maandag 30 mei 2022

Advocaat Reiner Füllmich over apenpokken: ‘Dit is niets anders dan Corona 2.0, ze hebben hun hand overspeeld’

 


Ze hebben hun hand overspeeld. Ze hadden niet verwacht dat zoveel mensen zouden ontwaken. Dat zei advocaat Reiner Füllmich in de show van Alex Jones.

Ze zijn volgens hem eerder begonnen dan gepland. Toen ze de pandemie of liever gezegd ‘plandemie’ begin 2020 aankondigden, waren er amper gevallen. Die gevallen kwamen er uiteindelijk dankzij de PCR-test, aldus Füllmich.

Heel dicht bij een omslagpunt

“Maar als gevolg van deze vroege start maken ze veel fouten,” benadrukte de advocaat. “En omdat ze hun hand hebben overspeeld door te vaak een rode lijn te overschrijden, zitten ze nu met een probleem: steeds meer mensen worden wakker.”

Dat is denk ik de reden waarom ze verder gaan dan ze in eerste instantie van plan waren, omdat we heel dicht bij een omslagpunt zijn, zei hij. Volgens Füllmich zouden de plannen eigenlijk pas later uitgerold worden.

Paniekmodus

“Nu moeten ze een nieuw narratief bedenken. Je kunt zien dat ze wanhopig zijn omdat ze hetzelfde riedeltje afdraaien: apenpokken is niets anders dan Corona 2.0. Dit laat zien dat ze erop gebrand zijn om mensen in de paniekmodus te houden,” zei hij.

Het tweede narratief is de oorlog in Oekraïne, die waarschijnlijk gaat overwaaien naar Duitsland en de rest van Europa, sprak Füllmich.



Vaccinatiecampagne Nieuw-Zeeland loopt uit op drama, artsen luiden noodklok in open brief

 

De vaccinatiecampagne in Nieuw-Zeeland loopt uit op een groot drama. Mensen vallen na de prik bij bosjes dood neer. Het loopt zo erg uit de hand dat Nieuw-Zeelandse artsen een open brief hebben geschreven waarin ze de autoriteiten met klem oproepen om onderzoek te doen naar de sterfgevallen na vaccinatie. De artsen hebben zich verenigd onder de naam NZDSOS.

Ze schrijven dat na coronavaccinatie een schokkend aantal sterf- en letselgevallen is geregistreerd. Daarnaast zijn bepaalde systemen uitgeschakeld om de omvang van de schade te verhullen, zeggen de artsen.

Kinderen en jonge mensen sterven en lijden. Ook veel gezonde ouderen zijn gestorven. Wij worden voorgelogen, stelt de groep. Health Forum New Zealand houdt alle overlijdens en letselgevallen na vaccinatie bij. In de database van de organisatie zijn ongeveer 500 sterfgevallen opgenomen. De artsen van NZDSOS noemen in hun open brief de (gefingeerde) namen van ongeveer een derde van alle slachtoffers. De echte namen zijn bekend bij de politie.

Humanitaire crisis

Het gaat daarbij met name om jonge mensen, zelfs kinderen, die plotseling en onverwachts zijn overleden, vaak na bloedproppen in de hersenen of het hart. NZDSOS spreekt van een ‘humanitaire crisis’. “Laat ons er in godsnaam voor zorgen dat onze parlementsleden en politie hier nu een einde aan maken!”

Eddie (13) uit Wellington stierf enkele dagen na de prik in zijn slaap, Joanna (15) zakte in haar badkamer in elkaar en overleed op weg naar het ziekenhuis, Timothy (33) stierf twee dagen na de prik aan een hartaanval, Annabelle (38) overleed in september 2021 twee uur na haar tweede prik. Het ziekenhuis erkende dat ze was gestorven door de prik, maar liet haar familie tekenen voor zwijgplicht.

Maggie (47) werd ziek na de booster, die ze volgens de lijkschouwer eigenlijk helemaal niet mocht krijgen omdat ze immuungecompromitteerd was. Mark (52) stierf na zijn tweede prik plotseling in zijn slaap.

Honderden

Alyss (31) werd door haar huisarts onder druk gezet om de prik te halen, ging overstag, kreeg na 10 dagen een hersenbloeding en overleed. Bodybuilder Alex (25) overleed in zijn slaap na zijn eerste vaccin. Satya uit Manurewa overleed in haar slaap na het vaccin. Ana (43), ook uit Manurewa, overleed vlak na haar booster in haar slaap. Lefty (23) kreeg na zijn tweede prik een fatale beroerte in zijn slaap.

Timothy, een gezonde zestiger, stierf drie uur na zijn eerste prik aan een hartaanval. En zo zijn er nog honderden van dit soort gevallen. De open brief is hier in zijn geheel te lezen.

Link naar de open brief:

https://nzdsos.com/2022/05/24/deaths-following-c-19-vaccination/ 






Coronavaccins kunnen immuniteit op lange termijn aantasten, suggereert studie

 30 MEI 2022     Redactie blckbx

 

Coronavaccins kunnen het vermogen van het lichaam aantasten om een belangrijk type antilichaam te produceren, waardoor de afweer van het immuunsysteem tegen gemuteerde virusstammen mogelijk wordt beperkt, zo suggereert een recente studie.

 

De studie is gebaseerd op gegevens die zijn verzameld tijdens een gerandomiseerde controlestudie van Moderna voor zijn mRNA-vaccin tegen het coronavirus, die liep van juli 2020 tot maart 2021. Onderzoekers keken naar deelnemers die positief testten op het coronavirus tijdens de controlestudie, en vergeleken hoeveelheden van specifieke soorten antilichamen, uitgesplitst naar vaccinatiestatus en virale lading. Zij analyseerden gegevens van 1.789 personen, van wie 1.298 een placebo toegediend hadden gekregen en 491 het Moderna-vaccin. Een belangrijk type antilichaam werd veel vaker aangetroffen bij ongevaccineerden dan bij gevaccineerden.

Respons tegen nucleocapsideproteïne

De studie kijkt vooral naar de antilichaamrespons tegen de kern van het zogenaamde nucleocapsideproteïne van het virus, in plaats van naar de meer beperkte reactie op het spike-eiwit. Virusvarianten met gemuteerde spike-eiwitten zijn een punt van zorg geweest, omdat de immuniteit van gevaccineerden afhankelijk is van antilichamen die gericht zijn tegen het spike-eiwit van de oorspronkelijke variant.

Zoals verwacht varieerden de aangetroffen hoeveelheden anti-nucleocapside antilichamen op basis van de gemeten virale lading bij zowel de gevaccineerden als de ongevaccineerden: deelnemers met een hogere virale lading hadden ook hogere niveaus van neutraliserende anti-nucleocapside antilichamen 

Ongevaccineerden hebben meer antilichamen

Onderzoekers vonden echter ook een duidelijk verschil in de niveaus van anti-nucleocapside antilichamen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde deelnemers, zelfs wanneer bij hen dezelfde hoeveelheid virale lading werd gemeten. Ongevaccineerde deelnemers die tijdens de studie besmet raakten, bleken aanzienlijk hogere niveaus van neutraliserende anti-nucleocapside antilichamen te hebben dan gevaccineerde deelnemers met een vergelijkbare virale lading.

Ongeveer 60 procent van de ongevaccineerde deelnemers die een zeer milde infectie doormaakten, met lage virale belasting, bleken anti-nucleocapside antilichamen te hebben, vergeleken met ongeveer 10 procent van de gevaccineerde proefpersonen.

Van de de deelnemers met een hogere virale lading ontwikkelde 71 procent van de ongevaccineerden anti-nucleocapside antilichamen, vergeleken met 15 procent van de gevaccineerden.

Van alle ongevaccineerden bij wie tijdens de proef het virus werd vastgesteld, had 93 procent meetbare niveaus van anti-nucleocapside antilichamen, vergeleken met slechts 40 procent van de gevaccineerden.

Deze studie lijkt een belangrijk argument te ontkrachten van voorstanders van de coronavaccins. Zij zeggen dat een corona-infectie dankzij vaccinatie minder ernstig verloopt. Het immuunsysteem zou de infectie sneller bestrijden, waardoor de virale lading laag blijft. Doordat de virale lading laag blijft, zou er minder noodzaak zijn om antilichamen tegen de nucleocapside aan te maken. Uit de studie blijkt echter dat gevaccineerden ook bij vergelijkbare virale ladingen minder antilichamen hebben dan ongevaccineerden.

https://www.blckbx.tv/corona/coronavaccins-kunnen-immuniteit-op-lange-termijn-aantasten-suggereert-studie

LIVE Persconferentie: Democratie in gevaar door machtscentralisatie WHO

 28 MEI 2022   Redactie blckbx   

Deze week kwam de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève bij elkaar voor de World Health Assembly. Maar wat werd er precies besproken? En wat zijn de consequenties voor de burger? Een team van juristen legt tijdens deze persconferentie haarfijn uit wat je moet weten en wat je kunt doen. ‘Dit is het einde van de westerse vrijheid en kan niet toegestaan worden.’ 

Voorbehoud: de technici van het juristenteam werken in Genève keihard om de livestream goed bij blckbx te laten binnenkomen, maar door verschillende technische uitdagingen is het nog niet zeker of het ook zal lukken. In dat geval zal de persconferentie later vandaag alsnog integraal te bekijken zijn op deze pagina.

Tijdens de WHO-bijeenkomst in Genève werd gesproken over een aantal wijzigingen aan de zogenaamde International Health Regulations. Dit zijn bindende afspraken die al in 2005 werden vastgelegd. De wijzigingen, die door de VS zijn voorgesteld, zouden macht centraliseren richting de WHO en de soevereiniteit van lidstaten ernstig ondermijnen. Maar wat er nu precíes is besproken, dat is omgeven door een troebele mist.

Transparantie

Die onduidelijkheid wordt vandaag weggenomen door de International Alliance for Justice and Democracy. Dit is een team van juristen die zich zorgen maken over de machtscentralisatie door de WHO en wat dit zou betekenen voor de grondrechten van burgers. Het doel van deze persconferentie is om volledige transparantie te brengen in de plannen en werkwijze van de WHO. Daarnaast biedt het juristenteam handreikingen aan zowel burgers als wetgevers om gezamenlijk te voorkomen dat deze machtsgreep daadwerkelijk gestalte krijgt.

‘Van levensbelang’

Vrijdag sprak blckbx met Catherine Austin Fitts, een investeringsbankier die heeft gediend in de regering van George W. H. Bush en één van de kartrekkers van het juristenteam. “Hoewel veel mensen het druk zullen hebben met hun leven, de opvoeding van hun kinderen, is dit echt van levensbelang.

Als dit plan van de WHO lukt, zullen we alle bescherming en rechten die de rechtsstaat ons nu biedt, verliezen. Dat is het einde van de westerse vrijheid en kan niet toegestaan worden,” zo waarschuwde zij.

Bekijk onderstaande video voor het volledige interview met Austin Fitts.


Video Link: https://rumble.com/v16f78x-catherine-austin-fitts.html

 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat. 

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

https://www.blckbx.tv/livestreams/live-persconferentie-democratie-in-gevaar-door-machtscentralisatie-who-2022-05-28 

‘Ze zijn bezorgd over de verspreiding van informatie, niet desinformatie’

 28 MEI 2022


Binnen enkele dagen neemt de Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel een besluit over het lot van Julian Assange, nu de uitlevering van de WikiLeaks-oprichter aan de Verenigde Staten tegen het einde van de maand moet worden goedgekeurd of afgewezen. De zaak Assange toont aan dat de macht bezorgd is over de verspreiding van informatie, niet desinformatie.

 

Door Caitlin Johnstone

En ik blijf denken, terwijl deze situatie tot een kookpunt komt, over hoe absurd het is dat het Amerikaanse imperium werkt aan een precedent dat het verbiedt om informatie te delen die de VS niet bevalt. Terwijl tegelijkertijd de westerse nieuwsmedia vol staan met schreeuwende krantenkoppen over de gevaarlijke dreiging van ‘desinformatie’.

 

Fairness and Accuracy In Reporting (FAIR) heeft een artikel gepubliceerd met de titel ‘Disinformation’ Label Serves to Marginalize Crucial Ukraine Facts over de manier waarop de massamedia het label ‘desinformatie’ hebben verdraaid om niet alleen de bewuste verspreiding van valse informatie te betekenen, maar ook van informatie die wel waar is, maar niet past in het westerse narratief.

“Om het verhaal van de VS te verdedigen, bestempelen de media steeds vaker realiteiten die de Amerikaanse informatiedoelen niet goed uitkomen als 'desinformatie', verspreid door Rusland of zijn proxies,” schrijft Luca Goldmansour van FAIR.

 

Censuur

Online platforms hebben hun censuurprotocollen opgevoerd onder de vlag van het bestrijden van desinformatie en misinformatie, en deze escalaties sluiten altijd aan bij de agenda van het het door de VS gecentraliseerde imperium om het narratief te controleren. Onlangs nog vernamen we dat Twitter een nieuw beleid heeft dat zijn censuurpraktijken uitbreidt om ‘desinformatie’ over oorlogen en andere crisissen te bestrijden. En de oorlog in Oekraïne (wat een verrassing!) zal de eerste situatie zijn waarover het bedrijf dit nieuwe censuurbeleid zal opleggen.

Dan is er de recente controverse over de Disinformation Governance Board van het Department of Homeland Security, ook wel bekend als het ‘Ministry of Truth’. Dit is een een mysterieuze instelling die ogenschijnlijk bedoeld is om het Amerikaanse volk te beschermen tegen verkeerde ideeën uit Rusland en elders. De activiteiten van de raad (wat ze ook waren) zijn ‘gepauzeerd’, in afwachting van een herziening die zal worden geleid door Michael Chertoff, een geducht moerasmonster en voorstander van foltering. De activiteiten van de raad zullen waarschijnlijk in een of andere vorm worden hervat, waarschijnlijk onder de leiding van iemand met een laag profiel die geen show-deuntjes zingt over desinformatie.

 

Toegestane desinformatie

En dit komt allemaal naar buiten nadat Amerikaanse functionarissen ronduit aan de pers vertelden dat de Biden-regering opzettelijk desinformatie heeft verspreid onder het publiek met behulp van de reguliere pers om een informatieoorlog tegen het Kremlin te winnen. Ze hebben letterlijk compleet ongefundeerde verhalen over Rusland en Oekraïne verspreid, maar niemand lijkt te roepen om een verbod op de sociale media-accounts van ambtenaren van de Biden-regering.

Je ziet zoveel discrepanties tussen wat het oligarchische imperium zegt en wat het feitelijk doet met betrekking tot desinformatie, omdat het geen probleem heeft met desinformatie. Het imperium dat is gebouwd op propaganda en leugens heeft geen probleem met propaganda en leugens. Het heeft een probleem met de waarheid.

 

Bezorgd om de waarheid

Ze zijn niet bezorgd over desinformatie, ze zijn bezorgd over informatie. Ze maken zich zorgen over journalisten die de ongekende informatie-uitwisselingskracht van het internet gebruiken om ongemakkelijke feiten te onthullen over de grootste en meest moorddadige machtsstructuur ter wereld. Ze maken zich zorgen over mensen die ontdekken dat ze hun hele leven zijn voorgelogen over hun wereld, hun land en hun regering. Ze maken zich zorgen over mensen die hun nieuw verbonden geesten gebruiken om samen te besluiten dat ze niet houden van de status quo zoals die voor hen is uitgestippeld, en besluiten een nieuwe op te bouwen.

Alle beveiligingsmechanismen die men nu inbouwt om de informatiestroom online te manipuleren zijn er niet om leugens tegen te gaan, maar om de waarheid te elimineren. Deze mensen hebben er belang bij om alles duister en verwarrend te houden. En wij, de gewone mensen van de wereld, hebben er belang bij om alles in een ongemakkelijk daglicht te stellen. De agenda van de elite om de zaken duister te houden staat lijnrecht tegenover de agenda van het volk om de zaken te verlichten.


We worden niet beschermd door een barmhartige alliantie van bedrijven en regeringen die alleen willen dat we de waarheid kennen, maar we worden gemanipuleerd en onderdrukt door een oligarchisch imperium dat wil dat we leugens geloven. Daarom sluiten ze Assange op, daarom censureren ze het internet, daarom vullen ze onze geesten met propaganda, en daarom mogen we ze niet laten winnen.

 

Mijn werk wordt volledig ondersteund door lezers, dus als je dit stuk op prijs stelt, overweeg dan om het te delen, volg me op FacebookTwitterSoundcloud of YouTube, of doe een donatie op Ko-fiPatreon of Paypal.

 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

 Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

 Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

https://www.blckbx.tv/buitenland/ze-zijn-bezorgd-over-de-verspreiding-van-informatie-niet-desinformatie

Filmpje: Vrouw uit Marioepol maakt in 3 minuten korte metten met alle westerse anti-Russische propaganda

 


De Duitse journalist Alina Lipp sprak met een inwoner van de Oekraïense stad Marioepol, die onlangs is bevrijd. Lipp zei tegen de vrouw dat beweerd wordt dat Poetin de stad vernietigd heeft en burgers heeft gedood.

“Dat klopt niet,” zei ze tegen de journalist. “De nazi’s hebben hier burgers gedood. Mijn man ging op een dag water halen en werd gevangengenomen en zwaar mishandeld. Net als twee andere mannen.”

Dat zijn geen geruchten

Op de vraag waarom de nazi’s dit doen, antwoordde de vrouw: “Ik heb geen idee.” Ze voegde toe dat zij allerlei soorten drugs gebruiken en ‘niet normaal zijn’.

Ze vertelde verder dat Oekraïense soldaten kinderen en een vrouw hebben verkracht. Haar man is verdwenen en waarschijnlijk omgebracht, zei ze. “Dat zijn geen geruchten, dat hebben ze me persoonlijk verteld.”

Alleen de nazi’s

Russische soldaten doen dat soort dingen niet, benadrukte de vrouw. “Zij hebben niet op burgers geschoten, dat hebben alleen de nazi’s gedaan. Zij worden beschermd door Zelenski en hebben nog nooit iets goeds gedaan.”

Ze zei ook dat burgers naar een kerk werden geleid, waar ze op de korrel werden genomen door een Oekraïense scherpschutter.

Volg NineForNews hier op Telegram.

Journalist oogst veel lof met tirade tegen WHO en WEF: ‘Goed gezegd, jongedame’

 


De WHO en het WEF zijn een enorme aanval op de democratie. Dat zei de Britse journalist Sophie Corcoran, die in Davos verslag deed van het World Economic Forum, in de studio van GB News.

“De mensen in die gebouwen zijn ongekozen bureaucraten. Ze leggen geen verantwoording af. Ze bevinden zich op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen,” zei Corcoran, die sprak van een politiestaat. “Niemand kan erin.”

De geaccrediteerde media, die vragen mochten stellen en deelnamen aan sessies, financierden de bijeenkomst, voegde de journalist toe. “Het is een grove aanval op de democratie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nogal ongewoon

De besluiten die worden genomen op dit soort conferenties zeggen veel over hoe de toekomst eruit komt te zien, zei Corcoran.

De bijeenkomst was dit jaar nogal ongewoon omdat er geen G7-leiders aanwezig waren, benadrukte ze. “Dit laat zien dat de G7-leiders weten dat de mensen niets moeten hebben van het World Economic Forum. En dat het niet iets is waarmee ze geassocieerd willen worden.”

De journalist bezocht ook de World Health Assembly in Genève, waar werd vergaderd over het op handen zijnde pandemieverdrag. Dat premier Boris Johnson betrokken is bij dergelijke zaken is volgens haar een grote middelvinger naar het Britse volk.

Goed gezegd

“Zeventien miljoen mensen hebben gestemd voor Brexit. We hebben gestemd voor een vertrek uit de EU om ons te ontdoen van ongekozen bureaucraten uit andere landen die ons vertellen hoe we ons land moeten besturen. En dat is precies wat het WEF en de WHO doen. Als Johnson het verdrag tekent, keert hij niet alleen Brexit, maar ook het Britse volk de rug toe,” zei Corcoran.

De journalist kan rekenen op veel bijval. Zo twittert de Australische senator Malcolm Roberts: “Goed gezegd, jongedame. Heel goed gezegd.”

'Constante Golven van COVID': Nieuw Business Model voor Pfizer

 


FDA en CDC Compliciet met Pfizer

28 Mei 2022

IK leg dit uit in mijn artikel hieronder:

·  "Onophoudelijke Covid golven", verwacht door Pfizer CEO Albert Bourla, zullen goed zijn voor de zaken van Pfizer

·  Pfizer's Paxlovid zal die Covid-golven van brandstof voorzien

·  Pfizer en de FDA (VS) liegen over de effectiviteit en rebound rate van Paxlovid

·  CDC (VS) liegt over rebounds die een normaal 'deel uitmaken van de geschiedenis'

 Voordat ik begin, een kleine opmerking voor journalisten, onafhankelijke nieuwsschrijvers en andere auteurs: ik zag een paar nieuwsartikelen die met ideeën lijken naar voor te komen die vergelijkbaar zijn met de mijne, die dezelfde bronnen en soortgelijke redeneringen gebruiken, zonder mij of mijn substack te noemen. Om het volledig duidelijk te maken : Ik vind het prima dat je mijn Substack artikelen zonder bronvermelding hergebruikt. Het is voor mij belangrijker dat goede ideeën worden verspreid dan dat ik voor alles de eer krijg. Blijf dit doen als u denkt dat mijn inhoud u helpt nieuwswaardige artikelen te schrijven. Ik verdien sowieso geen geld met mijn Substack-blog.

Constante golven van Covid

Deze geweldig artikel kwam naar voren in mijn nieuwsfeed.


Deze raadselachtige verklaring van een man die de wereld heeft gevaccineerd met een vaccin dat 'Covid moest stoppen', die met zelfgenoegzaamheid de schuld geeft van het falen van zijn vaccin bij degenen die het hebben ingenomen, is behoorlijk verbazingwekkend, maar wat had je nog meer verwacht?

Vreemd genoeg waren ze dat, voordat de CEO van Pfizer 'constante golven van COVID' aankondigde voorspeld door de jouw ondergetekende.

 

Constante COVID-golven zijn een realiteit in zwaar gevaccineerde landen :


Ook al is lijden door eindeloze golven van Covid een probleem voor velen onder ons, voor Pfizer is het een zegen.

Pfizer Pivoteerd naar Paxlovid

Paxlovid belooft een veel betere zaak voor Pfizer te worden dan Covid-vaccins. Waarom?

Het Covid-vaccin wordt verkocht voor ongeveer $ 20 per dosis. De wereld wil het vaccin niet meer en weigert ervoor te betalen.




https://video.twimg.com/ext_tw_video/1530025279527464961/pu/vid/1280x700/jCeEbcdLANA-f8i2.mp4?tag=12

We weten allemaal waarom individuen en hele landen het Covid-vaccin niet langer willen. Het voorkomt Covid niet, is schadelijk en, erger nog, zorgt ervoor dat gevaccineerde mensen Covid herhaaldelijk krijgen Herhaalde ziekte is slecht voor die mensen, maar goed voor Pfizer.

Video Link: https://twitter.com/i/status/1530025385865678848
 

Pfizer heeft hier een perfect antwoord op: Paxlovid, een mix van een nieuwe proteaseremmer nirmatrelvir en een hiv-medicijn ritonavir. In tegenstelling tot het Covid-vaccin dat slechts $ 20 per opname oplevert, kost Paxlovid $ 530 per persoon. Sterker nog, Paxlovid kan vaak worden verkocht, wanneer de ongelukkige Covid-patiënten hun aanvallen van Covid hebben.

Voor mensen die doodsbang zijn voor Covid, is Paxlovid, op het moment dat ze net ziek werden van de risicovolle ziekte, een onweerstaanbare keuze. Covid is vaak zeer onaangenaam en onvoorspelbaar. Daarom zou Paxlovid, voor mensen met een lopend geval van Covid, bijna onmogelijk te weigeren zijn, ondanks onduidelijke klinische voordelen.

Dus om de paar maanden een medicijn van $ 530 kunnen verkopen voor elke covide-herhaling, is duidelijk beter dan $ 20 te ontvangen voor maximaal drie doses Covid-vaccin.

Paxlovid zal de pandemie voeden

Het wordt nog beter voor Pfizer: Paxlovid kan, in plaats van een aanhoudende COVID-ziekte te stoppen, een infectie van een week veranderen in een veel langere en nog steeds besmettelijke ziekteDit zal de pandemie verder voeden en nog meer Paxlovid-verkopen genereren.

Ik plaatste een artikel op 13 april, waarin ik een groot aantal mensen opmerkte die klaagden over het herstel van Paxlovid.

https://igorchudov.substack.com/p/paxlovid-snake-oil-of-the-21st-century?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

Er volgde een levendige discussie onder leiding van de beruchte Brian Mowrey, wie schreef verschillende ongelooflijk artikelen graven diep in het biomoleculaire mechanisme van Paxlovid-rebound. Hij legde uit dat Paxlovid op zijn best een vijfdaagse biomoleculaire PAUSE-knop is voor de infectie. FDA woog eigenlijk alles ontkennen en gaslighting rebound-patiënten. Peter Nayland Kust schreef een goed. samenvatting van media-reacties.

Hoe verlengt Paxlovid de pandemie? Heel simpel

  • Pfizer-gelovige persoon krijgt COVID

  • De persoon neemt Paxlovid

  • Symptomen verdwijnen

  • Het 'genezen' individu beëindigt isolatie, wordt weer positief en besmettelijk en infecteert anderen

  • ... Meer mensen worden ziek en hebben Paxlovid nodig

  • Covid , immuun onderdrukkend zijn, doet meer schade bij mensen bij wie het langer duurt als gevolg van Paxlovid-rebounds, waardoor ze opnieuw worden ingesteld

Pfizer en FDA liegen over het rebound-tarief

Het belangrijkste feit dat u over Paxlovid weet, is dat het op de markt wordt gebracht voor gevaccineerde mensen met zogenaamde "doorbraakinfecties" evenals voor kinderen 12-18. Echter,. Pfizer heeft specifiek kinderen en gevaccineerde personen uitgesloten van haar proeven. Nog zorgwekkender was dat gevaccineerde mensen uit de EPIC-SR-proef werden gezet na dat deze begon, zonder enige uitleg van Pfizer. De meest waarschijnlijke reden is natuurlijk dat Pfizer ontdekte dat Paxlovid niet werkt voor gevaccineerde personen en niet wilde dat gevaccineerde rebounds de uitkomst van het proces zouden verpesten.

Dit alles, pijnlijk duidelijk voor elkeen van het grote publiek dat proefdetails kan lezen, ontsnapt op de een of andere manier aan de aandacht van onze toezichthouders. De reden is natuurlijk niet dat ze dom zijn, maar dat ze zijn corrupt en hopen cushy-posten te krijgen in deze branche die ze moeten controleren.

 

Pfizer en de FDA zetten dit patroon van corruptie voort en misleiden ons over de frequentie van "Paxlovid-rebounds", waardoor het probleem tot een minimum wordt beperkt.


De 1-2% van de rebounds, vermeld door Pfizer en de FDA, is een aantal om ons te misleiden.

Tijdens de proef testte Pfizer alleen 97 personen die PCR-tests gebruiken. (zie ook pagina 19-23 van. FDA-rapport) Van die tests hadden 12 personen een rebound (sommige commentatoren zeggen 11, maar ik denk dat het er 12 zijn). Dat maakt het herstelpercentage van niet-gevaccineerde personen ongeveer 12,3%.

Pfizer en FDA zetten een goochelarij in en noemen het "1-2% rebound rate", waarbij die 11-12 rebounds worden gedeeld door het totale aantal deelnemers aan het onderzoek, terwijl 12 rebounds moeten worden gedeeld door het aantal personen dat daadwerkelijk door PCR wordt gecontroleerd ( 97). Zo'n goochelarij toont het niveau van 'wetenschap' aan, dat we zonder vragen moeten geloven. Het laat ook zien hoeveel de gezondheidsautoriteiten om ons geven.

CDC liegt over rebounds die "Part of Natural History" zijn

CDC ook woog op het verhaal, zeggende dat rebounds "deel uitmaken van de natuurlijke proces" bij mensen.

Een korte terugkeer van symptomen kan deel uitmaken van de natuurlijke geschiedenis van SARS-CoV-2 (het virus dat COVID-19 veroorzaakt) infectie bij sommige personen, onafhankelijk van behandeling met Paxlovid en ongeacht de vaccinatiestatus Beperkte informatie die momenteel beschikbaar is uit casusrapporten suggereert dat personen die met Paxlovid zijn behandeld en die ervaring hebben.

Dit wordt tegengesproken door de wetenschap. Bijvoorbeeld de NEJM NBA-studie vond nooit rebounds:


Ze verzinnen gewoon dingen om Pfizer, hun toekomstige werkgever en sponsor, er goed uit te laten zien.

Ik denk dat Pfizer op zijn minst een terugbetaling moet aanbieden aan gevaccineerde mensen die een rebound krijgen. Wat denk je?


Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief van Igor. Deze post is openbaar, dus deel het gerust.


Origineel Engels artikel op https://igorchudov.substack.com/p/constant-waves-of-covid-is-new-business?utm_source=email&s=r


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...