, but also Dutch farmers, German, Irish, Italian farmers. And they do it because the oligarchs, the billionaires, have the greatest concentration of wealth, they have the financial assets that the multinationals control.

These billionaires have a common project: to exterminate all species and all productive humanity. The care economy is for me a revolutionary process because care is the first thing that sustains life, both in society and in nature, but even more important is that, by introducing care into the economy, we reappropriate the economy , and reconvert it from an economy of piracy and robbery to an economy of regeneration and love. www.globalresearch.ca/anteprima-intervista-a-vandana-shiva-riprendiamo..  (09/30/2022)

Posted On 1/15/2023 3:33:07 AM

Joined On 1/5/2012 11:13:54 AM

 Once again Gui, we see this is not just an issue confined to one country or area, it is a global initiative brought on by those whose publicly stated beliefs and agendas do not bode well for humanity or benefit even the Predator$ themselves. The adulteration of the Earth by the mass production of inferior calories packaged in pretty wrappers resembling food seems no longer enough for Para$itic Predator$. People everywhere are being actively, forcefully removed from their ability to feed themselves and their communities, society's - especially Locally.

Vandana shines a light on a practice put into motion removing actual small family farms, food production out of local production and what those methods are. The great background information she provides, and her books are a good read. The things she describes assaulting Indian Farmers were done in more subtle ways in the West, they are naked and aggressive power grabs in India and other countries of the world. When she lays them out, one can see how the same things happened here in the States along with others in a more subtle, disguised way.

 Posted On 1/15/2023 5:01:49 AM

Joined On 4/7/2015 8:47:48 AM 

Totally agree Just, the same criminal corporations gave us agrochemicals. They gave us a bad medicine that creates more diseases than it solves. So Big Pharma, Big Ag, Big Poison, it's all one. And Bill Gates is holding everything together even more and trying to make them bigger because he has investments in all of them... I think the seeds are where we have to start. I hope that together soon we can launch a global movement to get our seeds back from international seed banks. The strategy is that we need to remind the world that these are public institutions and that they are accountable to the farmers whose collections these seeds are. Food freedom means that our right to grow food cannot be destroyed.

Second, it cannot destroy our governments' obligations to us to support regenerative agriculture instead of supporting and subsidizing degenerative agriculture. And third, I think we should call for a global boycott of lab-grown food... Another part of this should be, don't let big tech into our bodies. Keep big tech out of life science... These guys will make life illegal. Living will be illegal, except as a small cog in his machine with his permission." VIDEO: BILL GATES AND HIS EMPIRES. BOYCOTT “FAKE FOOD”. DR. VANDANA SHIVA A Special Interview With Vandana Shiva, Ph.D. By Dr. Vandana Shiva and Dr. Joseph Mercola www.globalresearch.ca/boycott-fake-food-role-regenerative-agriculture-..

 Posted On 1/15/2023 11:38:17 AM

Joined On 9/26/2021 5:38:22 PM

 

The Dossier has acquired a list that includes the full Biden Administration and congressional delegation that the U.S. is bringing to Davos this year for the World Economic Forum’s annual meeting in Switzerland. The delegation includes some top Biden Administration officials — and very noticeably, two intelligence chiefs (DNI and FBI) — along with 13 members of Congress, which includes 10 democrats and 3 republicans.  dossier.substack.com/p/us-delegation-to-davos-revealed-includes

 Posted On 1/15/2023 7:51:56 AM

Joined On 1/13/2021 8:23:48 AM

In 1990 I went to Pakistan... while walking through the terraced hills in people's farms I met several people who told me their story of how they grew beans (etc) from their seeds, then the government gave them new seeds which grew bigger... the next year it was illegal to even have their own seeds from old crops...and then the new gov't seeds wouldn't grow without a new fertilizer.... these people could not afford fertilizer.... I'm now wondering if they didn't lose their farms.... to Monsanto.

 Posted On 1/15/2023 9:47:18 AM

 

. . . . . . . . .

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...