denk eens even goed naAls er honderden miljoenen dollars worden gespendeerd om een nieuw ‘vaccin’ te maken tegen de vogelgriep, dan doen ze dat niet zomaar.
Al dat geld wordt geïnvesteerd omdat ze nu al weten dat de wereld straks heel veel ‘vogelgriep vaccins’ nodig heeft.
Er is op dit moment geen sprake van een vogelgrieppandemie voor wat betreft mensen.

Zoals altijd bij artikelen over virussen en aanverwante zaken.

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Een complete samenvatting waarin duidelijk wordt gemaakt dat virussen niet bestaan, is hier te vinden

Als je gelooft in het virusverhaal dan blijkt dat er wereldwijd her en der een paar mensen besmet zijn geraakt aldus de altijd onbetrouwbare PCR test, maar daar blijft het dan ook zo ongeveer bij.

Of dit virus ooit echt besmettelijk zal worden voor mensen waarbij deze geïnfecteerd kunnen raken en ernstig ziek worden weet formeel helemaal niemand.

Wel worden er angstaanjagende verhalen verspreid met de boodschap dat als dit virus echt zou toeslaan ongeveer 25 procent van de besmette mensen zou kunnen overlijden.

Kortom, er is op dit moment helemaal niets en toch….

Toch worden er honderden miljoenen dollars gestoken in de ontwikkeling van ‘vaccins’ die de mensheid zou moeten beschermen tegen de vogelgriep.

Als grote bedrijven en overheden honderden miljoenen dollars investeren in de ontwikkeling van een ‘vaccin’, dan weten zij gegarandeerd meer dan wij weten.

Dan weten zij dat er op een gegeven moment een vraag zal zijn naar die ‘vaccins’. Niet een ‘misschien zijn ze nodig’, maar meer ‘ze zijn nodig’.
Zo zie je dat de eerste doden inmiddels alweer zijn gevallen. Niet ten gevolge van het vogelgriepvirus, maar ten gevolge van de ‘vaccinaties’ die de mensheid moeten beschermen tegen diezelfde vogelgriep.

Ondertussen zie je ook alweer de bekende namen opduiken.

Naast Moderna willen ook andere bedrijven de vogelgriep ontwikkelen als bedrijfsonderdeel voor zichzelf. Eind mei kondigde het farmaceutische bedrijf Pfizer aan dat het een kandidaat-vaccin tegen H5N1 testte op basis van mRNA-technologie. Het actieve ingrediënt wordt nu getest op mensen in een eerste klinische testfase.

De Amerikaanse concurrent Novavax is momenteel bezig met preklinische tests. Beide bedrijven brachten vaccins op de markt tijdens de coronavirus pandemie. Net als Moderna ontwikkelde Pfizer een mRNA-preparaat in samenwerking met het in Mainz gevestigde bedrijf Biontech. Novavax bood een vaccin op basis van eiwitten.

Uit bovenstaande blijkt dat de volgende pandemie zonder enige twijfel de vogelgriep pandemie zal zijn. Net zo nep als de corona pandemie, maar dit keer zullen ze met de nieuwe 5G frequenties en het feit dat er in de Westerse wereld ontelbare mensen rondlopen met grafeenoxide in hun lichaam deze nieuwe pandemie veel dodelijker kunnen doen voorkomen.

We hebben op dit moment: nieuwe 5G frequenties, talloze bedrijven die samen met overheden honderden miljoenen euro’s investeren in vogelgriepvaccins en ook al landen die dit soort ‘vaccins’ al kopen.

Wat hebben we nog niet?

Wat we nog niet hebben is de uitbraak die binnen de kortste keren de wereld zal rondgaan, waarbij uiteraard bijna alle slachtoffers te vinden zullen zijn in de ‘beschaafde wereld’.

Dat wil zeggen de landen met een hoge coronavaccinatiegraad (veel grafeenoxide) en een sterk 5G netwerk.