zaterdag 28 oktober 2023

Man klaagt Pfizer aan voor 35,6 miljoen wegens vaccindood van zoon


Dan Hartman uit de Canadese provincie Ontario heeft Pfizer voor de rechter gesleept. Hij houdt de vaccinmaker verantwoordelijk voor de dood van zijn zoon Sean.

Op de ochtend van 27 september 2021, 33 dagen nadat hij het coronavaccin van Pfizer had gekregen, werd Sean dood gevonden in zijn slaapkamer.

De vader stelt dat Sean kerngezond was en geen onderliggende aandoeningen had. Hij nam het coronavaccin zodat hij hockey kon spelen.

Spike-eiwit in de bijnieren

Vier dagen na de eerste dosis belandde Sean op de spoedeisende hulp omdat hij bruine kringen rond zijn ogen had, huiduitslag op zijn gezicht en pijn in zijn rechter schouder.

Patholoog Ryan Cole heeft in juli vastgesteld dat Sean is gestorven door het vaccin. Hij analyseerde zijn weefsel en trof spike-eiwit aan in zijn bijnieren. Die reguleren de bloeddruk.

De vader eist een schadevergoeding van 35,6 miljoen dollar.

Steeds meer rechtszaken

De Dr. Rath Foundation merkt op dat wereldwijd steeds meer rechtszaken worden aangespannen tegen makers van de coronavaccins.

In Groot-Brittannië zijn 90 gezinnen een groepszaak gestart tegen AstraZeneca. Zij houden de farmareus verantwoordelijk voor tientallen sterfgevallen.

Ook in Australië is een rechtszaak gestart. Bij deze zaak zijn zo’n 500 burgers betrokken die zelf zijn beschadigd door de coronavaccins of iemand zijn verloren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Tucker Carlson waarschuwt: ‘Dramatische, abrupte verandering aanstaande’


Tucker Carlson waarschuwde deze week tijdens een speech dat ‘abrupte verandering’ aanstaande is voor Amerikanen. Velen voelen het, zei hij.

Als er iets buitengewoon dramatisch gebeurt in ons land, bijvoorbeeld dat jonge mensen niet kunnen trouwen, geen huis kunnen kopen of geen hoop hebben voor de toekomst, dan heb je een enorm probleem en iemand moet dat adresseren, aldus Carlson.

Iedereen weet dat

En als je economie op de rand van de afgrond balanceert, als je land letterlijk bankroet is, dan vind ik dat iemand dat moet zeggen, benadrukte hij.

“Iedereen, alle 350 miljoen Amerikanen, voelen dat er iets slechts staat te gebeuren. Iedereen weet dat.”

Eindtijd

“Je hebt de laatste tijd nagedacht over de eindtijd omdat je voelt dat abrupte verandering aanstaande is en dat is zeer verontrustend,” vervolgde Carlson.

Hij zei verder dat het duidelijker dan ooit is dat de overheid geen zier om Amerikanen geeft. Er gaat ondertussen wel 100 miljard dollar naar andere landen. Ook worden er miljoenen mensen binnengelaten die geen affiniteit hebben met de Verenigde Staten, ze laten zich lokken door het geld, zei hij.

[Summit News]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Wybren van Haga dient motie in over wet die ons allemaal criminaliseert, let vooral op BBB

De Europese Commissie wil via client-side scanning alle berichten op sociale media scannen voordat ze verstuurd worden. Dit is een ongelofelijke inbreuk op onze privacy en op onze grondrechten, en een directe opmaat naar een digitale controlestaat, waarbij de overheid 500 miljoen Europeanen aan massasurveillance onderwerpt, zei Wybren van Haga (BVNL) in de Tweede Kamer.

Hij wees erop dat de Kamer al drie keer heeft uitgesproken dit niet te willen, terwijl minister Yesilgöz toch blijft proberen om dit door te drukken.

Dystopische surveillancestaat

Van Haga diende hierover een motie in. Hij zei dat het voorstel van de Europese Commissie om ongericht alle digitale communicatie van Europese burgers preventief te laten scannen op mogelijk ongeoorloofd materiaal thuishoort in een dystopische surveillancestaat zoals Noord-Korea of China, maar zeker niet in Nederland.

Het Kamerlid voegde toe dat wetenschappers, juristen en privavcydeskundigen vrijwel unaniem vernietigend zijn over dit voorstel. De verwachting is dat het geen stand zal houden bij de rechter.

Bizar

Zijn motie, die de regering verzoekt niet akkoord te gaan met enig voorstel dat een detectiebevel op basis van client-side scanning bevat, werd aangenomen, omdat regeringspartij D66 voor stemde.

Opmerkelijk: BBB stemde tegen en lijkt dus voorstander te zijn van client-side scanning, een techniek waarbij de overheid meekijkt op jouw telefoon bij alles wat je doet.

“Bizar dat er nog partijen zijn die tegen deze motie van BVNL stemden,” aldus Van Haga.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

STUDIE: COVID-prikken vormen spike-eiwitten in hartcellen, die onregelmatige hartcontracties en volledige cardiomyopathie veroorzaken

 oktober 26, 2023   2627   5  

Al drie jaar lang documenteren artsen en wetenschappers ernstige letsels aan de hartspier van ontvangers van het COVID-vaccin. Deze letsels presenteren zich meestal als ontsteking van de hartspier (myocarditis) of ontsteking van de zak rond het hart (pericarditis). Nu hebben Duitse onderzoekers de precieze letselmechanismen achter de Pfizer en Moderna COVID-vaccins ontdekt. Het blijkt dat de mRNA-vaccins spike-eiwitten kunnen vormen in hartcellen, wat leidt tot onregelmatige hartcontracties en volledige cardiomyopathie, schrijft Lance D Johnson.

Onderzoekers vinden letselmechanismen achter COVID-prikken

Binnen 48 uur na vaccinatie zijn de COVID-19 mRNA-vaccins ontworpen om een specifieke sequentie van coronavirus spike-eiwit te transcriberen in de deltaspier van vaccinontvangers. Het mRNA-transcriptieproces is bedoeld om de eiwitsynthese van menselijke cellen op de vaccinatieplaats te kapen, om uiteindelijk immuunresponsieve cellen op te roepen. Het is de bedoeling dat de vreemde spike-eiwitten in de deltaspier geneutraliseerd worden en een blijvende immuunrespons achterlaten. Dit was de belofte van de vaccinmakers, maar wetenschappers komen erachter dat het transcriptieproces en de neutralisatie van de spike-eiwitten niet werkt zoals wordt geadverteerd, en dat het transcriptieproces zelfs schade kan toebrengen aan vitale organen. Niet alleen is de immuunrespons bij deze vaccins onvoldoende, maar de spikeiwitten kunnen ook in hartcellen worden getranscribeerd, wat ernstige en levensbedreigende risico’s voor de ontvanger van het vaccin met zich meebrengt.

In de studie – Cardiac side effects of RNA-based SARS-CoV-2 vaccines: Hidden cardio-toxic effects of mRNA-1273 and BNT162b2 on ventricular myocyte function and structure – ontdekten onderzoekers iets zeer verontrustends over het huidige medische mRNA-experiment, iets dat nog jarenlang gevolgen kan hebben voor de menselijke gezondheid.

 

In slechts 48 uur tijd veroorzaakten zowel het Pfizer- als het Moderna covid-vaccin duidelijke celafwijkingen, wat suggereert dat het lichaam synthetische mRNA-synthese kan afwijzen en een toxiciteitsreactie in de cellen kan veroorzaken. “De bevindingen ondersteunen zowel de diagnose als de behandeling van cardiale voorvallen na mRNA-gebaseerde COVID-vaccinatie,” schreven de auteurs. Ze zeiden ook dat de bevindingen helpen bij het verklaren van de aanhoudende cardiale symptomen die worden waargenomen bij lang-COVID-patiënten. De meeste patiënten met langdurige COVID zijn gevaccineerd met Pfizer- en Moderna-vaccins.

De standaarddosering voor de Moderna prik is 100 microgram en de dosering voor Pfizer is 30 microgram. De auteurs van het onderzoek introduceerden de mRNA-vaccins in celculturen van ratten- en menselijke hartcellen en dienden zowel Pfizer als Moderna toe met 100 microgram. Binnen 48 uur repliceerden de hartcellen spike-eiwitten, wat abnormale hartcontracties veroorzaakte.

Hartcellen overspoeld met Pfizer spike-eiwitten vertoonden een verhoogde activiteit van proteïne kinase A (PKA) en sterkere hartcontracties. Hartcellen die overspoeld werden met spike-eiwitten van Moderna hadden een verstoorde calciumregulatie en ontwikkelden onregelmatige aritmische en onregelmatige peristaltische hartcontracties. De onderzoekers traceerden de schade terug naar verstoringen in de RyR2 receptoren, die de hartcontracties coördineren met behulp van calcium.

COVID-prikken veroorzaken meer dan alleen myocarditis: ze veroorzaken ook cardiomyopathie

De onderzoekers vergeleken normale samentrekkingen in niet-gevaccineerde hartcellen van ratten met de abnormale samentrekkingen in gevaccineerde hartcellen. De onderzoekers concludeerden dat de COVID-prikken schade veroorzaken op cellulair niveau, schade die meer overeenkomt met cardiomyopathie dan met myocarditis. Bij myocarditis is het hartweefsel ontstoken. Bij cardiomyopathie ondergaan de hartspieren toxische stress en worden ze zowel structureel als functioneel abnormaal in afwezigheid van andere hartziekten. De nieuw ontdekte pathologie van cardiomyopathie verklaart waarom jonge, voorheen gezonde mensen sterven na vaccinatie. Dit bewijs zou van vitaal belang kunnen zijn voor toekomstige rechtszaken tegen de makers van het covid-19 vaccin. Het onderzoeksartikel werd versneld tot een rapid communication paper en werd sneller gepubliceerd dan een standaard onderzoeksartikel, omdat de wetenschappers van mening zijn dat de bevindingen onmiddellijk gedeeld moeten worden met de academische gemeenschap.

 

“De huidige preklinische cardiale veiligheidsgegevens wijzen op de noodzaak van een herbeoordeling van de risico-batenverhouding van RNA-gebaseerde SARS-Cov-2 vaccins, gezien de aanwijzingen voor hun cardiotoxiciteit,” schreven de auteurs. De hartafwijkingen die de cellen vertoonden, waarschijnlijk veroorzaakt door verstoring van RyR2 en verhoogde PKA-eiwitniveaus, “zijn risicofactoren voor plotselinge hartdood, ventriculaire tachyaritmieën en contractiestoornissen,” voegden ze eraan toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/studie-covid-prikken-vormen-spike-eiwitten-in-hartcellen-die-onregelmatige-hartcontracties-en-volledige-cardiomyopathie-veroorzaken/

 

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Dokters leggen uit dat de pandemie gepland was. Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd “Artsen voor Informatie”, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1) De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een … Meer lezen overSluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/

 

Ondanks Nature-studie die aantoont dat Covid-19 gevaccineerde mensen 2x zoveel ‘mini-beroertes’ in hun oog hebben dan ongevaccineerden, neemt de EU nieuwe mRNA-therapieën over

 mei 12, 2023   5647   9 

In een nieuw opiniestuk in de Duitse krant Welt belicht journaliste en redactrice Elke Bodderas een nieuwe Nature-studie waaruit blijkt dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, zelfs twee jaar na de vaccinatie twee keer zo vaak last hadden van vaatafsluitingen als ongevaccineerden. Ze schrijft dat ondanks het bewijs dat deze vaccins betrokken zijn bij een aantal negatieve gezondheidsresultaten, waaronder de resultaten van Nature, de EU “de sprong voorwaarts maakt als het gaat om mRNA-substanties,” bericht Remix.

“Wat in een publicatie van uitgeverij Nature staat, die een paar dagen geleden verscheen, klinkt überhaupt niet goed. In het derde jaar na het eerste grootschalige gebruik van mRNA-vaccins, zo staat er, is een bijwerking geconstateerd die vrij ernstig is. De bron van het nieuws kon niet beter worden gerespecteerd; de studie kwam van een team van Amerikaanse onderzoekers van de Stanford University, waarbij een team uit Taiwan en 1,5 miljoen patiënten betrokken waren,” schrijft de Welt-journalist.

De mRNA-vaccins worden al lang in verband gebracht met myocarditis, maar uit de Nature-studie blijkt dat de vaccins wat het vaatstelsel betreft een aantal negatieve gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid in alle delen van het lichaam. De journalist schrijft verder dat de specifieke vasculaire occlusies, ook bekend als microtrombose, wat een mini-beroerte in de ogen is, twee keer zo vaak voorkomen bij gevaccineerde mensen. Hoewel deze mini-trombose het vaakst voorkomt in de eerste 12 weken na vaccinatie, blijkt uit de Nature-studie dat ze zelfs twee jaar later nog veel vaker voorkomen bij mensen die gevaccineerd zijn met de vaccins van BioNTech en Moderna.

De auteur van Welt wijst erop dat deze “kleine bloedstolsels in het oog blindheid kunnen betekenen, en de kans daarop is aanzienlijk. Zoals in het geval van een hartaanval of beroerte, helpt alleen onmiddellijke behandeling om er als het ware vanaf te komen met ‘slechts een blauw oog’.”

Misschien nog zorgwekkender is dat deze “mini-beroertes” vele delen van het lichaam kunnen treffen. Zij geeft aan dat “we kunnen vrezen dat we hier nog veel meer van gaan horen. Dat de kleine infarcten in het netvlies een vroege indicator kunnen zijn van beroertes, hartaanvallen of kransslagaderlijke hartziekten is al zo’n 20 jaar onderwerp van onderzoek. Onderzoekers uit San Diego hebben dit verband voor het laatst in 2021 aangetoond.”

Met andere woorden, het verhoogde percentage “mini-beroertes” in het oog kan slechts het topje van de ijsberg zijn en dienen als ruime waarschuwing voor andere vasculaire problemen, zoals hartziekten en beroertes.

Zij waarschuwt verder dat “vaccins de bloedstolling kunnen veranderen, en het netvlies wordt niet pas sinds gisteren beschouwd als een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor hart- en vaatziekten. De nu ontdekte microtrombose in de ogen van gevaccineerden is een zeldzame bijwerking met een cijfer van 1.200.000, maar wijst op een groot aantal onopgemerkte kleine vaatafsluitingen. Veel raadselachtige bijwerkingen, waaronder neurologische, die door gevaccineerden worden gemeld, zouden hierop gebaseerd kunnen zijn.”

De auteur van Welt merkt verder op dat dit slechts één studie is die een enorm uitgebreid register van bijwerkingen van vaccins laat zien.

“Men is verbaasd: had je als minister van Volksgezondheid en je professorale adviseurs geen bijwerkingen moeten verwachten? Bij een geheel nieuw type vaccin? En wat betekent het als het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) de fabrikanten Pfizer en Moderna kennelijk niet verantwoordelijk wil stellen voor het uitzoeken van de bijwerkingen van hun vaccin?”

 

Ze merkt op dat andere gezondheidsrisico’s tot op de bodem zijn uitgezocht, en merkt op dat deskundigen van het Europees Wetenschappelijk Comité voor gezondheids- en milieurisico’s 10 jaar geleden in 64 bladzijden hebben uiteengezet hoe bedreigingen voor de volksgezondheid moeten worden onderzocht. Daardoor weten wetenschappers tot op een vijfde van een decimaal nauwkeurig hoeveel IQ wordt beïnvloed door verschillende gradaties van lood in het water. Dezelfde norm is ook toegepast op dieseluitlaatgassen en de gezondheid van de luchtwegen.

Zij waarschuwt dat dezelfde norm niet wordt toegepast op Covid-19 vaccins door de Europese gezondheidsautoriteiten.

Ondanks de verschillende risico’s van Covid-19 mRNA-vaccins, mede omdat het nog steeds relatief nieuwe producten zijn, gaat de EU nog steeds hard door met het goedkeuren van verdere rondes van injecties en nieuwe soorten mRNA-therapieën.

“De Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA heeft onlangs de goedkeuring voor het monovalente Covid-vaccin ingetrokken. In de Verenigde Staten wordt nu slechts één dosis van het vaccin aanbevolen voor alle patiënten behalve risicopatiënten (twee doses). Tegelijkertijd wordt in de EU-commissie gesproken over de vijfde, zesde en zevende injectie. Uit voorzorg heeft de EU zelfs de leveringscontracten voor vaccins verlengd tot 2026. De kosten? 10 miljard euro,” schreef ze.

In maart van dit jaar gaf de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach toe dat sommige patiënten ernstige bijwerkingen ondervonden van de Covid-19 vaccins, nadat hij eerder had beweerd dat ze “vrij van bijwerkingen” waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Volg Frontnieuws op Telegram

 Lees meer over:

 

·              Covid-19 vaccin

·              Vaccinbeschadigden

 

Bron: https://www.frontnieuws.com/ondanks-nature-studie-die-aantoont-dat-covid-19-gevaccineerde-mensen-2x-zoveel-mini-beroertes-in-hun-oog-hebben-dan-ongevaccineerde-mensen-neemt-de-eu-nieuwe-mrna-therapieen-over/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...