zaterdag 8 april 2023

COVID-19 vaccin Shedding – Kanaries in de mijn

 Pfizer had in 2020 aan de FDA opgebiecht dat ze op de hoogte waren van het shedding van spike-eiwitten. De media negeerden het, mensen kwamen er op de harde manier achter, en de meesten praten er niet meer over. Maar sommige symptomen blijven bestaan.

april 8, 2023  2946   9  

 

In februari 2022 meldde ik bij patiënten in mijn natuurgeneeskundige praktijk secundaire vaccinshedding (vaccinuitscheiding, zoals door hen ervaren in heel 2021. Pfizer had hier aan de FDA erkend dat spike-eiwit shedding van COVID-gevaccineerden kon optreden door uitademing en huidcontact. Ik schreef daarover hier.

Van de mensen die om andere redenen al mijn patiënten waren (geen van hen kwam in eerste instantie bij mij in verband met sheddimg), merkten 26 personen symptomen op tijdens, en vaak na, contact met COVID-gevaccineerde mensen (later nog een paar). Geen van de 26 personen was zelf COVID-gevaccineerd. Deze verdeling van de eerst gemelde 2ary symptomen vertoonde een duidelijk tijdspatroon, schrijft Colleen Huber NMD.


Dat tijdspatroon correleert met de vaccinopname in de VS in 2021.

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations


https://usafacts.org/visualizations/covid-vaccine-tracker-states

Deze interactieve grafiek van USAFacts beweert dat 30% van de Amerikaanse bevolking op 1 april 2021 een COVID-vaccin had gekregen en dat 54% van de Amerikaanse bevolking op 30 juni 2021 een COVID-vaccin had gekregen. Ik zeg “beweert”, omdat er apothekers en gezondheidswerkers waren die fel gekant waren tegen deze experimentele injectie, evenals bedreigde werknemers en studenten die beter wisten dan deze injectie te nemen, maar ook niet ontslagen of geschorst wilden worden, en ik heb geen idee wat voor afspraken er mogelijk zijn gemaakt tussen individuen in deze groepen. Het volstaat te zeggen dat ik vermoed dat het percentage COVID-gevaccineerden in de Verenigde Staten wordt overschat.

(Wat mijzelf betreft: mijn trouwe abonnees weten waarschijnlijk dat ik hier de eerste uitgebreide waarschuwingen heb gegeven over meerdere aspecten van de gevaren van COVID-vaccins, en in mijn boek Neither Safe Nor Effective worden meer dan 300 studies uit de peer-reviewde medische literatuur aangehaald over de problemen met de COVID-vaccins. Het staat op de Forensic Medicine bestseller lijst op Amazon sinds het uitkwam in mei).

Wat gebeurt er met al die muzikanten? Verbijsterend, nietwaar?

 

Na de zomer van 2021 hoorde ik steeds minder secundaire vaccinreacties van de patiënten in mijn praktijk.

Twee interessante uitzonderingen blijven over:

Geval 1: Een tertiaire vaccinreactie

Verschillende keren in 2021 hadden patiënten mij gevraagd of hun eigen blootstelling aan mensen met een COVID-vaccin verder kon worden doorgegeven aan familieleden thuis. Ik vertelde hen dat ik daar nog niet van gehoord had, en ik dacht dat ze zich geen zorgen hoefden te maken.

Deze week kwam er echter een patiënt binnen over de secundaire vaccinatiereacties die zij nog steeds krijgt door de nabijheid van COVID-gevaccineerden. Zij behoorde tot de 26 die ik eerder had geteld. Na een dergelijke blootstelling had zij enige tijd na thuiskomst last van menorragie, malaise, uitslag, jeuk, vermoeidheid en hoofdpijn.

Haar man had tegelijkertijd ook last van de symptomen van malaise, vermoeidheid, hoofdpijn en jeukende huiduitslag, hoewel hij op dat moment niet rechtstreeks was blootgesteld aan mensen die met COVID waren gevaccineerd. Bij elk voorval van blootstelling van de vrouw begon de man bij thuiskomst symptomen te vertonen, en voor beiden verdwenen de symptomen binnen ongeveer een dag. Dit overkwam hem meerdere keren. Dit was de eerste keer dat ik hoorde dat tertiaire blootstelling aan COVID-gevaccineerde mensen waarschijnlijk symptomen veroorzaakte.

Dus ik denk dat tertiaire blootstelling de moeite waard is om een open geest over te houden, terwijl ik tegelijkertijd denk dat het nu is ontkracht als een belangrijk gezondheidsprobleem, vanwege de schaarste ervan.

Geval 2: Een rol voor zinkoxide?

Een andere patiënt, in een liefdevol huwelijk van meer dan 30 jaar, probeerde wanhopig haar man over te halen om zijn drie COVID-vaccins niet te halen, maar het mocht niet baten; hij was vastbesloten ze te halen.

Nadat hij zijn eerste COVID-vaccin had gekregen, begon zij zich vaag ziek te voelen in zijn nabijheid, maar hij wilde het niet geloven en stond erop dat hij zijn tweede zou krijgen, en daarna een booster. Bij elk volgend vaccin is ze zieker dan voorheen in zijn aanwezigheid. Ze kan niet langer dan 20 minuten in dezelfde kamer met hem zijn, of ze blijft urenlang ziek. (Hij houdt vol dat zijn vaccins niet de oorzaak kunnen zijn van haar symptomen.) Nu zou je kunnen denken dat haar eerdere verzet tegen de COVID-vaccins haar ertoe aanzette zich ziek te voelen, maar dat zou het volgende niet verklaren:

Twee van hun kleinkinderen hebben ook deze reactie op hun grootvader sinds zijn 2e en 3e COVID-vaccinatie, waarvan één een zuigeling is, en zij vermijden hem fysiek. De hond kroop en sliep ’s nachts aan zijn voeten. De hond kan er niet meer tegen om bij hem in de buurt te zijn, en benadert hem snel en loopt dan binnen enkele seconden weg. Alles bij elkaar genomen heeft deze man een prachtige en heerlijke persoonlijkheid, en de schoonheid van een sterk en verder gelukkig huwelijk, waarin het echtpaar al meer dan 30 jaar oprecht van elkaars gezelschap geniet, en hij wordt over het algemeen aanbeden door alle familie en vrienden, aldus zijn vrouw.

Toen de vrouw, mijn patiënte, onlangs tijdens een lange autorit en op andere momenten van noodzakelijke langdurige nabijheid in de buurt van haar man moest zijn, klopte haar distale cephalische ader in een pols zichtbaar, en dat soms dagenlang. Ik heb deze kloppende ader gezien. Ze krijgt op die momenten ook jeukende uitslag. Onlangs begon zij zich in te smeren met een zonnebrandcrème op basis van zinkoxide, wanneer zij voor langere tijd in de buurt van haar man moest zijn, en de ader klopte toen even en daarna niet meer. Ook ontwikkelde haar huid geen jeukende uitslag na het aanbrengen van zinkoxide. Dus brengt ze nu een royale laag zinkoxide aan op de blootgestelde huid wanneer het stel een kamer of voertuig deelt, en het lijkt haar een aantal keren te helpen.

 

Ik zou deze strategie afraden voor kinderen en mensen in de reproductieve leeftijd. Elizabeth Plourde PhD heeft informatie verstrekt dat huidproducten met zink- en titaniumoxide gevolgen kunnen hebben voor de voortplanting die zorgwekkend kunnen zijn. Haar boek over zonnefilters biedt belangrijke waarschuwingen voor degenen die meer bang zijn voor de zon dan voor commerciële producten die rechtstreeks worden aangebracht op het grootste orgaan van het lichaam: de huid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccin-shedding-kanaries-in-de-mijn/

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

April 8, 2023   4548   27  

De voedselpolitiek van de klimaatalarmbeweging is de laatste jaren geradicaliseerd – van het aanbevelen van minder vlees en meer groenten tot het dwingen van mensen om over te schakelen op het eten van insecten. Om deze trend te versnellen, hoeft de voedselproducent niet te verklaren dat zijn producten de controversiële insecten bevatten, schrijft Mats Dagerlind.

 

Duidelijke, nauwkeurige en volledige etikettering van alle levensmiddelen is al lang een leidend beginsel. De consument wordt geacht het recht te hebben te weten wat hij of zij binnenkrijgt, welke grondstoffen, additieven, hoeveelheden van een reeks stoffen, vitaminen en calorieën. Maar nu staat zogenaamd het voortbestaan van de planeet op het spel en om de ondergang van een vermeende klimaatcatastrofe te voorkomen, worden er uitzonderingen gemaakt.

Om de aarde te redden, is de boodschap dat we allemaal onze oude gewoonten moeten laten varen en progressief moeten denken. We moeten stoppen met vliegen, autorijden en nog veel meer. Zelfs onze eetgewoonten moeten veranderen, wil de aarde over enkele decennia niet hetzelfde lot ondergaan als Mars.

De boodschap: eet insecten – of de wereld vergaat

Minder vlees eten of zelfs vegetariër of veganist worden is niet langer voldoende. De toekomst van de planeet hangt nu af van de overstap naar een dieet op basis van insecten. Maar degenen die willen aandringen op deze verandering van dieet, stuiten op problemen met de houding van de burgers.

Het blijkt dat veel mensen bezwaren hebben tegen het eten van krekels en larven, en er is niet genoeg tijd om de houding van conservatieven en andersdenkenden te veranderen wanneer het klimaatarmageddon om de hoek loert. Daarom willen de autoriteiten nu een andere oplossing proberen.

 

Als voedselproducenten niet hoeven te vermelden dat hun producten insecten bevatten, zullen veel mensen die hun bezorgdheid hebben geuit deze producten kopen en consumeren zonder te weten wat ze in hun mond stoppen. In een later stadium zou dit kunnen worden onthuld en zouden de anti-insectenactivisten ervan kunnen worden overtuigd dat het slechts mentale blokkades waren die hen ervan weerhielden om te helpen de planeet te redden.

Geen noodzaak om producten te etiketteren

De EU, bekend om haar vele verstrekkende en gedetailleerde richtlijnen, ook in de voedselsector, is niet van plan om voedselproducenten te dwingen om op het etiket of anderszins aan te geven dat hun producten insecten bevatten.

Dit werd bevestigd door Stella Kyriakides, EU-commissaris voor gezondheid en voedselveiligheid, in antwoord op een vraag van SD-lid Charlie Weimers (Zweden Democraten). Het besluit komt kort nadat Brussel krekels en larven toestond in producten die bestemd zijn voor menselijke consumptie.

“De Commissie heeft momenteel geen plannen voor aanvullende etiketteringsvoorschriften voor levensmiddelen die insecten bevatten,” verduidelijkte Kyriakides.

Volgens de Europese Commissie garandeert de bestaande wetgeving voldoende dat consumenten worden geïnformeerd over de inhoud van levensmiddelen.

Keuzevrijheid in gevaar

Bij de publicatie van de toelating werd aangekondigd dat de overstap naar “alternatieve eiwitbronnen” een vrije keuze zou zijn. Het doel is echter om de overgang te versnellen en meer mensen ertoe aan te zetten hun eetgewoonten te veranderen door de inhoud van de producten niet op het etiket te vermelden.

In een gesprek met Breitbart Europe toonde Weimers zich bezorgd dat het ontbreken van duidelijke voorschriften voor het etiketteren van producten die insecten bevatten zal leiden naleving en dat veel mensen niet zullen weten wat ze eigenlijk eten.

Onthulling van de Methode

 

“De Europese Commissie is onoprecht door het gebruik van insecten gelijk te stellen aan elke andere bron van milieuvriendelijke eiwitten in de voedselproductie,” aldus het Zweedse parlementslid.

Verder vergeleek Weimer de gebeurtenissen in de EU met de dystopische film Soylent Green en stelde dat niet alles genormaliseerd moet worden, zelfs niet in naam van klimaatbescherming.

“Veel mensen voelen zich ongemakkelijk bij het eten van insecten en larven, en daar heb ik begrip voor. Voedingsmiddelen die geleedpotigen bevatten, moeten duidelijk en zichtbaar op de voorkant worden vermeld – niet alleen de Latijnse naam van het insect in de ingrediëntenlijst – zodat consumenten een geïnformeerde keuze kunnen maken.”

Schoolkinderen worden gedwongen krekels en larven te eten

Mevrouw Kyriakides ontkent dat de Europese Commissie onder invloed staat van het World Economic Forum (WEF), waar de grootste druk vandaan komt om omwille van het klimaat over te schakelen op het eten van insecten. Ook wil ze niet toegeven dat de Europese Commissie de consument probeert te misleiden door de industrie niet te verplichten haar insectenproducten duidelijk te etiketteren.

Insecten-pushers zijn ook bekritiseerd omdat ze kinderen als hun belangrijkste doelgroep en boegbeelden gebruiken, wat in het algemeen ook kenmerkend is voor de klimaatalarmistenbeweging. In landen als het Verenigd Koninkrijk en Nederland zijn kinderen op scholen gedwongen om krekels en larven te eten, in de hoop dat ze zich niet zullen uitspreken en volgzamer zullen zijn. Men hoopt ook dat kinderen als volgende stap hun ouders zullen overtuigen om insecten te gaan eten.

Hongarije voert etikettering in

Een land dat geen onduidelijkheid in supermarkten accepteert over welke producten insecten bevatten, is Hongarije. Op nationaal niveau voert het nu een verplichte etikettering van al deze producten in, zodat geen enkele consument het risico loopt iets te kopen en op te eten waarvoor hij of zij niet bewust heeft gekozen.

Landbouwminister István Nagy van het land bekritiseerde de EU ten tijde van het besluit en maakte duidelijk dat de regering het Hongaarse volk zal beschermen als Brussel het laat afweten.

De Europese Commissie brengt onze gastronomische tradities en eetgewoonten in gevaar.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-fabrikanten-hoeven-niet-aan-te-geven-dat-voedsel-insecten-bevat/


De regering-Biden wil niet dat je deze gelekte documenten over de oorlog in Oekraïne ziet


Er zijn vertrouwelijke Pentagon-documenten gelekt die informatie bevatten over Amerikaanse en NAVO-plannen voor een Oekraïens offensief. De regering-Biden zou er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze worden verwijderd van het internet.

The Grayzone heeft de hand weten te leggen op documenten die op Telegram circuleren. Ze lijken erg op stukken waar de New York Times over schrijft. De authenticiteit van de documenten kan niet worden bevestigd, benadrukt The Grayzone.

In de gelekte stukken valt te lezen dat er tot nu toe zo’n 16.000 tot 17.500 Russische troepen zijn gesneuveld, tegenover 71.500 Oekraïense soldaten. Dat is een enorm verschil. Het zou betekenen dat Oekraïne vier keer zoveel soldaten verliest als Rusland. De documenten dateren van 1 maart.

Verwijderen

Volgens de New York Times doet het Pentagon onderzoek naar het lek terwijl het Witte Huis druk bezig is met het verwijderen van de documenten.

Eerder zei EU-baas Ursula von der Leyen dat er 100.000 Oekraïense troepen zijn gesneuveld. In juni vorig jaar zei één van de topadviseurs van president Zelenski, Mykhailo Podoljak, dat Oekraïne ongeveer 100 tot 200 soldaten per dag verliest. Als je uitgaat van 200 kom je uit op 74.000.

Past niet in het narratief

“Biden wil deze gelekte Amerikaanse documenten weer geheim krijgen. Volgens de westerse media zijn de Russische verliezen gigantisch,” reageert journalist Joost Niemoller.

Opiniemaker Ab Flipse voegt toe: “Deze informatie past niet in het narratief waarin Rusland de duivel is. Onze elites hebben belang bij het in stand houden van het conflict en daarom draaien de mainstream media op volle toeren. De censuur en propaganda zijn overweldigend, meer nog, beangstigend.”

Tientallen kinderen sterven na COVID-19 vaccinatie, en de auteurs concluderen: “Relatief veilig!”

april 8, 2023  627   0 

Als auteur en redacteur heb ik me altijd gehouden aan het principe van medische publicaties dat conclusies moeten worden ondersteund door de gepresenteerde gegevens. Velen hebben mij gevraagd waarom artsen de COVID-19 vaccinatie nog steeds steunen als alle systemen voor veiligheidsgegevens een recordsterfte na de injectie melden? Veel gevallen doen zich voor op dezelfde dag of in de volgende dagen na toediening. De reden zou kunnen zijn dat artsen conclusies trekken uit de gegevens in peer-reviewed manuscripten die niet overeenkomen met de gepubliceerde informatie, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

Villa-Zapata en collega’s publiceerden een rapport van VAERS over de “veiligheid” van COVID-19 vaccinatie bij kinderen van 5 tot 17 jaar, en de gegevenstabel vermeldt 56 sterfgevallen! Het vermeldt ook andere potentieel fatale complicaties zoals anafylaxie en myocarditis. De auteurs concluderen dat COVID-19 vaccinatie “relatief veilig” is bij kinderen.


Villa-Zapata L, Gomez-Lumbreras A, Lee Y, Tan MS, Malone D. Ongewenste bijwerkingen van het COVID-19 vaccin in een populatie van 5-17 jaar: een studie uit de VAERS database. An Pediatr (Engl Ed). 2023 Apr;98(4):310-312. doi: 10.1016/j.anpede.2022.10.011. epub 2023 mrt 13. PMID: 36922249; PMCID: PMC10009742. Bron

Iedereen die dit rapport leest zou geschokt en ontzet moeten zijn over het nieuws dat 56 kinderen en adolescenten het leven hebben gelaten na COVID-19 vaccinatie. De overgrote meerderheid van de meldingen aan VAERS wordt gedaan door artsen en zorgverleners die geloven dat het vaccin de oorzaak was van het gemelde probleem. De CDC genereert een tijdelijk nummer, gevolgd door een permanent VAERS-nummer wanneer het voorval is bevestigd (bijv. fatale voorvallen bevestigd door een overlijdensakte of de National Death Index). VAERS-gevallen vormen het topje van de ijsberg en zijn in werkelijkheid schromelijk ondervertegenwoordigd. Dit betekent dat het aantal sterfgevallen bij kinderen 30 keer hoger zou kunnen liggen – of 1680 voor het jaar 2021.

Kortom, de COVID-19 pandemie heeft klinische wetenschappers geleerd om de geschreven conclusies van auteurs met mogelijke belangenconflicten te negeren. Zij kunnen zelf COVID-19 vaccins hebben genomen en psychologisch niet in staat zijn te zien wat er gebeurt met de rampzalige veiligheidsresultaten in de bestudeerde populaties. De gegevens moeten onafhankelijk worden geëvalueerd en het is aan de lezer om zijn eigen conclusies te trekken. Mijn conclusie is dat COVID-19 vaccins onveilig zijn voor menselijk gebruik en dat één kind dat verloren gaat na een injectie er één te veel is. Ze moeten van de markt worden gehaald.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/tientallen-kinderen-sterven-na-covid-19-vaccinatie-en-de-auteurs-concluderen-relatief-veilig/

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

Generaals van de duivel: Gates, Schwab, Merkel, Canderian. Iedereen weet wie Bill Gates is. Meer en meer mensen weten wie Klaus Schwab is. Merkel heeft geen informatie nodig. Maar weinig mensen weten wie Dr. Mylo Canderian is. En waarom ik hem heb geplaatst in de rijen van de generaals van de duivel die Great Reset … Meer lezen over“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

 


Europarlementariër stelt urgente vragen over wanbestuur EU en krijgt na 7 maanden dit ‘waardeloze’ antwoord


EU-baas Ursula von der Leyen sloot met Pfizer een contract ter waarde van 35 tot 40 miljard euro voor de levering van coronavaccins. Belastinggeld. De sms’jes die Von der Leyen naar Pfizer-baas Albert Bourla stuurde, blijven geheim.

In juli vorig jaar concludeerde de onafhankelijke Europese Ombudsman na onderzoek dat hier sprake was van ‘wanbestuur’. De Ombudsman zei ook dat dit een ‘wake-upcall voor alle EU-instituties’ moest zijn.

Een snoeiharde, maar zeer terechte conclusie, vindt Europarlementariër Rob Roos (JA21), die een aantal urgente schriftelijke vragen stelde aan de Europese Commissie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wantrouwen

Zo vroeg hij of de Commissie het eens is met de conclusies van de Ombudsman en wat de Commissie in de toekomst anders gaat doen. Ook vroeg hij de Commissie of zij de sms’jes wil publiceren.

Roos concludeerde dat het gedrag van de Commissie wantrouwen in de samenleving heeft gezaaid. Is Von der Leyen nog wel geschikt om de Commissie voor te zitten?

Urgente schriftelijke vragen moeten binnen drie weken worden beantwoord. Het duurde meer dan zeven maanden voordat het Europarlementslid antwoord kreeg.

Lak aan de regels

“Helaas was dat ook nog een waardeloos antwoord,” benadrukt Roos. “De Europese Commissie betwist nog steeds dat ze de regels aan haar laars heeft gelapt, ‘gaat kijken’ naar manieren om transparanter te zijn, heeft geen sms’jes gevonden en blijft gewoon aan.”

Ik noem dat: lak aan de regels hebben, aldus Roos. “Als je als burger een komma of een vinkje verkeerd zet, kun je diep in de problemen komen. Maar de overheid komt overal mee weg. Niemand kan Von der Leyen iets maken.”

De Europarlementariër vraagt zich af: “Waar is de democratie gebleven?”

Psycholoog 2 jaar geschorst omdat hij waarschuwt voor Great Reset en World Economic Forum


Steve Van Herreweghe wordt twee jaar geschorst als psycholoog vanwege zijn uitlatingen op social media. Hij heeft besloten om dit aan te vechten.

“Niet omwille van de titel, want wat stelt dat nog voor, maar wel om het onrecht, de foute inschatting, de verwerping en het gegeven dat we dit vanuit een gezonde levensdeontologie niet kunnen laten gebeuren,” schrijft hij op Twitter.

“Niet voor mij, niet voor andere beroepsgroepen, niet voor iedereen die zich rechtmatig wil uitspreken in het belang van de gezondheid en het welzijn van het volk, onze kinderen en hun toekomst,” voegt Van Herreweghe toe.

Bijzondere kansen

“Dit gaat niet over mij, mijn titel. Dit gaat over het recht om te spreken in tijden van censuur en canceling. Dit gaat om erkenning van de antithese, het belang van juiste en integere informatie, zonder politieke noch commerciële agenda.”

De psycholoog waarschuwt voor The Great Reset en het World Economic Forum. Klaus Schwab, de oprichter van het WEF, ziet crises als ‘bijzondere kansen om een Nieuwe Wereldorde te stichten’, schreef hij. Die hangt nauw samen met ‘The Great Reset’.

WEF-puppetregeringen

Virologen als Steven Van Gucht van Sciensano en Marc Van Ranst noemde hij ‘ordinaire, vetbetaalde, narcistische gijzelaars in opdracht van WEF-puppetregeringen’.

Van Herreweghe krijgt veel bijval. Zo schrijft sociaal wetenschapper Laurens Buijs: “Goed zo! Sterkte! Als je hulp nodig hebt staat mijn netwerk voor je klaar.”

Zwitserland raadt coronaprik niet meer aan: ‘Dit is groot nieuws!’

 

Zwitserland raadt de coronaprik voorlopig niet meer aan. Daarnaast legt het land de verantwoordelijkheid en financiële compensatie voor vaccinatieschade voortaan bij de producent en degenen die de prik toedienen. Dat betekent dat een arts aansprakelijk kan worden gesteld.

“De kentering lijkt ingezet,” zegt de Vlaamse huisarts Frank Peeters. Het is nu de vraag wanneer andere landen dit voorbeeld gaan volgen.

Groot nieuws

Vaccinatie is in Zwitserland alleen nog mogelijk in individuele gevallen. Het Zwitserse Federaal Bureau voor de Volksgezondheid (FOPH) schrijft op haar website dat vrijwel iedereen in Zwitserland is gevaccineerd en/of corona heeft gekregen en is hersteld. De huidige varianten veroorzaken slechts milde klachten, aldus het bureau.

Nu artsen verantwoordelijk zijn, zal hun bereidheid om te vaccineren waarschijnlijk flink afnemen.

“Dit is groot nieuws!” reageert Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatietechniek. John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, zegt dat dit grotendeels aan hem te danken is.

Actie

Mappin nam in Zwitserland een interview af met Malone, dat werd bekeken door enkele zeer machtige en invloedrijke Zwitserse bankiers en politici, ‘wier kinderen zijn beschadigd en gesteriliseerd door de dodelijke injecties’.

Hun vrienden in de internationale bankwereld ondernemen nu actie in andere landen, laat Mappin weten.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...