zondag 19 november 2023

Experts uiten bezorgdheid over microgolfsyndroom door 5G-masten

 november 17, 2023   2953   12  

 

Dregering wil ons doen geloven dat “er een kleine toename kan zijn in de totale blootstelling aan radiogolven wanneer 5G wordt toegevoegd aan een bestaand netwerk of in een nieuw gebied,” maar dat “er geen gevolgen zouden moeten zijn voor de volksgezondheid”. Is dit werkelijk het geval? Op basis van welk bewijs is deze bewering gedaan? schrijft Gillian Jamieson.

Ik heb net de vier 5G-casestudies gelezen die dit jaar zijn uitgevoerd door professor Lennart Hardell en Mona Nilsson, waarin acht mensen verzwakkende symptomen ontwikkelden na de installatie van 5G-masten naast hun woning, waar precieze stralingsmetingen werden gedaan. De resultaten zetten een groot vraagteken bij de verklaring van de regering.

Heeft onze regering de wereldwijde oproepen en consensusverklaringen van onafhankelijke wetenschappers en artsen genegeerd, die oproepen tot een herziening van de veiligheidsrichtlijnen en een stopzetting van de uitrol van 5G op basis van onderzoek naar de veel lagere niveaus van pre-5G emissies? Deze omvatten: 433 wetenschappers die de EU 5G appeal, hebben ondertekend, 259 wetenschappers uit 44 landen die de internationale oproep van EMV-wetenschappers hebben ondertekend, 164 wetenschappers en artsen en 95 niet-gouvernementele organisaties die de EMF oproep hebben ondertekend.

Er is ook het overtuigende 2020 Consensus Statement van Britse en internationale, medische en wetenschappelijke experts over de gezondheidseffecten van niet-ioniserende straling, ondertekend door organisaties die 3500 artsen over de hele wereld vertegenwoordigen, geïnitieerd door het Physicians’ Health Initiative for Radiation and Environment (PHIRE).

De hoofdauteur van de vier 5G-casestudies is professor Hardell, een oncoloog en vooraanstaand onderzoeker van de Zweedse onderzoeksstichting voor milieu en kanker. Hij was de eerste ter wereld die resultaten publiceerde over verhoogde kankerrisico’s bij het gebruik van mobiele telefoons. Zijn coauteur, Mona Nilsson, is directeur van de Swedish Radiation Protection Foundation, die bij gebrek aan informatie van de overheid of de media mensen probeert te informeren over de risico’s.

Maar laten we, voordat we naar de 5G-casestudies kijken, eerst even kijken naar wat er al bekend is over de gezondheidsrisico’s van eerdere mobiele communicatietechnologieën. Het bijgewerkte Bioinitiative Report heeft duizenden studies opgesomd over de nadelige gezondheidseffecten van pre-5G technologie. Een duidelijke meerderheid van de studies toont aan:

Een duidelijk en consistent patroon van schadelijke effecten die de basis vormen van de mechanismen waardoor RFR [radiofrequente straling] de kankers kan veroorzaken die in menselijke populaties worden gezien. Van de 261 onderzoeken naar oxidatieve effecten van blootstelling aan RFR toonden er 240 (91%) schade aan. Van de 346 onderzoeken naar de effecten van RFR op genen, rapporteerden 224 (65%) genetische schade. Oxidatieve stress en genetische schade zijn de belangrijkste mechanismen die leiden tot kanker. Daarnaast veroorzaakt blootstelling aan RFR effecten op de hersenen en het gedrag. Van de 336 gepubliceerde onderzoeken naar de neurologische effecten van RFR rapporteerde 73% effecten en slechts 27% toonde geen effect aan.

Wat is er anders aan 5G zelf? Het maakt nog geen gebruik van millimetergolfbanden, omdat deze pas rond 2025 worden toegewezen voor gebruik in 70 Britse steden. Actuele informatie over gezondheidsonderzoek naar millimetergolven is te vinden op deze webpagina van Joel M. Moskowitz, Ph.D. van de School of Public Health van de University of California, Berkeley. Momenteel werkt 5G op de lagere frequenties van 3,4 tot 3,8 GHz in het Verenigd Koninkrijk, maar wat erg nieuw is, is de toevoeging van complexe nieuwe technologie, zoals beamforming, massive MIMO en phased arrays. Professor Hardell zegt:

De effecten van de blootstelling hangen niet alleen af van de draaggolffrequentie, bijvoorbeeld 3,5 GHz zoals voor 5G, maar ook, en misschien nog belangrijker, van de modulatie en pulsatie van het signaal en de piek- en gemiddelde intensiteit. Gepulste signalen en gelijktijdige blootstelling aan meerdere frequenties … werden als gevaarlijker beschouwd. De waargenomen effecten namen toe met de duur van de blootstelling.

De casestudies van Hardell-Nilsson zijn baanbrekend omdat ze voor het eerst mensen bestuderen in een levensechte 5G-omgeving.

De vier 5G-casestudies zelf, gepubliceerd in januari, februari, april en juni van dit jaar, gaan over acute gezondheidseffecten, d.w.z. symptomen die zeer snel na blootstelling optreden, terwijl een deel van de informatie aan het begin van dit artikel verwijst naar chronische effecten, d.w.z. ziekten die zich in de loop der jaren ontwikkelen, zoals kanker of Alzheimer.

Alle vier de onderzoeken beschrijven hoe voorheen gezonde mensen zeer snel symptomen van het microgolfsyndroom ontwikkelden nadat er 5G-telefoonmasten waren geïnstalleerd boven of tegenover hun woning op afstanden van tussen de vijf en zestig meter. De meeste symptomen verdwenen binnen een paar dagen nadat ze naar een minder bestraalde accommodatie waren verhuisd, maar verschenen weer toen ze terugkeerden naar de sterk bestraalde accommodatie.

Hun symptomen omvatten neurologische symptomen, hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slapeloosheid, emotioneel leed, huidaandoeningen, gewrichts- en spierpijn, cardiovasculaire afwijkingen en bloeddrukvariabiliteit. De deelnemers werd gevraagd vragenlijsten in te vullen over hun gezondheid voordat de 5G-masten waren geïnstalleerd, na de installatie en nadat ze waren verhuisd naar een minder bestraalde accommodatie. Ze werden gevraagd om de ernst van hun symptomen in te schalen, waarbij 10 staat voor ondraaglijk. De resultaten worden in tabellen weergegeven in de onderzoeken en laten zien dat sommige symptomen ondraaglijk waren in de buurt van de 5G-mast en zelfs nog meer voor de vrouwelijke deelnemers.

Bereid je nu voor! Bescherm je huis en auto’s tegen EMP, zonnevlammen en bliksem…

De vier studies zijn zeer leesbaar en er wordt volledige context gegeven. Ik zal echter enkele bijzonder interessante aspecten noemen.

Nauwkeurige stralingsmetingen worden gegeven voor verschillende gebieden van de appartementen in relatie tot de afstand tot de betreffende zendmasten. In de eerste studie is het opmerkelijk dat er metingen van de stralingsniveaus vóór de plaatsing van de 5G-mast beschikbaar waren. Het echtpaar woonde al 10 jaar in dit appartement onder een 3G- en 4G-mast zonder duidelijke gezondheidsproblemen en toen ze hoorden dat de mast zou worden opgewaardeerd, lieten ze vooraf metingen doen. De maximale (piek)meting was 9.000 μW/m2. Na de installatie van de 5G-mast werd echter op drie momenten zeer hoge RF-straling met maximale niveaus van 354.000, 1.690.000 en meer dan 2.500.000 μW/m2 gemeten in de slaapkamer, die zich slechts vijf meter onder het nieuwe 5G-basisstation bevond. De niveaus in de andere drie onderzoeken waren vergelijkbaar hoog na de installatie van de 5G-masten.

Het is dus duidelijk dat de uitrol van 5G leidt tot een enorme toename van stralingsniveaus, in tegenstelling tot wat onze regering ons heeft verteld. De toename van 9.000 naar 2.500.000 µW/m2 kan nauwelijks worden omschreven als een kleine toename en de symptomen die optreden kunnen niet worden afgeschreven met de zinsnede “geen gevolgen voor de volksgezondheid.”

Toch liggen zelfs deze hoge niveaus ver onder de limieten die volgens de International Commission on Non-Ionizing Radiation (ICNIRP) ‘veilig’ zouden zijn. De richtlijnen van de ICNIRP worden geaccepteerd in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en delen van Europa, maar ze houden alleen rekening met thermische effecten (d.w.z. ze gaan ervan uit dat de gezondheid alleen wordt beschadigd als het lichaamsweefsel wordt verhit). Ze staan blootstelling toe tot 10.000.000 μW/m2 gemiddeld over 30 minuten en 40.000.000 μW/m2 van lokale blootstelling gemiddeld over zes minuten.

Deze limieten houden geen rekening met langere blootstelling of chronische effecten en negeren onderzoeken die gezondheidsschade onder de thermische drempel aantonen. De International Commission on the Biological Effects of Electromagnetic Fields heeft geconcludeerd dat “de aannames die ten grondslag liggen aan de blootstellingslimieten van ICNIRP ongeldig zijn en nog steeds een gevaar vormen voor de volksgezondheid”. Bovendien is ICNIRP sterk bekritiseerd omdat het banden heeft met de telecommunicatie-industrie.

In het vierde artikel gaat Hardell in op het verschil tussen het microgolfsyndroom en elektromagnetische overgevoeligheid (EHS), die beide vergelijkbare symptomen lijken te hebben:

In tegenstelling tot het microgolfsyndroom kunnen mensen die lijden aan EHS invaliderende symptomen ontwikkelen bij extreem lage blootstellingsniveaus die door de meeste andere mensen worden getolereerd. Dit staat in contrast met de zeer hoge RF stralingsniveaus die we zagen in onze vier casestudies waarbij gezonde mensen, zonder eerdere ernstige reacties op draadloze technologie, symptomen ontwikkelden.

De deelnemer aan de tweede studie ontdekte echter dat, hoewel zijn symptomen volledig verdwenen nadat hij zes weken in een appartement met lage straling had gewoond, zijn “gewrichtspijn en hoofdpijn vrij snel weer opkwamen wanneer hij plaatsen met hoge straling bezocht, zoals de stad Stockholm”. Hij schat dat “zijn gevoeligheid voor RFR is toegenomen” sinds hij in het kantoor onder het 5G-basisstation woont. Zou dit kunnen betekenen dat hij op weg is om EHS te ontwikkelen? De hoogste RFR meting die vorige maand in Stockholm werd gevonden was 5.271.555 µW/m2.

Tegenover deze hoge niveaus staan de enorm verschillende veiligheidsniveaus voor blootstelling aan RFR die door bepaalde groepen experts worden aanbevolen. In 2016 adviseerde de Europese Academie voor Milieugeneeskunde (EUROPAEM) limieten van 0,1 tot 100 µW/m2 voor frequenties van 900 MHz tot 5,6 GHz, afhankelijk van de gevoeligheid en of de blootstelling overdag of ’s nachts plaatsvond. Al in 2012 werd in het Bioinitiative Report een limiet voorgesteld van 30 tot 60 μW/m2 en nog lager voor gevoelige personen en kinderen van 3 tot 6 μW/m2. Deze aanbevolen veiligheidslimieten samen met andere limieten van verschillende adviesgroepen staan in tabel 1 in de eerste studie van Hardell.

Een geweldige documentaire over dit onderwerp (als iemand van jullie genoeg tijd heeft om alles te bekijken!

Gisteren sprak ik met Mona Nilsson, een van de auteurs van deze 5G-casestudies. Ze is ontzet dat het publiek nu wordt blootgesteld aan zulke hoge en duidelijk gevaarlijke niveaus van RF-straling en niet alleen in stadscentra, maar ook bij mensen thuis, waar ze worden bestraald zonder geïnformeerde toestemming. Veel mensen in deze situatie kunnen het zich niet veroorloven om te verhuizen.

Nilsson benadrukte dat er geen bescherming is tegen negatieve gezondheidseffecten die niet veroorzaakt worden door verhitting van weefsel, noch tegen de effecten van chronische blootstelling. Ze is geschokt dat de autoriteiten niet hebben gevraagd om studies die de veiligheid van 5G bewijzen, zoals senator Blumenthal zich in 2019 realiseerde toen hij zei:

“Er loopt dus echt geen onderzoek. We vliegen hier een beetje blind, wat betreft gezondheid en veiligheid.”

Volgens haar handelt de telecomindustrie nu op dezelfde manier als de tabaksindustrie in het verleden. Experts die de veiligheid van RFR in twijfel trekken, worden zwartgemaakt of monddood gemaakt. Journalisten, beleidsmakers en sommige deskundigen zijn omgekocht door de telecomindustrie. Ze zegt dat een kleine groep experts op het gebied van RF straling die gezondheidsschade ontkennen in de meest invloedrijke adviesraden zitten en dat degenen die het er niet mee eens zijn nooit worden uitgenodigd om het debat te verbreden, ondanks het feit dat de andersdenkenden de meerderheid van de deskundige opinie kunnen vertegenwoordigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/experts-uiten-bezorgdheid-over-microgolfsyndroom-door-5g-masten/

Rusland schakelt over op gasverwarming op het platteland – Europa schakelt over op houthaarden in de stad

 november 18, 2023   4146  14  

De afgelopen dagen is de internationale situatie gestabiliseerd van slecht tot verschrikkelijk, en daarom heb ik, omdat er niet veel verandert, geen verzoeken voor interviews van internationale omroepen gehad. Maar een paar ontwikkelingen om me heen hier in Brussel hebben me aan het denken gezet over een essay dat ik nu met de lezers wil delen, schrijft Gilbert Doctorow.

Opnieuw staat voor mij centraal hoe de Groene Agenda een ravage aanricht in de Europese levenskwaliteit en in de economie. In bredere zin is het probleem dat de Europese elites die de touwtjes in handen hebben, het konijnenhol van het ideologiegedreven beleid een paar meter verder zijn ingegaan dan hun Amerikaanse tegenhangers. De economische belangen van de middenklasse en de lagere klassen tellen niet mee. Het Bruto Binnenlands Product wordt als vanzelfsprekend beschouwd als je hier en daar maar genoeg met debetgeld gefinancierde subsidies rondgooit om bedrijfsleiders op te vrolijken. En we rollen verder richting het … Stenen Tijdperk.

Wat me op gang bracht was de aanblik van een paar kubieke meter gespleten boomstammen die me de weg versperden op het trottoir toen ik mijn caddy met boodschappen de heuvel op trok over het korte pad terug naar mijn huis. In het voorbijgaan ging een vrouw van middelbare leeftijd verder met het laden van deze boomstammen in plastic kratten om ze naar haar appartement te dragen.

Het dumpen van gekloofde boomstammen voor een huis heb ik een paar jaar geleden voor het laatst gezien, toen een vrachtwagen een halve lading, 10 kubieke meter, gekloofde berkenstammen deponeerde op de oprit van ons datsja-huis in Orlino, een gehucht 80 km ten zuiden van Sint Petersburg, Rusland. In die tijd kreeg elk huis in de gemeenschap dat ’s winters bewoond was zulke leveringen. Maar zelfs toen al werden sommige van onze buren aangesloten op het Gazprom-netwerk en gingen ze over op verwarming op aardgas.

Sinds het begin van de Speciale Militaire Operatie in Oekraïne en de Europese boycot van Russisch pijplijngas is de ‘vergassing’ van het Russische platteland een prioritaire taak geworden in opdracht van Vladimir Poetin. Een groot deel van het gas dat Europa niet langer afneemt, wordt nu gebruikt om de huizen van Russische plattelandsbewoners en provinciesteden te verwarmen.

Zoals we weten, wordt nieuwe Russische gasproductiecapaciteit naar compressie-installaties geleid voor levering van LNG wereldwijd door zeetankers. Ik heb het nu uitsluitend over gas dat in Europees Rusland en West-Siberië werd geproduceerd voor Europese markten. Gas in het Verre Noorden was vanaf het begin bedoeld voor LNG-export. Gas in Oost-Siberië werd vanaf het begin geproduceerd voor de Chinese en andere Aziatische markten. Er moet nog steeds een verbindingspijpleiding worden aangelegd om het Russische pijpleidingennetwerk van de westelijke grenzen naar de Stille Oceaan te verenigen.

En wat zie ik nu in Brussel? Een eigenaar van een appartement in een gebouw dat duidelijk wordt bediend door een olie- of gasgestookte verwarming, gebruikt houtblokken voor de verwarming! Er is geen reden om verbaasd te zijn dat advertenties voor te koop of te huur staande woningen op de secundaire markt in Brussel ‘een werkende open haard’ vermelden als een punt van trots voor potentiële klanten. En esthetiek heeft niets te maken met deze keuze.

Deze nieuwe trend in de stad volgt ongeveer een jaar op de trend in de Brusselse voorsteden. Onze dochter, die een huis op 20 km van Brussel bezit, heeft een jaar geleden geïnvesteerd in een upgrade van haar open haard en heeft elke gelegenheid aangegrepen om hout te halen van bomen die door vrienden zijn omgehakt om deze winter warm te blijven.

De ironie van het lot wil dat het groene regime dat nu de macht deelt op gewestelijk en federaal niveau in België, toeziet op een verschuiving terug naar … het Stenen Tijdperk. En dat allemaal door de uitvoering van wrede sancties tegen Rusland vanwege zijn geschil met Oekraïne, dat op zijn beurt weer voortkwam uit een conflict over de structuur van de Europese veiligheid tussen Rusland en de NAVO. De Groenen behoorden tot de luidruchtigste Rusland-bashers, hoewel eerlijk gezegd bijna alle Belgische en Europese elites hierover dezelfde mening waren toegedaan. Een beetje gezond verstand en eigenbelang hadden de terugkeer naar het Stenen Tijdperk kunnen voorkomen, maar voor gezond verstand is geen plaats in ideologisch gedreven beleid.

Van de internationale dimensie van onze ellende vandaag naar de strikt lokale dimensie, richten mijn gedachten zich op de verschrikkelijke effecten van de Groene Agenda op gewone burgers, als ik verder ga met de nieuwste eisen die worden opgelegd aan iedereen die een woning te koop zet in België of een aankoop overweegt. Ik denk aan het indienen van een certificaat van energieprestatie. De classificaties gaan van A, dat de kenmerken heeft van een hermetisch afgesloten graftombe, tot G, dat de kenmerken heeft van leven in de vrije natuur. Dat de plussen en minnen van het wonen in een hermetisch afgesloten tombe voor discussie vatbaar zijn, lijkt niemand te interesseren. Blijkbaar hebben onze elites niet gehoord over de levenscyclus van microscopische spinnen in onze huizen die een hekel hebben aan luchtstromen. En ze zijn vergeten of hebben nooit gelezen hoe onze 19e-eeuwse voorouders rotsvast geloofden in de gezondheidswaarde van open ramen.

De hele kwestie kwam plotseling onder mijn aandacht toen we besloten dat het tijd was om te ‘downsizen’ en te verhuizen van ons herenhuis in Brussel naar een appartement. De certificering (PEB, in het Frans) werd uitgevoerd en gisteren las ik de resultaten in een pdf-bestand dat vriendelijk werd doorgestuurd door onze makelaar. Natuurlijk kwam ons oude huis binnen op het niveau ‘G’ en de erkende schatter gaf een lange beschrijving van wat er moet gebeuren om onze ramen van dubbel glas te voorzien, zonder de regels voor het behoud van het oorspronkelijke uiterlijk van oude huizen te overtreden; hoe we de vloeren en plafonds moeten isoleren; hoe we de kleine elektrische boiler van 50 liter die het hele huis van warm water voorziet en die we een jaar geleden hebben gekocht, moeten vervangen door een nieuw apparaat dat werkt volgens ‘dynamische’ principes, enz. enz.

Al zijn aanbevelingen zijn in overeenstemming met het overheidsbeleid dat is ingevoerd om het energieverbruik te verminderen, ongeacht de kapitaalkosten voor huiseigenaren. Volgens mij zou het vijftig jaar of meer duren om de kosten die je zou maken als je de aanbevelingen van de PEB-specialist opvolgt, terug te verdienen door jaarlijkse besparingen op verwarmings- en elektriciteitskosten.

Hoewel de echte wereld niets te maken heeft met deze regelgeving, is de realiteit dat wij bescheiden mensen een schijntje aan stookolierekeningen hebben betaald omdat ons oude huis hele dikke bakstenen muren heeft en omdat we een rijtjeshuis zijn en slechts twee gevels blootstaan aan de elementen. Ja, we hebben grote ramen, die zorgen voor de ‘helderheid’ die een positief kenmerk is in de beschrijving van het huis aan potentiële kopers. Ja, het zijn ramen met enkel glas. Maar, en dit is een ‘maar’ die geen rol speelt in de schattingen, de grootste ramen, zoals bijvoorbeeld die in de ‘jardin d’hiver’ kamer die uitkijkt op de kleine tuin, zijn uitgerust met de houten luiken die je ’s nachts kunt laten zakken voor geluids- en warmte-isolatie. Deze luiken waren in heel Frankrijk de norm ten tijde van de bouw in 1895.

Ik ga hier niet verder op in. Mijn punt is simpel: het is niet alleen in Duitsland dat huiseigenaren in opstand komen tegen de door de Groenen opgelegde regels voor huisverwarming en de overstap naar warmtepompen. Hier in België worden dezelfde vreselijke uitgaven opgelegd aan huiseigenaren in andere gebieden, inclusief, tussen haakjes, het aanmoedigen van de installatie van zonnepanelen op daken, zonder rekening te houden met het voor de hand liggende klimatologische feit dat we een groot aantal bewolkte en regenachtige dagen hebben.

En nu, te midden van deze schijnheilige beleidsvorming ten gunste van goede isolatie van huizen en schone energieverwarming, zie ik om me heen dat het verwarmen met houtblokken uit het Stenen Tijdperk terrein wint omdat mensen proberen warm te blijven zonder failliet te gaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/rusland-schakelt-over-op-gasverwarming-op-het-platteland-europa-schakelt-over-op-houthaarden-in-de-stad/

Tweederangskinderen ervaren de hel op aarde opdat groene deugmensen telefoneren terwijl ze een elektrische auto rijden

juni 1, 2020

In de hoofdzakelijk artisanale mineraalmijnen in de “Democratische” Republiek Congo werken kindslaafjes vanaf de leeftijd van vier onder mensonterende omstandigheden opdat volgelingen van de politiek correct denkende klimaatsekte hun moderne religie kunnen opdringen en belijden, kwestie van zich beter te voelen dan de rest.

Geachte lezer,

Mijn naam is A.V. RECHT, duidelijk van Vlaamse afkomst, en – als over datum gereïncarneerde koloniaal – trots op het feit dat hij niet lijdt aan de moderne fascistische plaag van het politiek correct denken.

Om heel eerlijk te zijn, heb ik het gezonde schijt aan het weldenkende verwende Westen, vooral omdat dergelijk denkpatroon helemaal geen zoden aan de dijk brengt in een onverbiddelijke echte wereld alwaar de wet van de sterkste heerst, aldus A.V. RECHT.

Weldenkendheid is een kwaal waaraan verwaande, wereldvreemde deugmensen lijden die de tijd en het geld hebben om te hengelen naar een zogenaamd “diploma”, een boetbriefje dat voor mensen in een overlevingsmodus de waarde van WC-papier heeft, in de veronderstelling dat ze zich dergelijk papier überhaupt kunnen veroorloven.

Maar genoeg gezwetst, laten we het even hebben over de verzwegen realiteit van talloze zwarte “Untermenschen” – ooit “negers” genaamd -, waarvan ondergetekende de morbide eer heeft om kommer, kwel, pot en pan en vaak ook bed (of wat er op lijkt) te delen.

Laten we het bij deze hebben over de schrijnende taferelen in de Congolese goud-, coltan- en cobaltmijnen. Over de onschuldig ogende kinderlijfjes, de constant zwangere vrouwen met uitgezogen hangtieten, de uitgemergelde dronkenlappen met bloeddoorlopen glazige ogen, de voor god (lees : geld) en vaderland verkrachtende soldaten en rebellen, de uit tweederangslanden gedetacheerde VN-soldaten op zoek naar frisse maagdenvliezen.

Het is een meelijwekkend zicht om een legertje uitgeputte jongetjes met bebloede lichaampjes in en uit enge mijnschachten te zien kruipen of met blote handen te zien graven door een berg enorme stenen.Vlijmscherpe rotsen rijten hun knietjes, rugjes en kopjes open. Ruimere mijnschachten houden meer houwwerk en kans op instorting in. Kindslaafjes zijn de oplossing, het risico op long-, oog- en huidziekten is slechts zaak van ondergeschikte rang in de ratrace van vraag en aanbod.

Weerloze kinderen worden dag en nacht ingezet om de mineralen uit de rotsen te houwen, zoveel is door iedereen geweten. Het is een publiek geheim, of beter gezegd : een struisvogelwaarheid, dat goud, koper, coltan, kobalt en “rare earth”-minerals absoluut noodzakelijke bestandsdelen zijn voor de aandrijving van de elektrische apparaten en auto’s van de, in alle opzichten, “betere” mens.

Met het oog op de fanatieke plannen van de klimaatideologen – de onbedachtzame collaborateurs van de Nieuwe Wereld Orde – zullen er in de toekomst nog eens duizenden kinderen in dit helse dagelijkse bestaan letterlijk worden uitgeperst. Want als de toelating van benzine- en dieselauto’s verboden is en alleen elektrische voertuigen worden toegestaan, zal de behoefte aan mineralen sterk toenemen. De volksverlakkerij aan zogenaamd schone energie en emissievrij vervoer gaat ten koste van onder andere die kinderen, die gedoemd zijn tot een leven van helse ellende.

Klimaatideologen en –fanatici geven niet om het lijden van weerloze kinderen in Afrika. Dergelijke pilaarbijters geven enkel om hun dogma, kost wat kost, zich verder moedwillig niet bewust zijnde van het feit dat ze slechts pionnen zijn in de economische koehandel van de Nieuwe Wereld Orde. De creatie van klimaathysterie in functie van het spijzen van de zogenaamde Zorgstaat, en uiteindelijk van de bodemloze zakken van het kliekje wereldheersers.

Ongeveer 40.000 kinderen ploeteren dagelijks in de mijnen van de “Democratische” Republiek Congo, één van de rijkste landen aan bodemschatten ter wereld en tegelijkertijd één van de armste op de economische ladder. De vreselijke prijs die zij betalen voor de energiehonger van de consument en de daaraan verbonden ideologische doelen van de zelfbenoemde en –genoegzame klimaatverdedigers, is de verwoesting van de gezondheid en een zeer vroege dood. Bijna elke grote technologische bedrijfstak betrekt haar mineralen in deze verarmde Afrikaanse staat ter meerdere eer en glorie van de heilige consumptiekoe.

Zo wordt kobalt onder onmenselijke omstandigheden gedolven en getransporteerd naar Azië, waar het verder wordt verwerkt door de batterijfabrikanten. De politiek geïnspireerde verplichte overschakeling op voertuigen met zogenaamd schone energie heeft geleid tot een exorbitante toename van de vraag. Terwijl een smartphone-accu niet meer dan 10 gram geraffineerd kobalt vraagt, heeft een elektrische auto 15 kilogram daarvan nodig.

Goldman Sachs noemt kobalt “de nieuwe benzine.” Desondanks de hoeveelheid gedolven mineralen, zijn er geen tekenen van welvaart in deze verarmde bananenrepubliek. Integendeel, de omstandigheden waaronder men daar moet werken, lijken op de fabrieksarbeid tijdens de Industriële Revolutie. De kinderen vervoeren de rotsen van de met de hand gegraven tunnels naar het daglicht. Ook volwassen mijnwerkers graven tot 180 meter onder de oppervlakte met behulp van de eenvoudigste gereedschappen, zonder beschermende kleding, ademhalingsapparatuur of moderne machines.

 

Ondergetekende, kort van stof, adem en gestalte, is ooit als lid van de zoveelste nutteloze, met westers belastinggeld duur gesponsorde “bloedmineralencommissie” niet verder geraakt dan een vijftigtal meter in een aartsdonkere en kille Tantalite-mijnschacht, kruipend over kinderlichaampjes die hijgend trachten bij te komen vooraleer het risico te lopen om bij daglicht in mekaar te worden geramd door een gefrustreerde opzichter die ook enkel aan zijn overleving denkt.

Wat politici en media je niet vertellen: kobalt is zo’n gevaar voor de gezondheid dat zelfs een longziekte ernaar is vernoemd – de kobaltlong, een vorm van longontsteking die leidt tot hoesten, permanente ziekte en zelfs de dood. Zelfs de consumptie van lokaal geteelde groenten kan leiden tot braken en diarree, schildklierschade en dodelijke longziekten, terwijl vogels en vissen in dergelijke gebieden niet kunnen overleven.

Zo is ook de wijdverbreide malaxatie van goudparticles met kwik een enorme tijdbom met desastreuze ecologische gevolgen op zeer lange termijn. Uitgestrekte gebieden behoren momenteel tot de meest vervuilde ter wereld. Maar geen nood, de weldenkende goegemeente zal vroeg of laat wel klaar staan met leuzen en bijdragen als “Safe the Planet”, kwestie van zich een goed geweten te kopen. Ondertussen kadert de gammele plaatselijke volksgezondheid netjes in het “population control”-programma van de VN, de gelegaliseerde criminele organisatie bij uitstek.

Het is een feit dat politiek correcte groenen en andere klimaatideologen – laat staan de “sheeple” consumentenkudde – nauwelijks iets geven om de gezondheid van jonge kinderen die bloedmineralen ontginnen. Zo lang de schone en goedverkopende schijn hoogtij viert, is de rest bijzaak.

Niemand weet hoeveel kinderen dagelijks omkomen in die vervloekte mijnen. De VN schat dat er 80 doden per jaar vallen, maar de meeste doden worden niet geregistreerd. Men verspilt geen papier aan negers zonder geboorteakte, wel aan rechtszaken die het woord “neger” beteugelen. Dit betekent dat het aantal niet-gemelde gevallen waarschijnlijk veel groter is. Vaak liggen de kleine lichamen eenvoudigweg begraven in de puinhopen van ingestorte gangen, en niemand geeft er om. In de meeste Afrikaanse culturen zijn kinderen complementaire wezens waarvan er zoveel mogelijk dienen te worden verwekt, teneinde met het overlevend overschot de overlevingsreflexen met alle mogelijke middelen te ondersteunen.

Anderen overleven met chronische ziekten die hun jonge leven ruïneren. Meisjes worden vanaf tienjarige leeftijd blootgesteld aan seksueel geweld en velen worden zwanger. Verkrachting is evenzeer een oorlogswapen als een mannelijk tijdverdrijf. Niemand heeft daar verder last van.

Dit alles tenslotte onder de zoveelste «false flag» van de vermeende klimaatredding. Degenen die met hun ruim gesponsord lakeienbeleid verantwoordelijk zijn voor dergelijke omstandigheden, verbergen deze schandalige feiten voor hun kiezersvee.

Verbod op kinderarbeid is in Afrika slechts een papieren tijger. In een land waar miljoenen mensen in door “deep state” georchestreerde burgeroorlogen zijn omgekomen, is er voor gezinnen geen andere manier om te overleven. De wet die kinderarbeid verbiedt, interesseert niemand ter plaatse. In de welvaartsgetto’s, waar Westerse politici en prominenten wonen, verspilt nauwelijks iemand een gedachte aan de arme kinderen in Congo. De voorziening van “brood en spelen” voor de westerse consumptie- en zorgslaaf primeert.

Mijnwerkers in Congo hebben doorgaans een kobaltgehalte in hun urine dat 43 keer hoger is dan normaal. Het loodgehalte ligt vaak vijf keer zo hoog, het cadmium- en uraniumgehalte vier keer zo hoog. Maar heeft u ook maar één activist gehoord die protesteert tegen deze onhoudbare omstandigheden ? Heeft robot Greta Thunberg – een ander marketing misbruikt kind – haar grote melkmuil daaromtrent reeds geroerd ? “How dare you ?”! Nee, want kinderarbeid in verre landen, echte milieuvervuiling en gezondheidsrisico’s interesseren nauwelijks de goegemeente op deze verdomde aardkloot.

Het is belangrijker voor ideologen (lees :idioten) om lucratieve doelen door te drukken die ver van de werkelijkheid staan. Of kleine kinderen sterven of hun gezondheid wordt geruïneerd voor de pathologische doelen van klimaatfanaten is irrelevant zolang er maar theoretisch CO2 wordt bespaard en de daaraan verbonden “brood en spelen”-staatskassa rinkelt. Elke klimaatdemonstrant en elke koper van elektrische auto’s is eigenlijk medeverantwoordelijk voor het feit dat kleine kinderen in Congo de hel op aarde ervaren.

Gefeliciteerd, doe zo voort !

A.V. RECHT

https://www.frontnieuws.com/tweederangskinderen-ervaren-de-hel-op-aarde-opdat-groene-deugmensen-telefoneren-terwijl-ze-een-elektrische-auto-rijden/ 

Groen is het nieuwe rood

 

Hoe de Groene Lobby het milieu misbruikt voor een totale revolutie

Dit onthullende boek bevat de gehele vertaalde tekst van The Environmental Psychosis, het veel geciteerde milieurapport van prins Bertrand van Orléans en Bragança. Het is een van de invloedrijkste weerleggingen van de klimaatlobby.

Het tweede deel van dit boek is een bespreking hoe milieuactivisten de klimaatagenda in Nederland doordrukken. De eerste slachtoffers daarvan zijn de boeren. Dat is ook de bedoeling, omdat hun grondbezit de linkse activisten een doorn in het oog is.

Tenzij we hen stoppen, zullen de klimaatlobbyisten doorgaan hun ‘groene agenda’ als een stoomwals over ons land uit te rollen, waarbij uiteindelijk ook de gewone burger het kind van de rekening zal zijn.

Groen is het nieuwe rood is het eerste Nederlandse boek dat de Groene Lobby volledig ontmaskert. Dit boek geeft boeren en betrokken burgers de feiten en argumenten om zich te verdedigen tegen de toenemende klimaatdwang.

Bestel nu gratis uw exemplaar van het boek Groen is het nieuwe rood:

https://cultuurondervuur.nl/bestellen/groen-is-het-nieuwe-rood

Dr. Rob Elens ziet ‘ontzettend’ veel mensen met vaccinatieschade


Waar ik niet tegen kan, is misleiding. Als mijn patiënten of wij als burgers worden misleid door desinformatie dan word ik getriggered, fel. Dat zei huisarts Rob Elens in gesprek met BVNL-voorman Wybren van Haga. “Het is echt heel erg.”

Hij werd door de Gezondheidsinspectie aangegeven bij het tuchtcollege. Er werden vier klachten tegen hem ingediend, waarvan er drie ongegrond zijn verklaard. Elens kreeg een berisping. De Inspectie ging daar niet mee akkoord en is in hoger beroep gegaan. Dat volgt in december.

Er staan nog twee boetes open, van 3000 en 12.000 euro, wegens het voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine tijdens corona. Op 14 december heeft hij een gesprek met de inspectie samen met een advocaat die zegt dat de boetes niet mogen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat kan gewoon niet

“Ik ben er 100 procent van overtuigd dat de boetes van tafel gaan. Dat kan gewoon niet,” zei de huisarts.

Hij heeft samen met 19 andere artsen het Nederlands Teleartsen Genootschap opgezet, dat onder meer mensen met vaccinatieschade helpt. “Wij zijn een grote club met veel kennis en wij kunnen die mensen allemaal helpen.”

Ongelooflijk dat daar geen aandacht aan wordt besteed

Op de vraag van Wybren van Haga of hij veel vaccinatieschade ziet, antwoordde hij: “Ontzettend.” Hij had laatst een collega aan de lijn, een KNO-arts, die nu bijna gehandicapt is. “Trillingen en noem maar op. Allemaal door die spuiten.”

Hij prikt altijd een D-dimeer bij mensen die vreemde klachten hebben: “Covidvaccin zie ik staan.”

“Dus heel veel mensen hebben vaccinatieschade en het is echt ongelooflijk dat daar geen aandacht aan wordt besteed, maar het is gelukkig wel op te lossen,” aldus Elens, verkiesbaar voor BVNL.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Oud-congreslid waarschuwt voor plannen WHO: ‘Dit is de grootste machtsgreep in 5000 jaar’

Bill Gates is na de Verenigde Staten de belangrijkste donor van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hoe kan het dat een miljardair als Bill Gates het voor het zeggen heeft bij de WHO? Dat vraagt oud-congreslid Michele Bachmann zich af.

Een hele kleine elite neemt alle beslissingen, merkte ze op in een interview met Dr. Drew.

In documenten van de WHO valt te lezen over de zogeheten Council of the Parties oftewel raad van de partijen. De raad wordt gevormd door die kleine elite en kan het wereldwijde pandemieverdrag en de amendementen op de internationale gezondheidsrichtlijnen aannemen, zei Bachmann. “Ze kunnen aannemen wat ze maar willen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dictatoriale machtsgreep

De Council of the Parties hoeft landen nooit om toestemming te vragen, merkte ze op. De kleine elite kan op deze manier regels maken en veranderen wanneer ze maar wil. Zonder dat het geratificeerd moet worden door alle 193 lidstaten. “Dat is heel handig. Het is een dictatoriale machtsgreep. Dit is de grootste machtsgreep in 5000 jaar.”

Daarom is het volgens haar zo belangrijk dat we blijven opletten. Als ze hun plannen doordrukken, zal dat onze levens voor altijd veranderen.

Het is gestoord

De Council of the Parties klinkt als iets uit Game of Thrones of een scifi-film als Star Wars, reageerde Dr. Drew.

“Het is gestoord,” benadrukte Bachmann. “Dit is waarschijnlijk het slechtste idee dat ik ooit heb gelezen. Je hebt te maken met veel ongure types.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Uraniumdeeltjes uit Oekraïne gedetecteerd in Europa die gezondheidsproblemen veroorzaken

De westerse elites prediken in al hun domheid het gevaar van klimaatverandering en negeren het gevaar van verarmd uranium.

november 19, 2023    1351   8  

 

     © Strategic Culture Foundation

In maart 2023 leverden het VK, en in september 2023 de VS, granaten gevuld met verarmd uranium aan Oekraïne, of misschien leverden ze het al eerder, we weten het niet, meestal als ze iets aankondigen is het al gebeurd.

Verarmd uranium kan worden gebruikt om pantserbepantsering op tanks te versterken, maar wordt bij voorkeur gebruikt voor munitie vanwege de extreme dichtheid en het vermogen om conventionele tankbepantsering te doorboren. Dit soort granaten verscherpt bij de inslag, wat hun vermogen om door pantsers heen te boren verder vergroot, en ze ontbranden na contact, schrijft Sonja van den Ende.

In september 2023, na de levering van deze granaten gevuld met verarmd uranium, verklaarde het Russische Ministerie van Defensie dat het aanvallen uitvoerde op opslagplaatsen waar Oekraïense troepen deze granaten met verarmd uranium en in het VK gemaakte Storm-shadow raketten voor de lange afstand hadden opgeslagen.

“Gisteravond lanceerden de strijdkrachten van de Russische Federatie een groepsaanval met hoge-precisie langeafstandswapens vanuit de lucht en onbemande luchtvaartuigen op de opslagplaatsen van Storm-shadow kruisraketten en munitie met verarmd uranium,” zei het ministerie in een verklaring in september 2023.

Hoewel het hoofd van het Internationaal Atoomagentschap, Rafael Grossi, zei dat er geen gevaar voor de volksgezondheid is bij het gebruik van verarmd uranium, zeiden de Washington Post en andere zogenaamde kwaliteitskranten echter dat er wel degelijk een gevaar voor de volksgezondheid is. Het VK was de eerste die in maart 2023 begon met leveringen van granaten met verarmd uranium en lange-afstands Stormshadow raketten aan Oekraïne, ook munitie met verarmd uranium voor de Britse tank Challenger 2. De VS kondigden op 6 september 2023 aan dat ze munitie met verarmd uranium en clusterbommen naar Oekraïne zouden sturen.

In mei 2023 kwam er informatie naar buiten over een krachtige explosie in een van de opslagplaatsen van de Oekraïense strijdkrachten in de buurt van de stad Khmelnitsky in het westen van Oekraïne. Hoogstwaarschijnlijk als gevolg van een raketaanval door de Russische strijdkrachten, werd een magazijn voor Britse met uranium gevulde granaten getroffen. Volgens sommige berichten werd in de regio Ternopil ook een ander magazijn met munitie met verarmd uranium geraakt door Rusland.

Dit veroorzaakte paniek onder de inwoners van West-Oekraïne, maar ook in de grensgebieden van Oekraïne zoals Polen. In de Oekraïense media dook informatie op over een toename van het niveau van gammastraling na de vernietiging van beide opslagplaatsen. Wetenschappers zeiden dat een vrij kleine dosis gammastraling afkomstig was van het verarmd uranium in de munitie; een grote toename wijst op de vernietiging van een zeer groot aantal munitie met verarmd uranium, waardoor het niveau van radioactief materiaal in de lucht toenam.

De afgelopen dagen kwam de Britse wetenschapper Dr. Christopher Busby, wetenschappelijk secretaris van het Europees Comité voor Stralingsrisico’s, met meer onthullingen, onderzoeken en rapporteerde hij een toename van de concentratie uraniumdeeltjes in de lucht in het zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk. Maar hij publiceerde eerder een samenvatting/paper genaamd: “Uraniumwapens die worden ingezet in Oekraïne hebben het uraniumgehalte in de lucht in het Verenigd Koninkrijk aanzienlijk verhoogd”.

Hij begint zijn onderzoekspaper met de volgende tekst:

“Gegevens over de periode november 2017 tot november 2022 werden verkregen van de Atomic Weapons Establishment, om na te gaan of er een toename was van Uranium in verband met de oorlog in Oekraïne. De resultaten van 9 High Volume Air Samplers die door AWE ter plaatse en daarbuiten werden ingezet, toonden aan dat er vanaf februari 2022, toen de oorlog begon, aanzienlijk verhoogde uraniumniveaus waren in alle 9 HVAS-monsters. Het resultaat heeft belangrijke gevolgen voor de volksgezondheid in het Verenigd Koninkrijk en Europa”.

Verschillende Research Papers zijn opgenomen in de International Atomic Energy Database en interessant genoeg was er al een conferentie in 2001, in Praag, Tsjechië, waar verschillende samenvattingen van verschillende wetenschappers online te lezen zijn, over verarmd Uranium en het resultaat van het gebruik ervan in voormalig Joegoslavië en (zuidelijk) Irak.

De NAVO-oorlog tegen Joegoslavië werd gevoerd met alle beschikbare middelen. De meest geavanceerde militaire technologie werd ingezet zonder de minste zorg voor de gevolgen voor het milieu en het menselijk bestaan. Gezichtsloze Westerse politici drukten op de knoppen. Wetenschappers waarschuwden dat een dergelijke politieke bereidheid om massavernietigingsmiddelen zoals verarmd uranium te gebruiken tragische gevolgen kon hebben. De mainstream media in het Westen maar ook in Servië en Joegoslavië waren bijzonder geïnteresseerd in het probleem van verarmd uranium in de periode van november tot maart 2001. De toenmalige regering van Servië verklaarde dat de totale ecologische schade veroorzaakt door de NAVO-bombardementen in 1999 meer dan 40 miljoen US dollar bedroeg. Het geld van de internationale gemeenschap dat nodig was om de schade op te ruimen bedroeg 20 miljoen dollar en pas over vijf jaar zou men de verwoestende effecten van verarmd uranium op mensen kennen. In het decennium na het bombardement leden ongeveer 30.000 mensen in Servië aan kanker en meer dan 10.000 van hen stierven.

In Irak zijn de gevolgen van bombardementen of het gebruik van munitie met verarmd uranium nog erger, de lange oorlog die officieel in 2003 begon door de VS en zijn westerse bondgenoten, maar die voorafgegaan werd door de Golfoorlog en de oorlog tussen Iran en Irak, heeft een spoor van verwoesting achtergelaten voor mens en milieu, de gevolgen zijn vandaag de dag nog steeds zichtbaar en zijn verschrikkelijk! Zoals Al-Jazeera schrijft: “de besmetting door munitie met verarmd uranium en andere militaire vervuiling wordt ervan verdacht een sterke stijging te veroorzaken van aangeboren afwijkingen, kankergevallen en andere ziekten in een groot deel van Irak”. In 2004 voerde het Amerikaanse leger twee massale militaire belegeringen uit van de stad Fallujah, waarbij grote hoeveelheden munitie met verarmd uranium en witte fosfor werden gebruikt.

Er zijn geen echte statistieken, geen getallen, geen cijfers om het onmenselijke lijden in Irak te volgen. Een land vernietigd door het Westen met al haar wapens en verarmd uranium en witte fosfor, die de mensheid hebben verwoest en het Westen gaat nu door met deze verschrikkelijke wapens in Oekraïne, met het verschil dat waarschijnlijk niet Rusland of Oekraïne de slachtoffers zijn, maar Europa zelf zal ten onder gaan aan haar oorlogswaanzin.

Christopher Busby zegt dat dit betekent dat Polen, Duitsland en andere landen in Europa besmet zijn met radioactieve deeltjes, de zogenaamde factcheckers in het Westen hebben deze bewering van de wetenschapper meteen weerlegd, zonder echt factchecking en brengen de wetenschapper en andere wetenschappers die al jaren onderzoek doen op dit gebied in diskrediet. Zo zegt Christopher Busby;

“Ons onderzoek in Irak toont duidelijk aan dat de gezondheidseffecten van uraniumdeeltjes zeer significant zijn. Ze kunnen ook de belangrijkste oorzaak zijn geweest van kanker bij inwoners van Hiroshima die blootgesteld waren aan uranium tijdens de zogenaamde zwarte regen.”

Het meest verontrustende is dat er geen gegevens zijn en niemand, behalve de VS, het VK en Oekraïne zelf natuurlijk, weet hoeveel munitie er is afgevuurd voordat Rusland de opslagplaatsen vernietigde, maar ook na de vernietiging is het niet bekend of er nog andere opslagplaatsen zijn en of deze tanks met munitie nog steeds actief zijn.

We weten niet, net als in voormalig Joegoslavië of Irak, hoeveel menselijke slachtoffers dit verarmd uranium zal veroorzaken, niet alleen de burgerbevolking, maar ook soldaten. We kennen allemaal het geval van het “Golfoorlog Syndroom” dat volgens de VS en alle andere westerse staten die deelnamen aan deze oorlog, een onbekende oorzaak had, maar natuurlijk een kwestie van verarmd uranium zou kunnen zijn. De meeste Europeanen herinneren zich ook de ramp in Tsjernobyl, opnieuw in Oekraïne (toen nog deel van de Sovjet-Unie). De wind stond in de verkeerde richting en de radioactieve deeltjes verspreidden zich naar Europa, Europese autoriteiten waarschuwden de bevolking destijds om binnen te blijven en bijvoorbeeld geen verse spinazie van het land te eten, iets wat vandaag de dag niet meer het geval is, volgens wetenschapper Christopher Busby. Europa staat mogelijk aan de vooravond van een pandemie van verschillende vormen van kanker.

Concluderend kunnen we zeggen dat de elites van Europa en het Westen die op dit moment aan de macht zijn, in al hun domheid het gevaar van klimaatverandering prediken en het gevaar van verarmd uranium negeren door het af te doen als niet gevaarlijk voor de volksgezondheid, terwijl wetenschappers bewijzen dat het dat wel kan zijn. Grote, wat ik nu beschouw als Westers georiënteerde instellingen zoals de Verenigde Naties, willen hun 2030 agenda implementeren, maar negeren verarmd uranium dat Westerse landen stuurden en blijven sturen naar oorlogsgebieden over de hele wereld, met andere woorden, de klimaatwaanzin en alle andere agendapunten zijn voornamelijk gebaseerd op een Westerse ideologie, waar de rest van twee derde van de wereld zich niet mee kan verenigen, zolang datzelfde Westen wapens met verarmd uranium blijft sturen!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/uraniumdeeltjes-uit-oekraine-gedetecteerd-in-europa-die-gezondheidsproblemen-veroorzaken/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...